Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Loučení s Hondou
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 16:21   Citovat  

jj chápu tě...jen varuju, že tyhle auta (všechny co píšeš) potřebujou řádnej a drahej servis a když ho nemaj, tak jsou to prostě jen vraky s hezkým jménem. Honda je takovej nezmar a bude jezdit furt a všude, ale tyhle vyhlídnutý mazlíci ne. Nelíbí se mi, když si je někdo (nemyslím teď tebe) pořídí v havarijním stavu a myslí si, co má za super káru, přitom opak je pravdou, protože když to má v mizerným stavu, tak ho předjede kdejakej Civic v dobrým stavu (trochu přitažený za vlasy, ale zas né tolik). Prostě čím je auto z vyšší cenový hladiný, tím potřebuje dražší servis a ikdyž samotný auto spadne na dosažitelnou cenovou relaci, tak furt potřebuje ten drahej servis, na kterej ale kupující z tý nízký cenový relace nemá, takže se ze schopnýho auta stane vrak. Tohle bych nejlíp přirovnal k tolik známejm cikánům ve velkejch strejch baworákách nebo merglech, maj pocit jakou maj kcháru který ty :mravenec: stále (kdysi) 2 melouny...a v super stavu by to byly furt super káry, ale...
Tak asi tak, když super auto pro radost, tak se vším všudy. A když na to není, tak se na to radši vykašlat a sejít myšlenkama z oblak dolů na pevnou zem OK
Tak snad nemáš tu hlavu v oblacích a jsi nohama na zemí Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 16:40   Citovat  

PreludeZ napsal:
Only_one napsal:
david.hammer napsal:
proc ne hondu, vzdyt honda dobra, nerad tu slusim, ze hondu uz ne :twisted: , to neni klubarsky Úsměv

Jaký sportovní auto dělá Honda kolem 150 tisíc kč s náhonem na zadek? Kdyby alespoň Acco coupé 3,0Vtek byl 4x4 nebo na zadek bylo by to o něčem jiném

co pořád máte všichni s tim rwd? kup si fwd s LSD a bude to přetáčivý ažaž a nebo si kup P5G ATTS a všechny zadokoly si můžou :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

šuk šuk šuk jj, uz jsem take spustil schanku po ATTS, bozska to vec, sice tezka, draha, ale bozska šuk šuk šuk
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 17:01   Citovat  

ale je to fakt že honda nema poradnou čtyřkolu a finančně dostupnou zadokolku.nebo kdyby udělali ctr s turbem aspon.
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 17:08   Citovat  

Marfi napsal:
ale je to fakt že honda nema poradnou čtyřkolu a finančně dostupnou zadokolku.nebo kdyby udělali ctr s turbem aspon.

tak to bych tě opravil na "škoda že Honda v Evropě neprodává..." protože třeba v 5g nebylo jen nám známý RTSi, ale i verze 4x4 s motorem B15A2 s výkonem 170 a kromě aktivního podvozku 4x4 měl např. i TCS (=Traction Control System)!!! Nápad je tu!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 17:27   Citovat  

jasny že tady u nas kdyby se tady prodávALO to same co v japonsku atd tak sme maximalne spokojeny:-)
   Návrat  
Only_one je teď offline  Only_one
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 17:52   Citovat  

no když mě se C5g moc nějak nelíbí Velmi šťastný Já sem nikdy žádné svoje auto nezanedbal.. naopak dostávalo víc než mělo a mělo se vždy líp jak já... viz CRX a gizmo, a i prelude byla jako v kožíšku a heboučcé peřince. Díky mému kilometrovému průběhu ani není servis nijak drahý Úsměv JE to zkrátka o preferencích. Až budu potřebovat auto pro rodinu a nebo pro denní dojíždění sáhnu zase někam jinam a pravděpodobně k Hondě Úsměv ale jsem člověk co mu nevadí ani ital ani něměc ani japonec. Každá automobilka má v určitém segmentu něco faaakt masakrálního co se mi líbí a co bych chtěl zkusit. ANO nejsem zarytej hondař Úsměv a je to venku.. ale Mám Hondy pořád rád, a patří k těm nejlepším vozítkům co jsem kdy měl. HAWK
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
david.hammer je teď offline  david.hammer
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 19:20   Citovat  

1.) ano,myslim si, ze kdyby honda vyvazela nektery auta z Japonska do Evropy, tak by to bylo optimalni (integra type R 2g, civic sedan type R 8g atd.)

2.) marfi: honda nepotrebuje turba, protoze porazi auta s turbem a ty to vis marfi, honda ma vykonu dost z malyho objemu a ze ctyrvalcoveho motoru.

3.) a je fakt, ze tyhle auto co tu menujes supra, bmw atd. jsou velky objemy s honde vykonem a za 150tis seznes vrak nebo srot.

4.) kup 1.6 Vti hatchback a vykonu mas dost zabavy taky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 19:43   Citovat  

no tady jde o to že honda ma auta do 200ps super auta ale všichni jdou kupředu evo,audi,atd a honda nic nsx je jedinej supersport 300PS ale to uz ma dneska hodne aut a takovi auta u hondy chybej
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 19:47   Citovat  

turbo přifoukneš a jedeš ale s hondou nic leda za strasne peněz:-)tak sem to chtěl říct
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 21:33   Citovat  

Sakra lidi,ten chlapik si rika cultRarius!Ja dobre vim,co rikam,me skoro kazdy pise jako Wayna (Wayn) a ne Waynea (Wayne).Obcas mam chut si kvuli tomu zmenit prezdivku,a ze ji mam docela rad a zvlada ji i muj 53lety tata (s obema a kratkyma)...
Ja taky nepisu Vrča nebo Hellbrn nesouhlas :fnuk:
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 6:52   Citovat  

Hatch určitě nee.. nemá to sportovní rysy. Určitě chci auto kategorie Coupé nebo veelkého sedana
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 8:43   Citovat  

ReNo napsal:
PreludeZ napsal:
Only_one napsal:
david.hammer napsal:
proc ne hondu, vzdyt honda dobra, nerad tu slusim, ze hondu uz ne :twisted: , to neni klubarsky Úsměv

Jaký sportovní auto dělá Honda kolem 150 tisíc kč s náhonem na zadek? Kdyby alespoň Acco coupé 3,0Vtek byl 4x4 nebo na zadek bylo by to o něčem jiném

co pořád máte všichni s tim rwd? kup si fwd s LSD a bude to přetáčivý ažaž a nebo si kup P5G ATTS a všechny zadokoly si můžou :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):

šuk šuk šuk jj, uz jsem take spustil schanku po ATTS, bozska to vec, sice tezka, draha, ale bozska šuk šuk šuk

a víš že se to nedá předělat? potřebuješ i jinej blok motoru...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 9:05   Citovat  

PreludeZ napsal:
ReNo napsal:
PreludeZ napsal:
Only_one napsal:
david.hammer napsal:

a víš že se to nedá předělat? potřebuješ i jinej blok motoru...

Nevim, vim jen, ze za priplatek se dalo v pohode poridit do p5g ... jestli je zapotrebi i jinej blok motoru, pak bude i on koupen šuk
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2007 , 9:23   Citovat  

Jedineee co me :mravenec: je malej kroutak u hond....Casem taky zvazuju ze by to chtelo nejaky prefukovany dvloulitrik ktery vyjde levneji nez preplnovat B16...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 6:26   Citovat  

Tak po dlouhém výkendovém hledání sem našel nejvíc nejmíň praktické auto s motorem před zadní nápravou s pohonem zadních kol Úsměv, dostačujícím výkonem, supr vzhledem, a perfektní výbavou :o)

Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 7:20   Citovat  

MR2...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 7:56   Citovat  

kolik to má koní dit mr2 neni žadnej zazrak?
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 8:18   Citovat  

jeden můj kamarád teď MR2 téhle generace prodává, úplně jsem na něj zapomněl, nechceš?
když jsem se ho ptal proč to prodává když jí před tím tak dlouho vybíral, říkal, že potřebuje něco s "větší užitnou hodnotou" a hledá kombíka Mrk
ale jestli to pro tebe bude druhý autí na projížďky... OK
   Návrat  
diacoon je teď offline  diacoon
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:55   Citovat  

Pekna masinka...Je to preplnovany ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 9:59   Citovat  

115 kw sice není žádnej zázrak ale ta převodovka v tom autě je parádní a jede to veeelice hezky Úsměv jinak tahle fotka uz je moje auto Úsměv jaksi sem to nevydržel a o výkendu sem se na jednu jel podívat a přesvědčila mě Úsměv na Targu si člověk děěsně rychle zvykne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:02   Citovat  

Only_one napsal:
115 kw sice není žádnej zázrak ale ta převodovka v tom autě je parádní a jede to veeelice hezky Úsměv jinak tahle fotka uz je moje auto Úsměv jaksi sem to nevydržel a o výkendu sem se na jednu jel podívat a přesvědčila mě Úsměv na Targu si člověk děěsně rychle zvykne

Poslal bys mi,pls, nějaké fotky (až je budeš mít) na mail? Exteriér, interiér, motor... Úsměv Tahle MR2 se mi taky líbí. Chvíli jsem o ní taky přemýšlel jako 2 autě...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:09   Citovat  

tohle je ona[web:4390bf13f6]http://www.toyotaklub.cz/index.php?option=com_prototyp&Itemid=45&func=detail&id=17[/web:4390bf13f6]
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:13   Citovat  

Jo, má hodně pěkný tvary!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:14   Citovat  

já sem chtěl něco atypického Úsměv tohle je přesně co chci, na dálnici se to opřelo až o 240 a pořad to mělo chuť zrychlovat, takže fakt pohoda. Motor má promnělivou délku sání takže při 5,1 k OT se změní zvuk motoru což je taky návyková záležitost. A spotřeba taky velmi dobrá.. 330 km za 30litrů paliva ale jeli sme na německých dálnicích Úsměv ... takže 160-180-200 Velmi šťastný
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:15   Citovat  

Sedel jsem vni a libi se mi ten prostredni panel Jak na nem mas ruku a pri razeni ji soupes jen dopredu a dozadu Úsměv Pekny auto OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:19   Citovat  

drone napsal:
Sedel jsem vni a libi se mi ten prostredni panel Jak na nem mas ruku a pri razeni ji soupes jen dopredu a dozadu Úsměv Pekny auto OK

V CRX Tarze je to podobný. Úsměv
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:21   Citovat  

Kdyz tak zavzpominam Ja jsem snad jeste v tarze nesedel kua Úsměv) Kdo me dovoli se do ni posadit? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 10:51   Citovat  

no tak at slouží mr2:-)
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 11:47   Citovat  

MR2 se mi taky libila, je to pekny auto, chvilku jsem i uvazoval, ale volba padla jednoznacne na itr...

Jen me zarazi ze tady vykrikujes, ze chces vykon a honda nestaci a koupis si neco se 110 kw Velmi šťastný
Predtim nez jsi zkusil promenlive sani u mr2, mel sis zkusit nejakou b16ku nebo b18ku a vytocit to parkrat do omezovace, imho je to vice navykove Velmi šťastný
Kazdopadne musim uznat, ze v nekterych kategoriich honda nema co nabidnout, kdyz chce clovek hezkou zadokolku 160-200ps do dejme tomu 200tis kc, honda nema co nabidnout. To same plati pro 4x4 a vyssi objemove kategori (3.0, V6 ++).
Honda dela pekne pily s malym objemem, ale ty spickove pily vetsinou staci i na kamarady s turby.

Btw: na kolik te shruba prisla?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.8.2007 , 12:14   Citovat  

no je to 115Kw Úsměv B16 sem si projel to se neboj Úsměv není to špatný ale tohle má zase uplně jiné jízdní vlastnosti je to jiná kategorie a výkon je k tomu s řekl bych geniálně zpřevodovanou rychlostní skříní úplně perfekt. Je ze švýcarska je opečovávaná a podle všeho v zimě nejetá Úsměv. Není to na extra driftování ale dá se s tím vyblnout velmi dobře. Vešel sem se do 3K E
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Loučení s Hondou
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina