Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Skur....servis
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
snk. je teď offline  snk.
2 háčka
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 10:38   Citovat  

no, tohle se bude dokazovat asi blbe,jak PPL tak servisu,mohl to udelat kdokoli po ceste..nebo v servisu a pochybuju ze se nekdo prizna...mel si to reklamovat ,tam kde si to kupoval...a rovnou to ukazat...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 10:57   Citovat  

ja si po podobne "pozitivnich" zkusnostech vse co posilam na reklamaci dukladne fotim, klidne i na makro a klidne uz udelam i 50 fotek kdyz bude potreba.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 10:57   Citovat  

snk. napsal:
no, tohle se bude dokazovat asi blbe,jak PPL tak servisu,mohl to udelat kdokoli po ceste..nebo v servisu a pochybuju ze se nekdo prizna...mel si to reklamovat ,tam kde si to kupoval...a rovnou to ukazat...

tam kde to kupoval ho taky muzou poslat do riti Úsměv reknou mu at se obrati na autorizovany servis:)
ja sem to tak delal kdyz sem delal ve velkoobchode.jinak jestli to ma maloobchod normalne to mel dat tam kde to koupil.
   Návrat  
zemca je teď offline  zemca
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 14:04   Citovat  

Mno ja to kupoval prez internetovy obchod.Sel jsem tam a rekly mi at se obratim na autorizovany servis.acer mi jen rekl ze si pro to ppl prijede ze to mam radne zabalit(zabalil jsem radne)origo baleni.ale o zadnem predavacim protokolu nebyla vubec zadna rec.
   Návrat  
zemca je teď offline  zemca
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 14:07   Citovat  

jo a v tn samy den co jsem dal objednavku na ppl jsem udelal video zaznam na kterem je notebook v poradku.ale je jen u nich v notasu doufam ze ho nezmazli.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 20:23   Citovat  

zemca napsal:
jo a v tn samy den co jsem dal objednavku na ppl jsem udelal video zaznam na kterem je notebook v poradku.ale je jen u nich v notasu doufam ze ho nezmazli.

Tywoe, tak pokud máš záznam ve svém noťasu, tak se modli, aby Ti nedělali něco s daty, to je pak blbý a ty by si musel podepsat, že souhlasíš s tím, že Ti neručí za data, tak se to u nás dělalo. Mohli jsme udělat zálohu. Pokud Ti data bez Tvého svolení přetáhli instalací, tak se opět hádej.

Ale jak vidíš, každou chybou se člověk učí a jak psal bitkař - fotit a natočit a uložit, vždy je lepší mít něco v ruce.
   Návrat  
Bány je teď offline  Bány
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.3.2008 , 22:16   Citovat  

zemca napsal:
Mno ja to kupoval prez internetovy obchod.Sel jsem tam a rekly mi at se obratim na autorizovany servis.acer mi jen rekl ze si pro to ppl prijede ze to mam radne zabalit(zabalil jsem radne)origo baleni.ale o zadnem predavacim protokolu nebyla vubec zadna rec.

by ti měli jen dát kus papíru s číslem přepravy(zakázky) u DPD se můžeš mrknout na netu pod tím číslem, kde to je

co se týče předávacího protokolu, ten se vystavuje na poškozené zboží při reklamaci přepravy
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Skur....servis
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina