Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 7
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
Členství: Žádné
-1
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 19:03   Citovat  

Bully: Velmi šťastný Nene to není o penězích to je o tom dát za normální pneu (lepší průměr) solidní cenu a právě že mě zarážejí tyhle lisovaný tmy že nemají špatné hodnocení. Já jsem furt rozhodlí pro Toya a ještě jsem našel za dobrý prachy Falkeny takže bude rozhodnuto, ale jenom mě zajímavý tyhle ostatní značky. přátele
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
-1
PříspěvekZaslal: 7.3.2012 , 20:58   Citovat  

Ze sem neco psal. Je videt, ze ste na nich urcite vsichni jezdili a vite jak sou na tom ty gumy v praxi co?

FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 10:36   Citovat  

Dutch napsal:
že mě zarážejí tyhle lisovaný tmy že nemají špatné hodnocení.

Kde se o nich píše, nějaký odkaz? S čim se to potom porovnává?

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 14:41   Citovat  

FunToDrive napsal:
Kde se o nich píše, nějaký odkaz? S čim se to potom porovnává?
hele začneme prodejcem nejlevnější pneu. když si dáš v odkazu detail pneu zde slušný hodnocení.. Ano je to usměvný prodejce chce nalákat na prodej levných gum si řekneme, ale

další máš zde a budeme brát v úvahu pouze pneu Goodride zde
zde

ADAC nic moc hodnocení, ale doporučuje s výhradami zde

to je jenom pár, mam taky dost lídí co je jezdí normálně po městě a říkají hodně dobrý za ty ceny a to POZOR mám i člověka s fiatem coupé co na nich začínal na 17" závody do vrchu a říkal to samý normální průměrná guma za ty prachy perfekt

NEchci aby jste si mysleli, že je vychvaluju a schavluju, ale jde mi o to si o tom popovídat jestli to není H+ slepost, že to je čína a to je to nejhorší. proto jsem se ptal jestli má někdo zkušenost třeba na vodě katastrofa, bouchla mi, vůbec nedrží odpadla mi část vzorku a tak přátele

Jirka79 je teď offline  Jirka79
1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 15:47   Citovat  

Co se týče pneumatik značky GOODRIDE které jsou made in china a spousta lidí nad nima ohrne nos či je okamžitě zavrhne aniž by s nima měla nějakou jakoukoliv vlastní zkušenost(anebo se začnou odkazovat na germánský "nezávislý" tesy). Můj otec má na Avensisu (110kW) už druhý zimáky Goodride tzn, že tuto značku pneu používá celkem dost na to aby mohl říct jaká je. No a je taková, že si je koupím bez skrupulí na accorda (140kW) a je mě úplně jedno co si o tom (tady) něktěří zabedněnci myslí.
S Goodridama jsme jeli 210km/h, auto neházelo, neplavalo, při prudkým brždění (má kotouče Zimmerman) pneumatiky nezaváhaly, nepískaly, v zatáčce se "nevyzuly", nepraskly, nerozsypaly se, jak by si někdo mohl myslet, prostě normální průměrná pneumatika za slušný peníze. Pneumatiky nejsou hlučný. Už nějak nehodlám platit za předražený gumy se standardníma parametrama jen proto, že jsou to značkový gumy. Pokud obuju Bridgestone Potenza tak se řekne "jo jsou hlučnější, ALE POZOR, jsou to Bridgestony!" A co jako? Proč bych si měl kupovat hloučnou pneu za 3100 jednu, jen proto, že je to ZNAČKA. Když jsou hlučnější čínský pneumatiky, tak jsou automaticky jedny z nejhorších. Už nevadí, že musely splnit stejný normy jako Bridgestony.
Lidi si přece taky kupujou škodárny a i přes to, že to jsou kvalitou podprůměrný ale přitom předražený auta, neznamená, že jsou vyloženě špatný. A stále se kupují.
Takhle bych shruba přirovnal pneu Goodride. Nejsou nejlepší, to určitě ne Úsměv , ale rozhodně nejsou špatný. A musím se vždycky smát jak je (čínské pneu) tady mnozí haní, aniž by je, byť jen půl sezóny používaly na svým autě.
Samozřejmě se mnou nemusíte souhlasit. Tohle je jen moje zkušenost.

Honda

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 16:21   Citovat  

hmm a je to tady HaHaaa

millhauz je teď offline  millhauz
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 17:55   Citovat  

no prosim a pak ze je to lisovana tma.
Ty jo tady uz se minusy klikaji jak v diskuzi na Novinky.cz Úsměv

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 18:50   Citovat  

Jirka79 napsal:
A musím se vždycky smát jak je (čínské pneu) tady mnozí haní, aniž by je, byť jen půl sezóny používaly na svým autě.

Honda

No ani ta půl sezona mi nestojí za to,abych náhodou nedopadl jako hondař z preludou, kde mu z pneu upadl kus vzorku asi 10x15cm... Se stydím

P.S. A Zimmermany jsem na jednom autě měl (kdo je dal,nevím) a když jsem viděl praskliny kolem těch dírek,tak šly fofrem dolů - tolik zase moje zkušenost... Velmi šťastný

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
-1
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:21   Citovat  

Jirka79 napsal:
Co se týče pneumatik značky GOODRIDE které jsou made in china a spousta lidí nad nima ohrne nos či je okamžitě zavrhne aniž by s nima měla nějakou jakoukoliv vlastní zkušenost(anebo se začnou odkazovat na germánský "nezávislý" tesy). Můj otec má na Avensisu (110kW) už druhý zimáky Goodride tzn, že tuto značku pneu používá celkem dost na to aby mohl říct jaká je. No a je taková, že si je koupím bez skrupulí na accorda (140kW) a je mě úplně jedno co si o tom (tady) něktěří zabedněnci myslí.
S Goodridama jsme jeli 210km/h, auto neházelo, neplavalo, při prudkým brždění (má kotouče Zimmerman) pneumatiky nezaváhaly, nepískaly, v zatáčce se "nevyzuly", nepraskly, nerozsypaly se, jak by si někdo mohl myslet, prostě normální průměrná pneumatika za slušný peníze. Pneumatiky nejsou hlučný. Už nějak nehodlám platit za předražený gumy se standardníma parametrama jen proto, že jsou to značkový gumy. Pokud obuju Bridgestone Potenza tak se řekne "jo jsou hlučnější, ALE POZOR, jsou to Bridgestony!" A co jako? Proč bych si měl kupovat hloučnou pneu za 3100 jednu, jen proto, že je to ZNAČKA. Když jsou hlučnější čínský pneumatiky, tak jsou automaticky jedny z nejhorších. Už nevadí, že musely splnit stejný normy jako Bridgestony.
Lidi si přece taky kupujou škodárny a i přes to, že to jsou kvalitou podprůměrný ale přitom předražený auta, neznamená, že jsou vyloženě špatný. A stále se kupují.
Takhle bych shruba přirovnal pneu Goodride. Nejsou nejlepší, to určitě ne Úsměv , ale rozhodně nejsou špatný. A musím se vždycky smát jak je (čínské pneu) tady mnozí haní, aniž by je, byť jen půl sezóny používaly na svým autě.

Honda

Nemusis nas tady hned napadat a nazyvat nas zabednenci, to vypovida neco spis o tobe samem.
Na CTR si nedam nic jineho nez UHP pneu at bude stat 4x tolik co cinska pneumatika. Nekoukam na cenu ale na to abych se mohl na gumu spolehnout i v extremu.
Na Acco Tourer 7G si opet nekoupim treba 3x levnejsi cinskou pneumatiku, protoze uz sice nepotrebuju UHP, ale osvedcenou kvalitni gumu co ma pro moje pouziti auta enormni zivotnost, vzorek se sjizdi naprosto pravidelne i u snizeneho a nalozeneho kombi a chci aby pri rychlostech okolo 200 km/h nevydrzela jen parkrat abych tu o tom mohl psat na foru ale pravidelne, s vlastni rodinou a detmi.
Nebudu delat experimenty a pro moje jizdni podminky a potreby se budu spolihat na to co je kvalitni a osvedcene doopravdy a pokud se nekdo pta tak poradim podle sebe i s vysvetlenim proc, coz jsem taky uz davno udelal.
Pokud nekdo jezdi v ramci treba rychlostnich limitu CR a vubec je jeho typicka jizda napr. o vikendu na chalupu nebo do obchodniho centra, nereknu ani slovo na to kdyz bude uvazovat o pneu z Bangladese nebo Vatikanu Velmi šťastný , proc by taky nestacily (jak sam rikas- zakladni pozadavky a normy by mely splnovat spravne vsechny).

1 háčko
-3
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:25   Citovat  

Hellborn napsal:
No ani ta půl sezona mi nestojí za to,abych náhodou nedopadl jako hondař z preludou, kde mu z pneu upadl kus vzorku asi 10x15cm... Se stydím

P.S. A Zimmermany jsem na jednom autě měl (kdo je dal,nevím) a když jsem viděl praskliny kolem těch dírek,tak šly fofrem dolů - tolik zase moje zkušenost... Velmi šťastný

pořádnej výtlem seš dooobrej pořádnej výtlem

1 háčko
-2
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:30   Citovat  

Bully napsal:
Nemusis nas tady hned napadat a nazyvat nas zabednenci, to vypovida neco spis o tobe samem.
Na CTR si nedam nic jineho nez UHP pneu at bude stat 4x tolik co cinska pneumatika. Nekoukam na cenu ale na to abych se mohl na gumu spolehnout i v extremu.
Na Acco Tourer 7G si opet nekoupim treba 3x levnejsi cinskou pneumatiku, protoze uz sice nepotrebuju UHP, ale osvedcenou kvalitni gumu co ma pro moje pouziti auta enormni zivotnost, vzorek se sjizdi naprosto pravidelne i u snizeneho a nalozeneho kombi a chci aby pri rychlostech okolo 200 km/h nevydrzela jen parkrat abych tu o tom mohl psat na foru ale pravidelne, s vlastni rodinou a detmi.
Nebudu delat experimenty a pro moje jizdni podminky a potreby se budu spolihat na to co je kvalitni a osvedcene doopravdy a pokud se nekdo pta tak poradim podle sebe i s vysvetlenim proc, coz jsem taky uz davno udelal.
Pokud nekdo jezdi v ramci treba rychlostnich limitu CR a vubec je jeho typicka jizda napr. o vikendu na chalupu nebo do obchodniho centra, nereknu ani slovo na to kdyz bude uvazovat o pneu z Bangladese nebo Vatikanu Velmi šťastný , proc by taky nestacily (jak sam rikas- zakladni pozadavky a normy by mely splnovat spravne vsechny).

pořádnej výtlem už dost! pořádnej výtlem to se nedá. Helbi je dobrej, ale ty Bully, ty seš nejlepší. pořádnej výtlem

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 8.3.2012 , 23:34   Citovat  

Jirka79 napsal:
pořádnej výtlem už dost! pořádnej výtlem to se nedá. Helbi je dobrej, ale ty Bully, ty seš nejlepší. pořádnej výtlem

Hellbi bude zarlit, nech toho Se stydím

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 0:15   Citovat  

Já bych se chtěl zeptat jestli jsou ty ušetřené cca 2500,- korun na 4 pneumatikách tak závratná suma při provozu Accorda na 30/40 tisících kilometrech co ta sada pneumatik vydrží ? ....vycházel jsem z cen na zboží.cz a porovnal s "osvědčenou klasikou Barumkou" kde uvádějí 225/40/18 Goodride od 1518,- / Barum od 2191,-, nebo 225/45/17 Goodride od 1413,- / Barum od 1942,-

Chápu že někdo obuje číny na starýho Žigula, nebo vozejk ve stodole, ale řešit toto zrovna u Acca .... zmatenej

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 0:29   Citovat  

area07 napsal:
Já bych se chtěl zeptat jestli jsou ty ušetřené cca 2500,- korun na 4 pneumatikách tak závratná suma při provozu Accorda na 30/40 tisících kilometrech co ta sada pneumatik vydrží ? ....vycházel jsem z cen na zboží.cz a porovnal s "osvědčenou klasikou Barumkou" kde uvádějí 225/40/18 Goodride od 1518,- / Barum od 2191,-, nebo 225/45/17 Goodride od 1413,- / Barum od 1942,-

Chápu že někdo obuje číny na starýho Žigula, nebo vozejk ve stodole, ale řešit toto zrovna u Acca .... zmatenej
to řeším jenom ty Velmi šťastný Já je kupovat nebudu. Neříkam, že jsou špatný, ale pouze mě zajímá názor jiných protože o těchto pneu neni nikde nic pořádně napsáno... U mě furt vedou Toya a Falkeny Je to tam.

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 8:29   Citovat  

Jirka79 napsal:
pořádnej výtlem seš dooobrej pořádnej výtlem

Já vím.

Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
-1
PříspěvekZaslal: 9.3.2012 , 20:28   Citovat  

Jirka79 napsal:

Honda

čéče, já teda nevím, ale proč myslíš, že jsou takový rozdíly v těch cenách pneu?? myslíš, že kv tomu, že některé jsou vyrobené tam a onde??
ne, je to proto, že se při jejichy výrobě i někdo zajímá o to jak se chovají za různých venkovních teplot a při různém stavu dezénu.O materiálu nemluvě. Proto pochybuju, že ta čína může být dobrá penu i na účely řekněmě 5tis.km ročně.
za jak dlouho asi zpuchří a ztratí vlastnosti nové pneu kterou někdo testuje??? za jak dlouho začneš s takovým obutím nebezpečný - řekněmě za silného deště před mateřskou školou ??

otevřeně: nikdy bych si to na auto nedal a každého kdo je má doufám v provozu nepotkám -protože o brzdné dráze s takovouhle pneu.. no, radši si to nepředstavuju... testy jsem četl a mluví za vše - doplňuju čeké testy

lidi jezdit autem není jen o tom, že jedu já !!!

a ano, mám na autě Bridgestone Honda

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.4.2012 , 22:27   Citovat  

Hoj hondaři, tak zase budeme řešit pneu. Teď na mostě jsem si s targou zařádil a zjistil jsem že bych potřeboval lepší pneu. Našel jsem tyto a na netu jsem slyšel samou chválu a i to používají kluci na vrchy a taky spokojenost. Nejsou to číny a dělá to dunlop, takže bych je zkusil co vy na to? Jasný že Toya R888 jsou lepší, ale ta cena zmatenej

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 8:42   Citovat  

dam ti vediet snad buduci tyzden, su objednane 195/50/15, budem porovnavat s R888 a RE010 na mx-5
btw, nedela to dunlop, len dezen je kopia dunlop...robia to niekde v afrike

ICE.J je teď offline  ICE.J
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 10:20   Citovat  

Dutch napsal:
Hoj hondaři, tak zase budeme řešit pneu. Teď na mostě jsem si s targou zařádil a zjistil jsem že bych potřeboval lepší pneu. Našel jsem tyto a na netu jsem slyšel samou chválu a i to používají kluci na vrchy a taky spokojenost. Nejsou to číny a dělá to dunlop, takže bych je zkusil co vy na to? Jasný že Toya R888 jsou lepší, ale ta cena zmatenej

To, že jsou v koncernu Dunlop nemusí znamenat nic, jen to, že jim odváděj třeba procenta ze zisku Velmi šťastný

1 háčko
1
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 12:24   Citovat  

Dutch napsal:

neboj, budou určitě super jelikož nejsou čínský. Raději ať je vyrábí třeba indiáni z větrova, jen né číňani, ti totiž dělají prý lisovanou tmu. Číňan sice umí postavit jeden z největších mostů na světě za 4 roky ale pneumatiky prý opravdu neumí. Podle ADAC jsou nejlepší Continentaly (překvapivě -německé pneu) ovšem mě se na sport contact udělaly boule. Ale to byla určitě náhoda, po dvou letech používání a ještě k tomu jeden kus jen za 4500,-, co bych chtěl, že Úsměv.
Takže já bych se toho nebál a vzal ty Regaly. Afričani jsou dříči a ten Dunlop...no hochu neváhej. Mrk

tak a teď mě rozcupujte pořádnej výtlem

papa pifko

rotker je teď offline  rotker
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 15:39   Citovat  

Dutch napsal:

Už se tu ty gumy řešily - prej hrozný žvejkačky a bočnice bláto, takže na okruh asi ne moc ideální. Jinak je to koncern Dunlopu a vyrábí se v JAR

Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 16:27   Citovat  

Dutch napsal:

infi teď nabízí semi Toyo R1R 195/50R15 za cca 8000,-/sadu

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 17:23   Citovat  

pajo: dej vědět díky!

to All: no uvidíme taky se příkláním k Toyo, ale ikdyž infi je má za 8.000 (což je skvěla cena) tak tady jsme furt o 45% levněji...

s tou bočnicí jsem to slyšel, že je měkčí ale prý to není tak hrozný. Dnes jsem mluvil s člověkem co je měl na vrchy a říkal za ty prachy super... zmatenej

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 17:28   Citovat  

Dutch napsal:
Dnes jsem mluvil s člověkem co je měl na vrchy a říkal za ty prachy super... zmatenej

tam je hrozně důležitý na čem jezdil předtim... pokud nejezdil na pořádný gumě tak tomu věřim

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 17:32   Citovat  

Dejf napsal:
tam je hrozně důležitý na čem jezdil předtim... pokud nejezdil na pořádný gumě tak tomu věřim
asi tak, víš co jde o to, že nejsem racer, ale mám ji na to že si hodím sprintíka, zajedu most a mám to jinak pro zábavu a když si říkam že to nejsou činy, tak by mi mohli stačit a jsou asi lepší než klasický pneu. přátele

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 17:35   Citovat  

mě je to celkem šumák, nevnucuju Mrk je že ty toya jsou momentálně za dobrej peníz

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.4.2012 , 17:39   Citovat  

Dejf napsal:
mě je to celkem šumák, nevnucuju Mrk je že ty toya jsou momentálně za dobrej peníz
to máš svatou pravdu. přátele jinak díky ta info

Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2012 , 0:02   Citovat  

ahojte Honda mam taku otazocku vsade som hladal ale zial som nenasiel neviete mi poradit hladam na dalsiu letnu sezomu pneu R14 ale o rozmeroch min 205/55 do 215/55 moze byt aj /60.....zial som nikde nenasiel vyrabaju sa vobec take pneu?.....a ak ano hodte mi odkaz diky moc je to dobrý

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2012 , 0:09   Citovat  

Madvad napsal:
vyrabaju sa vobec take pneu?.....a ak ano hodte mi odkaz diky moc je to dobrý

odkaz

Madvad je teď offline  Madvad
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 17.4.2012 , 0:17  Naposledy upravil Madvad dne 17.4.2012 , 9:09, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jo diky ale mal som namysli skor znacky ako matador,goodyear,pireli,michelin,dunlop a podobne znacky ale aj tak velmo diky za rychllu odpoved v taku hodinu je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Značky pneu a jejich výrobci
Fórum: Řízení, podvozek a brzdy
2
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina