Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Honda a LPG
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
25
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 156, 157, 158  Další 
Zaslat odpověď

Strana 23 z 158
schweiger je teď offline  schweiger
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 19:21   Citovat  

optimas napsal:
Vážně bych nevěřil, že se dá takhle sprasit LPG. A nejvíce jsem se divil ,že to seřízení není nikterak složitý. Stačí blbý noťas a soft ,který musí mít určitě i Fojtík jakožto servis ,který může dělat přestavby LPG a musel být proškolen jak ten systém nastavit. Jen se divím HL propanu ,že když ví co je to zač ,že si nechají takhle poškozovat svoje jméno a nevlítnou na něj a neseberou mu licenci na přestavby a nebo mu tam nepošlou kontrolu jak provádějí přestavby a nastavení

Myslím,že takových Fojtíků je určitě více a HLpropan je pořád jen firma,co také žije z prodeje komponentů,to jim nemůžeme mít za zlé,pokud by se nechovali tržně,tak zkrachujou a kdyby vzaly takovým jako je Fojtík licenci,tak zase nemají takové kapacity na montáže.Sám jsi nechtěl čekat,že je dlouhá čekací lhůta.Znám ještě jednoho z Havířova,který to dělá v garáži oficielně,má i na to licenci a tchán mu tam dal dělat Daihatsu Ferozu a jak přijel ke mně,tak jsem mu jen řekl po kontrole,že mu tam namontoval Bombu,která je 7 let stará!!!!!Ona sice byla nová,ale asi někde stála ve skladě 7 let.(po 10ti letech se musí vyměnit)Ono je to těžký dneska.Je hodně servisů,kteří založí servis a myslí si,že zbohatnou a při tom neumí ani seřídit škodovku 105tku.Jeden takový mám asi 200m od baráku.Neuvěřitelné na tom je,že mají pořád plno,to nechápu. Ble
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 29.4.2011 , 20:44   Citovat  

Ale mám takový dojem ,že systém Magic 3 je produktem HL propan pokud se nepletu. Tak to se pletu Se stydím

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 4:45   Citovat  

optimas napsal:
Ale mám takový dojem ,že systém Magic 3 je produktem HL propan pokud se nepletu. Tak to se pletu Se stydím

Nepleteš se,systém Magic I,II,III jsou výrobci přímo HL propan.Proto jsem tam po roce problémů zajel.My Ostraváci máme tu výhodu,že to máme za rohem muhehe Co jsem tak o Magic četl,tak je to prý v podstatě vylepšená kopie jiných systémů.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 7:44   Citovat  

schweiger napsal:
Myslím,že takových Fojtíků je určitě více a HLpropan je pořád jen firma,co také žije z prodeje komponentů,to jim nemůžeme mít za zlé,pokud by se nechovali tržně,tak zkrachujou a kdyby vzaly takovým jako je Fojtík licenci,tak zase nemají takové kapacity na montáže.Sám jsi nechtěl čekat,že je dlouhá čekací lhůta.Znám ještě jednoho z Havířova,který to dělá v garáži oficielně,má i na to licenci a tchán mu tam dal dělat Daihatsu Ferozu a jak přijel ke mně,tak jsem mu jen řekl po kontrole,že mu tam namontoval Bombu,která je 7 let stará!!!!!Ona sice byla nová,ale asi někde stála ve skladě 7 let.(po 10ti letech se musí vyměnit)Ono je to těžký dneska.Je hodně servisů,kteří založí servis a myslí si,že zbohatnou a při tom neumí ani seřídit škodovku 105tku.Jeden takový mám asi 200m od baráku.Neuvěřitelné na tom je,že mají pořád plno,to nechápu. Ble

Jo ja to beru ,ale ať dělají kvalitně a když jsou na ně stížnosti tak by měl HL něco udělat, protože vlastně poškozují jeho jméno neříkám vzít licenci ,ale pozvat si je k sobě a ať jim ukážou jak to dělají atd. a když je to špatně tak proškolit a jestli se to bude opakovat bude postih. Vem si mě já bych se vůbec nedozvěděl ,že to mám špatně nastavený kontrolka zhasla tak bych měl domění ,že je to vše ok, ale nebylo. Spalovací křivka byla uplně jinde a nedej bože jestli i takové špatné seřízení může mít vliv na zaklepaní ventilů nebo další poruchy a když budeš tvrdit, že je to jeho vina tak ti bude oponovat, že to není pravda ,že je to Honda atd. Třeba tvůj problém rok jsi měl problém a nebyl schopen ho vyřešit jedna návštěva HL a vyřešeno. Tady nejde o to ,že by HL krachnul ,ale takoví lidé poškozují jeho jmeno a zákazníci pak nadávají na LPG ,že je to nahouby a ,že si to nemají lidi dávat a takové další kidy. A to jen proto ,že to někdo neumí nebo se mu nechce to nastavit a raději se bude vymlouvat na lambdu než by hledal chybu u sebe. A bych pravdu řek tak jsem byl na rozpacích z toho LPG když jsem byl po montáži a jen proto, že to někdo neumí nastavit. Kdyby uměl není problém. Dokonce jsem si říkal ,že jsem udělal chybu a 30 litrů je v lese za něco co blbě funguje. A hle když to někdo umí a je ochotný hned je to jiná písnička. A pak se člověk diví, že tam mají takové dlouhé čekaci lhůty

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 30.4.2011 , 10:54   Citovat  

optimas napsal:
Jo ja to beru ,ale ať dělají kvalitně a když jsou na ně stížnosti tak by měl HL něco udělat, protože vlastně poškozují jeho jméno neříkám vzít licenci ,ale pozvat si je k sobě a ať jim ukážou jak to dělají atd. a když je to špatně tak proškolit a jestli se to bude opakovat bude postih. Vem si mě já bych se vůbec nedozvěděl ,že to mám špatně nastavený kontrolka zhasla tak bych měl domění ,že je to vše ok, ale nebylo. Spalovací křivka byla uplně jinde a nedej bože jestli i takové špatné seřízení může mít vliv na zaklepaní ventilů nebo další poruchy a když budeš tvrdit, že je to jeho vina tak ti bude oponovat, že to není pravda ,že je to Honda atd. Třeba tvůj problém rok jsi měl problém a nebyl schopen ho vyřešit jedna návštěva HL a vyřešeno. Tady nejde o to ,že by HL krachnul ,ale takoví lidé poškozují jeho jmeno a zákazníci pak nadávají na LPG ,že je to nahouby a ,že si to nemají lidi dávat a takové další kidy. A to jen proto ,že to někdo neumí nebo se mu nechce to nastavit a raději se bude vymlouvat na lambdu než by hledal chybu u sebe. A bych pravdu řek tak jsem byl na rozpacích z toho LPG když jsem byl po montáži a jen proto, že to někdo neumí nastavit. Kdyby uměl není problém. Dokonce jsem si říkal ,že jsem udělal chybu a 30 litrů je v lese za něco co blbě funguje. A hle když to někdo umí a je ochotný hned je to jiná písnička. A pak se člověk diví, že tam mají takové dlouhé čekaci lhůty

OK nemůžu nic,jen souhlasit se vším,co jsi napsal.Bohužel jsi v české republice a to nemusím vlastně už nic říkat.U fojtíka je ještě problém,že tam má všchen vercajk starý i vybavení na seřízení přes PC.Já jsem tam kdysi dávno jel na jarní prohlídku a měsíc před tím jsem si fo felicie dával nové tlumiče a on mi řekl po kontrole,že mám tlumiče špatné,zralé na výměnu HaHaaa .No jak jsem ale vyděl,jak je zkoučí přístrojem asi z roku jedna dvě,tak už jsem si udělal sám obrázek a poslal jsem ho někam.Další věc je platy u nás.Majitelé ze servisů chcou ze zaměstnanců aby dřeli do úmoru a za par korun a za ty prachy tam pujde dělat jen takový,jak je u Fojtíka.Ti lepší jsou spíše v drašších autoservisech.(ale jsou i výjimky)

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 7:39   Citovat  

LPG Poi do navigace tudy odkaz je to dobrý

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 9:09   Citovat  

Pro android pumpdroid (nejen na LPG).

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 14:41   Citovat  

Pánové,musím se s vámy podělit o rozhovor s jedním týpkem,kterého jsem potkal v pátek na pumpě,při čepování LPG.Přijel v Hondě,ale nevím,co to bylo za typ,zapomněl jsem se na to zeptat,tak jsem se dal s ním do řeči,že jak je spokojenej s LPG a hlavně,co poruchy.Podotýkám,že to byla trochu starší honda,taková nízká jakoby sportovní vzhled.No a on,že jediné z větších investic co měnil byl 2x rozvoďák.A nyní to hlavní,že na LPG má najeto 200 000km!!!!!!!!že to kupoval při 100 000km ,namontoval LPG a najel už 200tis.Tak to jsem spadl na zadek.Jinak že nepoužívá žádný Flashlube a dokonce nikdy neseřizoval ani ventily.Tak to klobouk dolů.No docela bych i tomu věřil,nebo vypadala ta Honda z venku fakt jako pracovní auto,trošku zhuntovaná,ale prý motoricky výborná.Myslím si,že chytl spíše dobrej kousek,než že by to bylo pravidlem,že bez žádné údržby auto jezdí bez poruch.Tak snad i to moje pojezdí tak stejně dlouho a možná i více,nebo se o to starám jak o mimino. Velmi šťastný

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 15:32   Citovat  

schweiger napsal:
Pánové,musím se s vámy podělit o rozhovor s jedním týpkem,kterého jsem potkal v pátek na pumpě,při čepování LPG.Přijel v Hondě,ale nevím,co to bylo za typ,zapomněl jsem se na to zeptat,tak jsem se dal s ním do řeči,že jak je spokojenej s LPG a hlavně,co poruchy.Podotýkám,že to byla trochu starší honda,taková nízká jakoby sportovní vzhled.No a on,že jediné z větších investic co měnil byl 2x rozvoďák.A nyní to hlavní,že na LPG má najeto 200 000km!!!!!!!!že to kupoval při 100 000km ,namontoval LPG a najel už 200tis.Tak to jsem spadl na zadek.Jinak že nepoužívá žádný Flashlube a dokonce nikdy neseřizoval ani ventily.Tak to klobouk dolů.No docela bych i tomu věřil,nebo vypadala ta Honda z venku fakt jako pracovní auto,trošku zhuntovaná,ale prý motoricky výborná.Myslím si,že chytl spíše dobrej kousek,než že by to bylo pravidlem,že bez žádné údržby auto jezdí bez poruch.Tak snad i to moje pojezdí tak stejně dlouho a možná i více,nebo se o to starám jak o mimino. Velmi šťastný

Já to psal na minulé stránce že ten týpek z HL Propanu má taky Acco a má najeto 120tkm v LPG a celkem 250 tkm a bez Flashlube a je to druhá Honda na LPG u první najel 100tkm na LPG a bez problému.

Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 16:05   Citovat  

schweiger napsal:
Podotýkám,že to byla trochu starší honda,taková nízká jakoby sportovní vzhled.

To je asi 90% Hond Úsměv

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 17:21   Citovat  

schweiger napsal:
ale neserzivoat ventily je spatně.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 17:48   Citovat  

Brnďa napsal:

Někomu to je úplně jedno a auto bere jako spotřební zboží a je mu totálně jedno jestli se pokadí nebo ne. Prostě si koupí druhé a jede dál. A ještě k tomu když to má jako pracovní auto tak neřeší už vůbec nic

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 17:54   Citovat  

Brnďa napsal:

Jasně že to je špatný ale co ty víš třeba je kontroloval a nebylo přeba seřízení.. znám pár aut jezdících na LPG u kterých zkontroluju vůli a netřeba seřizovat... ale tech km co uváděl bez sežízení to se mě vážně nezdá taky

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 23.5.2011 , 18:49   Citovat  

Jakub Erben napsal:
Jasně že to je špatný ale co ty víš třeba je kontroloval a nebylo přeba seřízení.. znám pár aut jezdících na LPG u kterých zkontroluju vůli a netřeba seřizovat... ale tech km co uváděl bez sežízení to se mě vážně nezdá taky

No já po 22000km jsem je dal zkontrolovat a prý nebylo potřeba,ale pro klid duše nebudu riskovat a zase je po 15000 dám zkontrolovat.On to byl slovák,ale s českou SPZtkou,čepovali jsme ve Svrčinovci,kousek od hranic Jablunkova.Bral to auto prostě jako spotřební zboží,pokazí -vymění.Ale je to podle mně prostě špatný přístup k autu.Já se staral i o škodovku 105tku,měla se jak v bavlnce.A od mého prvního vozidla škoda octavia tudor(r.v.1961)mám do teď zažitý psát si knížku co,kdy a někdy i za kolik jsem měnil Se stydím

tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 16:48   Citovat  

Ahojte, dnes som bol s Accordom na servisnej kontrole po 1500km od montaze, aj mi nastavili RJ plynu aby neprestala tahat pri 4500ot. motor sa teraz necha vytacat v pohode do obmedzovaca, ale pre istotu zacal trhat najhorsie to je pri plynulej jazde. obcas pridam plyn a motor sa zacne dusit. samozrejme som sa to prejavilo az ked som bol skoro doma, mechanik mi poradil po telefone vymenit sviecky, vymenil som, trha stale. hneva ma to, ze nevedia poriadne zdiagnostikovat auto. napoji, skontroluje, ide to, hotovo dovidenia... o 20km zavolam nejde to, a oni pridte v pondelok. uz som prejazdil aj s montazou jednotky a 2x servis 150km
takze, moje hodnotenie po cca 1700km
+nizka cena LPG
-uz 2 problem pocas 1700km
-montazny servis, ich odbornost mi jednoducho nedopraje radost z jazdy

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 17:23   Citovat  

tukkan napsal:
Ahojte, dnes som bol s Accordom na servisnej kontrole po 1500km od montaze, aj mi nastavili RJ plynu aby neprestala tahat pri 4500ot. motor sa teraz necha vytacat v pohode do obmedzovaca, ale pre istotu zacal trhat najhorsie to je pri plynulej jazde. obcas pridam plyn a motor sa zacne dusit. samozrejme som sa to prejavilo az ked som bol skoro doma, mechanik mi poradil po telefone vymenit sviecky, vymenil som, trha stale. hneva ma to, ze nevedia poriadne zdiagnostikovat auto. napoji, skontroluje, ide to, hotovo dovidenia... o 20km zavolam nejde to, a oni pridte v pondelok. uz som prejazdil aj s montazou jednotky a 2x servis 150km
takze, moje hodnotenie po cca 1700km
+nizka cena LPG
-uz 2 problem pocas 1700km
-montazny servis, ich odbornost mi jednoducho nedopraje radost z jazdy

Po montáži to vždy zlobí,trošku to potrvá,než se to seřídí a jinak jak se tu už psalo,záleží na firmě,co to seřizuje!!!Jak to v servise neumí,tak najdi jiný servis.
Někdy může být ale něco i v autě,nějaká závada.Na benzín to třeba jede,ale LPG je citlivější hlavně na zapalovací soustavu.Ještě bych vyměnil zapalovací kabely,pokud tam jsou.Hodně problému dělají zmiňované svíčky,ale jak jsou i zapalovací kabely staré,tak svíčky nepomůžou.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 17:30   Citovat  

Zkus to jinde. Nejlépe nějaký opravdu prověřený servis ,který má dobré reference na LPG. Já měl taky problémy s jedním nýmandem co mi to montoval a vymlouval se ,že mám špatný kat. A až mi řekl schweiger co je to za trotla tak jsem zajel přímo k výrobci a voala je po problémech. Takže není servis jako servis

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 17:35   Citovat  

uf, si neumim predstavit ty problemy s LPG co tady kluci pisete,ikdyz nevim jak stary auta mate a docela se toho bojim, CTRko v LPG asi tady jeste nikdo nema co ,mam na to jeste dva mesice tak uvidime co najdu Bueee

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 17:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
uf, si neumim predstavit ty problemy s LPG co tady kluci pisete,ikdyz nevim jak stary auta mate a docela se toho bojim, CTRko v LPG asi tady jeste nikdo nema co ,mam na to jeste dva mesice tak uvidime co najdu Bueee

Neboj se toho,já jezdím na LPG od r.1999 a přestavěj jsem asi 8 aut (trochu jsem to střídal ty auta)Neměl jsem žádný problém a když,tak vždy byl problém v servise.A problémy u aut nejsou jen u LPG,to jen,že pročítáš zrovna toto forum,koukni na jiné,třeba Elektro,Podvozek apod.a zjistíš i jiné starosti s autem možná větší,než s LPG.

DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 17:46   Citovat  

schweiger napsal:
Neboj se toho,já jezdím na LPG od r.1999 a přestavěj jsem asi 8 aut (trochu jsem to střídal ty auta)Neměl jsem žádný problém a když,tak vždy byl problém v servise.A problémy u aut nejsou jen u LPG,to jen,že pročítáš zrovna toto forum,koukni na jiné,třeba Elektro,Podvozek apod.a zjistíš i jiné starosti s autem možná větší,než s LPG.

ja vim,nenecham si to vymluvit Úsměv
kluci nemuzu to nejak najit ,kdo si nedavno daval delat LPG tady v plzni ,z nekym jsem si otom psal ale ted uz nevim skym ,ozvete se Se stydím dik

Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 19:02   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja vim,nenecham si to vymluvit Úsměv
kluci nemuzu to nejak najit ,kdo si nedavno daval delat LPG tady v plzni ,z nekym jsem si otom psal ale ted uz nevim skym ,ozvete se Se stydím dik

Nazdar DOHCVTEC,

Dnes rano jsem si vyzvedl svuj Accord 2002, 2.3 z prestavby na LPG. Taky jsem o tom uvazoval uz delsi dobu a musim rict, ze jsem mile prekvapen. Moje predstava o LPG byla neco na styl stareho Ziguli kombi s obrovskou valcovou nadrzi v kufru za oknem. Kazdopadne, byl jsem vyveden z omylu. Necitim absolutne zadny rozdil v reakci auta na seslapnuti plynu, nebo vseobecne ve vykonu. Za dnesek jsem nalital neco kolem 300 kilometru a spotreba sla mirne nahoru (cca 10%), ale zas LPG 17kc liter, benzin 36 (95 okt.). Auto startuji na benzin, kdyz motor dostahne 30*C sam se prepne na plyn. Kdyz dochazi plyn v nadrzi, samo se to zas prepne na benzin. Je to tam.

V Plzni primo ti bohuzel nevim doporucit nikoho, ja jsem se ale z Prahy vezl az do Litvinova, pak vlakem zpatky. A dalsi den pro auto. Kazdopadne jsem chtel zvolit dobrou firmu, a hlavne kvalitni vstrikovaci system. Skutecne si dej zalezet, jelikoz motor toci hodne vic, nez Fabie HTP. Nebral bych zadne polske "zazracne krabicky" za skvelou cenu. Urcite take investuj do primazavani ventilu, ktere kazda solidnejsi firma nabizi za priplatek (max. do 2000 czk). Muj system komplet BRC (sekvencni vstrikovani, nadrz, primazavani) ... me vysel na 29.000. Jestli chces, firmu ti doporucim pres SZ, aby me tady nekdo neobvinil z marketingove akce.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 19:15   Citovat  

Flameboy85 napsal:
Nazdar DOHCVTEC,

Auto startuji na benzin, kdyz motor dostahne 30*C sam se prepne na plyn. Kdyz dochazi plyn v nadrzi, samo se to zas prepne na benzin. Je to tam.

Tobě to jde až když máš 30°C??? Tak to koukám! Já to mám nastavený jak se voda ohřeje na 20°C teď když je horko tak to nastartuju a do 3 sec. na volnoběh přepíná na plyn. A ráno ujedu 50 metrů na benzín a přepíná na plyn bez jedíného škubnutí.

DOHCVTEC: neměj strach když to dáš někomu kdo tomu holduje a je v tom opravdu dobrej nebudeš mít žádný problém ,ale pokud trefíš na trotla budou problémy

0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 19:21   Citovat  

optimas napsal:
Tobě to jde až když máš 30°C??? Tak to koukám! Já to mám nastavený jak se voda ohřeje na 20°C teď když je horko tak to nastartuju a do 3 sec. na volnoběh přepíná na plyn. A ráno ujedu 50 metrů na benzín a přepíná na plyn bez jedíného škubnutí.

DOHCVTEC: neměj strach když to dáš někomu kdo tomu holduje a je v tom opravdu dobrej nebudeš mít žádný problém ,ale pokud trefíš na trotla budou problémy

No nevim jestli je tech 30°C AZ tak moc... jak rikas ted kdyz je horko tak to tam je za par sekund. V zime to mozno bude trvat AZ pul minuty nez se motor zahreje z 20 na 30... myslim ze spotreba paliva je v tady zanedbatelna, jestli ten system tak ma byt nastaveny, aby fungoval bez problemu, tak at. Úsměv

silenec je teď offline  silenec
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 19:28   Citovat  

30°C by melo byt ok, ptal jsem se a nizsi teplota nez tech 30 me nebyla doporucena...

tukkan je teď offline  tukkan
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 20:43   Citovat  

schweiger napsal:
Po montáži to vždy zlobí,trošku to potrvá,než se to seřídí a jinak jak se tu už psalo,záleží na firmě,co to seřizuje!!!Jak to v servise neumí,tak najdi jiný servis.
Někdy může být ale něco i v autě,nějaká závada.Na benzín to třeba jede,ale LPG je citlivější hlavně na zapalovací soustavu.Ještě bych vyměnil zapalovací kabely,pokud tam jsou.Hodně problému dělají zmiňované svíčky,ale jak jsou i zapalovací kabely staré,tak svíčky nepomůžou.

Predtym, to netrhalo, iba prestalo tahat nad 4500ot, samozrejme sa tam na mna jeden pan pozeral, ci na tom jazdim formulu ??? cize ked to predtym islo bez trhania, nemyslim si, ze to bude zapalovacia sustava. No ja mam podozrenie na to serizeni, tam je cely kamen urazu. asi to bude tym, ze v montaznych strediskach LPG maju hondy zastupenie asi tak z 3% vsetkych aut, tym padom su tie motory nezname pre nich. alebo by to chcelo spoznat ten motor a trosku sa s tym pohrat, aby zakaznik nemusel chodit kazdy mesiac nieco poladit a tesil sa ze jazdi lacnejsie ale rovnako rychlo ako na benzine. som zvedavy kolko X tam este pojdem. mozem si ist dat nastavit ten LPG aj inde ako tam kde mi to montovali a mam zaruku?

hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 20:46   Citovat  

Flameboy85 napsal:
No nevim jestli je tech 30°C AZ tak moc... jak rikas ted kdyz je horko tak to tam je za par sekund. V zime to mozno bude trvat AZ pul minuty nez se motor zahreje z 20 na 30... myslim ze spotreba paliva je v tady zanedbatelna, jestli ten system tak ma byt nastaveny, aby fungoval bez problemu, tak at. Úsměv

Dej sem pár fotek , BRC tu ještě nemáme Úsměv

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 5:19   Citovat  

tukkan napsal:
Predtym, to netrhalo, iba prestalo tahat nad 4500ot, samozrejme sa tam na mna jeden pan pozeral, ci na tom jazdim formulu ??? cize ked to predtym islo bez trhania, nemyslim si, ze to bude zapalovacia sustava. No ja mam podozrenie na to serizeni, tam je cely kamen urazu. asi to bude tym, ze v montaznych strediskach LPG maju hondy zastupenie asi tak z 3% vsetkych aut, tym padom su tie motory nezname pre nich. alebo by to chcelo spoznat ten motor a trosku sa s tym pohrat, aby zakaznik nemusel chodit kazdy mesiac nieco poladit a tesil sa ze jazdi lacnejsie ale rovnako rychlo ako na benzine. som zvedavy kolko X tam este pojdem. mozem si ist dat nastavit ten LPG aj inde ako tam kde mi to montovali a mam zaruku?

Psal jsem,že LPG je citlivější,než benzín.Měl jsem na jednom autě stejný problém,před montáží auto na benzín jezdilo v pohodě a po montáží mi to při akceleraci na LPG cukalo,po výměně svíček a zapalovacích kabelů problém přestal.
Na nastavení si můžeš zvolit jakoukoliv firmu,jen ti konkurenční firma asi neuzná záruku.

Jakub Erben je teď offline  Jakub Erben
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 5:53   Citovat  

silenec napsal:
30°C by melo byt ok, ptal jsem se a nizsi teplota nez tech 30 me nebyla doporucena...

přesně tak 30 je dolní hranice kdy je jakš takš dosaženo že kapalný LPG je schopný se beze zbytku přeměnit v plyný v reduktoru za malou chvilku. já jsem si nastavil 35 a je to jistota.. i v mrazech se to na tuhle teplotu ohřeje auto za chviličku těch pár kč navíc co to jede ne benzím mě fakt nezruinuje kdž pak skoro v trhu za den najedu 400Km.. HaHaaa

pajo je teď offline  pajo
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 7:00   Citovat  

na crv mam nastavene 30 °C, je to najnizsia teplota pri ktorej to v mrazoch nerobilo problemy, na accorde som musel ist az na 40°C, bo aj pri 35 mi po prepnuti vynechaval motor, neslo vsetkych 6 valcov, trhal atd...staci ked to clovek podceni a moze to urobit celkom velky problem, najhorsia moznost je prepaleny piest ked nestihne kvoli niizkej teplote lpg splynovat a ukapne do valca...
kedze jazdim min. 40km na jeden start tak mi to vobec nevadi, plna benzinova nadrz mi vydrzi pri tomto style 5-10 tis. km, podla toho ci je zima alebo leto... aspon mi v nadrzi nezvodnati Je to tam.

0
PříspěvekZaslal: 2.6.2011 , 7:42   Citovat  

hopit napsal:
Dej sem pár fotek , BRC tu ještě nemáme Úsměv

OK, nafotim a hodim to sem nejpozdeji pres vikend. OK

Obsah fóra Honda-club.cz