Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 42 z 158
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 18:58   Citovat  

Mařeno minimálně 55L jinak to je vo ničem!
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eisman je teď offline  eisman
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:08   Citovat  

marab napsal:
Tak jen doufám že Stag je dobrá volba. Dal jsem na vaše doporučení a 30.1. jsem objednaný na instalaci na Harfě. Sice jsem tam musel už 2x, protože mě přesvědčovali, že se mi tam vejde jen 34l nádrž. Zkoušel jsem volat i do Strakonic, ale ty mě v podstatě odkázali zpět na Neptun....že je zbytečné jezdit až do Strakonic, když mi můžou vřele doporučit prověřeného a kvalitního Neptuna. Úsměv

Budeš to dávat na Streama?Jestli ano, tak by mě potom zajímaly fotky po instalaci a zkusenosti s provozem. Diky OK

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:32   Citovat  

Právě že 34l jsem zamítl, do toho bych nesěl. Měla by se tam vejít 45-50l, což by mi mělo stačit. Víc se pod auto nevejde a do kufru to nechci. Tak uvidíme. Až to bude namontovaný, tak poreferuju.

Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 20:42   Citovat  

Hopit plyn ve Streamu měl, tak sem možná svoje názory a postřehy napíše ... ale mám pocit, že tankoval taky relativně často to mi hlava nebere

PS. taky tankuju často Smutný ... až 70l se mi vejde do nádrže a najedu cca 400 km ... a s vlekem na koně i míň HaHaaa

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 21:14   Citovat  

Dneska jel přede mnou v Litoměřicích Jazz se středočeskou RZ na LPG - to musí jezdit pomalu zadarmo Úsměv

Při dnešních cenách benzínu jsem si taky chvíli pohrával s myšlenkou vyměnit diesla za benzíňák a zplynovat ho, do K20 to fakt dávat nebudu Úsměv Jestli jsem dobře počítal investice na přestavbu by byla do roka zpátky zaplacená........váhám.

marab je teď offline  marab
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.1.2012 , 22:31   Citovat  

Rom. napsal:
Hopit plyn ve Streamu měl, tak sem možná svoje názory a postřehy napíše ... ale mám pocit, že tankoval taky relativně často to mi hlava nebere

PS. taky tankuju často Smutný ... až 70l se mi vejde do nádrže a najedu cca 400 km ... a s vlekem na koně i míň HaHaaa

Hopit měl asi 47l. To mi bude stačit, nebrázdím celou Evropu, držím se do 200km od baráku Velmi šťastný

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 0:18   Citovat  

marab napsal:
Hopit měl asi 47l. To mi bude stačit, nebrázdím celou Evropu, držím se do 200km od baráku Velmi šťastný

Dojezd jsem měl kolem 300km a spotřeba 12L/100km , tak to při 80% plnění odpovídá 45-47L. Brázdit Evropu není problém s 300km dojezdem je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 8:16   Citovat  

na frv mám asi 45 l ( sám nevim ) a tankuju cca 37-38 l ( nájezd cca 300-350 km dle podmínek a nálady ) a žádnej problem s dojezdem nemám

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 10:26   Citovat  

calypsol: O C8G 1,4 LPG by tě nejvíce řekl Rom. je to dobrý Osobně mám vyzkoušené na LPG pouze C7G 1,4 a Jazz 1,4 , oba motory naprosto bez problému .

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 12:06   Citovat  

area07 napsal:
Dneska jel přede mnou v Litoměřicích Jazz se středočeskou RZ na LPG - to musí jezdit pomalu zadarmo Úsměv

Při dnešních cenách benzínu jsem si taky chvíli pohrával s myšlenkou vyměnit diesla za benzíňák a zplynovat ho, do K20 to fakt dávat nebudu Úsměv Jestli jsem dobře počítal investice na přestavbu by byla do roka zpátky zaplacená........váhám.

nejsi sam Bueee ,uz dokonce premyslim nad 8G a 1.8 .. lze vubec na CTR jezdit dlouhodobe za 8L ..otazka na kluky co maji CTR 7G poface z PC ..

area07 je teď offline  area07
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 12:35   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
nejsi sam Bueee ,uz dokonce premyslim nad 8G a 1.8 .. lze vubec na CTR jezdit dlouhodobe za 8L ..otazka na kluky co maji CTR 7G poface z PC ..

za 8 litrů to nevím a když, tak jako důchodce, na takovou jízdu nepotřebuju CTR Úsměv na plynofikaci by asi pro mě byl nejvhodnější Acco 2.4, náklady by byli lehce nad naftou a jízda mnohem záživnější než s dieslem. Na 1.7 diesel si nemůžu stěžovat, poruchovost nulová, ale ...... je to prostě diesel.

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 12:42   Citovat  

area07 napsal:
za 8 litrů to nevím a když, tak jako důchodce, na takovou jízdu nepotřebuju CTR Úsměv na plynofikaci by asi pro mě byl nejvhodnější Acco 2.4, náklady by byli lehce nad naftou a jízda mnohem záživnější než s dieslem. Na 1.7 diesel si nemůžu stěžovat, poruchovost nulová, ale ...... je to prostě diesel.

ja to myslel jako na cestovani do prace ,chtelo byto palubak abych vedel optimalni otacky na spotrebu a mohl jsi o porad kontrolovat a mozna by se povedlo ,skoda ze Dimitar ma porad naky problemy z nastelovanim na K20A ..........stejne cestou do prace nevtecuju ,jako povedlo se mi jednou 7,2l ale jen tak na 30km Se stydím

angel.CZ je teď offline  angel.CZ
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 12:52   Citovat  

Ahoj chtěl jsem se optat těch kteří si nechavali zvýšit plováček aby mohly dát více plynu do nádrže. Jede to v pohodě ? Volal jsem teďka do HL propanu a říkaly že se to dá, ale dělají to jen na mé riziko. Mám 50L a dám tam 40l tím pádem musím během týdny jezdit 2x na benzinu, popravdě i tech 5 L mi fakt pomůže. Díky za odpovědi, klidně i SZ

BigJohn je teď offline  BigJohn
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 18:12   Citovat  

Ahoj, můžete někoho doporučit na přestavbu LPG z Brna a okolí?

4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 18:25   Citovat  

angel.CZ napsal:
Ahoj chtěl jsem se optat těch kteří si nechavali zvýšit plováček aby mohly dát více plynu do nádrže. Jede to v pohodě ? Volal jsem teďka do HL propanu a říkaly že se to dá, ale dělají to jen na mé riziko. Mám 50L a dám tam 40l tím pádem musím během týdny jezdit 2x na benzinu, popravdě i tech 5 L mi fakt pomůže. Díky za odpovědi, klidně i SZ

Ohnutí plováku nemá s jízdou nic společného , pouze se uzavře ventil při tankování o něco později.

inza je teď offline  inza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 19:11   Citovat  

Přesně tak. Mám to, konečně do 58l nádrže dám alespoň 50l. S jízdou to jinak nemá nic společného. Někteří dokonce plovák dávají úplně pryč. Pak to neumí ukazovat stav v nádrži a je trošku riziko v létě při max plnění že si to odfoukne přes ventil ale jinak by se nic stát nemělo.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
1
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 23:08   Citovat  

inza napsal:
Přesně tak. Mám to, konečně do 58l nádrže dám alespoň 50l. S jízdou to jinak nemá nic společného. Někteří dokonce plovák dávají úplně pryč. Pak to neumí ukazovat stav v nádrži a je trošku riziko v létě při max plnění že si to odfoukne přes ventil ale jinak by se nic stát nemělo.

Ale prd si odfoukne. Mechanik přímo z HL Propanu měl taky Honda Acco v plynu a najeto přes 100tkm. s LPG bez FlashLube a vždy vyndává plovák u svých aut a to samé dělají i jeho kamoši ze servisu a ještě nikdy mu nic neodfouklo i když stál celý den na slunci. Já mám taky toroid 43,5 litrů a ohnul jsem plovák a teď tam dostanu 41,5 a nikdy si to neodfouklo

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 20.1.2012 , 23:13   Citovat  

optimas napsal:
Ale prd si odfoukne. Mechanik přímo z HL Propanu měl taky Honda Acco v plynu a najeto přes 100tkm. s LPG bez FlashLube a vždy vyndává plovák u svých aut a to samé dělají i jeho kamoši ze servisu a ještě nikdy mu nic neodfouklo i když stál celý den na slunci. Já mám taky toroid 43,5 litrů a ohnul jsem plovák a teď tam dostanu 41,5 a nikdy si to neodfouklo

možná vím kterýho mechanika myslíš (takovej přitěle s 2.4 acco) No já bych to taky asi chtěl, ne ho úplně vyndat ale ať se vleze do 50L aspoň 45 -46L. Kolik jste za to dávali ??

inza je teď offline  inza
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 7:52   Citovat  

Jen pro upřesnění. Nikdy se nic nestalo neznamená že se nemohlo stát nebo že se nestane. Při max naplnění a následném zvýšení tlaku díky teplotě je tam právě proto ten ventil, který to odfoukne, tedy upustí. Není to myšleno nijak špatně.
A navíc nevím jestli byl někdo stále u toho auta co stálo celý den na slunci. Nemusí to ani být moc slyšet, upoušti to postupně...

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 10:08   Citovat  

V Accordu 7G mám místo rezervy nádrž 55 l a vejde se do ní 46 litrů. Najedu na to 400km, takže spotřeba 11,5 litru. Tankuju u takový malý čerpačky na Průmyslový. Mají tam plyn FLAGA, což je kvalita a za každých 250 litrů dostanu 20 litrů zdarma. Cena pěkná a je to non-stop.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 11:08   Citovat  

inza napsal:
Jen pro upřesnění. Nikdy se nic nestalo neznamená že se nemohlo stát nebo že se nestane. Při max naplnění a následném zvýšení tlaku díky teplotě je tam právě proto ten ventil, který to odfoukne, tedy upustí. Není to myšleno nijak špatně.
A navíc nevím jestli byl někdo stále u toho auta co stálo celý den na slunci. Nemusí to ani být moc slyšet, upoušti to postupně...

Ano je to tak jak říkáš a je velice trapné když do nádrže 43,5 litru ti vleze 30 litrů a najedeš s tím něco málo přes 300 km vlastně furt stojíš u pumpy. Ano je tam ten přetlakový ventil a věř mi že když si to auto ufoukne a ty pak do něj vlezeš tak 100% ten plyn ucítíš v autě i když je tam odvětrávací otvor. Z vlastní zkušenosti kdy mi špatně těsnil jeden spoj na tom redučáku na nádrži mi naměřili malinkatý únik a to byl takový smrad v autě že ani otevřený okýnka nepomohly, ale ještě jsem opravdu neslyšel o nikom komu by to ufouklo a jestli jo no tak ať si ufoukne od toho tam ten přetlakáč je ne? Po opravě toho úniku mi auto smrdělo ještě 3 dny. Teď tam naleju 41,5 litru a najedu 450-470 km a to je už jiný kafe

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 11:15   Citovat  

angel.CZ napsal:
možná vím kterýho mechanika myslíš (takovej přitěle s 2.4 acco) No já bych to taky asi chtěl, ne ho úplně vyndat ale ať se vleze do 50L aspoň 45 -46L. Kolik jste za to dávali ??

Nic, jsem si to udělal sám není na tom nic složitého. Jen ohneš trošku tu tyčku od plováku. Dělal jsem to 2x ,protože nevíš kolik to máš ohnout abys to neudělal moc a pak to bylo o ničem ,ale pak ti bude špatně ukazovat ten diodový měřák co je v autě. Mě teď ukazuje že na červenou diodu (rezerva) najedu 250km Velmi šťastný Jo je to ten mechanik ten to umí perfektně nastavit ten systém myslím že už teď nemá to Acco ,ale koupil si Volvo a hned do LPG

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 11:19   Citovat  

Zombie napsal:
V Accordu 7G mám místo rezervy nádrž 55 l a vejde se do ní 46 litrů. Najedu na to 400km, takže spotřeba 11,5 litru. Tankuju u takový malý čerpačky na Průmyslový. Mají tam plyn FLAGA, což je kvalita a za každých 250 litrů dostanu 20 litrů zdarma. Cena pěkná a je to non-stop.

Ať jsem tankoval Vitogas, Flaga, Tomegas nikdy jsem nepoznal žádný rozdíl jestli je kvalitní ten nebo ten pořád to jezdilo stejně

Zombie je teď offline  Zombie
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 11:25   Citovat  

optimas napsal:
Ať jsem tankoval Vitogas, Flaga, Tomegas nikdy jsem nepoznal žádný rozdíl jestli je kvalitní ten nebo ten pořád to jezdilo stejně

Na jízdě to taky nepoznám, ale na některej jsem najel trochu míň.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 11:56   Citovat  

Trochu míň to je velice široký pojem. Stačí jak tomu parkrát šlápneš na krk a najedeš hned míň to je jasný. Právě že by t o mělo být poznat na jízdě jestli táhne nebo cuká, jak se zašpiní fitry a takové věci. Jinak to ber tak, že jsi jel párkrát rychleji a víc to sežralo kvalita bude stejná

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 21.1.2012 , 18:10   Citovat  

optimas napsal:
Nic, jsem si to udělal sám není na tom nic složitého. Jen ohneš trošku tu tyčku od plováku. Dělal jsem to 2x ,protože nevíš kolik to máš ohnout abys to neudělal moc a pak to bylo o ničem ,ale pak ti bude špatně ukazovat ten diodový měřák co je v autě. Mě teď ukazuje že na červenou diodu (rezerva) najedu 250km Velmi šťastný Jo je to ten mechanik ten to umí perfektně nastavit ten systém myslím že už teď nemá to Acco ,ale koupil si Volvo a hned do LPG

stejně je ten měřák jen orientační, orientuju se podle najetých kilometrů... No já si to sám dělat nebudu, v omhle si moc nevěřím Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 11:16   Citovat  

Já si taky nevěřil a nevěděl co a jak a věř mi je to fakt jednoduché stačí vyjet nádrž odpojit 2 trubičky a povolit 6 imbusáku na nádrži a vyjmout celý ventil ven, ohnout plovák a dát zpět, žádné složité nastavování nebo seřizování tam není

Vergas je teď offline  Vergas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 12:37   Citovat  

BigJohn napsal:
Ahoj, můžete někoho doporučit na přestavbu LPG z Brna a okolí?

V Brně jsem si svého bývalého anglána nechal přestavět tady odkaz A nemohl jsem si stěžovat. Při předávání auta se se mnou technik jel projet a řekl bych, že on sám přímo "vyžadoval" ať s tím jedu jako jsem byl zvyklý. Projeli jsme to i po dálnici, já si s ním pokecal... I montáž na mě působila celkem odborně, pokud chceš můžu ti poslat nějaké fotky třeba do SZ Mrk

Honcord je teď offline  Honcord
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.1.2012 , 20:25   Citovat  

Vergas napsal:
V Brně jsem si svého bývalého anglána nechal přestavět tady odkaz A nemohl jsem si stěžovat. Při předávání auta se se mnou technik jel projet a řekl bych, že on sám přímo "vyžadoval" ať s tím jedu jako jsem byl zvyklý. Projeli jsme to i po dálnici, já si s ním pokecal... I montáž na mě působila celkem odborně, pokud chceš můžu ti poslat nějaké fotky třeba do SZ Mrk

...můžu jen potvrdit, od nich mám taky plyn.Dobrá komunikace, úplně fpohodě, dodnes bez problémů OK OK OK

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.1.2012 , 8:30   Citovat  

optimas napsal:

Hele prosímTě udělej mi fotku co jsi ohnul....pro jistotu. Díky je to dobrý

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 41, 42, 43 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď