Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sportový výfukovy systém accord Vg
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Yayo je teď offline  Yayo
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 17:05   Citovat  

Zdravím, uvažujem nad Cat back systémom od kat na moj accord cc7. Chcel by som sa spýtať či by ste mi nevedeli poradiť nad výberom. Rozmýšlam nad týmto tudy odkaz toto je ale na 2.2 Vtec či to tam môžem nahodiť alebo toto tudy odkaz len toto je na 90-93 či to tam budem vedieť dopasovať. Ak by mal niekto stým skusenosti alebo vedel poradiť budem vdačný Úsměv Honda
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 20:36   Citovat  

Z vlastní zkušenosti (cca rok na autě) ti můžu poradit abys nic takovýho jako si poslal nekupoval. Jako nerez se to jen tváří, výkon to nepřidá a koncák se nejdýl po půl roce rozhodne "udusit" vlastní výplní. Pokud ti jde o koně a výkon, tak si to nech postavit na míru. Jestli ti jde jen o vzhled a zvuk, tak kup nějakej koncák - je to levnější a se stejným výsledkem. Honda

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 15:11   Citovat  

jak píše Johny s věcma z ebaye opatrně...na pohled to vypadá krásně ale stojí to většinou za pendrek...předpokládám že to budeš chtít kvuli vzhledu, možná zvuku, v tom případě doporučuju koupit si nějaký koncák, třeba tady dost doporučovaný ulter sport...nevěř že celonerez bude stát jen kolem 150 dolarů...a jestli to chceš na zvýšení výkonu, tak podle mého je první krok - výfuk špatný krok...musel bys to řešit už od svodů a za ty prachy si nemyslím že to stojí, a taky si nejsem jistý že bys to nějak extra poznal...když dělat N/A motor tak asi i vačky, písty ojnice..prostě vnitřeka tomu přizpůsobit následně výfukový systém...koupit jen výfuk za pár kaček a čekat že to poletí... Ble

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 18:18   Citovat  

Jonaasek napsal:
jak píše Johny s věcma z ebaye opatrně...na pohled to vypadá krásně ale stojí to většinou za pendrek...předpokládám že to budeš chtít kvuli vzhledu, možná zvuku, v tom případě doporučuju koupit si nějaký koncák, třeba tady dost doporučovaný ulter sport...nevěř že celonerez bude stát jen kolem 150 dolarů...a jestli to chceš na zvýšení výkonu, tak podle mého je první krok - výfuk špatný krok...musel bys to řešit už od svodů a za ty prachy si nemyslím že to stojí, a taky si nejsem jistý že bys to nějak extra poznal...když dělat N/A motor tak asi i vačky, písty ojnice..prostě vnitřeka tomu přizpůsobit následně výfukový systém...koupit jen výfuk za pár kaček a čekat že to poletí... Ble

Zdravím,
jak mi psal Danny, 80% nárustu výkonu u N/A motorů čili atmosféricky plněných je ve svodech. Jsou-li výborně udělané, zaručí nárust. Ale tam se bavíme o cca tak 15-40.000,- CZK, závislosti na značce atd.

Tri-Y, HyTech, Skunk, Edelbrock, Blox, atd. ..

Johny je teď offline  Johny
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 28.3.2012 , 18:31   Citovat  

A dávat tyhle značky do těžkýho Accorda nemá moc smysl a "no name" tomu nepomůže - jedině snad svody jako náhrada za prasklý origo... A jsme zase u toho, že kompet ebay výfuk za cca 200 USD (+ doprava + clo + DPH + dopasování) koně nepřidá a za ty peníze není dobrej ani jako náhrada originálu po smrti.

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 7:32   Citovat  

Johny napsal:
A dávat tyhle značky do těžkýho Accorda nemá moc smysl a "no name" tomu nepomůže - jedině snad svody jako náhrada za prasklý origo... A jsme zase u toho, že kompet ebay výfuk za cca 200 USD (+ doprava + clo + DPH + dopasování) koně nepřidá a za ty peníze není dobrej ani jako náhrada originálu po smrti.

Ano panie,
no já měl asi štěstí, bo ty moje drží, drží a drží a sice nemám Accorda, ale princip je stejný, rozdíl ve váze oproti 12-15kg váží ty mé 5,6kg, větší průměr výstupu oproti origo 46mm a moje 50mm vnitřní průměr a na to jsem postavil na míru výfuk počínaje KATem. No tak pak jedině co mi napadá za jinou variantu, bud oturbit, což je evektivnější - dá se za 30-50.000,- - uživatel Wheelman, u Accorda to bude docela fungovat. Anebo jiné auto ...

přátele je to dobrý

Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 13:43   Citovat  

M@jk napsal:
Ano panie,
no já měl asi štěstí, bo ty moje drží, drží a drží a sice nemám Accorda, ale princip je stejný, rozdíl ve váze oproti 12-15kg váží ty mé 5,6kg, větší průměr výstupu oproti origo 46mm a moje 50mm vnitřní průměr a na to jsem postavil na míru výfuk počínaje KATem. No tak pak jedině co mi napadá za jinou variantu, bud oturbit, což je evektivnější - dá se za 30-50.000,- - uživatel Wheelman, u Accorda to bude docela fungovat. Anebo jiné auto ...

přátele je to dobrý

tohle jsem měl v plánu u bývalého accorda(je to v plánu i u současného ale hudba buuuuuuuuuuudoucnosti Úsměv) a s wheelmanem jsem to řešil a dostali sme se na +- 25000,- což je příjemná cena, samozřejmě pokud by se podařilo sehnat díly za dobré ceny...ale byl ochotný, dokonce se mi sám ozval, když si všiml že jsem to zmiňoval, a podle jeho topicu, bych to v budoucnu rád pořešil s ním...

Yayo je teď offline  Yayo
0
PříspěvekZaslal: 31.3.2012 , 21:07   Citovat  

Díky chlapci za vaše názory. V konečnom dôsledku z vašich postrehov som sa docielil ktomu ze som sa nato vykašlal a zaobstarám si max koncový diel. Ako spomínané zvody by tam uz aj boli len som chcel aby malo aj lepšií prietok spalín. A ako som si aj myslel tie "nerezové" trubky za takú cenu vážne velku vydrz asi nebude mať. A druhá vec čo som si uvedomil ze to nie je sportiak ale limo a nechcem kaziť dojem tej jazdy nejako extra hlučným výfukom a kone mínus Úsměv. Možno časom ked bude nejaké to coupatko Úsměv Honda VTEC

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sportový výfukovy systém accord Vg
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina