Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota GT 86
Fórum: Toyota
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5
infinity je teď offline  infinity
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 13:34   Citovat  

Podryx napsal:
Neřekl jsem, že jsou lepší, ale říkám, že Honda má pořád co nabídnout ač škoda, že někdy jen JDM verze.
FD2, DC5, NSX-R,
Integra, CTR atd. co jsem zminoval i B16 také pořád mají dnes co nabídnout z pohledu zábavnosti, rychlejšího svezení, provozních nákladů, cenové dostupnosti oproti většině aut. Samozřejmě když vezmeme auta s vyšším objemem, turbem atd tak ztrácejí to je přece logické, ale není to pravidlem...
Jak jsi dobře uvedl tak jsou potom těžko srovnatelné s dnešními předokolkami, roadstery atd.

Tak bavime se snad o autech co si zde muzu koupit, ne? To ze maji v japonsku FD2 je mi uplne prece jedno...
Nevim co je na B16 zabavneho krome toho jezdit rovne a poslouchat VTAK, kdyz vemu c5g tak je to papirova kastle ktera se krouti jak makarony, nedostacujici brzdy a mohl bych tak pokracovat do nekonecna. Nemluve o tom, ze na tom hnije snad uz i plast.

Podryx napsal:

Když říkám, že má co nabídnout neznamená to přece, že to auto musí být vyrobeno 2011 a většina aut dnes také nebylo myšleno výroba rokem 2011.
i clio s 2.0 atmosférou to je jako něco mín než ctr? Přitom časy na okruhu se nebduou možná lišit ani o sekundu?

to by ses asi divil...mrkni na clio cup, clio RS. to jen potvrzuje ze o jinych autech (o kterych mluvis) vis minimum, nebo nic.

Podryx napsal:

K těm dieselům to by musel mít každý druhý 150ps jinak se mi to moc nezdá teda...

A kolik si myslis, ze maji dnesni diesly? Mrkni treba na BMW 320D. Doba od dieslovych felicii se uz trochu pohnula jestli sis nevsiml.

Podryx napsal:

Taky by mě zajímalo proč sis pořídil integru když jsis mohl přídit rodinného sedana či diesela...

Protoze diesel ani sedan nevyhovuje mym potrebam a potreboval jsem zrejme narvat nekam 1/4 mega aby to trochu jelo. Ale ackoli mam temer kompletne predelane auto si narozdil od Tebe nedovolim tvrdit, ze je to buhvijaka spicka, ci jedno z nejrychlejsich aut, zvlast v serii...

A takovej seriovy Megan RS 265 Trophy neseka nejenom moji integru s prsten v nose a po zpatku, ale i danyho CTR, coz je udajne nejrychlejsi N/A honda na znackach v CR.

Podryx napsal:

Také si nevzpomínám, na tvrzení nejrychlejší auta všech dob

Tak ono to trochu z tvoji formulace vyplynulo

Jinak rozdil toho meganu a CTR7 je na ringu vice nez pul minuty...dokazes si vubec predstavit jak obrovsky rozdil to je na okruhu?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 14:00   Citovat  

infinity: "dokazes si vubec predstavit jak obrovsky rozdil to je na okruhu?"

Zaujalo me to, takze prevedeno na metry je to cca 1268.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 14:02   Citovat  

skyline napsal:
infinity: "dokazes si vubec predstavit jak obrovsky rozdil to je na okruhu?"

Zaujalo me to, takze prevedeno na metry je to cca 1268.

pořádnej výtlem pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Robik je teď offline  Robik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 14:34   Citovat  

skyline napsal:
infinity: v podstate souhlas, krome CTR a CRS. Clio ma sice lepsi brzdy, ale podvozek vyjde nastejno (rychlostne) a CTR ma vyrazne lepsi motor i prevodovku. Vyhodu motoru tlumi vyssi vaha, nicmene kdyz si vezmu, ze obe auta projedou okreskou zhruba stejne rychle, vzal bych rozhodne CTR. Razeni a 8000 otacek tomu zvysuje zabavnost o tridu. Navic musim rict, ze ja bych bral CTR radsi i nez FRS, o MPS nemluve, to neni sportovni auto v podstate nicim. Co je lepsi je MRS, jenze to je frantik a tak by to bylo hodne velke dilema. Precejen, Honda se nesype zdaleka tolik, jako renaulty a to jeste pokud se nepletu uz MRS neni z Dieppe, ale z normalni fabriky. Takze tady je u novych aut rozhodovani velmi tezke, u ojetych je to podle me vic na strane Civiku.

podryx: aha, takze "ma co nabidnout" znamena "v ojetinach"? Rikal jsem hned, at si das obklad...

Mazda 3 Mps se svými 191kw a opravdu luxusními sedadly s perfektním bočním vedení není sportovní auto? Velmi šťastný A co to teda je?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 14:38   Citovat  

Robik napsal:
Mazda 3 Mps se svými 191kw a opravdu luxusními sedadly s perfektním bočním vedení není sportovní auto? Velmi šťastný A co to teda je?

191kw z toho přeci nedělá sportovní auto, stejně jako OPC neni kdovíjaká výhra

ale musim uznat, že když chce dnes někdo novej hothatch, tak musí k renckovi
   Návrat  
area07 je teď offline  area07
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 14:59   Citovat  

A heleme....Subaru BRZ taky zveřejněno odkaz
   Návrat  
Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 15:01   Citovat  

Skoda, skoda, mohli to Subo vic odlisit. Ale snad prijde odliseni se slibovanou STI verzi..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 15:11   Citovat  

area07 napsal:
A heleme....Subaru BRZ taky zveřejněno odkaz

Ty tuzerska kola meli nekde ve vyprodeji, ze je ma subaru i toyota stejne? Tak to valím bulvy
   Návrat  
Libor12 je teď offline  Libor12
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 15:16   Citovat  

no nezni to špatně tudy odkaz
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 15:24   Citovat  

Dejf: Se nesmej, to je rozdil na Nordschleife pri danych casech Úsměv

Robik: kdybys v tom aute nekdy jel, nemohl by ses tak zeptat. Touareg V10 TDI ma tusim 400 koni, je proto sportovni?
   Návrat  
Ossi je teď offline  Ossi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 15:25   Citovat  

infinity napsal:
Ty tuzerska kola meli nekde ve vyprodeji, ze je ma subaru i toyota stejne? Tak to valím bulvy

OK
ale kdyby jen kola, ty auta jsou uplne stejny Velmi šťastný
   Návrat  
Podryx je teď offline  Podryx
1 háčko
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 16:53   Citovat  

2004 Honda Civic Type R (EP3 facelift) Hockenheim Short 1:20.40

1998 Honda Integra Type R (DC2) Hockenheim Short 1:21.10

2007 Honda Civic Type-R (FN2) Hockenheim Short 1:21.30

2009 Renault Clio RS III Cup Facelift Hockenheim Short 1:19.10

1999 Honda S2000 Hockenheim Short 1:18.20

2011 Renault Megane RS 265 Trophy Hockenheim Short 1:16.40

2007 Renault Megane Sport F1-Team R26 Hockenheim Short 1:18.60

2004 Renault Clio Sport 2.0 16V Hockenheim Short 1:21.30

2006 Renault Clio III Sport Hockenheim Short 1:20.50

BMW 535D (E60) Hockenheim Short 1:19.60

Bedford Autodrome West Circuit (post 06/2008), Great Britain (2896 m)

Renault Megane R26.R 1:27.82

Honda Mugen Civic Type-R (FN1) 1:28.60

Ford Focus RS500 1:28.60

Renault Clio RS III Cup Facelift 1:31.57

Honda Civic Type-R Champion Edition (FN1) 1:31.80

diesel 150 koní nemyslíš, že by to stíhala na rovině asi i D16? Natož jiné lepší motory...

Já uznávám, že jsou rychlejší auta než Hondy tak nevim proč zase říkáš, že tvrdím o něčem, že to je špička.

Z mojí formulace mělo vyplynout asi to, že moc nový auta nemusím a že je škoda, že nemáme dostupné nejlepší verze od Hondy...

Mluvíme o CTR a Cliu a ty vytáhneš Megana a snažíš se mě zesměšnit či co?
Nejsem orangután abych si nedokázal představit kolik je půl minuty rozdíl...
Nepochybně je to skvělé auto, ale co se týče Danyho CTR tak má lepší poměr váha/výkon takže tvrdit debakl není asi na místě.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 17:18   Citovat  

skyline napsal:

mě pobavil ten koment jako takovej Úsměv v dobrym...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 17:47   Citovat  

Robik napsal:

No ja jsem v tom sedel a zrovna sedadla mi prisla jako dost prusvih, sedacky v jakekoli CTR 7 i 8G jsou minimalne o tridu jinde co se bocniho vedeni tyka. Z aut co by sly nazvat kategorii H-H jsou na tom nejhur.
Jinak to sportacek je, takovy dalnicni Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 18:23   Citovat  

Podryx:
Bavim se o kategorii hothatch s 4 valcovymi motory a pohonem prednich kol...to ze honda ma pres 20 let stejny, ne-li horsi vykonovy pomer, neni pro me omluvitelne, takze nevim co to sem tahas..."ale, kdyby" prece nikoho v dnesni dobe nezajima, vsichni chcou fakta...

1,3min je hodne maly okruh...a staci jina teplota a rozdil je patrny. Mrkni na casy na ringu. Nevim ale stejne co jsi tim chtel rict? Nebo tady budes porad tvrdit, ze jsou hondy rychle ve sve tride? Rychlostne se honda v predokolkach od ITR neposunula ani o prd. ITR mela debut na konci 1995 cili za 16 let zadny pokrok, kdezto konkurence poskocila o nekolik generaci. Nevim o cem se chces hadat, pokud myslis ze motory z 80letech v rozkvetlych papirovych kastlich s pidi brzdama je neco co se muze rovnat dnesnim autum, tak hodne zdaru. To ze ma megan 265 koni a CTR 200 je mi uplne jedno, je to problem hondy, ne muj.
Ale jasne, budes-li srovnavat VTi s i30 ne semaforech, tak vyjdes jako vitez...

AD Diesel, nemyslim...
Podle me jsi v modernim dieslu nejel, kdyz tohle tvrdis...Sedni do 320D a do B16 a ve 180 km/h zmackni plnej na petce. Nemuzes vsechno pocitat podle toho kolik to ma koni a kg...takhle jednoduse to nefunguje ani rovne a uz v zadnem pripade na okruhu jak jsi uvedl...megan je rychlejsi, nez E63 AMG s 525ps nebo Viper SRT 506ps, takze nechapu jak jsi myslel spojitost vykonoveho pomeru a casu okruhu...

Neber to utocne, ja nova auta taky nemusim, ale jsou proste lepsi, nez nase stare pastiky. Hajit tady stare vraky, a "sportovni" znacku, ktera ma v nabidce jednu pomalou predokolku a 115 konovy hybrid kteremu se vybijou baterky v prvnim kole na okruhu je na hranici normalniho mysleni...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 18:45   Citovat  

podryx: "Z mojí formulace mělo vyplynout asi to, že moc nový auta nemusím a že je škoda, že nemáme dostupné nejlepší verze od Hondy..."

Link na hondi nabidku v Japonsku uz jsem tu jednou daval. Jake nejlepsi verze mas na mysli? Honda zadne takove uz nema. Tecka.
   Návrat  
Libor12 je teď offline  Libor12
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 19:14   Citovat  

Sky: supra mk4 widebody jdm verze s plnou nádrží a řidič(85kg) 1780kg. Mírně upravena(420hp na kolech automat) Měl jsem tu čest ji nějaký pátek řídit a krom brutálního zrychlení z 200 na 300 to auto se v zatáčkách chová příšerně,kdekterá ae86 se 125hp by si mne dala k obědu a nejenom ta. A to byla verze kdy obě turba nešly současně ale druhému zavírala wg v 3500. Z mého pohledu superrychlý tank. Úsměv a ne sportovní auto. Ač preferuji značku toyota tak za mne má gt86 velké minus a kdybych měl 900k volných na auto,sahnu po raději po 15let staré nsx,za ty peníze už může být i exige,trd mr2 a jiné.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 20:56   Citovat  

Dejf napsal:
191kw z toho přeci nedělá sportovní auto, stejně jako OPC neni kdovíjaká výhra

ale musim uznat, že když chce dnes někdo novej hothatch, tak musí k renckovi

OPC? Není výhra?? Vždyt Corsa OPC zajela rekord ve své třídě... Hihi

tudy odkaz

MPS má taky samosvor a dle mého názoru i dobré brzdy...rozhodně to není obyč auto
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 20:57   Citovat  

skyline napsal:

Robik: kdybys v tom aute nekdy jel, nemohl by ses tak zeptat. Touareg V10 TDI ma tusim 400 koni, je proto sportovni?

Z TDI sportovní auto jde udělat jen těžce Úsměv)
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 20:58   Citovat  

Bully napsal:
No ja jsem v tom sedel a zrovna sedadla mi prisla jako dost prusvih, sedacky v jakekoli CTR 7 i 8G jsou minimalne o tridu jinde co se bocniho vedeni tyka. Z aut co by sly nazvat kategorii H-H jsou na tom nejhur.
Jinak to sportacek je, takovy dalnicni Úsměv

Přiznávám že jsem v tom neseděl ale ať každý posoudí sám Úsměv

tudy odkaz
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 21:01   Citovat  

Robik napsal:

tudy odkaz

Na fotce jsou pěkné, ale takových je spousta, pak do toho sedneš a ejhle ono se to vedení v zatáčce zmáčne,ohne a padáš na dveře nebo spolujezdce... Dokud budeš vycházet jen z fotek a článků,tak je to o ničem...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 21:04   Citovat  

Robik napsal:

tudy odkaz

Podle obrazku si kazdy rekne jenom libi/nelibi.
Edit- Hellborn me predbehl, nez jsem se dostal k tomu to namlatit do klavesnice Úsměv V Mazde 3 MPS proste telo (relativne) dostatecne nepodrzi a klouzou. Myslim v porovnani s ostatnimi H-H. Ale jak uz tu bylo receno, tahle Mazda je spis silne motorizovany hatchback nez ostre auto, tak to vubec nemusi vadit.
   Návrat  
alien44 je teď offline  alien44
3 háčka
PříspěvekZaslal: 29.11.2011 , 22:39   Citovat  

infinity napsal:
Podryx:
Bavim se o kategorii hothatch s 4 valcovymi motory a pohonem prednich kol...to ze honda ma pres 20 let stejny, ne-li horsi vykonovy pomer, neni pro me omluvitelne, takze nevim co to sem tahas..."ale, kdyby" prece nikoho v dnesni dobe nezajima, vsichni chcou fakta...

1,3min je hodne maly okruh...a staci jina teplota a rozdil je patrny. Mrkni na casy na ringu. Nevim ale stejne co jsi tim chtel rict? Nebo tady budes porad tvrdit, ze jsou hondy rychle ve sve tride? Rychlostne se honda v predokolkach od ITR neposunula ani o prd. ITR mela debut na konci 1995 cili za 16 let zadny pokrok, kdezto konkurence poskocila o nekolik generaci. Nevim o cem se chces hadat, pokud myslis ze motory z 80letech v rozkvetlych papirovych kastlich s pidi brzdama je neco co se muze rovnat dnesnim autum, tak hodne zdaru. To ze ma megan 265 koni a CTR 200 je mi uplne jedno, je to problem hondy, ne muj.

AD Diesel, nemyslim...
Podle me jsi v modernim dieslu nejel, kdyz tohle tvrdis...Sedni do 320D a do B16 a ve 180 km/h zmackni plnej na petce. Nemuzes vsechno pocitat podle toho kolik to ma koni a kg...takhle jednoduse to nefunguje ani rovne a uz v zadnem pripade na okruhu jak jsi uvedl...megan je rychlejsi, nez E63 AMG s 525ps nebo Viper SRT 506ps, takze nechapu jak jsi myslel spojitost vykonoveho pomeru a casu okruhu...

Neber to utocne, ja nova auta taky nemusim, ale jsou proste lepsi, nez nase stare pastiky. Hajit tady stare vraky, a "sportovni" znacku, ktera ma v nabidce jednu pomalou predokolku a 115 konovy hybrid kteremu se vybijou baterky v prvnim kole na okruhu je na hranici normalniho mysleni...

Nechci se do toho míchat, podle mého názoru jsou dneska hondy mrtvé ale nemůžu s tebou souhlasit. 320D ani starší 330D nemůžou s mojí ''tupou'' B18C4 soutěžit. Ujedu tomu na start, v zátáčkách a v maximálce mám jen malý problém. Jediný problém jsem měl, když se rozjeli dřív... a to jsem lama za volantem. Mám obyč sérii MB6 a spojku na konci života. Pokud řeším zátah, tak jasně, v tohle je pocitově bawor jinde.

Edit, pokud bych si měl vybrat a neměl rád atmosféru, tak si možná 330/530 koupím Úsměv jezdí se v tom fajně Úsměv
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 1:42   Citovat  

infinity napsal:
Podryx:

aha takže nikoho nezajímá teda, že fd2 a mugen verze se nedají koupit u nás....
Ukaž mi nějaké atmosféry se stejným objemem které by mohli konkurovat novějším či stejným generacím...
Jistě, že se nějaká asi najdou...

MEgan 260 koní se šnekem 1400kilo fakt pokrok jak tři... proti mnohem starším autům v atmosféře fakt pokrok o několik generací...

AD Diesel, nemyslim...

ne v moderním dieselu jsem bohužel nejel a to, že zmíníš rychlost 180 na pětku tak to se tu můžem dohadoat do nekonečna. Já bych řekl, že poměr váha/výkon není úplně zanedbatelný a e63 AMG (mimo kombíka možná) a Viper SRT mají rovně na vrch proti meganu a na okruhu si myslím také. Nebo jsem dej nějaký časy ať jsme moudřejší...

Útočně to v žádneé případě neberu....
Honda má v nabídce slušné stroje byť né HOT 2011 novinky se šnekama a s různýma vymoženostma, ale pořád to je dobré náčíní ...
Kdo jsi to nemyslí Ať jsi jde koupit předokolku za 800 táců aby byl rychlejší o pár sekund než staré vraky od Hondy... HaHaaa

A hájit Hondy jsi vždy budu at už jsou v něčem lepší či horší....
Hranice normáůního mylšení s tou je to asi složitější, protože jít jsi třeba koupit předokolku skoro za milion není u mě považováno za normální...
Tímto bych asi ukončil naši debatu a poděkoval ti za tvé názory a postoj... OK
Někdy to rozeberem třeba u piva Mrk

edit: sakra to citování mi moc nejde...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 2:05   Citovat  

skyline napsal:
podryx: "Z mojí formulace mělo vyplynout asi to, že moc nový auta nemusím a že je škoda, že nemáme dostupné nejlepší verze od Hondy..."

Link na hondi nabidku v Japonsku uz jsem tu jednou daval. Jake nejlepsi verze mas na mysli? Honda zadne takove uz nema. Tecka.

TAk dostupné samozřejmě jsou, ale ani náhodou si nikdo nekoupí FD2, NSX-R či Type-S, Mugen verze, DC5...
Nač také když za podstatně méně peněz můžeme mít jinou RHD parádu Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 2:30   Citovat  

tudy odkaz

Tady je jasně vidět, že Honda jako taková nezaostává nějak výrazně...
Mugen RR či mugen 8g by byl na tom lépe, ale už se po několikáté opakuji bohužel v česku máme smolíka...
Takže formulace, že Honda nepokročila je také zvláštní...
jeli zminovaná auta ring či jiné okruhy co jel Megane?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 8:55   Citovat  

Robik: nevim, jestli nechapes, nebo delas blbeho: 750i tedy sportovni auto je, kdyz ma benzin a 400 koni?

Podryx: OK, chapu, "dostupne" = "ojete". Dojdu k dealerovi Hondy v JP, zeptam se, co maji sportovniho a on mi rekne "naproti je bazar, tam si bez vybrat". Dzizas...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 8:57   Citovat  

Podryx napsal:
http://www.youtube.com/watch?v=BZBBf6S9gpY
Mugen RR či mugen 8g by byl na tom lépe, ale už se po několikáté opakuji bohužel v česku máme smolíka...

Prestan zvanit o tom, jak mame smulu v Cesku. To auto uz se NEVYRABI, vis, co to vubec znamena? Umis cesky? Nebo v cem je na tom Japonec lip nez Cech, kdyz ani jeden si to auto nemuze koupit?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 9:26   Citovat  

Podryx: OK, chapu, "dostupne" = "ojete". Dojdu k dealerovi Hondy v JP, zeptam se, co maji sportovniho a on mi rekne "naproti je bazar, tam si bez vybrat". Dzizas...[/quote]

pořádnej výtlem

jedině ojeté mno....
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.11.2011 , 10:39   Citovat  

skyline napsal:
Robik: nevim, jestli nechapes, nebo delas blbeho: 750i tedy sportovni auto je, kdyz ma benzin a 400 koni?

Za prvé neurážej a za druhé o blbosti se s tebou bavit nebudu když nejsi schopen pochopit mou myšlenku.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Toyota GT 86
Fórum: Toyota
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina