Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. - Marfiho Lepenka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Strana 5 z 7
Lucy je teď offline  Lucy
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 23:20   Citovat  

Teda marfi... Ty už taky nevíš, na co bys ty baby ulovil! HaHaaa No ale vážně, je mi to líto, Bueee hlavně, že Ty jsi v pořádku.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 23:27   Citovat  

PAKO napsal:
EBC itr...byla větší totálka...a pozoroval jsi snad něco na kastli... Hihi ...všecno jde

Nojo, jenže EBC ITR bude dál jezdit s rámem, kterej jí celou bude dál podpírat...Jenže u auta bez rámu, když se hnou základní konstrukční díly, který jsou i části deformační zóny, už nebude ta pevnost a hlavně bezpečnost v případě (nedejbože) další havárie taková, jaká má být. U závoďáku pevnost karoserie podrží rám, v případě havárie taky udrží posádku v bezpečný kleci. U civilního osobáku ale rám bejt nesmí...
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 23:30   Citovat  

sopta napsal:
Nojo, jenže EBC ITR bude dál jezdit s rámem, kterej jí celou bude dál podpírat...Jenže u auta bez rámu, když se hnou základní konstrukční díly, který jsou i části deformační zóny, už nebude ta pevnost a hlavně bezpečnost v případě (nedejbože) další havárie taková, jaká má být. U závoďáku pevnost karoserie podrží rám, v případě havárie taky udrží posádku v bezpečný kleci. U civilního osobáku ale rám bejt nesmí...

u civilního osobáku rám být nesmí? pokud je homologovanej, tak přece smí... jezdí s tím x lidí...
   Návrat  
jvkgrifone je teď offline  jvkgrifone
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 0:43   Citovat  

tohle ti tusim psali uz v carautu... ram je obrovsky zasah do konstrukce vozidla a to ti nikdo nepovoli... podle me to, ze je ram homologanej FIA jeste neznamena, ze je homologovanej pro silnicni provoz. Pokud se pletu, rad uslysim podlozeny protiargumenty.
   Návrat  
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 3:05   Citovat  

Twilite napsal:
u civilního osobáku rám být nesmí? pokud je homologovanej, tak přece smí... jezdí s tím x lidí...

to je prece jasny, ze nesmi, taky bych nebyl rad kdyby jsi do me narazil treba ve 130km/h a mel v aute ram zmatenej a ja jel v aute bez klece- kdo by asi vyhral? Lucy
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
klema je teď offline  klema
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 6:16   Citovat  

Wokurko,ty se toho nejrychlejsiho Hyundaye v republice teda zbavujes jo?No tak to budou mit passaty rej Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:16   Citovat  

Zbysek napsal:
to je prece jasny, ze nesmi, taky bych nebyl rad kdyby jsi do me narazil treba ve 130km/h a mel v aute ram zmatenej a ja jel v aute bez klece- kdo by asi vyhral? Lucy

nevěřím tomu, že by zrovna kvůli tomuhle s tím někdo dělal problém. to můžeš přece říct stejně, že tím pádem by měl být zakázný hummer nebo nákladní tatrovky... mám známý, který maj v autě rám a jezdí na značkách. navíc třeba všechny tréninkový rallye auta jsou na značkách a s rámem...
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:49   Citovat  

Twilite napsal:
nevěřím tomu, že by zrovna kvůli tomuhle s tím někdo dělal problém. to můžeš přece říct stejně, že tím pádem by měl být zakázný hummer nebo nákladní tatrovky... mám známý, který maj v autě rám a jezdí na značkách. navíc třeba všechny tréninkový rallye auta jsou na značkách a s rámem...

žádněj rám nemá atest 8SD, tak že v autě nemá co dělat. Maximálně stylingový v západní evropě, kde platí TUV¨, ale u nás ho tam legálně nedostaneš
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:53   Citovat  

Dejf napsal:
žádněj rám nemá atest 8SD, tak že v autě nemá co dělat. Maximálně stylingový v západní evropě, kde platí TUV¨, ale u nás ho tam legálně nedostaneš

zvláštní. protože závodníci (třeba pepa peták) mi tvrdili něco jinýho...
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:54   Citovat  

tohle neni totalka.jenom bok je pomackany.myslim ze to je skoda na nahradni dily.
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:56   Citovat  

jj kdyz jsem na to koukal tak vicemene tomu nic neni jen plechy pomackany a nadobka na servo,kola jsou rovne.neni to zadna tragedie a v porovnani treba s moji m3 po rane je to vlastne vonavka Velmi šťastný
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 9:58   Citovat  

pani esova napsal:
jj kdyz jsem na to koukal tak vicemene tomu nic neni jen plechy pomackany a nadobka na servo,kola jsou rovne.neni to zadna tragedie a v porovnani treba s moji m3 po rane je to vlastne vonavka Velmi šťastný

to psal eso - nevsim si, ze jsem prihlasena ja
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 10:07   Citovat  

takze opravit a pak treba prodat anebo opravit a nechat si Úsměv na dily skoda
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 10:44   Citovat  

sopta napsal:
v tom máš pravdu..ale u marfiho tohle dle mne nehrozí...sice sem pod kapotu neviděl...ale jeví se to jak oleštěnej ošmudlánek jen...stačí změřit potom soudit...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 10:56   Citovat  

Twilite napsal:
jo to jsou...tak nám tu zacituj za jakých podmínek mohou jezdit po normální silnici s rámem...i v civilním autě můžeš mít rám ,ale rozmontovatelný a to patky na ukotvení mají další svoje specifika aby se eliminovalo zranění posádky,není li rám namontován...no a jestli tu někdo chce srovnávat tatrovku na silnici s osobákem tomu se směju....zajímalo by mě kde bydlí kdo a jakým spůsobem na ten objekt při stavbě vozil materiál,a ten se vzal ve stavebninách jak??? jinak hamřík...ano to je auto co u nás nemá co dělat a dle mne homologaci někdo velmi dobře zaplatil...u nás na silnici totiž nesmí jezdit auta které nemají mechanické řízení a hamer má jen servo bez řídící tyče...servem myslím servo...žádný hydraulický posilovač řízení...ale snímač otáček na volantu a hydro motor na řízení...a důvod proč má být tyč řízení pevně spojená je ten že při selhání elektroniky je stále auto ovladatelné.(oficiální dovozce hamra mi několikrát řekl že je řízení přez servo bez tyče,vždy když sem s ním byl blbnout...toť můj zdroj..pod kapotou sem nebyl,tedy detailně)třeba se mýlím,nevím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 11:03   Citovat  

PAKO napsal:
jo to jsou...tak nám tu zacituj za jakých podmínek mohou jezdit po normální silnici s rámem...i v civilním autě můžeš mít rám ,ale rozmontovatelný a to patky na ukotvení mají další svoje specifika aby se eliminovalo zranění posádky,není li rám namontován...no a jestli tu někdo chce srovnávat tatrovku na silnici s osobákem tomu se směju....zajímalo by mě kde bydlí kdo a jakým spůsobem na ten objekt při stavbě vozil materiál,a ten se vzal ve stavebninách jak??? jinak hamřík...ano to je auto co u nás nemá co dělat a dle mne homologaci někdo velmi dobře zaplatil...u nás na silnici totiž nesmí jezdit auta které nemají mechanické řízení a hamer má jen servo bez řídící tyče...servem myslím servo...žádný hydraulický posilovač řízení...ale snímač otáček na volantu a hydro motor na řízení...a důvod proč má být tyč řízení pevně spojená je ten že při selhání elektroniky je stále auto ovladatelné.(oficiální dovozce hamra mi několikrát řekl že je řízení přez servo bez tyče,vždy když sem s ním byl blbnout...toť můj zdroj..pod kapotou sem nebyl,tedy detailně)třeba se mýlím,nevím

já se nehádám. jen chci zjistit víc info. stejně si ho do auta dám a nechám ho na značkách Hihi
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 11:10   Citovat  

Divaci na stadionech vyvolavaji:

CTR ! wokurka ! CTR ! wokurka ! CTR ! wokurka !

přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 11:16   Citovat  

LK7R napsal:
Divaci na stadionech vyvolavaji:

CTR ! wokurka ! CTR ! wokurka ! CTR ! wokurka !

přátele
zákazníci v zelenině volají wokurka wokurka wokurka
   Návrat  
Zbysek je teď offline  Zbysek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 12:19   Citovat  

Twilite napsal:
já se nehádám. jen chci zjistit víc info. stejně si ho do auta dám a nechám ho na značkách Hihi

to je jasny, ze to muzes udelat Velmi šťastný ale ofiko technickou neudelas Úsměv

byl jsem se ptat na magistratu a do technicaku mi nezapsali ani ten vyfuk, co byl na itr a pritom byl v nemeckym tech. zapsanej, bylo mi receno, ze v CR neni mozne zapsat v podstate zadnou zmenu na aute, krom vetsich kol- myslim o 2palce a zmena barvy laku.
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 12:22   Citovat  

je to teda peknej bordel.....me tady zapisuji do cz tp vsechny upravy,ktere jsou zapsany v nemeckem tp.....bez jakychkoliv problemu.....volant kola vyfuk podvozek narazniky folie podlozky pneu....
   Návrat  
cr4sh3r je teď offline  cr4sh3r
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 13:02   Citovat  

Taky mi do CZ TP na CRX napsali 17" kola, úpravu podvozku a schválení spojlerů je to dobrý
   Návrat  
maryo je teď offline  maryo
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 13:14   Citovat  

Ja mam zapsany nekolikery kola a dokonce i zmenu motoru z B20A3 >> B20A9 !!! a na technicaku honda prAlude pořádnej výtlem pořádnej výtlem. Nejspis to bude nejaky smelo, ale jak na evidencce, tak na magistratu no problemo.
(Ta zmena je tam jen kvuli jinymu TP, swap nebyl, resp. byl B20A9>>B20A9).

Ale jsme OT Se stydím
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 15:37   Citovat  

Twilite napsal:

ale znacky jsou jen pro prevozy mezi zavodama, rozhodne ne, na jezdeni do prace, nebo na dovolenou...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 16:07   Citovat  

Zbysek napsal:
to je jasny, ze to muzes udelat Velmi šťastný ale ofiko technickou neudelas Úsměv

byl jsem se ptat na magistratu a do technicaku mi nezapsali ani ten vyfuk, co byl na itr a pritom byl v nemeckym tech. zapsanej, bylo mi receno, ze v CR neni mozne zapsat v podstate zadnou zmenu na aute, krom vetsich kol- myslim o 2palce a zmena barvy laku.

jestli jsi viděl foto tak je ti jasný že když přijedu na stk tak mě stejně rovnou na místě zastřelej... to budu prostě muset udělat nějak jinak...
   Návrat  
OsekSpider je teď offline  OsekSpider
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 16:23   Citovat  

kamol napsal:
takze opravit a pak treba prodat anebo opravit a nechat si Úsměv na dily skoda
je jí fakt škoda.. ale tady je pánenem Marfi tak ať si dělá co se mu zachce ikdyž opravdová škoda když ji neopraví, ale tady chce někdo CTR kvůli tomu že integru má dneska každej, no když se chce někdo zas lišit jeho věc no..... ALE LEPENKY FAKT ŠKODA Chápeš!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 18:05   Citovat  

marfi beru rezervu..... Se stydím
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 18:08   Citovat  

na díly je milion kupcu.rezervu dám marabovi pokud ji nebude potrebovat budoucí majitel integry.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 18:15   Citovat  

665+1 napsal:
Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee
Honda Honda Honda Konec lepenky v čechach Honda Honda Honda
Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee Bueee
Marfi dneska měl menší větší nehodu .
Ted se z toho zpamatovává, mam vzkázat, že zejtra uděla tiskovku. Jinak je celej a zdravej.
tady Pacoš. až tě potkám dostaneš do držky vole. Kup si žigula. To jsou ty vaše sprinty. Až budeš chtít naučit jezdit, ozvi se. 777 711170 . Jo a já tě nelituju dobře ti tak!!! Doufám, že jsi se jí řádně OMLUVIL!!!!
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 18:18   Citovat  

PAKO napsal:
tady Pacoš. až tě potkám dostaneš do držky vole. Kup si žigula. To jsou ty vaše sprinty. Až budeš chtít naučit jezdit, ozvi se. 777 711170 . Jo a já tě nelituju dobře ti tak!!! Doufám, že jsi se jí řádně OMLUVIL!!!!

souhlasim s tebou OK
   Návrat  
xenon04 je teď offline  xenon04
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2008 , 15:32   Citovat  

co to vidim za téma...
no ty krávo cože cože ? to je škody Bueee ale hlavně, že jsi celej je to dobrý
mě bylo divný, že jsem tě v březně neviděl...

P.S. divim se, že při tom vašem stylu jízdy nemáte ty poklady(do kterejch cpete další peníze) pojištěný Se stydím
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
R.I.P. - Marfiho Lepenka
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina