Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Type-R CH1 nebo Civic 7G coupe?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 4
KoNFo je teď offline  KoNFo
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 14:58   Citovat  

LastV8 napsal:
ale tak ja len tak latentne, lebo som tlaceny okolnostami, ale srdce si ho chce nechat...nema chybu to auto, len ma 2 dvere...uvazujem za 6500Eur, ale realnejsie na jar ak vobec...teraz je zima na vsetko a som nesmierne pohodlny Úsměv

Realita je taková, že sám nevím, jak to bude s penězi na jaře, teďka jsem na nějakých 125000Kč tj. nějak 5000Eur+-. Ty jsi psal, že potřebuješ prostornější auto. Já auto nepotřebuji hned, mamka by ho chtěla nejradši teď, ale to vydrží, myslím, že to bere moc vážně a moc na to tlačí. 1500Eur není zase tak moc, do jara třeba našetřím Úsměv a ty třeba najdeš i následníka za kupé Mrk Dovoz z Německa by mě nejspíš stál nějakých 1000Eur + cena auta (5000Eur+) a jeho stav by byl nejistý, což vychází na náklady nejspíš hůř.. než tvoje nabídka Úsměv Nejlépe nic neuspěchat. A jak se zdá, stejně asi nejlepší EM2 v Evropě za takovou cenu je ta tvoje Honda je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LastV8 je teď offline  LastV8
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 17:24   Citovat  

keby ma netlacili okolnosti, ani nerozmyslam nad predajom...pre mna je aj dolezite kriterium, ze nestretavam to coupe skoro vobec, takze sa necitim tak zaradeny do stada....a to je pre moto fanusika niekedy pocit na nezaplatenie Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 18:45  Naposledy upravil KoNFo dne 13.1.2012 , 22:26, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Ja tu havarku, co se mi stala s tim BMW, beru radeji jako sanci zacit neco noveho, i kdyz ten muj linej sportak se stal clenem rodiny a ta bouracka je celkem kruta zkusenost(120k porizovaci cena a asi se vrati jen polovina, holt stare auto). Smutný Zmena, ze se misto zase do starsiho BMW poustim do novejsi Hondy bude asi vhodna, protoze Honda je pro me super znacka motorek uz od mala, ale o aute Honda jsem nejak ani nepremyslel(stejne bych to v 16ti nebo 17ti nemohl ridit), a tedka ani nevim jak by mamka vzala to ze budeme mit zase stejne auto (pri ty bouracce sedela na strane, kam do nas napalilo vinikovo auto, nic se ji nestalo, ale ty vzpominky .. nevim). No zacalo to nejak v mejch 16ti.. Prvni motorku?.. jasne ze Hondu Velmi šťastný bez debat.. v 17ti se koupila nova 125ka silnicka Úsměv mozna jsem si ji mel nechat dyl (spotreba jen cca 3l/100km, a na to ze to byla jen 125, tak to byla velice ziva vcelka! "lol"), ale mamka chtela auto (taky kvuli tomu, ze se zhorsil jeji zdravotni stav a musela jezdit do spitalu) a bala se, ze se s tou motorkou nekde sam rozstrelim, tak jsem ji nakonec prodal a koupil auto, ze to bude zrovna BMW, jsem resil celkem dlouho, BMW i Honda jsou srdcovy zalezitosti. Ale nechat si novou Hondu motorku dyl, tak bych nemel BMW. Úsměv A ty zkusenosti s BMW jsou k nezaplaceni. A doufam, ze se zmena znacky na Hondu zhodnoti aspon v tech zkusenostech (a doufam ze nejen v tom), treba se Honda stane moji nejoblibenejsi znackou Se stydím Vzdat se sance na novejsi BMW, jsem tak nejak musel, protoze na to uz vubec nemam (e46 nejakej pozdni rok vyroby ve vynikajicim stavu a lepsi vybave stoji i 200 tisic).. bohuzel to tak chodi, ze nektery veci musi skoncit nebo se neceho musime vzdat, aby zacly novy veci a nebo tez jiny... Úsměv)

EDIT: kdyz jsem si to precetl znova, sam jsem se divil co jsem tu napsal svatoušek prepsano Velmi šťastný
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 13.1.2012 , 22:12   Citovat  

LastV8 napsal:
ale tak ja len tak latentne, lebo som tlaceny okolnostami, ale srdce si ho chce nechat...nema chybu to auto, len ma 2 dvere...uvazujem za 6500Eur, ale realnejsie na jar ak vobec...teraz je zima na vsetko a som nesmierne pohodlny Úsměv

LastV8, mam new info Úsměv Probral jsem s tatkou koupi tveho auta a jak ho uvidel na fotce a vyslechl si moje argumenty tak bylo jasne, ze se mu tohle auto velice libi a dokonce mi rekl, ze by mi zbytek penez, co mi chybi, na nej da Úsměv takze tech 6500Eur, co jsi psal, na 90% budu mit (10% si rezervuju na nejakou rozsahlou zivelnou katastrofu, atomovou valku, apod. Velmi šťastný)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.1.2012 , 0:55   Citovat  

hm....no uvidime...nebude to easy rozhodnutie zmatenej
   Návrat  
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 2:24   Citovat  

tudy odkaz
Tu je vtec za 88tis - a mas HODNE velkou financni rezervu na cokoli nutneho
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 15.1.2012 , 23:04   Citovat  

sice je levny, ale bohuzel z bazaru.. coz mi neprijde nejlepsi ..a je to pred-facelift, takze ee.. Lepsi volba bude po-facelift, ten ma i lepsi vybavu a aspon pouzitelny palubni kompik ..a o 2 roky mladsi Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 9:27   Citovat  

btw, tieto coupe nemaju palubny kompik, iba digi pocitadlo km, trip 1 a trip 2 a celkovy pocet. Vybava ES je hadam standardna pre vsetky roky. Lisia sa skorej opticky a par mechanicky menejvyznamnych detailoch. ale infinity ma vseobecne pravdu, radsej kupit s rezervou, jazdenky su stale riziko.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 16:06   Citovat  

LastV8 napsal:
btw, tieto coupe nemaju palubny kompik, iba digi pocitadlo km, trip 1 a trip 2 a celkovy pocet. Vybava ES je hadam standardna pre vsetky roky. Lisia sa skorej opticky a par mechanicky menejvyznamnych detailoch. ale infinity ma vseobecne pravdu, radsej kupit s rezervou, jazdenky su stale riziko.

malej palubni pocitac je u BMW e36 jen aktualni spotreba, datum, budik a venkovni teplota se zvukuvou indikaci mozne namrazy silnic Úsměv Prave ze je pro me celkem dulezita alespon prumerna spotreba (i ten teplomer se hodi HaHaaa a jsem na nej zvykly), kterou predfacelift nema... nehledam nejakou navigaci, ovladani nastaveni vseho mozneho aute palubnim pocitacem nebo nejake silene hi-tech vymozenosti v dane dobe.. kterou bych u techhle aut v teto dobe ani najit nemohl Úsměv)

~~~

Je tu i druhej pohled na vec, LastV8 na aute zamakal a upravy to nejsou levne, sportak je r.v. 2004 pofacelift, takze o 2 roky mladsi a hezci, a urcite udrzovany. To jsou veci, za ktere jsem ochotny dat vice nez za auto z bazaru, je to rozhodne pekny zaklad Úsměv a i kdyby se vyplatilo koupit predfacelift z bazaru a cena za opravu a vylepseni by byla stale mensi nez vznikla rezerva v porovnani s cenou auta od LastV8, tak je to porad predfacelift, ktery asi jeho predchozimu majiteli tak k srdci neprirostl, ze ho dal do bazaru. Smutný

~~~

Mimochodem, LastV8, odkud, ze slovenska, jsi? Úsměv jestli to sem nechces psat, klidne SZ

~~~

Dovoz ze Slovenska neni takovej orisek(nenachyta te nikdo co se tyce neznalosti jazyka), clovek si to aspon muze udelat sam i po vlastni ose, i kdyz je to o trochu vic behani po uradech(a stoji to trochu vic, tj prevozove znacky + prechodny pojisteni). Navic by u toho nemely byt zadne zmatky s STK, i kdyz urcite splnuje g.homologaci typu ES, tak je taky mladsi jak 8mi let (snizuje pocet moznych problemu pri konverzaci s uredniky). A je tu i moznost jet na slovenske znacky do CR a pak je poslat zpatky postou, kvuli odhlasce na Slovensku, coz je, ale na domluve s prodavajicim a presne nevim jak to chodi Úsměv Takze v tom nevidim az takove problemy.

Hlavne zalezi na LastV8, jestli Civica chce prodat Úsměv ..asi vim jak tezky rozhodnuti to musi byt :-/ a taky to nespecha Úsměv do jara je daleko
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 17:48   Citovat  

este raz, civic coupe v ziadnej verzii nema palubny pocitac, ani priemernu spotrebu...ukazuje iba kilometre...
btw som z okolia Bratislavy
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 20:15   Citovat  

LastV8 napsal:
este raz, civic coupe v ziadnej verzii nema palubny pocitac, ani priemernu spotrebu...ukazuje iba kilometre...
btw som z okolia Bratislavy

Tak to se potom omlouvam, spatne jsem pochopil predchozi prispevek Smutný Sam jsem vychazel z Vše o Civic 7g a nejak jsem si s tim i spojil informaci z predchozich prispevku zmatenej ale to Bully psal o okamzite spotrebe u Accorda po faceliftu
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 20:50   Citovat  

ale to neznamena, ze existuje ospravedlnenie pre hondu, ze za tu sumu, co vtedy coupe stalo, nedali aspon primitivny pocitac, co niektore modely rovnakej triedy mali...a este mohli mat aj automaticke vytahovanie okien po zavreti alarmom...to maju frantikovia davno...proste americky japonec so vsetkymi svojimi specialitkami...
ES vybava mala:
okna v elektrike
ohrievanie spatakov
automaticku klimu
4 airbagy
stresne okno
za priplatok aj hmlovky
a to je tak vsetko co sa luxusu tyka Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 22:15   Citovat  

porad mi u tatky v krabici lezi na 99% funkcni odstrojenej notebook (bez sasi, nefunguje na nem radic IDE disku, porad umi bootovat z USB Velmi šťastný) s displayem staci tomu dat jen nejaky vzhled a formu, vyrobit mu transformator na automobilovou baterku Velmi šťastný a muze se vrazit do auta HaHaaa na netu jsem neco malo cetl, ze s upravenym kompem, pomoci COM nebo USB rozhrani cetli spoustu udaju auta pořádnej výtlem a meli na to spoustu vychytavek.. Chtel jsem to nekdy zkusit na BMW Velmi šťastný ale nevim, jak je to s ctenim cidel a senzoru automobilu.. treba HaHaaa by se dalo zjistit i kolik to ma aktualni spotrebu xD
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 22:28   Citovat  

Nevim to na 100%, ale třeba Scangauge by snad měl tady u tohohle auta taky fungovat, ne?
Scangauge
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 22:31   Citovat  

SaKaL napsal:
Nevim to na 100%, ale třeba Scangauge by snad měl tady u tohohle auta taky fungovat, ne?
Scangauge

zajimavé Úsměv tak to jsem nečekal, že něco takového je... dík Mrk ..škoda, že je to taková "jednoúčelová" záležitost, 2 tisíce mi přijde hodně (ale třeba je to levné HaHaaa musím si udělat nějaký přehled) Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 22:42   Citovat  

KoNFo napsal:
zajimavé Úsměv tak to jsem nečekal, že něco takového je... dík Mrk ..škoda, že je to taková "jednoúčelová" záležitost, 2 tisíce mi přijde hodně (ale třeba je to levné HaHaaa musím si udělat nějaký přehled) Úsměv

Víš jak, no, hlavně je to celkem jednoduchý. Připojíš to do diagnostický zásuvky, která je většinou někde u pojistek, nastavíš několik základních údajů a maká to... Žádný tahání kabelů někam do motoru, vymejšlení programů...
Prostě Plug and Play Úsměv
Ale sám tedy s tim zkušenosti nemám, to tedy zase jako ne... Tak snad nepíšu nějaký nepravdy...
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 22:52   Citovat  

KoNFo napsal:

na stránkách scangauge.cz stojí 3500,-. Mám to také, ale dotáhl jsem to ještě dál(co jsem v autě chtěl a soudruzi to tam nedali, tak jsem si musel pomoci sám) HaHaaa

DSCF7489.JPG

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
DSCF7489.JPG, 63.92 kB
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 23:24   Citovat  

Stepa napsal:
na stránkách scangauge.cz stojí 3500,-. Mám to také, ale dotáhl jsem to ještě dál(co jsem v autě chtěl a soudruzi to tam nedali, tak jsem si musel pomoci sám) HaHaaa

Cenu jsemm koukal na ten spesl na spotrebu Úsměv ten druhej je drazsi mno Mrk Mě by stačil uplně v pohodě ten na spotřebu, ten "eco"

a nemyslim, ze by to bylo nejak supertezky, primo pridelat notebook za palubku, misto 2 dinu dat dotykovej display, mit to jako prehravac hudby/videa, diagnostiku, a treba i knihu jizd, kompletni statistiku spotreby, s GPS modulem by tam mohla byt i navigace, ... Linuxy jsou dost stabilni system pro automobilovy prumysl, tak by byl vhodny i pro tohle dodelani Velmi šťastný akorad to chce poresit protokol diagnostiky a diky OBD2 pokecat s Hondou Úsměv no pro domaci pouziti to asi nebude zrovna univerzalni (protoze to bude udelany primo na auto), ale treba s trochou zrucnosti a zkouseni a testovani, by se z toho dalo udelat neco plug'n'play co by se dalo vesele prodavat otevrene verejnosti Velmi šťastný

Uz jsem neco pocetl. Nejvetsi problem je, vyrobit ovladac co bude cist ty data z auta... ale existuji i opensource projekty co se tim zabyvaji Úsměv takze az takovy orisek to asi nebude... pak uz jen ta zabavna cast ^^ noci programovani, vyvoje a tintani uzivatelskeho rozhrani xD a s tim spojeny prospany noci s notebookem misto periny v aute xD chichi Úsměv

Coz mi pripomina, ze mi vzadu v loznici lezi rozdelanej projekt s RC autickem (HPI E-Firestorm T10), mam v tom tak 15 tisic :-X Úsměv programoval jsem na nej v Pythonu s Bluetooth kontrolerem servomotor takovy ovladac na mobil/notebook/pc.. (cokoliv kde lze nainstalovat Python). Skoncil jsem u programovani trasy(bylo mozne do posloupnosti zadat ruzne typy rozkazu a auticko pak podle nich postupovalo) Velmi šťastný mel jsem problem s tim, ze el. brzda RC auticka neni dost ucinna.. takze kdyz se v posloupnosti ukolu zadala rovinka a kdyz se zadala moc dlouha ci rychla, tak auto vcas nezastavilo, kde se ocekavalo a tim se rozpadl cely plan jizdy Velmi šťastný
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 23:31   Citovat  

Aaaa, tady se nám rodí nový LJay...
Velmi šťastný
Ale to už se dostáváme někam mimo, do rovin offtopic
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2012 , 23:39   Citovat  

offtopic no ehm...něco o takových vývojích už vím a od "keců" k činům je hodně daleko. Na papíře to vypadá jako levou zadní, ale v reálu HaHaaa

Ale když se do toho pustíš s chutí a hlavně s cílem to dodělat, tak to je půl úspěchu je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 0:09   Citovat  

tak ked mas notebook, tak to mas vyhrane...
ja mam bluetooth OBD adapter a DLC konektor coupe ma pri nohach vodica z pravej strany stredovej konzoly...a bez drotov to mam spojene s androidom
tudy odkaz

...na windows je scanmaster a kedze nemas hdd, mozno vies bootnot easy linux a na linux snad nieco bude...
ja mam tento easy modul:
tudy odkaz
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 0:13   Citovat  

No mi stacil ten projekt s RC autickem.. tyden bezesnejch noci Velmi šťastný a pak uz se na to jen prasilo xD

a offtopic TO NENI Ble muj topic! xD muj spam Velmi šťastný ja ho klidne prepisu na "notebook jako on-beard computer?" pořádnej výtlem xD a offtopic bude vsechno ostatni xD

LastV8 napsal:
tak ked mas notebook, tak to mas vyhrane...
ja mam bluetooth OBD adapter a DLC konektor coupe ma pri nohach vodica z pravej strany stredovej konzoly...a bez drotov to mam spojene s androidom
tudy odkaz

...na windows je scanmaster a kedze nemas hdd, mozno vies bootnot easy linux a na linux snad nieco bude...
ja mam tento easy modul:
tudy odkaz

To je super, bluetooth ma Úsměv tak neni problem vzit zatezovej HDD(nebo SD disk) hodit ho do gumovyho anti-vibracniho ramecku a pripojit ho pomoci USB rozhrani Mrk to ze nefunguje IDE radic je pro notebook tak jak ho zname naprosto fatalni problem Velmi šťastný ale pro vykuchanou masinku je "milion" dalsich zpusobu jak tam ten disk pripojit Úsměv) na disk pak muzu hodit treba Debiana v zakladu, hodit tam nejaky jednoduchy manazer oken nejak specializovany pro dotykovy display... a pak uz na to udelat nejaky prostredi Úsměv nebo to nechat tak Velmi šťastný a mit to tam jako linuxovou masinu s pristupem k datum z auta, s pristupem na net pomoci wificka Velmi šťastný treba pred domem.. a s tim ze si na ni muzes zahrat na virtualni masine treba i Need For Speed Underground 2 (v aute pořádnej výtlem) xD kdyz budes chtit Velmi šťastný USB-cka vyvedes nekam do kastliku Velmi šťastný a pripojis treba klavesnici, mys... ja nevim xD fantazie nema mezi Velmi šťastný

SaKaL napsal:
Aaaa, tady se nám rodí nový LJay...
Velmi šťastný
Ale to už se dostáváme někam mimo, do rovin offtopic

LJay je borec na hardware, to ja praveze ne Ble ja automobil zevnitr vicemene furt objevuju Velmi šťastný dokonce i si delat nejakou elektriku uplne sam bych nezvladal.. ale software jo Cool jsem vystudovanej informatik a tedka delam na Univerzite Palackeho v OL obor Aplikovanou Informatiku Velmi šťastný mozna vite ze je to naprd obor.. no ja jsem zjistil ze jsem na matematiku uplne levej (nevim proc delam jenom na matiku zamerene skoly) xD ale bavi me silene programovat.. prvni pokus na vejsce byl obor Informatika, ale tam jsem skoncil kvuli matice Velmi šťastný z programka vybornej... a z matiky jedna neudelana zkouska za druhou... Aplikovana Informatika ma min matiky xD tak si verim pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 0:43   Citovat  

v TOPGEARu bylo jednou, ze nejaci silenci prekopali auto zevnitr Velmi šťastný a misto rizeni a pedalu nahazeli nejaky servomotory a cely auto mohli takto ovladat na dalku xDD si tam s tim strasne vyhrali Velmi šťastný to by tez nemuselo byt nejtezsi xD pridelat nekam pod palubku nejaky servo na rizeni Velmi šťastný a na ovladani plynu, spojky a brzdy tez serva Velmi šťastný a pomoci bluetooth/wifi na notebooku a bluetooth/wifi v mobilu to auto ovladat xD ale to uz je desne nerealny Velmi šťastný aspon pro me... ze tak silny serva asi nebudou a kdyz tak nebude cim je napajet xD a hlavne prevodovka muze byt problem Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 0:49   Citovat  

vybije se Ti baterka ve vysílači..."connection failed" Velmi šťastný a budeš namydlenej pořádnej výtlem
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 1:12   Citovat  

Stepa napsal:
vybije se Ti baterka ve vysílači..."connection failed" Velmi šťastný a budeš namydlenej pořádnej výtlem

no nad tim jsem tedka premyslel Velmi šťastný na zachode se nejlip premysli xD a... to by chtelo cely auto obehnat nejakejma vysokofrekvencnima mericema vzdalenosti(jak u parkovacich asistentu) jen vykonnejsima a nejakym senzorem na hlidani plne a prerusovane cary Úsměv a kdyz se ztrati spojeni.. tak bud ihned zastavit a nebo treba na silnici tak nahodit blikace a snizit postupne rychlost vzhledem k vozidlum pred nim i za nim.. a odbocovat doprava a co nejbliz prekazce vpravo za plnou carou zastavit Velmi šťastný (coz bude asi neprijemny.. treba vyjezdy... nebo pripojovaci pruh na dalnici xD popr ze by zastavilo v krizovatce xD) ale lepsi jak kdybych nerizenym vozem zpusobil hromadnou autonehodu jen protoze se mi vybil vysilac xD nebo kdyby to bylo rizeny po netu xD tak ze by se ztratil signal xD

ale ticho uz xD to uz rovnou to auto na me muze mluvit a poslouchat hlasovy prikazy (coz neni problem dneska), byt cerny.. a vpredu v masce by mu behalo cerveny svetylko zleva doprava a zpatky Velmi šťastný takovy cerny NSXko s vyklapecima svetlometama by bylo pro tenhle projekt jak delany xD pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem

jsem si poposedl (asi dlouhy vedeni) HaHaaa a doslo mi, ze ja mam vlastne mobil s Linuxama (Nokia N900 s Maemo5) xD takze hnedka prvni co udelam az bude Honda, tak se koupim BlueTooth adapter na diag. konektor a zacnu neco vymejslet Úsměv jsem na to tak nadrzenej Velmi šťastný ze bych auto koupil hnedka zitra, kdyby to slo xD ale tak.. kdo si pocka, ten se.. Úsměv a ja si radsi pockam, jak se rozhodne LastV8, nez abych koupil predface a pak litoval, ze jsem nevydrzel
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 19:52   Citovat  

...premyslim o vymene meho A6G za C7G Coupe nebo Sport Úsměv...tak mam jenom dva dotazy Úsměv...
...do coupe by jsem tedy musel krom tempomatu pridelavat i sledovac spotreby? /lastv8 jestli to dobre chapu ty mas dany na obkonektor bluetooth transmiter ten z odkazu a pak na telefonu tu utilitku na sledovani?/...
...a nemnel jste nekdo moznost srovnani A6G s C7G Coupe co se tyka rozmeru? /sem koukalna specifikace ale to me moc nerekne Smutný/...chtel bych praveze auticko mensi a coupe po FL se mi docela zamluva..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 20:55   Citovat  

ano, mam ten BT modul a potom uz len HTC s androidom...ale funguje ten modul aj na notebook, tam mam scanmaster...
no coupe nie je male...ma 4,4xm, dlhy zadok, dost peklo na parkovanie, tazko sa odhaduju vzdialenosti...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 17.1.2012 , 20:58   Citovat  

chalejkum napsal:
...premyslim o vymene meho A6G za C7G Coupe nebo Sport Úsměv...tak mam jenom dva dotazy Úsměv...
...do coupe by jsem tedy musel krom tempomatu pridelavat i sledovac spotreby? /lastv8 jestli to dobre chapu ty mas dany na obkonektor bluetooth transmiter ten z odkazu a pak na telefonu tu utilitku na sledovani?/...
...a nemnel jste nekdo moznost srovnani A6G s C7G Coupe co se tyka rozmeru? /sem koukalna specifikace ale to me moc nerekne Smutný/...chtel bych praveze auticko mensi a coupe po FL se mi docela zamluva..

Chces maly svizny auto? a co tak c7 hatchback? Mrk je celkem peknej a urcite bude sehnatelnejsi a levnejsi jako C7G coupe po-facelift, navic coupe ma stejnou delku jako sedan (nepletu se?).. je to 4.5m dlouhy auto.. i hatchback je celkem dlouhy(4.3m, ale ma fikane umisteny razeni a urcite se s nim ve meste lepe manevruje), ale neni tolik dlouhy jako coupe/sedan.. Accord ma skoro 5 metru (4.8m) Úsměv To jen ja jsem takovej magor co je zblblej do kupecek Velmi šťastný a na hatchbacky mam alergii... protoze se do me porad nejakej snazi bourat Úsměv) hlavne Opel Velmi šťastný Opel-y nesnasim uplne :-X
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 19:45   Citovat  

konfo...myslis c7g sport 3d nebo rodinne 5d?...ono 5dveri nepotrebuji a do prace momentalne dojizdim misto 70km jenom 15km Úsměv tak je pro me s pritulkou acco proste zbytecne veliky...ale rad bych zas neco pohodlneho - jeste premyslim ze bych dal do sportu jine sedacky Velmi šťastný...
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.1.2012 , 20:18   Citovat  

chalejkum napsal:
konfo...myslis c7g sport 3d nebo rodinne 5d?...ono 5dveri nepotrebuji a do prace momentalne dojizdim misto 70km jenom 15km Úsměv tak je pro me s pritulkou acco proste zbytecne veliky...ale rad bych zas neco pohodlneho - jeste premyslim ze bych dal do sportu jine sedacky Velmi šťastný...

myslim EP2 .. 3dveraka sport Mrk je vevnitr celkem velky.. sice ma jen 3 dvere.. ale je tam dost mista i vzadu, aspon podle fotek, a ma vcelku velky kufr (na takovyhle auto), kdyby precejen bylo potreba nekoho/neco prepravit Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda Accord Type-R CH1 nebo Civic 7G coupe?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina