Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Osoba blízká
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Strana 2 z 5
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 15:51   Citovat  

Majlou napsal:
Ono slovo obec je pro treba Prahu docela velkej pojem kdyz v merenem useku na uzavrene silnici kde se clovek nedostane a takovehle mam fakt rad co podporujou zruseni tohohle zakona to pak nas budou popotahovat uplne za vsechno at to bude pravem nebo ne a nebude z toho jak ven a furt budeme za neco calovat nemuzem se nechat furt šuk od statu za vsechno kouř

Tak jak píšu,bejt to na státovce je mi to fuk,ale obec je obec tečka!Neřikám že si máme nechat mravenec na hlavu za všechno,bejt to pásy,nebo to že někde nehodil blinkr...prostě nic velkýho,ale za rychlost v obci,byť je to ta tvá zmíněná Praha,bych byl klidně přísnější.Sorry no.Prostě jsem asi jeden z mála co 50 v obci dodržuje,s policií jednám slušně,auto mám v pořádku tak se nemám čeho bát..
Jo a tam kde neni zastavěná část,nebo usek kde je jen holá stráň pole a co já vim co ještě je většinou ( píši většinou ) daná cedule např. 70....
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 15:53   Citovat  

GrygarMartin2 napsal:
spadá do osoby blízké i bratranec, teta strýc Cooo???

to je jedno kdo to je proste reknes osoba blizka a uz nejsi povinen rict jestli mama,tat ,teta stryc to uz je nemusi zajimat a nejsi povinen to rikat,staci rict jen osoba blizka
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 15:58   Citovat  

WendyCRX napsal:
Tak jak píšu,bejt to na státovce je mi to fuk,ale obec je obec tečka!Neřikám že si máme nechat mravenec na hlavu za všechno,bejt to pásy,nebo to že někde nehodil blinkr...prostě nic velkýho,ale za rychlost v obci,byť je to ta tvá zmíněná Praha,bych byl klidně přísnější.Sorry no.Prostě jsem asi jeden z mála co 50 v obci dodržuje,s policií jednám slušně,auto mám v pořádku tak se nemám čeho bát..
Jo a tam kde neni zastavěná část,nebo usek kde je jen holá stráň pole a co já vim co ještě je většinou ( píši většinou ) daná cedule např. 70....

ono kdyz nedas blinkr tak je to taky dost nebezpecne a ono je obec a obec jsou obce kde jezdim 50 a jdou obce kde jedu 60(kdyz je to mimo obytnou ctvrt a podel cesty neni nic nez pole tak je to jine nez kdyz jedes v obci kde sou baraky podel cesty a muze kdokoliv vbehnout pod auto tak tak 50 dodrzuju,ale osoba blizka platit bude zrusit ji nemuzou pac by to bylo omezovani prav fyzicke osoby a navic je to jedina vec jak se muze clovek branit proti kolikrat bezduvodne bzzeraci od PCR
   Návrat  
Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 17:25   Citovat  

To já přišel na policajty, ukázal mi fotku z radaru, na skle odrazy slunce, takže dovnitř nebylo vůbec vidět.
Sem se na něj podíval, on na mně a vytáhl ze šuplíku předepsaný papír na osobu blízkou, jen jsem to podepsal a šel pryč.
A je to už promlčeno. HaHaaa
Jinak odmítnout výpověď je ústávní právo skoro na celém světě (kromě Číny, Koreji a jiných svobodných států Úsměv ) a zrušení toho se nepovede prosadit ani kamarádovi STBáků z Czechradaru Humlovi. naštvanej
   Návrat  
Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 18:28   Citovat  

Tak čtěte a pak se je podle toho třeba chovat.
Takže: Přesně vím kdo řídil, ale neřeknu kdo Úsměv

http://aktualne.centrum.cz/domaci/soudy-a-pravo/clanek.phtml?id=697220
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 18:55   Citovat  

WendyCRX napsal:
Bejt to za překročení rychlosti na státovce tak beru že mu tady radíte jak se vyhnout pokutě,ale v obci?!!Je úplně jedno jestli řídil on nebo jeho mladá,nebo třeba děda.Je to jeho auto,je tak bych se s ním vůbec nebavil!Snad se ten zákon změní a na tyhle keci o osobě blízké se nebude brát ohled!A překročit rychlost o 14km/h je už dost!!Pak člověk jen čte jak mladík převálcovat nějaké děcko,nebo rodinku... hnus!
Netvrdim že jsem nikdy nepřekročil rychlost v obci,to asi každej z nás,ale určitě bych se tady neptal co mám dělat abych se vyhnul placení!Prostě jsem chybu udělal a já nesu zodpovědnost!

tvoje peníze ... Úsměvz penez danovejch poplatniku jde do statni kasy vic nez dost a porad to tu vypada smesne, netreba jim cpat dalsi penize.
   Návrat  
Majlou je teď offline  Majlou
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 8:08   Citovat  

WendyCRX napsal:

Ne ja hlavne narazel ze me nejvic vadi treba 50tka v miste s cedulkou omezeni hluku kde po obou stranach mas 3 pruhy krasneho asfaltu s protihlukovou stenou kde po cloveku ani pamatky přátele
   Návrat  
WendyCRX je teď offline  WendyCRX
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 9:40   Citovat  

Majlou napsal:
Ne ja hlavne narazel ze me nejvic vadi treba 50tka v miste s cedulkou omezeni hluku kde po obou stranach mas 3 pruhy krasneho asfaltu s protihlukovou stenou kde po cloveku ani pamatky přátele

Ale jo já fakt beru že tady platíme za každou mravenec nehorázný prachy,a jsou místa kde je 50 úplně k mravenec.......

No necháme dohadů je to přeci zbytečný přátele
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 10:07   Citovat  

Osoba blízká furt funguje, využivám často hlavně v kontaktu s MP Praha za špatné parkování Velmi šťastný Pokud tě u toho auta nechytí za ruku, tak smolík papa Tak a teď do mě Cool
   Návrat  
Stealman je teď offline  Stealman
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 11:00   Citovat  

Zatím jsem žádné předvolání ještě nedostal, ale docela by mě zajímalo když pomineme ty případy že řidič není poznat .. jak to funguje s fotkami, kde docela dobře poznat je. Co se děje pokud odmítnu uznat že to jsem já ? Pokračuje to pak soudem, kde "znalec" hodnotí kdo to je ? A co poukázat na fakt, že v dnešní době mi stačí fotka, PC s Photoshopem a 10 minut času a za volantem sedí třeba sám pan soudce ? Jak je to s důkazní vahou fotografie ?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 14:18   Citovat  

Stealman napsal:
Zatím jsem žádné předvolání ještě nedostal, ale docela by mě zajímalo když pomineme ty případy že řidič není poznat .. jak to funguje s fotkami, kde docela dobře poznat je. Co se děje pokud odmítnu uznat že to jsem já ? Pokračuje to pak soudem, kde "znalec" hodnotí kdo to je ? A co poukázat na fakt, že v dnešní době mi stačí fotka, PC s Photoshopem a 10 minut času a za volantem sedí třeba sám pan soudce ? Jak je to s důkazní vahou fotografie ?

i kdyby si byl na ty fotce jasne videt a bylo by poznat ze jsi to ty a ty reknes ridila osoba blizka a vic se nebudu vyjadrovat tak nemuzou delat nic Velmi šťastný
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 20:35   Citovat  

marty89ul napsal:
i kdyby si byl na ty fotce jasne videt a bylo by poznat ze jsi to ty a ty reknes ridila osoba blizka a vic se nebudu vyjadrovat tak nemuzou delat nic Velmi šťastný

Ale můžou, ale je to dražší než pokuta. Velmi šťastný
   Návrat  
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 23:55   Citovat  

Taky čekám dopis. Já neřídil. Prý jel o 70 km/h víc než se má. Nejvíc mě štve to běhání někam kvůli něčemu co jsem neudělal Ble
   Návrat  
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 3:26   Citovat  

Probiralo se to tady uz nekolikrat a koukam, ze osveta zatim totalne k nicemu. Jaka osoba blizka? Jake "vymlouvani"? Proste odmitam vypovidat, stejne pravo ma i podezrely z vrazdy, ale nikde jsem zatim nevidel tazeni organu proti moznosti zatceneho podezreleho mlcet.

Nicmene osvety neni nikdy dost, protoze prave ty nazory, ze "osoba blizka funguje" bohuzel pomahaji k prolomeni ustavy, o kterou se vlada ve spolupraci s medii snazi.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 8:41   Citovat  

skyline napsal:
Probiralo se to tady uz nekolikrat a koukam, ze osveta zatim totalne k nicemu. Jaka osoba blizka? Jake "vymlouvani"? Proste odmitam vypovidat, stejne pravo ma i podezrely z vrazdy, ale nikde jsem zatim nevidel tazeni organu proti moznosti zatceneho podezreleho mlcet.

Nicmene osvety neni nikdy dost, protoze prave ty nazory, ze "osoba blizka funguje" bohuzel pomahaji k prolomeni ustavy, o kterou se vlada ve spolupraci s medii snazi.

jaka ustava?tata byl u pcr 35 le a to co se tam deje za posledni leta je tak priserny ze radsi odesel berou tam kazdyho mravenec .... a pak to vypada jak to vypada a vlada akorat okrada nas stat a ja jim neminim platit jak vocas kazdou mravenec
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 19:26   Citovat  

marty89: nechapu souvislost s mym prispevkem. Co myslis tim "jaka ustava", ono je jich vic?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 20:54   Citovat  

skyline napsal:
marty89: nechapu souvislost s mym prispevkem. Co myslis tim "jaka ustava", ono je jich vic?

ze se tady tomu v cr neda rikat ustava vsude je sama korupce a nic v tomto state neni jak by melo proto se to neda nazyvat ani ustava spis bordel
   Návrat  
Lukas28 je teď offline  Lukas28
4 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 21:04   Citovat  

marty89ul napsal:
ahoj me vyfotili a taky mi prisel dopis normalne sem tam prisel a rekl ze na fotce se nepoznavam a ze auto ridila osoba me blizka a ze vic se k tomu nebudu vyjadrovat a pozadal ji at to takhle zapise a sel jsem domu anic neplatil Úsměv

v úterý mám navštěvu v Ústí kvůli přestupku, určitě se nepoznám protože to bylo 30.1.2011 a to jsem nechával klíče doma takže jel někdo z rodiny Úsměv

ps. kecám Úsměv

byl to statický radar u zimního stadionu Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.4.2011 , 21:22   Citovat  

Lukas28 napsal:
v úterý mám navštěvu v Ústí kvůli přestupku, určitě se nepoznám protože to bylo 30.1.2011 a to jsem nechával klíče doma takže jel někdo z rodiny Úsměv

ps. kecám Úsměv

byl to statický radar u zimního stadionu Velmi šťastný

tak me pred dvema lety taky blejskunl a dvakrat ted uz si tam davam bacha Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 11:21   Citovat  

marty89ul napsal:
tak me pred dvema lety taky blejskunl a dvakrat ted uz si tam davam bacha Velmi šťastný

děkuji za radu, bylo naměřeno 66km/hod...stínítko a zrcátko bránilo v identifikaci Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 17:36   Citovat  

Lukas28 napsal:
děkuji za radu, bylo naměřeno 66km/hod...stínítko a zrcátko bránilo v identifikaci Úsměv

takze to dopadlo dobre? Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 18:05   Citovat  

marty89ul napsal:
takze to dopadlo dobre? Úsměv

jak jinak, když už někoho sponzorovat tak Úštěk OK
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.4.2011 , 20:28   Citovat  

Lukas28 napsal:
jak jinak, když už někoho sponzorovat tak Úštěk OK

tak vidis ja ti rikal ze to bude v pohode Velmi šťastný
   Návrat  
DthByMnkys je teď offline  DthByMnkys
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 19:03   Citovat  

Osoby blízké se to už sice netýká, ale nebudu znovu ohledně nějaké pokuty zakládat další topic.

Dnešní nepříjemný střet se státní policí a podrobný popis situace:

Vyjíždim z Hulína směr Otrokovice, kdo to tam zná tak ví, že tam je 90km/h nejvyšší povolená rychlost. Kousek za Hulínem je taková menší křižovatka, ale omezení rychlosti, jak někdy bývá (70/50 před křižovatkou), nikde žádné nebylo. Přede mnou se náhle objevila felicia combi s nějakejma mlaďákama. Jelikož to tam znám, vím, že za tou křižovatkou je krátká zebra a poté na circa 60-70m přerušovaná čára a pak ihned zákaz předjíždění, neboť tam je jakási firma a má tam vjezd/výjezd. Felicie se křižovatkou táhla 60km/h na 90ce povolené. Podřadil jsem na dvojku a ihned po skončení zebry ho začal rychle předjíždět. 90hm/h jsem snad nepřekročil a jestli jo, nejsem si toho vědom, ale do začátku zákazu předjíždění jsem se stihl vrátit včas. V tom z dáli začal pracovník policie ČR vcházet do silnice. Výsledek je 500kč pokuta za předjíždění přes plnou čáru. Že se prý tady kolega ve věku circa 60 let díval dalekohledem. Maximální možná sazba je 2000kč prý. Prostě a jednoduše, jsem si 100% jistý, že jsem přes plnou nepřejel a jsem si také jistý, že se postarší pán s dalekohledem na takovou dálku určitě spletl. Žádná fotka, nic, žádnej důkaz a pouze názor proti názoru. Těch 500kč rozhodně platit nebudu.

Čili, když přijdu s pokutou na oddělení policie ČR a sdělim jim, že to bylo pochybení strážníka a že bez důkazních materiálů nebudu nic platit, půjde to ke správnímu řízení či jak?

Opět budu vděčnej za všechny pozitivní, negativní i ofenzivní názory.
   Návrat  
Nemda je teď offline  Nemda
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 19:25   Citovat  

DthByMnkys napsal:
Osoby blízké se to už sice netýká, ale nebudu znovu ohledně nějaké pokuty zakládat další topic.

Dnešní nepříjemný střet se státní policí a podrobný popis situace:

Vyjíždim z Hulína směr Otrokovice, kdo to tam zná tak ví, že tam je 90km/h nejvyšší povolená rychlost. Kousek za Hulínem je taková menší křižovatka, ale omezení rychlosti, jak někdy bývá (70/50 před křižovatkou), nikde žádné nebylo. Přede mnou se náhle objevila felicia combi s nějakejma mlaďákama. Jelikož to tam znám, vím, že za tou křižovatkou je krátká zebra a poté na circa 60-70m přerušovaná čára a pak ihned zákaz předjíždění, neboť tam je jakási firma a má tam vjezd/výjezd. Felicie se křižovatkou táhla 60km/h na 90ce povolené. Podřadil jsem na dvojku a ihned po skončení zebry ho začal rychle předjíždět. 90hm/h jsem snad nepřekročil a jestli jo, nejsem si toho vědom, ale do začátku zákazu předjíždění jsem se stihl vrátit včas. V tom z dáli začal pracovník policie ČR vcházet do silnice. Výsledek je 500kč pokuta za předjíždění přes plnou čáru. Že se prý tady kolega ve věku circa 60 let díval dalekohledem. Maximální možná sazba je 2000kč prý. Prostě a jednoduše, jsem si 100% jistý, že jsem přes plnou nepřejel a jsem si také jistý, že se postarší pán s dalekohledem na takovou dálku určitě spletl. Žádná fotka, nic, žádnej důkaz a pouze názor proti názoru. Těch 500kč rozhodně platit nebudu.

Čili, když přijdu s pokutou na oddělení policie ČR a sdělim jim, že to bylo pochybení strážníka a že bez důkazních materiálů nebudu nic platit, půjde to ke správnímu řízení či jak?

Opět budu vděčnej za všechny pozitivní, negativní i ofenzivní názory.

Pokud dostals blokovou pokutu na miste (souhlasils s resenim prestupku na miste), tak uz s tim nic nenadelas. Souhlasis-li s pokutou v blokovym rizeni, nemas uz moznost opravnych prostredku. Bohuzel.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 19:35   Citovat  

Nemda napsal:
Pokud dostals blokovou pokutu na miste (souhlasils s resenim prestupku na miste), tak uz s tim nic nenadelas. Souhlasis-li s pokutou v blokovym rizeni, nemas uz moznost opravnych prostredku. Bohuzel.

Čili po odsouhlasení přestupku přímo namístě a obdržení složenky a odtržku z bločku není návratu? Ku*va.. to mi hlava nebere
   Návrat  
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 6.6.2011 , 20:52   Citovat  

DthByMnkys napsal:
Čili po odsouhlasení přestupku přímo namístě a obdržení složenky a odtržku z bločku není návratu? Ku*va.. to mi hlava nebere

Přesně tak je to vlastně takové zkrácené řízení. Kdyby jsi nesouhlasil tak by jsi dostal papír na kterém by bylo vyjádření od policisty co tě stopnul a ty by jsi na druhou stranu napsal svoji verzi a šlo by to ke správnímu řízení. Jenži jsi přestupek vyřešil na místě tudíž ve zkráceném řízení máš smolíka a nebo štěstí ,protože by jsi mohl vyfásnout větší pokutu jelikož ve správním řízení je výpověď policisty jako by svatá a když je k tomu ještě druhý trouba ,který to tomu prvnímu troubovi dosvědčí tak máš zase smolíka. Taky mě chytli s telefonem u ucha a museli skočit do auta a jet za mnou asi 3 km než mě stopli v naklaďáku a vysvětloval jsem jim že jsem se jenom škrábal a nic nezaplatím. Tak jsem měl jít ke správnímu řízení a bylo mi řečeno že stejně budou věřit jim než mě takže nemám počítat, že bych to vyhrál tak jsem bral 1000 kč a 3 body ,protože bych musel na to řízení přes celou republiku a na to nemám jaksi čas. Takže v tvém případě to máš za 500 kč a předjíždění kde se nesmí to je kolik bodů?
   Návrat  
DanTe je teď offline  DanTe
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 6:52   Citovat  

optimas napsal:
....Takže v tvém případě to máš za 500 kč a předjíždění kde se nesmí to je kolik bodů?

Tady jsem našel toto Úsměv

§ 22/1l) porušení povinnosti vyplývající ze zákazové nebo příkazové značky (kromě výše uvedených případů překročení nejvyšší dovolené rychlosti stanovené dopravní značkou, porušení zákazu předjíždění stanoveného dopravní značkou a zákazových značek B 28 zákaz zastavení a B 29 zákaz stání) 1 do 2000 1500-2500
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 7:27   Citovat  

optimas: udelal jsi hloupost, zes mel u ucha mobil by ti dokazovali velmi slozite - vypoved policisty v tomto smeru nestaci, i prumerne zdatny advokat by te z toho vysekal. Nechal ses ukecat, bod pro policisty a pouceni pro tebe.

DthByMnkys: mas koukam docela smulu. Aspon je to pouceni pro ostatni, ze s policisty se proste nejedna. Doporucuji precist nekolik FSM clanku na d-fenscz.com, ktere se touto problematikou zabyvaji.
Pravda je v tom, ze kdyz jdes do spravniho rizeni a na jedne strane je jen tvoje vypoved a na strane druhe klidne lziva vypoved PCR (stalo se kamaradovi, jsou to proste svine), je to spatne. Jenze v tvem pripade to nic jasneho nebylo - i kdyby ses dival dalekohledem, tak vzhledem k uhlu a zkresleni je temer nemozne, aby na 100% poznal, zes pres plnou jel, pokud by to nebylo skutecne daleko za hranici prerusovane. Spravne tedy bylo jit do spravniho rizeni a na miste si celou situaci zdokumentovat napr. mobilem - tj. kde PCR stala apod. Ve spravnim rizeni bys mel velkou sanci, protoze dukazni bremeno je na jejich strane a pokud jsi skutecne plnou neprejel, tak bys temer 100% vyhral (temer rikam hlavne proto, ze vsichni vime, co je v nasem bananistanu mozne - viz uz jen to, ze ti takhle lzou a daji flastra, hnus).
Jinak z pohledu zakona a tvych zaznamu jsi byl vinik - dokonce jsi to sam priznal a zaplatil pokutu. Jak uz psal Nemda, ted uz s tim nic nenadelas, nicmene pro priste je dobre byt pripraven a nenechat se opit rohlikem.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 7.6.2011 , 15:19   Citovat  

skyline napsal:
optimas: udelal jsi hloupost, zes mel u ucha mobil by ti dokazovali velmi slozite - vypoved policisty v tomto smeru nestaci, i prumerne zdatny advokat by te z toho vysekal. Nechal ses ukecat, bod pro policisty a pouceni pro tebe.

DthByMnkys: mas koukam docela smulu. Aspon je to pouceni pro ostatni, ze s policisty se proste nejedna. Doporucuji precist nekolik FSM clanku na d-fenscz.com, ktere se touto problematikou zabyvaji.
Pravda je v tom, ze kdyz jdes do spravniho rizeni a na jedne strane je jen tvoje vypoved a na strane druhe klidne lziva vypoved PCR (stalo se kamaradovi, jsou to proste svine), je to spatne. Jenze v tvem pripade to nic jasneho nebylo - i kdyby ses dival dalekohledem, tak vzhledem k uhlu a zkresleni je temer nemozne, aby na 100% poznal, zes pres plnou jel, pokud by to nebylo skutecne daleko za hranici prerusovane. Spravne tedy bylo jit do spravniho rizeni a na miste si celou situaci zdokumentovat napr. mobilem - tj. kde PCR stala apod. Ve spravnim rizeni bys mel velkou sanci, protoze dukazni bremeno je na jejich strane a pokud jsi skutecne plnou neprejel, tak bys temer 100% vyhral (temer rikam hlavne proto, ze vsichni vime, co je v nasem bananistanu mozne - viz uz jen to, ze ti takhle lzou a daji flastra, hnus).
Jinak z pohledu zakona a tvych zaznamu jsi byl vinik - dokonce jsi to sam priznal a zaplatil pokutu. Jak uz psal Nemda, ted uz s tim nic nenadelas, nicmene pro priste je dobre byt pripraven a nenechat se opit rohlikem.

Díky za odkaz. OK Bohužel, tyhle situace se mně nestávají běžně, respektive policie mě staví dosti často, ale málokdy je to pokutou. Čili nějaké nápady, jak vyřešit ve svůj prospěch celou situaci (viz zdokumentování stání policisti, silnice a začátku předjíždění), Tě prostě nenapadnou.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Osoba blízká
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky!

Časy uváděny v GMT + 1 hodina