Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Spojování VIDEO souborů.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 20:48   Citovat  

Prosím vás o pomoc. Mám film,ale bohužel je rozdělený na dvě části. První část o velikost 699mb a druhá část o velikosti 700mb. A nevím jakým způsobem mám tyto dvě části spojit dohromady,tak abych jej mohl vypálit na DVD.Z programu které se tímto zabývají jsem našel akurát " Plato Video Joiner " a "Video Easy Joiner". S prvním plato programem se mě to bohužel nepodařilo dát dohromady, i tak mě to přišlo příliš složité a když jsem dal vytvořit spojení dvou části tam mě celý program zamrzl. Smutný Druhý program VIDEO easy joiner bohužel zvládá seskupit jen malé soubory,tak velké o velikosti přes půl giga ne. A tak vás prosím o pomoct,zda-li někdo z vás s tím nemá zkušenosti děkuji.

Předem se omlouvám Moderátorům za tento topic,ale nevěděl jsem na koho jiného se obrátit dík. přátele
   Návrat  

FastCivic je teď offline  FastCivic
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 20:51   Citovat  

a proc ho chces spojit v jedno? nech to tak a vypal to na dvd jako data OK Pokud to chces kvuli toho, abys to mohl prehravat v dvdčku, stejne musi umet prehravat divx. No a pokud to umi, nebude mu vadit ze budou na jednom divku dva video soubory. Pustis si jeden a pak druhy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Ondras je teď offline  Ondras
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 20:54   Citovat  

Pokud je kontejner AVI a oba soubory stejného rozlišení a stejných kodeků obrazových a zvukových stop, tak to zvládne VirtualDub.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:53   Citovat  

FastCivic napsal:
a proc ho chces spojit v jedno? nech to tak a vypal to na dvd jako data OK Pokud to chces kvuli toho, abys to mohl prehravat v dvdčku, stejne musi umet prehravat divx. No a pokud to umi, nebude mu vadit ze budou na jednom divku dva video soubory. Pustis si jeden a pak druhy

Ano je to přesně jak ty píšeš OK . Jde tady vlastně o to,aby jak dohraje první polovina filmu,nemusel člověk zapínat druhou polovinu,ale ab yto prostě bylo spojený no Úsměv
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 21:53   Citovat  

Ondras napsal:
Pokud je kontejner AVI a oba soubory stejného rozlišení a stejných kodeků obrazových a zvukových stop, tak to zvládne VirtualDub.

Mělo by to bejt stejný Úsměv . Zkusím ten program jak píšeš dík Mrk
   Návrat  

Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:05   Citovat  

No myslim ze dvakrat kliknout na ovladaci a pustit part2 je jeste obstojne ne?
Ale jinak ja tyhle veci delam v Pinacle Studiu.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:12   Citovat  

Aqwertzz napsal:
No myslim ze dvakrat kliknout na ovladaci a pustit part2 je jeste obstojne ne?
Ale jinak ja tyhle veci delam v Pinacle Studiu.

Ano tak jasně, je to úplná maličkost, a mě by to ani nevadilo kliknout na další část. Ale když už jsem to nakousnul. Když se mě to nepovede,tak to stejně vypálím tak a šmitec Úsměv . Ono se tady teďka ukazuje že v těhle programech vůbec neumím pracovat a jsem hroznej amatér. Se stydím
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:16   Citovat  

Pinacle studio je pro blbečky, soupnes oba filmy do pasu, a das vytvorit avi. Po vyrenderovani mas film v kuse.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:22   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Pinacle studio je pro blbečky, soupnes oba filmy do pasu, a das vytvorit avi. Po vyrenderovani mas film v kuse.

Pinacel tuším oťiec má tak mu řeknu. Úsměv
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:48   Citovat  

Aqwertzz napsal:

To je právě věc, kvůli které se na tuto úlohu Pinacle Studio nehodí. Toto se musí řešit bez renderu, jen přímou kopií streamů. Jakmile se to začne reenkodovat, tak to je cesta do pekel.
   Návrat  
Efendy je teď offline  Efendy
PříspěvekZaslal: 30.3.2008 , 22:50   Citovat  

pokud je to avi nebo xvid tak použij Virtual Dub
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 1:39   Citovat  

Ondras moc dobre vi o cem mluvi... jinak oba soubory muzes prehrat bez prehazovani tim ze si je das za sebe do playlistu ;)
Jinac viz ondrasovi prispevky. Virtualdub rulezz :)
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 6:26   Citovat  

Virtualdub jsem si včera stáhnul,dneska se s tím zkusím pobavit,ale nevím jeszli to dám do kupy,mě to přišlo hrozně složitý tam je těch věcí zmatenej
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 8:03   Citovat  

Ničeho se neboj: Otevři první soubor, zvol file / append segment, vyber druhý soubor. Stiskni F7, dole v okně ukládání vyber z rolety Direct Stream Copy a ulož pod novým jménem.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 14:56   Citovat  

Ondras: Dikes hnedka jak pojím na to skočím,já už to mám dokonce i v češtině HaHaaa
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 18:01   Citovat  

Ondras napsal:
To je právě věc, kvůli které se na tuto úlohu Pinacle Studio nehodí. Toto se musí řešit bez renderu, jen přímou kopií streamů. Jakmile se to začne reenkodovat, tak to je cesta do pekel.

S čím s kvalitou? S filmy jsem to nedelal ale s nahravkama s kamery je to jedna basen.
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 20:19   Citovat  

Tak se mě to nakonec povedlo v tom programu "VirtualDub" , dík Ondrasi za ten návod jak se tam přímo k tomu dostat Úsměv Mrk
   Návrat  

3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 20:27   Citovat  

Aqwertzz napsal:
S čím s kvalitou? S filmy jsem to nedelal ale s nahravkama s kamery je to jedna basen.

Ano, s kvalitou a náročností zpracování. Film zaenkodovaný do nějakého MPEG4 based kodeku s relativně nízkým bitrate přepočtem utrpí. Navíc to bude trvat dle výkonu počítače +/- tak dlouho, jak je dlouhý film. Přímá kopie ve VD zachvá původní kompresi a je to otázka pár vteřin. Zpracování videa z kamery je rozdíl, tam je bitrate výrazně vyšší než u distribučních formátů. Při renderu projektu nejde kvalita tak výrazně dolů.
   Návrat  
Driver je teď offline  Driver
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 20:28   Citovat  

Já mám zase opačnej problém jedno video asi 3 GB a jsou v tom 2 filmy které potřebuji dostat od sebe a vypálit jen jeden. Formát VOB. Dál potřebuju asi 5 ůzných filmů VOB vypálit na jedno DVD, aby šli přehrávat v DVD playeru. Nejlíp abych měl na začátku menu a mohl si vybrat film jako je to u origo filmů, celý film, bonusy atd. Velikostně se vejdou. Když je vypálím do několika adresářů tak přehrávat nejdou. Dík.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2008 , 20:35   Citovat  

VOBy na DVD placku jako DVD video jedině v nějakém authoringovém softwaru. Ten vyplivne image, který pak vypálíš. Google poradí...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Spojování VIDEO souborů.
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina