Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o HTC, Android atd ...
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 9

???
iPhone 4G
34%
 34%  [ 14 ]
HTC one S
65%
 65%  [ 27 ]
Hlasovalo : 41
Celkem hlasů : 41

Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 12:47   Citovat  

Kmóďa napsal:
Jinak jak tu někdo zmiňuje Nokie,od té bych dal ruce pryč. Měl jsem jich v ruce několik a přijdou mi strašně složité na ovládání. Najít něco v menu,ať už nastavení nebo nějaké aplikace,fotky,hudbu,vše mi přijde takové nepřehledné,problémy s wifi a připojením,nevíš jestli to je zaplé nebo vyplé,jako hrůza.

Nokii je ale treba priznat ze posledni modely - Lumie jsou oproti tomu co meli doted, straslivej skok dopredu...
Jelikoz jsem zvyklej na android tak bych si je i tak nekoupil ale co mam moznost je zkouset tak nejsou vubec spatny.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
TheOlli70 je teď offline  TheOlli70
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 12:50   Citovat  

rooney napsal:
Prosím o radu mobilní maniaky a jim podobné. Pohrávám si s myšlenkou že, již nadešel čas na výměnu mé Nokia 6300 která mě věrně slouží již řadu let.

Byl jsem rozhodnut pro iPhone 4 , pak jsem si prohlídnul nabídku HTC, a oslovila mě novinka která má jít do prodeje v červenci, HTC one S. Při porovnání těchto dvou mobilů HTC vychází jako jasný vítěz. Mě jde o to, jestli bude HTC stejně poslušný jako iPhone, ve zkratce nechci si koupit telefon, kterej mě pak bude každej den rozčilovat při psaní SMS atd? Cenově výjdou na podobné prachy, ptám se proč, když jej HTC přečti snad ve všech směrech, platí se u iPhonu zase jen čistě za značku, nebo je ta cena adekvátní a HTC prodává lepší telefon za stejný prachy z důvodu že prostě nejsou tak dobrý ???

Dík, věřím že tady konečně rozlousknu kterej si mám koupit. Úsměv

Já mám Galaxy Note a max spokojenost,sice 5.3 display ale dá se na tom krásně pracovat,koupil jsem si do toho full verzi navigace BE On Road,plnou verzi AutoGuard což je "černá skřínka" pro záznam trasy ve FullHD a je to super,neměnil bych!
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 14:05   Citovat  

kdyby byl iPhohe se stejnými cenami jako HTC, zkusim byvh ho také, zatím ale dávám přednost již několik let produktům od HTC, bylo to nokia pak htc touch pak htc dream (G1) pak htc sensation a nyní mám htc evo, 3d zobrazení využívám sice zřídka ale jde mi spíš o hw kde dual core cpu a gigová ramka už něco zvládnou, hlavně ve škole si otvírám i 200mb prezentace bez problému a v tgom výkonu se mi htc líbí, časem možná přejdu na One X ale výkonově je podobné jako evo takže zatím zůstávám u eva kdyby jablíčka zlevnily možná bych přemýšlel ale ty peníze se mi prostě nechce obětovat
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 15:10   Citovat  

to je pravda Samsung pusobi strasne plastacky. Oni ho totiz delaji hrozne lehkej a tak pusobi dojmem ze kdyz vam jednou spadne rozseka se vam na kousky, ale opak je pravdou. I pres ten pocit je kvalita zpracovani vzdycky super. Galaxy S mi spadlo na zem nescetnekrat a pritom zadni kryt vyskocil asi jen 2x.

HTC ma rozhodne ale lepsi design telefonu, to se musi uznat. Ma ale minus, kterej dost prevazuje nad designem - a to je HTC Sense - pro me uplne pomala zalezitost a u Samsungu menu a vsechno funguje presne tak jak to clovek chce - rychle.

S2ka se stala legendou, tak uvidime co ukaze S3 - zatim se mi ale ty novy funkce dost libi =)
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 15:22   Citovat  

no samsung nejen ze pusobi plastacky, on je z plastu. DHD je z jednoho kusu hliniku, tusimze stejne jako kazdy lepsi telefon od HTC. Tam se proste nemuze nic rozpadnout, pac je to jeden kus Úsměv

Sence uz bych ted taky radsi ozelel, ale kdyz jsem to mel jako prvni droid telefon tak mi to dost pomohlo.

Divim se ze jsi tu nezminila hlavni + samsungu a to je display, ktery je proti htc proste o tridu lepsi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 15:26   Citovat  

jsem to zminovala v predeslym prispevku totiz...

ja se divim ze vybira mezi HTC a IPhonem a o Samsungu vubec nevi =D S2 uz neni moc draha, kor po vyhlaseni S3... ale tu S3 chci proste =D 17k no.. v predprodeji v Alze, ale to jeste pujde dolu
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 16:32   Citovat  

ja se taky rozhodoval mezi iphonem a htc a to jsem o samsungu vedel HaHaaa

ale je fakt ze pokud chces droida tak uz je samsung/htc jen otazkou preferenci.

a jo S3 vypada hodne zajimave, ale kdyz to porovnam s ONE X tak mi prijde lepsi jen v baterce.

One X je dokonce i lehci nez S3 a ma i jemnejsi display. Nebyt te nesmyslnosti ze ONE X nema pametovky tak nevaham ani chvili Smutný
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 18:04   Citovat  

iphone, nic jinýho bych neřešil Úsměv
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 18:39   Citovat  

No jak někteři zmiňovali,teďka teda vůbec nevím .. to mi hlava nebere Počkám si až jej budou mít v HTC na Poříčí, a zajdu se na něj podívat.
   Návrat  
Kapky je teď offline  Kapky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 20:21   Citovat  

ZdravímÚsměv Podobnou otázku jsem řešil před Vánoci, akorát s tím rozdílem, že místo zde zmíněného HTC jsem měl v hledáčku nové Lumie od Nokie. Pokud můžu doporučit za sebe, tak kup iPhone - to, co umí, umí na jedničku a z těch věcí na které ho hodláš používat bych řekl, že je to pro tebe velmi dobrá volba. Já sám těch telefonů vyzkoušel spousty, především s Androidem (HTC Magic, HTC Wildfire, Samsung Galaxy S, Motorola Defy) ale i stařičký OS Windows Mobile a nutno říci, že zatím jsem skončil právě s novým iP4S. Řeknu to takhle - Android je dobrej systém, když to tak vezmu, tak jsem se v něm "hrabal" skoro od rána do večera, zkoušel jsem nové ROMky a všelijak si s ním hrál, ale po nějaký době člověk přijde na to, že už ho to nebaví - chce zkrátka telefon jen používat a neřešit, jestli něco nefunguje nebo kolik máte volné RAM paměti. Android mě odradil také díky své "stabilitě", bohužel - spousta aplikací padá a pokud máte postahováno spoustu různých aplikací, jejich ovládání se ve většině případů liší, takže se s každou nově stáhlou aplikací musíte tzv. sžít. iPhone mě v tomto směru příjemně překvapil, vše se ovládá jednoduše a má to prostě svůj smysl. Co se týče toho, že Vám v iPhonu něco chybí, tak po pravdě, ani ten Jailbreak není žádná věda - co to je, připojit telefon k počítači a zmáčknout jedno tlačítko..? Na druhou stranu, jak už zde bylo zmíněno, většina aplikací na iOS je placených, nutno dodat, že jsou oproti Android verzím možná trochu kvalitnější, ale také se spousta nových aplikací nejdříve podívá právě na iOS. Pokud jde o iPhone, člověk samozřejmě platí i za tu značku, ale ruku na srdce - to zpracování, obzvlášť u iP4/S je opravdu prvotřídní. A poslední věc - updaty u iPhonu budete dostávat určitě po delší dobu než na telefony s Androidem. Všechny telefony od výrobců, kteří prosazují Android, většinou ty aktualizace softwaru musí nejdřív upravit, tedy pokud si nekoupíte tzv. "Pure Google" telefon, kde by to mělo být vždy hned po vydání. Závěrem bych chtěl říct, že kdybych si měl já kupovat novej foun, tak buď opět iPhone nebo bych, naopak, vybíral u konkurence v podobě telefonu s Windows Phone. Android je fajn, ale iPhone nebo telefony s OS Windows Phone jsou na tom v intuitivitě prostředí a především ovládání, dle mého názoru, mnohem, mnohem lépe.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 21:11   Citovat  

>Android je fajn, ale iPhone nebo telefony s OS Windows Phone jsou na tom v intuitivitě prostředí a především ovládání, dle mého názoru, mnohem, mnohem lépe.
>Android je fajn, ale telefony s OS Windows Phone jsou na tom mnohem lépe.
>Windows Phone lépe

to jako fakt?
   Návrat  
jira851 je teď offline  jira851
1 háčko
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 21:20   Citovat  

Ahoj taky trochu prispeju. Mel jsem iphone 3g pak 3gs a taky 4g. Taky hromadu Htc a nejake samsungy...iOs byl fajn ale pro me dost omezeny windowsy mango posledni rafy zajimave rychle a jednoduche...skoncil jsem u galaxy s 2 a androidu a to protoze mi prijde nejrychlejsi a nejuniverzalnejsi at se jedna o vydrz 3 dny hrave, video spickove, foto skvele srovnatelne s vetsinou kompaktnich fotaku, samotny vykon telefonu skvely, displej spicka, ale kazdy ma jinou chut a padne mu do ruky neco jineho jak jsem psal mel jsem iphony htv i samsungy a u galaxy s 2 jsem skoncil protoze mi vyhovuje nejlepe. Ma sice plastovou konstrukci ale je tenoucky skvele pasne do ruky. Nejsem samsung a android maniak ale po zkusenostmi s ostatnimi vyrobci a os jsem ted nejspokojenejsi...nekomu se ale treba android nezamlouva...pisu jen svuj nazor snad ti to pri vyberu pomuze
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.5.2012 , 23:47   Citovat  

Repi napsal:
iphone, nic jinýho bych neřešil Úsměv

to mi pripomina to video na predchozi strance pořádnej výtlem
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 11:14   Citovat  

Ossi napsal:
Asi takhle bych to rekl : tudy odkaz

Mrk

Presne takhle bych to asi taky shrnul, zastaraly telefon za nehorazny penize HaHaaa
   Návrat  
Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 12:21   Citovat  

Mám iphone a Xperia arc s (LT18i). Už nikdy více iphone. Předraženej krám. Za ty prachy co stojí to nic neumí. Kdyby takovej krám vyráběl kdokoliv jinej musel by zákonitě zkrachovat. Tady je to pouze otázka excelentniho marketingu ( na kterej jsem se chytil taky-bohužel).
Rozhodně bych volil HTC než iphone.
   Návrat  
pajo je teď offline  pajo
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:09   Citovat  

od prveho 3G cez 3GS a teraz 4S uz nic ine nechcem, netrpezlivo cakam na 5ku Úsměv mam ibook a macbook, doma nejake sietove blbustky od applu...paradoxne manzelka ma HTC a okrem telefonovania a sms ho nevie na nic ine vyuzit, android je tak komplikovany ze som po pol hodine odmietol jej s tym pomoct, fakt nemam cas ani chut studovat, googlit akokeby som isiel opravovat atomovu elektraren... dost ma zaujima, ti co tu pisete ze "s iphone sa neda nic delat"...co akoze mam este chciet s telefonom robit, okrem telefonovania, smskovania, skypovania, browsovania, mailovania, navigovania, diarovania, hrania, pozerania videa a pocuvania hudby (v mojom pripade aj cez net z domaceho servera), alebo inet radii, fotenia, natacania HD videa a milion dalsich veci na ktore su aplikacie dostupne aj zadarmo, nie ako tu niektory pisete ze len platene. odhliadnuc od toho, ze vsetko co som vymenoval funguje okamzite po vybaleni z krabice, funguje vzdy a excelentne... odkedy mam ip, prestal som sledovat mobilny trh pretoze ip bol prvy telefon ktory splnil vzdy vsetko co som chcel a bez toho aby som musel googlit a pozerat na youtube videa typu "zaciname s androidem" Je to tam. este aj takto vecer ked sedim u telky, nez hladat a otvarat notas radsej sahnem po ip a v pohode pisem z neho...na HTC som mal problem s mojimi palcami napisat jednu blbu sms
   Návrat  
Monia je teď offline  Monia
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:18   Citovat  

za mě teda kdyžuž, tak HTC... Iphone je jenom předraženej a navíc se mi nelíbí, že všechny aplikace si musí člověk platit... kuky kuk zmatenej
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:19   Citovat  

Monia napsal:
za mě teda kdyžuž, tak HTC... Iphone je jenom předraženej a navíc se mi nelíbí, že všechny aplikace si musí člověk platit... kuky kuk zmatenej

Zero a Danny vzkazují: Drž peeec!

"Odesláno z IPhone 4"
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:21   Citovat  

Danny1987 napsal:
Zero a Danny vzkazují: Drž peeec!

"Odesláno z IPhone 4"

Zero a Danny mě nezajímají Hihi
za mě Iphone prostě ne Úsměv (a každej si může mít svůj názor) kouř
   Návrat  
Zero je teď offline  Zero
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:47   Citovat  

Monia napsal:
Zero a Danny mě nezajímají Hihi
za mě Iphone prostě ne Úsměv (a každej si může mít svůj názor) kouř

"Drž pééc" co na tom nechápeš?! Velmi šťastný
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:50   Citovat  

Zero napsal:
"Drž pééc" co na tom nechápeš?! Velmi šťastný

Patriku, jako malej... to i můj brácha 17ti letej má víc inteligence... Tak to valím bulvy
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:50   Citovat  

Monia napsal:

Ne všechny aplikace musíš musíš platit. Nemůžeš mít všechno zadarmo. I programátoři mají rodiny a potrebuji z něčeho žít.

Odesláno z IPadu Úsměv
   Návrat  
Danny1987 je teď offline  Danny1987
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:52   Citovat  

AntHraX napsal:
Ne všechny aplikace musíš musíš platit. Nemůžeš mít všechno zadarmo. I programátoři mají rodiny a potrebuji z něčeho žít.

Odesláno z IPadu Úsměv

je to dobrý Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:53   Citovat  

AntHraX napsal:

Odesláno z IPadu Úsměv

Pepo, ty seš prostě frajer Honda
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:54  Naposledy upravil Monia dne 6.5.2012 , 22:57, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

AntHraX napsal:

Odesláno z IPadu Úsměv

tak já mám třeba některý aplikace zadarmo Úsměv a co měla sestřenka Iphone, tak na něho po měsíci jenom nadávala... hodně tam připlatíš jenom za tu značku... a jenom kvůli tomu, abych byla stylová, že mám jablko, to si radši koupím htc Úsměv
   Návrat  
AntHraX je teď offline  AntHraX
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:55   Citovat  

Zero napsal:
Pepo, ty seš prostě frajer Honda

Dik HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:55   Citovat  

Monia napsal:
tak já mám třeba některý aplikace zadarmo Úsměv a co měla sestřenka Iphone, tak na něho po měsíci jenom nadávala... hodně tam připlatíš jenom za tu značku...

Ale ta udává štýl! Chápeš to?? Apple je někde jinde

Odesláno z Macbook Pro
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 6.5.2012 , 22:58   Citovat  

Zero napsal:
Ale ta udává štýl! Chápeš to?? Apple je někde jinde

Odesláno z Macbook Pro

někdo si musí dokazovat něco stylem, někdo jinej radši kvalitu Mrk