Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
trackday Vysoké Mýto na velikonoční pondělí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 5
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:51   Citovat  

millhauz napsal:
Ja se tam jel vyblbnout, nemam auto na okruhy, ale pri moji ucasti jeden max 2 okruhy za rok me to nejak netrapi, ja to mel v zatackach 50:50 takze to snad zas tak hrozny nebylo, ale rozhodne sem se tam bavil vic nez v Brne na okruhu.

Já třeba okruh v Brně nemám rád vůbec pořádnej výtlem natož abych se tam bavil...
Zábava je úplně něco jiného, ale Mýto to (alespoň u mě) také není...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:52   Citovat  

Dany napsal:
Já třeba okruh v Brně nemám rád vůbec pořádnej výtlem natož abych se tam bavil...
Zábava je úplně něco jiného, ale Mýto to (alespoň u mě) také není...

100 lidi 100 chuti ze jo Úsměv Mozna se nekdy dostavim na Czechring, ale dle fotek se mi zda dost...no...rovnej Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:59   Citovat  

millhauz napsal:
100 lidi 100 chuti ze jo Úsměv Mozna se nekdy dostavim na Czechring, ale dle fotek se mi zda dost...no...rovnej Velmi šťastný

rovnej? ... tudy odkaz ale trošku víc se to rozjede, to jo...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:04   Citovat  

Dany napsal:
rovnej? ... tudy odkaz ale trošku víc se to rozjede, to jo...

z jaky to je hry? pořádnej výtlem

uffff ty zdi Velmi šťastný to by byl rychlej konec pro moje auto Velmi šťastný no ja prave nejsem na ty vysoky rychlosti, rad kroutim hodne volantem tak do 120 km/h. Ale vypada to rozhodne zabavneji nez Brno
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:15   Citovat  

millhauz napsal:
z jaky to je hry? pořádnej výtlem

uffff ty zdi Velmi šťastný to by byl rychlej konec pro moje auto Velmi šťastný no ja prave nejsem na ty vysoky rychlosti, rad kroutim hodne volantem tak do 120 km/h. Ale vypada to rozhodne zabavneji nez Brno

A právě to je pro mě to zajímavé, tam se přesně ukazuje, jaký si řidič, jak to zvládáš technicky i psychicky, zkrátka jak komplexní jsi řidič...

BTW, pokud CTR tam má rychlosti lehce nad tšch 120, tak ty by ses tam vešel Velmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:17   Citovat  

Dany napsal:
A právě to je pro mě to zajímavé, tam se přesně ukazuje, jaký si řidič, jak to zvládáš technicky i psychicky, zkrátka jak komplexní jsi řidič...

jako ja bych to zvladnul, jen by to pak nezvladla moje penezenka. Ale jo asi si tam udelam vylet Úsměv Vzdyt o co jde, sou to jen plechy
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:20   Citovat  

millhauz napsal:
jako ja bych to zvladnul, jen by to pak nezvladla moje penezenka. Ale jo asi si tam udelam vylet Úsměv Vzdyt o co jde, sou to jen plechy

A teď už tam ty betony nejsou tak blízko, trať je širší o obrubníky, trošku to vyměklo Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Takhle se to jezdilo loni na RallyShow, jezdili to všichni rally závodníci včetně Kresty, Petáka, Landy a dalších, nikdo nic neudělal a pomalu se nejezdilo Velmi šťastný
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:31   Citovat  

millhauz napsal:

většina jezdí mnohem více nebezpečnějí na okreskách, když je to popadne. Přijedu se podívat na czechring, třeba se i svezu. Mám zrovna cestu kolem ten víkend OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 13:39   Citovat  

Dany napsal:
A teď už tam ty betony nejsou tak blízko, trať je širší o obrubníky, trošku to vyměklo Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Takhle se to jezdilo loni na RallyShow, jezdili to všichni rally závodníci včetně Kresty, Petáka, Landy a dalších, nikdo nic neudělal a pomalu se nejezdilo Velmi šťastný

Ja mam sice 4x4, ale to ze me jeste nedela rally jezdce Velmi šťastný

Lukas28 napsal:
většina jezdí mnohem více nebezpečnějí na okreskách, když je to popadne. Přijedu se podívat na czechring, třeba se i svezu. Mám zrovna cestu kolem ten víkend

No tak po okreskach jezdim slusne. Rozdil je v tom, ze kdyz to soupnu do skarpy na okresce tak mi to z havarijniho pojistovna zaplati, teda aspon neco. Na okruhu kdyz to rozbiju, tak mi zbyde jen rozbity auto je to dobrý
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 14:06   Citovat  

malakai napsal:
Waldo to by jsi byl hodny, kdyby jsi to nekam dal. Rad bych slysel svou ITR z venku Úsměv

Dám dám, jen co camera přestane protestovat bude to tu Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 14:12   Citovat  

walda91 napsal:
Dám dám, jen co camera přestane protestovat bude to tu Mrk

nemas na nejakym zaberu i oktavku? Se stydím
   Návrat  
walda91 je teď offline  walda91
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 14:20   Citovat  

millhauz napsal:
nemas na nejakym zaberu i oktavku? Se stydím

pokud si jezdil s klukama s Itr tak by se tam měla někde mihnout Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 14:28   Citovat  

walda91 napsal:
pokud si jezdil s klukama s Itr tak by se tam měla někde mihnout Mrk

no jezdil, ale kazdej v jiny casti. Sakra jedina oktavka na autodromu, to si musis pamatovat pořádnej výtlem
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 21:23   Citovat  

CzechRing je v poho... Betonů ubylo, zůstaly jen tak, kde je to s ohledem na bezpečnost nutné.
Já už si pár koleček zajel.
To video od Danyho je rychlá verze okruhu, dávají se zpomalovací retardéry, takže strach není na místě. Spíš to chce odvahu Velmi šťastný Já ho projížděl i když bylo čerstvě nasněženo a to sem měl půlky hodně stažený Velmi šťastný Za můstkem výlet mezi borovice, a zatáčka v čase 0:59, ta se musela jet hooodně pomalu Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 21:58   Citovat  

akorat ted na konci dubna to nestihnu :-/
   Návrat  
malakai je teď offline  malakai
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 22:45   Citovat  

Omlouvam se, ze to cpu do Vysokeho Myta, ale prosba na Danyho, das prosim nekam pak vlakno na ten Czechring? Ja bych se moc rad prijel podivat a zajezdit si.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 8:06   Citovat  

nebudeme to tady zamorovat... Az bude vhodna chvile, udelam cely topic, ale az tam mesic dopredu...
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 14:48   Citovat  

Nejake fotky Fotky a taky kratke videa
Odkaz
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.4.2012 , 23:54   Citovat  

S těma polosama to je těžká pravda, nejradši by Ti náflakali za ty krutý výjezdy...
Nic méně Czech ring se ,,podstatně,, zlepšil od dob Rallyshow, neboli jak tvrdí Dany, že vyměknul, ale pro normálního člověka je to jedině dobře, aspoň se nemusí bát, že to opře o betonový unikový zóny Velmi šťastný
Na druhou stranu nemyslím si, že když má člověk víc jak 200 koní jen na přední nápravu, tak czech ring je nějaký výhra Smutný (Co se týče řidičskýho skillu a nebojácnosti, tak je to s Mýtem dost srovnatelný)

Jestli rád motáš volantem, tak můžeš zkusit slalom, tam se toho nabažíš až až...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 6:41   Citovat  

pomper napsal:
S těma polosama to je těžká pravda, nejradši by Ti náflakali za ty krutý výjezdy...
Nic méně Czech ring se ,,podstatně,, zlepšil od dob Rallyshow, neboli jak tvrdí Dany, že vyměknul, ale pro normálního člověka je to jedině dobře, aspoň se nemusí bát, že to opře o betonový unikový zóny Velmi šťastný
Na druhou stranu nemyslím si, že když má člověk víc jak 200 koní jen na přední nápravu, tak czech ring je nějaký výhra Smutný (Co se týče řidičskýho skillu a nebojácnosti, tak je to s Mýtem dost srovnatelný)

Jestli rád motáš volantem, tak můžeš zkusit slalom, tam se toho nabažíš až až...

Souhlas, není to ideál, ale auto tak netrpí a hlavně jsou tam táhlejší zatáčky, které můžeš projíždět rychleji a klidně i ve smyku...
No a Ti co jezdí se mnou, mají možnost jezdit variantu i přes most a to už je adrenalin jinej a nesrovnatelné s Mýtem... Takový duální závod kdo nevyzkoušel, nemůže vědět o čem je řeč...
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:02  Naposledy upravil skyline dne 13.4.2012 , 10:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

infinity napsal:
Auto dostalo celkem bomby, ale funguje super...merili jsme 54-55s, to vykuchane m3 co ma pry ring za 8.27 tam melo 56 Úsměv Ale trat je mala, jak jsem psal, dost velky zahul na auto pokud chces jet rychle, priste si to rozhodne rozmyslim...

Velice dobry cas OK Pro srovnani, na miata cupu bys s tim byl v prvni desitce celkove (tj. vcetne upraveneho speedsteru a dalsich hostu s GT-R nebo EVO), pri trose snahy by to byl boj o bednu (jezdi se 3 kola s pevnym startem). Za mokra uz to jednou ITR vyhrala, za sucha to maji FWD hodne tezke.

Auto dostava zabrat hlavne v te prave vracecce, za mokra je to samozrejme jeste mnohem horsi (homokinetaky tu zatacku miluji), jinak je to v pohode. Pri rychle jizde je soda jakykoliv okruh, vcetne Brna, kde zase slusne likvidujes brzdy. Pokud chces skutecny zatackovy narez, tak doporucuju Pisek, tam je esicko, ve kterem mas z ruk vanocku i v miate, natoz potom ve starsi honde (ja bych s targou mohl vypravet HaHaaa ). Nejmin je na auto narocna asi Sosnova, ktera ma ale zase sileny povrch, takze na tom behem jednoho dne pri trose snahy zrusis novy kola v podstate komplet... V tomto je Myto dobre, ke gumam je setrne. Jsem zvedav na Czechring, kde se MC letos pojede poprve, slysel jsem na to hodne rozporuplne nazory.

EDIT: 2 s na kolo uz je cas Speedsteru a to si troufam tvrdit neni rozhodne snadne prekonat.

Dany: to nemyslis vazne, ze Myto stira rozdily mezi ridici, ze? Je to presne naopak, se stejnym autem dokaze lepsi ridic zajet o tridu lepsi cas. Co to stira jsou VYKONOVE rozdily mezi auty, naopak ridicske schopnosti, gumy a jizdni vlastnosti jsou rozhodujici, coz tu trat dela extra zabavnou - ani Noble M400 se nedokazal prosadit a kdyz se clovek podiva na vysledkovou listinu (1. speedster 2.0T cca 400 koni, 2. superodlehcena MX5 1.6 cca 120 koni, 3. seriove EVO X, 4. Noble M400 atd.), vidi hned, ze sance jsou uplne jine, nez kdyby ta stejna auta stala na startu v Brne, tam by mela mazda uz na konci cilovky ztratu, kteru neni kde dohnat, i kdyby byl za volantem Hakkinen.
   Návrat  
pomper je teď offline  pomper
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:15   Citovat  

Duální závod je už sama osobě hezká podívaná Úsměv
Časem bude trať snad čím dál lepší...
Už jsi tam vytáhnul třeba Evíčko když bylo po dešti ?

Infi: S tím Porschákem je to dobrej úlet Velmi šťastný Ale je evidentní, že musel vypustit, protože proti 375 koním na příjmku by byla jasná i NSX...
Ale co se týče předohrabů, tak na Tebe tam byla stejnak nejlepší podívaná. Na výjezdu ze zatáčky už každej čekal, kdy Ti sepne VTEC A pak bum prásk a byl si v háji... Je škoda, že ti to vynechávalo, vždycky jsem si říkal, sakra vždyť už tam měl mít dávno plnej Smutný Snad to vyřešíš co nejdřív držim palce Mrk
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:44   Citovat  

skyline napsal:
... Dany: to nemyslis vazne, ze Myto stira rozdily mezi ridici, ze? ...

Já si to myslím, sice jsem tam dal s 1200kg neodlehčeným CTR7G (cca 240HP) čas 54.14s a na tři kola s pevným startem byl celkový čas 165.01s (kola 56.49 - 54.14 - 54.3Cool, tehdy druhá skončila odlehčená MX5 s časem 168.32s, nicméně si nemyslím, že bych zrovna ukázal nějaké lepší řidičské zkušenosti, jen to že jsem blbej a je mi jedno, že ničím auto pořádnej výtlem což mi samo to auto dalo vědět 2 týdny poté, co mi praskla poloosa a byl nakonec i zjištěn poničený svorný diferák (poloosy i diferák měli najeto asi 20tis km), takže ta jednodenní sranda mě stála něco kolem 50tis Velmi šťastný
Od té doby co jsem to po Mýtě zrepasoval jsem najel již skoro 80tis km, včetně dost kilometrů po okruzích jako SPA, Most, Nordschleife a podobně, no a zatím jedu stále ten samý diferák a před 15tis jsem dával nové poloosy...
Je to možná jen shoda náhod, nebo jsem prostě už jel za hranicí, která je v Mýtě pro FWD bezpečná, ale to je moje zkušenost...
   Návrat  
King je teď offline  King
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:49   Citovat  

Dany napsal:
Tohle nejde srovnávat, Mýto není automobilovej okruh... ... Tady to opravdu není o řidiči...
Já mám NS BtG za cca 8 minut a přesto v Mýtu jsem zajel nejrychlejší kolo 54.14...

Nejdřív jsem myslel, že jsou na H-C pod nickem Dany 2 uživatelé, ale po zmínce o NS mi došlo, že bohužel nejsou. Dany, tohle fakt myslíš vážně? Jistě, máš pravdu, Mýto jako extrémně technická trať není na nedotáčivé předokolky dělaná, to už jsem zjistil dávno a přestal ho jezdit s civicem. čas od času se tam nějaký naspeedovaný Honďák objeví, dostane klepec a příště už nepřijede, takže na výkon Infinitiho všechna čest. Ale to ostatní - že tě hanba nefackuje...

Tvůj dá se říci debakl v posledním Mýtě ti myslím na cti neubírá, nikdo nemůže tvrdit, že jezdíš špatně, nicméně Mýto ti nesedlo nejen takříkajíc od přirození (CTR), ale jel jsi i dost bídnou stopu. Asi tě to až zbytečně moc traumatizuje. pořádnej výtlem

Je zajímavé, že na Mýtě ti vadí zatáčky s malým poloměrem (malým, nikoli velkým), ale Hradec, který tlačíš, má v krátké specifikaci ze 4 zatáček 3 90stupňové vingly a jeden 180 a v delší přidává další 3 90 a jednu vlásenku. jediným rozdílem tedy jsou delší rovinky, kde si fakt bytelně zazávodíš.

A bagatelizovat v Mýtě, potažmo Sosnové schopnosti řidiče, to jsem snad ani nečetl. Ale chápu, že jet někde na Ringu 220 je určitě mnohem lepší demonstrace řidičských schopností, protože přece čím méně pudu sebezáchovy, tím kvalitnější řidič. Pak je jasné, že tě kultovní akce v Mýtě, kdy tě ti neumětelé, co si v malých rychlostech troufnou, takhle vypráskali, tak žere. to mi hlava nebere nesouhlas KO
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:52   Citovat  

Pomper: s tim porsche to bylo zajimave docela. ale podle me jel co to slo. ja bych se teda stydel v tom porsche nechat se v tech rychlostech predjet. na videu to znat nejde ale ve zkutecnosti to bylo jine.

Jinak meril sem Infimu kolo v Myte a mel ho cca 55s a vykuchana M3 mela 56s. ale zase infi se toho moc nebal tech patniku HaHaaa VTEC
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 10:59   Citovat  

Dany: ja vubec neresim, za kolik to kdo zajel ani kdo tam co znicil, nicmene proste hlaska o tom, ze tam na ridici nezalezi je vzhledem k narocnosti trati naprosty nesmysl. Nakonec co lip by to demonstrovalo nez diametralne odlisne casy lidi, kteri se stridaji v jednom aute a z nichz jeden je proste vyrazne lepsi ridic, nez ten druhy. Nebo si to vysvetlujes cim, kdyz prece na ridici nezalezi, ale stejne auto jezdi uplne jine casy dle toho, kdo sedi za volantem?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:20   Citovat  

King napsal:
Nejdřív jsem myslel, že jsou na H-C pod nickem Dany 2 uživatelé, ale po zmínce o NS mi došlo, že bohužel nejsou. Dany, tohle fakt myslíš vážně? Jistě, máš pravdu, Mýto jako extrémně technická trať není na nedotáčivé předokolky dělaná, to už jsem zjistil dávno a přestal ho jezdit s civicem. čas od času se tam nějaký naspeedovaný Honďák objeví, dostane klepec a příště už nepřijede, takže na výkon Infinitiho všechna čest. Ale to ostatní - že tě hanba nefackuje...

Tvůj dá se říci debakl v posledním Mýtě ti myslím na cti neubírá, nikdo nemůže tvrdit, že jezdíš špatně, nicméně Mýto ti nesedlo nejen takříkajíc od přirození (CTR), ale jel jsi i dost bídnou stopu. Asi tě to až zbytečně moc traumatizuje. pořádnej výtlem

Je zajímavé, že na Mýtě ti vadí zatáčky s malým poloměrem (malým, nikoli velkým), ale Hradec, který tlačíš, má v krátké specifikaci ze 4 zatáček 3 90stupňové vingly a jeden 180 a v delší přidává další 3 90 a jednu vlásenku. jediným rozdílem tedy jsou delší rovinky, kde si fakt bytelně zazávodíš.

A bagatelizovat v Mýtě, potažmo Sosnové schopnosti řidiče, to jsem snad ani nečetl. Ale chápu, že jet někde na Ringu 220 je určitě mnohem lepší demonstrace řidičských schopností, protože přece čím méně pudu sebezáchovy, tím kvalitnější řidič. Pak je jasné, že tě kultovní akce v Mýtě, kdy tě ti neumětelé, co si v malých rychlostech troufnou, takhle vypráskali, tak žere. to mi hlava nebere nesouhlas KO

Jen chci k tomu podotknout, že jsem byl o 3s rychlejší než druhý v pořadí, nejrychlejší MX5 (alespoň tehdy), takže nevím z koho bych měl mít trauma, že by mě vypráskal pořádnej výtlem
Asi každý kouká jinam...

BTW: Kdybych neměl ten pud sebezáchovy tak hodně vysoko posazený, byl bych na NS ještě možná o 15s a více rychlejší, takže to bych sem opravdu netahal...
Jinak Ty jsi tehdy zajel s Civicem 179.44s (kolo 58.51s) a s Wellovou MX5 186.54 (kolo 60.86s) jak koukám... Přesto si já myslím, že jsi velice dobrý řidič a s Cívem si prostě už o moc víc nemohl, ale ani "smazávání" rozdílů mezi auty Ti nějak nepomohlo... Zajímalo by mě, kolik s MX5 jezdíš těď, ale hledat to fakt nechci...

Vysoke_Myto.pdf
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  Vysoke_Myto.pdf
 Velikost:  27.99 kB
 Staženo:  205 krát

Návrat  
monty je teď offline  monty
Moderátor
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:40  Naposledy upravil monty dne 13.4.2012 , 11:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

prvně jsem si chtěl rejpnout , ale už se to tu začíná přiostřovat i bez toho , tak jen pro porovnání časy "dědoušků" z léta 2010 (3 kola pevný start) Velmi šťastný tudy odkaz
   Návrat  
Caltiger je teď offline  Caltiger
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:40   Citovat  

Přidávám pár fotek možná na zlehčení debaty. Úsměv

P4090020.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
P4090020.JPG, 880.58 kB

P4090021.JPG

P4090021.JPG, 1010.63 kB

P4090026.JPG

P4090026.JPG, 1010.39 kB

P4090027.JPG

P4090027.JPG, 995.58 kB

P4090028.JPG

P4090028.JPG, 961.13 kB
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.4.2012 , 11:45   Citovat  

monty napsal:
prvně jsem si chtěl rejpnout , ale už se to tu začíná přiostřovat i bez toho , tak jen časy "dědoušků" z léta 2010 (3 kola pevný start) Velmi šťastný tudy odkaz

Takže těch mejch 2.45 není až tak špatné, přesto to nemění moje názory a kdybych nejel tedy tu tak debilní stopu, jak říkal King, mohl jsem třeba ještě něco nahnat Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
trackday Vysoké Mýto na velikonoční pondělí
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina