Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 29 z 158
Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 12:42   Citovat  

fsoos napsal:
Na vacsinu trajektov samozrejme mozes... do Eurotunelu nesmies s LPG

Eurotunelem myslíš konkrétně který... to mi hlava nebere jezdím v cizině běžně a nějak to neřeším a problém taky nebyl zatím nikde šuk
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 12:43   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Eurotunelem myslíš konkrétně který... to mi hlava nebere jezdím v cizině běžně a nějak to neřeším a problém taky nebyl zatím nikde šuk

eurotunel je jenom jeden a to pod mořem mezi francií a anglií

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 16:48   Citovat  

MartinL napsal:
Diky moc za radu, jen otazecka, kolik te to vyslo? Asi mas teda LOVTEC, ze? Vim, ze to je individualni, jen tak, at vim, jestli tu cenu 25000 mam brat jako zaklad.Jeste jednou dik.

Mě to vyšlo u toho Fojtíka 29.500 kč i s FlushLube

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 20:02   Citovat  

nemate nekdo zkusenosti se "zvýšením výkonu motoru na LPG"???

zde tudy odkaz

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 10.8.2011 , 22:11   Citovat  

David.306 napsal:

zde tudy odkaz

Prosím tě nedělejto.. už takle je dost vysoká teplota spalování a stím spojený určitý záludnosti.. lehký zvýšen í výkonu oproti benzínu jde udělat běžným naladěním LPG jednotky...

Schluke je teď offline  Schluke
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 9:42   Citovat  

David.306 napsal:

zde tudy odkaz
Taky jsem se o to zajímal, ale usoudil jsem, že raději nebudu experimentovat, protože s tím stejně nikde "nezávodím" a současný výkon mi na pohodlně předjíždění stačí. Každopádně se připojuji k dotazu OK

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 17:56   Citovat  

Došlo mi FlushLube tak jsem zajel do HL Propanu a prodali mi nějaké Polské přimazávání ventilů 1 litr 420 kč. Nic jiného na Ostravsku není tedy asi je ale ty ceny jsou šílený co za to chtějí. Naplnil jsem bandasku a začal seřizovat kapání. Nemůžu se stím domluvit ani za mák buď ten Polský sajrajt má jinou hustotu, protože buď mi to nekape vůbec nebo zase moc nebo zase málo pokaždé když přijedu musím do motoru a podívat se jestli kape. Teď jsem na zkoušku koupil GasLube odkaz Tak doufám že to nebude dělat taky takový bordel

Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.8.2011 , 19:16   Citovat  

Tak od dneška je můj Aerodeck taky v plynu HaHaaa

Zatím najeto jen 160km, takže na hodnocení je brzo, ale subjektivně žádný rozdíl proti benzínu, ani manuální přepnutí během akcelerace (ale netočil jsem to přes 6000 ot.) není poznat. Po 1tkm seřízení a uvidíme...Spotřebu ještě nevím, ale po těch 160km teprve začíná problikávat první dioda z pěti a to jsem jel většinu po D1 cca 140km/h. Jinak je to Magic3 a nádrž 45L ve rezervě.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.8.2011 , 16:50   Citovat  

Dopis napsal:
Tak od dneška je můj Aerodeck taky v plynu HaHaaa

Zatím najeto jen 160km, takže na hodnocení je brzo, ale subjektivně žádný rozdíl proti benzínu, ani manuální přepnutí během akcelerace (ale netočil jsem to přes 6000 ot.) není poznat. Po 1tkm seřízení a uvidíme...Spotřebu ještě nevím, ale po těch 160km teprve začíná problikávat první dioda z pěti a to jsem jel většinu po D1 cca 140km/h. Jinak je to Magic3 a nádrž 45L ve rezervě.

Já na první zelené diody ujedu necelých 200 km a na červenou rezervu dalších 200 - 250 km Velmi šťastný

turkpet je teď offline  turkpet
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.8.2011 , 9:08   Citovat  

MartinL napsal:
Ahoj chlapi, nevim, jestli uz to tu nekdo zminoval, vyhledavani nic nenaslo, ale mate nekdo zkusenosti s montazi LPG od Szotek ECO-GAS tudy odkaz v Havirove? Mam Civic 7G 2004 1.6 5D , znamy si u nej nechal delat starou octavii 1.6, zatim spokojeny, ale na netu jsem na pana Szotka narazil i na negativni recenze. Co vy? Dekuji

Zdravím.Tak po tom, čo som stravil hodiny na netu a cez strakonice tudy odkaz som sa dostal až k Szotkovi do Havířova a stačilo mi 5 min.aby som vedel, že tam si to určite nenecham namontovať.Silácke reči o tom ako su najlepší, že ten a ten nie je pre nich žiadna konkurencia, že po 20 rokoch montáže...drahší tak o 2.5 tis..., všetko ale problém..to máte hlinikové sanie, to bude trvať tak 3 dni... ten Stag 4 plus to absolutne nejde do vašej Hondy...zavolajte si do Strakonic a oni vam to vysvetlia...(pozn.Strakonice mi predtým navrhli system Stag.. Hihi Tak som zašiel do OV k p.Knopp, za 1.5 dňa to bolo hotové, zkraja neistota, ale po 1500km zatiaľ dobré.Ešte to bude chcieť doladiť-svieti kontrolka motoru- ale s rodinou t.č. plne naložený, 3 deti vzadu, plná truhla na streche a po okreskách za 9.5l/100km.Takže u mňa Szotek KO , po ziskani ďalších informacii by som na Ostravsku smeroval do HL propan. OK

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 8:12   Citovat  

Tak mam najeto 10000 na lpg a bohuzel zacaly problemy. Dostal jsem se presne tam kam jsem nechtel plynari me posilaj do servisu a servis k plynarum.

Cca 5000 km vsechno fungovalo OK, pak zacaly problemy.

Motor pri provozu na lpg zacal poskubavat na volnobeh, tak sem zajel k plynarum, ty tvrdili ze je vse OK ze mam vymenit svicky. Kazdopadne na benzin bylo vse OK presto mi plynari tvrdili ze na benzin je to jeste horsi nez na plyn.

Ok vymenil jsem svicky jenze nic se nezmenilo tak sem to prestal resit a najel dalsich cca 4000 km. Jenze posledni dobou se to zacalo zhorsovat a dela to i na benzin. Plus zacala se dit dalsi neprijemnost pri vyrazeni na nautral to kazdou chvili chcipne nejdriv to delalo jen na lpg a ted uz i na benzin.

Byl jsem tedy v servisu ventily jsou ok, diagnostika ok.

Navic plynar mi vypravel ze prej mel stejnyho zakaznika ze stejnym autem a stejnym problemem. A prej to delalo naky maly cidlo ukryty kdesi v motoru a ani diagnostika nic neodhalila, coz mi prijde jako celkem slusna pohadka.
Zkratka mam pocit ze mi chtel vzdycky akorat zavrit hubu aby meli pokoj.

System mam Magic 3 montovanou v Prazsky pobocce HL propanu. Rikal jsem si ze kdyz to necham namontovat primo na pobocce ze muzu cekat vstricnej pristup ale prijde mi ze kdyz tam prijedu tak maj problem i pozdravit.

Nevi nekdo o nekom sikovnym kolem Prahy co dela Magica? Je mozny ze instalace plynu ovlivnuje chod i na benzin?
Mechanik tvrdil ze muze protoze tam pribylo spoustu veci hadic atd.

Musim rict ze dokud jsem jezdil na benzin nemel jsem zadnej problem co se motoru tyce.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 11:33   Citovat  

karnas napsal:
Tak mam najeto 10000 na lpg a bohuzel zacaly problemy. Dostal jsem se presne tam kam jsem nechtel plynari me posilaj do servisu a servis k plynarum.

Cca 5000 km vsechno fungovalo OK, pak zacaly problemy.

Motor pri provozu na lpg zacal poskubavat na volnobeh, tak sem zajel k plynarum, ty tvrdili ze je vse OK ze mam vymenit svicky. Kazdopadne na benzin bylo vse OK presto mi plynari tvrdili ze na benzin je to jeste horsi nez na plyn.

Ok vymenil jsem svicky jenze nic se nezmenilo tak sem to prestal resit a najel dalsich cca 4000 km. Jenze posledni dobou se to zacalo zhorsovat a dela to i na benzin. Plus zacala se dit dalsi neprijemnost pri vyrazeni na nautral to kazdou chvili chcipne nejdriv to delalo jen na lpg a ted uz i na benzin.

Byl jsem tedy v servisu ventily jsou ok, diagnostika ok.

Navic plynar mi vypravel ze prej mel stejnyho zakaznika ze stejnym autem a stejnym problemem. A prej to delalo naky maly cidlo ukryty kdesi v motoru a ani diagnostika nic neodhalila, coz mi prijde jako celkem slusna pohadka.
Zkratka mam pocit ze mi chtel vzdycky akorat zavrit hubu aby meli pokoj.

System mam Magic 3 montovanou v Prazsky pobocce HL propanu. Rikal jsem si ze kdyz to necham namontovat primo na pobocce ze muzu cekat vstricnej pristup ale prijde mi ze kdyz tam prijedu tak maj problem i pozdravit.

Nevi nekdo o nekom sikovnym kolem Prahy co dela Magica? Je mozny ze instalace plynu ovlivnuje chod i na benzin?
Mechanik tvrdil ze muze protoze tam pribylo spoustu veci hadic atd.

Musim rict ze dokud jsem jezdil na benzin nemel jsem zadnej problem co se motoru tyce.

Tohle přesně vypadá na ventily , jsou určitě dobře nastavené vůle ? Pak bych se podíval na kabely k benzínovým vstřikům , může tam být špatný spoj .

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 15.8.2011 , 11:54   Citovat  

Taky sem to tipoval na ventily, ted sem je nechal jeste pro jistou zkontrolovat a sou OK. Jinak tam bohuzel nejsou svicky NGK, takze cekam az mi prijdou ze statu, do te doby pry nema cenu nic resit. Vadnej kable ke vstrikum by mela nahlasit diagnostika...ta bohuzel mlci

saly je teď offline  saly
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 10:05   Citovat  

Ahoj

Chtěl bych dát svého Accorda do plynu máte někdo zkušenosti s dobrým servisem. Jsem z Uherského Hradiště. Accord rok 2004 2.0.

Díky moc za odpovědi.

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 11:03   Citovat  

saly: asi bych zajel do zlina (matservis), zatim me to od nich funguje celkem bez problemu... odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 12:12   Citovat  

karnas napsal:
Taky sem to tipoval na ventily, ted sem je nechal jeste pro jistou zkontrolovat a sou OK. Jinak tam bohuzel nejsou svicky NGK, takze cekam az mi prijdou ze statu, do te doby pry nema cenu nic resit. Vadnej kable ke vstrikum by mela nahlasit diagnostika...ta bohuzel mlci

Tak záhada pokračuje dnes třetí den co jezdim jenom na benzin to prestalo zlobit. Na benzin funguje vse naprosto bez problemu, plyn zatim nemam odvahu zkouset, protoze me ceka cesta na moravu o vikend. Jak kdyby se to auto po tom plynu vzdycky nejakou dobu vzpamatovavalo. Najde se nekdo znalej, kdo vymysli nejakou logickou hypotezu? V servisu na me budou koukat jak na blazna, plynari reknou na benzin ti to blbne taky tecka.

David.306 je teď offline  David.306
3 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 13:56   Citovat  

karnas napsal:
Tak záhada pokračuje dnes třetí den co jezdim jenom na benzin to prestalo zlobit. Na benzin funguje vse naprosto bez problemu, plyn zatim nemam odvahu zkouset, protoze me ceka cesta na moravu o vikend. Jak kdyby se to auto po tom plynu vzdycky nejakou dobu vzpamatovavalo. Najde se nekdo znalej, kdo vymysli nejakou logickou hypotezu? V servisu na me budou koukat jak na blazna, plynari reknou na benzin ti to blbne taky tecka.

jakou znacku vstriku na lpg mas?me auto na plyn taky zlobilo(netahlo a obcas cukalo),mam vstrikovace valtek a stacilo je seridit.mely maly zdvih a nestihaly vstrikovat dostatek plynu.v servise serizeno a nastaveno a zatim vse bez problemu.

v techto vstrikovacich jsou nejake gumicky(asi tlumi ráz vstrikovacu),ktery se casem vymackaji(u me za cca 7000km).maji mit zdvih 0,55mm a ja je mel 0,35,takze to bylo jasny Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 16.8.2011 , 14:36   Citovat  

Mam system od HL propanu Magic 3, co tam je za vstriky ted z hlavy nevim. Auto necuka jede v poradku v celym spektru otacek. Akorat ne neutral to pocukava a chcipa. Jak jsem uz psal u plynaru sem byl uz asi 4 krat vzdycky to napojej chvili stelujou pak reknou ze plynem to neni.

Dale mi to posledni dobou furt vyhazuje chudou smes tak vzdycky jedu na serizeni a vydrzi to tak 2 dny.

Uz sem psal jezdim primo do prazsky pobocky HL propanu, cekal jsem ze tam budou kompetentni, bohuzel asi jsem se zmylil a do ostravy to mam lehce z ruky.

otto je teď offline  otto
0
PříspěvekZaslal: 17.8.2011 , 21:04   Citovat  

saly napsal:
Ahoj

Chtěl bych dát svého Accorda do plynu máte někdo zkušenosti s dobrým servisem. Jsem z Uherského Hradiště. Accord rok 2004 2.0.

Díky moc za odpovědi.

Ja jsem nechal delat civica v Prostejove u Fedor Auto. Sice tam je jeden z prodejců trochu sverazny, ale jinak jsem zatim se vsim spokojeny. Mam Stag 300 premium, vstriky Valtek 34, reduktor tomasseto. Mam to od letosniho ledna, najeto 25000 a zatim to jede jako po masle. No kazdopadne to je asi o tom jak cloveka presvedci kdyz se tam zajede podivat. Jinak jsem byl v kontaktu i s AUTOPLYN-CENTRUM ve Zline, sice jen po mailu, ale pusobilo to seriozne.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 15:34   Citovat  

karnas napsal:
Mam system od HL propanu Magic 3, co tam je za vstriky ted z hlavy nevim. Auto necuka jede v poradku v celym spektru otacek. Akorat ne neutral to pocukava a chcipa. Jak jsem uz psal u plynaru sem byl uz asi 4 krat vzdycky to napojej chvili stelujou pak reknou ze plynem to neni.

Dale mi to posledni dobou furt vyhazuje chudou smes tak vzdycky jedu na serizeni a vydrzi to tak 2 dny.

Uz sem psal jezdim primo do prazsky pobocky HL propanu, cekal jsem ze tam budou kompetentni, bohuzel asi jsem se zmylil a do ostravy to mam lehce z ruky.

Tak se dneska konecne vyresil problem s lpg.

Starsimu panovi vedoucimu pobocky jsem opet nestal za pozdrav. Jeho kolega opet vypravel pohadky o zahadnym cidle ktery za vsechno muze. Kdyz sem mu rek ze tejden provozu jenom na benzin, nebyl zadnej problem, pohotove odvetil ze on jeszdi lpg benzin tak 50 na 50 jinak jsou prej problemy.

Nastesti jsem se nenechal odbejt a vzal to do rukou mladsi kluk, se kterym jako s jedinym je rozumna rec. Vymenil vstriky za vetsi, seridil a zda se ze to funguje paradne. Btw tuto myslenku vyslovil uz minule. Kdyz sem to dneska nejdriv rikal tomu jeho kolegovi tak odvetil ze to je skoro urcite vylouceny.

Takze suma sumaru 4 krat jsem tam jel zbytecne, mam to 100km a stravil tam spoustu casu. Zbytecne jsem vymenil zanovni svicky NGK. Mam sto chuti zavolat na ostravskou centralu a poreferovat o pristupu na jejich prazsky pobocce.

neuwrdg2 je teď offline  neuwrdg2
0
PříspěvekZaslal: 22.8.2011 , 17:34   Citovat  

dobrý den
mé zkušenosti s lpg u hondy crv-ex r.v.2009, jsou zatím po cca 14 tisících km jen pozitivní, na benzín vůbec nepřepínám.
Přetavbu jsem udělal ve 30 000km lpg lpi vialle s flashlube od vialle v autogas coubal, nádrž 80 l v místě rezervy. Cena byla vyšší cca 55 000kč včetně zvýšení podlážky v kufru. Provoz zcela bez problémů.
Spotřeba při letním cestování po Skandinávii s dlouhým autoboxem" na střeše a klimatizací 9,5l lpg průměr na 5000km.
Auto jede na plyn s plným výkonem 160-170km/ h (max. 183km/h ale jen chvilku) s "rakví" na střeše zcela bez problému. Jen se výrazně zvýší spotřeba flashlube aditiva pro přimazávání ventilů a též spotřeba stoupne na cca 13l / 100km.
Obrázky upraveného motoru a nádrže v kufru jsou na adrese

tudy odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.8.2011 , 10:07   Citovat  

Tak vialle to je mercedes mezi lpg systemama a cena tomu taky odpovida. Hlavnim rozdilem je ze se vstrikuje kapalnej plyn. V mym pripade uz by mi prislo moc dat do auta za cca 200k system za 55k.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 14:41   Citovat  

Zdravím,
prosím o radu:
Je normálne, aby po nainstalovaní LPG svietila kontrolka motoru? Mám systém Stag 4 plus, auto inak jazdí dobre, pri prvej kontrole po 500km v PC zaregistrovali chudý zmes, ale po šteľování (len staticky pri voľnobehu..)sa to objavilo prakticky ihneď znovu. Zatiaľ najazdeno 4000km.Ďakujem za odpoveď.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 15:56   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím,
prosím o radu:
Je normálne, aby po nainstalovaní LPG svietila kontrolka motoru? Mám systém Stag 4 plus, auto inak jazdí dobre, pri prvej kontrole po 500km v PC zaregistrovali chudý zmes, ale po šteľování (len staticky pri voľnobehu..)sa to objavilo prakticky ihneď znovu. Zatiaľ najazdeno 4000km.Ďakujem za odpoveď.

Ne ,není to normální pokud ti nesvítila před montáží tak ti nesmí svítit ani teď. Máš to špatně seřízený. Já jsem to měl taky tak a ten trotl co to montoval se pořád vymlouval na starou lambdu ,že si ji mám vyměnit. Tak jsem zajel přímo k výrobci HL Propan a napíchli mě na PC a hned řekli že je to špatně seřízaný. Vyjeli jsme na cestu a mechanik seděl nedle mě a za jízdy upravoval palivovou křivku LPG a od té doby no problémo. A pokud se budou vymlouvat tak si najdi jiného mechanika ,který tomu rozumí a opravdu to umí a pak jim přines učet na proplacení. Tyhle firmy chcou jen prachy ,ale málokdo to umí dobře seřídit

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 12:02   Citovat  

Zdravím.
Tak včera po roznych pozitívnych ohlasoch aj na iných serveroch návštěva autoservisu tudy odkaz PC diagnostika a doladění LPG systému (problémy byli:svítila kontrolka-hlášeni chudé směsy, spotřeba 11L plynu proti 8L benzínu)
Perfektní profesionální prístup od objednania sa po telefone až po realizaciu....počkal som si vo vstupnej Hale u kafíčka, cez velké presklené dvere som mohol sledovať 4 boxy kde kmitali u každeho auta automechanici, moje vozidlo ladili jak staticky, tak s PC za jazdy, na záver vysvetlenie čo bolo vykonané, platba na pokladni a hybaj domov. Mám to sice 100km, ale hodinka cesty mi stála za to, kontrolka nesvieti, verím, že aj spotreba pojde dole.
Je vidieť, že aj v Českých podmienkach keď sa chce,tak to ide podľa hesla. Náš zákazník, náš pán!!! přátele

omega je teď offline  omega
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 31.8.2011 , 19:54   Citovat  

Zdravim
Rozmyslam ze pojdem do Accordu 6G , je malo poruchove ,len spotreba je trosku vyssia.
Aky motor je idealny na prestavbu na LPG ?
Hlavne tie sedla ventilov sa mozu inak tvarit ...asi idealny by bol Acord type HaHaaa ale tak 2.3 a 2.0 by bol tiez v pohode.
Ktory by ste mi dopoucili a tiez skusenosti.
Diky přátele

Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
-1
PříspěvekZaslal: 1.9.2011 , 12:55   Citovat  

omega napsal:
Zdravim
Rozmyslam ze pojdem do Accordu 6G , je malo poruchove ,len spotreba je trosku vyssia.
Aky motor je idealny na prestavbu na LPG ?
Hlavne tie sedla ventilov sa mozu inak tvarit ...asi idealny by bol Acord type HaHaaa ale tak 2.3 a 2.0 by bol tiez v pohode.
Ktory by ste mi dopoucili a tiez skusenosti.
Diky přátele

Nazdar,

Mam Acc6G, 2.3, na LPG bylo predelano na jare, od te doby tam zatim mam najeto cca 10.000km. ... oranzova kontrolka "check engine: sem-tam zasviti, sem-tam zhasne... hlasi to chudou smes, ale krome kontrolky jsem zadnou zmenu v chovani auta nezbadal. Asi prvni 2 tydny litali otacky na volnobeh nahoru a dolu v rozmezi 400-700... od te doby klid. Spotreba sla mirne na horu... mimo mesto asi 0.5 litru, ve meste a na dalnici tak o 1,5 litru. To ale zas tak moc neresim, kdyz ted tankuji za 16,50... Takze suma sumarum, motorizace 2.3 LPG urcite zvladne v pohode.

MartinL je teď offline  MartinL
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:33   Citovat  

turkpet napsal:
Zdravím.Tak po tom, čo som stravil hodiny na netu a cez strakonice tudy odkaz som sa dostal až k Szotkovi do Havířova a stačilo mi 5 min.aby som vedel, že tam si to určite nenecham namontovať.Silácke reči o tom ako su najlepší, že ten a ten nie je pre nich žiadna konkurencia, že po 20 rokoch montáže...drahší tak o 2.5 tis..., všetko ale problém..to máte hlinikové sanie, to bude trvať tak 3 dni... ten Stag 4 plus to absolutne nejde do vašej Hondy...zavolajte si do Strakonic a oni vam to vysvetlia...(pozn.Strakonice mi predtým navrhli system Stag.. Hihi Tak som zašiel do OV k p.Knopp, za 1.5 dňa to bolo hotové, zkraja neistota, ale po 1500km zatiaľ dobré.Ešte to bude chcieť doladiť-svieti kontrolka motoru- ale s rodinou t.č. plne naložený, 3 deti vzadu, plná truhla na streche a po okreskách za 9.5l/100km.Takže u mňa Szotek KO , po ziskani ďalších informacii by som na Ostravsku smeroval do HL propan. OK

Ahoj, dekuju zaodpoved a doporuceni, jsem z Koprivnice tak jsem se zajel optat do HV GAS tudy odkaz , tam mi nabizi ELPIGAZ, ze pry uz to montujou 20 let. Mel bych pry tam dostrik benzinu pri vyssich otackach. Cena cca 30 tisic Kc. Ptam se protoze jsem tu nic o tomto systemu nenasel, mate to nekdo? Dekuji.

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:50   Citovat  

MartinL napsal:
Ahoj, dekuju zaodpoved a doporuceni, jsem z Koprivnice tak jsem se zajel optat do HV GAS tudy odkaz , tam mi nabizi ELPIGAZ, ze pry uz to montujou 20 let. Mel bych pry tam dostrik benzinu pri vyssich otackach. Cena cca 30 tisic Kc. Ptam se protoze jsem tu nic o tomto systemu nenasel, mate to nekdo? Dekuji.

Co to znamena vyšší otáčky? 3000? 6000? Nevidím žádný důvod proč přivstřikovat benzín Ble Pokud vím používá se to u motorů co mají přímé vstřikování benzínu , aby se benzínový vstřik chladil.

MartinL je teď offline  MartinL
0
PříspěvekZaslal: 5.9.2011 , 21:55   Citovat  

Jo, pry kvuli ochlazeni, ze pry to tak montuji treba do subaru...a ze pry at to ma na VTEC dostacujici vykon, pry to tak nastavuji vzdy... Ble Taky nevim, jak rikam, Elpigaz neznam...

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina