Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
kúpa Civic 1.8 VTEC 1998
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
5ko je teď offline  5ko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 21:49   Citovat  

Dobrý večer Honda-club,
chcel by som vás poprosiť o užitočné rady. Mal by som záujem o kúpu Hondy Civic 1.8 VTEC r.v. 1998 aerodeck. Sú nejaké všeobecne známe veci, na ktoré by som sa mal pri kúpe zamerať? Prečiítal som recenzie a vo všeobecnosti mi to vyšlo ako veľmi spolahlivé auto. Každopádne sa pri kúpe na aute povozím, samozrejme zvuky od podvozku, od motora. Ale nejaké skryté problémy tohoto modelu, ktoré by sa dali jednoducho odhaliť?
Ďakujem velmi pekne.
Snáď budúci člen honda-clubu Peter.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:03   Citovat  

Ahoj Peter, určitě ti sem napíší i majitelé tohoto modelu, já jsem jich jen pár přivezl z Německa. Ale alespoň něco.
Podle mne je zásadní problém nebo kvalita auta v předchozím majiteli (majitelích), zvlášť u této nejsilnější verze.
Často bývá bouraná a různě dobře nebo nedobře opravená, stočený tachometr atd.
Co já vím, tak dražší jsou zadní ložiska (původem z Prelude)
Ale podle mého názoru vyloženě slabé místo to auto nemá.

Rom.
   Návrat  
5ko je teď offline  5ko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:10   Citovat  

Vďaka za rýchlu odpoveď. Zajtra mam dohodnutu prehliadku a jazdu. Podla telefonátu ju má majitel 4roky a ze ziadne problémy. Akurát vymenil koncovú časť výfuku. A pred nedávnom aj strednú časť. Inak úplne bez problémov. Tu je inzerát.
odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:18   Citovat  

takhle na první pohled vypadá dobře
zkus jestli převodovka dobře řadí, hlavně ve vyšších otáčkách
jestli se motoru chce do otáček a když bude ohřatý a párkrát ho na pístě prošlápneš (vytočíš) tak jestli nekouří
samozřejmě musíš počítat s tím, že za tyhle peníze a s těmito kilometry bude nějaká investice potřeba Úsměv
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:25   Citovat  

Dobrá volba kolego. Jako hrdý majitel ti mohu pridat par vlastnich zkusenosti. Mam auto necely 2 roky ( asi za tyden ), najeto mnou asi 24.000km ( ted to ma 157.000).

Hned po koupi to chtelo jen vymenit koncovy tlumic, pac byl deravej, ty originaly uz neco zasebou, takze ja to resil potom cestou celyho jinyho vejfuku. Menil sem pouze to a obe manzety ( pri vyndavani prevodovky ).
Jinak nic jinyho a auto opravdu nesetrim. Z fotek bych usoudil, ze nebylo bourano na zadek, protoze snad nikdo tam nedava zpatky ty orignal znaky ( Civic, Honda, Aerodeck a 1.8VTI ).
Pokud se o to majitel pred Tebou dobre staral, tak se v podstate neni o co bat. Az to budes projizdet, nevim jaky jsi mel predchozi auta, ale pokud to prislapnes, tak musi bejt cejtit rozdil kdy sepne VTEC, vcetne zvuku.
Podvozek, treba silenty jsou vicemene totozny s Civicem 5ty generace. Drazsi jsou jen brzdy, ale daj se sehnat taky docela dobre. Oproti ostatnim civicum to ma hodne dobry brzdy, i seriovy brzdy jsou opravdu dostacujici.

Ma to jednu mensi (ne)vyhodu, roztec kol je 4x114,3, takze je na to obcas slozitejsi sehnat kola, ale to uz kazdej musi usoudit sam.
   Návrat  
HonDan je teď offline  HonDan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:26   Citovat  

ejrodeck vti by mel mit podle me kozenej volant, tuten je myslim z nejake slabsi verze, z pohledu na predni svetla se zda ze je kazde jinak zazloutle, to by znamenalo ze to bylo nekde kraply, coz u 13 let staryho auta nic neznamena, ale nechal bych kouknout nekoho kdo tomu rozumi na predek, jak to bylo moc a jak je to opravene a ma prasklou mlhovku Úsměv jak pise roman o tech loziskach tak jedno stoji asi 3 000 nebo 3 500 a druhovyrba pry neni
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:33   Citovat  

HonDan napsal:
ejrodeck vti by mel mit podle me kozenej volant, tuten je myslim z nejake slabsi verze, z pohledu na predni svetla se zda ze je kazde jinak zazloutle, to by znamenalo ze to bylo nekde kraply, coz u 13 let staryho auta nic neznamena, ale nechal bych kouknout nekoho kdo tomu rozumi na predek, jak to bylo moc a jak je to opravene a ma prasklou mlhovku Úsměv jak pise roman o tech loziskach tak jedno stoji asi 3 000 nebo 3 500 a druhovyrba pry neni

svého času stávali v Honda ložiska 10t Kč kus !!! 3-3.5t bude asi druhovýroba nebo ne ?
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:35   Citovat  

Rom. napsal:
svého času stávali v Honda ložiska 10t Kč kus !!! 3-3.5t bude asi druhovýroba nebo ne ?

me zadni naboj SKF stal po sleve 4tis
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:38   Citovat  

ještě ta max. rychlost bude asi z 1.4ky HaHaaa
a taky si říkám, že jsem ještě neviděl zelené VTi, nebo ho někdo máte ?
   Návrat  
5ko je teď offline  5ko
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:39   Citovat  

Veľmi pekne ďakujem za informácie. Samozrejme s nejakými počiatočnými nákladmi počítam. Posnažím sa čo najviac zistiť od majiteľa, ak bude seriózny. Podľa VIN sa dá niečo špeciálne zistiť? Preverím ho na stránkach CEBIA. Okrem toho vás ešte niečo napadá? Každopádne ďakujem za INFO. Určite sa ozvem ako to dopadlo Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 22:47   Citovat  

Rom. napsal:

esi je to tak tak to kecam a splet sem si to s vejfukem, ze zrovna nebyla po ruce zadna alternativa tak sem kupoval origo, tak beru zpet
   Návrat  
Hondik je teď offline  Hondik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 23:46   Citovat  

Rom. napsal:

no ja mam stribrneho 5ti dvere ale jinak tu po Ostrave jezdi jedno zelene VTi a mam pocit ze bylo koupeno jako nove v Honde
   Návrat  
Petr 78 je teď offline  Petr 78
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.9.2011 , 23:56   Citovat  

Gratuluji k velmi dobrému výběru. Taky patřím ke spokojeným majitelům tohoto velmi univerzálního auta. Je dostatečně prostorné, naložím do něj co potřebuju. Když jedu klidně, tak si užívám pohodlnou jízdu s krásnou spotřebou (6,5L/100 km dálky) a když potřebuju rychle a bezpečně předjet tak podřadím a vím že mě to stádo pod kapotou nenechá ve štychu.
Jak psal rom. výše. To auto nemá žádnou výraznou slabinu a velmi záleží na tom jak se o něj minulý majitel staral.
Při zkušební jízdě byh po ohřátí pořádně prohnal motor a vyzkoušel řazení ve vysokých otáčkách jestli neškrtají synchrony. Zkontroluj hladinu oleje v motoru, nech majitele ať protůruje motor a koukej jestli výfuk nezakouří modře. Zkus majitele vyzpovídat jestli ubývá olej v motoru a jestli je třeba dolévat. Pozor pokud řekne, že olej vůbec neubývá. Mohla by to být lež.
Taky zkontroluj klimatizaci jestli funguje. Stává se že díky netěsnoti unikne chladící medium a kompresor klimatizace se pak ani nesepne.
Při zkušební jízdě si vyzkoušej, jestli ti nevadí krátké rychlostní stupně. 90 km/h na pětku a 3000 otáček se každému nezamlouvá.
Krátká převodovka je asi tak jediné mínus tohoto modelu. Alespoň pětku mohli nechat dlouhou.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 0:00   Citovat  

Rom. napsal:

Zelené VTI není až taková vzácnost. V současné době vím od dvou na prodej (z toho jedno tady na klubu) a loni byl na prodej zelený aerodeck VTI.
Vzácnější je spíš červený aerodeck VTI, kterého loni prodával alicante.
Je fakt, že nejvíc je stříbrných VTIček. Holt v té době frčela stříbrná... Úsměv
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 7:42   Citovat  

Rom. napsal:

Podívej se do garáže na Tygrovo káru (Zelená perleť G86P). Mrk
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 8:20   Citovat  

Jo, jo, muzu potvrdit. Auto bez slabsich mist.
Mel jsem Aerodecka jeste pred dvema mesici (1.6ku), vydrzel s nama 4 roky a po celou dobu se choval vzorne a prikladne. Ani jsem ho nechtel prodavat, ale Acco je holt Acco Úsměv
Jeste se taky podivej na spodni lemy dveri (dole co vykukuje pod tapecem), jak jsou na tom s korozi, i kdyz u tech 13ti let si asi moc nevyberes. A taky na zadnich dverich kolem ramecku RZ. To byla jedina mista, kde se zacinaly objevovat "kvetouci" mistecka.
A jinak lovu zdar!
P.S. Ten nekozenej volant mi taky prijde zvlastni...
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 8:28   Citovat  

tak s tou zelenou je to možné, já jsem jí v Německu ještě neviděl Ble

Petr 78 : jen malé upřesnění v převodovce neškrtají synchrony, ale při jejich opotřebení škrtají o sebe nestejně se točící (nesynchronizovaná) převodová kola Úsměv přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 10:34   Citovat  

Rom. napsal:
tak s tou zelenou je to možné, já jsem jí v Německu ještě neviděl Ble

Petr 78 : jen malé upřesnění v převodovce neškrtají synchrony, ale při jejich opotřebení škrtají o sebe nestejně se točící (nesynchronizovaná) převodová kola Úsměv přátele

hnidopich HaHaaa
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 10:36   Citovat  

HonDan napsal:
hnidopich HaHaaa

Se stydím
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 10:41   Citovat  

Rom. napsal:
Se stydím

přátele

jinak tady tema o ejrodecích Vse o civic aerodeck
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 12:21   Citovat  

SaKaL napsal:
Jo, jo, muzu potvrdit. Auto bez slabsich mist.
Mel jsem Aerodecka jeste pred dvema mesici (1.6ku), vydrzel s nama 4 roky a po celou dobu se choval vzorne a prikladne. Ani jsem ho nechtel prodavat, ale Acco je holt Acco Úsměv
Jeste se taky podivej na spodni lemy dveri (dole co vykukuje pod tapecem), jak jsou na tom s korozi, i kdyz u tech 13ti let si asi moc nevyberes. A taky na zadnich dverich kolem ramecku RZ. To byla jedina mista, kde se zacinaly objevovat "kvetouci" mistecka.
A jinak lovu zdar!
P.S. Ten nekozenej volant mi taky prijde zvlastni...

Jo, spodky dveří můžou reznout od vody, která stéká po skle do dveří kolem spodní lišty okna. Rezne to tam v případě, že se na to majitel vykašlal a neošetřil dutiny voskem. Aerodeck má voskem z výroby ošetřené pouze vnitřky zadních lemů/podběhů/blatníků. A to je tajemství toho, proč Aerodeckům nereznou zadní lemy. Pod zadní miskou pro SPZ to rezne z důvodu, že se okraj misky dotýká plechu zadních dveří a časem se v místě toho dotyku odře lak až na plech a pak to rezne.
Ten "nekožený" volant na fotce byl původně kožený, ale potah byl už zřejmě "na hadry" takže byl sundán. Kožený volant má plastový věnec hladký zatímco volant z nižší verze má věnec se strukturovaným povrchem.
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 15:43   Citovat  

Petr 78 napsal:
Jo, spodky dveří můžou reznout od vody, která stéká po skle do dveří kolem spodní lišty okna. Rezne to tam v případě, že se na to majitel vykašlal a neošetřil dutiny voskem. Aerodeck má voskem z výroby ošetřené pouze vnitřky zadních lemů/podběhů/blatníků. A to je tajemství toho, proč Aerodeckům nereznou zadní lemy. Pod zadní miskou pro SPZ to rezne z důvodu, že se okraj misky dotýká plechu zadních dveří a časem se v místě toho dotyku odře lak až na plech a pak to rezne.
Ten "nekožený" volant na fotce byl původně kožený, ale potah byl už zřejmě "na hadry" takže byl sundán. Kožený volant má plastový věnec hladký zatímco volant z nižší verze má věnec se strukturovaným povrchem.

Můžu potvrdit, sice mám kožený volant na 1,5i, ale z roku 2000 a má oproti VTi tvarování v poloze 14:50 Velmi šťastný Najeto 185tkm a nahoře uprostřed prošoupáno až na hladký volant (asi měl předchozí majitel prsten nebo tak něco, protože to bylo už při koupi cca 115tkm (poctivých). Naproti tomu na Vti z r.v.98 mám zhruba stejně km a ani stopa po prošoupání to mi hlava nebere
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 15:45   Citovat  

Petr 78 napsal:
Při zkušební jízdě si vyzkoušej, jestli ti nevadí krátké rychlostní stupně. 90 km/h na pětku a 3000 otáček se každému nezamlouvá.
Krátká převodovka je asi tak jediné mínus tohoto modelu. Alespoň pětku mohli nechat dlouhou.

Je tu na tohle i topic, řeší se to výměnou za pětku z US Integry LS. Kolečka už mám několik měsíců doma, ale nemůžu se k tomu nějak dostat...
   Návrat  
5ko je teď offline  5ko
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 22:47   Citovat  

Tak dobrý večer priatelia.
Pokúsim sa zhodnotiť prvé dojmy z prehliadky a jazdy. Auto prišlo a zaujalo. Nenápadný agresívnejší dizajn. Čím bolo však bližšie, tým bolo vidieť viacej chybičiek krásy. Spomínaná rozbitá hmlovka, drobná ďobka na blatníku, obitá maska od kamienkov (primerane veku), jemná začínajúca rez na spodnej hrane dverí, iank lemy v poriadku ani nikde inde som rez nevidel. Ostrekovače predných svetiel občas fungujú, občas nie. Z celkového poľadu vyzeralo auto dobre, nebolo nejaké pokrútené, alebo zle zlícované, takže zrejme nebúrané. Motor zaprášený, sem tam zachnutý olej - trochu zatečený od dekla ventilov stečený dole na rozhraní motora a prevodovky. Inak farba oleja karamelová aj po 13tis. najazdených km po poslednej výmene. Chladiaca kvapalina čistá. Akurát jej bolo trochu menej. Ale nikde netiekla, ani motor sa neprehrieval. Menená baterka pred 2rokmi, nenaplnená klíma, mala by byť funkčná. Bude to zapísané v zmluve, ak nebude funkčná ani po naplnení, nastane nejaká finančná kompenzácia. Majitel medzi 25-30, seriózne jednanie, veľmi sa v technike asi nevyzná. Auto používal, lial do neho benzín, sem tam olej (1liter na 7000km) a pravidelný servis. Ale čo v servise menili atď. ho nezaujímalo. Nevedel ani povedať či boli menené rozvody. Takže predpokladám že nie. Brzdové kotúče (predné) by chceli pretočiť na sústruhu, nerovnomerne zošúchané - stred vyšúchaný a na vonkajšom a vnútornom obvode hrdzavé. Zadné OK. Interiér zachovalý, tlačítka funkčné. Štartovanie pekné, bezproblémové. Po naštartovaní zostala svietiť kontrolka SRS. Že mu už svieti dlhšiu dobu. Vytočenie do otáčok a sledovanie výfuku - žiadne dymenie alebo modrý dym nič. Zvuky od motora pri otvorenej kapote - bez problémov, žiadne klepanie alebo anomálne zvuky. Sadli sme do auta a išli ho prevetrať. Spojka zaberala tak v 2/3, išla trošku tuhšie, čo je asi normálne. Riadenie tuhé, bez klepania, pri otáčaní na mieste aj pri jazde. Radenie rýchlostí presné a bez nežiadúcich zvukov aj pri radení vo vyšších otáčkach (na dialnici odskúšané). Od podvozku pri prejazde nerovnosťami žiadny klepot. Pekne tlmilo nerovnosti. Pri akcelerácii a brzdení a pustenom volante držal smer, nikde auto nezatáčalo. No a prejdem k veciam čo mi vadili. Sem tam sa ozvalo nejaké neidentifikovatelné rezonovanie, vibrácie. Pri rôznych otáčkach. Ako keby z predného lavého podbehu alebo z tej oblasti. Neviem či to je vekom auta a zároveň mám moc fajnové uši. Tie otáčky motoru sú neskutočné a zrejme po tých rokoch jeho vybrácie rozklepali nejaké plechové časti ktoré začali následne vyborvať, rezonovať. Inak auto zrýchlovalo permanentne, krásne, hladko. Pri jazde na dialnici okolo rýchlosti 130-140 jemné vybrovanie vo volante. Predpokladám že to bolo zle vyváženými kolesami, alebo podhustenými pneumatikami alebo ich kvalitou. Inak hluk v kabíne celkom v pohode, pri vyšších otáčkach trochu horšie - absolútny nezvyk vytáčať auto až k 6-7000 ot/min. Miestami som myslel že vyletí z pod kapoty, totálna motorová píla. Krása Úsměv Potom sme to odstavili a rozlúčili sa. Majiteľ mi prislúbil, že mi mailom pošle vŠetky faktúry zo servisu. Okrem tých jeho, počas 4 rokov koľko auto vlastnil, aj tie od predchádzajúceho majiteľa. Sú to kamaráti. Predchádzajúci majiteľ auto garážoval, bola to jeho láska. Inak je v poradí 3. majiteľ celkom určite.
Takže jediné čo ma trochu mrzí, sú tie rezonujuúce plechy, alebo nejaké neidentifikovateľné vibrujúce plechy. Je to normálne? Pozorujete na svojich autách niečo podobné? Celkovo mám z auta dobrý dojem. Za tú cenu mi to príde adekvátne. Určite po kúpe investujem do výmeny oleja, filtrov, rozvodov, (sviečok).. Nech som si istý čo tam je. Možno by mi pomohla nejaká prehliadka v servise v Brne. Vedeli by ste mi niečo odporučiť? Kde by ho zdvihli pozreli čo sa dá a zhodnotili?
Ďakujem za prečitanie môjho slohu a nejaké komentáre.
Ďakujem.
   Návrat  
SaKaL je teď offline  SaKaL
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 23:01   Citovat  

No mě začal rezonovat tenkrát plech kolem katalyzátoru, který ureznul. Dělalo to jen při určitých otáčkách, ale při kolika to už nevím... Spíš jich bylo míň... Každopádně mi tady v servisu objednali nový origo kus a bylo to v pohodě a ani to moc nestálo...
No ale rezonovat může téměř cokoliv...
   Návrat  
omega je teď offline  omega
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.9.2011 , 23:27   Citovat  

Dopis napsal:
Je tu na tohle i topic, řeší se to výměnou za pětku z US Integry LS. Kolečka už mám několik měsíců doma, ale nemůžu se k tomu nějak dostat...

na kolik prisli kolecka ? a kdy se do toho pustis teda.... napis reference přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Sancho je teď offline  Sancho
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 8:08   Citovat  

Ahoj,
taky patřím mezi velmi spokojené uživatele Aerodecku Vti. Zatím jen asi 4 měsíce, ale přesto můžu říct, že auto splnilo veškerá moje očekávání.
Je to neuvěřitelná kombinace praktického auta a motokáry - přesně tohle jsem od auta očekával. Pohodlné svezení v prostorném autě a přitom když si někam vyjedu sám tak se umím skvěle pobavit... VTEC
Můžu říct že mě v tom autě baví snad i jízda do práce Velmi šťastný

Jinak co se týká rezonování které popisuješ - nic takového jsem zatím ve svém kousku neslyšel.
Ale v předchozím Civicu 5g mi zreznul nějaký kryt zespodu pod výfukem. Rezonovalo to dost nepříjemně okolo 3 tis otáček. Nechal jsem ho vyměnit a vše ok. Podle mě i u tebe to bude nějaká maličkost.

Takže gratuluju k dobrému výběru a přeju hodně spokojených kilometrů přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 12:02   Citovat  

Taky si myslím, že to rezonování půjde od výfuku a s největší prvaděpodobností to bude "hicplech" katalyzátoru. Buď ho můžeš vyměnit nebo úplně sundat. Na funkci to nebude mít velký vliv.
Nenapadá mě nic jiného co by mohlo zespodu rezonovat.
   Návrat  
georgin je teď offline  georgin
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 13:24   Citovat  

Mam aerodeck 1.6. Taky mi to rezonuje ve 2000rpm. V jednom servise mi rekli ze asi kat, tomu ja ale neverim. Mam to uz rok a pul. Auto ma dve lambdy, tak by se to muselo projevit. Ted budu kupovat novy vyfuk, tak to vyresim. Akorad nevim kterou znacku vyfuku. Dal bych si pozor na spotrebu oleje. Me zere 0.3 - 0.5l na 1000 podle stylu jizdy. Obcas ji drzim v otackach. Mrknul bych se, zda neni moc mastna prevodovka.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.9.2011 , 14:07   Citovat  

georgin napsal:
Mam aerodeck 1.6. Taky mi to rezonuje ve 2000rpm. V jednom servise mi rekli ze asi kat, tomu ja ale neverim. Mam to uz rok a pul. Auto ma dve lambdy, tak by se to muselo projevit. Ted budu kupovat novy vyfuk, tak to vyresim. Akorad nevim kterou znacku vyfuku. Dal bych si pozor na spotrebu oleje. Me zere 0.3 - 0.5l na 1000 podle stylu jizdy. Obcas ji drzim v otackach. Mrknul bych se, zda neni moc mastna prevodovka.

ale nemuselo, bude to kryt katu, nebo jak napsal kolega hicplech
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
kúpa Civic 1.8 VTEC 1998
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina