Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 158
tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:22   Citovat  

k tym rezervam v kufri, predstavte si ze mate aj mensiu havariu a prave ta rezerva sposobi najvacsiu skodu, 15" koleso kludne preleti do interieru rozpuci hlavu, nebodaj mate vzadu male dieta. takze ak mate rezervy v kufri upevnit, staci popruhmi /gurtne/. ak mate oka v podlahe.

No a dnes mi konecne, doladili moju Honda na LPG, uz netrha, taha bezproblemovo v celom spektre otacok. Zmensili mi odtrh sviecok na 0.6mm. Chyba vsak nebola v zapalovacej sustave, ale v zlej hodnote nastavenej v RJ. a Flash lube mam 2200km a pol flasky minutej, co je daleko od 10tis km na 0.5l. vydrzalo to vobec niekomu viac ako 5tis km ?
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:24   Citovat  

karnas napsal:
Budu ted kupovat 5 l baleni na mazani ventilu, namontovanou mam sadu greenadd, chystam se koupit flashlube. Predpokladam ze by nemel byt problem se zamenou, princip je stejnej, ma nekdo zkusenost?

Greenadd má slabou hadičku a FL v chladném počasí nedokáže nasávat v předepsaném poměru KO Doporučuji použít FL dávkovač .

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:27   Citovat  

tukkan napsal:
k tym rezervam v kufri, predstavte si ze mate aj mensiu havariu a prave ta rezerva sposobi najvacsiu skodu, 15" koleso kludne preleti do interieru rozpuci hlavu, nebodaj mate vzadu male dieta. takze ak mate rezervy v kufri upevnit, staci popruhmi /gurtne/. ak mate oka v podlahe.

No a dnes mi konecne, doladili moju Honda na LPG, uz netrha, taha bezproblemovo v celom spektre otacok. Zmensili mi odtrh sviecok na 0.6mm. Chyba vsak nebola v zapalovacej sustave, ale v zlej hodnote nastavenej v RJ. a Flash lube mam 2200km a pol flasky minutej, co je daleko od 10tis km na 0.5l. vydrzalo to vobec niekomu viac ako 5tis km ?

Mám nastaveno 12-15 kapek za minutu a vydrží náplň kolem 2500km Velmi šťastný

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 10:51   Citovat  

hopit napsal:
Greenadd má slabou hadičku a FL v chladném počasí nedokáže nasávat v předepsaném poměru KO Doporučuji použít FL dávkovač .

Sakra to me teda nenapadlo...dik za info. Kupovat flashlube davkovac se mi teda nechce. Nevite nekdo kde se da greenadd koupit?

Ted jsem volal LK autoservis, kde GreenAdd prodavaji ale nemaji ho skladem. Nicmene ten clovek mi doporucil GasLube pry to ma certifikat od Nemecke Dekry a je to vhodne i pro davkovac GrennAdd

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 11:49   Citovat  

hopit napsal:
Mám nastaveno 12-15 kapek za minutu a vydrží náplň kolem 2500km Velmi šťastný

potom fakt nechapem odkial sa berie tvrdenie ze to vydrzi 10000km

karnas je teď offline  karnas
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 11:58   Citovat  

Zalezi na spotrebe, doporuceny davkovani je 1l na 1000l paliva takze pri moji spotrebe cca 12 litru, by ta 0,5l naplne mela vydrzet necely 4000 km

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 12:03   Citovat  

mas pravdu, prave si pozeram ten Gas Lube a pocitam to. tak je to v pohode potom.

optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:15   Citovat  

tukkan napsal:

Dobře já to beru jak píšeš při bouračce je to fakt ,že když to začne lítat v kufru a vletí to do kabiny tak je to maras, ale upevnit v kufru je celkem oříšek pokud nemáš oka jak píšeš tudíž nadlidský výkon když není k čemu. A teď jedno takové srovnání rezerva při nehodě způsobí ten naras jak říkáš v kabině a teď si vem jedete z nákupu a kufru máte kartony s minerálkama. Jeden karton váží 9 kilo +- jako ta rezerva a ty kartony nemusíš vázat a při nehodě ti to udělá stejný maras jako ta rezerva. A teď si vem že tam máš i 3 nebo 4 ty kartony. Chápeš ten paradox? rezerva musí být přidělaná ,ale nákupy ty ne to mi hlava nebere Takže když nejsou oka v podlaze tak jak přidělat? Jasně vyhodit rezervu a koupit opravnou sadu ,ale když to cvakneš z boku ,průraz vetší jak 6mm tak jsi v wc a nepomůže ti žádné lepení. Takže musí existovat nějaký způsob jak to tam připevnit. Dá se třeba jak je uchycení od opěradla ,ale potkáš trotla policajta a mu se to nebude líbit a je problém ,že je to nedostačující. A vařit nebo vrtat do podlahy se mi fakt nechce

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:22   Citovat  

Kdybych chtel vozit rezervu, tak bych si koupil opravnou sadu, rezervu hodil do auta jako bezny naklad a pri kontrole rekl ze neni soucasti vybavy, ale ze ji jen vezu... pokud vim, tak do kufru muzu hodit klidne i 4 kola, pytel cementu nebo cokoliv jineho a nikdo nemuze nic rict...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 15:48   Citovat  

hopit napsal:

Takže pokud mám v autě FlashLube dávkovač a teď jsi místo FL koupím ten GasLube náplň tak mi to bude fungovat bez problému?

pinduss je teď offline  pinduss
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:11   Citovat  

Lidi, jak mocse vám po instalaci zvedla spotřeba? Mám to tam teprve od pátka, ale ujel jsem asi 130km a dvě diodky ze čtyř už zhasly, tak se bojim, abych nenajel na 40l lpg 200km:-))

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:19   Citovat  

Podle diod se nerid, vetsinou ukazuji nepresne... me zhasinaji taky rychle, ale uz mam kabel k jednotce, takze si je nastavim at to +- sedi se skutecnosti Úsměv

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:20   Citovat  

pinduss napsal:
Lidi, jak mocse vám po instalaci zvedla spotřeba? Mám to tam teprve od pátka, ale ujel jsem asi 130km a dvě diodky ze čtyř už zhasly, tak se bojim, abych nenajel na 40l lpg 200km:-))

Ten ukazatel paliva LPG je na .....
Mě zhasnou všechny diody a můžu najet v pohodě ještě 200km.ono mi to říkal i v servise,ale já ho tam chtěl :hehe:

schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:21   Citovat  

silenec napsal:
Podle diod se nerid, vetsinou ukazuji nepresne... me zhasinaji taky rychle, ale uz mam kabel k jednotce, takze si je nastavim at to +- sedi se skutecnosti Úsměv

Tak to koukám! To jsem nevěděl,že to jde nastavit Tak to koukám!

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:33   Citovat  

Presne tak, taky najedu na posledni diodu asi 300km.
Aspon u STAGu se daji nastavit hodnoty napeti, pri kterych maji diody zhasinat... mam v planu zjistit kolik najedu km na nadrz a pak to nastavit tak, ze pri najetych kilometrech kdy budu chtit aby zhasla ledka (napr. v polovine km) se pripojim kabelem a nastavim hranicni hodnotu napeti tak, aby ledka prestala svitit.. a tak postupne se vsema ledkama. Je to casove narocne, takze se to asi bezne pri montazi nedela, ale nevim jak lip to seridit... inu co si clovek neudela sam... Úsměv

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 17:58   Citovat  

silenec napsal:
Presne tak, taky najedu na posledni diodu asi 300km.
Aspon u STAGu se daji nastavit hodnoty napeti, pri kterych maji diody zhasinat... mam v planu zjistit kolik najedu km na nadrz a pak to nastavit tak, ze pri najetych kilometrech kdy budu chtit aby zhasla ledka (napr. v polovine km) se pripojim kabelem a nastavim hranicni hodnotu napeti tak, aby ledka prestala svitit.. a tak postupne se vsema ledkama. Je to casove narocne, takze se to asi bezne pri montazi nedela, ale nevim jak lip to seridit... inu co si clovek neudela sam... Úsměv

Nemáš náhodou český manuál na Stag ?

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 18:01   Citovat  

Jen anglicky, polsky a rusky...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 19:50   Citovat  

optimas napsal:
Dobře já to beru jak píšeš při bouračce je to fakt ,že když to začne lítat v kufru a vletí to do kabiny tak je to maras, ale upevnit v kufru je celkem oříšek pokud nemáš oka jak píšeš tudíž nadlidský výkon když není k čemu. A teď jedno takové srovnání rezerva při nehodě způsobí ten naras jak říkáš v kabině a teď si vem jedete z nákupu a kufru máte kartony s minerálkama. Jeden karton váží 9 kilo +- jako ta rezerva a ty kartony nemusíš vázat a při nehodě ti to udělá stejný maras jako ta rezerva. A teď si vem že tam máš i 3 nebo 4 ty kartony. Chápeš ten paradox? rezerva musí být přidělaná ,ale nákupy ty ne to mi hlava nebere Takže když nejsou oka v podlaze tak jak přidělat? Jasně vyhodit rezervu a koupit opravnou sadu ,ale když to cvakneš z boku ,průraz vetší jak 6mm tak jsi v wc a nepomůže ti žádné lepení. Takže musí existovat nějaký způsob jak to tam připevnit. Dá se třeba jak je uchycení od opěradla ,ale potkáš trotla policajta a mu se to nebude líbit a je problém ,že je to nedostačující. A vařit nebo vrtat do podlahy se mi fakt nechce

No to chapem, neviem ake predpisy presne platia pre batozinovy priestor osobnych aut, lebo nikto v osobakoch nic neuchytava, nakup cement, kocik nic.. Ja to poznam iba z nakladnych aut a dodavok, kde ta policajt po...e ak je tovar na volno. Kolega mal havariu Fiat Ducato 60kmh celny naraz do stromu, vzadu mal asi 15 balikov /robil kuriera/ zopar balikov mohlo vazit okolo 10kg a prepazku co deli kabinu od nakladneho priestoru zdemolovali poriadne, ale nastastie vydrzala. Je to asi na policajtovi, co a ako si najde. Ja som rezervu hodil do pivnice, lebo mi zavadzia v kufri a som si vedomy, ze ked prerazim gumu tak wc

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 19:58   Citovat  

tukkan napsal:
No to chapem, neviem ake predpisy presne platia pre batozinovy priestor osobnych aut, lebo nikto v osobakoch nic neuchytava, nakup cement, kocik nic.. Ja to poznam iba z nakladnych aut a dodavok, kde ta policajt po...e ak je tovar na volno. Kolega mal havariu Fiat Ducato 60kmh celny naraz do stromu, vzadu mal asi 15 balikov /robil kuriera/ zopar balikov mohlo vazit okolo 10kg a prepazku co deli kabinu od nakladneho priestoru zdemolovali poriadne, ale nastastie vydrzala. Je to asi na policajtovi, co a ako si najde. Ja som rezervu hodil do pivnice, lebo mi zavadzia v kufri a som si vedomy, ze ked prerazim gumu tak wc

Velmi šťastný tak o nákladu v naklaďáku mi nic říkat nemusíš ,protože s ním jezdím a vozím trubky a když mám malé průměry tak je mám na volno a na korbě je pěkný šrumec, ale to tam mám tak 2-3 trubky víc už bych si netrouf. Jak říkáš záleží na policajtovi jak chce být chytrý tak ti to dá vyžrat. No nějak to musím vyřešit. Volal jsem i přímo do Hondy a řekli že ji nemusím vozit ,ale musím mít kompresor a tu lepící hmotu

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 22:37   Citovat  

presne taku sadu mam aj ja. ale fakt som zvedavy ako to funguje pri defekte

Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 10:52   Citovat  

pinduss napsal:

to je úplně v pohodě, mě taky kolem 130-140km zhasnou 2 diody, takže jsem podle ukazatele v tu chvíli v 1/2 nádrže. a na zbytek ujedu dalších 200-250km. celkově vždy najedu na nádrž plynu přes 350km. Musíš si po každým natankování do plna vynulovat počítadlo km a jet, pak bude vědět kolik ještě ujedeš VTEC

pinduss je teď offline  pinduss
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 16:33   Citovat  

tsmart napsal:
to je úplně v pohodě, mě taky kolem 130-140km zhasnou 2 diody, takže jsem podle ukazatele v tu chvíli v 1/2 nádrže. a na zbytek ujedu dalších 200-250km. celkově vždy najedu na nádrž plynu přes 350km. Musíš si po každým natankování do plna vynulovat počítadlo km a jet, pak bude vědět kolik ještě ujedeš VTEC

A jak velkou nádrž ti tam dali? Mě tam nacpal 50l a malinko mi přizvedla dno kufru:-(

Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 18:50   Citovat  

pinduss napsal:
A jak velkou nádrž ti tam dali? Mě tam nacpal 50l a malinko mi přizvedla dno kufru:-(

Nazdar,

mam LPG cca tyden, me namontovali nadrz na 45 litru, tankovatelnych pry cca 38... diody zhasly skutecne rychle, ale dle dotankovani sem ujel nejakych 330km na 31 litru... spotreba tudiz asi o cca 1l na 100km vyssi. Pro spotrebu pouzivam hodne Spritmonitor, ale jak rikal nekdo predemnou, ja si taky znuluji tacho a vim kdy dotankovat... diody jsou na nic.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 19:02   Citovat  

Flameboy85 napsal:
Nazdar,

mam LPG cca tyden, me namontovali nadrz na 45 litru, tankovatelnych pry cca 38... diody zhasly skutecne rychle, ale dle dotankovani sem ujel nejakych 330km na 31 litru... spotreba tudiz asi o cca 1l na 100km vyssi. Pro spotrebu pouzivam hodne Spritmonitor, ale jak rikal nekdo predemnou, ja si taky znuluji tacho a vim kdy dotankovat... diody jsou na nic.

Já mám taky tak velkou nádrž a víc jak 31litrů tam nedostanu ani kdybych se rozkrájel. Je to naprd když je tam ta 80% ochrana. Jednou jsem na těch 30 litrů najel 352 km. Na spotřebu používám tenhle prográmek odkaz

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 19:11   Citovat  

ja mam 45L nadrz, ukazovatel ma 4 zelene a 1 cervenu LED, ked je dobre natankovane, tak mi jedna ledka vydrzi cca 70km ale este som nevyjazdil LPG nadrz do sucha, chystam sa na to. aby som vedel co to zvladne.

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 20:35   Citovat  

Ja tankuju do 48l nadrze v civicu 39l...

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 20:38   Citovat  

silenec napsal:
Ja tankuju do 48l nadrze v civicu 39l...

Ale to nemáš toroid, že? Já mám 45 L toroid a vleze mi tam jen 30 L a první tankování do prázdné bylo 34 L

Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 20:44   Citovat  

Mam toroid.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 20:49   Citovat  

Já mám 51L toroid a natankováno nejvíc 46L Úsměv Záleží jak je auto nakloněno při tankování a jak je nastaven plovák v nádrži.

otto je teď offline  otto
0
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 21:55   Citovat  

Nazdar, tak predne diky za ruzne tipy ohledne oleje. Budu měnit olej za cca 2 tis. takze zvazim jestli nějaky jiny 10W40 nebo 5W50. Jinak co se tyce tech nadrzi tak ja mam v civicu 45L a natankoval jsem nejvic cca 36 L. Je fakt ze zalezi na pumpe nekde mi to natankuje az 36 a na nekterych ne vic nez 32 L. Kazdopadne mi to zere cca 8,5 takze najedu na nadrz az do sucha i 400 km.

Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina