Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
nic nebude
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 3
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 9:21  Naposledy upravil t-i-c-t-a-c dne 31.10.2011 , 20:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Taky přidám svou zkušenost s autem. Protože jsem to měl relativně kousek, tak jsem se byl na toto auto podívat ješte ten samý den, kdy se tu inzerát objevil, tzn. 14 dní zpátky. Ikdyž jsem přijel až za tmy, tak i přesto jsem si dokázal rychle udělat představu o autě a jeho stavu. Hned při příjezdu na místo jsem si všiml, že borci akorát dolévají vodu do chladiče a navíc celý motor byl mokrý a dostříkaný od vody, nejspíš jak to tlakovalo, tzn. těsnění nebo hlava už byly v háji tehdy. Při zkušební jízdě mě borec hned předvedl za 2 plný do červeného, pak za 3 do červených... Když jsem se ho pak zeptal, jak měly dlohou auto nastartovné než jsem přijel, tak řekl, že "takových max.5minut na volnoběch"! Jinak k stavu jako takovému-horní čepy byly opravdu v háji(tak jak psal), k tomu ale i oba homokinetáky, děravý nebo upadlý výfuk, zvlněné kotouče, prasklý přední nárazník, ulomený držák zadního nárazníku, nefunkční plynové vzpěry, PZ lem diravý, LZ pupínky, pravá práh na výměnu, nefunkční naklápění světel, nesvítící a prasklý středový panel, promáčklý přední blatník... Bylo by pěkné, kdyby taky majitel do inzerátu napsal, že na aute nejsou litá kola z fotky, ale pouze plecháče a na nich sjeté gumy. Třeba by to bylo za denního světla všechno TOP pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 10:07   Citovat  

Na druhou stranu - kdo dneska ceka za peknou cenu CRX, ktere bude nelakovane, nevarene, nebourane, nevyrezle, neodhonene, pod 200t km, atd.. tak neexistuji (tedy za podminky peknych penez)...je to vuz 20 let stary, kteremu kazdy dava za usi.. pokud by byla na prodej trebas kolem 10t, tak vymena tech zavadnych dilu by byla jen plus je to dobrý Ale chapu to zklamani, zbytecnou cestu, penize, atd.. Smutný Ja kdyz nahanel svou prvni CRX (jejda to je uz let), tak jsem najel daleko vice km a mel jsem seznam prodavajich o obrazel s kamaradem co se vyznal. Ve vysledku jsem nakonec zklamany stavem techto aut (uz tenkrat) CRX zavrhl a diky stesti, ze se kamarad zamiloval do preludky, jsem koupil tu jeho krasnou nezrezlou princeznu (mozna si par veteranu honda-clubu jeste pamatuje na mou prvni bílou CRXinku) ... holt cesty za snem jsou casto trnite Mrk
   Návrat  
wemeno je teď offline  wemeno
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 20:43   Citovat  

erik29 napsal:
DObře víš že jsem byl na dovolené, auto teďkom stálo 2 týdny u bratrance a neviděl jsem ho, nevěděl jsem ani že je rozbité, moc mě to mrzí, a nevím jak se omluvit, stydím se za to že to neopravil i když jsem mu na vše dal finanční prostředky, ale to už je teďkom můj problém. Když se mi ozveš na email jsem ochotný ti uhradit cestu, popřípadě co si řekneš. Ještě jednou se ti hluboce omlouvám.

Nerozumím tomu co tu píšeš nevěděl si že je rozbité a dal si mu finance na to aby se auto opravilo ?
   Návrat  
kachnacrx je teď offline  kachnacrx
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 20:58   Citovat  

erik29 napsal:
DObře víš že jsem byl na dovolené, auto teďkom stálo 2 týdny u bratrance a neviděl jsem ho, nevěděl jsem ani že je rozbité, moc mě to mrzí, a nevím jak se omluvit, stydím se za to že to neopravil i když jsem mu na vše dal finanční prostředky, ale to už je teďkom můj problém. Když se mi ozveš na email jsem ochotný ti uhradit cestu, popřípadě co si řekneš. Ještě jednou se ti hluboce omlouvám.

Tak pokud k tomu přistoupíš takto, tak smekám klobouk Tak to koukám! , na druhou stranu by to bylo vhodné.

TO WEMENO: neboj , počkej , ta pravá přijde...vím o nějakém ceru na prodej v Bruntálu tak sem zavolal kamošovi co je s tim klukem ve spojení. O víkendu udajne si má pro nej nekdo přijet...pokud ne ozve se mi , dám ti na něj kontakt a mužete prodiskutovat...cenu nevim , stav , nevim , barvu , nic ,....jen že je na sale. Good Luck je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 21:05   Citovat  

kachnacrx napsal:
Tak pokud k tomu přistoupíš takto, tak smekám klobouk Tak to koukám! , na druhou stranu by to bylo vhodné.

TO WEMENO: neboj , počkej , ta pravá přijde...vím o nějakém ceru na prodej v Bruntálu tak sem zavolal kamošovi co je s tim klukem ve spojení. O víkendu udajne si má pro nej nekdo přijet...pokud ne ozve se mi , dám ti na něj kontakt a mužete prodiskutovat...cenu nevim , stav , nevim , barvu , nic ,....jen že je na sale. Good Luck je to dobrý

Ok to by byla paráda Úsměv díky. OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 21:17   Citovat  

Hele zeptám se normálně veřejně ...kolim máš připraveno na auto ??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 21:34   Citovat  

Kolem těch 40 000 +/-
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 21:48   Citovat  

wemeno napsal:
Kolem těch 40 000 +/-

a nechces raději neco přišetřit a rovnou koupit targu ?? nebo rovnou ludu 4G / 5G dá se sehnat...
Jinak na s bazaru sem videl nějakou CRX za 10t v ostravě , pak nějak ornzová za 28t ( pokud je to ta co se prodal z karvine tak to byla docela libovka stupeň čumivosti 9 ! ), o jedné za 10t bych cedel ale prace by nato byla...no do 40 by ses určo vlezl ale jde o to jestli se ti s tim chce drbat.
ROzpočet máš slušný , neboj to něco seženeš, pokud mužu poradit když nekde neco najdeš zkuse se poptat kdo je zhondařu v okoli at zajede na auto kouknout, myslím že ochotných je tady dost je to dobrý , rád ti pomůžu taky ale časově nemužu slibit třeba co , vkolik a jak bych to stihl , ale nejak asi jo taky je to dobrý
   Návrat  
Giger je teď offline  Giger
2 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 22:00   Citovat  

wemeno napsal:
Kolem těch 40 000 +/-

Tohle by se ti nelíbilo ?Úsměv Civic
   Návrat  
erik29 je teď offline  erik29
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 22:04   Citovat  

wemeno napsal:
Nerozumím tomu co tu píšeš nevěděl si že je rozbité a dal si mu finance na to aby se auto opravilo ?

Mno víš, stydím se za to co se stalo, jelikož jsem s ním jel jenom párkrát, a nejsme automechanik, bratranec vždy dojel na co je potřeba opravit a kolik navalil jsem mu několik tisíc určitě víc jak 10, a tka mě zklamalo že prej za ty peníze mohlo být auto už v top stavu, a on jak jsem viděl dneska ho jen víc dokurvil, naštval mě, a nejhorší je že to je rodina, k tomu ještě automechanik a hodně jsem mu věřil :/ jsem také zklamán z toho jak se zachoval, auto dám k někomu kdo mi ho dá do latě včetně repasu mottoru, apak jej začnu teprve znovu nabízet, a omlouvám se taky všem zájemcům s tím že se mnou ztratili čas a psali mi Smutný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 22:07   Citovat  

Vím že nás klučina z havru prodává/l Prelude 4G a ta byla fakt pěkná a už i trochu upravená. a myslím že snad za 29t..nechi ale kecat. Zkus mu napsat má nic Frik, najdeš ho i na Hondaklubu morva , nebo ti dá nejpřesnější info asi klučina s nickem Hondik. je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 23:06   Citovat  

kachnacrx napsal:
a nechces raději neco přišetřit a rovnou koupit targu ?? nebo rovnou ludu 4G / 5G dá se sehnat...
Jinak na s bazaru sem videl nějakou CRX za 10t v ostravě , pak nějak ornzová za 28t ( pokud je to ta co se prodal z karvine tak to byla docela libovka stupeň čumivosti 9 ! ), o jedné za 10t bych cedel ale prace by nato byla...no do 40 by ses určo vlezl ale jde o to jestli se ti s tim chce drbat.
ROzpočet máš slušný , neboj to něco seženeš, pokud mužu poradit když nekde neco najdeš zkuse se poptat kdo je zhondařu v okoli at zajede na auto kouknout, myslím že ochotných je tady dost je to dobrý , rád ti pomůžu taky ale časově nemužu slibit třeba co , vkolik a jak bych to stihl , ale nejak asi jo taky je to dobrý

Obětavých lidí tu je určitě hodně Úsměv už se mi ozval Dugles ohledně jeho CRX a vypadá to moc dobře ve středu se telfonicky spojíme a prodebatujeme to auto a možná se na něj dojedu juknout Mrk o 5 cívu jsem taky přemýšlel ale CRX je CRX Mrk a zase nemá cenu kupovat nějaký střep co za 10 :/
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 23:08   Citovat  

kachnacrx napsal:
Vím že nás klučina z havru prodává/l Prelude 4G a ta byla fakt pěkná a už i trochu upravená. a myslím že snad za 29t..nechi ale kecat. Zkus mu napsat má nic Frik, najdeš ho i na Hondaklubu morva , nebo ti dá nejpřesnější info asi klučina s nickem Hondik. je to dobrý

Prelude je taky krásný vozítko Úsměv ale CRX je můj sen tak dokať budou možnosti tak budu jako první sahat po němMrk jinak moc děkuji za zájem a ochotu mi pomoct Úsměv je to dobrý
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 31.10.2011 , 23:14   Citovat  

erik29 napsal:
Mno víš, stydím se za to co se stalo, jelikož jsem s ním jel jenom párkrát, a nejsme automechanik, bratranec vždy dojel na co je potřeba opravit a kolik navalil jsem mu několik tisíc určitě víc jak 10, a tka mě zklamalo že prej za ty peníze mohlo být auto už v top stavu, a on jak jsem viděl dneska ho jen víc dokurvil, naštval mě, a nejhorší je že to je rodina, k tomu ještě automechanik a hodně jsem mu věřil :/ jsem také zklamán z toho jak se zachoval, auto dám k někomu kdo mi ho dá do latě včetně repasu mottoru, apak jej začnu teprve znovu nabízet, a omlouvám se taky všem zájemcům s tím že se mnou ztratili čas a psali mi Smutný

Já už se v tom sám nějak nevyznám.. ale milí bratranec je doopravdy asi pěkný nebudu říkat co .. Úsměv
   Návrat  
BangBro je teď offline  BangBro
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 16:45   Citovat  

Je to tam.

hlavne ze je to na koho hodit pořádnej výtlem

BAN papa muhehe
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 1.11.2011 , 18:44   Citovat  

wemeno napsal:
Kolem těch 40 000 +/-

Se stydím Nezapomen přihlášení pojistku ekodan počáteční investice...prostě aby 40 nebyl strop,pokud ano,tak de-fakto 30.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.11.2011 , 21:46   Citovat  

takže to slibovane CRX jak sem psal...máš SZ
..jak to dopadlo s tady tím prodjcem, poslal ti zpět finace za náklady k palivu jak psal ??
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 15:14   Citovat  

Cody napsal:
Se stydím Nezapomen přihlášení pojistku ekodan počáteční investice...prostě aby 40 nebyl strop,pokud ano,tak de-fakto 30.

Jj do 40 bych se chtěl vejít se vším všudy ale teď sem našel jednu krasavici v německu za 50 tak uvidíme jestli do toho půjdu nebo ne Úsměv
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 3.11.2011 , 15:15   Citovat  

kachnacrx napsal:
takže to slibovane CRX jak sem psal...máš SZ
..jak to dopadlo s tady tím prodjcem, poslal ti zpět finace za náklady k palivu jak psal ??

Uvidíme zda přijde složenka Mrk
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 18.11.2011 , 22:50   Citovat  

Náhradu za jízdné dosut neposlal..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.11.2011 , 2:10   Citovat  

wemeno napsal:
Náhradu za jízdné dosut neposlal..

Vidíš , co si / jsme mohli čekat...další f-u-c..kír co mlel na hubě.
Hele ber to jako blbou zkušenost...Admini , nechce tu mu bloknout IP...to asi nejde za toto že ??

Wemeno neboj, říkej si.....přísloví zní " na každou svini se vaří voda "
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 19.11.2011 , 9:13   Citovat  

kachnacrx napsal:
Vidíš , co si / jsme mohli čekat...další f-u-c..kír co mlel na hubě.
Hele ber to jako blbou zkušenost...Admini , nechce tu mu bloknout IP...to asi nejde za toto že ??

Wemeno neboj, říkej si.....přísloví zní " na každou svini se vaří voda "

Jj to máš pravdu ale celkově to céro stálo za prd.. a nejvíc mě dostává jak sem se postupně dověděl o tom víc věcí.. jak dlouho už to bylo atd.. a on se tam zadušoval jak to nevěděl že to věděl jen den před atd.. no jo no Úsměv ale už mám na dvoře náhradu Úsměv překrásnou leštěnku z německa Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
nic nebude
Fórum: Prodám auto
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina