Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nurburgring - Onboard videa
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 6
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 22:39  Naposledy upravil civicpower dne 4.7.2011 , 22:47, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

SORRY ZA TĚŽKÝ offtopic
tak dodge by ho neporazil, ale chapes ... tady jde proste o to, ze kdo si koupí renolta na závodění, není závodník od srdce. Každý magor do aut by šel do staré školy jak od japonců (skyline, supra, RX-7, 350Z...) nebo amíků(charger, camaro, challenger, firebird, corvette stingray ...) řekni, co bys radši bral?
RENOLT:

Odkaz

a nebo corvette stingray?

Odkaz
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 22:46   Citovat  

Ameriky jsou pěkný... jsou to stylovky a rychlý jsou jenom na rovinkách na nordschleife by to bylo s nima skoro o ničem... a za toho renolta bych se nestyděl, fungovat bude hodně dobře a dneska se už pomalu nedá sehnat podobný schopný auto VTEC
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
LK8G je teď offline  LK8G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 22:47   Citovat  

OT: bych bral radší H+ Hihi meetallll
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 22:49   Citovat  

LK8G napsal:
OT: bych bral radší H+ Hihi meetallll

tak to na této stránce asi každý Velmi šťastný
shaman: jistě ... ameriky v zatáčkách spíš jet powerslidem, ale mě na renolta nedostaneta ani zadarmo!!!!
   Návrat  
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 4.7.2011 , 23:52   Citovat  

civicpower napsal:
tady jde proste o to, ze kdo si koupí renolta na závodění, není závodník od srdce.

A kdo si ho koupil? Laurent Hurgon (ridic na tom videu) je testovaci jezdec sportovni divize renaultu, tak nevim v cem jinem by mel jezdit nez v renaultu a pochybuju ze si to auto koupil za svoje...
civicpower napsal:
řekni, co bys radši bral?

Kazdy by bral neco jineho, ale pokud se budu drzet tematu, coz je nurburgring, tak tipuju ze lepsi cas bych osobne zajel s renaultem...
O tom co by kdo mel radeji v garazi se daji vest dlouhe debaty, ale o tom toto tema neni.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 5.7.2011 , 17:04   Citovat  

silenec napsal:
Kazdy by bral neco jineho, ale pokud se budu drzet tematu, coz je nurburgring, tak tipuju ze lepsi cas bych osobne zajel s renaultem...

jiste, cas by byl lepsi, ale ten me nezajima. Tady jde o pocit z jizdy a ten ve V8 6litr urcite je lepsi, kdyz lehce slapnes na plyn a záda mys v kufru ... mel jsem moznost jet v Lincolln Continental coupe (V8, 5l) a ta sila byla nezkutecna... kdyz ridic dal parkovaci brzdu a zacal turovat, tak se auto cele trepalo a naklánělo na strany OK
   Návrat  
Dany je teď offline  Dany
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 20:46  Naposledy upravil Dany dne 2.8.2011 , 21:04, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Tak vkládám jedno takové úsměvnější video HaHaaa i když pro mě to v tu chvíli tak humorné zase nebylo...

tudy odkaz

V ideální stopě byl olej od toho černého CTR7G, co stojí zaparkované po pravé straně nahoře (udělal motor). Komisař bohužel mával pouze žlutou vlajkou a ještě dole těsně před tím prvním odsaveným autem, takže jsem se domníval, že to bylo kvůli němu, kdyby alespoň použil správnou vlajku Smutný ...

A ačkoli jsem tomu nevěřil ani já, na autě opravdu není ani škrábanec...

Později pak nahodím i seriózní onboardy, měli jsme štěstí jezdit Nordschlaife + GP Nuerburgring dohromady, tedy v konfiguraci, která se jezdí při 24-hodinovce
   Návrat  
LK7R je teď offline  LK7R
Administrátor
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 20:52   Citovat  

pořádnej výtlem to je KVAPNÍK ! pořádnej výtlem
   Návrat  
shaman je teď offline  shaman
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 21:08   Citovat  

Dany: to bylo o fous a pěkně si to srovnal Úsměv jinak ze začátku videa to byl pěknej fofr že jsem to ani nestíhal Velmi šťastný
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 21:19   Citovat  

Hej dobře ty, z Forzy moc dobře vím, jak je tato pasáž ohromně náročná... Tos měl teda na milimetry, to ti teda povim je to dobrý Dobře si to podržel, hlavně, že tě to neztrhlo ven, to by bylo moc špatné Honda
   Návrat  
rooney je teď offline  rooney
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 2.8.2011 , 21:47   Citovat  

Ta "Fuchsröhre" je vůbec nebezpečná zatáčka. Jeden pán s CSL tam natrefil taky na olejovou skrnu, naštěstí to zvládnul. Úsměv

Odkaz
Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 12:09   Citovat  

Takže vkládám nějaké další onboardy:

Mé nejrychlejší kolo v provozu ... Nordschleife BTG společně s GP okruhem ... nějak pod 11 minut
tudy odkaz

Souboj s BMW M3 E36:
tudy odkaz

Docela zajímavá strkanice s Ferrari F-430 Scuderia:
tudy odkaz

No a nakonec jsem si nechal onboard se super soubojem s motorkou, ale to až zítra Velmi šťastný
   Návrat  
Gregy je teď offline  Gregy
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 12:33   Citovat  

Pán v F430 na to zrejme nema koule Úsměv Jinak moc pekna jizda, je videt poctivy trenink. OK Jak casto musis delat GO prevodovky a motoru pri takovym stylu jizdy?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 13:10  Naposledy upravil Dany dne 3.8.2011 , 13:36, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Gregy napsal:
Pán v F430 na to zrejme nema koule Úsměv Jinak moc pekna jizda, je videt poctivy trenink. OK Jak casto musis delat GO prevodovky a motoru pri takovym stylu jizdy?

Převodovka i motor je v CTR úplně bezva... Takže při takovémto zatížení motor tak 100tis, převodovku jsem teď dělal po 40tis, nicméně byl problém, že praskl přítlačák a já díky tomu před 14dny v Mostě narval čtyřku přes zuby a celou ji očesal Smutný, jinak by to bylo tak 60-70tis. (ale musel jsem se naučit řadit)... Myslím si, že převodovka i motor K20 je to nejlepší, co Honda kdy vyrobila, určitě se mnou hodně lidí souhlasit nebude, ale je to již spíš závodní náčiní a tudíž je třeba s tím tak zacházet, pak to vydrží neskutečně moc, rychlost řazení, kterou ta převodovka bez výrazné újmy umožňuje je fantastická a ještě jsem nejel s autem, které by řadilo lépe (u EVA si o takové převodovce můžu nechat tak leda zdát také Smutný )...
Motor najede za sezónu třeba 5tis km i více v otáčkách mezi 7500rpm a 9500rpm a nijak mu to také výrazně nevadí, prostě je to kvalitně vyrobené a dobře navrhnuté...

EDIT:
teď jen tak pro srandu spočítal, že během jednoho kola na Nordschleife přeřadím asi 70x, v případě dlouhé trati i s GP Nuerburgring to je 90x
Docela fofr Úsměv
   Návrat  
master88 je teď offline  master88
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 13:35   Citovat  

rooney napsal:
Ta "Fuchsröhre" je vůbec nebezpečná zatáčka. Jeden pán s CSL tam natrefil taky na olejovou skrnu, naštěstí to zvládnul. Úsměv

Odkaz
Úsměv

tak u danyho by se mi trochu sevřely půlky ale tady v merglu bych si došel asi pro nový spodky Tak to koukám!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 14:02   Citovat  

rooney napsal:

master88 napsal:
tak u danyho by se mi trochu sevřely půlky ale tady v merglu bych si došel asi pro nový spodky Tak to koukám!

Nechci dělat chytrého, sám vím, jak to je těžké, ale probíral jsem to tady i s Martinem, kdyby ten řidič reagoval správně a včas, tak by to ustál bez problémů...
První kontra bylo pozdě a hlavně malé, druhé naopak moc velké... Není to názor jen můj, ale i Martina...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 14:18  Naposledy upravil master88 dne 3.8.2011 , 14:20, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Dany napsal:
Nechci dělat chytrého, sám vím, jak to je těžké, ale probíral jsem to tady i s Martinem, kdyby ten řidič reagoval správně a včas, tak by to ustál bez problémů...
První kontra bylo pozdě a hlavně malé, druhé naopak moc velké... Není to názor jen můj, ale i Martina...

právě proto bych si šel pro ty spodky, jelikož tys ten smyk zvládl na výbornou a on na chvalitebně... cokoliv dál by bylo s návštěvou svodidel...

pán tomu smyku pomohl trochu taky tím jak jel přes tu krajnici zatáčky když se tam snažil dát to porsche
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 14:19   Citovat  

mě teda přijde, že ho spíš rozhodil ten obrubník a néé oil Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 14:21   Citovat  

jo obrubník je to slovo co jsem hledal je to dobrý
   Návrat  
coudu je teď offline  coudu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:05   Citovat  

Ty si fakt h.o.v.a.d.o. Dany cože cože ? Tahle to vypadá, jako by CTR7 bylo nejrychlejší auto na okruhu Velmi šťastný
Už se těším, až bude hotovej ten okroužek v HK. Někdy bych se stebou rád svezl VTEC wc
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:14   Citovat  

coudu napsal:
Ty si fakt h.o.v.a.d.o. Dany cože cože ? Tahle to vypadá, jako by CTR7 bylo nejrychlejší auto na okruhu Velmi šťastný
Už se těším, až bude hotovej ten okroužek v HK. Někdy bych se stebou rád svezl VTEC wc

Na klasickém okruhu ne, ale na technickém a úzkém, jako je právě Nordschleife, je hodně dobré...
Nejrychlejší ne, dali mě za ten den asi dvě GT3 a jedna GT2, jinak nikdo, ale to jsem měl samo spíš štěstí, jsou tam i výrazně rychlejší auta... pořádnej výtlem
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:17   Citovat  

master88 napsal:

to vis na niburgR spatne hnana naprava Velmi šťastný , asi moc kouka youtube ze ji chtel preject tak rychle smykem Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:28   Citovat  

MalTake napsal:
mě teda přijde, že ho spíš rozhodil ten obrubník a néé oil Úsměv

Podívej se ještě jednou, je tam vlevo v zatáčce značka s vykřičníkem, myslím, že tam opravdu byl olej...

Navíc to kolo co se otřelo o obrubník nebylo tolik zatížené a když se podíváš ke mě na video, já ten obrubník vklidu přejel oběma zadníma kolama, tenhle obrubník je "dobrý obrubník", jezdím přes něj normálně kolem 160km/h

Když se podíváš na jeho video pořádně, od chvíle, kdy musel cítit počátek přetáčivého smyku, co dal kontra uplynula vteřina, dokonce od chvíle, kdy je smyk vidět uplyne do kontra půl vteřiny... Ještě k tomu si trošku přibrzdil asi...
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:31   Citovat  

MalTake: No popravdě mě to taky tak příjde, vysoká nájezdová rychlost, na tom (obrubníku) mu to nazvedlo levou stranu a když dopadlo na zem tak prostě dostal smyk. Vím že je hloupost to srovnávat s hrou, ale v GT se mě to zrovna v tomhle místě taky párkrát podařilo. Úsměv
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:42   Citovat  

Jak říkám, je tam značka a na ní pozor olej na trati, sám ten člověk to píše, nemám důvod mu nevěřit...

Tento obrubník nerozhazuje viz toto video tudy odkaz čas 5:20
Tenhle má jemný náběh, nepříjemně rozhazuje třeba obrubník v čase 9:55

Ale možné je všechno...
   Návrat  
Tajný agent
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:44   Citovat  

Dany: Já si trojúhelníku všimnul, ale vypadalo to spíše na to že prostě jel moc rychle a nadzvedlo mu to zadnici a při dopadu ejhle. Ale jak říkáš, a v samotném nadpisu stojí mohla za to asi ta skvrna, nebudu se dohadovat s někým kdo tam má odježděno už pár desítek kol. Úsměv

Nicméně jsem se právě dokoukal na zbytek nových videí, a musím říct že si docela "pankáč" Velmi šťastný .. fakt jezdíš dobře. OK
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:54   Citovat  

rooney napsal:
Dany: Já si trojúhelníku všimnul, ale vypadalo to spíše na to že prostě jel moc rychle a nadzvedlo mu to zadnici a při dopadu ejhle. Ale jak říkáš, a v samotném nadpisu stojí mohla za to asi ta skvrna, nebudu se dohadovat s někým kdo tam má odježděno už pár desítek kol. Úsměv

Nicméně jsem se právě dokoukal na zbytek nových videí, a musím říct že si docela "pankáč" Velmi šťastný .. fakt jezdíš dobře. OK

Díky...

Jinak se mohlo stát, že pravá kola měl na olejové stopě a díky tomu, že levými ten obrubník nekatoval úplně, ale jen si o něj čuchl, tak to mohlo opravdu ten zadek, který neměl přilnavost na pravé straně, rozhodit... Nicméně to nic nemění na tom, že to kontra bylo pozdě... přátele
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 15:59   Citovat  

Dany napsal:
Podívej Navíc to kolo co se otřelo o obrubník nebylo tolik zatížené

Nemohu si pomoci, ale cedule postavená přesně v místě kde je olej je tak trochu k ničemu, ne? když tam valíš 200. Řekl bych že olej je až někde v následujícím Esíčku a prostě ho rozhodil ten obrubník, protože když točí levou tak má yatíženou pravou stranu více tzn. když ho vlevo kopne obrubník, tak jde na pravou stranu ještě víc váhy a to mu už neudržely pneušky... No ono je to vlastně fuk, hlavně že to nerozpůlil Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 19:42  Naposledy upravil Dany dne 4.8.2011 , 7:07, celkově upraveno 2 krát. Citovat  

Vkládám poslední onboard, co stojí za to Velmi šťastný je to hlavně o tom motorkáři, pro mě jako bývalého motocyklového skoro závodníka dost neskutečný a zaslouží si můj respekt...

tudy odkaz

Chci požádat všechny, nejsem totiž schopen identifikovat správně tu motorku, můj tip je Suzuki 750GSX, ale vůbec si nejsem jistej. Kdyby ji tedy někdo poznal, napište mi, rád bych to doplnil...
   Návrat  
maxxi je teď offline  maxxi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.8.2011 , 19:59   Citovat  

Dany napsal:
Vkládám poslední onboard, co stojí za to Velmi šťastný je to hlavně o tom motorkáři, pro mě jako bývalého motocyklového skoro závodníka dost neskutečný a zaslouží si můj respekt...

tudy odkaz

Chci požádat všechny, nejsem totiž schopen identifikovat správně tu motorku, můj tip je Suzuki 1000 GSXR, ale vůbec si nejsem jistej. Kdyby ji tedy někdo poznal, napište mi, rád bych to doplnil...

No klobouk dolu uznaní ze strany motorkáře bylo zasložené jsi borec!!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nurburgring - Onboard videa
Fórum: Videa
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina