Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Liberec a okolí: H-fans minisrazy
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 48, 49, 50  Další 
Zaslat odpověď

Strana 14 z 50
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 6.5.2011 , 21:56   Citovat  

spyda: kdyby byl čas, tak bych dorazil rád, ale mám toho hafo a nevím kam dřiv. Teď nemám pomalu ani čas na to abych dělal na svým motoru Smutný Když budeš něco potřebovat, tak mi napiš SZ a já se pokusím poradit.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
BOSSLUKAS je teď offline  BOSSLUKAS
PříspěvekZaslal: 6.5.2011 , 22:19   Citovat  

Jj pravda vrchní patro je otevřené byli jsme tam minulý víkend a bylo tam úplně vymeteno takže super. Pokusíme se taky dorazit tak zítra ve dvě VTEC
   Návrat  
Patys je teď offline  Patys
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 13:05   Citovat  

Tak já to dneska nakonec taky vidím bledě Smutný. Mám práce až nad hlavu, zápočtový týden se blíží ... Takže snad příště H+
   Návrat  
plisa je teď offline  plisa
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 13:22   Citovat  

strašně moc se vám všem omlouvám a cejtim se jako blbec vzhledem k tomu, že sem tady celej tejden urgoval za to, aby srázek byl, ale ikdyž bych hrozně rád přijel tak auto je proti... celý dopoledne sem to zkoušel nějak rozchodit ale nepodařilo se Smutný baterka je nabitá, startér cvaká ale motor nemá žádnou tendenci se protočit i přesto, že ještě na začátku tejdne nastartoval bez problémů... ani si nedovedete představit jak moc mě to štve a momentálně fakt hodně přemejšlim o tom, že jí prodám a koupim si báwo, protože už mi pomalu dochází trpělivost. tak doufám že se Vás tam aspoň sejde dost a užijete si to a ještě jednou sorry... Bueee
   Návrat  
DrSlimm je teď offline  DrSlimm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 19:02   Citovat  

Ty mas smulu, to je hrozny. Sraz byl takovej opravdu mini, jak jsem predpokladal, prijezdem rodinne staje se pocet Honda zdvojnasobil. Spyda byl opet bez auta a jen uplnou nahodu se tam obevil jedno coupe. Po domluve jsme zvolili kompromisni vylet/kulturni program v podobe bobove drahy v Janove n. N ve slozeni 4 aut.
   Návrat  
Majkl P4G je teď offline  Majkl P4G
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 2:32   Citovat  

plisa napsal:
strašně moc se vám všem omlouvám a cejtim se jako blbec vzhledem k tomu, že sem tady celej tejden urgoval za to, aby srázek byl, ale ikdyž bych hrozně rád přijel tak auto je proti... celý dopoledne sem to zkoušel nějak rozchodit ale nepodařilo se Smutný baterka je nabitá, startér cvaká ale motor nemá žádnou tendenci se protočit i přesto, že ještě na začátku tejdne nastartoval bez problémů... ani si nedovedete představit jak moc mě to štve a momentálně fakt hodně přemejšlim o tom, že jí prodám a koupim si báwo, protože už mi pomalu dochází trpělivost. tak doufám že se Vás tam aspoň sejde dost a užijete si to a ještě jednou sorry... Bueee

Tak to si tady z nás ze všech děláš pr..l wc MLADEJ s tím Báwem,koukej to opravit a vystřízlivět nebo dostaneš na HONDEY DEKU Velmi šťastný .A za mejch mladejch let byly motokáry v Hrádku,ale nevím jestli to tam funguje.Možná ve Velkým Hamru zkusit ten vodní vlek to je pro CHLAPY CO MAJ KOULE.
Jinak zdravím všechny Honda příznivce ze severu a taky se rád přidám,až to vytáhnu dodělaný.
LJAY jestli ještě sháníš lakýru tak jednoho šikovnýho co jezdí každej den přes Raspenavu znám.
   Návrat  
LJay je teď offline  LJay
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 10:55   Citovat  

Majkl P4G: díky za nabídku, co bylo potřeba nalakovat po vyvářce je už hotový a komplet lak budu řešit až jako takovou třešničku na dortu, potom co budou hotový všechny technický věci, takže bych se možná potom ozval.
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 11:13   Citovat  

Majkl P4G napsal:
LJAY jestli ještě sháníš lakýru tak jednoho šikovnýho co jezdí každej den přes Raspenavu znám.

koki... pokukoval po nekom, z okoli liberce OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 20:11   Citovat  

Majkl P4G napsal:
Tak to si tady z nás ze všech děláš pr..l wc MLADEJ s tím Báwem,koukej to opravit a vystřízlivět nebo dostaneš na HONDEY DEKU Velmi šťastný .A za mejch mladejch let byly motokáry v Hrádku,ale nevím jestli to tam funguje.Možná ve Velkým Hamru zkusit ten vodní vlek to je pro CHLAPY CO MAJ KOULE.
Jinak zdravím všechny Honda příznivce ze severu a taky se rád přidám,až to vytáhnu dodělaný.

tak ono to bylo psaný když sem byl fakt nasr...., ale už sem vychladl a prodávat jí zatim nehodlám Velmi šťastný ale je fakt že o tom báwu pořád občas přemejšlim, protože mě hodně láká náhon na zadek a na S2000 bohužel zatím nejsou prachy a nevypadá to, že by v dohledný době byli...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 12.6.2011 , 22:37   Citovat  

plisa napsal:
tak ono to bylo psaný když sem byl fakt nasr...., ale už sem vychladl a prodávat jí zatim nehodlám Velmi šťastný ale je fakt že o tom báwu pořád občas přemejšlim, protože mě hodně láká náhon na zadek a na S2000 bohužel zatím nejsou prachy a nevypadá to, že by v dohledný době byli...

Bacha na to jestli čekáš od S2000 nějaký šílený drifty tak buď v klidu to se odehrává pouze na jedničku pak smolíček(toto jsou důvěrné informace od člověka co jí měl a udělanou)tohle auto nemá krouťák na ty gumy,jedině nějaký doping-kompresor nebo turbo,ale to už v tom zase lítáš za hroznej baťoh a já sem na tyhle stránky prostě nemůžu napsat co je nejlepší náhrada, ale však ty víš Lucy
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 11:31   Citovat  

Majkl P4G napsal:
Bacha na to jestli čekáš od S2000 nějaký šílený drifty tak buď v klidu to se odehrává pouze na jedničku pak smolíček(toto jsou důvěrné informace od člověka co jí měl a udělanou)tohle auto nemá krouťák na ty gumy,jedině nějaký doping-kompresor nebo turbo,ale to už v tom zase lítáš za hroznej baťoh a já sem na tyhle stránky prostě nemůžu napsat co je nejlepší náhrada, ale však ty víš Lucy

neboj, žádný extrémní drifty od ní nečekám, já vim že na to není stvořená... ale řekl bych že ta surová verze bez stabilizací by mohla bokem trošku chodit Úsměv ale hlavně je to krásný vozítko s náhonem na zadek a ještě k tomu kabrio VTEC a za svůj sen se nestyď, řekl bych že by si jí i tady spousta lidí přálo Velmi šťastný já bych místo S2000 taky řadši třeba Skyline GT-R, ale musíme si dávat trošku reálný cíle Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.6.2011 , 23:05   Citovat  

plisa napsal:
neboj, žádný extrémní drifty od ní nečekám, já vim že na to není stvořená... ale řekl bych že ta surová verze bez stabilizací by mohla bokem trošku chodit Úsměv ale hlavně je to krásný vozítko s náhonem na zadek a ještě k tomu kabrio VTEC a za svůj sen se nestyď, řekl bych že by si jí i tady spousta lidí přálo Velmi šťastný já bych místo S2000 taky řadši třeba Skyline GT-R, ale musíme si dávat trošku reálný cíle Velmi šťastný

Čus dneska jsem zase koukal po těch kabelech a zas nic,Alzhaimer je prostě schoval líp než já tak nevím,a už jsi to nějak vyřešil,aby to jezdilo? VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.6.2011 , 9:39   Citovat  

Majkl P4G napsal:
Čus dneska jsem zase koukal po těch kabelech a zas nic,Alzhaimer je prostě schoval líp než já tak nevím,a už jsi to nějak vyřešil,aby to jezdilo? VTEC

hele v pohodě kabely i se svorkama už mám doma připravený a mám už i novou baterku, takže ještě sehnat hadičku, co jde od chladiče do expanzky (kterou se mi podařilo prorazit Velmi šťastný ) a pak už to jenom poskládat Úsměv ale teď na to není moc času, protože řešim byt (malování, nakupování, stěhování atd.)...
   Návrat  
Alíček je teď offline  Alíček
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 15:50   Citovat  

Nějaký srazy v okolí Liberce? Honda Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 15:55   Citovat  

Spyda neco brblal v patek, ale jestli by zas mel prijet koncernem, tak nema co brblat. Nevim jestli je zajem o srazovani, kdyz Honday 2011 se kvapem blizi, ale treba se pletu.

edit: neco brblal minuly patek, ne ze by hned navrhoval patek.
   Návrat  
kottitko je teď offline  kottitko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 16:52   Citovat  

Na sraz bych se stavil, nevim jestli se na Honday dostanu Mrk
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.6.2011 , 20:56   Citovat  

Si me mel pri tom brblani slyset a vedel by si ze sem rikal ze prijedu Honda Hihi
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 8:12   Citovat  

No neco sem slysel, ale nechtelo se mi to verit Hihi Ted je zrovna desny pocasi, ale treba pristi vikend by melo bejt uz lip..
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.6.2011 , 10:55   Citovat  

To je ten vikend jak jsou pak ty 2 statni svatky? To bych mel bejt na Morave naštvanej
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 20:26   Citovat  

Tak Spyda dneska naznacoval neco s touhle nedeli, pokud nebude nejak ultra hnusne. Predpoved je zatim nejista..
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 21:12   Citovat  

DrSlimm napsal:
Tak Spyda dneska naznacoval neco s touhle nedeli, pokud nebude nejak ultra hnusne. Predpoved je zatim nejista..

V neděli bych se zučastnil, ale klidně i sobota. OK
   Návrat  
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 21:18   Citovat  

též bych se připojil VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 22:05   Citovat  

Prave sem koukal na predpoved a ta ukazuje lepsi pocasi na nedeli, tak sem si rikal, ze bysme mohli udelat este neakou malou slezinu pred HD VTEC Sice nevim, jakej program takhle narychlo spachat, ale neco vymyslet bysme mohli přátele
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 23.6.2011 , 23:22   Citovat  

a já asi v sobotu odpo zajedu do Svij. Ú. a budu projíždět spanilku na HD, jak na tom jsou silnice...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 15:41   Citovat  

Tak na zaklade verejne poptavky je tu nabidka malosrazu v Nedeli odpoledne. Zavisi to na pocasi, predbezne napraskam Spydu, kokiho, MalTaka, drambejse, me, .... Cooo???
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 17:09   Citovat  

DrSlimm napsal:
Tak na zaklade verejne poptavky je tu nabidka malosrazu v Nedeli odpoledne. Zavisi to na pocasi, predbezne napraskam Spydu, kokiho, MalTaka, drambejse, me, .... Cooo???

OK

eště muj mladší bráška přijede kottitko
   Návrat  
kottitko je teď offline  kottitko
1 háčko
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 19:19   Citovat  

Jo jo jedu Velmi šťastný Na předpověď počasí bych moc nedával je na něj spoleh jako na odhad v opravně aut Velmi šťastný Jasný to bude až tak v Sobotu večer.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 19:26   Citovat  

Co LJay, Plisa? VTEC
   Návrat  
Vitman je teď offline  Vitman
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 19:35   Citovat  

Já bych chtěl někdy okouknout MalTakovo a kottitkovo céro, ale jednak nemám v neděli čas a za druhý jaksi není čím přijet....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
MalTake je teď offline  MalTake
4 háčka
PříspěvekZaslal: 24.6.2011 , 19:58   Citovat  

a máme vymyšlenej nějakej čas ? co třeba půl pátý ? VTEC
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Sraz Liberec a okolí: H-fans minisrazy
Fórum: Srazy