Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
civicpower je teď offline  civicpower
3 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 22:16   Citovat  

ja to nedelam...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Lubosh je teď offline  Lubosh
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 22:43   Citovat  

Něco o chování k wanklu přímo od majitelů Mrk

citace:
Olej vc filtru menim po cca 3t km, kontroluji hladinu oleje pred kazdym vyjetim (Wankel olej zere pokud mas funkcni OMP), davam Valvoline 20W-50, mineral. Svicky vymena kazdy 2 rok.
Na plyn slapu po cca 20km, netradicnim voditkem zahrati motoru je mi prevodovka, jakmile zacnou kvalty pekne zapadat je cas se podivat nad 4t ot/min. Po projeti nechavam motor cca 5minut bezet s otevrenou kapotou nez jej zhasnu, pricemz par km pred prijezdem tak motor uz nehonim a mam zapnute sahary.
Kontroluju vodu v chladici, kdyz uz nekde litam, vzdy s nadrzi paliva nad pulkou. Pokud okruh, premix a neco "lepsiho" nez 95oktanu. Porad jednim okem na meraku teploty.

citace:
ja nechavam studene kratkou chvili tocit nez vyjedu pokud nemas seslaplou spojku a zarazeno tak by ti otacky mely vylete nekde k trem tisicum. po cca 5s se zahreje precat a otacky padnou nekde k 1500 pak vyjizdim... otacky nad 4k rpm az po tech 5km nejmene. jako dobre voditko je budik tlaku oleje, studene to tlaci vice a jak se zahriva klesa nize.
na olej koukam co druhe tankovani cca 1000km. pokud jezdis slusne (pod 5k rpm) moc to mizet nebude. nejaky ubytek poznas az po poradnem nalozeni.
merka oleje ma od L-F 1.7 litru. takze si muzes udelat i prehled o tom kolik ti to zere.
olej s filtrem menim kolem 4tisic km a stejne jako petan je to Valvoline 20W-50 VR1 racing. svicky jsem zatim nemenil ale chystam se.
jak uz psal higgi hodne zalezi na tom v jakem stavu mas motor, jestli se uchlastava svicky vydrzi mene. je dobre pred vypnutim motoru trochu proslapnout plyn a zdechnout to v otackach. pro nasledny lepsi start.
vodu kontroluju skoro porad to je dobre hlidat. pokud by ti mela prdnout nejaka hadicka pripadne povolit svorka udela to nejspis po zastaveni kdy se teploty splhaji hodne vysoko a je tam asi poradny tlak. mne takhle prskala hadicka vody u turba. za behu nic ale po dojeti delala frrrrrrrrr (spatna svorka) po kazdem dojeti necham v garazi otevrenou kapotu at to teplo utece pryc. v lete poznas co to je horky motor
nez zastavim, zapinam saharu na dve tri minuty. normalne v serii se ventilatory pousti az pri 105stupnich coz je dost pekelna teplota.
startovani by melo byt celkem konstantni jak studene tak teple.

citace:
ono záleží dost na tom kdo a jak motor zajížděl... Tyhle 100%tní návody jak zajet motor, jak se o motor starat atd.... co člověk to názor. Každopádně jako automechanik ti řeknu, že záleží na tom jak se kdo o motor staral před tebou. Obecně jediný co je 100%tní je to, že motor netočit dokud se nezahřeje. Co se týče indikátoru podle převodovky, tak to je většinou způsobený olejem. Co se týče chlazení motoru při dojezdu, tak věřte nebo ne, ale jakýkoliv motor co stojí na místě se zahřívá rychleji než jedoucí. (a že wankel je dobrý topítko) V tom případě souhlasim s Asimem. Pokud budu mít dostatečný chlazení a na místě mi to hodí někde ke spodní hranici optimální hodnoty teploty motoru, pak by to mělo smysl, ale se stock chlazením asi těžko. Co se týče red line, tak jak říkám, záleží kdo jak předtim s motorem jezdil. Příklad: někdo si koupí sporťáka a pak s tim jezdí jak děda s favoritem o víkendu 500 m na nákup... takže hlavně aby to nežralo atd... potom přijde někdo kdo dá motoru red line každý den a to jistě ze zdravého úsudku nemůže být dobře... Každopádně pokud budeme mluvit teoreticky, tak motor to chce dát co nejrychleji do provozní teploty kvůli roztažnosti kovů - vůlím a toho dosáhneme tím, že po nastartování klidnou plynulou jízdou počkáme dokud se neotevře termostat. Pak je to celkem jedno...
a takovej poznatek trochu offtopic... měl jsem starý toledo (D) co na místě skoro až vařilo a při jízdě na dálnici na plný plyn se naopak až podchlazovalo...
ale jak říkám, co člověk to názor.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:01   Citovat  

azmodan napsal:
supra je krasny auto i po letech, o tom nemuze byt sporu, premyslel jsem o ni hodne a zatim jsem ji uplne nezavrhnul, ale libi se mi ta novejsi nemrkacka... a mam krapet obavu z toho, ze sehnat nejakou ve slusnym stavu bude jak hledani v kupce sena:(

s tim swapem predku integry zajimavej napad Úsměv ale to asi neklapne... nicmene mit integra japonsky predek tak asi nevaham, nicmene s temahle svetlama je to proste divny auto... stejne jako p5g, na to bych si asi jen tak nezvykl:(

Koukal jsem jeste ke kolegum k subaru a tam je to strdi, ta auta jsou naprosto oskliva:)

Najit slusnou Supru LHD mkIV (novejsi nemrkacku) znamena, pripravit si tak 500tis kc a dalsich cca 60tis rocne, jen protoze to auto stoji, nehlede na castky, ktery padnou kdyz auto vyjedes, nebo kdyz neco odejde na tom 15let starym aute...

EVO 9 ze 500 asi nebude uplne TOP, a koupit EVO je provozne taky dost jinde, nez Accord, nebo Integra, nadruhou stranu je to asi nejzabavnejsi auto, co se tyce pomeru ceny a jizdnich rezimu.

Integra s JDM predkem znamena, ze budes spatne videt ve tme a hlavne budes vsechny protijedouci auta oslnovat, nehlede na TK...
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:05   Citovat  

Lubosh- je to pravda ,ale nejlip je si najit kousek co je tesne po generalce ,anebo koupit nakou za 160tis a udelat Go motoru coz je asi lepsi no ,fakt skoda ty spotreby ikdyz uz jsem videl na prodej i z LPG Úsměv
   Návrat  
Bully je teď offline  Bully
Moderátor
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:16   Citovat  

bordel napsal:
Najit slusnou Supru LHD mkIV (novejsi nemrkacku) znamena, pripravit si tak 500tis kc a dalsich cca 60tis rocne, jen protoze to auto stoji, nehlede na castky, ktery padnou kdyz auto vyjedes, nebo kdyz neco odejde na tom 15let starym aute...

EVO 9 ze 500 asi nebude uplne TOP, a koupit EVO je provozne taky dost jinde, nez Accord, nebo Integra, nadruhou stranu je to asi nejzabavnejsi auto, co se tyce pomeru ceny a jizdnich rezimu.

Integra s JDM predkem znamena, ze budes spatne videt ve tme a hlavne budes vsechny protijedouci auta oslnovat, nehlede na TK...

Presne tak, hodne lidi sni o tom co by chteli za sportaka a uz nevidi provozni naklady. K cemu mi je takovy vuz kdyz mi stoji v garazi nebo kde a nemam na to ho provozovat, ev. se trepat strachem aby se neco nepokazilo nebo abych to nekde netuknul sam. Fura tech vysnenych aut ma relativne nizkou porizovaci cenu prave z techhle duvodu a to dost laka..
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 15.5.2011 , 23:33  Naposledy upravil DOHCVTEC dne 16.5.2011 , 10:48, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

jj kamos ma takovy v garazi, je to M3 E46 cabrio 3.2 ,modra kuze , 343ps a nema na pneu ,ma najeto nakejch 20tkm ,jinak je ted na prodej kdyby mel nekdo zajem , bude kupovat RX8 Velmi šťastný

2470483664_2434cfb26d.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
2470483664_2434cfb26d.jpg, 142.82 kB
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 0:13   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
Lubosh- je to pravda ,ale nejlip je si najit kousek co je tesne po generalce ,anebo koupit nakou za 160tis a udelat Go motoru coz je asi lepsi no ,fakt skoda ty spotreby ikdyz uz jsem videl na prodej i z LPG Úsměv
Tak já koupil 3 000 km po rebuiltu za hodně slušnou cenu Úsměv Ale odpovídá tomu stav interieru a laku, ale .... na to to nejezdí Velmi šťastný
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 0:19   Citovat  

Lubosh napsal:
Tak já koupil 3 000 km po rebuiltu za hodně slušnou cenu Úsměv Ale odpovídá tomu stav interieru a laku, ale .... na to to nejezdí Velmi šťastný

jak nejezdi ,je pravda ze CTRko v klidu renesis pojede ikdyz ma o 30ps vice ale zase je to zabavnejsi auti a hlavne atraktivnejsi ,nemas naky fota ,bych se pokochal Se stydím
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 0:49   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jak nejezdi ,je pravda ze CTRko v klidu renesis pojede ikdyz ma o 30ps vice ale zase je to zabavnejsi auti a hlavne atraktivnejsi ,nemas naky fota ,bych se pokochal Se stydím
Na ten interier a lak to nejezdí jsem myslel....nějaký foto ZDE

jede to takhle (točeno po cca týdnu co jsem auto měl, takže nic moc, navíc celkem málo místa na nějaký lítání)

Odkaz
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:14   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
jj kamos ma takovy v garazi, je to M3 cabrio 3.5 biturbo ,modra kuze , 343ps a nema na pneu ,ma najeto nakejch 20tkm ,jinak je ted na prodej kdyby mel nekdo zajem , bude kupovat RX8 Velmi šťastný

Co je to za nesmysl? do M3 se daval 3.2l a tech 343ps ma v serii, zadny M3 nebylo nikdy preplnovany a uz vubec ne dvakrat...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:28   Citovat  

bordel napsal:
Co je to za nesmysl? do M3 se daval 3.2l a tech 343ps ma v serii, zadny M3 nebylo nikdy preplnovany a uz vubec ne dvakrat...

no jo ja se tak vyznam v BMW Velmi šťastný jasny je ze je to M3 E46 manual cabrio a jede prej 300km/h Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:42   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
no jo ja se tak vyznam v BMW Velmi šťastný jasny je ze je to M3 E46 manual cabrio a jede prej 300km/h Velmi šťastný

Tak proc sem pises takovy nesmysly, kdyz se v tom absolutne nevysnas? Akorat tu pak vznikaj famy... Tak to valím bulvy
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:47   Citovat  

bordel napsal:
Tak proc sem pises takovy nesmysly, kdyz se v tom absolutne nevysnas? Akorat tu pak vznikaj famy... Tak to valím bulvy

ja to nekde slysel no,a prislo mi to moc 343 na NA od BMW ale ono to toci 8500 ot/min tak je mi to uz jasny Velmi šťastný
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 10:51   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
ja to nekde slysel no,a prislo mi to moc 343 na NA od BMW ale ono to toci 8500 ot/min tak je mi to uz jasny Velmi šťastný

Nevim proc ti to prislo moc, kdyz bmw dela jedny z nejlepsich motoru...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 15:04   Citovat  

četl jsem, že motor z M5 v roku 2005 ( v10, 507 hp...) to byl nejlepší moto roku ... a M3 V8 taky je moc povedeny, ale ze by delali nejlepsi motory?? ses trochu sekl ne? cože cože ?
   Návrat  
zyx je teď offline  zyx
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 15:50   Citovat  

civicpower napsal:
četl jsem, že motor z M5 v roku 2005 ( v10, 507 hp...) to byl nejlepší moto roku ... a M3 V8 taky je moc povedeny, ale ze by delali nejlepsi motory?? ses trochu sekl ne? cože cože ?
Pise:jedny z nejlepsich motoru.Nevim proc by se mel seknou kdyz je to pravda.
   Návrat  
azmodan je teď offline  azmodan
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 20:03   Citovat  

Bully napsal:
Presne tak, hodne lidi sni o tom co by chteli za sportaka a uz nevidi provozni naklady. K cemu mi je takovy vuz kdyz mi stoji v garazi nebo kde a nemam na to ho provozovat, ev. se trepat strachem aby se neco nepokazilo nebo abych to nekde netuknul sam. Fura tech vysnenych aut ma relativne nizkou porizovaci cenu prave z techhle duvodu a to dost laka..

No to jsem tady nekolikrat zminoval - ceny ND. Ono je rozdil dat za spojku u 350Z 33 000Kc a 4 000kc za spojku u Hyundai ze... Navic je jasny, ze kdyz uz si to auto jednou koupim, tak s nim budu chtit tak nejak i jezdit Velmi šťastný z toho duvodu asi padaji veskery auta jako 350Z, S2K atd... takze se vracime nazpet na zacatek a tak nejak ke klicovemu rozhodnuti, jestli Mitsubishi Eclipse nebo Hyundai Coupe... Coz me stve, kdyby Honda pokracovala v prelude, tak koupim P6G a neresim (a budu doufat, ze ten cumak neprevezmou z P5G:D)...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 20:05   Citovat  

[quote="Lubosh"]Něco o chování k wanklu přímo od majitelů Mrk

[quote]

Diky! Tohle me nasmerovalo.. takze RX8, jakkoliv je krasna, taky ne... protoze to budu misto jezdeni sledovat, jaka je venku teplota, jestli se toci sahara, jestli mi po 100km nezmizel veskerej olej a voda... jestli venku nekrouzi ptaci moc nizko, jestli sousedovic Marena nevyvesila pradlo a jestli nahodou Honsova nehlasi ze bude foukat vitr, protoze pak to zas bude chladit moc...

tohle proste neni motor, ktery bych rad... nemam problem menit olej, nemam problem delat beznou udrzbu atd, ale mam problem sledovat milion veci kolem, abych mohl vubec vyjet nebo zastavit Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 22:23   Citovat  

zyx napsal:
Pise:jedny z nejlepsich motoru.Nevim proc by se mel seknou kdyz je to pravda.

ja nerikam, ze by BMW byly spatne ... to vubec ne, ale myslim ze jsou daleko lepsi motory (ale kazdy ma svuj nazor, takze me je jedno jestli jeden rika, ze nej motory jsou od BMW jiny zas ze od Toyoty ... to me je uplne u kiss me )
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 23:51   Citovat  

civicpower napsal:
ja nerikam, ze by BMW byly spatne ... to vubec ne, ale myslim ze jsou daleko lepsi motory (ale kazdy ma svuj nazor, takze me je jedno jestli jeden rika, ze nej motory jsou od BMW jiny zas ze od Toyoty ... to me je uplne u kiss me )

Jedna z nejvyssi hor taky neni nejvyssi, ale je jen jedna s tech vyssich, co je na tom k nepochopeni? HaHaaa
Me je to taky uprimne v miste, kde se nohy spojiju, proste jsem pouzit vhodny vyraz, az se tu bude debatovat o motorech Hyundaj nebo Kia, tak pouzijiu uplne jine slovo a taky se nebudes hadat, kterej je opravdu ten nejhorsi...

A uprimne receno, co jezdime s E30 325 tak je to oproti honde bezudrzvoby auto, zatim se tam nic velkyho nedelalo a to to auto dostava docela kour. loni v moste jsem jeli 3 ridici kazdy 3-4x 10minut, kdyz v zime bubla, tak ho staci proslapnou do omezovace a hned prede jako kocka, na nejaky zahrivani nebo dochlazovani se nechraje, proste sednes a jedes hnel plnej. BMW na zavodech driftu, taky porad jezdi narozdil od japoncu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 0:16   Citovat  

[quote="azmodan"][quote="Lubosh"]Něco o chování k wanklu přímo od majitelů Mrk

citace:

Diky! Tohle me nasmerovalo.. takze RX8, jakkoliv je krasna, taky ne... protoze to budu misto jezdeni sledovat, jaka je venku teplota, jestli se toci sahara, jestli mi po 100km nezmizel veskerej olej a voda... jestli venku nekrouzi ptaci moc nizko, jestli sousedovic Marena nevyvesila pradlo a jestli nahodou Honsova nehlasi ze bude foukat vitr, protoze pak to zas bude chladit moc...

tohle proste neni motor, ktery bych rad... nemam problem menit olej, nemam problem delat beznou udrzbu atd, ale mam problem sledovat milion veci kolem, abych mohl vubec vyjet nebo zastavit Úsměv

si myslim ze oproti hondam a turbomotorem to neni zas takovej rozdil co se tyce sledovani ,jen to malokdo dela ,taky hondu nebo turbo netocis po 2km ale pockas si na teplotu ,a jak jsem rikal turbo taky hned nevypnes ,a je toho jeste vic akorat se to tolik nezvelicuje a nezminuje ,nato jak je to vymecny stroj tak se to jeste da a kdyz koupis nakou tesne po GO nebo si ho sam udelas tak si ji zajedes sam Úsměv ,muj nazor ,eclypse je problem sam o sobe jak podvozkove tak i treba V6 od mitsu maji hodne problemu ,ventily a pod ,zase 2l V4 zbytecne moc zere a vykon nikde ,mrkni na mitsu club a hyunday je celkem pekny a ma mozna levny soucastky ale kolik krat je vymenis za tu samou dobu jako u hondy nebo mazdy ,nezapominej ze je to korea .. je to to same jako srovnani japoncu ze skodovkou,seatem a pod ... a taky 2l ma nakych 140ps a spotreba jako V6 od hondy,V6 jeste horsi ,kdyz se ti zda RX8 draha a narocna tak kup tu integru ,at ti nakej sikovnej karosar udela predek jakej si vymyslis za par vykendu a mas vystarano B motory jsou drzaky bez zbytecnejch turbin ,valcu a ventilu navic ,proste jednoduchej 4valec ,nerikam ze maji levnej provoz ale kdyz chces auto ktery nema jenom napis sport, gti ,rs ale aby i tak jelo,tak stim musis pocitat a hladkej 4valec od hondy je nej reseni .. proto jsem si tak koupil K20 Velmi šťastný ,taky prosim te nesrovnavej cenu spojky 350Z a hyundaje je to uplne nekde jinde ,kolik ma coupe koni 140-170ps ,350Z nakejch 300 - tolik jich musi prenaset na kola a taky musi neco vydrzet ... coupe je takovy barbie auto vypada hezky ale .. to uz raci to BMW Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 8:55   Citovat  

DOHCVTEC napsal:
si myslim ze oproti hondam a turbomotorem to neni zas takovej rozdil co se tyce sledovani ,jen to malokdo dela ,taky hondu nebo turbo netocis po 2km ale pockas si na teplotu ,a jak jsem rikal turbo taky hned nevypnes ,a je toho jeste vic akorat se to tolik nezvelicuje a nezminuje ,nato jak je to vymecny stroj tak se to jeste da a kdyz koupis nakou tesne po GO nebo si ho sam udelas tak si ji zajedes sam Úsměv ,muj nazor ,eclypse je problem sam o sobe jak podvozkove tak i treba V6 od mitsu maji hodne problemu ,ventily a pod ,zase 2l V4 zbytecne moc zere a vykon nikde ,mrkni na mitsu club a hyunday je celkem pekny a ma mozna levny soucastky ale kolik krat je vymenis za tu samou dobu jako u hondy nebo mazdy ,nezapominej ze je to korea .. je to to same jako srovnani japoncu ze skodovkou,seatem a pod ... a taky 2l ma nakych 140ps a spotreba jako V6 od hondy,V6 jeste horsi ,kdyz se ti zda RX8 draha a narocna tak kup tu integru ,at ti nakej sikovnej karosar udela predek jakej si vymyslis za par vykendu a mas vystarano B motory jsou drzaky bez zbytecnejch turbin ,valcu a ventilu navic ,proste jednoduchej 4valec ,nerikam ze maji levnej provoz ale kdyz chces auto ktery nema jenom napis sport, gti ,rs ale aby i tak jelo,tak stim musis pocitat a hladkej 4valec od hondy je nej reseni .. proto jsem si tak koupil K20 Velmi šťastný ,taky prosim te nesrovnavej cenu spojky 350Z a hyundaje je to uplne nekde jinde ,kolik ma coupe koni 140-170ps ,350Z nakejch 300 - tolik jich musi prenaset na kola a taky musi neco vydrzet ... coupe je takovy barbie auto vypada hezky ale .. to uz raci to BMW Velmi šťastný

hehehe:) jojo u 350Z a coupe jsem srovnaval vzhled je mi jasny ze ten vykon dostat na kola neco bude stat, na druhou stranu spojka S2K stoji 12 000,- a vykon to taky ma a taky vzadu:) Ze by Mitsu neumelo V6 motory? Na tohle se jeste poptam na Mitsu foru. Co vim tak kamarad mel v US 3000GT V6 Twinturbo a naprosto spokojenost, dodnes na to auto vzpomina jen v dobrem...

Vcera jsem na ty integry koukal, par jsem jich projel a proste... ten predek nezkousnu, to auto celkove je takove nemastne neslane, ale ten predek proboha:) a presne jak tu nekdo zminoval, udelam si predek k obrazu svemu a na STK mi reknou papa...

A nebo se vratit uplne zpet a dat penize do Prelude, ale nenapada me jak moc jde F20A4 vylepsit, sice motor nesmrtelny, ale taky pomerne nevykonny... dat turbo?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 11:45   Citovat  

azmodan napsal:
hehehe:) jojo u 350Z a coupe jsem srovnaval vzhled je mi jasny ze ten vykon dostat na kola neco bude stat, na druhou stranu spojka S2K stoji 12 000,- a vykon to taky ma a taky vzadu:) Ze by Mitsu neumelo V6 motory? Na tohle se jeste poptam na Mitsu foru. Co vim tak kamarad mel v US 3000GT V6 Twinturbo a naprosto spokojenost, dodnes na to auto vzpomina jen v dobrem...

Vcera jsem na ty integry koukal, par jsem jich projel a proste... ten predek nezkousnu, to auto celkove je takove nemastne neslane, ale ten predek proboha:) a presne jak tu nekdo zminoval, udelam si predek k obrazu svemu a na STK mi reknou papa...

A nebo se vratit uplne zpet a dat penize do Prelude, ale nenapada me jak moc jde F20A4 vylepsit, sice motor nesmrtelny, ale taky pomerne nevykonny... dat turbo?

spis koupit pekny 2.2 vti ktery je bud ve supr stavu nebo pekne udelany

odkaz
odkaz
odkaz
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2011 , 0:23   Citovat  

[quote="azmodan"][quote="Lubosh"]Něco o chování k wanklu přímo od majitelů Mrk

citace:

Tohle je psáno konkrétně k RX-7 která je podstatně starší a má turba Mrk RX-8 na tom bude obdobně jako jiný auta
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2011 , 4:24   Citovat  

Lubosh napsal:
Tohle je psáno konkrétně k RX-7 která je podstatně starší a má turba Mrk RX-8 na tom bude obdobně jako jiný auta

presne tak :hehe:
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 28.5.2011 , 8:21   Citovat  

Ale dle mýho názoru budeš stejně kontrolovat olej, vodu atd. atd. častěji u auta se sportovní specifikací než u nějaký starý ludry na denní ježdění do práce Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.5.2011 , 9:57   Citovat  

Lubosh napsal:
Ale dle mýho názoru budeš stejně kontrolovat olej, vodu atd. atd. častěji u auta se sportovní specifikací než u nějaký starý ludry na denní ježdění do práce Mrk

To jste mi nemeli psat, ja uz byl rozhodlej pro Eclipse:) Jeste na tema RX-8 zkusim neco pocist na zahranicnich forech, protoze to auto je proste krasny...Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.5.2011 , 22:44   Citovat  

azmodan napsal:
To jste mi nemeli psat, ja uz byl rozhodlej pro Eclipse:) Jeste na tema RX-8 zkusim neco pocist na zahranicnich forech, protoze to auto je proste krasny...Úsměv

rikam ,ze zasadni vadu ma jenom tu spotrebu jako za ty prachy hodne muziky ja nasel za 227tis po go motoru a to je hooodne slusny Úsměv
   Návrat  
Sakul je teď offline  Sakul
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 13:57  Naposledy upravil Sakul dne 29.5.2011 , 15:58, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

omlouvam se jestli tu bude nejaky navrh ale nechce se mi to vubec cist Velmi šťastný

za me jedine bych vzal :

z mitsubishi - 1g eclipse GSX,3000GT TT (u nich je jen problem ze maj prevodovku jak ze skla, takze na nejaky extra zavodeni to neni Úsměv )

z Toyot

mr2 - luxusni auticko Mrk motor vzadu (spoluprace na nem s kawasaki), rozlozeni vahy 50:50 , zadni nahon , podvozek od lotusu takovy japonsky "porsche" Velmi šťastný dale supru mk3 proste luxusni komfortni vozitko ( zemi mel krasnou pokud ji neprodal Velmi šťastný ) a nebo celicu gt4 st205 ( takovy levnejsi evo Velmi šťastný)

z Nissanu

asi pulsar GT-R , GTi (takova trosku vic ostrejsi cíva Velmi šťastný ) ,( pak s13, s14 ale tam je jisty ze kazdy tomu motoru daval takze vzit leda tak , ze by sis na nem delal hned generalku Mrk )

Mazda

nemuzu vic nez doporucit 6ku 2.3T 4x4 ( znamy ji mel a na to jak ji daval za studena apod, proste se k ni choval jako k praseti tak po 2 letech neudelal nic jinyho nez vymenil olej , filtry a normalni udrzba ...)
pak rx8 ma ji kamarad a (jak pochopis wankel udrzba je jeste lehci nez na normalnim Velmi šťastný )

nevim jaky mas vkus takze nevim co se ti libi a co ne Se stydím
   Návrat  
Vitman je teď offline  Vitman
PříspěvekZaslal: 29.5.2011 , 15:47   Citovat  

Ta Mazda vypadá fantasticky! Tak to koukám! Kdyby to byl jen dvoulitr s lepší spotřebou tak je to přesně co potřebuju: sporťák pro každodenní ježdění včetně horských zim.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jake coupe koupit?
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina