Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz ohledne accorda 2.0 96kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
kumar.X je teď offline  kumar.X
PříspěvekZaslal: 19.5.2011 , 17:19   Citovat  

SonnyX napsal:
225 na 14kach,tak 195 skutecnych.. Úsměv to mas tak 70 vysku,ne?acco na 14kach byl naposled 4G a to jen nektere motory...jinak pojistku mam na svem (Accord Aerodeck 4gen 2.2i 110kw r.v.1993 allianz...mam 21let a 1 nehodu-ne mou vinou na konte...3600 vcetne celniho skla..)

jinak mohu doporucit tu 96kw,jsou to fakt drzaky...ja mel cc7ku,kupoval jsem ji,kdyz mela 428tkm a slapala jak hodinky...kdyby mi ji jeden blb nerozboril,tak s ni jezdim doted...

Tak to máš husté...3600 ročně za 2.2.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
F20Z1 je teď offline  F20Z1
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.5.2011 , 18:20   Citovat  

Já ho zrovna mám Honda Accord 2.0 96kW r.v. 97 převlečeného do Rovera 600 předěláno do LPG. Jede jako průměrný 2l ale žere jako průměrný 3l! Mám těžkou nohu ale i tak pod 10L/100km (benzinu) nejdu Hihi Spolehlivost je docela dobrá při 200000km GO motoru (25tisic). A od té doby jen pár standartních věcí jako cívka, spojka, prasklé svody, elektro čidla, těsnění a tesnění a tesnění Chápeš! Čepy, silenbloky stabiku zadni i přední Chápeš! oba zadní brzdové třmeny (postupně). Hodně málo věcí na tohle auto se děla v druhovýrobě takže jsem skoro pokaždé díly kupoval v HONDE a je to dost nechutný. Tím tě ale nechci od tohoto auta odrazovat ! nesouhlas

Když to shrnu jsou daleko lepší auta než tohle ALE za to svezení a přilnavosti na silnici je prostě super. Je to tam.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.5.2011 , 23:40   Citovat  

kumar.X napsal:
Tak mate pravdu...s těma 14´´...určitě to jede mín než kolik ukazuje tachač ale zrovna nebyli po ruce dopraváci aby mi změřili rychlost Velmi šťastný . A neubude další hondař za rok co ho mám sem to hodil na max 2x...šetřím si ho..zase takový vůl nejsem...a navíc to není auto na šilenosti na cestáh ( jako třeba Civic-tvrdří podvozek,kradší,lehčí ) ...a pokud se mýlim tak mě opravte,rád se dozvím přesné informace. Mam ještě 15´´ polo limcaky paprskové ( křížene ),ale dojezdím ty zimní.

co se tyce silenosti,nemyslim si,ze accord je na tom nejhur...dovolil jsem si s tim hodne,jak se sedanem,tak s coupeckem i s kombikem...a dovoli ti rozhodne hodne a diky vaze a te viceprvkove naprave bych se nedivil,ze vydrzi vic nez civic...civic ma vyhodu,ze ho na snehu driv urves...u accorda musis mit hooooodne sestelovanou rucku a kdyz uz to urves,tak prvni dlouho nic a pak az ti uleti zadek...jinak at uz je to 4g,5g nebo 6g,tak je v nem vetsi pocit bezpeci...si teda myslim ja...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu

Obsah fóra Honda-club.cz   
Dotaz ohledne accorda 2.0 96kw
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina