Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 18 z 27

Pojedu protahnout vozitko
ano
35%
 35%  [ 25 ]
ne
32%
 32%  [ 23 ]
mozna
31%
 31%  [ 22 ]
Hlasovalo : 70
Celkem hlasů : 70

M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:23   Citovat  

CRXMANN napsal:
jako já jsem v pohodě ... fishovi neujedu a to pro mě znamená další výzvu .... Je to tam.

Těch výzev Pepo myslím, že bude víc ... Úsměv Na příští sezonu to musím též lehce poladit ... Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:24   Citovat  

Tady je jedno s tím Punťíkem Turbo Úsměv

Odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:39   Citovat  

NO tady jsme dostali nasekáno od paní esové a koziny Je to tam.

Odkaz
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:40   Citovat  

CRXMANN napsal:
myslíš jo pořádnej výtlem

Na tom videu určitě Hihi Velmi šťastný
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:55   Citovat  

to SpideX hele nemas nejaky video i naseho rapida? jsem tam nebyl a chtel bych se aspon kouknout prostrednicvtim videa
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 16:11   Citovat  

Robik napsal:
Na tom videu určitě Hihi Velmi šťastný

aha co na něm jako vidíš ??? To by mě fakt zajímalo .... :(jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se):
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 16:20   Citovat  

Kuci, videa mám, ale up-load je hroznej - to víte CDMA.

MÁM PROSBU, KDO JE TU V MOSTĚ NA FORU, POTŘEBOVAL BYCH SE PROSÍM ZKONTAKTOVAT S KOJAKEM ČI MACINKOU. A NEMÁM NA NĚ KONTAKT. MŮŽETE MI PROSÍM PŘES SZ POMOCI. DÍKY

To víte, vyspávám kocourka ... začla se afterparty v jednom a skončila v druhém bytě ... pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Libas je teď offline  Libas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 16:53   Citovat  

fotil jste někdo?? pár snímků bych uvítal..popř. link někam. Díkec
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 16:58   Citovat  

SkodaRapid napsal:
to SpideX hele nemas nejaky video i naseho rapida? jsem tam nebyl a chtel bych se aspon kouknout prostrednicvtim videa
Musí říct, že Rapídek jel jako drak, docela mě dostal...
   Návrat  
WotanMitUns je teď offline  WotanMitUns
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:05  Naposledy upravil WotanMitUns dne 24.3.2008 , 0:46, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Libas napsal:
fotil jste někdo?? pár snímků bych uvítal..popř. link někam. Díkec
Tak něco málo... ale je to focený mobilem.. Hlavně, že mám doma já idiot dva foťáky, ale ani jeden jsem nevzal. Jejda, snad nebudou vadit SPZ, kdyby ano, tak to upravím...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:05   Citovat  

SkodaRapid napsal:

Hele, videjka budou na mém webu, je v profilu, tak se pak můžete kuknou, ITRka, P4G, ReNova bestie, CTRka, Punto Turbo ... Škoda Rapidní Bestie ... krátká delší ... Velmi šťastný

To WotanMitUns: jen poprosím RZ a SPZ pryč, tu v Moste nemám na čas upravovat foto, tak se mi to nechtělo dělat ... anebo to tam mám naflákat se značkama taky ... ???
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:22   Citovat  

ReNo napsal:
no puvodni cil byl pod 14.0 ... ted jsem si dal pod 13.7 aniz bych se dotknul interieru. Coz je samozrejme trosku problem, pac mam 1300kg, ale co, zase nemusime radit ctyrku ... ale to vse za predpokladu, ze ona spojka vyresi problem se synchrony, pac jestli ne, tak me ceka jina prevodovka, a to je takovej ranec, ze mozna tak pristi rok Smutný
a to nemluve o seriovem podvozku, co mi seda na kola jen co zaberu Smutný
takze sice 259ps pri 8400 otackach .. ale abych mohl radit (bez pouziti meziplynu), tak radim v 8200 max (treba vcera) a i tak premlouvam tak 2 sekundy radicku, aby tam vubec padla ...
takze pro vsechny tuneryyy ... vykon je super vec, ale cim vice ho je, tim vetsi pruser to je, a jsem si jist, ze pri 220ti konich bych vcera zajel podstatne lepe naštvanej
a ty rozjezdy co jsem delal z 2000 otacek ... boze, az jsem se stydel, ale jinac to proste uz neslo Úsměv
pojedes na nejakej sprint sraz? Úsměv

no ty vado Úsměv říkám si, jestli má vůbec cenu to takhle brutus ladit Úsměv třeba já to mám v plánu jen do určité rozumné míry... (výkonově)

a víš co mě napadlo? že se ti divím, že tam máš sériový sedačky. teda pokud jsem to přes ty zatmavený skla zahlíd dobře. nějaký lehký skořepiny by ti přece pomohly snížit váhu...

na sprint srazy nevím... nějak mě to tolik netáhne. jezdit rovně není moc umění. navíc se tím to auto fakt k**ví... ale asi by mě lákalo si změřit čas a s někým se srovnat Úsměv stejně je to ale z velký části o tom, jak kdo dokáže odstartovat...
   Návrat  
neyo je teď offline  neyo
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:30   Citovat  

Srazík super s parádní účastí až na tu zimu... Byla taková zima, že se mi ani fotit nechtělo HaHaaa Těch pár kousků co mám, pak nahodím do alba. Jinak děkuji všem za svezení v jejich raketách OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:31   Citovat  

WotanMitUns napsal:
Musí říct, že Rapídek jel jako drak, docela mě dostal...

Diky moc, Vám to taky lítá fest. Holt slusnej oddíl
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:38   Citovat  

M@jk napsal:
Hele, videjka budou na mém webu, je v profilu, tak se pak můžete kuknou, ITRka, P4G, ReNova bestie, CTRka, Punto Turbo ... Škoda Rapidní Bestie ... krátká delší ... Velmi šťastný

To WotanMitUns: jen poprosím RZ a SPZ pryč, tu v Moste nemám na čas upravovat foto, tak se mi to nechtělo dělat ... anebo to tam mám naflákat se značkama taky ... ???
díky

díky rád kouknu,ja musel tocit pivko v hospode a nemoh jsem se dostavit,snad nekdy priste
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:39  Naposledy upravil M@jk dne 23.3.2008 , 17:44, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SkodaRapid napsal:
Diky moc, Vám to taky lítá fest. Holt slusnej oddíl

Tak videjka jsou na webu a přibudou další: [url=http://michal-duda.webovastranka.cz/file/357_RŮZNÉ]BŘEZNO 22032008[/url]
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 17:44   Citovat  

M@jk napsal:
Tak videjka jsou na webu a přibudou další: [url=http://michal-duda.webovastranka.cz/file/357_RŮZNÉ]VIDEA BŘEZNO 22.03.2008[/url]
Majku dík moc, sem zvedavej na ty další :hehe:
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 18:00   Citovat  

ja si myslim ze by to ReNovo mohlo 13,7 dat se slickama dobrejma... ale do 2500 ccm to stejne nebude stačit na vitezstvi Úsměv

nicmene vam to kluci jelo dobre, myslel jsem si ze s itr ani ctr nebudu mit vetsi problemy.

Asi bych nemel, kdybych mel vetsi intercooler, fakt to bylo pak uz hodne horky Úsměv to je problem nas turbaru... no a netlacil jsem plnej tlak, kterej bych si s chladnym IC mohl dovolit. Ale potrapil jsem vas dost Je to tam.
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 19:16   Citovat  

Twilite napsal:
no ty vado Úsměv říkám si, jestli má vůbec cenu to takhle brutus ladit Úsměv třeba já to mám v plánu jen do určité rozumné míry... (výkonově)

a víš co mě napadlo? že se ti divím, že tam máš sériový sedačky. teda pokud jsem to přes ty zatmavený skla zahlíd dobře. nějaký lehký skořepiny by ti přece pomohly snížit váhu...

na sprint srazy nevím... nějak mě to tolik netáhne. jezdit rovně není moc umění. navíc se tím to auto fakt k**ví... ale asi by mě lákalo si změřit čas a s někým se srovnat Úsměv stejně je to ale z velký části o tom, jak kdo dokáže odstartovat...

nuz ma, ale clovek musi pocitat i s "mimonaklady" Úsměv
Na sprinty jezdim, ale za vitezstvim se nezenu, spise za casem co by me uspokojil. Treba ted to byl sprint pod 14 a 200kmh pod 20s Úsměv
Koukal jsi dobre, vnitrek je v plne vybave, vcetne 4ws, klima a.a.a.. proste 1300kg jak ma byt je to dobrý

reproboy, to vis ze dam, nekdy v lete, urco se nekde setkame na offico sprintech přátele

majkuuu, pekne videjkooo, diky Ti, jen skoda te nezarazene dvojky, ale proti rapidiku jsem byl vyhecovan, tak jsem to tahnul az do 9000ot (cca 68kmh) a zkousel prekecat radicku na dvojku, nedala mi Bueee a ta ostuda, zrovna jsem tam mel vacu nebo neya, jsem to tam vozil jak na kolotoci Je to tam.
Jo a koukal jsem dnes na olej, opet ani kapka nezmizela, cucim na drat ... toto + letani na letnanech + me testy na dalnici a.a.a.a. velke dik, alien power, jako az takto neolejnate jsem to necekal :hura:
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 19:57   Citovat  

ReNo napsal:
nuz ma, ale clovek musi pocitat i s "mimonaklady" Úsměv
Na sprinty jezdim, ale za vitezstvim se nezenu, spise za casem co by me uspokojil. Treba ted to byl sprint pod 14 a 200kmh pod 20s Úsměv
Koukal jsi dobre, vnitrek je v plne vybave, vcetne 4ws, klima a.a.a.. proste 1300kg jak ma byt je to dobrý

reproboy, to vis ze dam, nekdy v lete, urco se nekde setkame na offico sprintech přátele

majkuuu, pekne videjkooo, diky Ti, jen skoda te nezarazene dvojky, ale proti rapidiku jsem byl vyhecovan, tak jsem to tahnul az do 9000ot (cca 68kmh) a zkousel prekecat radicku na dvojku, nedala mi Bueee a ta ostuda, zrovna jsem tam mel vacu nebo neya, jsem to tam vozil jak na kolotoci Je to tam.
Jo a koukal jsem dnes na olej, opet ani kapka nezmizela, cucim na drat ... toto + letani na letnanech + me testy na dalnici a.a.a.a. velke dik, alien power, jako az takto neolejnate jsem to necekal :hura:

iceman s unem 1.3T jezdil minuly rok 13,68 , ale to mel 197ps Úsměv ted to bude o necem jinem Úsměv zatim porad stavi a stavi Úsměv

me to da 400 tak za 14,2 - 14,5 Úsměv ale jezdim s tim i do prace, takze nemuzu delat takovy upravy jak bych chtel Úsměv sice neni problem dostat pres 200 ps, ale ziv to Úsměv
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 21:46   Citovat  

jsou někde umístěné fotky a videa ze soboty? viděl jsem jen pár videí, co má m@jk na stránkách... vím, že tam fotilo a točilo celkem dost lidí
   Návrat  
eso-sannycars je teď offline  eso-sannycars
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 23:55   Citovat  

SpideX napsal:
NO tady jsme dostali nasekáno od paní esové a koziny Je to tam.

Odkaz

to nebyl kozina ale moje ctr Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 23:57   Citovat  

Tak to koukám! a jo čoveče tak to se omlovám HaHaaa ale držel sem se co ? pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem Sem ti ani neukázal tu loketku sem ti ji chtel dát za ty tři kila pořádnej výtlem
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 0:04   Citovat  

Hele kucí, jsem konečně doma, jsem přijelv 21,30h, ta afterparty u Maci se protáhla do cca 5h do rána a fakt to stálo za to ... sem pak střízlivěl raději půlku dne ... jdu uploadovat foto, něco má ještě "boky", tak snad dodaj také v nejbližší době a macinka taktéž.

Vydržať!!!
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 0:07   Citovat  

Kucí doufám že každej kdo byl hodí fota i videa nekam na net přátele prosím prosím Je to tam.
   Návrat  
padam je teď offline  padam
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 1:17   Citovat  

eso-sannycars napsal:
to nebyl kozina ale moje ctr Mrk

Já jsem si říkal, že to nemohl být Kozina, tomu to vůbec nejelo. Byl jediný Type-R kterého jsem pojel. Smutný HaHaaa

Sakra, kdepak soudruzi z Japonska zapoměli motor pro 8G to mi hlava nebere
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 4:13   Citovat  

padam napsal:
Já jsem si říkal, že to nemohl být Kozina, tomu to vůbec nejelo. Byl jediný Type-R kterého jsem pojel. Smutný HaHaaa

To Padam: Mno, zas tak špatně Ti to nejde, takže ... kouř

To all: Fšem se omlouvám za zpoždění. Zde již jsou upravené a opravené fotky [url=http://michal-duda.webovastranka.cz/image/1738_2008-03-22_-_BŘEZNO_-_HONDA-CLUB.cz_-_Sprinty]ze Sprintů[/url] a z Posezení v Nauticu.

Ještě jednou se omlouvám za zdržení, ale dorazil jsem z Mostu jaksi až dnes v půl desáté večer. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Holt AfterParty u Macinky a CivicBlacke s HkingH, Luciou a Bokym a Vodou a Romčou byla poněkud ostřejší Velmi šťastný a skončila až ráno před 5 hodinou ... díky Lidičky, bylo to mooooc fajn ... !!!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 4:14   Citovat  

padam napsal:

To Padam: Mno, zas tak špatně Ti to nejde, takže ... kouř

To all: Fšem se omlouvám za zpoždění. Zde již jsou upravené a opravené fotky, komplet bez RZ, ať je klid!
ZE SPRINTŮ
Z POSEZENÍ V NAUTICU

Ještě jednou se omlouvám za zdržení, ale dorazil jsem z Mostu jaksi až dnes v půl desáté večer. pořádnej výtlem pořádnej výtlem
Holt AfterParty u Macinky a CivicBlacka s HkingHem, Luciou a Bokym a Vodou a Romčou byla poněkud ostřejší Velmi šťastný a skončila až ráno před 5 hodinou ... díky Lidičky, bylo to mooooc fajn ... !!!
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 8:13   Citovat  

Doufam, ze nekdo jeste nahodi dalsi videa.. zatim jsem tu videla zachycenou jen prvni nevydarenou jizdu, kdy mam jeste "pet a pul poniku"... na dalsi jizdy se mi probralo dalsich 184,5 pořádnej výtlem
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.3.2008 , 8:16   Citovat  

Twilite napsal:
..... jezdit rovně není moc umění. navíc se tím to auto fakt k**ví... ale asi by mě lákalo si změřit čas a s někým se srovnat Úsměv stejně je to ale z velký části o tom, jak kdo dokáže odstartovat...

Takze Ty ses zasnil a byl jsi duchem na okruhu, zes najel hned po startu do me drahy? pořádnej výtlem To zes me brzdil mi ani tak nevadilo, ale ta naloz kamenu byla dooost fuuuj to mi hlava nebere
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 17, 18, 19 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina