Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Zajímavé bazarové nabídky
Fórum: Zajímavé odkazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 172, 173, 174 ... 462, 463, 464  Další 
Zaslat odpověď

Strana 173 z 464
ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:04   Citovat  

Petr 78 napsal:
A to jsem o tom autě uvažoval. Rychle mě přešla chuť. to snad ne
Ještěže tu máme ochotné a sdílné lidi, kteří se podělí o informace ceny zlata.

To jsou přesně ty auta, který pak koupí někdo, kdo není tak zběhlej v těhle věcech a bude pak nadávat, jak jsou ty C8G na wc
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:18   Citovat  

ICE.J napsal:
To jsou přesně ty auta, který pak koupí někdo, kdo není tak zběhlej v těhle věcech a bude pak nadávat, jak jsou ty C8G na wc

Tak pokud prodejce zatají vše co se vyčetlo ze servisni historie tak můžes byt zbehlej jak chceš,poznáš to třeba až po nějaké době
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:24   Citovat  

Jirka.H napsal:
Tak pokud prodejce zatají vše co se vyčetlo ze servisni historie tak můžes byt zbehlej jak chceš,poznáš to třeba až po nějaké době

Jasně, záleží na tom jaká je to vada, ale bourané auto se dá poznat, pokud víš kam koukat, nebo člověk má tady na H-C možnost se na dost věcí zeptat, ale představ si někoho, kdo autům moc nerozumí a není zrovna fanoušek Honda , kterýho takovýhle prodejci opijou rohlíkem... KO
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:57   Citovat  

zend3r napsal:
ED6 za 370k Velmi šťastný
tudy odkaz

heh 12tis najeto, s tím jezdil jen na nákup na narozeninovou oslavu Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 10:59   Citovat  

ICE.J napsal:
Jasně, záleží na tom jaká je to vada, ale bourané auto se dá poznat, pokud víš kam koukat, nebo člověk má tady na H-C možnost se na dost věcí zeptat, ale představ si někoho, kdo autům moc nerozumí a není zrovna fanoušek Honda , kterýho takovýhle prodejci opijou rohlíkem... KO

Ale prosím Tě, Češi jsou nejlepší, je žádný bazar neočůrá... Velmi šťastný Pak to tak dopadá - kombinace nulových znalostí a pocit,že jsem nejchytřejší...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:05   Citovat  

Petr 78 napsal:
Tak dobře.

I050200357 1.12.2005 0 PDI, NÁLEPKY PODŠTÍTKY MYTÍ. VYSÁTÍ NA PŘEDÁNÍ
Z050200138 22.12.2005 10 klepou z. tlumiče na nerovnostech
Z060200025 28.2.2006 1 800 OPAKOVANĚ KLEPOU Z. TLUMIČE NA NEROVNOSTECH
Z060200110 30.6.2006 5 000 klepavý zvuk ze zadní části vozu
K060200067 11.7.2006 5 000 OPRAVA VOZIDLA PO HAVÁRII ČESKÁ POJIŠTOVNA POŠKOZENÝ LEVÝ BOK - OPRAVA DLE PROTOKOLU POJIŠTOVNY OBJEDNAT DÍLY - PAK VOLAT ZÁKAZNÍKA
B060200963 10.8.2006 9 000 montáž zrcátka pravého
Z060200303 21.12.2006 9 000 stále zamčený kufr
Z060200305 21.12.2006 9 000 Kontrola tlumičů
Z060200304 24.1.2007 15 495 Výměna jednotky EPS šelest od kola - 120km/h PZ zamykání
Z070200017 31.1.2007 15 495 špatný snímač v zámku 5.tých dveří
U070200568 13.6.2007 20 780 prohlídka po 20.000km bouchá na nerovnostech víčko nádrže (záruka) volat po dokončení opravy
Z080200040 30.1.2008 30 397 víčko nádrže
Z080200041 30.1.2008 30 397 lišta čelního skla
B080200137 31.1.2008 30 397 nefunguje centrální zamykání 5.tých dveří - někdy bouchání při projetí nerovnostmi - hlavně za studena volat po dokončení opravy
Z080200044 1.4.2008 30 397 klepání zadních sedadel
Z080200045 1.4.2008 32 613 neuvolňuje se zámek 5.tých dveří
Z080200399 22.7.2008 30 397 páka ruční brzdy
B080201248 22.7.2008 37 422 výměna brzdových destiček - zadních
U080201093 16.10.2008 41 119 prohlídka po 40.000km výměna LP zrcátka nesvítí jedno z předních světel volat po dokončení opravy
K090200047 3.3.2009 41 119 oprava přední části vozidla po havárii poškozena LP strana (světlo+nárazník) není na pojišťovnu volat cenu opravy
K090200107 12.5.2009 46 639 výměna čelního skla pojišťovna kooperativa čpu: 6090023845 platba formou krycího dopisu
U100200126 4.3.2010 57 157 prohlídka po dalším roce provozu - výměnit gumičku stěračů u řidiče - zákazník čeká

A perlička na závěr:
ahoj, podival sem se na to jeste jednou nastesti pac mi to nedalo.... tohle auto kdyz pan naposledy privezl tak byla totalni skoda a u nas se uz neopravovalo, takze pokud to nekdo spravil, tak to urcite nebylo v autorizovanem servisu - ROZHODNE NEBRAT - mluvil sem parkrat s tim borcem co to spravoval a nasekal do toho smes dilu z ruznych roku aut atp...

Taky jsem tomu pánovi napsal,jestli bylo bourané a "na autě je vyměněn nárazník, kapota a blatník. Co vím od předešlého majitele." Velmi šťastný
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:24   Citovat  

Na druhou stranu, opravit auto z dilu, ktere jsou z ruznych let neni nic spatneho, zvlastne, pokud se jedna o takto nove auto, kde rozdil je 2roky. Dle me daleko lepsi nez koupit nove dily z druhovyrovy, ktere nepasuji a jsou napr. z polovicniho plechu. Pokud dobre vidim, tak se jedna o svetlo a naraznik. Pokud opravar praci neodflakl a pekne to spasoval, tak v tom nevidim zadny problem. Uprimne receno, clovek jako clovek a je jedno jestli dela doma v ciste garazi nebo v autorizaku. Ja kdyz prevzal Civica po oprave nehody na Jarove, tak jsem se nestacil ty prasarne divit, kdybych to dal jinam, tak budu vic spokojenej a jeste mi pujde 50k do kapsy. Do ted nepochopim, jak mohli udelat zaverecnou jizdu a rict, ze je vse OK, kdyz nesvitil xenon a mlhovka, coz po startu nahlasi palubi pocitac. O nedolestenych dverich ridice ani nemluve a o mixu 3 barev...
Autorizovany servis je v dnesni dobe 50% jistota vyhozenych penez.

Koukam, ze se zamkama jsem nemel problemy jenom ja Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:27   Citovat  

bordel napsal:
Na druhou stranu, opravit auto z dilu, ktere jsou z ruznych let neni nic spatneho, zvlastne, pokud se jedna o takto nove auto, kde rozdil je 2roky. Dle me daleko lepsi nez koupit nove dily z druhovyrovy, ktere nepasuji a jsou napr. z polovicniho plechu. Pokud dobre vidim, tak se jedna o svetlo a naraznik. Pokud opravar praci neodflakl a pekne to spasoval, tak v tom nevidim zadny problem. Uprimne receno, clovek jako clovek a je jedno jestli dela doma v ciste garazi nebo v autorizaku. Ja kdyz prevzal Civica po oprave nehody na Jarove, tak jsem se nestacil ty prasarne divit, kdybych to dal jinam, tak budu vic spokojenej a jeste mi pujde 50k do kapsy. Do ted nepochopim, jak mohli udelat zaverecnou jizdu a rict, ze je vse OK, kdyz nesvitil xenon a mlhovka, coz po startu nahlasi palubi pocitac. O nedolestenych dverich ridice ani nemluve a o mixu 3 barev...

Přečti si celý příspěvek od Petra - 3x bouráno a naposledy totálka. To u Civica znamená opravu za víc jak 100tis...
   Návrat  
Jirka.H je teď offline  Jirka.H
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:29   Citovat  

ICE.J napsal:

to je pak smutný no KO
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:31   Citovat  

bordel napsal:

Akorát to auto to dostalo 2x jednou na bok a jednou předek, takže je velká pravděpodobnost, že se na tom něco wc Ať už to opravovali v Honda nebo jinde...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:34   Citovat  

Hellborn napsal:
Přečti si celý příspěvek od Petra - 3x bouráno a naposledy totálka. To u Civica znamená opravu za víc jak 100tis...

A ta třetí bouračka je kde??? Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:35   Citovat  

ICE.J napsal:

Sorry už to vidim, o tom tam není ani záznam...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:37   Citovat  

ICE.J napsal:

V historii ne, když to bylo opravené "kdesi"...

ahoj, podival sem se na to jeste jednou nastesti pac mi to nedalo.... tohle auto kdyz pan naposledy privezl tak byla totalni skoda a u nas se uz neopravovalo, takze pokud to nekdo spravil, tak to urcite nebylo v autorizovanem servisu - ROZHODNE NEBRAT - mluvil sem parkrat s tim borcem co to spravoval a nasekal do toho smes dilu z ruznych roku aut atp...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:46   Citovat  

Hellborn napsal:
V historii ne, když to bylo opravené "kdesi"...

jj v tom případě je otázkou, jakej rozsah měla ta třetí HAV...ale i tak, to auto už bude KO
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 11:59   Citovat  

A 100tis v autorizaku udelas, jako prd. 20tis prace, 20tis lak 4 kusu, kapota, blatnik, svetlo, celo, naraznik, maska, gril, odreny chladice a spousta drzacku, sroubku, naplni a doplnkoveho materialu. Tedka pri stehovani jsem mel v ruce fakturu z Jarova za CTR a 2ks nejakych maticek po 23kc bez DPH Velmi šťastný

Kazdy bourany auto je nejakym zpusobem spatny, ale pokud nekdo odre cely bok, druhy bok a pak nedobrzdil, a nekdo to spravi stylem zakytovani a lakovanim, tak jeste neznamena, ze to auto je nejak nebezpecny a pokud neni nebezpecny tak nevidim duvod proc ho nekoupit. Ano bude hnusny, za cas treba praskne kit, odstin laku bude jiny, vysisovany, ale o tom jsou takova, stara nebo levna auta. Pokud nekdo da ranu, ze auto bude z dvou kusu, nebo menena ctvrtka, tak to muze byt sebelepsi autorizovany servis, ale auto pro me bude nebezpecny a je jedno kolik ma najeto, jako ma servisni historii, kolik stoji nebo jestli ho prodavaji Acka nebo Honda.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:10   Citovat  

bordel napsal:
A 100tis v autorizaku udelas, jako prd. 20tis prace, 20tis lak 4 kusu, kapota, blatnik, svetlo, celo, naraznik, maska, gril, odreny chladice a spousta drzacku, sroubku, naplni a doplnkoveho materialu. Tedka pri stehovani jsem mel v ruce fakturu z Jarova za CTR a 2ks nejakych maticek po 23kc bez DPH Velmi šťastný

Kazdy bourany auto je nejakym zpusobem spatny, ale pokud nekdo odre cely bok, druhy bok a pak nedobrzdil, a nekdo to spravi stylem zakytovani a lakovanim, tak jeste neznamena, ze to auto je nejak nebezpecny a pokud neni nebezpecny tak nevidim duvod proc ho nekoupit. Ano bude hnusny, za cas treba praskne kit, odstin laku bude jiny, vysisovany, ale o tom jsou takova, stara nebo levna auta. Pokud nekdo da ranu, ze auto bude z dvou kusu, nebo menena ctvrtka, tak to muze byt sebelepsi autorizovany servis, ale auto pro me bude nebezpecny a je jedno kolik ma najeto, jako ma servisni historii, kolik stoji nebo jestli ho prodavaji Acka nebo Honda.

Jo, ale pořád nevíš, jestli u poslední bouračky škoda byla 100 nebo 200tis. Za ty prachy je 3x bouraný auto dost předražený. Když vezmu,že jsem před 2 roky koupil nebouraného Accorda s 96tis.km jen o 9tis. dráž... kouř
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:17   Citovat  

Hellborn napsal:
Jo, ale pořád nevíš, jestli u poslední bouračky škoda byla 100 nebo 200tis. Za ty prachy je 3x bouraný auto dost předražený. Když vezmu,že jsem před 2 roky koupil nebouraného Accorda s 96tis.km jen o 9tis. dráž... kouř

Nevime. Ja bych si 8g stejne nekoupil Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 12:18   Citovat  

bordel napsal:
Nevime. Ja bych si 8g stejne nekoupil Velmi šťastný

Já 5D taky ne. Úsměv
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 17:12   Citovat  

Civic 8G - Jarov
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 17:17   Citovat  

A co tenhle Accord? Honda Accord 2.4i type S
   Návrat  
Aidiantes je teď offline  Aidiantes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2012 , 22:49   Citovat  

Kombinátor ekonom z zajímavý peníz? tudy odkaz
   Návrat  
angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 8:18   Citovat  

tudy odkaz

Mám to stejný, ale za 59, i když s opravama mě to vyšlo už na 110 Smutný
   Návrat  
radar.jerry je teď offline  radar.jerry
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 8:57   Citovat  

lidi loni mi nabourali civica 1.4 angličana na levý předek chtělo to čep a tyč řízení pojištovna napsala totálku šel na vrakáč tak jsem si koupil prelude 2.0 to byl mazlík a za 4 měsíce jeden ze zadu pojištovna totálka dostal jsem 80 kolíků a vzdadu to chtělo levý světlo nárazník a možná trochu stolice šel na vrakáč tak ted mám accorda ono u starších aut se bouračky moc nevyplatí opravovat a když táta v roce 2001 měl auto starý tři roky bylo to na totálku civic tak oprava skoro 170 tis a ne autorizovanej servis ale udělali to špičkově to je asi tak v kostce co stojí totálky na opravách a když to někdo ošulí druhý se jen diví
   Návrat  
zend3r je teď offline  zend3r
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 9:19   Citovat  

radar.jerry napsal:
lidi loni mi nabourali civica 1.4 angličana na levý předek chtělo to čep a tyč řízení pojištovna napsala totálku šel na vrakáč tak jsem si koupil prelude 2.0 to byl mazlík a za 4 měsíce jeden ze zadu pojištovna totálka dostal jsem 80 kolíků a vzdadu to chtělo levý světlo nárazník a možná trochu stolice šel na vrakáč tak ted mám accorda ono u starších aut se bouračky moc nevyplatí opravovat a když táta v roce 2001 měl auto starý tři roky bylo to na totálku civic tak oprava skoro 170 tis a ne autorizovanej servis ale udělali to špičkově to je asi tak v kostce co stojí totálky na opravách a když to někdo ošulí druhý se jen diví

to je ale dlouha veta Úsměv
   Návrat  
radar.jerry je teď offline  radar.jerry
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 9:37   Citovat  

já to ještě rozepíšu civic 1.4 1995 66 kw frajer od naproti objížděl překážku nestihl se vrátit on komplet levá strana já čep řízení tyč řízení a trochu levej blatník nemělo to cenu opravovat auto mělo 240 tis při spotřebě 6.2 litru. tak jsem si v červnu měsíc na to koupil prelude 2.0 při nájezdu 184 tis nějaké drobnosti tam byly cca za deset tis 2 listopad při nájezdu 200 tis spotřeba cca 8.2 frajer ze zadu nedobrzdil tak mi pomačkal jednu stranu zadku to jsem tam měl výfuk remus a karbonové polepy kapota střecha víko kufru křídlo když pojištovna ohlásila že mi daj 80 kolíku šel na vrakáč a za civica mi dali na totálce 4300 kč ke konci listopadu jsem objevil accorda 3.0 rok výroby 1998 automat celej natěšenej si ho vezu z prahy dom a po 40 km převodovka v háji v esa nic nekupovat šmejdi po dlouhých měsících jsem z esa obdržel asopn na revanš 20 tis udělala se převodovka cca za 42 tis lamely a jeden koš v háji ještě mě čekaj čepy ve předu a výměna rozvodu rozvody už mám jen práci spotřeba cca 9.5 tatka když měl civica na totálku to s ním jel brácha na vejlet a použil ho jako motorovou pilu do lesa pár menších stromů pokácel byl to třídveřák 1.5 rok 98 84 kw zadní náprava s koly v máčknutá až k řidiči nikomu se nic nestalo oprava cca 170 tis
   Návrat  
Idea je teď offline  Idea
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 9:39   Citovat  

mattheo napsal:
si s ni teda moc dlouho nejezdil VTEC

moc dlouho ne ale zatim porad jezdim Úsměv VTEC jinak bohuzel nebo bohudik Velmi šťastný ? musim koupit vetsi auto kdyz nas bude vic Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2012 , 10:12   Citovat  

angel.CZ napsal:
http://www.sauto.cz/osobni/detail/honda/accord/10154590?goFrom=list

Mám to stejný, ale za 59, i když s opravama mě to vyšlo už na 110 Smutný

Klasika Úsměv Za těch 110 by už byl opravdu libovej A6G Honda
   Návrat  
n3uro je teď offline  n3uro