Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Pozor policie má novou hračku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 5
GrygarMartin2 je teď offline  GrygarMartin2
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 20:57   Citovat  

tak ještě jeden dotaz, jaká je pokuta za clonu na čelním skle? At vím jestli mi to za to stojí nebo ne to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 20:58   Citovat  

Bully napsal:
Rysek tam muze byt klidne nekolik, kazdopadne nejenom v CR plati to co jsem napsal pred tebou a je to uvedeno v zakone, tak i ve vykladech zakona, stanoviscich MD apod. . Jednoznacne plati ze na celni sklo krome vyjimek jako ta dalnicni znamka nesmi dodatecne prijit zadny protislunecni pruh, reklamni nalepka, zadna ani cira folie apod. . A zase uz ponekolikate- ze diky benevolenci policie nebo techniku na STK (korupci, znamostem, ...) neco projde neznamena ze to neni zakonem vyslovene zakazane.

Neresim to ted korupci, znamosti a podobne, ale metodikou, jakou to na STK maji zjistovat...
Pokud to je nalepene zevnitr, nepresahuje to povolenou max. bezpecne zakryti skla a je to polopruhledne, tak to neni prave dle nasich zakonu plne prokazatelne...
Resil jsem to na STK pred mesicem...
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:01   Citovat  

Dany napsal:
Neresim to ted korupci, znamosti a podobne, ale metodikou, jakou to na STK maji zjistovat...
Pokud to je nalepene zevnitr, nepresahuje to povolenou max. bezpecne zakryti skla a je to polopruhledne, tak to neni prave dle nasich zakonu plne prokazatelne...
Resil jsem to na STK pred mesicem...

Ja to pisu obecne, vubec nemam v umyslu te z neceho podobneho vinit.
Na STK i jinde ti kdokoli muze rict cokoli, ale tezko to bude mit vetsi vahu nez zakon. Zagoogluj a zjisti si to sam, nemam chut nikoho presvedcovat, jenom konstatuji jak to proste je Mrk
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka

Dany napsal:
Mel jsem to na EVU9 (tmave bocni, na celni sklo bych nikdy folii nedal osobne), je pravda, ze ve dne naprosto v pohode, dokonce to je prijemne, pokud pali slunce, ale v noci bych vrazdil... Nakonec jsem na prednich bocnich sklech tu folii strhnul a dal svetlejsi, nejtmavsi s moznou homologaci, nicmene prave diky origo zatmavenym sklum uz absolutni propustnost nesplnuji, ale pokud je atest, tak se to nastesti moc neresi... Ale to plati hlavne u nas, v Rakousku jsem s tim treba problem mel a dokonce na jinem aute jednou cestou na ring i v Nemecku...

Já si myslím že je kolem toho zbytečný povyk ,folie prostě na předních sklech být nesmí a to policie ví a může za to pokutovat i bez nějakého měřáku co dostali z Polska pořádnej výtlem . Pokud si to někdo nalepí na přední skla a policie ho za to bude pokutovat dělá to opravněně! I přes to vše jsem si na okna folie nalepil a klidně za to ponesu následky je to prostě paráda. Na autech co si budeme povídat máme skoro každy nějakou nelagální úpavu a docela v klidu s tim žijeme Úsměv
   Návrat  
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka

ReNo napsal:
Tak abych to zjednodusil a nevytvarel dlouhou diskuzi.
Psalo se tu o pokutach a o tom, kterak z daneho vozu neni videt. A ja tvrdim, ze tomu tak zdaleka neni. Sam jsem videl nekolik folii a co folie to jinej pohled ven. Pri stejnem zatmaveni .. ja osobne mam 85% procent folie Suntec + 45% pokoveni + neco jeste seriove zatmaveni. Problem mam jen ve sve podzemni garazi, to radeji sundavam skla ... abych lepe videl pri zajizdeni do kobky Úsměv
Ale abych tu cetl, kterak jsem pirat jen proto, ze mam zatmaveno a tudiz vidim prd .. to je na moji naturu trochu moc Úsměv
V necem ma Dany pravdu, pri prudkem svetle je naopak zatmaveni nejen prijemnejsi, ale take podstatne bezpecnejsi nez nezatmavene sklo .. nejsem tolik unaven z prazeni z boku .. a pri pohledu pres bocni okenko vidim okamzite ostre = bezpecne.
Jinak jsem asi buh, nebot jsem v me prelude, ktera mela ze serie pouze celni sklo a kliku v motoru, nezaplatil nikdy pokutu za stav vozidla (krom te absence predni SPZ - tam jsem musel dvakrat na urad a potreti se mi uz na stejnej nechtelo Se stydím )
Nejsem nazoru, ze tuner je prase co musi platit. . jsem nazoru, ze platit maji lide, co jezdi skoro rozpadlym vozem, jejichz stav ohrozuje vsechny a hlavne je same KO

Mimochodem, atest na tech bocnich mam a ani nebyl moc drahej OK

s tim s tebou maximalne souhlasim je to dobrý
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:06   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
tak ještě jeden dotaz, jaká je pokuta za clonu na čelním skle? At vím jestli mi to za to stojí nebo ne to mi hlava nebere

Ja jsem to kdysi resil pruhem z cerne dirkovane folie co na skle drzi jenom statickou elektrinou. Kdyz se o to nekdo moc zajimal tak jsem to proste sloupnul (a za chvili to zase pritlacil zpatky :twisted: ). Jasne ze i za tohle muzes dostat pokutu, kazdopadne se tim ale silne zvysi sance na primhoureni oka Mrk
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:12   Citovat  

ReNo napsal:
Tak abych to zjednodusil a nevytvarel dlouhou diskuzi.
Psalo se tu o pokutach a o tom, kterak z daneho vozu neni videt. A ja tvrdim, ze tomu tak zdaleka neni. Sam jsem videl nekolik folii a co folie to jinej pohled ven. Pri stejnem zatmaveni .. ja osobne mam 85% procent folie Suntec + 45% pokoveni + neco jeste seriove zatmaveni. Problem mam jen ve sve podzemni garazi, to radeji sundavam skla ... abych lepe videl pri zajizdeni do kobky Úsměv
Ale abych tu cetl, kterak jsem pirat jen proto, ze mam zatmaveno a tudiz vidim prd .. to je na moji naturu trochu moc Úsměv
V necem ma Dany pravdu, pri prudkem svetle je naopak zatmaveni nejen prijemnejsi, ale take podstatne bezpecnejsi nez nezatmavene sklo .. nejsem tolik unaven z prazeni z boku .. a pri pohledu pres bocni okenko vidim okamzite ostre = bezpecne.
Jinak jsem asi buh, nebot jsem v me prelude, ktera mela ze serie pouze celni sklo a kliku v motoru, nezaplatil nikdy pokutu za stav vozidla (krom te absence predni SPZ - tam jsem musel dvakrat na urad a potreti se mi uz na stejnej nechtelo Se stydím )
Nejsem nazoru, ze tuner je prase co musi platit. . jsem nazoru, ze platit maji lide, co jezdi skoro rozpadlym vozem, jejichz stav ohrozuje vsechny a hlavne je same KO

Mimochodem, atest na tech bocnich mam a ani nebyl moc drahej OK

Jsi jenom demagog. Pokud je neco zakazaneho a ty to mas na aute, nemuzes se rozcilovat ze po tobe nekdo bude chtit pokutu (i kdyz se ti to zatim stalo nakrasne jenom parkrat). O mire nebezpecnosti jednotlivych pripadu bychom se tu mohli dohadovat donekonecna a to asi nikdo nechce, princip je ale jasny pro vsechny.
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:13   Citovat  

Bully napsal:
Ja to pisu obecne, vubec nemam v umyslu te z neceho podobneho vinit.
Na STK i jinde ti kdokoli muze rict cokoli, ale tezko to bude mit vetsi vahu nez zakon. Zagoogluj a zjisti si to sam, nemam chut nikoho presvedcovat, jenom konstatuji jak to proste je Mrk

Zase s tebou nebudu plne souhlasit a take te nechci nijak poucovat...

Pokud ale neexistuje presna metodika, jak rozhodnout, co je a co neni prokazatelne legalni, pohybujes se ne mimo zakon, ale proste na hrane... Nerikam, ze to je v poradku, ale jednoduse jen to, ze pokud to udelam tak, ze to nevybocuje z metodiky, neni to automaticky nezakonne...

Uvedu jeste jeden priklad od jinud. Zákon v ČR přesně říká, že podnikajici subjekt s aktivy presahujici 40mil. kc je POVINEN mit ucetni audit, ale NEEXISTUJE statni subjekt, ktery by ho mohl pokutovat za to, ze tuto povinnost nesplnil... Oni ho sice nakonec samozrejme donuti, aby ten audit udelal, jinak mu udelaji pakarnu jinde Úsměv...

Takze pokud je mezera mezi zakonem a vykonnou moci, pak nevidim duvod, proc to nevyuzit, ackoli zase netvrdim, ze to je spravne...
   Návrat  
Nipper je teď offline  Nipper
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:18   Citovat  

Dany napsal:
Zase s tebou nebudu plne souhlasit a take te nechci nijak poucovat...

Pokud ale neexistuje presna metodika, jak rozhodnout, co je a co neni prokazatelne legalni, pohybujes se ne mimo zakon, ale proste na hrane... Nerikam, ze to je v poradku, ale jednoduse jen to, ze pokud to udelam tak, ze to nevybocuje z metodiky, neni to automaticky nezakonne...

Uvedu jeste jeden priklad od jinud. Zákon v ČR přesně říká, že podnikajici subjekt s aktivy presahujici 40mil. kc je POVINEN mit ucetni audit, ale NEEXISTUJE statni subjekt, ktery by ho mohl pokutovat za to, ze tuto povinnost nesplnil... Oni ho sice nakonec samozrejme donuti, aby ten audit udelal, jinak mu udelaji pakarnu jinde Úsměv...

Takze pokud je mezera mezi zakonem a vykonnou moci, pak nevidim duvod, proc to nevyuzit, ackoli zase netvrdim, ze to je spravne...

Ale tady tě má kdo pokutovat. Velmi šťastný
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:18   Citovat  

Bully napsal:
Jsi jenom demagog. Pokud je neco zakazaneho a ty to mas na aute, nemuzes se rozcilovat ze po tobe nekdo bude chtit pokutu (i kdyz se ti to zatim stalo nakrasne jenom parkrat). O mire nebezpecnosti jednotlivych pripadu bychom se tu mohli dohadovat donekonecna a to asi nikdo nechce, princip je ale jasny pro vsechny.

Proc jsi vybral zrovna slovo demagog?
Pouze tu prezentuji svuj nazor a prikladam sve zkusenosti se zatmavenim skel OK
A neboj, rozhodne si nestezuju na pripadnou pokutu. V seriovem Lupu jsem jich uz stejne nabral vice jak s preludou (za rychlost prevazne) HaHaaa

Tim bych to uzavrel. Ja se nebojim, ja do lesa tuneru muzu OK
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:28   Citovat  

ReNo napsal:
Proc jsi vybral zrovna slovo demagog?
Pouze tu prezentuji svuj nazor a prikladam sve zkusenosti se zatmavenim skel OK
A neboj, rozhodne si nestezuju na pripadnou pokutu. V seriovem Lupu jsem jich uz stejne nabral vice jak s preludou (za rychlost prevazne) HaHaaa

Tim bych to uzavrel. Ja se nebojim, ja do lesa tuneru muzu OK

Kdyz se ptas proc jsem pouzil slovo demagog tak proto, ze snazis na prikladech zavaznejsich prohresku ospravedlnit svoje (nepovolene) upravy, ze na prikladech kdy je tvoje (nepovolena) uprava vzacne a diskutabilne lepsi nez legalni stav zpochybnujes vyznam zakona a ze mi neprimo vsouvas do ust vyrok ze tuner= prase Velmi šťastný .

Taky bych to uzavrel a to slovy- co je povolene je povolene, co je zakazane je zakazane. I kdyz tady budeme vzteky dupat a zpochybnovat na foru H-C kazdy jednotlivy pripad, stejne s tim nepohneme Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:33   Citovat  

Všichni tu řešíte bezpečnost řidiče v provozu, ale zákon nemyslí jen na ně. Znám to dost dobře z pohledu policie, kdy zatmavená skla u řidiče znemožnují správně vykonávat práci. Pro příklad nikdy nevíte na koho narazíte a za takovým černým sklem se vám pak může vysmívat nějakej blbec s pistolí v ruce. Policista pak nemůže správně zareágovat, protože neví co se v autě děje. Policista musí vždy vidět na řidiče i kdyby folie z nebe padaly a zákon mu k tomu napomáhá. Komu se to nelíbí, tak má smůlu a bude za to platit i když to má z výroby.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:40   Citovat  

Bully napsal:
Kdyz se ptas proc jsem pouzil slovo demagog tak proto, ze snazis na prikladech zavaznejsich prohresku ospravedlnit svoje (nepovolene) upravy, ze na prikladech kdy je tvoje (nepovolena) uprava vzacne a diskutabilne lepsi nez legalni stav zpochybnujes vyznam zakona a ze mi neprimo vsouvas do ust vyrok ze tuner= prase Velmi šťastný .

Taky bych to uzavrel a to slovy- co je povolene je povolene, co je zakazane je zakazane. I kdyz tady budeme vzteky dupat a zpochybnovat na foru H-C kazdy jednotlivy pripad, stejne s tim nepohneme Mrk

Ja tu ale nikde nezpochybnuji vyznam zakona. Nikde nepisu, ze zatmavene sklo je lepsi nez nezatmavene. Jen, ze pri prudkem slunci naopak zatmaveni pomuze Úsměv A ani Ti nevkladam do ust "tuner = prase" Úsměv
Precti si prvnich par prispevku v tomto tematu. Na ne jsem reagoval.
Cool

Pripomina mi to debatu o bezpecnostni folii na sklo .. vsude, ze si ji mam dat, ze vyborna proti kradezi. A ze i pri bouracce obcas pomuze a nejsi porezan .. na druhou stranu Te, pri zablokovani dveri, z auta vytahnou jen hasici ...

Proste, kdo bude chtit tmava skla, ten si je stejne da. Tak jako si da hlasitej vyfuk, jina svetla, vetsi kola ...
jak nudnej by svet byl .. kdybych jen serie na ulici potkaval
EOF
přátele
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 21:41   Citovat  

skoda ze se poliice nestara o to aby se nestavalo ze 18 cikanu napadne 6 bilich kluku a totalne je zmasakrujou,
skoda ze se nasi zakonodarci nestaraji o to aby srovnali zivotni uroven s clenskym staty EU a zajima je pouze srovnani cenove hladiny s EU ....
skoda ze se lidi nejsou schopni domluvit a ..... Úsměv odhodlat k naprave ....
ja uz abych si zacal setrit protoze duchodu se nedoziju .....

a resit zatmaveni folii ... s nejvetsi pravdepodobnosti me ani policista s merakem nezastavi natoz abych dostal pokutu 10k za nepovolene zatmaveni pořádnej výtlem ..........
me spis pripada ze se zakonodarci snazi zamaskovat velke problemy .. malickymi nesmysly ktere lidi nastvou a budou o nich diskutovat vic....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 22:06   Citovat  

Newer napsal:
skoda ze se poliice nestara o to aby se nestavalo ze 18 cikanu napadne 6 bilich kluku a totalne je zmasakrujou,
skoda ze se nasi zakonodarci nestaraji o to aby srovnali zivotni uroven s clenskym staty EU a zajima je pouze srovnani cenove hladiny s EU ....

a resit zatmaveni folii ... s nejvetsi pravdepodobnosti me ani policista s merakem nezastavi natoz abych dostal pokutu 10k za nepovolene zatmaveni pořádnej výtlem ..........
me spis pripada ze se zakonodarci snazi zamaskovat velke problemy .. malickymi nesmysly ktere lidi nastvou a budou o nich diskutovat vic....

pěkně OK
   Návrat  
Fish je teď offline  Fish
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 22:21  Naposledy upravil Fish dne 25.8.2011 , 22:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Měl jsem u jednoho auta neprůhlednou folii na předním skle. Celkem široká, nalepená z venku. Hned první den s autem mě zastavila policie v Praze,já se jich zeptal na cestu,pač jsem nevěděl Úsměv Jen mě upozornili,že s folii budu mít problém a pak se divili,jak jsou Hondy drahý,když jim ukazuju kupní smlouvu místo papírů od auta,páč nic jinýho jsem neměl. Na STK musela fólie dolů bez debat.. S technikem jsme jí pěkně loupali Velmi šťastný
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 22:33   Citovat  

maxxi napsal:
pěkně OK

bylo to trosku mimo misu ja vim ..
jen me zacina stvat jak pro dobro lidi nestenke ani pes, pani politici asi nevi v cem lidi zijou....
mysli se tu jen na to aby si kazdej poradne namastil kapsu, napr afera s 100kc za povodne, prisli povodne a penize nejsou, toho kdo si do televize dovolil rict ze 2,6 miliardy nelze dohledat proto, ze je to mala castka, bych ji nechal zaplatit Úsměv
tady jsou paky jen na slusny lidi ale ... zbytecny se vztekat, kazdej si zanadava doma, v hospode.. a prejde to protoze jsme nechopny beranci co si nechaj narizovat nesmyslne vymysli ....
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 23:00   Citovat  

Newer napsal:

částečně máš pravdu, ale police (ta na ulici) za to nemůže. Ti nahoře tomu velí a každý má svého koordinátora a všichni mají svojí "starost" kterou mají na starosti. Někdo důchody. Někdo ty cikány a někdo lidi na silnicích a ty panáčkové venku jen dělají co musí.

Jestli se jedná o cikány či něco jiného je mi v tu chvíli jedno když mě zastaví policajt a zkontroluje mi auto a pokud na něco přijde tak mě čeká sankce s tím musím počítat když mám na autě něco co tam nemá být a začít mu říkat, že místo toho má chytat cikány co mlátí lidi je ubohost.

cikán mlátí=trest
ty máš na autě to co nemáš mít= trest

s tím každý musí počítat kdo poruší zákon....

Věř mi v to, že každý den se setkám s lidmi jak s cikánem či bílým člověkem a musím říct, že ti bilý jsou někdy horší jak ty cikáni a co lidi si dovolí v této republice nemá obdoby..... je to dobrý
   Návrat  
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 23:04   Citovat  

Dutch napsal:
částečně máš pravdu, ale police (ta na ulici) za to nemůže. Ti nahoře tomu velí a každý má svého koordinátora a všichni mají svojí "starost" kterou mají na starosti. Někdo důchody. Někdo ty cikány a někdo lidi na silnicích a ty panáčkové venku jen dělají co musí.

Jestli se jedná o cikány či něco jiného je mi v tu chvíli jedno když mě zastaví policajt a zkontroluje mi auto a pokud na něco přijde tak mě čeká sankce s tím musím počítat když mám na autě něco co tam nemá být a začít mu říkat, že místo toho má chytat cikány co mlátí lidi je ubohost.

cikán mlátí=trest
ty máš na autě to co nemáš mít= trest

s tím každý musí počítat kdo poruší zákon....

Věř mi v to, že každý den se setkám s lidmi jak s cikánem či bílým člověkem a musím říct, že ti bilý jsou někdy horší jak ty cikáni a co lidi si dovolí v této republice nemá obdoby..... je to dobrý

souhlasim:)
muj pripevek byl psan tak trosku s nadsazkou,
jen bylo mysleno, ze se dejou horsi zlociny, kterym by se melo predchazet... nez resit male prestupky jakymi folie jsou pokotou 10 k v zemi kde lidi zijou z "ruky do huby" ....
   Návrat  
Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 23:10   Citovat  

Newer napsal:
souhlasim:)
muj pripevek byl psan tak trosku s nadsazkou,
jen bylo mysleno, ze se dejou horsi zlociny, kterym by se melo predchazet... nez resit male prestupky jakymi folie jsou pokotou 10 k v zemi kde lidi zijou z "ruky do huby" ....
Jsem rád, že si rozumíme přátele Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 25.8.2011 , 23:43   Citovat  

Tak to abych jim s Mazdou ujížděl Ble
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 6:36   Citovat  

Ježiš tohle je zase topic o velkym smradlavym hnědym Tak to valím bulvy
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 8:09   Citovat  

Bully napsal:
Jenomze v EU ceny nedela Dekra (nebo jina zkusebna) ale STK. Jde o to ze musis mit certifikat TUV (ktery zaruci ze konkretni dil je vyzkouseny na konkretni vuz) a potom za urcity poplatek na STK nechas dil homologovat a zapsat do dokladu. Rozdil je tedy v tom ze (viz zmineny odkaz) Dekra zkousky na konkretni vuz provadi (ale netusim co je potreba dal pro zapis do TP), zatimco pri postupu s TUV certifikaty zkousky odpadaji, kdyz uz jsou jednou statni zkusebnou provedene.
Bezne to potom vychazi treba 50€ za kola s jinym ET, 100€ za kola s jinym ET i prumerem v palcich, 200€ za sadu pruzin atd. atd. . Kdyz si dil objednate a nechate namontovat v autoservisu a dolozite to fakturou, byva potom na STK sleva cca 50% (aspon tady v Lucembursku). Jina vec je zpravidla vyssi nakupni cena v obchode nez nekde v E-shopu a hlavne nekrestanska cena za montaz, casto se to ani nevyplati .

Jo,takhle už pár let funguje typový list na větší kola,ale bohužel jen u pár zanček a bohužel zůstalo u této první vlašťovky... Smutný
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 9:05   Citovat  

Taky mam na ITR solidne zatmaveny okna, tipuju 70-80% vsude krome predniho skla a v zivote bych to nesundaval. Je fakt ze v noci je hur videt pri parkovani, ale zase me nikdo neoslnuje tak moc v zrcatku a za silnyho slunce a pri vysokych letnich teplotach je o poznani nizsi teplota uvnitr (nemam klimu) a dobry vyhled ven pres tu folii za silneho svetla. Pri parkovani a nejakym manevrovani za tmy je hur videt, ale to se da zvyknout. Pokutu jsem nastesti nikdy neplatil (tuk tuk) a doufam ze je nebudu muset kvuli nejakym nesmyslne vysokym pokutam nekdy sundavat.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 9:09   Citovat  

Gregy napsal:
Taky mam na ITR solidne zatmaveny okna, tipuju 70-80% vsude krome predniho skla a v zivote bych to nesundaval. Je fakt ze v noci je hur videt pri parkovani, ale zase me nikdo neoslnuje tak moc v zrcatku a za silnyho slunce a pri vysokych letnich teplotach je o poznani nizsi teplota uvnitr (nemam klimu) a dobry vyhled ven pres tu folii za silneho svetla. Pri parkovani a nejakym manevrovani za tmy je hur videt, ale to se da zvyknout. Pokutu jsem nastesti nikdy neplatil (tuk tuk) a doufam ze je nebudu muset kvuli nejakym nesmyslne vysokym pokutam nekdy sundavat.

Souhlas, na Civicovi jsme je měli a paráda, když jsem někde parkoval v těch vedrech, tak sem před čelní sklo dal paraván, po práci přišel k autu a v autě krásnej chládeček, teď když přijdu do auta, tak je mi během chvíle blbě z toho horka, už se těším až si je na auto dám a klidně za ně budu ty pokuty platit Úsměv Jen si určitě nedám 10% propustnost dopředu a dozadu 5% to už je fakt extrém a ve tmě nebylo vzadu nic vidět Velmi šťastný Těch 30% to na celý auto jistí Úsměv A moralisti mi polibte šos Hihi
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 9:17   Citovat  

DanTe napsal:
Souhlas, na Civicovi jsme je měli a paráda, když jsem někde parkoval v těch vedrech, tak sem před čelní sklo dal paraván, po práci přišel k autu a v autě krásnej chládeček, teď když přijdu do auta, tak je mi během chvíle blbě z toho horka, už se těším až si je na auto dám a klidně za ně budu ty pokuty platit Úsměv Jen si určitě nedám 10% propustnost dopředu a dozadu 5% to už je fakt extrém a ve tmě nebylo vzadu nic vidět Velmi šťastný Těch 30% to na celý auto jistí Úsměv A moralisti mi polibte šos Hihi

mam 30% a pohoda, zadni kufrovy okno 20% a pohodicka, jeste nebyl problem, i v noci vidim
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 9:42   Citovat  

Tady jsem nasel video s vyhledem pres danych 96% - vidim zcela v pohode OK

A ano, dostal jsem nehorazne nakopano. Pan BMW si koupil hracku za 200Euro a jeho vylepesene biturbo (385PS/480Nm) me s prehledem rozsekalo Velmi šťastný

Odkaz
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 10:14   Citovat  

Někteří jedinci nechápou, že zatmavení na předních sklech není zakázáno z důvodu, že by neviděli ven, ale proto aby bylo vidět dovnitř. Znemožňujete tím vykonávání práce policie a nepřímo tím zabraňujete správné funkci technických prostředků při dohledu na bezpečnost provozu - radary, kamery. Pro méně chápavé jedince: Když budete mít černé sklo jak bota, tak vás nemůže zaznamenat kamera radadu a nešlo by vás pak nijak postihovat za takové přestupky.

Ale jo, stále si obhajujte, jak dobře vidíte ven a že vám to v ničem nebrání... Jednou se stejně všichni sejdete ve správku.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 10:16  Naposledy upravil DanTe dne 26.8.2011 , 10:19, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Nipper napsal:
Někteří jedinci nechápou, že zatmavení na předních sklech není zakázáno z důvodu, že by neviděli ven, ale proto aby bylo vidět dovnitř. Znemožňujete tím vykonávání práce policie a nepřímo tím zabraňujete správné funkci technických prostředků při dohledu na bezpečnost provozu - radary, kamery. Pro méně chápavé jedince: Když budete mít černé sklo jak bota, tak vás nemůže zaznamenat kamera radadu a nešlo by vás pak nijak postihovat za takové přestupky.

Ale jo, stále si obhajujte, jak dobře vidíte ven a že vám to v ničem nebrání... Jednou se stejně všichni sejdete ve správku.

Tebe fotí radar zboku? To máš docela kliku, protože mě zásadně bere čelně a ani tmavý folie mi návštěvy PČR neušetřily pořádnej výtlem pořádnej výtlem
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 26.8.2011 , 10:19   Citovat  

DanTe napsal:
Tebe fotí radar zboku? pořádnej výtlem pořádnej výtlem

Ne, ale policista chodí z boku a ten musí dovnitř vidět ať se ti to líbí nebo ne.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Pozor policie má novou hračku
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina