Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 7g 1.6 v-tec 5D - rady ke koupi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Strana 8 z 9
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 22:03   Citovat  

Nojo, máš pravdu...to jsou věci cože cože ?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Boďa je teď offline  Boďa
PříspěvekZaslal: 4.1.2012 , 11:21   Citovat  

Ahoj dámy a pánové,
zřejmě Vás teď budu obtěžovat častěji... Úsměv
Civic 7g 5D je doma. Nakonec teda "jen" 1.6. Jede to celkem slušně. A na to moje Úsměv

Otázka:
Nejsou tam koberce... Chci se zeptat, jestli vzadu je opravdu jeden kus. Jestli to na tom prostředku nebude dělat bordel?
Tady nějakej odkaz co vypadá celkem dobře: tudy odkaz

A pak kde sehnat přední tapecy?
Vím, že si můžu obvolat vrakáče atp. ale nejdříve se zeptám tady. (chci je rozfidlat kvůli muzice... Se stydím )

Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2012 , 18:13   Citovat  

Jak by to mohlo dělat na prostředku bordel, když tam máš rovinu? Velmi šťastný

Mám druhovýrobu z aukra, zadní koberce vcelku a pasuje to dobře...střih vypadá, že je stejný.

Tapecy vrakáč, nebo Ite tady má nějaký inzeráty...ale nepíšeš, jestli předface, nebo poface, natož barvu interiéru.
   Návrat  
Boďa je teď offline  Boďa
PříspěvekZaslal: 4.1.2012 , 21:04   Citovat  

Jak jsem na tu podlahu jen tak koukl včera po tmě, když jsme přijeli... Je to fakt téměř rovina Mrk

Ite, už se ozval Mrk
Jinak je to po F/L 7g 5d s černým vnitřkem.

Asi ze tu budu muset pořádně rozkoukat, ať se neptám na kraviny jak tukan... Většinu tu asi najdu Úsměv

Díky
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 4.1.2012 , 21:30   Citovat  

V poho...klidně se zeptej, od toho to tady je...ale jestli už to tady je, tak to možná dostaneš sežrat Velmi šťastný

A nahoď nějaký foto do garáže Mrk
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 22:22   Citovat  

...prolezl jsem temy horem dolem ale jaksi si nemuzu utridit rozdilil u 1,6 3D, Sport a pred a po FL...
1. je 3D pred FL Sport nebo toto oznaceni dostal az poFL?
2. daji se na 3D pred FL nahodit po FL svetla - komplet i se zadnima a podbehama? nebo se pri tom musi sahat do zapojeni?
3. motorove 1,6 pred a po FL je to stejne ne?
4. hmlovky jsou ve vybave nebo pripadnde se daji do predFL dodelat? - loketni operku predpokladam neni problem...
5. predni spojler z po FL jde dat na pred FL jenom komplet s prednim naraznikem?
6. jeste jsem si vzpomnel...predni sklo je tonovane? nebo az po FL

Ps koukam po nejakem dailycar a taky bych si chtel obcas neco "ubastlit" po svem...kupr. zadni lampy bych neresil ale predni se mi libi po FL + prahy + predni spojler - at to nevypada jako vajicko Velmi šťastný
   Návrat  
walkingwad je teď offline  walkingwad
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 22:34   Citovat  

chalejkum napsal:
...prolezl jsem temy horem dolem ale jaksi si nemuzu utridit rozdilil u 1,6 3D, Sport a pred a po FL...
1. je 3D pred FL Sport nebo toto oznaceni dostal az poFL?
2. daji se na 3D pred FL nahodit po FL svetla - komplet i se zadnima a podbehama? nebo se pri tom musi sahat do zapojeni?
3. motorove 1,6 pred a po FL je to stejne ne?
4. hmlovky jsou ve vybave nebo pripadnde se daji do predFL dodelat? - loketni operku predpokladam neni problem...
5. predni spojler z po FL jde dat na pred FL jenom komplet s prednim naraznikem?
6. jeste jsem si vzpomnel...predni sklo je tonovane? nebo az po FL

Ps koukam po nejakem dailycar a taky bych si chtel obcas neco "ubastlit" po svem...kupr. zadni lampy bych neresil ale predni se mi libi po FL + prahy + predni spojler - at to nevypada jako vajicko Velmi šťastný

Mrkni se na Vše o civic 7g Na některé otázky tam nalezeš odpověď.

1. Sport je předface i poface. Je mizi nimi pár rozdílů
2. Světla ano ale upravuje se "trochu" elektrika
3. Motor stejný
4. Mlhovky předface nemá ale dají se dodělat
5. Nárazníky jsou prý rozdílné (Si má prý ještě jiný.. nevím přesně)
6. To netuším..

Osobně si myslím že pokud chceš prahy atd. tak to s nima už koupit než to dobastlovat..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 22:44   Citovat  

1.povětšinou to jsou technický vychytávky/vylepšení
2."trochu" znamenají patice a dodělat relé, viz: tudy odkaz , nechceš zauvažovat nad blackhousingem? Auto dost prokoukne a je to lepší, jak ty rybí oči u poface(podle mě jsou hnusný Úsměv ). Na 7G to máme Badunclesam a já,viz garáž
3.viz walkingwad
4.viz walkingwad, já jsem dodělával na 5D, loketku jsem dával také, viz moje garáž
5.viz walkingwad
6.jak tónované? To myslíš ten pruh nahoře?

A používej taky vyhledávání Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 22:58   Citovat  

Stepa napsal:
1.povětšinou to jsou technický vychytávky/vylepšení
2."trochu" znamenají patice a dodělat relé, viz: tudy odkaz , nechceš zauvažovat nad blackhousingem? Auto dost prokoukne a je to lepší, jak ty rybí oči u poface(podle mě jsou hnusný Úsměv ). Na 7G to máme Badunclesam a já,viz garáž
3.viz walkingwad
4.viz walkingwad, já jsem dodělával na 5D, loketku jsem dával také, viz moje garáž
5.viz walkingwad
6.jak tónované? To myslíš ten pruh nahoře?

A používej taky vyhledávání Mrk

Myslím že Budunclesam ty poface světla má a prodává je.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 19:17   Citovat  

...hele kluci dik Úsměv ja nezebych to tu neproliz vsechno horem dolem dvakrat trikrat ale proste sem se nemohl zorientovat...vsechny ty vychytavky z po FL nepotrebuji a vycist co se bude dat v ramci mych moznosti dodelat se proste z tech tem moc neda Smutný...

asi se budu tazat rovnou na upravy pred FL...
...kuprikladu kdybych chtel podbehy na pred FL neni problem ze? ale kvuli prednimu a zadnimu spojleru bych musel menit uz i naraznik ne?...mrizku bych chtel taky ale myslim ze to je prkotina...
...me se to auto se prave kvuli tem poface rybakum libi Velmi šťastný...a predpokladam ze svetla nebude zas taky problem to bych zvladul i bez jamy...momentalne nemam moc kde kutit takze muzu si dovolit jenom take lehke zasahy jednou za cas kdyz se objevim doma a tam garaz je Mrk...
...k tem mlhovkam elektrika je nachystana nebo se to musi dodelavat i s pripojenim na bat a spinac? hmm tak me napada vyhrivane sedacky nic co?...

...ehm a tonovane jsem myslel kolorovane no proste aby nebyly cire...
...a jeste kdyby jste meli rict osobni nazor na "huceni" v aute od motoru pneu atd jaky to je?...
   Návrat  
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 19:53   Citovat  

chalejkum napsal:
...hele kluci dik Úsměv ja nezebych to tu neproliz vsechno horem dolem dvakrat trikrat ale proste sem se nemohl zorientovat...vsechny ty vychytavky z po FL nepotrebuji a vycist co se bude dat v ramci mych moznosti dodelat se proste z tech tem moc neda Smutný...

...kuprikladu kdybych chtel podbehy na pred FL neni problem ze? ale kvuli prednimu a zadnimu spojleru bych musel menit uz i naraznik ne?...mrizku bych chtel taky ale myslim ze to je prkotina...
...me se to auto se prave kvuli tem poface rybakum libi Velmi šťastný...a predpokladam ze svetla nebude zas taky problem to bych zvladul i bez jamy...momentalne nemam moc kde kutit takze muzu si dovolit jenom take lehke zasahy jednou za cas kdyz se objevim doma a tam garaz je Mrk...
...k tem mlhovkam elektrika je nachystana nebo se to musi dodelavat i s pripojenim na bat a spinac? hmm tak me napada vyhrivane sedacky nic co?...

...a jeste kdyby jste meli rict osobni nazor na "huceni" v aute od motoru pneu atd jaky to je?...

čelní sklo dle vyhlášky nesmí být nijak zabarvené. dovolen je jen sluneční pruh, ale ten musí být částečně průhledný a přímo od výrobce okna. přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 19:57   Citovat  

Podběhy nevím, jestli se dají dodělat, možná budeš muset vrtat nějaký úchyty. Ad nárazníky: vždyť už to máš výš napsaný...jsou jiný.

Přečti si to vlákno o světlech před/pofl, na který jsem Ti poslal odkaz...z mého pohledu na tom nic není.

Elektrika tam nějaká byla, ale přišlo mi jednodušší natáhnout novou, než strávit spoustu času hledáním, co kam přidat, aby to šlo(nová byla natažená za půl hodiny).

Vyhřívané sedačky byly, ale moc jich tady nejezdí(kdoví jestli nějaká). Je možnost dodělat aftermarket z ebay(mám to v plánu, ale zatím mi to přijde jako zbytečnost), ale dovedu pochopit, že pro hemeroidisty to je celkem důležité Úsměv.

Přední sklo je tónované? Odkdy?

Myslím si, že 7G nemá zas tak extra odhlučnění, po vytlumení dveří byla dost znát změna. Ještě se chystám na kufr, podlahu a i snad strop. A 1.6 nemám, motor nemůžu posoudit.
   Návrat  
Badunclesam je teď offline  Badunclesam
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 20:41   Citovat  

chalejkum napsal:

Kvůli přednímu lipu musíš vyměnit přední náraznik.Kvůli zadnímu...mám za to,že zadní narazník je před a pofacelift stejný.
Zadní podběhy nedávej zadržují vodu,vlhkost,nečistoty.
Mřížka nepasuje s před na pofaceliftu,ale prodávají se mřížky třeba bez znaku nebo styl Mugen.
Ano většinou v Hondách je příprava na orig.mlhovky,ale pokud koupíš nějaký z USA/Číny,tak ty mají svoji kabeláž,relátka,pojistku,spínač atd.Prostě uděláš komplet new zapojení.
Vyhřívané sedačky origo existují,ale co vím,tak se nabízeli v severských zemí,neoriginal bych si do auta nikdy nedal,viděl jsem pár odstrašujících případů.
Co se týče "hučení" ..... jezdím s plnoprůchozí koncákem a sport. sáním Úsměv

Jinak pofacelift lampy mám (s xenon vestavbou) kdyby jsi chtěl .... Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 18:53   Citovat  

Badunclesam...sem to uplne spatne napsal "Zadní podběhy nedávej zadržují vodu,vlhkost,nečistoty. " ja myslel bocne prahy Úsměv...
...a v podstate pri pred FL bych udelal mlhovky /jeste dotaz cudlik na palubce je?/, prahy + listy dovnitr auta, palubni pc, stresni spojler a v druhe faze - tzv mozna predni svetla, tempomat, predni lip, sehnal vyhrivane sedacky /i kdyz jsem nekde videl i jenom takove podsedaky co se daji do cigar zastrcky/ no a resume nejdriv se pujdu nejakou civou 7g projet nez zacnu prodavat acco Velmi šťastný...

...predstavu co mam a jak a reknu vam ze bych asi sel do pred FL uz jenom z toho duvodu abych si to "dotvoril" k obrazu svemu Úsměv /se me zda po FL hodne neosobny/...

...a nejake rady pri koupe? cim trpi c7g nejvic?...

AFY
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 19:07  Naposledy upravil walkingwad dne 24.1.2012 , 22:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

chalejkum napsal:
Badunclesam...sem to uplne spatne napsal "Zadní podběhy nedávej zadržují vodu,vlhkost,nečistoty. " ja myslel bocne prahy Úsměv...
...a v podstate pri pred FL bych udelal mlhovky /jeste dotaz cudlik na palubce je?/, prahy + listy dovnitr auta, palubni pc, stresni spojler a v druhe faze - tzv mozna predni svetla, tempomat, predni lip, sehnal vyhrivane sedacky /i kdyz jsem nekde videl i jenom takove podsedaky co se daji do cigar zastrcky/ no a resume nejdriv se pujdu nejakou civou 7g projet nez zacnu prodavat acco Velmi šťastný...

...predstavu co mam a jak a reknu vam ze bych asi sel do pred FL uz jenom z toho duvodu abych si to "dotvoril" k obrazu svemu Úsměv /se me zda po FL hodne neosobny/...

...a nejake rady pri koupe? cim trpi c7g nejvic?...

AFY

Trošku nechápu co tím myslíš, chceš předface aby jsi ho dotvořil.. ale poface je v podstatě stejnej. Proto nechápu co je na pof. neosobního to mi hlava nebere

C7g trpí nejvíc asi na vrzání řízení, klasická chyba Úsměv přečti si tu témata, viz. vše o civic 7g Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.1.2012 , 19:16   Citovat  

...což například poface řeší...takže kup poface, jestli máš možnost.
   Návrat  
RosaV8 je teď offline  RosaV8
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 9:37   Citovat  

Zdravím, tak to vypadá, že se mi v garáži zabydlí moje první Honda, původně jsem pátral po sedanu, ale 5door hatchback má taky něco do sebe Úsměv Pojedu se podívat na tuhle tudy odkaz
..podle fotek nevidím nic, co by mě mělo odradit, tak se chci zeptat zkusenějších, na co se třebas u 7g zaměřit. Hádám, že silná bouračka by snad byla poznat, takovýhle kulatý auto by se asi nepasovalo úplně nejlíp. Jsou nějaké další bolesti, jako třeba náchylnost na korozi v určitých místech?..pochytil jsem zmínku o příčce v kufru, tu jsem měl na Lanceru zespod zhnilou na prach.
   Návrat  
Doktor je teď offline  Doktor
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 9:43   Citovat  

RosaV8 napsal:
Zdravím, tak to vypadá, že se mi v garáži zabydlí moje první Honda, původně jsem pátral po sedanu, ale 5door hatchback má taky něco do sebe Úsměv Pojedu se podívat na tuhle tudy odkaz
..podle fotek nevidím nic, co by mě mělo odradit, tak se chci zeptat zkusenějších, na co se třebas u 7g zaměřit. Hádám, že silná bouračka by snad byla poznat, takovýhle kulatý auto by se asi nepasovalo úplně nejlíp. Jsou nějaké další bolesti, jako třeba náchylnost na korozi v určitých místech?..pochytil jsem zmínku o příčce v kufru, tu jsem měl na Lanceru zespod zhnilou na prach.

Ciao tak za ty prachy bych Ti snad nechal i tu moji vonafku Úsměv pofl uz by mel byt ok tak si to tu projdi, ale spis by me odradila ta firma, co to prodává Velmi šťastný nezkousel si najit neco podobnyho primo z Hondy autosalonu? VTEC
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 10:45   Citovat  

Pořádně to u nich prolez...okoukni silenty na přední nápravě, stabíky, čepy, řízení jestli neklepe...v tomhle nájezdu už by mohlo být něco vidět/slyšet, omrkni tlumiče. Zalomcuj za opěradlo řidičovy sedačky, zda není vůle. S korozí bych problém neviděl, ale okoukni na zadní dveře-sloupek nad klikou, podvozek bude tipuju jak liška-záleží na provozování/garážování. Hlavně neblbni a hned to neber, z vlastní zkušenosti vím, že se potom v bazaru dost věcí přehlédne, protože už ho vidíš doma...dneska bych si nafackoval Velmi šťastný

Příčka v kufru? Co to je?

Cena mi přijde trochu vysoko...
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 11:33   Citovat  

Každopádně podle r.v. to ještě není poface - takže klepající řízení
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 12:14   Citovat  

Podle VINu to je 2004...jestli poface, nebo předface bych neřešil...i poface klepou.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 12:27   Citovat  

Doktor napsal:
ale spis by me odradila ta firma, co to prodává Velmi šťastný

To abys nekupoval v žádném bazaru. Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 18:19   Citovat  

Tak moc jsem jich nenašel, 1.4 mě neláká, naftu nechci a 1.6 není v nabídce kdovíkolik. Narazil jsem jednu na pohled hezkou, za lehounce nižší cenu, ale ta má na krku už přes 300 000km, takže cena mi přemrštěná nepřišla. Budu se snažit to prolízt co nejdůkladněji a dát tomu dost času, taky znám jaký to je vzít auto při prvním omrknutí a po cestě domů zjišťovat co všechno je špatně. Tenhle prodejce mě samozřejmě docela odrazoval, ale za kouknutí nic nedám.
Příčka v kufru, inu formuloval jsem to zajímavě, myslel jsem tím příčnou výztuhu, ke které je chycenej zadní nárazník, pokud ji teda Civic má.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 18:26   Citovat  

Aha...výztuha vzadu samozřejmě je, ale nárazník na ní nedrží.
   Návrat  
Budizknicema je teď offline  Budizknicema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2014 , 19:46   Citovat  

[quote="RosaV8"]Tak moc jsem jich nenašel, 1.4 mě neláká, naftu nechci a 1.6 není v nabídce kdovíkolik. Narazil jsem jednu na pohled hezkou, za lehounce nižší cenu, ale ta má na krku už přes 300 000km, takže cena mi přemrštěná nepřišla. Budu se snažit to prolízt co nejdůkladněji a dát tomu dost času, taky znám jaký to je vzít auto při prvním omrknutí a po cestě domů zjišťovat co všechno je špatně. Tenhle prodejce mě samozřejmě docela odrazoval, ale za kouknutí nic nedám.
Příčka v kufru, inu formuloval jsem to zajímavě, myslel jsem tím příčnou výztuhu, ke které je chycenej zadní nárazník, pokud ji teda Civic má.[/quote]

Ja kdyz vybiral svyho Civica tak jsem to mel strasne jednoduchy, protoze 1.6ka 5dv a poface v CR vubec nebyla, tak jsem koupil jedinou co meli na mobile.de a nemuzu si stezovat, za dva roky najetych 25k km a vrazenych krom oleje a benzinu jen asi 1500,- za sterace a zarovky. Je pravda ze trosku kvete, ale nejsou to zrovna ty mista ktery by nesly nijak tezce opravit a hlavne nekvetou ani prahy, ani lemy, coz je pro me podstatny. A jizdni vlastnosti na to ze je to rodinne auto jsou vyborny.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 11:48   Citovat  

Tak už se posouváme, auto na mě čeká na vybrané pobočce, tak mi dneska volali, jestli se na něj třeba nepřijedu podívat dřív než jsem řekl, což beru jako snahu se ujistit, že můžou dát auto na dílnu a pokusit se zamaskovat případný nešvary aniž bych je zaskočil a přijel na prohlídku.
Zeptal bych se tedy, co tak můžou zkusit krom toho že kastle bude politá leštěnkou včetně všech plastů a interiér bude příjemně ulepenej od nějakýho neřádu na plasty a samo že na mě bude čekat krásně nabitá baterka. Dá se takhle dočasně "spravit" něco z mechanických součástí?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 12:25   Citovat  

Můžou to všechno pěkně promazat, aby nic chvíli nevrzalo, auto projet, pěkně vybrzdit, aby brzdy vypadaly lépe. Natlačit klímu, jestli uniká a chvíli vydrží. Dolít oleje a kapaliny. Jinak mě nic nenapadá.

Ale třeba to bude OK...takhle kvůli tomu schízovat, asi nemá cenu Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2014 , 15:07   Citovat  

Doufám že snad nějak nepanikařím, jen se mi třeba nelíbilo když jsme se před časem byli dívat v jiným bazaru na jednu 206 pro kamarádovu maminu a přišli jsme ke krásně zahřátýmu motoru. Mladík z bazaru se dušoval, že s tím autem jezdí na oběd...hmm.
   Návrat  
lajna je teď offline  lajna
PříspěvekZaslal: 27.3.2014 , 0:44   Citovat  

tak to zober na prehliadku do nejakého servisu nech ti to pozrú a budeš mať väčšiu istotu..
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.3.2014 , 10:44   Citovat  

Tak myslím, že jsem se neunáhlil, snažil jsem se myslet racionálně a vida - auto už je doma. Prolezli jsme to s kamarádem automechanikem snad celý stokrát dokola a krom pár bublinek na pátých dveřích u plastové lišty jsme nic nenašli. Jede to krásně, na podvozku se neprojevujou žádný vůle, hnací řetězec se jeví taky v pořádku, co víc chtít Úsměv Jen mě celkem nakrkli, opravdu jak u blbých. Ptám se chlápka - "je to konečná cena, co budeme platit? Joo, to je" A při podpisu smlouvy ejhlee, ehm, hmm administrativní poplatek tři a půl tisíce Ble
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Civic 7g 1.6 v-tec 5D - rady ke koupi
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina