Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 164, 165, 166 ... 270, 271, 272  Další 
Zaslat odpověď

Strana 165 z 272
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:35   Citovat  

ReNo napsal:
Tak jsem si po pul roce zaVTECoval. Motor serie H22A 200PS. CAI trubka z Baumaxu, jinej koncak vyfuku. Jinak vse dano do serie, vcetne svodu, vraceni vsech sedacek, vseho do kufru. Ponechan zpomalovac - pneu 235/40 R17 pneu Úsměv
A kupodivu to jede jako cert. Stovka za 6,3s ... 160 lehce nad 16s ...

Joo, a je tam lehce upravena mapa od Dimitara. Dekuji Dimitare, opravdu pekelna prace na serii Lucy

Prikladam male video. Pozor, musim vymenit rychlostni senzor. Ukazuje mi v to milich.
Ale ma to i sve vyhody. Vsude jedu dle zakona. V obci mam na tachu 50 .. mimo obec 90 Je to tam.

Ten tachometr ukazuje fakt v milich pořádnej výtlem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:48   Citovat  

L-E-J-Č-I napsal:
Ten tachometr ukazuje fakt v milich pořádnej výtlem

Jsem Ti to poudal, ze letime za Tebou pres Usti a ja 40 na tachu Velmi šťastný

Jinak uz jen opravit 4WS, pridelat servo, vymenit sedacku za serii, pripevnit lepe baterii a supla do sveta.
A vse utratime za hromadu svarovanych trubek Lucy
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 9:51   Citovat  

ReNo napsal:
Jsem Ti to poudal, ze letime za Tebou pres Usti a ja 40 na tachu Velmi šťastný

Jinak uz jen opravit 4WS, pridelat servo, vymenit sedacku za serii, pripevnit lepe baterii a supla do sveta.
A vse utratime za hromadu svarovanych trubek Lucy

Zamlouvam si druhou jizdu ve svarovanych trubkach pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:02   Citovat  

Majlou napsal:
Zamlouvam si druhou jizdu ve svarovanych trubkach pořádnej výtlem

Velmi šťastný to nevis do ceho jdes ... prvni jizda bude v tomto stavu, akorat tam bude 250-270PS a poradne na to dupnu.
Nemohu si nechat ujit takovej testik. Kolik to asi bude vazit? Lucy

Odkaz
   Návrat  
MOTyLEK je teď offline  MOTyLEK
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:14   Citovat  

ReNo, taky budeš mít první jízdu v zimě? já jen až budou hlásit, že na severu někdo viděl sněhuláka v trubkách, abych věděl o co jde Velmi šťastný
jinak teda mezistupeň mezi BP a Lotusem bude K1,hlavně aby jsi to na těch našich silničkách nepoložil někde na bříško muhehe
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:20   Citovat  

pořádnej výtlem proto jsem psal ze az tu fruhou jizdu vznikne tim jistota ze to jede...oblecu se jako na zavody...no vlastne tady jako na krosku pořádnej výtlem
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 10:47   Citovat  

MOTyLEK napsal:
ReNo, taky budeš mít první jízdu v zimě? já jen až budou hlásit, že na severu někdo viděl sněhuláka v trubkách, abych věděl o co jde Velmi šťastný
jinak teda mezistupeň mezi BP a Lotusem bude K1,hlavně aby jsi to na těch našich silničkách nepoložil někde na bříško muhehe

Hele, v zime bych mohl ziskat trubky teprve. Skladat si to chci sam = nasledujicih 5 let zadnej snehulak v trubkach. Mohu jen doufat, ze neco jako benzin bude jeste existovat Velmi šťastný

A ano, je to mezistupen, ale mozna koncovy. Netusim, jak se to bude chovat, jak si auto zamiluju a.a.aa. ted to beru s odstupem, ale po stavbe to bude jine. Jako s H+

Majlou : nebo spise, ze se to behem jizdy nerozpadne. Lego i Merkur jsem miloval Cool obleceni si vem spise letni ... az to budes tlacit zpet. Ja ridim Hihi

A ted vazne, opravdu je v planu si v listopadu zakoupit ram, par mesicu nastrojovat (bude to ma premiera a tak si opravdu nefandim), pak lamino objednat, nalakovat, otestovat, prihlaseni az nekdy v lete 2012 .. je to spousta kroku a ne uplne nejlevnejsich. Dane penize se musi postupne nasetrit. A nikdy clovek nevi .. takze je mozne, ze budu mit jen ram a motor .. proste klasicky zivot kazdeho z nas .. sny ale neumiraji ..
Jedine v co musim doufat je, ze se Nostradamus sekl. Nerad bych to dodelal a den na to zemrel. O co hure, ze bych zemrel den pred dodelanim naštvanej

Dekuji timto Lutherovi a jeho b-racingu za nove sny a hlavne za pomoc s realizaci OK
   Návrat  
michalnero je teď offline  michalnero
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:30   Citovat  

monty napsal:
proč by nevedla,je to jen otázka cílovýho výkonu a s tím souvisejících věcí = financí. tlaky jsou v manuálu -většinou bývaj kolem 12 -13 minimum kolem 9,5 /ale bude lepší si sosnout manuál a kouknout přesně na f20a4

..zdravim. Tlaky mam zmerene, jsou v rozmezi 8.5 - 9 ...v manualu jsem nasel, u noveho motoru F20A4 je 9.5. Ten muj strep ma nalitano 112 tis ...ale mil ..coz uz neni zrovna malo. Druha vec je, ze o nej bylo zrejme v minulosti dobre postarano. Je to stale prijemne svezeni.

Ten vykon, to je ono ...nepotrebuji, aby to jezdilo 200 ..coz i tak jede, jedna se mi o zrychleni, akceleraci. Mam zkusenosti s 200bhp v turbu ..Nissan 200 SX ..coz nebylo vubec zle. Po pravde, asi bych se spokojil s temi 200 bhp ..ale 250 by bylo asi prijemejsi Velmi šťastný Slysel jsem, ze i u toho meho motoru by se dalo dostat na 200 bhp, tak doufam, ze na srazu se dozvim nejake podrobnosti.

V prodeji jsou turbo kity a superchargery pro F20A4 ...ale recenze jsou zle na turbo kit, a supercharger s tim jsem nesehnal nikoho, kdo by mel zkusenosti. Takze dam na rady zkusenejsich.
   Návrat  
Frik je teď offline  Frik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:51  Naposledy upravil Frik dne 8.9.2011 , 12:52, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

michalnero napsal:

V prodeji jsou turbo kity a superchargery pro F20A4 ...ale recenze jsou zle na turbo kit, a supercharger s tim jsem nesehnal nikoho, kdo by mel zkusenosti. Takze dam na rady zkusenejsich.

Taky sem kdysi chtel na F20A4 turbo nebo kompresor, ale jak se o to zacnes trosku vic zajimat, nakonec zjistis ze bude mnohem snadnejsi a rychlejsi udelat swap na H22 + nejaka laditelna ECU a to potom prifouknout, s tim uz ma vic lidi zkusenosti narozdil od F20A4. Ale pokud se pustis do F20A4 tak preju hodne stesti a jestli se to povede tak spouste lidi udelas radost Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:51   Citovat  

Mohu poprosit jakej olej do prevodovky? Naposled jsem ho menil v cca 90000km v honde takze tam sel origo tusim MTF? je za to nejaka nahrada treba od Valvoline, kdyz uz ho davam do motoru tak at to kupuju vse od jedne znacky a menit to chci po 5000km tak jako ten motorovej. Nebo kde v Praze kupovat ten hondackej? Diky ted budu slavit 100 000km Je to tam.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:54   Citovat  

Majlou napsal:
Mohu poprosit jakej olej do prevodovky? Naposled jsem ho menil v cca 90000km v honde takze tam sel origo tusim MTF? je za to nejaka nahrada treba od Valvoline, kdyz uz ho davam do motoru tak at to kupuju vse od jedne znacky a menit to chci po 5000km tak jako ten motorovej. Nebo kde v Praze kupovat ten hondackej? Diky ted budu slavit 100 000km Je to tam.

Olej do prevodovky rozhodne neni treba tak casto menit, ale pokud shanis tak se mrkni na inzerat od Rom.a
   Návrat  
michalnero je teď offline  michalnero
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 12:57   Citovat  

Frik napsal:
Taky sem kdysi chtel na F20A4 turbo nebo kompresor, ale jak se o to zacnes trosku vic zajimat, nakonec zjistis ze bude mnohem snadnejsi a rychlejsi udelat swap na H22 + nejaka laditelna ECU a to potom prifouknout, s tim uz ma vic lidi zkusenosti narozdil od F20A4. Ale pokud se pustis do F20A4 tak preju hodne stesti a jestli se to povede tak spouste lidi udelas radost Úsměv

..s tim swap na H22 ..mam dojem, ze legalni cestou to asi moc nejde, ne ?
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:03   Citovat  

michalnero napsal:
..s tim swap na H22 ..mam dojem, ze legalni cestou to asi moc nejde, ne ?

Jakmile zacnes uvazovat o turbu tak uz bych neresil nic okolo legalnosti pri STK.. Úsměv Ale zkus se pobavit s lidma kteri vi co a jak pri vymenach motoru... neni to nic vyjimecneho, STK tak ci onak uz pro tebe nebude nikdy bez znamosti bezproblemove.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:03   Citovat  

Frik napsal:
Olej do prevodovky rozhodne neni treba tak casto menit, ale pokud shanis tak se mrkni na inzerat od Rom.a

Uz jsem pisnul SZ Rom.ovi diky...jj prej se menit tak casto nemusi ale me to bylo doporuceno k memu jezdeckemu nasazeni ze mi to jen prospeje pořádnej výtlem
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:11   Citovat  

To Frik taky se ti nekdy rozsviti kontrolka motoru kdyz je to studene potom co jsi zaslepil ERG? na me to nekdy blikne a je to v ten moment kdy si chce zacit prisavat teplo pred ERG to mi hlava nebere
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:15   Citovat  

Majlou napsal:
To Frik taky se ti nekdy rozsviti kontrolka motoru kdyz je to studene potom co jsi zaslepil ERG? na me to nekdy blikne a je to v ten moment kdy si chce zacit prisavat teplo pred ERG to mi hlava nebere

Hm to se mi nestavalo, mozna mas spatnou lamdu, nebo zacina umirat lambda. EGR blok by nemel delat zadny problem s ECU.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 13:18   Citovat  

Frik napsal:
Hm to se mi nestavalo, mozna mas spatnou lamdu, nebo zacina umirat lambda. EGR blok by nemel delat zadny problem s ECU.

kdyz jsem byl u Ninji napojen na pc tak to tam v zaznamu bylo vyhodnocene je mozne ze P5G je na to choulostiva a eviduje to.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 14:52   Citovat  

Hodim dotaz jeste jeden do placu Mrk
Panove hlavne ty zamerene co jezdi okruhy atd.. nebo lidi ala ReNo svatoušek
Spojka nekdo rika origo bohate staci neklouze ti a nemas zase takovej kroutak aby se tam davala keramika. Presto vznesu dotaz kterou z techto peti spojek pouzit pro vrchy? ano mam to i na denni jezdeni me na tvrdej pedal slapat nevadi ale nevim jak moc to vadi keramice Se stydím
Pripadne zkusenosti s nejakou z tech vybranych uvitam diky kluci.

tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
tudy odkaz
   Návrat  
L-E-J-Č-I je teď offline  L-E-J-Č-I
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.9.2011 , 15:01   Citovat  

nech oblozit lamelu keramikou.Ma to tak kamos na novem vlaeo pritlacaku a funguje to.Nechaval to delat na TDI kde ma kroutak okolo 500Nm a nema stim problem.Je to docela i prijemne na rozjizdeni.Pokud mas na mysli spojku ktera bud stoji nebo jede tak to jsou nejake 3lamelove.Ale to uz jsou plne na zavodni uceli.Stou se normalne nerozjedes. Velmi šťastný
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 10.9.2011 , 19:12   Citovat  

Ozz napsal:
potvrzuju že se pár lidí zastavilo Úsměv akorát jsme zjistili že má chyba v abs nebude pouze relátkem Smutný

Standartně jsou tam sjeté uhlíky.Taky jsem to řešil.Pokud by jsi chtěl tak je z druhého vytáhnu a nafotím.Stejně je budu muset taky objednat.Výměna je pak jednoduchá ale musíš odvzdušnit brzdy. je to dobrý
Jo a jednoduchej tip jak zjistit uhlíky.Poklepej po motorku třeba kladívkem a pak skus nastartovat a rozjet se a nebo zapni klíček a propoj piny na relé.Pokud je dobrý motorek tak se rozjede. přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.9.2011 , 0:28   Citovat  

Panove,
mam tu porad zabalene predni ciste kotouce EBC + EBC yellow desky na P5G VTi (282mm, 5 der). Necham setik za 5000,-
Nikomu se nehodi vyborne brzdy na preludku? Úsměv
Potrebuju vycistit garaz Lucy
   Návrat  
Ozz je teď offline  Ozz
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 19:43   Citovat  

mám dotaz, kolik se vejde motorového oleje do P5G, 2.0 automat Úsměv bude mi stačit 4 litrový kanystr? Díky..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.9.2011 , 21:58   Citovat  

zdar kluci, dokázal by mi někdo říct co v tomhle balíku polyuretanů chybí na preludu ?? já se v tom nějak nevyznám.. zadní nápravu chci bez 4ws, nenašel sem tam žádný rozlišení tudy odkaz
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 10:55   Citovat  

Repi napsal:
zdar kluci, dokázal by mi někdo říct co v tomhle balíku polyuretanů chybí na preludu ?? já se v tom nějak nevyznám.. zadní nápravu chci bez 4ws, nenašel sem tam žádný rozlišení tudy odkaz

čau, mám to stejné balení na své Prelude a chybí tam ty dva velký silenty podélných ramen a pak tam chybí 2 silenty do příčných zadních ramen (jsou to ty dva do kterých je uchycené to podélné rameno s velkým=hlavním silentem)
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 10:59   Citovat  

mot napsal:
čau, mám to stejné balení na své Prelude a chybí tam ty dva velký silenty podélných ramen a pak tam chybí 2 silenty do příčných zadních ramen (jsou to ty dva do kterých je uchycené to podélné rameno s velkým=hlavním silentem)

no já co sem se díval tak tam nemají psaný ty rta jak píšeš, pak na stabíky a ještě nějaký front strut rod bushing.. nemohl bys mě prosimtě dát odkaz na ty věci co ti k tomu chyběli ??
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 11:10   Citovat  

Repi napsal:
no já co sem se díval tak tam nemají psaný ty rta jak píšeš, pak na stabíky a ještě nějaký front strut rod bushing.. nemohl bys mě prosimtě dát odkaz na ty věci co ti k tomu chyběli ??

ja jsem doobjednaval toto

a pak ulozeni stabiku na predek toto a na zadek toto a bral jsem k tomu i sadu na zpevneni predniho a zadni silentu motoru (ten predni byva vzdycky utrzenej a sehnat nejakej v poradku je snad nemozny, krom novyho, tak jsem tomu pomohl timto
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 11:15   Citovat  

mot napsal:
ja jsem doobjednaval toto

a pak ulozeni stabiku na predek toto a na zadek toto a bral jsem k tomu i sadu na zpevneni predniho a zadni silentu motoru (ten predni byva vzdycky utrzenej a sehnat nejakej v poradku je snad nemozny, krom novyho, tak jsem tomu pomohl timto

tak to sem to pochopil dobře.. ještě co není v sadě tak na stránkách mají tohle, nevíš co to je ?? není to jakoby horní uložení tlumiče ?? tudy odkaz
   Návrat  
mot je teď offline  mot
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 11:26   Citovat  

Repi napsal:
tak to sem to pochopil dobře.. ještě co není v sadě tak na stránkách mají tohle, nevíš co to je ?? není to jakoby horní uložení tlumiče ?? tudy odkaz

cece ted si nejsem jistej co zrovna tohle je, ale je to budto jak rikas to horni ulozeni tlumice (ale to jsem v sade mel) a kdyby to bylo ono tak tam nebudou jen 4ks (to bys mel jen na dva tlumice), ja jsem to tam mel totiz jak na predek tak i na zadek; tohle spis bude (jak mas do predni napravnice pred motorem, ty dve tycky, ktery jsou prisroubovany na prednich ramenech, tak toto bude jejich ulozeni do te napravnice) a to proto ze to jsou jen 4 ks, takze by to sedelo Mrk ale kdyz jsme u toho, tak to ulozeni tech tycek jsem mel taky v sade Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 14.9.2011 , 11:36   Citovat  

mot napsal:
cece ted si nejsem jistej co zrovna tohle je, ale je to budto jak rikas to horni ulozeni tlumice (ale to jsem v sade mel) a kdyby to bylo ono tak tam nebudou jen 4ks (to bys mel jen na dva tlumice), ja jsem to tam mel totiz jak na predek tak i na zadek; tohle spis bude (jak mas do predni napravnice pred motorem, ty dve tycky, ktery jsou prisroubovany na prednich ramenech, tak toto bude jejich ulozeni do te napravnice) a to proto ze to jsou jen 4 ks, takze by to sedelo Mrk ale kdyz jsme u toho, tak to ulozeni tech tycek jsem mel taky v sade Mrk

jojo máš pravdu to bude asi ono, ten traction bar nebo jak tomu v emerice říkají Velmi šťastný
   Návrat  
thebigmove je teď offline  thebigmove
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.9.2011 , 12:58   Citovat  

nechce nekdo kola kosei rs? 17ky 4 srouby Úsměv s pneu
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Preludáři spojme se :)
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích: