Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo si hraje, nezlobí aneb vše o PC hrách
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Další 
Zaslat odpověď

Strana 22 z 41
Marv1QxurR je teď offline  Marv1QxurR
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 19:16   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jo a u NFS shift 2 mi to haze zase tuhle hlasku, tak ja nevim. to mi hlava nebere

to je, že ti grafika nepodporuje physX ale myslim ze se to da nekde stahnout ta podpora Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 19:35   Citovat  

jojo to mam uz vyresene tedkom resim tu druhou hlasku, docetl jsem se ze to mam stahnout a zkopirovat do systemu32.
To jsem udelal pak mi nesel najet WIN kdyz se zadarilo tak to haze porad jekesi hlasky ohledne toho.
Nechapu nic. Proc to nemuzu nainstalovat a hrat????
A propo pořad nemuzu najít NFS shift 1-
edit? nahral jsem ten soubor a zase jina hlaska Velmi šťastný

Untitled.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Untitled.jpg, 36.69 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 22:28   Citovat  

máš zajímavou tapetu pifko
   Návrat  
species je teď offline  species
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.10.2011 , 23:38   Citovat  

to je chyba hry, ne windowsu, reinstall imo.
   Návrat  
witty.cz je teď offline  witty.cz
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 9:29   Citovat  

silenec napsal:
Hraje nekdo WoT?

Odkaz

ja... bohuzel... kamos furt popichoval, abych sel taky parit tanciky... zkusil jsem je stahnout, zapnul a zjistil ze se krute sekaji 2-8fps, totalne nehratelny kdyz jde o setinky sekund. Nechal jsem ji nejakej cas bejt, a pak mu napsal at se prida do cety, nez ji odinstaluju, ze akorat zabira misto na hadru Velmi šťastný no a ona se nejak naloadovala, ze sla uz i na 11 fps, akorat kdyz byly nejaky kourovy efekty, tak zas kolem 2-6 fps max! Takze jsem radsi do primyho boje nejezdil. No a tuhle sobotu jsem narazil na jednom ruskym serveru na mod komprimovanejch textur na "slabsi PC" (mam nb s 2GB ramkou, radeon x2300, dvoujadro amd 1.8 - zvlastni ze se to tu seka, kdyz napr. "quake live .com" na nem lita krasne rychle), takze uz mam pres 20 fps a to uz se da i utocit Velmi šťastný hrozne navykova parba, vzdycky si musim dat vecer pred spanim Je to tam.

edit: jo a jeste pomohl patch na vypnuti nejakych dost zamestnavajicich CPU efektu Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 17:52   Citovat  

species napsal:
to je chyba hry, ne windowsu, reinstall imo.

To je na mne? Ja tu hru nemam nainstalovanou jeste, me to ty hlasky haze kdyz dam dvojklik na instalaci Velmi šťastný
EDIT: Zhroudil se mi system na notasu pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
Vokys je teď offline  Vokys
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:15   Citovat  

wot je blbe naprogramovany a potrebuje docela vykony PC, coz to co popisujes za ten ntb tak to neni moc vykony

witty.cz napsal:
ja... bohuzel... kamos furt popichoval, abych sel taky parit tanciky... zkusil jsem je stahnout, zapnul a zjistil ze se krute sekaji 2-8fps, totalne nehratelny kdyz jde o setinky sekund. Nechal jsem ji nejakej cas bejt, a pak mu napsal at se prida do cety, nez ji odinstaluju, ze akorat zabira misto na hadru Velmi šťastný no a ona se nejak naloadovala, ze sla uz i na 11 fps, akorat kdyz byly nejaky kourovy efekty, tak zas kolem 2-6 fps max! Takze jsem radsi do primyho boje nejezdil. No a tuhle sobotu jsem narazil na jednom ruskym serveru na mod komprimovanejch textur na "slabsi PC" (mam nb s 2GB ramkou, radeon x2300, dvoujadro amd 1.8 - zvlastni ze se to tu seka, kdyz napr. "quake live .com" na nem lita krasne rychle), takze uz mam pres 20 fps a to uz se da i utocit Velmi šťastný hrozne navykova parba, vzdycky si musim dat vecer pred spanim Je to tam.

edit: jo a jeste pomohl patch na vypnuti nejakych dost zamestnavajicich CPU efektu Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:28   Citovat  

witty.cz: viděl jsem recenzi a vypadá to zajímavě kouř ... prý teď chystají World of Warship Je to tam.
   Návrat  
83427 je teď offline  83427
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:23   Citovat  

Tak co řikáte na Battlefield 3?
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:27   Citovat  

83427 napsal:
OK drsny drsny ale moc kratky.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 20:47   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Torrenty nejak neovladam Ble

Jinak teda jsem ten program ci co to je nainstaloval, ale po spusteni znovu nejaka hlaska

Tentokrát už neni chyba v physX ale vypadá to na obsenci kodeku pro bink video. Zkus nainstalovat RAD video tools tudy odkaz

Pokud jde o torrenty tak nainstaluj tudy odkaz
A pak už můžeš jednoduše vyhledávat třeba na torrentz.eu. Najdeš hru, stáhneš soubor s příponou .torrent, kterej se rovnou otevře v tom bitlordu a ten po odsouhlasení souborů ke stažení začne stahovat...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 21:38   Citovat  

83427 napsal:

nevím, nevím nerozjedu Velmi šťastný
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.10.2011 , 22:22   Citovat  

witty.cz napsal:

A nezkusil sis změnit parametry ve hře. mně se to taky sekalo, ale dal jsem si sice delší dohled, ale různý detaily jsem dal dost dolů a je to paráda. je to dobrý
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 9:00   Citovat  

Roverman napsal:
A nezkusil sis změnit parametry ve hře. mně se to taky sekalo, ale dal jsem si sice delší dohled, ale různý detaily jsem dal dost dolů a je to paráda. je to dobrý

jj, nejvíc žere výkon antialiasing. Ten nechávám vždy vyplej (až na výjimky v minulosti kdy bylo výkonu tolik, že jsem ho mohl nechat zaplej a stejně to jelo pořád plynule)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 10:53   Citovat  

83427 napsal:
jj, nejvíc žere výkon antialiasing. Ten nechávám vždy vyplej (až na výjimky v minulosti kdy bylo výkonu tolik, že jsem ho mohl nechat zaplej a stejně to jelo pořád plynule)

svatá pravda Úsměv já si zatím můžu dovolit ho nechávat zapnutý, ale tak či tak ho vypínám, abych moc nezatěžoval PC i když vím, že by to v pohodě utáhl Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 19:03   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
svatá pravda Úsměv já si zatím můžu dovolit ho nechávat zapnutý, ale tak či tak ho vypínám, abych moc nezatěžoval PC i když vím, že by to v pohodě utáhl Úsměv

já mam pasivně chlazenou GeForce 9800GT takže už si moc vyskakovat nemůžu. Ale na to jak je to stará karta tak podává pořád slušný výsledky. A upgrade moc nepřipadá v úvahu protože nechci nic hlučnýho. Přitom kdyby se chtělo tak taková GTX460 by podle mě chladit pasivně šla. Ale ono se výrobcům nechce
   Návrat  
94EJ★1 je teď offline  94EJ★1
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 20:03   Citovat  

mam 100 chuti se vykaslat na to nekonecny setreni na upravu auta a koupit si radnyho kompa Mr. Green
dnes vysel trailer na gta 5 a jeste sem se nedostal ani ke 4ce Bueee

Odkaz
   Návrat  
Corgan je teď offline  Corgan
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 20:08   Citovat  

Newer napsal:
OK drsny drsny ale moc kratky.

tak tak kratoucke moc. ale tka je to hlavne multak ze. kdo chce dobrou hru dlouho zahraje si dead island nebo dobrou pecku RAGE Je to tam.
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 21:36   Citovat  

No já musím dohrát do příštího roku Mass effect 2 než vyjde trojka. Teď mám rozehranej DeusEx 3, ale ta čeština pořád stojí za prd.
A 11.11.2011 vychází
Odkaz
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 22:02   Citovat  

83427 napsal:
já mam pasivně chlazenou GeForce 9800GT takže už si moc vyskakovat nemůžu. Ale na to jak je to stará karta tak podává pořád slušný výsledky. A upgrade moc nepřipadá v úvahu protože nechci nic hlučnýho. Přitom kdyby se chtělo tak taková GTX460 by podle mě chladit pasivně šla. Ale ono se výrobcům nechce

já právě mám x470 a uchladím ji při DX11 a AA 16x na cca 80°C, ale zařve si pořádně a to mám odhlučněnou case ještě Velmi šťastný
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 23:52   Citovat  

ja uz tri dny hraju Driver San Fracisco a zatim me to furt bavi je to dobrý tenkrat jsem hral jednicku na svoji prvni 486 nebo co to bylo Velmi šťastný grafika sice neni nejlepsi ale ovladatelnost atd je super a nektery ukoly atd jsou docela husty Velmi šťastný stejne tak jako spousta paradnich aut Úsměv halvne se mi libi ze si nemusim koupit jedno auto a furt jezdit s jenim ale kazdej ukol jezdim jinym autem, stejne tak jako jen neutikam predpolicajtama ale casti i jako ten policajt nekoho honim atd Úsměv

Odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 13:53   Citovat  

tak jsem mel konecne moznost zkusti Forzu4 a muzu rict ze takovy mazec tu jeste nebyl Úsměv skoda ze vetsina dobrych konzole her je ps3, jinak bych si ten xbox snad i koupil.

kazdopadne za par dni vyjde Skyrim, vzal si tu nekdo taky dovolenou? Velmi šťastný

@osiris- jjj drivera prvniho sem hral taky na pentium2 Velmi šťastný ten san francisco se mi ale nelibi... taka jednoducha arkada, imo silene pohrbili jinak vybornou licensi na vyborny auta Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 14:51   Citovat  

Nevite nekdo kdo hraje World of tanks jak neco koupit? jako treba jiny tank?
Vsechno je tam za zlato a co jsem pochopil tak zlato se da koupit jenom za realne penize.
Na co jsou pak ty penize co tam stradam?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 16:30   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Nevite nekdo kdo hraje World of tanks jak neco koupit? jako treba jiny tank?
Vsechno je tam za zlato a co jsem pochopil tak zlato se da koupit jenom za realne penize.
Na co jsou pak ty penize co tam stradam?

Zdar, takže zlaťáky koupíš za peníze reálný, to jsou zlatáky na prémiový tanky...(Typ59, Lowe, Churchill) to jsou tanky který nemůžeš koupit za stříbrný a nemůžeš na nich nic tunit. Ale můžeš si ho koupit prakticky hned od začátku.
Ostatní tanky musíš právě vyzkoumat. Tzn. za hru máš stříbrnáky a zkušenosti. Za ušetřený stříbrnáky opravuješ tanky, kupuješ základní munici a kupuješ tanky který jsou od 1.levelu do 10.levelu. začínáš na 1. a musíš právě sbírat ty zkušenosti, ke každýmu tanku jsou zvlášt, a když dáš v garáží vyzkoumat, tak za ty zkušenosti můžeš tunit, děla, motor atd a právě až se dovyzkoumáš až k dalšímu tanku. ten nejdřív musíš vyzkoumat, pak klikneš na obchod a musíš najít ten správný tank a koupíš ho za stříbrnáky. Takovej level 10 IS7 stojí snad 5milionů.

Samozřejmě zkoumání tanků se čím dál víc prodlužuje čím větší máš level tanku, takže první 4 levely odehraješ za chvíli, ale já už to pařím dlouho a mám teprve 7.level Tiger P.
Pokud máš ale zlatáky, můžeš si koupit jakoby premiovej účet a připisuje se ti o 50% víc bodů a peněz za bitvu a ještě můžeš hrát v klanech apod. jenže to stojí dost peněz, jsou lidi který už jsou v tom třeba za 3000,- Tak to koukám!

Je dobrý mít a hrát s jednou Arty, ta nemá takový náklady na opravu ale dost vyděláš. Do toho jedu ještě německý Heavy, a ruský heavy, chci tu IS7. je dobrý že jakmile umřeš v bitvě, můžeš hned opustit bitvu a s jiným tankem hrát jinou. ze začátku jsem jak blbec čekal na konec bitvy, nemusí se...

Takže zlatáky jsou pro bohatý lidi, stříbrnáky se připisujou společně za všechny tanky a zkušenosti jenom za ten tank na kterej koukáš v garáži. Jinak sis určitě všimnul že co je servisní tabulka, tak je tam opravit tank automaticky, dobít munici automaticky..., to si zaškrtni jestli to nemáš. u každýho tanku to musíš dát hned co ho koupíš a už se ti bude sám po každý bitvě opravovat atd. třeba to máš, ale já si toho všiml až po nějaký době a dost mně otravovalo to furt manuálně doplnovat.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.11.2011 , 16:49   Citovat  

taky je dobrý si pořádně projet ten přehled tanků kde je vidět z kterýho můžeš přejít na kterej a kterou tu řadu chceš jet. bud jedeš TD(tankdestroyer), medium, heavy tanky nebo artylerii a každej národ má několik řad. páč zezačátku máš ve zkoumání na výběr třeba 3tanky a od každýho se to odvíjí jinak.
Snad jsem ti to trochu objasnil je to dobrý
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 1:42   Citovat  

S lítostí oznamuju, že mám novou závislost Smutný její jméno zní The Elder Scrolls V: Skyrim , neskutečný příběh, děj a možnost, jak tu hru hrát ... úplně sem tomu podlehnul Smutný Velmi šťastný jediné mínus , co bych tomu vytknul, je že to fičí na starých DX9, což je pro majitelé starých PC záchrana, že si tohle můžou zahrát, ale pro nás, co maj "nabušený" mašiny je to spíš mínus ... nemůžem si hru vychutnat na ultra detaily na DX11(jak to mám ve zvyku u všech nových her), kdy se vykresluje i každá taštička na střeše zvlášt ... jaká škoda Smutný každopádně při hraní se na tuhle malou chybičku dá dočista zapomenout Úsměv jak sem řekl, takhle hra mě uplně pohltila Úsměv doporučuju všem co maj rádi plošinovky, a hry, co neprojedete za pár hodin Mrk přikládám malou ukázku z gameplaye téhle hry Úsměv

Odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 6:41   Citovat  

souhlas souhlas souhlas, dnes mi zacala dovolena a ja jakozto milovnik TES serie poprve okusil Skyrim.

opravdu se to povedlo, oblivion prekonan ve vsech smerech. ten svet je proste IDEALNI!

tez doporucuji, neni cas se tu rozepisovat, noc(rano?) je jeste mlada! Úsměv
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 8:14   Citovat  

Marv1QxurR napsal:
S lítostí oznamuju, že mám novou závislost Smutný její jméno zní The Elder Scrolls V: Skyrim , neskutečný příběh, děj a možnost, jak tu hru hrát ... úplně sem tomu podlehnul Smutný Velmi šťastný jediné mínus , co bych tomu vytknul, je že to fičí na starých DX9, což je pro majitelé starých PC záchrana, že si tohle můžou zahrát, ale pro nás, co maj "nabušený" mašiny je to spíš mínus ... nemůžem si hru vychutnat na ultra detaily na DX11, takhle hra mě uplně pohltila Úsměv doporučuju všem co maj rádi plošinovky,

Grafika je naprosto úžasná. Doslova dech beroucí. Když začalo v horách sněžit a vítr česal smrky,jen jsem tam tak stál a rozhlížel se po té nádheře. Jedu na ultra a nema problema. Jen tě trochu opravím v tom doporučení, těm co hrají plošinovky se to možná líbit nebude, ale těm co hrají RPG, adventury a mají prostě rádi dobrodružství......jasná volba. meetallll
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 11:45   Citovat  

normálně jste mě nahlodali na The Elder Scrolls V: Skyrim takže sosám, doufám, že to je taková pecka jak říkáte. Dle té ukázky jsem si vzpomněl na moje mládí kdy jsem hrál DRAKAN - Order of the Flame Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.11.2011 , 12:30   Citovat  

Ludva napsal:
Grafika je naprosto úžasná. Doslova dech beroucí. Když začalo v horách sněžit a vítr česal smrky,jen jsem tam tak stál a rozhlížel se po té nádheře. Jedu na ultra a nema problema. Jen tě trochu opravím v tom doporučení, těm co hrají plošinovky se to možná líbit nebude, ale těm co hrají RPG, adventury a mají prostě rádi dobrodružství......jasná volba. meetallll

taky jedu na ultra, ale kdyz srovnáš ULRTA na dx9 a ULTRA na dx11 tak je to o něčem uplně jiném Hihi každopádně, hru si užívam tak či tak Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Kdo si hraje, nezlobí aneb vše o PC hrách
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina