Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 3 z 7
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 11.10.2011 , 23:57  Naposledy upravil Newer dne 12.10.2011 , 0:08, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Blackburn napsal:
Ztratit chuť něco řešit.....nedivím se mu. Lidi jsou tu hrozni, pořád po něm chtěji vrátit dluhy.
Ono je lepší sednout do auta a jit žebrat o vrácení svých peněz osobně Mrk
Jinak o tom jak se nechal Minor napálit moc ve prospěch svého kamaráda a jeho duvěryhodnosti nepřidáváš.

To vis tim ze se konstatuju fakta, na verohodnosti naopak ubiram.
Ano me to prijde zcela normalni si pro penize ktere mi clovek dluzi prijet osobne, v pripade ze neni schopny je dopravit nejakym zpusobem sam a dela mrtveho brouka. A ten sarkasticky prvni radek necham bez povsimnuti, situace ktera se stala,nema s mou osobou nic spolecneho, krom toho, ze z lidi kteri sem prispeli jsem jedinej, kterej je s jirkou pravidelne v kontaktu.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 11.10.2011 , 23:58   Citovat  

jinak minore kdyz mas tolika lidi kteri ti neco dluzi, tak ted frci takova vec jako osobni bankrot, a v tom pripade pokud do 1 mesice od jeho vyhlaseni (coz se nedozvis pokud nebudes patrat) se neprihlasis o sve penizky tak uz je nikda nedosanes
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 0:12   Citovat  

Hondan: Dík za upozornění, to je teda fakt lahůdková věc.
   Návrat  
Bigless je teď offline  Bigless
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 3:15   Citovat  

Minore, bez urážky: Jsi naivka Úsměv Kdyby to bylo poprvé co tě tu vidím brečet nad charakterem některých lidí.. A nepoučí se a nepoučí kouř
Půjčit? Proč ne. Ale proboha proč lidem z fóra(nic proti Vám chlapci a děvčata, ale všude se najdou .. ). Člověk by měl rozlišovat své soukromé přátele a rodinu na které se může spolehnout a lidi, kteří přijdou a odejdou..
Pokud chceš dělat dobré skutky v širém okolí tak jim ty peníze/věci prostě daruj a máš to bez starostí a obav Mrk
   Návrat  
Ludva je teď offline  Ludva
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 6:34   Citovat  

Tohle téma bych šoupl sem.
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 8:09   Citovat  

Newer napsal:
To vis tim ze se konstatuju fakta, na verohodnosti naopak ubiram.
Ano me to prijde zcela normalni si pro penize ktere mi clovek dluzi prijet osobne, v pripade ze neni schopny je dopravit nejakym zpusobem sam a dela mrtveho brouka. A ten sarkasticky prvni radek necham bez povsimnuti, situace ktera se stala,nema s mou osobou nic spolecneho, krom toho, ze z lidi kteri sem prispeli jsem jedinej, kterej je s jirkou pravidelne v kontaktu.

Takže mi někdo dluží a ještě bych ho měl nahánět,když nereaguje na telefon? To mám ten dluh projezdit než ho vůbec někde zastihnu,aby mi řekl,že je nemá? To je podle Tebe normální? Podle mě by slušný člověk, který dluží, měl naopak věřiteli dluh dovést, minimálně za tu dobrotu, že mu na dluh vůbec něco poskytl. I kdyby Minor odmítl někam si přijet (což neodmítne) a jen se doma v teple dloubal v nose, tak by měl Quicksilver ty prachy nějak dopravit,ne? To by bylo slušné jednání. Čí je povinnost splatit dluh? Že by dlužníka??? No evidentně Quicksilver slušný člověk není (nebudu psát,co asi je). Co znamená "ztratil chuť řešit"? Podle mě akorát to,že si mne ruce,jak mu to prošlo. Nebo je tak neschopnej,že neumí aspoň navrhnout nějaké řešení? v tom případě by si měl nechat zapsat do občanky "zbaven způsobilosti k právním úkonům"! Možná kdyby si to k němu měl dál a nemohl si ho hned podat,tak by se Ti to možná stalo taky...
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 10:21   Citovat  

Bigless napsal:
Minore, bez urážky: Jsi naivka Úsměv Kdyby to bylo poprvé co tě tu vidím brečet nad charakterem některých lidí.. A nepoučí se a nepoučí kouř
Půjčit? Proč ne. Ale proboha proč lidem z fóra(nic proti Vám chlapci a děvčata, ale všude se najdou .. ). Člověk by měl rozlišovat své soukromé přátele a rodinu na které se může spolehnout a lidi, kteří přijdou a odejdou..
Pokud chceš dělat dobré skutky v širém okolí tak jim ty peníze/věci prostě daruj a máš to bez starostí a obav Mrk

rodina je leckdy horsi nez vykutalenec z fora Chápeš!
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 10:23   Citovat  

Hm,
tohle opravdu minorovi peníze nevrátí.

Důrazně prosím a upozorňuji navážející se do druhých, že díky Vám, to tu opět nechám promazat, pokud s tím nedáte pokoj a nebudete druhé urážet.

Díky za pochopení.

je to dobrý přátele
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 11:32   Citovat  

Hellborn napsal:
Takže mi někdo dluží a ještě bych ho měl nahánět,když nereaguje na telefon? To mám ten dluh projezdit než ho vůbec někde zastihnu,aby mi řekl,že je nemá? To je podle Tebe normální? Podle mě by slušný člověk, který dluží, měl naopak věřiteli dluh dovést, minimálně za tu dobrotu, že mu na dluh vůbec něco poskytl. I kdyby Minor odmítl někam si přijet (což neodmítne) a jen se doma v teple dloubal v nose, tak by měl Quicksilver ty prachy nějak dopravit,ne? To by bylo slušné jednání. Čí je povinnost splatit dluh? Že by dlužníka??? No evidentně Quicksilver slušný člověk není (nebudu psát,co asi je). Co znamená "ztratil chuť řešit"? Podle mě akorát to,že si mne ruce,jak mu to prošlo. Nebo je tak neschopnej,že neumí aspoň navrhnout nějaké řešení? v tom případě by si měl nechat zapsat do občanky "zbaven způsobilosti k právním úkonům"! Možná kdyby si to k němu měl dál a nemohl si ho hned podat,tak by se Ti to možná stalo taky...

jen jsem chtel naznacit ze vzdy neni idealni resit problem topicem na foru a je lepsi ... to vzit do vlastnich rukou
nicmene k prispevku co jsi napsal neni co vytknout.....
   Návrat  
Aceman je teď offline  Aceman
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 12:14   Citovat  

Pokud ti nekdo dluzi prachy a nechce ti je dat, pak idealni reseni k jejich zpetnemu ziskani neexistuje, je to boj na vice frontach, forum zde je jednou z nich Newere.
Porad verim, ze Quicksilver pujde do sebe, urcite to tu cte a je mu to hloupe, verme, ze napr. po prodeji audiny da tech "par" tisic Minorovi zpet.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 12:27   Citovat  

Newer napsal:
jen jsem chtel naznacit ze vzdy neni idealni resit problem topicem na foru a je lepsi ... to vzit do vlastnich rukou
nicmene k prispevku co jsi napsal neni co vytknout.....

No evidentně to do 14.9. bylo nějakou (delší) dobu jen mezi Minorem a Quicksilverem... Ale co dělat,když ho nechceš někde nahánět s výsledkem,že nemá,jak jsem psal výš? Minor měl a má snahu to řešit po dobrém... Zveřejnění neberu jakože teď to půjde po zlém - na to jsou jiné způsoby.
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 12:41   Citovat  

a tim že, ztratil chut neco resit jsem myslel predevsim ze prispevky codyho typu ze je kladno plny .. pochybnejch existenci a ze je quick silver fetak ... cloveka hodne znechuti samozrejme , zavazek vuci minorovi konci vyrovnanim dluhu .. nicméně zrovna cody o tom věděl uplný houby ....

sam vis , hellborne ze treba konkretne se mnou byla dobra domluva ... a s prevodovkou jsem ti tenkrat vysel maximalne vstric.

jsem horka hlava a me takovyhle veci proste iritujou...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 12:57   Citovat  

Newer napsal:
a tim že, ztratil chut neco resit jsem myslel predevsim ze prispevky codyho typu ze je kladno plny .. pochybnejch existenci a ze je quick silver fetak ... cloveka hodne znechuti samozrejme , zavazek vuci minorovi konci vyrovnanim dluhu .. nicméně zrovna cody o tom věděl uplný houby ....

sam vis , hellborne ze treba konkretne se mnou byla dobra domluva ... a s prevodovkou jsem ti tenkrat vysel maximalne vstric.

Já taky neříkám,že to nebylo v pohodě. Úsměv

A řešení toho znechucení je,že se na to vy... úplně a tím jen jeho slova potvrdí? to mi hlava nebere To zažitou pověst nezlepší...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 12:59   Citovat  

Newer napsal:

Ahojda,
no právě Tě znám vím, že jsi rýpavý, ale slušný člověk, sic na foru to pro mnohé tak nepůsobí. To je právě to, že mnoho lidí hodnotí a soudí jen podle projevů zde psaných.

S Tebou byla též výborná domluva i poslání peněz předem a mé kurýrnictví vína následně.

Proto jsem důrazně vyzval prispěvovatele k neutrálnímu tonu a bez afektivních, napadajích a v neposlední řadě i urážejích výroků. Ať na jedné či druhé straně. Proč? VŮBEC NIC TO NEŘEŠÍ!!!

To zas irituje mne.

přátele
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 13:08   Citovat  

nejsem si jistej ze ma chut to nejakym zpusobem jeste resit.
Uz z toho jak jsem rekl , ze je nastvanej za to jak ho tu clovek co o nem nic nevi oznacuje fetakem ...
je patrné že topic sleduje. OK

Je treba si uvedomit ze dluh bude jen s tezi zplacen pokud se bude cítit urazen, sám mi řekl že by se minorovi ozval kdyby .... tu z nej lidi nedelali to co delaji. Nejvice se ho dotklo to co napsal cody.

ono ustni dohoda je pekna vec ale horkotezko se prokazuje, pokud by byly podniknuty nejake dalsi kroky, kor kdyz ani jeden nevime jak to bylo to vi jen minor a jirka Mrk

cimz opet nechci rict nic jineho nez ze je v zajmu minora aby se nekteri zde prispivajici hodili do klidu .... a pokud o cloveku ani situaci nic nevi .... tak mlceli
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 13:15   Citovat  

M@jk napsal:
Ahojda,
no právě Tě znám vím, že jsi rýpavý, ale slušný člověk, sic na foru to pro mnohé tak nepůsobí. To je právě to, že mnoho lidí hodnotí a soudí jen podle projevů zde psaných.

S Tebou byla též výborná domluva i poslání peněz předem a mé kurýrnictví vína následně.

Proto jsem důrazně vyzval prispěvovatele k neutrálnímu tonu a bez afektivních, napadajích a v neposlední řadě i urážejích výroků. Ať na jedné či druhé straně. Proč? VŮBEC NIC TO NEŘEŠÍ!!!

To zas irituje mne.

přátele

neboj i ostatni se mnou maji stejnou zkusenost....

ono totiz jedna z mich lepsich vlastnosti je ze vsem reknu na plnou hubu co si myslim ... i kdyz se jim to nelibi, takovou mam proste povahu.... od mala nemam potrebu se vsem zavdecit.... a je mi jedno co si o me lidi co me neznaj mysli
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 13:19   Citovat  

Newer napsal:
Uz z toho jak jsem rekl , ze je nastvanej za to jak ho tu clovek co o nem nic nevi oznacuje fetakem ...

Je treba si uvedomit ze dluh bude jen s tezi zplacen pokud se bude cítit urazen, sám mi řekl že by se minorovi ozval kdyby .... tu z nej lidi nedelali to co delaji. Nejvice se ho dotklo to co napsal cody. ono ustni dohoda je pekna vec ale horkotezko se prokazuje, pokud by byly podniknuty nejake dalsi kroky, kor kdyz ani jeden nevime jak to bylo to vi jen minor a jirka Mrk

Aha,
tudy s větou o uvědomění o nezaplacení dluhu s Tebou bohužel nemohu souhlasit: Dluh je dluh a vliv na něj kromě dluhu věřitele či jiné domluvy nemá mít vliv. Toto celé vlákno by zajisté nevzniklo, kdyby byl nejlépe dluh uhrazen celý či hrazen splátkami postupně. Toto téma vzniklo, že nebylo dodrženo zřejmě co bylo jejich domluvou stanoveno, tedy věřitelem a dlužníkem. Obhajovat nezaplacení dluhu tím, že "někdo něco o mne řekl" je povrchní a nezbavuje dlužníka dostát svým závazkům - tedy hradit dluh. Pouze dokud se dluh nepromlčí. Opravdu Newe fakt to s tím nemá co společného. Jako chápu jeho psychické vnímání, že se ho to dotýká.

Ale veškerými indiciemi, které tu Minor popisuje, se Quicksilver vyhnul po jisté době řešení dluhu, a to je to nejhorší. Musí se řešit, komunikovat a jednat!!! To je základ!!!

tudy s větou, co zde říkal cody nesouhlasím v tom obviňování. Toto sem vůbec nepatří i když to jsou možná zajisté věci, které najdeme ale ve všech městěch - větších, tudíž, že mnoho lidí má pokřivenou morálku a zkreslenou představu o fungování ve společnosti či životě samotném. Obviňování a napadání, že ten či onen z toho či onoho města je to či ono, sem opravdu nepatří.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 13:31   Citovat  

Newer napsal:

Je treba si uvedomit ze dluh bude jen s tezi zplacen pokud se bude cítit urazen, sám mi řekl že by se minorovi ozval kdyby .... tu z nej lidi nedelali to co delaji. Nejvice se ho dotklo to co napsal cody.

ono ustni dohoda je pekna vec ale horkotezko se prokazuje, pokud by byly podniknuty nejake dalsi kroky, kor kdyz ani jeden nevime jak to bylo to vi jen minor a jirka Mrk

cimz opet nechci rict nic jineho nez ze je v zajmu minora aby se nekteri zde prispivajici hodili do klidu .... a pokud o cloveku ani situaci nic nevi .... tak mlceli

Takže pan Uražený jen potrvdí, že měl Cody "pravdu" a je opravdu ten, kterého popsal... Takhle se nechová dospělý člověk, ale dítě v prvním stupni základky! Od 14.9. do 8.10. tu Minor psal,že nereaguje (nemám důvod mu neřeit,že se snažil o kontakt). Velký problém napsat SMS nebo mail "Nemám prodanou AUDI, vrátím až prodám." meetallll Tvrdit může co chce, jen jestli mu to bude někdo věřit...

Mně osobně by hanba fackovala už po první SMS, kde bych byl upomínán a něco s tím udělal.
   Návrat  
DaM je teď offline  DaM
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 14:09   Citovat  

Newer napsal:

Pokud Quicksilver dluzi Minorovi 3800 Kc a po vsech urgencich a slibech neni schopen mu je za vic nez rok vratit, je to u mne normalni hajzl, at ho znam nebo nebo ne. Minora znam a vim, ze by si nic z nize napsaneho nevymyslel. Hawgh.

DaM
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 14:26   Citovat  

koukam ze tohle je ted nejaka moda, nechat si neco udelat/poslat a pak neplatit, na upominky pres mail/sms nereagovat a nebrat telefony. taky mam takhle u klientu "rozpucovany" penize naštvanej
kdyz sem tak blbej a duverivej, beru to vzdycky podle sebe, sam bych to takhle nikdy nezazdil, budu se muset zmenit wokurka
   Návrat  
Hlavator je teď offline  Hlavator
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 14:33   Citovat  

Becky napsal:
koukam ze tohle je ted nejaka moda, nechat si neco udelat/poslat a pak neplatit, na upominky pres mail/sms nereagovat a nebrat telefony. taky mam takhle u klientu "rozpucovany" penize naštvanej
kdyz sem tak blbej a duverivej, beru to vzdycky podle sebe, sam bych to takhle nikdy nezazdil, budu se muset zmenit wokurka

yep..lidi sou meetallll a to i tady..je tu uzka skupina lidi , kterym duveruju,ale to sou lidi , ktere minimalne odtud nebo osobne znam jiz nejaky ten rok..u tech nemam problem poslat predem i vec..ale je zajmave,ze i tito lide i kdyz to vi,resi to tak, ze zaplati a min.treba poslou potvrzeni o zaplaceni a ja zasilam

ted sem resil takto nakup s hopitem tady na foru
domluva-ihned zaplaceno mnou na ucet prodejce,zaslano potvrzeni do mailu a druhy den rano mi vec odeslal a treti den on mel penize na ucte a ja vec doma..
PROC to tak nejde vzdycky ?

..ruce bych sekal smejdum ktery nejsou schopni dodrzet dohodu - pripadne se az neobavam rict vlastne KRADOU!!!

Mel by tu byt verejne pristupny seznam tehle lidi!! Podekovani jsou fajn,ale prece jen to neni jen za business

Vim,ze je to tezke a mohl by byt tohle zneuzitelne,ale co to aspn vyzkouset ???? Nezvitezi klady nad zapory ?

tak me napada co udelat jen seznam tech kdo jsou hodnoceni vzajemnyma obchodama kladne - tedy provereni..To neni zneuzitelne a je to jiste voditko!!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:10   Citovat  

Becky napsal:

Zdarec,

kamaráde. Je to hnus!!!
Jako nemít peníze, díky ztrátě práce, tragické události, nehodě či vážného charakteru je úplně jiná kategorie problémů.

Já si stále kladu otázku, proč to tak je. Pokřivená představa o fungování férových vztahů už připravila mého kamaráda i tu známého hondaře připravila o dost peněz. Bavíme se o řády xx.yyy,- až xxx.yyy,-. A mě pak fackovala hanba, když nám pražský úřad práce nezaslal v termínu pro nás vhodném Rodičovský příspěvek a já jej prosil o pomoc. Do 1-2týdnů měl peníze na účtu!!! Neumím si představit, že bych se mu kvůli vlastnímu prospěchu vykrucoval, no fakt humus.

to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:12   Citovat  

Díval jsem se do historie ICQ. Dluh vznikl někdy v létě 2010. Dohodli jsme se na splátkách. Ty nedodržel.
Pár vybraných citací z ICQ. Mezitím jsem mu dostkrát radil s technickými problémy.
225505717 (19:41:56 10/08/2010)
ahoj
tak kdy mi přivezeš peníze?
Quiksilver (21:04:15 10/08/2010)
Ahoj, myslim na to,reknu ti to na rovinu, mel jsem dostat vyplatu k ktere bych ti to dal, ale nas sef se v nedeli zastrelil,takze nikdo nema nic. ale kazdym dnem by se to melo vyresit, vic delat nemuzu,stve me to,takovych nahod se ted deje, to je hnus:-(

Quiksilver (21:58:34 10/08/2010)
no,takze vim ze vymluvy neexistujou,nic delat nemuzu. mozna,dat ti pred barak cero a az se nastves tak ho prodas. nebo nevim.
225505717 (21:59:04 10/08/2010)
no jo, tak až budeš mít

Quiksilver (12:29:16 13/03/2011)
Uz pracuji, jeste jsem nebral,penez tam moc nenbude,ale morit dluh budu 100%ne. Ted otazka,jestli ti nebude vadit,ze to bude na nekolikrat.protoze mnoho penez najednou nedokazu mit : (
225505717 (12:29:33 13/03/2011)
no, co nadělám
Quiksilver (12:30:08 13/03/2011)
me je to trapny, ale chci mit snahu

225505717 (22:32:33 21/04/2011)
ahoj
peníze? už je to fakt dlouho
225505717 (21:14:35 27/04/2011)
ahoj
225505717 (10:14:55 4/05/2011)
ahoj
225505717 (11:35:56 6/05/2011)
ahoj
225505717 (16:08:27 9/05/2011)
ahoj
225505717 (09:31:35 10/05/2011)
ahoj
225505717 (20:16:49 15/05/2011)
ahoj
Quiksilver (20:18:15 15/05/2011)
Ahoj,Minorku,tendle mesic je podledni ve splaceni nebezpecnych dluhu.Dalsi vyplatu uz se uvidime!To ti slibuju..Beru prd prd,takze se to tezko dava dohromady,promin,je mi to uz blby.: (
225505717 (20:18:46 15/05/2011)
no, chápu
ale už je to fakt dlouho a já taky občas nějaký prachy potřebuju
Quiksilver (20:20:15 15/05/2011)
: ( ja vim. mam more pokut z doby kdyz jsem byl blbej jeste. a domu davam hodne moc,spatny.ale slibuju,dalsi mesic.promin!
225505717 (20:20:33 15/05/2011)
no jo
Quiksilver (18:36:45 23/05/2011)
Minorku ahoj, myslim na tebe neboj,
Quiksilver (18:36:57 23/05/2011)
dalsi vyplatu ti privezu alespon to malo co mi zbyde.
225505717 (18:54:16 23/05/2011)
ahoj
a zrcátka
a 300 :

225505717 (16:37:24 7/08/2011)
a nějaké peníze?
Quiksilver (16:38:13 7/08/2011)
pokud prijedu po vyplate, tak bych mohl neco dovezt..at uz to mame z krku,nereknu ted presne ale kolik muzu odevzdat-
225505717 (16:38:50 7/08/2011)
dobře
a výplata je kdy?
Quiksilver (16:39:06 7/08/2011)
15-17

ZDE MI NAPOSLEDY ODEPSAL. PAK JSEM MU PSAL MAIL, NĚKOLIK SMS, ZKOUŠEL JSEM VOLAT. BEZ ODEZVY

225505717 (09:36:33 24/08/2011)
Vše nej k narozeninám
bohužel se muísm připomenout s penězi

225505717 (14:43:28 26/08/2011)
Vše nej k narozeninám
bohužel se muísm připomenout s penězi
225505717 (11:02:13 3/09/2011)
ahoj
peníze
225505717 (22:38:53 25/09/2011)
peníze
225505717 (22:38:56 25/09/2011)
a hlavu
225505717 (22:04:54 27/09/2011)
peníze

Má snad někdo pocit, že jsem si tohle teď napsal v texťáku?

Tolik k tomu, "kdo ví, jak to bylo".
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:26   Citovat  

achjo minore Smutný já si jenom vzpomínám jak si mi repasoval rozdělovač a ještě si platil za mě dobírku ,vůbec mě ani ve snu nenapadlo že bych tě s pěnězma ňákym způsobem podělal , protože takovejch ochotnejch lidí jako seš ty je opravdu málo Smutný ještě jednou ti za to děkuju a doufám že quicksilver se konečne probudí naštvanej tohleto už je fakt moc jak se jenom vymlouvá kuky kuk ... jediný co s tim asi de do budoucna dělat tak že začneš mravenec na náký počováni a důvěřování Smutný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:29   Citovat  

To z je to trapne od nej..kdyz sem si to precetl tak mi neleze na mozek,ze neni schopnej splacet treba po 500stovce..at mi nikdo netvrdi,ze ma na to zivit cero a nema na par splatek po 5kilu..nebo snad nejezdi,nema auto,nepracuje,je bezdomovec???

Jinak nechapu!

a ty Minore..prosimte vrat se zase na zem a uz bud taky konecne ne jen dobrak a srdcar,ale taky realista .. OK OK Jen proverenym lidem neco predem nebo na dobre slovo..ostatni papa papa Aspn tak bych to byt tebou uz po tech zkusenostech zacal praktikovat
   Návrat  
Meethos je teď offline  Meethos
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:35   Citovat  

Newer: Nechci tě urazit, ale měl by jsi přestat tohoto ZLODĚJE hájit. On si evidentně usmyslil, že už sem chodit nebude a že už mu to splacení dluhů za to nestojí. Takhle tady teď podkopáváš jen svou pověst a nic se vlastně nikam neposouvá. Kdyby to bylo dobrý člověk (co za takovou obhajobu stojí), tak by tě v téhle diskuzi nenechal samotného.

Evidentně jsi super kamarád, ale jen dávej pozor na koho touhle vlastností plýtváš. přátele
   Návrat  
gizmi je teď offline  gizmi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:44   Citovat  

UZAMKNOUT - pamatuji si na hlasky "podobne topicy jen odradi pripadneho dalsiho clena, atd" ... takze myslim ze uzamceni jen prospeje je to dobrý

Minor: v posledni dobe ti dluzi mraky lidi mraky penez - to stoji za zamysleni OK

------tento spor je jen mezi 2 lidma, nechapu proc se do toho kýblují lide co pomalu ani jednoho neznaji Tak to valím bulvy -------
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:51   Citovat  

gizmi napsal:
UZAMKNOUT - pamatuji si na hlasky "podobne topicy jen odradi pripadneho dalsiho clena, atd" ... takze myslim ze uzamceni jen prospeje je to dobrý

Minor: v posledni dobe ti dluzi mraky lidi mraky penez - to stoji za zamysleni OK

------tento spor je jen mezi 2 lidma, nechapu proc se do toho kýblují lide co pomalu ani jednoho neznaji Tak to valím bulvy -------

od toho je toto forum a ty lide predevsim asi znaji Minora to mi hlava nebere a neni jim lhostejny,ze ho nekdo okrada

BTW: proc se kyblujes do prace moderatorum a adminum a rikas co se ma uzamknout Tak to valím bulvy
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 15:54   Citovat  

gizmi napsal:

spíš je lepší to taky takle zveřejňovat , aspoň je vidět na který uživatele si dát bacha OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.10.2011 , 16:05   Citovat  

Peníze mi dluží Eso, se kterým se to řeší soudně.
Z hondařů mi ještě dluží zmíněný Quicksilver a Ramik z Mělníka (2000 Kč, 4 kola, poloosu, motor), který se k tomu staví podobně. Dalších pár hondařů mi dluží nějaké díly, které jsem jim půjčil.
A dokud ty věci nebo peníze sám nepotřebuju, tak mi to ani nijak zvlášť nevadí.
Takže když se nad tím zamyslím, je to takřka bezmračné nebe:)
Ale štve mě, když se se mnou snaží někdo vy.....
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dlužník Quiksilver
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina