Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Strana 16 z 27

Pojedu protahnout vozitko
ano
35%
 35%  [ 25 ]
ne
32%
 32%  [ 23 ]
mozna
31%
 31%  [ 22 ]
Hlasovalo : 70
Celkem hlasů : 70

pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.3.2008 , 23:55   Citovat  

Miki Civic: Myslela jsem tim "ze domu dojel kazdy v poradku" jako ze ze srazu... ze nedojel Marfi na sraz vim...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 0:07   Citovat  

pani esova napsal:
Miki Civic: Myslela jsem tim "ze domu dojel kazdy v poradku" jako ze ze srazu... ze nedojel Marfi na sraz vim...

aha já myslel, že se to stalo po cestě zpět ..
   Návrat  
SpideX je teď offline  SpideX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 0:36   Citovat  

Tak tady neco ic hodně slabý a sorry za kvalitu Bueee

Odkaz
   Návrat  
pani esova je teď offline  pani esova
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 7:33  Naposledy upravil pani esova dne 24.3.2008 , 0:10, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Zemi napsal:
Jelo ti to pekne... Jak jsme jeli spolu nedal jsem za tri ani na 2x, ale nechtel jsem to nicit vcera mi prevodovku slozili... Stejne bys mi zdrhnul cejtil jsem to v kostech. OK OK OK Nicmene ani Boost controller jsem nestihl ac mi lezel v prihradce.... No :mravenec: na to mel jsem fofr...

Ty Zemi, a cos nedal za kvalty (a kolikrat) pri sprintu se mnou? pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 10:25   Citovat  

SpideX napsal:
Tak tady neco ic hodně slabý a sorry za kvalitu Bueee

Odkaz

Koukám že ti ta 1.5ka jede lépe než VTI a Méďova skoro 1.6 Mr. Green
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 11:07   Citovat  

nemate nekdo fotky popr videa myho puntika?? Úsměv bily Punto GT Úsměv

http://videa.italiancars.org/punto_gt_vs_integra_vs_typer.avi
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Miki Civic je teď offline  Miki Civic
Opičák [4]
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 11:13   Citovat  

reproboy napsal:
nemate nekdo fotky popr videa myho puntika?? Úsměv bily Punto GT Úsměv

http://videa.italiancars.org/punto_gt_vs_integra_vs_typer.avi

co ty tu? Úsměv si se nějak prapodivně držel to mi hlava nebere Mr. Green
   Návrat  
reproboy je teď offline  reproboy
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 11:24   Citovat  

Miki Civic napsal:
co ty tu? Úsměv si se nějak prapodivně držel to mi hlava nebere Mr. Green

to bude tim vykonem Velmi šťastný

jinac to bylo tak nak nastejno, myslim si ze integra byla kus za nama, civíč jel ale ve dvou lidech, kdyz jel sam, dycky mi o kousicek ujel Velmi šťastný

ale uz jsem mel horkej IC pac sem porad jezdil dokola sprinty .) zkoušel jsem jestli nový turbo vydrží.
   Návrat  
SkodaRapid je teď offline  SkodaRapid
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:04   Citovat  

no koukam,ze jste vcera chytli "pekny" pocasi,dnes uz je to zase v cudu
   Návrat  
dvoricp je teď offline  dvoricp
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:21   Citovat  

To jo, počasí jak kdyby ho objednali jen na sobotu Úsměv
Sraz byl supr, jediný čeho jsem se obával, kdy ten bezmozek stím červeným vykuchaným golfem, někoho sestřelí....
SkodaRapid: Co máš v tom rapidu za motor? Jelo to parádně....
   Návrat  
Twilite je teď offline  Twilite
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:25   Citovat  

SkodaRapid napsal:
no koukam,ze jste vcera chytli "pekny" pocasi,dnes uz je to zase v cudu

hele co v tom máš, že ti to tak dobře frčelo? výkon a váha? jinak asi víš, že ti z toho strašně tekla voda...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:27   Citovat  

[quote="dvoricp"]Sraz byl supr, jediný čeho jsem se obával, kdy ten bezmozek stím červeným vykuchaným golfem, někoho sestřelí....
quote]

souhlas Hihi
   Návrat  
Meda je teď offline  Meda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:33   Citovat  

Robik napsal:
no méďa můsí vypilovat starty Se stydím pokaždý sem se tam zahrabal Se stydím Se stydím
   Návrat  
Luther je teď offline  Luther
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:36   Citovat  

Twilite napsal:
hele co v tom máš, že ti to tak dobře frčelo? výkon a váha? jinak asi víš, že ti z toho strašně tekla voda...

Premek (SkodaRapid) je majitel auta, bohuzel neco mel, Rapida ridil Lutec. Moje CTR zvladlo 400 m za 13.6 sec, ale tohle auto je peklo hrozny. 1 a 2 rychlost nepopsatelnej zazitek.

Jinak je v tom upravena skodovacka 14ka muhehe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:49   Citovat  

Luther napsal:
Premek (SkodaRapid) je majitel auta, bohuzel neco mel, Rapida ridil Lutec. Moje CTR zvladlo 400 m za 13.6 sec, ale tohle auto je peklo hrozny. 1 a 2 rychlost nepopsatelnej zazitek.

Jinak je v tom upravena skodovacka 14ka muhehe

na 1.4 to jede pekelně. má to super trakci při rozjezdu díky konstrukci. tušíš váhu a výkon? musí to být někde odhadem 160-180 koní na tunu podle toho, jak to vedle mě jelo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 12:55   Citovat  

Twilite napsal:

jak psal Luther, je to upravena 14náctka z fabie,kolik ma koni,tezko rict,nikdy jsme to nemerili,ale podle uprav +- 130koní, váha je taky jen odhad, rapid ma zhruba 850kg, vyndaly se akorat sedacky,nadrz a nejaky kraviny,tak neco kolem 800kg
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:01   Citovat  

dvoricp napsal:

Sraz byl supr, jediný čeho jsem se obával, kdy ten bezmozek stím červeným vykuchaným golfem, někoho sestřelí....

jojo, ten jeden byl fakt bezmozek. Hodil jsem se s nim do krizku hned na zacatku, kdy zaterasil cestu tim prditkem, tak jsem tomu jednomu rekl, zda to muze odstranit, ze nepojedu s nazhavenymi kotouci skrz kaluz ... snazil se mi rici, at prejedu pres beton, tak jsem mu rekl, ze si :mravenec: kola nebudu, a ze spousta lidi je dost nizko .. tak sel ze preparkuje ... ten byl v pohode, a pak prisel ten cistej bezmozek, ze jestli mam problem, tak jsem mu rekl, ze mam problem, ze stoji v ceste, a on neco takoveho "ze co s tim udelam" .. tak jsem mu rekl,z e ja nic, ze oni odstrani to auto, pac stoji jak dementi .. neco jeste zbaptlal .. ale to uz jsem zavrel okenko .. ten druhej to auto bohudik dal jinam a nemuselo se jezdit pres kaluz, do chvile, nez to tam zase nejaci chytraci ucpali ... naštvanej
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:01   Citovat  

SkodaRapid napsal:
jak psal Luther, je to upravena 14náctka z fabie,kolik ma koni,tezko rict,nikdy jsme to nemerili,ale podle uprav +- 130koní, váha je taky jen odhad, rapid ma zhruba 850kg, vyndaly se akorat sedacky,nadrz a nejaky kraviny,tak neco kolem 800kg

jo 1.4 z Fabie? aha Úsměv každopádně pecka. máš to jen na sprinty nebo i okruh a vrchy?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:04   Citovat  

ReNo napsal:
jojo, ten jeden byl fakt bezmozek. Hodil jsem se s nim do krizku hned na zacatku, kdy zaterasil cestu tim prditkem, tak jsem tomu jednomu rekl, zda to muze odstranit, ze nepojedu s nazhavenymi kotouci skrz kaluz ... snazil se mi rici, at prejedu pres beton, tak jsem mu rekl, ze si xxxxx kola nebudu, a ze spousta lidi je dost nizko .. tak sel ze preparkuje ... ten byl v pohode, a pak prisel ten cistej bezmozek, ze jestli mam problem, tak jsem mu rekl, ze mam problem, ze stoji v ceste, a on neco takoveho "ze co s tim udelam" .. tak jsem mu rekl,z e ja nic, ze oni odstrani to auto, pac stoji jak dementi .. neco jeste zbaptlal .. ale to uz jsem zavrel okenko .. ten druhej to auto bohudik dal jinam a nemuselo se jezdit pres kaluz, do chvile, nez to tam zase nejaci chytraci ucpali ... naštvanej

hele Reno, spolu jsme sice včera nepokecali... ale já myslel, že tě te uvidím strašně frčet, jestli máš 260 kobyl... to mi hlava nebere a mám pocit, že jsi jezdil stejně rychle jako CTR a ta druhá červená Preluda... (doufám, že jsem se tě teď nedotkl...) ale co mě teda fascinuje, je ten systém natáčení zadních kol, to je fakt bomba Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:06   Citovat  

Twilite napsal:
jo 1.4 z Fabie? aha Úsměv každopádně pecka. máš to jen na sprinty nebo i okruh a vrchy?

Je to teda blok fabie,hlava felicie,ale funguje to dost dobre,musi se to jeste sladit,tak uvidime
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:08   Citovat  

Robik napsal:

myslíš jo pořádnej výtlem
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:09   Citovat  

Twilite napsal:

Jinak nejezdime nic,nemame na to penize,tak se snazime aspon trochu fusovat do sprintu
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:10   Citovat  

jinak to eRko jelo fakt pěkně. ale měl sem pocit že nejvíc získal na startu, při přeřazení 2 a 3 už se mi zdálo že to tak neletí. Každopádně ten start byl vždycky luxusní OK dobrá práce. A vždycky se z toho vylila voda jak když tam vypouští papiňák HaHaaa ale jinak fakt mazec ... respekt
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:12   Citovat  

SkodaRapid napsal:
Jinak nejezdime nic,nemame na to penize,tak se snazime aspon trochu fusovat do sprintu

hmm, je to všechno drahá sranda, co? Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:13   Citovat  

CRXMANN napsal:
jinak to eRko jelo fakt pěkně. ale měl sem pocit že nejvíc získal na startu, při přeřazení 2 a 3 už se mi zdálo že to tak neletí. Každopádně ten start byl vždycky luxusní OK dobrá práce. A vždycky se z toho vylila voda jak když tam vypouští papiňák HaHaaa ale jinak fakt mazec ... respekt

no jak rikas,jedna, dva odlet,trojka nic moc, muselo se pak uz vypostest,nesla ctyrka. Voda tece,to je fakt,to se musi udelat. Spatna vodni pumpa zrejme. Uvidi se
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:15   Citovat  

Twilite napsal:
hmm, je to všechno drahá sranda, co? Smutný

co se tyce porizeni motoru, neni to zas tak hrozna pecka, motor je delanej,jinak vse serie,uz to tak fungule nekolik let,prevodovku by to chtelo,je to uz na ni velkej vykon apod, co Vám mam vypravet
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:15   Citovat  

Twilite napsal:
hele Reno, spolu jsme sice včera nepokecali... ale já myslel, že tě te uvidím strašně frčet, jestli máš 260 kobyl... to mi hlava nebere a mám pocit, že jsi jezdil stejně rychle jako CTR a ta druhá červená Preluda... (doufám, že jsem se tě teď nedotkl...) ale co mě teda fascinuje, je ten systém natáčení zadních kol, to je fakt bomba Tak to koukám!

nedotkne Úsměv ja take myslel ze budu frcet, postavil se na start, dvakrat zkusil rozjezd z otacek a zabil spojku .. pak uz jsem nefrcel Smutný ale par itr a ctr jsem si presto dal Úsměv) dostal jsem jen od lk7r a jednou od rapida (a jednou ja jeho)..
mel jsem v zasobe i normalni pneu 195, pac jsem byl na 235tkach letnich, ale nakonec jsem je nemontoval, pac spojka mrtva ... no a pak uz jezdila ma preludka beze me, wheelman zkousel tu spojku, a pak jeste kojakove, ta ji doklepla pořádnej výtlem
jak jsem psal, byla to jen zkouska a ja zjistil, ze musim objednat bezpruzinkovou, stavajici je clutchmasters fx-200 (stage 2) kevlarokarbon s prenosem kroutaku az 340Nm (pise prodejce) ... No drzela se, kdyz jsem mel tech 220 koni a xxx kroutak .. ale stavajici vykon neprezila ... no najel jsem na ni asi 1500km .. dobrej vykon naštvanej
takze ted uz musim hard, ostrou, budiz mi zeme lehka, mam dost uzkou garaz Bueee
jinac tech 13.7 dame v pohode Úsměv jen asi ne ted 12.4.- pribram ... pac to ji nestihnu sehnat Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:23   Citovat  

ReNo napsal:
nedotkne Úsměv ja take myslel ze budu frcet, postavil se na start, dvakrat zkusil rozjezd z otacek a zabil spojku .. pak uz jsem nefrcel Smutný ale par itr a ctr jsem si presto dal Úsměv) dostal jsem jen od lk7r a jednou od rapida (a jednou ja jeho)..
mel jsem v zasobe i normalni pneu 195, pac jsem byl na 235tkach letnich, ale nakonec jsem je nemontoval, pac spojka mrtva ... no a pak uz jezdila ma preludka beze me, wheelman zkousel tu spojku, a pak jeste kojakove, ta ji doklepla pořádnej výtlem
jak jsem psal, byla to jen zkouska a ja zjistil, ze musim objednat bezpruzinkovou, stavajici je clutchmasters fx-200 (stage 2) kevlarokarbon s prenosem kroutaku az 340Nm (pise prodejce) ... No drzela se, kdyz jsem mel tech 220 koni a xxx kroutak .. ale stavajici vykon neprezila ... no najel jsem na ni asi 1500km .. dobrej vykon naštvanej
takze ted uz musim hard, ostrou, budiz mi zeme lehka, mam dost uzkou garaz Bueee
jinac tech 13.7 dame v pohode Úsměv jen asi ne ted 12.4.- pribram ... pac to ji nestihnu sehnat Smutný

aha, tak to chápu. takže cíl je 13,7sec?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:30   Citovat  

Twilite napsal:
aha, tak to chápu. takže cíl je 13,7sec?

no puvodni cil byl pod 14.0 ... ted jsem si dal pod 13.7 aniz bych se dotknul interieru. Coz je samozrejme trosku problem, pac mam 1300kg, ale co, zase nemusime radit ctyrku ... ale to vse za predpokladu, ze ona spojka vyresi problem se synchrony, pac jestli ne, tak me ceka jina prevodovka, a to je takovej ranec, ze mozna tak pristi rok Smutný
a to nemluve o seriovem podvozku, co mi seda na kola jen co zaberu Smutný
takze sice 259ps pri 8400 otackach .. ale abych mohl radit (bez pouziti meziplynu), tak radim v 8200 max (treba vcera) a i tak premlouvam tak 2 sekundy radicku, aby tam vubec padla ...
takze pro vsechny tuneryyy ... vykon je super vec, ale cim vice ho je, tim vetsi pruser to je, a jsem si jist, ze pri 220ti konich bych vcera zajel podstatne lepe naštvanej
a ty rozjezdy co jsem delal z 2000 otacek ... boze, az jsem se stydel, ale jinac to proste uz neslo Úsměv
pojedes na nejakej sprint sraz? Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2008 , 13:34   Citovat  

s těma spojkama to je peklo.....sem ušetřil a spojka po 1000km na :mravenec:ku. Respektive šlape, ale při prudším puštění, což je při sprintech obvyklé zůstane viset a jak stoupají otáčky tak svině nezabere. Proto to vypadalo že mi dá i 1.5 Bueee se z toho fakt po*eru. Ale jedna 1.5 má na Vti ...... fíšovo ..... nabito ..... ještě doladit. Na*ral mi s tou svou krabicí tak, že si chci koupit ještě 4g 1.5 a přestavět na ještě větší hardcore...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Stare Brezno
Fórum: Závody a sprinty
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 15, 16, 17 ... 25, 26, 27  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina