Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 17 z 27

Pojedu protahnout vozitko
ano
35%
 35%  [ 25 ]
ne
32%
 32%  [ 23 ]
mozna
31%
 31%  [ 22 ]
Hlasovalo : 70
Celkem hlasů : 70

dvoricp je teď offline  dvoricp
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:35   Citovat  

RENO: jj, to věřim, byl to blb už od pohledu...Jinak koukal jsem na tu tvou preludku a musím říct, že vypadá supr je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:37   Citovat  

jinac ta cervena preludka, ta jela krasne, sice jsme si to na dalnici rozdali a ja si ji nadherneeee vychutnal. Ale sedelo jich tam nekolik v aute, zatimco u me jen slicky v kufru (cca 35kg) ... tak se proste pekne drzela, hned jsem pochopil, ze majitel ma pod nohou hodnee koniku Úsměv mimochodem, myslim, ze tocil video, a mozna i me rozdavacky s rewolwerem na Yamaha 600 fazer 98, toho jsem si take vychutnavallll ... tam to jeste slo, tam se radit nemuseloooo ... asi nej okamzik pro me, skladat nekoho na masine Se stydím
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:44   Citovat  

CRXMANN napsal:
s těma spojkama to je peklo.....sem ušetřil a spojka po 1000km na :mravenec:ku. Respektive šlape, ale při prudším puštění, což je při sprintech obvyklé zůstane viset a jak stoupají otáčky tak svině nezabere. Proto to vypadalo že mi dá i 1.5 Bueee se z toho fakt po*eru. Ale jedna 1.5 má na Vti ...... fíšovo ..... nabito ..... ještě doladit. Na*ral mi s tou svou krabicí tak, že si chci koupit ještě 4g 1.5 a přestavět na ještě větší hardcore...

mistre, budu ji ted nejak objednavat. beru ACT z USA ... nechces si take prihodit? usetrime na postovnem Úsměv

dvoricp: dekuji moc Lucy
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:46   Citovat  

ReNo napsal:
mistre, budu ji ted nejak objednavat. beru ACT z USA ... nechces si take prihodit? usetrime na postovnem Úsměv

dvoricp: dekuji moc Lucy

musím si to nechat teď projít hlavou čekají mi jiné investice to mi hlava nebere
   Návrat  
LUTEC je teď offline  LUTEC
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:48   Citovat  

¨ja bych jen doplnil, kdo jel sprint s rapidem tedy se mnou Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný na rapidu nejsou moc dobre reseny brzdy a proto sem to nikdy nemohl drzet az do konce......myslim ze bych to pak neubrzil a dalsi vec je ze loni odesla prevodovka posledni zavod sezony a jeste nebyl cas to udelat Se stydím Se stydím proto jsem jel jen 1,2 a 3 coz je pri kratsi prevodovce co tam je malo a proto to uz u cile tolik ztracelo:-( tocil jsme tu trojku do 9tisic a vic uz jsem ho nechtel trapit......jinak k tomu motoru...jak psal Premek tak to vypadalo jak kdyby tam byla seriova fabie a to opravdu neni Mr. Green blok fabie hlava felicie to je sice pravda, ale to ze tam jsou vetsi a odlehcene ventily,tvrdsi pruziny jiny uhly na ventilech,zvetsene saci a vyfukove kanaly,svody,2x delorta prumer 40,odlehcene pisty a komprese ze by se mohli stydet i nektere preplnovane motory.....to uz asi zni trochu lip kouř kouř jinak bylo mi cti si s vami zajezdit a ac jsem plnokrevnej hondar svoji CRX nechavam radeji doma a vychutnavam si pocit extaze ktery ve mne dokaze tohle oranzový peklo vyvolat
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:54   Citovat  

LUTEC napsal:
¨ja bych jen doplnil, kdo jel sprint s rapidem tedy se mnou Velmi šťastný Velmi šťastný Velmi šťastný na rapidu nejsou moc dobre reseny brzdy a proto sem to nikdy nemohl drzet az do konce......myslim ze bych to pak neubrzil a dalsi vec je ze loni odesla prevodovka posledni zavod sezony a jeste nebyl cas to udelat Se stydím Se stydím proto jsem jel jen 1,2 a 3 coz je pri kratsi prevodovce co tam je malo a proto to uz u cile tolik ztracelo:-( tocil jsme tu trojku do 9tisic a vic uz jsem ho nechtel trapit......jinak k tomu motoru...jak psal Premek tak to vypadalo jak kdyby tam byla seriova fabie a to opravdu neni Mr. Green blok fabie hlava felicie to je sice pravda, ale to ze tam jsou vetsi a odlehcene ventily,tvrdsi pruziny jiny uhly na ventilech,zvetsene saci a vyfukove kanaly,svody,2x delorta prumer 40,odlehcene pisty a komprese ze by se mohli stydet i nektere preplnovane motory.....to uz asi zni trochu lip kouř kouř jinak bylo mi cti si s vami zajezdit a ac jsem plnokrevnej hondar svoji CRX nechavam radeji doma a vychutnavam si pocit extaze ktery ve mne dokaze tohle oranzový peklo vyvolat

já tušil nějakou zbytečnou skromnost ...... pořádnej výtlem
   Návrat  
vaca je teď offline  vaca
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:07   Citovat  

zima jak v ruskem filmu,.... byl to hezky straveny pul den,... skoda jen ze jsem neprohanel Honda ale mel jsem jen zaparkovano,... p. esove to jede jak pichle prase, zajimave vykuchany cerveny itr, nejvetsi populace od esa-dovoz... to ctr je pekny jen nemit plan na sezonu :twisted:
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:16   Citovat  

to Váca to jsi byl ty s tou bílou fiestou ? Úsměv
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:19   Citovat  

LUTEC napsal:

Mrk
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:26   Citovat  

CRXMANN napsal:
s těma spojkama to je peklo.....sem ušetřil a spojka po 1000km na :mravenec:ku. Respektive šlape, ale při prudším puštění, což je při sprintech obvyklé zůstane viset a jak stoupají otáčky tak svině nezabere. Proto to vypadalo že mi dá i 1.5 Bueee se z toho fakt po*eru. Ale jedna 1.5 má na Vti ...... fíšovo ..... nabito ..... ještě doladit. Na*ral mi s tou svou krabicí tak, že si chci koupit ještě 4g 1.5 a přestavět na ještě větší hardcore...
Jo jo Fíšovi to jede dobře když se mi sním povedlo při druhem sprintu dobře odstartovat tak sem se ho držel ale víc jak můj čumák na jeho (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) se mi přilepit nepodvedlo Mr. Green
   Návrat  
vaca je teď offline  vaca
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:26   Citovat  

SpideX napsal:
to Váca to jsi byl ty s tou bílou fiestou ? Úsměv

OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:28   Citovat  

Meda napsal:
Jo jo Fíšovi to jede dobře když se mi sním povedlo při druhem sprintu dobře odstartovat tak sem se ho držel ale víc jak můj čumák na jeho (jsem sprostý jako dlaždič, ale polepším se) se mi přilepit nepodvedlo Mr. Green
No a než sem si Já dal s fíšou tak byl fuč Bueee Snad příbram no Velmi šťastný
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:43   Citovat  

Meda napsal:

jenže my máme oba ještě proti jemu jeden handicap .... sme vyžraný prasata plus moje o 150kg těžší auto v serii
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:44   Citovat  

to SpideX:ahoj, kdyz je Pribram?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:50   Citovat  

SkodaRapid napsal:
to SpideX:ahoj, kdyz je Pribram?
12.4.2008 Mrk Včera sem se na robinu bavil s tim typkem co ma to dvoubarevný crx a rikal jak si machroval že si práskal hondy Hihi

Jaj to je na LUTECa Velmi šťastný
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:52   Citovat  

no to je teda vejtaha Hihi doufám že ho ale lktr ctr spráskal ne:-)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:53   Citovat  

Tady je další vííídejou Velmi šťastný Já, Méďa a Blur

Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:54   Citovat  

SpideX napsal:
12.4.2008 Mrk Včera sem se na robinu bavil s tim typkem co ma to dvoubarevný crx a rikal jak si machroval že si práskal hondy Hihi

vim o koho jde,se vsichni zname, to vis hecujeme se
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 14:58   Citovat  

CRXMANN napsal:
jenže my máme oba ještě proti jemu jeden handicap .... sme vyžraný prasata plus moje o 150kg těžší auto v serii
woe pepo ale ty máš 160hp a Fíša a od 120 do 130 cca a tam by měl bejt :mravenec: rozdíl Velmi šťastný Velmi šťastný
a mě si ujel max o dvě auta HaHaaa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:00   Citovat  

Fakt to bylo, super. Na výjezdu s Mostu na 4proudovku, že prej spanilka a pak si to ReNo dával s 600vkou a mazec ..., každopádně počasí se super vydařilo, jen ten vítr. Fotky a videa budou na webu - už uploadulu. Bude link ...

Ten jen nefím, jestli mám dát i z afterparty?

Nebo dáme censuru Maci?CivicBlacku?Tommy..??
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:01   Citovat  

SpideX napsal:

nevim kde to vzal, ja s nim o tom nemluvil ani nevedel ze jedu a to je to muj sosused a bratranec, asi si s nim budu muset promluvit co to keca za kraviny ale hondy sem si fakt daval:-X:-X
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:02  Naposledy upravil M@jk dne 23.3.2008 , 15:05, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Fakt to bylo, super.

Na výjezdu s Mostu na 4proudovku, že prej spanilka a pak si to ReNo dával s 600vkou a mazec ..., každopádně počasí se super vydařilo, jen ten vítr. a ten debil s GOLFem. to mi hlava nebere

Fotky a videa budou na webu - už uploaduju. Bude link ...

Ten jen nefím, jestli mám dát i z afterparty? pořádnej výtlem pořádnej výtlem Maci dám tam asi jen ty normální ... Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:03   Citovat  

LUTEC napsal:
nevim kde to vzal, ja s nim o tom nemluvil ani nevedel ze jedu a to je to muj sosused a bratranec, asi si s nim budu muset promluvit co to keca za kraviny ale hondy sem si fakt daval:-X:-X
Rikal te s tebou pred chvili mluvil bo co jako vcera vecer okolo pul 10 bylo kdyz sem byl na Robinu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:04   Citovat  

Meda napsal:
woe pepo ale ty máš 160hp a Fíša a od 120 do 130 cca a tam by měl bejt kua rozdíl Velmi šťastný Velmi šťastný
a mě si ujel max o dvě auta HaHaaa

přečti si pár příspěvků vejš ... spojka na kaši ... pokud nevěříš nechám tě jí vyzkoušet aby sis nemyslel že se rozmýšlím ...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:05   Citovat  

SpideX napsal:
Tady je další vííídejou Velmi šťastný Já, Méďa a Blur

Odkaz

prosím už nééé Velmi šťastný Se stydím dobrovolně se přiznávám že se mi nepovedl ani jeden start se SpideXem HaHaaa HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:06   Citovat  

CRXMANN napsal:
přečti si pár příspěvků vejš ... spojka na kaši ... pokud nevěříš nechám tě jí vyzkoušet aby sis nemyslel že si vymýšlím...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:08  Naposledy upravil LUTEC dne 23.3.2008 , 15:14, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SpideX napsal:
Rikal te s tebou pred chvili mluvil bo co jako vcera vecer okolo pul 10 bylo kdyz sem byl na Robinu Úsměv

ja ho potkal v Cisty kolem 23:30 a rikal ze te potkal, mluvi s tebou a ze si mu rikal ze si me tam videl a proc sem mu nerekl ze tam jedu.....
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:09   Citovat  

CRXMANN napsal:
přečti si pár příspěvků vejš ... spojka na kaši ... pokud nevěříš nechám tě jí vyzkoušet aby sis nemyslel že se rozmýšlím ...

pepooo, to musis jinak, ja to pujcil wheelmanovi, ten me auto zna a umi ovladat. Vyzkousel si moje razeni ... a je klid, pac on je verohodnym svedkem ... je to idealni takto udelat Úsměv pac me by nikdo neveril, ale wheelman?
Pouceni pro priste je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:11   Citovat  

SpideX napsal:

jinak musim uznat ze jsem mel radost ze to tak jelo, ale asi nejvetsi radost mi udelalo jak sem pojel to oranzovy subaru šuk šuk šuk
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 15:20   Citovat  

jako já jsem v pohodě ... fishovi neujedu a to pro mě znamená další výzvu .... Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 16, 17, 18 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina