Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 6
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 23:24   Citovat  

master88 napsal:
Tys stříkal zadní brzdový kotouče?
tak podle me strikal hlavne ty plochy ktery rady oreznou a ta barva se obrzdi ne?Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
The Joker je teď offline  The Joker
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 23:37   Citovat  

Brnďa napsal:
tak podle me strikal hlavne ty plochy ktery rady oreznou a ta barva se obrzdi ne?Úsměv
a nebo bude setrit za desticky a zadny tam neda pořádnej výtlem
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 23:38   Citovat  

Brnďa napsal:

přesně jak říkáš...ten kotouč je jen poprášený, a destičky to setřou, takře zůstanou bílé jen okraje a ty středy...
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 23:39   Citovat  

Jonaasek napsal:
přesně jak říkáš...ten kotouč je jen poprášený, a destičky to setřou, takře zůstanou bílé jen okraje a ty středy...

Jsi blázen, dělat bílý brzdy, já mám bílý podběhy a už teď toho lituju Velmi šťastný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.12.2011 , 23:44   Citovat  

Jonaasek napsal:
No ja to taky tak mam nakotoucich co mam nachystany v krabici Úsměv nekteri neznaj takovy zlepsovaky Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 18.12.2011 , 0:09   Citovat  

DanTe napsal:
Jsi blázen, dělat bílý brzdy, já mám bílý podběhy a už teď toho lituju Velmi šťastný

na to mám další trik:-) barva na radiátory...tři vrstvy a když je třmen zaprášený stačí postříkat nějakou okenou a spláchnout proudem vody...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 20:12  Naposledy upravil Jonaasek dne 25.1.2012 , 22:55, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Tak jsem jednou po cestě z německa přemýšlel a přemýšlel...a chtěl jsem si koupit novou dálku k centrálu, protože originální je naprd....tak jsem koupil...Viz obrázek...má to i funkci dojezdu oken a výstup na odskok kufru, ten jsem ještě nestihl, ale už mám motorek a bude to otázka jednoho dopoledne... no ale při tom mě napadlo že ten klíč stojí taky zaprd...tak jsem to vyřešil uplně jinak... Velmi šťastný když jsem to dělal tak jsem to ale tak nějak nenafotil...ale zatím to je jen...polotovar...Úsměv na videu mrkněte jak to funguje...
tudy odkaz

SNC00014.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
SNC00014.jpg, 1.35 MB

SNC00015.jpg

SNC00015.jpg, 1.3 MB

SNC00016.jpg

SNC00016.jpg, 1.33 MB

SNC00017.jpg

SNC00017.jpg, 1.34 MB

SNC00018.jpg

SNC00018.jpg, 857.96 kB
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 20:15   Citovat  

Teda to je složitý jak nahodit motory ve stíhačce, ale jako machrovinka dost dobrý Velmi šťastný OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 20:28   Citovat  

DanTe napsal:
Teda to je složitý jak nahodit motory ve stíhačce, ale jako machrovinka dost dobrý Velmi šťastný OK

jojo vypadá to krkolomněji než zasunout klíček a otočit Velmi šťastný ale to je ještě takový začátek...ty spínače nejsou uplně to pravé, jen nevím jakými je nahradit...ono zas až to něčím(ještě nevím čím, chtěl bych alkantaru)potáhnu tak to bude vypadat zas trochu jinak...nebo nemáte někdo tip na nějaké hezké nebo high tech Velmi šťastný spínače?...ten chrom tam je takový....no není to uplně ono...ale jak říkám, ta zásuvka na ovladač bude tak jiná, taky bude ze záslepky, ale bude podsvícená a dotažená, tohle je prostě takový polotovar....
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 22:20   Citovat  

no s tim vypínačem u loketky nevim nevim, co když ti tam něco za jízdy spadne čí odstředivou silou třebas vypadne apod spadne na vypínač a v zatáčce ti to chcipne?? to by byl docela průšvih chtělo by to ještě dokoumat, jinak dobrá práce je to dobrý
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 22:26   Citovat  

sablos napsal:
no s tim vypínačem u loketky nevim nevim, co když ti tam něco za jízdy spadne čí odstředivou silou třebas vypadne apod spadne na vypínač a v zatáčce ti to chcipne?? to by byl docela průšvih chtělo by to ještě dokoumat, jinak dobrá práce je to dobrý

no nebylo by to fajn ale tam nemá co spadnout, protože tam celou dobu mám ruku Úsměv a je to hned pod hranou té loketky, tekže to nevypnu ani tou rukou...a ten vypínač sám je dost pevný...ale jak jsem psal..je to prototyp...a nevím jak to bude vypadat na té alkantaře
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 22:43   Citovat  

jako vychytavka pekny neco jako v A4 kde se startuje zasunutim dalkace
ale az na ty polepy tech budiku tou karbonovou folii to je teda divne Ble
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.1.2012 , 22:53   Citovat  

jojo, ty budíky se mi už taky okoukaly, jak se říká Velmi šťastný taky už dělám na jiných, i na jiných zadních lampách, takže ty co tam jsou teď budou na prodej...právě v audi jsem viděl inspiraci, kamarád má A6 a tam stačí mít je v kapse...to by ale tady bylo moc složité tak jsem to udělal aspoň takhle ve stylu touarega a spol...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.1.2012 , 21:12   Citovat  

Jo jen tak mimochodem, v ovladači centrálu mám čip imobilizéru z klíče, a v otvoru u ručky je kroužek od spínačky, takže bez ovladače(a ještě něčeho Úsměv ) netočí Velmi šťastný
   Návrat  
Roman1 je teď offline  Roman1
PříspěvekZaslal: 28.1.2012 , 20:01   Citovat  

sice klíčem nestartuješ, ale dát ho tam musíš, abys "odemkl volant..
ale s tím čipem je to chytrý OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 10:51   Citovat  

Roman1 napsal:
sice klíčem nestartuješ, ale dát ho tam musíš, abys "odemkl volant..
ale s tím čipem je to chytrý OK

nemusím, je ve spínačce pořád...upilovaný, takže volant je odenknutý pořád...spínačka nebude vůbec vidět, protože se chystám potáhnout nějaké části alkantarou...
   Návrat  
RobiXman je teď offline  RobiXman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 21:47   Citovat  

Start zajimavej Úsměv jak zde bylo napsano pekne, ale trochu moc komplikovane. Ale je to dobrý

Ja otomhle premyslim od te doby co jsem videl promo na NSX Úsměv, ale da se to udelat nejak tak abych nemusel zastrkavat klicek ? Celou spinacku bych dal nekam pryc a udelal si jen "tajne" tlacitko ktere by sepnulo spinacku do polohy zapnuti klicku a potom jen zmackl tlacitko a vrrrrrr Úsměv respektive co by s tim bylo spojeno za problemy ? Diky za napady a pripominky Úsměv
   Návrat  
Stepa je teď offline  Stepa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 22:10   Citovat  

Tohle celý by se dalo zautomatizovat a to co má Jonaasek na videu(kmitání s přepínači) vypustit(ostatně sám píše, že to je polotovar)...to je myslím řešení pro Tebe RobiXmane. Pár relé a uP.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.1.2012 , 22:31   Citovat  

Stepa napsal:
Tohle celý by se dalo zautomatizovat a to co má Jonaasek na videu(kmitání s přepínači) vypustit(ostatně sám píše, že to je polotovar)...to je myslím řešení pro Tebe RobiXmane. Pár relé a uP.

diky, urco si pockam na finalni projekt a pak to nejak zakomponuju i do sveho vozu Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 0:11   Citovat  

RobiXman napsal:
Start zajimavej Úsměv jak zde bylo napsano pekne, ale trochu moc komplikovane. Ale je to dobrý

Ja otomhle premyslim od te doby co jsem videl promo na NSX Úsměv, ale da se to udelat nejak tak abych nemusel zastrkavat klicek ? Celou spinacku bych dal nekam pryc a udelal si jen "tajne" tlacitko ktere by sepnulo spinacku do polohy zapnuti klicku a potom jen zmackl tlacitko a vrrrrrr Úsměv respektive co by s tim bylo spojeno za problemy ? Diky za napady a pripominky Úsměv
což voto naky relatko s čidlem na sepnutí kontaktu by nebyl problem ale jde o odemykání volantu tudiž ve spínačce musí být klíč, jedině vyhodit spínačku.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 0:14   Citovat  

sablos napsal:
což voto naky relatko s čidlem na sepnutí kontaktu by nebyl problem ale jde o odemykání volantu tudiž ve spínačce musí být klíč, jedině vyhodit spínačku.

tak to taky myslim, ze spinacky potrebuju jen draty, ktere mi sepnou zapalovani nic jineho Úsměv zamek volantu je podle me prezitek, ani nevim k cemu je to dobre ... kdyz to auto bude nekdo chtit tak ho nejakej zakem nezastavi Úsměv
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 2:06   Citovat  

co máte všichni s tím klíčkem? Úsměv ten vůbec nepoužívám, spínačka není vůbec napojená na elektroniku, klíč tam je upilovaný nastálo, spínačku pak přetáhnu alkantarou a vůbec tam nebude vidět, fyzicky bude ale to je vše...nejlepší by bylo aby senzor poznal jak se čip přiblíží a sám sepnul, ale na to jsem já krátký...ale nějak to ještě dopiluju
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 2:15   Citovat  

zkus pozjištovat jak to maj třeba u Forda, myslim třeba novou fiestu apod co poznaj že seš u auta a samo odemkne a jen zmačkneš čudl a jedeš.myslim si že to umi i jiny auta ale nevim to přesně z hlavy.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2012 , 9:07   Citovat  

to jsou ale uplně jiné systémy, tam by se tomuselo řešit jinýma přijímačema s vyšším výkonem..to co je v accordu originál tak nikdy nezapojíš...
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 12:22   Citovat  

tak přišel čas na větší krok Velmi šťastný nemá cenu všechno lepit po částech, takže se mi konečně uvolnilo víc peněz a už mám doma lemy, špatné čepy, silenty(chtěl jsem měnit všechny ale nemá to smysl většina je jich dobrých)weitec -35mm, takže se auto vyvaří, vyhladí, vymění špatné prvky podvozku a rozhodl jsem se pro folii, budu si to dělat sám, a zatím jsem se rozhodl pro bílou perleť(ale uvidím až ji uvidím naživo), karbon na celé auto nechci, jednak to vyjde jednou tolik, a jednak to už je moc tuning Úsměv ...kola budou asi v grafitu a třmeny a centrální matice..a teď se vyjádřete...přemýšlel jsem nad nějakou fialovou pastelovou, anebo nějakou reflexní sytou....co já vim červenou žlutou oranžovou...nějakou...jak říkám kykyrykýýý Velmi šťastný a ještě jeden dotaz, tou folií samozřejmě potáhnu celé auto, včetně lišt na náraznícch. Jasně, kdybych je tam nechal a přelakoval nebo přeleštil tak by to taky vypadalo dobře, ale na dost místech jsou škrklé a co je horší ty chromové proužky jsou oloupané a nevypadá to nic moc...takže to pujde komplet...ale co dveře?...
mám ty lišty:
1. odstranit uplně
2. nebo je přelepit třeba tím karbonem, s nějakými jinými částmi ať tam toho trochu je, a pak nacvaknout zpátky
3. nebo je taky přelepit...to by se mi líbilo nejvíc, bylo by to v kuse a lišty by tam byly, ale u tohoto mám právě strach že se to v místech kde dosedá lišta na dveře začne časem smršťovat a odlepovat...
a ještě ma napadá, potáhnout ot celé, nebo třeba kapotu nějakou jinou?...třeba černý mat..ten by k tomu šel asi nejlíp, v případě lišt v karbonu asi karbon...ale co já vim...asi to bude nej, když to bude celé bíléa jen kola grafit....tak pište názory, návrhy co vás napadne
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 15:33   Citovat  

kdyz nevis tak udelej tohle Velmi šťastný pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 19:36   Citovat  

pořádnej výtlem no tak to dík....já vím jakou barvu jen si nejsem jistý tema lištama a ty mi pošleš jakousi rubikovku made in dojčland...ti dík Velmi šťastný
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 21:25   Citovat  

Carbon už nééé nesouhlas ! všeho moc škodí Úsměv
Jinak hezky si stím hraješ to se musí nechat Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.3.2012 , 23:37   Citovat  

pořádnej výtlem je vikend .. trochu srandy... listy nech zavarit a nalep si treba jen ty kratounky na hrany narazniku ... popr. teda bile a na tom cerne listy ve folii OK
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 4.3.2012 , 1:36   Citovat  

zavařit myslíš jakože uplně zahladit?...to by bylo moc práce a peněz, potřebuju s tim autem jezdit, já sám tohle dělat nebudu...takže tam buď zůstanou ty prolisy a zavaří se jen ty dírky, kam se nacvakávají lišty nebo jak jsem psal, přetáhnout folií i ty lišty, nebo je oblepit zvlášť, a nacvaknout, v tom přápadě budou nárazníky bílé a lišty budou jediné na autě černé, mimo průduchů v nárazníku samozřejmě...co se týká karbonu, tak budíky budou jiné, bez karbonu, a přemýšlím že i ten středový panel, který mám teď v karbonu potáhnu spíš tou bílou, která bude na autě, takže by tam karbon nikde nebyl..což asi udělám, už mě omrzel a stejně se pořád odlepuje:-( zadní lampy budu taky předělávat, protože diody se mi už nelíbí, a je pravda, že nebýt třetího brzdového tak ta brzda nejde moc vidět...takže budu dělat ccfl trubice...bude to vypadat líp a brzdové budou zvlášť takže pujde brzda poznat líp, to stejné plánuju do předních lamp, s bixenonama...ale to už je hudba spíš tak podzimu Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jonaasek: Honda Accrod 5G - Dracco...všechno je jinak :-)
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina