Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 5 z 7
carvi je teď offline  carvi
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:18   Citovat  

Newer napsal:
nejsem si jistej ze ma chut to nejakym zpusobem jeste resit.
Uz z toho jak jsem rekl , ze je nastvanej za to jak ho tu clovek co o nem nic nevi oznacuje fetakem ...
je patrné že topic sleduje. OK

Je treba si uvedomit ze dluh bude jen s tezi zplacen pokud se bude cítit urazen, sám mi řekl že by se minorovi ozval kdyby .... tu z nej lidi nedelali to co delaji. Nejvice se ho dotklo to co napsal cody.

ono ustni dohoda je pekna vec ale horkotezko se prokazuje, pokud by byly podniknuty nejake dalsi kroky, kor kdyz ani jeden nevime jak to bylo to vi jen minor a jirka Mrk

cimz opet nechci rict nic jineho nez ze je v zajmu minora aby se nekteri zde prispivajici hodili do klidu .... a pokud o cloveku ani situaci nic nevi .... tak mlceli

az doposud s tebou vevsem souhlasim ..nicmene to ze se tu do nej lidi navazej ...s tim musi jirina pocitat kdyz neumi zaplatit co dluzi.. to je halt minus dluzniku co nedodrzi umluvu. jinak si myslim ze jsi mel doted ve vsem pravdu Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:27   Citovat  

Hellborn napsal:
No asi Tě taky namíchnu,ale když se mrknu do statistik, tak jižní Čechy (celé) mají méně hlášených případů než Praha 4 a Kladno je na tom podobně... Takže zas tak se vztekat nad pověstí místa je zbytečné... Se stydím S předsudky nic neuděláš...

asi jsem podobne jiny jako newer ..pac co si myslim reknu na plnou hubu bezohledu na reakci ostatnich ..nerikam ze kladno je dobry nebo spatny..rikam jen ze mi vadi kdyz nekdo hazi vsechny lidi do jednoho pytle.. pac podle toho c o cody napsal tak treba ja newer zizi dany a jiny kladenaci jsou podle codyho prispevku banda prazskych vyvrhelu kteri nemaj nic lepsiho na praci nez fetovat delat si ruzny mejdany a krast auta.. a to se me vazne nelibi!!!

jinak minore neber to spatne..myslim si ze i kdyz jsem bral od tebe motor tak nebyl zadny problem a bez problemu jsme se dohodli, i pres to ze jsem take z KLADNA! a k tvemu poslednimu prispevku .. ja jsem jen rekl svuj nazor jak mi vyznely tve prispevky..ver ze jsem si je dobre precetl.. proto tu rikam pouze a jen MUJ nazor. pokud je to vsak tak jak si mi zde napsal jsem jenom rad je to dobrý takze nic ve zlem přátele a preji ti aby dluzna castka byla co nejdrive vyrovnana. az jiriho uvidim pripomenu mu ze ti neco dluzi.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:32   Citovat  

Hellborn napsal:
No asi Tě taky namíchnu,ale když se mrknu do statistik, tak jižní Čechy (celé) mají méně hlášených případů než Praha 4 a Kladno je na tom podobně... Takže zas tak se vztekat nad pověstí místa je zbytečné... Se stydím S předsudky nic neuděláš...

A jéje Pavlíku,

si mne pěkně namíchnul, Praha 4 jsem já ... Daver, 665+1, bordel, Shaman, Beazt, Robik, Petulka, Ninja, Jenda, _Marty_, The Joker atd. ... Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Tak to jsme všichni tedy v pěkné bryndě ...

Trochu minorku na odlehčení - promiň za offtopic
   Návrat  
cybermarty je teď offline  cybermarty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:33   Citovat  

je neskutečný, kdo a co se tady řeší kvůli jedný nespolehlivý slibotechně to snad ne .... fakt se bavím kouř
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:36   Citovat  

carvi napsal:
asi jsem podobne jiny jako newer ..pac co si myslim reknu na plnou hubu bezohledu na reakci ostatnich ..nerikam ze kladno je dobry nebo spatny..rikam jen ze mi vadi kdyz nekdo hazi vsechny lidi do jednoho pytle.. pac podle toho c o cody napsal tak treba ja newer zizi dany a jiny kladenaci jsou podle codyho prispevku banda prazskych vyvrhelu kteri nemaj nic lepsiho na praci nez fetovat delat si ruzny mejdany a krast auta.. a to se me vazne nelibi!!!

A přečetl sis tam taky, že nehází všechny do jednoho pytle? Úsměv Pokud to vezmu z pohledu trestné činnosti,tak holt třeba na jihu (odkud je Cody) je zřejmě menší pravděpodobnost,že narazíš na šmejda (aby zas někdo neprskal,tak toto je pracovní označení jakékoli zlobivé a nepoctivé osoby)... Teda řekněme,že poměr na 100 lidí bude stejný, ale když jich tu máš mnohem víc, tak máš i větší šanci,že se budeš mít smůlu. Stejně tak v Praze nebo severních Čechách...
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:39   Citovat  

Řada příspěvků už byla v mezidobí vymazána.
Nicméně si dovolím pár věcí zkopírovat:
Newer napsal: postouchnu jirku aby se ti co v nejblizsi dobe ozval
Minor: Dík. A kdyby se nejen ozval, ale peníze zaplatil, bylo by to úplně nej

Newer napsal: Jasně, tomu rozumím, mrzí mě že s Jiřinou máš takovouhle zkušenost..... já ho znám myslím si dobře a pro mě je to jeden z mála lidí kterým bych bez obav pujčil mé jediné auto.... či nějak obdobně pomohl a vím že ... by mě nezklamal ....
Minor: A nechceš mu na to splacení dluhu půjčit? Úsměv

Newer napsal: pokusim se jirku dokopat k nejakemu progressu .... chapu te minore. ja kse rika pro dobrotu na zebrotu
Minor: Dík. Je mi jasný, že jsi jako kámoš na jeho straně. O to víc tohle gesto oceňuju. OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:39  Naposledy upravil Hellborn dne 25.10.2011 , 15:42, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

M@jk napsal:
A jéje Pavlíku,

si mne pěkně namíchnul, Praha 4 jsem já ... Daver, 665+1, bordel, Shaman, Beazt, Robik, Petulka, Ninja, Jenda, _Marty_, The Joker atd. ... Velmi šťastnýVelmi šťastnýVelmi šťastný Tak to jsme všichni tedy v pěkné bryndě ...

Trochu minorku na odlehčení - promiň za offtopic

Tak nezlob nebo na Tebe pošlu z místního Milhauze (teda musím mrknout,jestli spadáš do jeho rajónu)... Jste pod mým dozorem,chlapci... Hihi
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:41   Citovat  

Cody napsal:
At si kdo chce co chce říká,kdo si na sebe neumí auto dohlásit a roky jezdí na techničák předešlého majitele,platí pokuty jak sám přiznal....lže atd,to u mne není hodnej člověk.

Chybí tady základní vojenská služba,a né málo.

(nepotřebuju aby mi to tady lidé do 25 let vyvracely,když se o tom bavím s kýmkoli starším 25 let mi to jen a jen potvrdí)

tak tohle uz ani nema smysl komentovat... zajimavy je ze s tou tvou prvni pulkou prispevku naprosto souhlasim i presto ze jirku znam je mi jen 25 a nebyl jsem na vojne... mozna by sis mel se vsi uctou prehodnotit pohled na mlady jakozto celek.mozna vsichni nejsou stejny.a to si dovolim mluvit jak za me tak treba i za newera.i presto ze ti mozna ted pripadam jako dalsi dzej fracek co zadnej rozum nepochytil.....ty stariku s rozumem naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:47   Citovat  

Hellborn napsal:
A přečetl sis tam taky, že nehází všechny do jednoho pytle? Úsměv Pokud to vezmu z pohledu trestné činnosti,tak holt třeba na jihu (odkud je Cody) je zřejmě menší pravděpodobnost,že narazíš na šmejda (aby zas někdo neprskal,tak toto je pracovní označení jakékoli zlobivé a nepoctivé osoby)... Teda řekněme,že poměr na 100 lidí bude stejný, ale když jich tu máš mnohem víc, tak máš i větší šanci,že se budeš mít smůlu. Stejně tak v Praze nebo severních Čechách...

a stejne tak se muze stat ze budu zit v praze a nenarazim na jedinyho smejda.. a stejne tak ze budu zit nekde (ted opavane prominou je to jen pro priklad)v opave v nejakym zapadakove kde bude 100 stalejch obyvatel a z toho bude 50 smejdu. proste tkahle to hodnotit je blbost ! HaHaaa
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:49   Citovat  

carvi napsal:
a stejne tak se muze stat ze budu zit v praze a nenarazim na jedinyho smejda.. a stejne tak ze budu zit nekde (ted opavane prominou je to jen pro priklad)v opave v nejakym zapadakove kde bude 100 stalejch obyvatel a z toho bude 50 smejdu. proste tkahle to hodnotit je blbost ! HaHaaa

Proto jsem taky někde výš psal,že s předsudky nic neuděláš. Úsměv Prostě s některými regiony jsou lepší zkušenosti s jinými horší... S tím nic neuděláš, jen si rozčilováním ničíš zdraví... Velmi šťastný
   Návrat  
Hanz je teď offline  Hanz
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:50   Citovat  

Koukám,že se to tu rozjíždí do všech jiných záběrů,prostě myslím starý,mladý to jedno,ale pokud člověk to má v sobě neudělá s tím nic věk ani vojenská služba..... Ble Příště si dávat větší pozor co komu půjčím a za jakých podmínek a nakonec je tohle přeci jen o něčem a každý si udělá posudek na konkrétní lidé sám a bude vědět co jak...... Úsměv kouř
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 15:51   Citovat  

Minor napsal:
Řada příspěvků už byla v mezidobí vymazána.
Nicméně si dovolím pár věcí zkopírovat:
Newer napsal: postouchnu jirku aby se ti co v nejblizsi dobe ozval
Minor: Dík. A kdyby se nejen ozval, ale peníze zaplatil, bylo by to úplně nej

Newer napsal: Jasně, tomu rozumím, mrzí mě že s Jiřinou máš takovouhle zkušenost..... já ho znám myslím si dobře a pro mě je to jeden z mála lidí kterým bych bez obav pujčil mé jediné auto.... či nějak obdobně pomohl a vím že ... by mě nezklamal ....
Minor: A nechceš mu na to splacení dluhu půjčit? Úsměv

tak v tomto podani zadny rypnuti nevidim a ani problem.. nicmene nechapu proc to resime. chtel jsem ti jen rici ze rypanim do lidi kolem se tva sance nezvetsi spise naopak. preju ti brzky navrat penez.v tomto jsem jednoznacne na tve strane. spatne jsem pochopil tvuj vtip na newera jestli mu nechce pujcit penize na zaplaceni dluhu..proto jsem ti to okomentoval..takze jestli to bylo mineno jako vtip omlouvam se ti za rypnuti
Newer napsal: pokusim se jirku dokopat k nejakemu progressu .... chapu te minore. ja kse rika pro dobrotu na zebrotu
Minor: Dík. Je mi jasný, že jsi jako kámoš na jeho straně. O to víc tohle gesto oceňuju. OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 18:49   Citovat  

jsem rad, ze tu alespon nekdo dokazal procist celou diskuzi a ma na vec stejny nazor jako ja ....

ono to tak opravdu vypadalo minore, a to jak te tu nekdo prihlouple pochvalil za ten tvuj nejapnej zert to jen podporilo.

carv moji myslenku shrnul a zabalil ponekud diplomaticteji nez ja, nicmene tohle je asi dano povahou ... on je relativne klidnej clovek kdezto ja jsem ....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 19:10   Citovat  

nuklearni hovado? Velmi šťastný

Zacinam si myslet, ze Quicksilver dluh nezaplati, protoze je to smejd, ale take pevne doufam a verim, ze to v zivote nebude mit lehke...pokud nekoho okradez jednou a projde ti to, pak to testnes znovu...a jednou narazis, tvrde narazis.
Pak je tu jeste ono krasne ceske porekadlo o svinich (prasatkach) a vode:)
Dalsi floutek, ktery nema zadny charakter, pritom s klukama z Kladna se vetsinou znam a jsou to super kluci, viz. Klakec.
edit: a holciny, zapomel jsem na Zuzu, jak jsem jen mohl HaHaaa
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 19:41   Citovat  

Aceman napsal:
nuklearni hovado? Velmi šťastný

Zacinam si myslet, ze Quicksilver dluh nezaplati, protoze je to smejd, ale take pevne doufam a verim, ze to v zivote nebude mit lehke...pokud nekoho okradez jednou a projde ti to, pak to testnes znovu...a jednou narazis, tvrde narazis.
Pak je tu jeste ono krasne ceske porekadlo o svinich (prasatkach) a vode:)
Dalsi floutek, ktery nema zadny charakter, pritom s klukama z Kladna se vetsinou znam a jsou to super kluci, viz. Klakec.
edit: a holciny, zapomel jsem na Zuzu, jak jsem jen mohl HaHaaa

HaHaaa
acemanuv prispevek na odlehceni :o))
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:04   Citovat  

To ale nic nemění na tom, že Quicksilver je šmejd. A místo toho, aby jste mu někdo domluvili, tak se snažíte jeho neobhajitelné chování obhájit. Taky znám pár Kladeňáků a jsou fajn.
   Návrat  
tomasz je teď offline  tomasz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:06   Citovat  

ja bych se v ramci tohodle prispevku taky prihlasil o svych 500kč za sání co pan QUICKSILVER slibil zaplatit do mesice a uz je to rok a tri mesice... hold verit nekomu jen pro to ze je z klubu se nevyplaci to mi hlava nebere
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:11   Citovat  

Hellborn napsal:

Hele nepruď HaHaaa
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:14   Citovat  

Historie kriminalistiky je hodně stará záležitost a statistiky zločinu také hovoří jasně,s tím prostě nic neuděláte...proč se jezdí hledat ukradené auta na Kladno,proč v blízkosti Kladna vzniklo největčí nelegální překladiště černých zbraní.

Předsudky,statistiky,špatné zkušenosti,vyjímky potvrzující pravidlo,....

Upřímně řečeno takový Prachatice (v jižních čechách) to je teda síla,na počet obyvatel je drogová statistika rovná praze-to je co říct(a i morálka lidí jak sem měl tu čest).
Tím chci říct,že si neobhajuju jižní čechy ale čerpám ze statistik. Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 20:16   Citovat  

Dany napsal:
Hele nepruď HaHaaa

Hihi Fakta... HaHaaa
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 21:59   Citovat  

Ale tak snad dost hádkám o tom kde se nejvíce krade. Vša si zkuste zaparkovat lešťenku někde u nás na Ústecku. Kam se hrabou mechanici z F1. A myslím že to bude na spoustě míst stejné.

Co takhle promazat tento topic až na samotný základ problému ?
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.10.2011 , 22:00   Citovat  

Meethos napsal:
Ale tak snad dost hádkám o tom kde se nejvíce krade. Vša si zkuste zaparkovat lešťenku někde u nás na Ústecku. Kam se hrabou mechanici z F1. A myslím že to bude na spoustě míst stejné.

Asi tak krade se všude......si nevybereš.... zmatenej
   Návrat  
Cody je teď offline  Cody
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 1:08   Citovat  

Meethos napsal:

přátele
   Návrat  
mega1 je teď offline  mega1
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 8:34   Citovat  

na tomhle celým vlákně nechápu jedinou věc - jak už tady padlo, dlužník vlákno sleduje.. no, to je sice hezký, ale v životě nepochopím, jak může někdo číst kydání na svou hlavu od různých lidí a neříct k tomu ani bé na svoji obhajobu, když se tady teda říká, že nikdo neví, jak to je.. to mi přijde takový hodně zvláštní Mrk když totiž mlčí, tak se nemůže divit, že tím dává podnět k tomu, aby si ostatní mysleli, že prostě jen dělá mrtvýho brouka, protože nechce zaplatit

Minor je jeden z malýho zbytku lidí, kterej nepoučitelně pořád lidem věří a bere Hondaře jako jednu famílii - to je ale jeho věc, která se mu taky nejednou vymstila, ale tím víc by si zasloužil slušný jednání, ne?!
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 8:38   Citovat  

mega1 napsal:
na tomhle celým vlákně nechápu jedinou věc - jak už tady padlo, dlužník vlákno sleduje.. no, to je sice hezký, ale v životě nepochopím, jak může někdo číst kydání na svou hlavu od různých lidí a neříct k tomu ani bé na svoji obhajobu, když se tady teda říká, že nikdo neví, jak to je.. to mi přijde takový hodně zvláštní Mrk když totiž mlčí, tak se nemůže divit, že tím dává podnět k tomu, aby si ostatní mysleli, že prostě jen dělá mrtvýho brouka, protože nechce zaplatit

Minor je jeden z malýho zbytku lidí, kterej nepoučitelně pořád lidem věří a bere Hondaře jako jednu famílii - to je ale jeho věc, která se mu taky nejednou vymstila, ale tím víc by si zasloužil slušný jednání, ne?!

No asi k tomu nemá co říct (teda pokud nechce říct: Je to pravda, jsem šmejd a neplatím dluhy...).

Taky beru hondaře jako familii, nemám takové zásoby jako Minor,tak moc neprodávám,ale asi si budu dávat taky pozor... Se stydím
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 8:41  Naposledy upravil Hanz dne 26.10.2011 , 9:35, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

mega1 napsal:

Tak Minor je skvělý člověk a tak souhlasím s tím co psala mega1,že by si zasloužil úplně jiný jednání a to rozhodně přátele
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 9:23   Citovat  

Ja bych mu zarazil vychazky....

Jako clovek pracujici na kladenskem statnim zastupitelstvi mam prehled o kriminalni cinnosti zde i v dalsich okresech stredoceskeho kraje...Hellborn pracuje na opacne strane barikady (pokud si dobre vzpominam) a mohu s klidnym srdcem rici, ze v porovnani s ostatnimi okresy je kriminalita zde obrovska, tam, kde na ostatnich "farach" nemaji do ceho poradne pichnout (v uvozovkach), zde se nestihaji likvidovat spisy, podnety...je toho strasne moc.

Ale nikdy bych si nedovolil obyvatelstvo kladna nejak negativne pausalizovat, to neni spravny postup. Vetsinu problemu zde delaji tzv. zname firmy, ktere pak kazi povest vetsine, ostatne, tak je to vsude.

Qucksilver neni zadny kriminalnik, jen klucik, ktery jeste nedospel v chlapa a nedokaze k problemu-dluhu, zaujmout spravny postoj, tedy zaplatit.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 9:30   Citovat  

Aceman napsal:
Ja bych mu zarazil vychazky....

Jako clovek pracujici na kladenskem statnim zastupitelstvi mam prehled o kriminalni cinnosti zde i v dalsich okresech stredoceskeho kraje...Hellborn pracuje na opacne strane barikady (pokud si dobre vzpominam) a mohu s klidnym srdcem rici, ze v porovnani s ostatnimi okresy je kriminalita zde obrovska, tam, kde na ostatnich "farach" nemaji do ceho poradne pichnout (v uvozovkach), zde se nestihaji likvidovat spisy, podnety...je toho strasne moc.

Ale nikdy bych si nedovolil obyvatelstvo kladna nejak negativne pausalizovat, to neni spravny postup. Vetsinu problemu zde delaji tzv. zname firmy, ktere pak kazi povest vetsine, ostatne, tak je to vsude.

Qucksilver neni zadny kriminalnik, jen klucik, ktery jeste nedospel v chlapa a nedokaze k problemu-dluhu, zaujmout spravny postoj, tedy zaplatit.

Že zdravím Milana Matouška. HaHaaa

Jinak já pracuju na Státním zastupitelství pro Prahu 4... Mrk V advokacii jsem byl jen chvíli - nebaví mě...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 10:52   Citovat  

Mas stesti, ze jsi se dal na svetlou stranu sily...Úsměv
Pozdrav vyridim, sedi hned naproti:) (akorat Hellborn mu asi nic nerekne:) )

Zeptam se Newera, neni moznost zjistit, jestli Qucksilver ma alespon v planu, po pordeji auta, Minorovi dluh uhradit?, aneb jaky je jeho aktualni postoj?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.10.2011 , 10:54   Citovat  

Aceman napsal:
Mas stesti, ze jsi se dal na svetlou stranu sily...Úsměv
Pozdrav vyridim, sedi hned naproti:) (akorat Hellborn mu asi nic nerekne:) )

Zeptam se Newera, neni moznost zjistit, jestli Qucksilver ma alespon v planu, po pordeji auta, Minorovi dluh uhradit?, aneb jaky je jeho aktualni postoj?

Já sem chtěl vždy,ale nebyly místa, tak jsem si dělal uznatelnou praxi... Úsměv Ale v advokacii nejsem už 5let.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina