Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 486
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 20:17  Naposledy upravil Bully dne 11.2.2012 , 21:41, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

ARMIK napsal:
Pokud se nepletu, tak rozdil mezi predface a poface neni zadny, az na nejake detaily v ikonkach na displayi, zvukove a funkcne je to stejne. Co se tyka premeny na premium system nevim, nemam zkusenost, ale myslim, ze konektory budou stejne, jen pridat repro. Ale mozna se pletu, treb ti odpovi nekdo, kdo uz ma zkusenost. OK

Je tam vic rozdilu- ovladaci panel je jiny uz kvuli tlacitkum pro CD menic. Je rozdilny pocet repro, takze i jina kabelaz, mel by tam byt nejaky maly zesilovac atd., ale sam nic konkretniho nevim, nestudoval jsem to a ani tomu nerozumim Se stydím Kazdopadne kdyz uz se bude prekopavat audio komplet, prijde mi lepsi vsechno udelat za stejne penize jinak a lip nez to predelat shodne s PSS.
Lepsi nez predelavka na PSS mi pro kvalitu zvuku prijde vytlumeni dveri a vymena komponentnich repro za neco kvalitnejsiho nez OEM papiraky, pro narocnejsiho posluchace jeste zesilovac + subwoofer. Plus CD menic, externi vstup na cokoliv apod. podle libosti.
Edit- odpovidam na tu premenu standard- PSS, ne o rozdilu mezi pred a poface.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
inza je teď offline  inza
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.2.2012 , 20:32   Citovat  

Rozdíly budou, dokonce je rozdíl i v Premium verzi mezi zesilovačem předface / poface. Liší se sice jen v jednom znaku typu, ale hrajou rozdílně...
   Návrat  
martmix je teď offline  martmix
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.2.2012 , 13:22   Citovat  

Mourl napsal:
Chtěl bych Acco 7g 2,4Vtec už jenom kvůli výbavě (6 rychlostní převodovka a tempomat). Jenže ty auta tady vůbec nejsou.Nebo když už tak mají přes 200 000km najeto nebo je to combi.V německu jsou zase všechny přes 600km daleko.Takže co teď? hmmm...chtěl bych ho koupit tak cca za 2. měsíce

Ja na doporuceni kamarada kontaktoval Alicanteho.Pres email sme poresily vsechny moje pozadavky,cenu atd.Asi za 3 mesice dal vedet,ze ve svycarsku je jeden presne jak chci.Zajel se tam podivat,ja se musel podle fotek a podrobneho popsani vseho na aute pres telefon rozhodnout a bylo hotovo.Pak sem cekal jeste asi nejake 3 tydny,nez vsechno vyresil (dovoz,papiry) a uz sem si pro nej jel do Plzne.Muzu jenom doporucit.Jednani super.A stav auta odpovidal presne tomu,co mi podrobne popsal do telefonu.Zadne zatajovani atd. Proste 100% fer jednani. A pokud chces koupit tak za 2 mesice,tak uz bych to byt tebou zacal urcite resit.At na to pak zbytecne nechvatas a nelitujes Úsměv
   Návrat  
turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:18  Naposledy upravil turkpet dne 14.2.2012 , 18:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zdravím,
prosím chalani, kdo máte poface accorda 7g, mrknite na radio, ako je spinač vyhrievania zadného okna uplne vpravo(viz obrázok) je na tomto obrázku aj niečo, čo moje predface accord nemá..čo to je? artefakt?...našiel som to aj na ďalšom radiu ponukanom k predaji, na ďalšom to nie je, tak neviem....chystám sa ho vymeniť, ale bude to kompatibilné s mojím rádiom?Inak vyzeraju uplne rovnako. Dík.

rsadi.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
rsadi.jpg, 75.05 kB

radi.jpg

radi.jpg, 33.98 kB

radio.jpg

radio.jpg, 140.71 kB
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.2.2012 , 18:30   Citovat  

turkpet: u poface je vyhrivani skla spojene s vyhrivanim zrcatek, to je ta ikonka navic. Vse ostatni se zda byt OK, takze to asi pasovat bude, jen samozrejme to vyhrivani zrcatek budes muset zapinat i nadale na loketni operce.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
varuj je teď offline  varuj
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 0:42   Citovat  

Davidoff napsal:
mě to přijde jako černá si nemužu pomoct Velmi šťastný G4G

Ano, ked je pod mrakom vyzeraju ako cierne, na priamom slnku je to zase ine.

Acco123.jpg

Acco123.jpg, 812.45 kB

Snímka0078.jpg

Snímka0078.jpg, 844.6 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.2.2012 , 19:39   Citovat  

Úsměv

_DSC0032_II.jpg

_DSC0032_II.jpg, 216.91 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 17.2.2012 , 19:48   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
tak mam úspešne nahodené rádio poface na predface verziu akordu, základný model s RDS, funguje dobre vrátane vyhrievania zadného okna.Len som zatiaľ neprišiel na to, ako zobraziť názov stanice miesto frekvencie...poraďte, prosím. Týmto dík všetkým, ktorí v minulých príspevkoch poradili.Povodne rádio plne funkčné vrátane ovládacieho panelu s drobnou kozmetickou vadou je na predaj, bližšie viz bazár-region Ostrava

Tak jsem rad ze nebyl problem OK

Nazev stanice se zobrazuje pouze pri zapnute funkci RDS, zapina nebo vypina se takhle:
- podrz stisknuty hlavni vypinac radia (power/volume) pri zapnutem radiu, cca 2 sec
- zmackni tlacitko 2 (volba 2. stanice v pameti)
- potvrd volbu hlavnim vypinacem jako v prvnim bode
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 17:08   Citovat  

Borisek napsal:
Zdravim tak jsem si udělal taky radost a přivez jsem si včera Akordíka domů. Velmi šťastný Velmi šťastný
Je to po face 2006/7měsic 2.2 i-CDTI vybava executive full,puvod Itali
Ale štve mě tam par věcí jak otočim kličem tak se mi hned rožnou světla a mužu je mit na ktere koliv pozici otočene,potom jestli je normalni když tam dam klič tak to hned upozornuje že je v zapalovani ,a bez přestáni ko kvičí,
a v navigaci jsou mapy jen jižni evropy takže celkem nepoužitelna .jinak je někdo s moravy k do ma něco podobného rad bych porovnal pár věci díky za odpovědi.

Gratuluju, mam v Tourerovi taky ten samy motor a i shodny rocnik- 12/2007, vybavou lehce pod- Sport 30th Anniversary.
U rozsvicenych svetel i pri klicku v zapalovani je akusticka signalizace pri otevrenych dverich normalni. Automaticke rozsvicovani svetel by melo fungovat jenom pri nizsi intenzite okolniho svetla nebo kdyz nechavas svetla zapnuta (packa vlevo pod volantem). Pokud nejde o tyhle 2 moznosti, musel to mit predchozi majitel dobastlene zvlast.
Pochazim z Brna ale ziju mimo, kdyz ale budes chtit cokoliv vedet tak se ptej i tady.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2012 , 19:22   Citovat  

Zdravím,
skúšal som to tu niekde na fóru nájsť, ale vzdal som to Smutný .a tak prosím: sedí poface prední nárazník na predface accorda 7g priamo, alebo su nutné večšie zásahy?Dík.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 21:26   Citovat  

U poface to pipa u pasu jenom u ridice, u spolujezdce taky jenom kontrolka. Ale pripoutat se je pro me stejne samozrejmost, tak to nicemu nevadi.
Dal to pipa u rozsvicenych svetel- vyp. motor a otevr. dvere, u klice v zapalovani- pri vyp. motoru a otevr. dverich, u otevreneho kufru u Tourera- pri nastartovanem motoru a povolene rucni brzde. Mozna bych jeste na nejake dalsi pisteni prisel Velmi šťastný
   Návrat  
Rammi je teď offline  Rammi
PříspěvekZaslal: 19.2.2012 , 22:31   Citovat  

Zdravím,

nevěděl byste někdo, kde je umístěna řídící jednotka naklápění (přesné pojmenování u hondy katalog: seřizovací zařízení světlometů - HID) xenonů u acco tourer 7g předface?? Cooo???
   Návrat  
ARMIK je teď offline  ARMIK
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.2.2012 , 21:30   Citovat  

boratko napsal:
Rozprašovač u řidiče nějak méně rozprašuje,u spolujezdce je to v pořádku, do ostřiků jsem nevrtal. Má někdo zkušennost, co s tím? Jakoby byl trochu ucpaný, ale nejsem si jistý, když i tak ostřikuje.... Ale hodně nízko...

Mel sem to same, stacil kompresor a poradne vyfoukat ostrikovac. Popripade jeste muzes spendlikem nebo necim tenkym projet Mrk
   Návrat  
myst je teď offline  myst
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 12:02   Citovat  

Udelala jsem topic na nakup panelu Autoradia s GPS, DVD a tak, tak se mrknete, zda byste meli zajem. Hlasujte Ano pouze v pripade, ze na to mate a opravdu byste chteli jo? =)
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 12:36   Citovat  

Untouchable napsal:

tak bych poprosil o radu, jaký rozměr kol i gum je optimální. reším 17" či 18"?

U pneu bych to viděl 205-225?/40-55?

Dík za reakce

Rozměr pneu je hlavně daný. U 17" je to 225/45, u 18" pak 225/40. Pokud budeš chtít laborovat s jinýmy rozměry, budeš si muset započítat abys dodržel obvod kola. Já bych moc nelaboroval, předepsané rozměry jsou docela profláklé a pneu jsou relativně dostupné a levné. U jiných netypických rozměrů už budeš muset připlácet.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.2.2012 , 13:53   Citovat  

Včera jsem započal repas zadních brzd. To je síla ten pístek. To i pístek na VTi z 96roku je na tom líp.

A nasadit tu šprcku, to byla maturita Velmi šťastný

pístky.jpg

pístky.jpg, 334.42 kB
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 9:44   Citovat  

Dutch napsal:
psal jsem o tom článek, kdyby si chtěl více info přátele

jj strana 1. OK Největší vopruz bylo nasazení nové gumičky dovnitř třmene.

varuj napsal:
Ten piestik si kupoval novy, alebo je to len na porovnanie jeden vycisteny?

Pístek jsem kupoval úplně nový originál Honda přes Aldu. Cena za kompletní originální sadu na obě zadní kola 2400,-czk. Pístek samotný myslím 750,-

Ben napsal:
Taky jsem to už dělal ale když jsem viděl za ty prachy zpracování nových tak jsem si raději udělal nerezové a ty to auto přežijí Hihi

Taky mi to napadlo. Mám ještě jeden, protože sem stihl jen jedno kolo. Tak ho oměřím a možná bych to mohl pro zájemce nechat vytočit. Možná by to šlo i na jiné modely.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 10:24   Citovat  

Verča napsal:
mě rozprašovač u řidiče taky stávkuje..už to někdo řešil předemnou, jelikož je ten otřikovač už poničenej od toho, jak do něj někdo rejpal Ble
nejspíš je slabej motorek, že to nezvládne vytlačit až k řidiči, u spolujezdce totiž není sebemenší problém, zkoušeli jsme i přiškrtit hadičku ke spolujezdci, že ten tlak půjde víc k řidiči, ale marně naštvanej

Tak to "gratuluju". Povedlo se ti ještě víc tu trysku (kuličku) ostřikovače utěsnit bordelem, který už před tím bránil průtoku kapaliny. Tomu, kdo se v trysce rejpal před tím, asi nedošlo, že nějakou jehlou či čím ten bordel neodstraní, kam by taky mohl zmizet, že...? Stačí vyndat kapličku trysky z kapoty a profouknout OPAČNÝM Velmi šťastný směrem. A jako prevenci bych "vytočil" kapaliny z nádobky ostřikovače a dal tam novou.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.2.2012 , 19:44   Citovat  

Verča napsal:
pokud jsi tohle zkoušel přímo na A7G a povedlo se ti závadu odstranit, zkusím to taky...
ale protože tady píšeš, že stačí vyndat trysky z kapoty, jakože v kapotě žádný trysky u tohodle Accorda nejsou HaHaaa , tak si nejsem tvojí "radou" až tak jistá..

Čéče, holka (s dovolením... Se stydím ), postup je vyzkoušený. Pravda, na autech, která mají ty trysky na kapotě a jdou tedy ty kapličky snadno vyjmout. Ač jsem hledal fotky, nenašel jsem nějakou, na které bych viděl, kde je Acco 7G má. Což zřejmě znamená opruz s přístupem k nim a s jejich vyndaváním.
Mírná modifikace postupu je ta, že jen odpoj hadičku a na chvíli odstříkni. Je možné, že ten bordel tam plave a takhle se dostane ven.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 9:33   Citovat  

Už som sa zkúšal pýtať, odpovedi sa mi ale nedostalo Smutný
Pasuje poface nárazník na predface model bez uprav,t.j.len jednoducho sa prehodí a uchytí na rovnake kotviace miesta?
Dík.
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 14:36   Citovat  

Ja davam po odporuceni mojho mechanika,ktory 10 rokov robi Hondy a ma 3 auta s 2.2 i-CTDI olej Mobil 1 Turbo diesel 0W-40.

MacAfee napsal:
Ahoj,
Jaký lijete olej do Accorda CTDI-i pokud je bez filtru pevných částic. Já předpokládám 5w-40 ale i těch je hodně drůhu tak kdeby někdo mohl být konkrétnější budu moc rád. Předem moc dík za radu Úsměv
   Návrat  
Hondak je teď offline  Hondak
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 14:47   Citovat  

Pasovat by mal,ale musis s nim vymenit aj prednu kapotu,takze neviem,ci sa Ti to oplati.Lebo na poface je inak riesena maska a kapota je kratsia.Tym padom musia ist tie dve veci vymenit obidve.

turkpet napsal:
Už som sa zkúšal pýtať, odpovedi sa mi ale nedostalo Smutný
Pasuje poface nárazník na predface model bez uprav,t.j.len jednoducho sa prehodí a uchytí na rovnake kotviace miesta?
Dík.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.2.2012 , 21:18   Citovat  

Hondak napsal:
Informaciu mam od chlapika co predava diely na vrakovisku,ze si zakaznik bral naraznik poface na predface a prisiel si potom este pre kapotu,lebo nesedela ta predface kapota s naraznikom poface,bola dlhsia.Ked si vsimnete,tak kapota poface nema uz to chromovu listu v kapote,preto je kratsia.Ked tak vyskusaj a uvidis,je to vymena na pol hodku.

...na anglickom foru píšu, že je potrebne vymeniť aj masku, aj kapotu..dík za postrehy
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 12:23   Citovat  

nevíte někdo jestli a jak se dá rozdělat vnější klika dveří na Acco 2005? konkrétně tourer, za spolujezdcem
hlavně jestli to jde zvenku, abych nebyl nucen sundávat čálo zevnitř..

dík
   Návrat  
Tranďák je teď offline  Tranďák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:45   Citovat  

Zdar děcka , v sobotu jsem rozdělával přední dveře ( cosi tam rachotilo - vyřešeno ) a po zkompletování jsem zjistil , že mi nefunguje "autootvírání/zavírání" ( když se přitlačí víc na ovladání okna řidiče tak okno sjede samo nahoru/dolů ) . Žádné přerušení drátů jsem nezaznamenal , se spínačem jsem si nehrál , nevím proč by todleto to mohlo dělat/nedělat ... ? Má někdo s tímto skušenosti , či nějaký nápad ?
P-.S. : U Jazzika mám to samé , ale nevím , zda tam autootvírání/zavírání je ....

Díky , Forever váš Tranďák Se stydím
   Návrat  
Newtom je teď offline  Newtom
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2012 , 20:50   Citovat  

Tranďák napsal:
Zdar děcka , v sobotu jsem rozdělával přední dveře ( cosi tam rachotilo - vyřešeno ) a po zkompletování jsem zjistil , že mi nefunguje "autootvírání/zavírání" ( když se přitlačí víc na ovladání okna řidiče tak okno sjede samo nahoru/dolů ) . Žádné přerušení drátů jsem nezaznamenal , se spínačem jsem si nehrál , nevím proč by todleto to mohlo dělat/nedělat ... ? Má někdo s tímto skušenosti , či nějaký nápad ?
P-.S. : U Jazzika mám to samé , ale nevím , zda tam autootvírání/zavírání je ....

Díky , Forever váš Tranďák Se stydím

Přečti si manuál, píšou tam něco o kalibraci po odpojení baterie. Možná, že odpojení konektoru má na ovládání stejný vliv jako odpojení baterie. Tuším že se má okno stáhnout úplně dolů a pak za držení tlačítka nechat vyjet úplně nahoru a po dojetí tlačítko ještě chvíli držet.
   Návrat  
FunToDrive je teď offline  FunToDrive
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 12:30   Citovat  

Taky řeším střešní nosiče na Accord tourer, model 2003. Thule jsou za nerozumné peníze. Vyhledal jsem českého vyrobce BöHM. Neví někdo jak jsou na tom s kvalitou? Na rozdíl od Thule mají univerzální uchyceni pro vice aut (Střešní nosič systém C). Jsem celkem zvědav nakolik je to potom kompatibilní s vozem?
   Návrat  
karnas je teď offline  karnas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 15:43   Citovat  

Mam ty od Bohmu, v hlinikovym provedeni a zamykanim a no problem....
   Návrat  
CAD je teď offline  CAD
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.3.2012 , 22:10   Citovat  

nasel jsem tohle (nekoukal jsem po cene, ale zjistoval sem jestli jdou hagusy domontovat na Acco bez nich):

tudy odkaz

a tam pisou:
Podélný nosič pro vůz: HONDA, ACCORD 5dr combi, r.v. 2003-> . Na tyto podélné nosiče lze pohodlně a velmi rychle připevnit jakýkoli náklad nebo příslušenství, a to za použití příčníků, které také naleznete v našem sortimentu. Podélníky (hagusy) jsou namontovány na pevno ke střeše vozidla, a to nejlépe v odborné dílně (podmínka případné reklamace), následná demontáž není možná. Uvedená cena je za pár.
   Návrat  
Johnie_Walker je teď offline  Johnie_Walker
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.3.2012 , 11:54   Citovat  

kluci, našel jsem tento text o i-CTDi a co mě zarazilo, že je psáno, že má el.ohřev paliva
není to nesmysl?? si říkám, jestli mi to funguje jak má ....
když mi auto cca před měsícen zamrzlo

citace z klubu 8g.ufounů
Gonda napsal:
Hoši, našiel som kompletnú analýzu 2,2 i-CTDi, ktorú si objednalo VW v roku 2005. Veľa vecí tam vychválili. Za všetko dobrá rada: v otáčkach od 1800 do 2800 ot/min, má tento motor najnižšiu špec. spotrebu ( gramm/kW ). Odporúčam teda držať tento motor v týchto otáčkach. Ušetríte najviac paliva.
Motor má veľa vychytávok: -sacie kanály majú rôznu geometriu kôli lepšiemu plneniu a víreniu vzduchu. Triska má nominálny tlak 1600 bar a má 6 dierok.
Motor má i elektrické ohrievanie paliva (aby nezamŕzalo v tuhej zime ... ja to poznám z čias minulých), ba dokonca i ručnú pumpu v prípade nutnosti (vyzerá ako ručný granát)
Motor má veľa komponent od európskych výrobcov (napr. hnacia časť vačkového mechanizmu je od Bosch).
Válce sú presadené (asi 6,5 mm) od vert. roviny kľuk. hriadeľa (ušetrili priestor) a má EGR s chladením (návrat výfukových plynov späť do spaľovania=dokonalejšie spaľovanie+rýchlejší ohrev po štarte).
Má aj malé nedostatky (Common Rail by vraj mohol fungovať ešte lepšie), ale tie nezatienia to, že je fakt podarený (to priznali i Nemci).
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 7G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 484, 485, 486  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina