Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Eshop - otevřeno
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 9 z 26
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 16.12.2010 , 21:13   Citovat  

sososo napsal:
Moje platby už přišly obě? Prosím... za členství jo, to už jsem koukal, ale nemůžu se něják najednou dostat na účet a nevím jestli už přišla ta druhá za zboží zmatenej cože cože ? pardon, že tak otravuju, jen chci mít jistotu, hrozně se už těšim na tu šálu přátele

platba přišla už dávno (btw. účet H-C je zde), ale čeká se na kalendáře a ty budou zítra. V sobotu se posílá.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
dj-bobr je teď offline  dj-bobr
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 3:32   Citovat  

Využil by někdo rozvoz zboží po Praze a blízkém okolí za drobný úplatek mé maličkosti? Pokud by se dohodl termín a Šárka by souhlasila, že byste všechno zaplatili předem na účet a já bych to některý jeden den vyzvedl a všechno rozvozil, mohli byste mít expresní dodání, levnějc než poštou, s možností domluvy místa předání ..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
eShop manager
PříspěvekZaslal: 17.12.2010 , 20:55   Citovat  

Zítra (v sobotu) jedeme na poštu, takže pokud by někdo něco chtěl, můžete ještě dneska večer objednávat.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 20.12.2010 , 18:45   Citovat  

Zítra (úterý) dopoledne jdu naposledy na poštu před Vánoci, pokud byste něco ještě chěli, máte možnost objednávat do zítřka cca 10 hod.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 27.12.2010 , 21:08   Citovat  

Eshop zase jede, takže pokud chcete utratit nějaké ty prašule od Ježíška, tak můžete Je to tam.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 3.1.2011 , 19:36   Citovat  

Doplněno pár pánských triček Honda, dětská trika od 4-12 let, batoh, sport.taška, nové bonbonky:-)

CM004.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CM004.jpg, 21.14 kB
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 13.2.2011 , 20:44   Citovat  

Do výprodeje jde i pár kusů ze starší kolekce - pánské tričko kód TRPBI (nyní 150/110,-) a dámská trika kód TRDCE a TRDBI (nyní 140/100,-) je to dobrý
   Návrat  
Zukyna je teď offline  Zukyna
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.2.2011 , 17:11   Citovat  

Nešla by nějaká dámská trička ve velikosti S ?? Velmi šťastný Ja se do velikostí, které máte v e-shopu vystavené, vejdu třikrát. Velmi šťastný Děkuji za případnou odpověď. H+ PS: se lvem na zádech bych vážně nechodila Velmi šťastný kouř
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 20.2.2011 , 16:02   Citovat  

Zukyna napsal:
Nešla by nějaká dámská trička ve velikosti S ?? Velmi šťastný Ja se do velikostí, které máte v e-shopu vystavené, vejdu třikrát. Velmi šťastný Děkuji za případnou odpověď. H+ PS: se lvem na zádech bych vážně nechodila Velmi šťastný kouř

Tak to je pak těžké, protože my S-ka máme, ale když ti nevyhovuje design, tak bohužel:-) Vzhled dámských triček navrhovali Hondař i Hondařka a lev mi přijde v pohodě, ono to totiž dává smysl. Já osobně bych nechodila s nápisem na prsou Sexy nebo Kiss me apod.Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 9:25   Citovat  

cheerion napsal:
Tak to je pak těžké, protože my S-ka máme, ale když ti nevyhovuje design, tak bohužel:-) Vzhled dámských triček navrhovali Hondař i Hondařka a lev mi přijde v pohodě, ono to totiž dává smysl. Já osobně bych nechodila s nápisem na prsou Sexy nebo Kiss me apod.Velmi šťastný

Nejsem žádná BARBÍNKA, abych chodila s takovýma nápisama!!! to snad ne kiss me KO Kdo mluví o nápisech Sexy a Kiss me??? Tak to koukám! Obyčejný Honda nebo Honda znak mi stačí. Hmm tak mám smůlu no a když si to navrhovali, tak ať si to nosí.. :twisted: Dík za ochotu! Podívám se jinde VTEC
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 15:56   Citovat  

Zukyna napsal:
Nejsem žádná BARBÍNKA, abych chodila s takovýma nápisama!!! to snad ne kiss me KO Kdo mluví o nápisech Sexy a Kiss me??? Tak to koukám! Obyčejný Honda nebo Honda znak mi stačí. Hmm tak mám smůlu no a když si to navrhovali, tak ať si to nosí.. :twisted: Dík za ochotu! Podívám se jinde VTEC

Ty nápisy byly jen příklad. To je totiž problém, když je tam jen nápis Honda, tak to spoustě přijde málo, když tam je něco navíc, tak to zas nevyhovuje jiným. Nemluvě o tom, že my nemůžeme sami vyrábět věci s nápisem jen Honda, na to nemáme oprávnění. Jediné, co ti můžeme nabídnout je tílko, béžové triko nebo černé polo. Co nemáme v eshopu ve vel.S, tak se dá objednat, ale třeba až za měsíc, nedávno jsem objednávala nové zboží. Zas tak moc velký výběr origo triček pro holky není, snad ještě pár košil, ale to už jsme cenově úplně jinde. kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 16:30   Citovat  

cheerion napsal:
Ty nápisy byly jen příklad. To je totiž problém, když je tam jen nápis Honda, tak to spoustě přijde málo, když tam je něco navíc, tak to zas nevyhovuje jiným. Nemluvě o tom, že my nemůžeme sami vyrábět věci s nápisem jen Honda, na to nemáme oprávnění. Jediné, co ti můžeme nabídnout je tílko, béžové triko nebo černé polo. Co nemáme v eshopu ve vel.S, tak se dá objednat, ale třeba až za měsíc, nedávno jsem objednávala nové zboží. Zas tak moc velký výběr origo triček pro holky není, snad ještě pár košil, ale to už jsme cenově úplně jinde. kouř

To bílé tílko v S, by bylo super. Úsměv H+
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 16:45   Citovat  

Zukyna napsal:
To bílé tílko v S, by bylo super. Úsměv H+

No vidíšÚsměv Tak já si tě napíšu a až budu objednávat nové zboží, tak to objednám.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 21:12   Citovat  

cheerion napsal:
No vidíšÚsměv Tak já si tě napíšu a až budu objednávat nové zboží, tak to objednám.

Děkuji je to dobrý
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 22:24  Naposledy upravil cheerion dne 21.2.2011 , 22:28, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Doplněno trochu málo zboží: cestovní pouzdro, šňůrka na krk Honda, bonbony v bílé i červené krabičce, některé velikosti pánských triček, nově červený hrneček Honda:

CH103.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
CH103.jpg, 26.54 kB
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 21.2.2011 , 22:27   Citovat  

ps: pro nově příchozí nebo čtoucí připomínám výprodej některých věcí - pánské tričko kód TRPBI (nyní 150/110,-), dámská trika kód TRDCE a TRDBI (nyní 140/100,-), kalendář z min.roku kód KAL (nyní 60/50,-) a letošní kalendář kód KAL2011 (nyní jednotná cena 160,-) je to dobrý
   Návrat  
hokky je teď offline  hokky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.3.2011 , 21:06   Citovat  

Co takhle udělat středy kol se znakem H+ Se stydím
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 18:15   Citovat  

georgo napsal:
cheerion budeš mít letos na HD taky ty pouzdra na doklady a dokumenty? Na obrázcích není vidět vnitřek a samozřejmě je lepši si je fyzicky ošahat. Úsměv

který máš konkrétně na mysli? já rozumím spíš kódůmÚsměv Jinak není problém mi mailem napsat, jestli můžu něco změřit nebo zkusit dát něco dovnitř, jestli to pasuje. Párkrát už se mě třeba někdo ptal, jestli se do peněženky vejde občanka, atd. Pokud bude mít v té době náš dodavatel skladem, tak je mít budem, zatím jsme tyhle věci měli vždy. Samozřejmě nezaručuju, že budou ještě v neděli ráno Velmi šťastný
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 19:00   Citovat  

V eshopu doplněny některé chybějící fotky v u dámských triček.

Pracujeme na možnosti bank.převodu pro Slováky (pro platbu členství nebo zboží z eshopu), stay tuned je to dobrý
   Návrat  
lusszink4 je teď offline  lusszink4
PříspěvekZaslal: 10.5.2011 , 14:17  Naposledy upravil lusszink4 dne 12.5.2011 , 9:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Jaký jsou rozměry u velikostí - dámského tílka (CH129)?? Díík Úsměv Honda
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 11.5.2011 , 18:49   Citovat  

lusszink4 napsal:
Jaký jsou rozměry u velikostí - dámského tílka (CH129)?? Díík meetallll Honda

Doplněno u popisu v eshopu, ani jsem si nevšimla, že mi tam chybí rozměry.
   Návrat  
lusszink4 je teď offline  lusszink4
PříspěvekZaslal: 12.5.2011 , 9:31   Citovat  

Děkuji H+
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 17.5.2011 , 23:23   Citovat  

Vydán článek o nakupování v eshopu - FAQ a obchodní podmínky

Prosím kontrolujte si správnost při vašich emailových adres při vyplňování obj.formuláře!! To samé platí i pro email.adresy ve vašich profilech, když vás kontaktujeme po zaplacení členství.

V eshopu lze objednat spolu se zbožím i členská kartička (členství Gold), pokud chcete zaplatit jen samotné členství, formulář nepoužívejte!

Máme zřízený PayPal účet, chtěli bychom brzy umožnit platbu převodem pro Slováky, ať za členství nebo za zboží z eshopu. Zatím ještě vyčkáváme, protože jim neustále musíme posílat nějaké dokumenty, až bude vše vyřešené, budeme vás informovat.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 0:34   Citovat  

Zdravím Šári,
vzhledem k mým bohatým zkušenostem právě mezi Honda-club.cz a Hondaclub.sk členy a HONDAři vůbec si Vám dovolím již vyzkoušený a bezproblémově fungující systém posílání peněz ze Slovenska do Čech a naopak. Je to velmi levné, rychlé a pro všechny strany pohodlné.

Jedná se o využití banky ČSOB, a.s. CZ a ČSOB, a.s. SK.

Podmínky poslání peněz z SR do ČR jsou následující:
1) vlastníte účet v SR, peníze se odesílají a poplatek za příkaz činí asi €0.25, příchozí platba v ČR je CZK 7,-
2) nevlastníte účet v SR, peníze se vkládají na účet (stačí vědět číslo účtu v ČR a jméno majitele, toť vše) a poplatek činí cca €0.85, příchozí v ČR je CZK 7,-.

A to nejlepší na celé věci: Transakce/garance připsání pěněz na účet je: 24hodin.

Sám účet ČSOB nemám, ale pokud by objem nebyl tak velký, myslím, že by to šlo přes kamaráda, ten ČSOB účet má. Ale tam je to zas o té transparentnosti.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 14:19   Citovat  

M@jk napsal:
Zdravím Šári,
vzhledem k mým bohatým zkušenostem právě mezi Honda-club.cz a Hondaclub.sk členy a HONDAři vůbec si Vám dovolím již vyzkoušený a bezproblémově fungující systém posílání peněz ze Slovenska do Čech a naopak. Je to velmi levné, rychlé a pro všechny strany pohodlné.

Jedná se o využití banky ČSOB, a.s. CZ a ČSOB, a.s. SK.

Podmínky poslání peněz z SR do ČR jsou následující:
1) vlastníte účet v SR, peníze se odesílají a poplatek za příkaz činí asi €0.25, příchozí platba v ČR je CZK 7,-
2) nevlastníte účet v SR, peníze se vkládají na účet (stačí vědět číslo účtu v ČR a jméno majitele, toť vše) a poplatek činí cca €0.85, příchozí v ČR je CZK 7,-.

A to nejlepší na celé věci: Transakce/garance připsání pěněz na účet je: 24hodin.

Sám účet ČSOB nemám, ale pokud by objem nebyl tak velký, myslím, že by to šlo přes kamaráda, ten ČSOB účet má. Ale tam je to zas o té transparentnosti.

Ahoj M@jku,

podobnou možnost jsem zavrhla už nazačátku, to bychom to jinak nemuseli řešit. Takhle to půjde rovnou na účet H-C u PayPalu s malým poplatkem a jednou za čas se to přepošle na účet H-C u Raiffky.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 14:41   Citovat  

Dorazila várka s podložkami pod SPZ! H+
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 17:43   Citovat  

A taky něco pro dámy - do dvou týdnů nám mají dorazit tuniky, co byly vidět loni na Honday je to dobrý
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 19:48   Citovat  

cheerion napsal:
který máš konkrétně na mysli? já rozumím spíš kódůmÚsměv Jinak není problém mi mailem napsat, jestli můžu něco změřit nebo zkusit dát něco dovnitř, jestli to pasuje. Párkrát už se mě třeba někdo ptal, jestli se do peněženky vejde občanka, atd. Pokud bude mít v té době náš dodavatel skladem, tak je mít budem, zatím jsme tyhle věci měli vždy. Samozřejmě nezaručuju, že budou ještě v neděli ráno Velmi šťastný

V případě, že všechno zboží co se týká tašek atd. bude na HD, tak tě nějak nechci otravovat. Jednalo se mi o tašku kód CH077. Buď jsem si toho prve nevšiml a nebo to tam nebylo, ale vzevrubný popis této tašky tam je. Takže takhle mi to stačí.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 20:30   Citovat  

georgo napsal:
V případě, že všechno zboží co se týká tašek atd. bude na HD, tak tě nějak nechci otravovat. Jednalo se mi o tašku kód CH077. Buď jsem si toho prve nevšiml a nebo to tam nebylo, ale vzevrubný popis této tašky tam je. Takže takhle mi to stačí.

Je to taková klasická "brašna" přes rameno. Zejtra ti to změřím a klidně i vyfotím "v reálu", dnes už to hledat nebudu, mám to někde v těch krabicích. Jestli to bude na Honday ti nemůžu teď 100% slíbit. Záleží, jestli je bude ještě dodavatel mít (pokud by se tahle mezitím prodala) nebo jestli někdo nepřijde dřív.
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
PříspěvekZaslal: 18.5.2011 , 21:56   Citovat  

cheerion napsal:
Ahoj M@jku,

podobnou možnost jsem zavrhla už nazačátku, to bychom to jinak nemuseli řešit. Takhle to půjde rovnou na účet H-C u PayPalu s malým poplatkem a jednou za čas se to přepošle na účet H-C u Raiffky.

Omlouvám se, chápu, asi to bylo totálně mimo.

Pardon - to se spíše hodí na soukromý prodej, no. přátele
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Eshop - otevřeno
Fórum: Klubové záležitosti
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina