Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jarní servisní kampaň 1.4-30.4.2012
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 9:57   Citovat  

Ke Kühnelovi taky jezdím, jen jsem netušil, že má tu mašinu na klimu Cooo??? to mi hlava nebere
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 10:48   Citovat  

Takze CL nedoporucujete? Hmm, s Liberecem nemam taky nejlepsi zkusenost, co treba Mlada Boleslav?
   Návrat  
rotker je teď offline  rotker
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 11:15   Citovat  

spyda napsal:
Takze CL nedoporucujete? Hmm, s Liberecem nemam taky nejlepsi zkusenost, co treba Mlada Boleslav?

Když už uvažuješ o ČL, tak proč nezajedeš hned do vedlejších Volfartic ke Kühnelovi? Velmi šťastný
   Návrat  
spyda je teď offline  spyda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 11:22   Citovat  

Lipu mam 70km, rad bych sehnal neco bliz, kdyby se nahodou nedarilo jak se ma, at se dostanu aspon domu este ten den svatoušek

Je fakt, ze kousek uz je Kühnel je to dobrý

Uvidim, rozmyslim, ja jen jestli nekdo nema zkusenost s Honda MB
   Návrat  
Becky je teď offline  Becky
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 12:22   Citovat  

rotker napsal:
Ke Kühnelovi taky jezdím, jen jsem netušil, že má tu mašinu na klimu Cooo??? to mi hlava nebere

podle me to dava nebo daval do boru do best drive, kluci ho tam moc dobre znaj, jezdi k nim na geo
   Návrat  
Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 19:01   Citovat  

No, tak dnes jsem byl na "jarní akci" v Honda Chodov. Servisní technik toho moc nenamluvil, auto prý v absolutním pořádku. To s p.Kuhnelem je mnohem lepší pokec. No nevím, stav určitě není sto pro, ale sám o žádné vadě nevím. Jedinou věcí co udělali, bylo doplnění 0,1l kapaliny do posilovače. Všeho všudy jsem zaplatil 149kč, z toho 50 za kapalinu (řeknu pravdu, trošičku to zamrzí, asi jsem něco takového čekal zdarma) a 99 za prohlídku. Dostal jsem taky přívěsek na klíče, malou LED lampu. Jen mi nejde do hlavy proč je Shell a ne Honda . V showroomu měli ceduli, že dělají čištění klimatizace zdarma, no tu mojí jsem dával čistit asi před měsícem, akci jsem tedy nevyužil.

Celkově byl přístup myslím si lehce nadprůměrný a protože žádný servisní výkon nebyl proveden, tak se hodnotí těžko. Mno, řekněme tak 75%. Holt asi neměl jsem chodit s G4G od začátku do servisního nebe - Kuhnel P+M.
   Návrat  
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 16:00   Citovat  

Ahoj, tak jsem dneska byl na jarni kontrole v Motole, opet celkem mily pristup, auto pry mam OK, jen sjety gumy (myslim ze jeste 2 - 3 mm mam i vzadu), technik mi rikal, ze bych za to uz dostal pokutu, kdyz jsme se ptal proc, kdyz mam stejne nejmin ty 2 mm, tak rikal ze by se s tim bal na vodu, ze bych hned plaval. To je asi pravda. Jinak v tech normach se ale asi moc lidi nevyzna. Staci 1.6 mm v hlavnich drazkach, coz splnuju (pohledal jsem na netu). Darky jsem tentokrat nedostal zadny, cimz odpadnul jeden z hlavnich duvodu, proc jsem tam jel. Dalsi byl ten, ze jsem chtel koupit neco v akci, mely mit akci na sterace a kosmetiku, ale ani v tom jsem si nepomohl, nic nemely, akorat jedny sterace cca za 350 / kus, tj. celkem 700. Kosmetiku nemely vubec zadnou, pan ze skladu rikal, ze takhle honda jenom laka, aby vyprodala sklady, ze je to po prvy, co tuhle akci maji, ale zaroven nemaji vlastne co nabizet. Takze celkem zbytecna kontrola KO , nic co bych nevedel predtim.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
gear je teď offline  gear
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 16:48   Citovat  

bahamontes napsal:
Ahoj, tak jsem dneska byl na jarni kontrole v Motole, opet celkem mily pristup, auto pry mam OK, jen sjety gumy (myslim ze jeste 2 - 3 mm mam i vzadu), technik mi rikal, ze bych za to uz dostal pokutu, kdyz jsme se ptal proc, kdyz mam stejne nejmin ty 2 mm, tak rikal ze by se s tim bal na vodu, ze bych hned plaval. To je asi pravda. Jinak v tech normach se ale asi moc lidi nevyzna. Staci 1.6 mm v hlavnich drazkach, coz splnuju (pohledal jsem na netu). Darky jsem tentokrat nedostal zadny, cimz odpadnul jeden z hlavnich duvodu, proc jsem tam jel. Dalsi byl ten, ze jsem chtel koupit neco v akci, mely mit akci na sterace a kosmetiku, ale ani v tom jsem si nepomohl, nic nemely, akorat jedny sterace cca za 350 / kus, tj. celkem 700. Kosmetiku nemely vubec zadnou, pan ze skladu rikal, ze takhle honda jenom laka, aby vyprodala sklady, ze je to po prvy, co tuhle akci maji, ale zaroven nemaji vlastne co nabizet. Takze celkem zbytecna kontrola KO , nic co bych nevedel predtim.

přidám mou zkušenost z Autoelegance v Brně. Přístup jak vždy na jedničku, dárek byl - diodový světýlko na klíče. blbůstka ale svítí parádně Úsměv stěrače a další náhradní díly na skladě mít nemusí, ale byly mi objednány a jakmile jsem si našel čas tak jsem si pro ně dojel(z hlavního skladu dodání do 2-3 dnů do servisu). 30% slevu jsem bez problémů dostal. Na auto se podívali, vypsali mi vše, co by bylo třeba dělat. takže já jsem naopak velmi spokojen a minimálně další jarní servisní kampaň využiju OK OK (podzimní klasicky vynechám Úsměv )
   Návrat  
bahamontes je teď offline  bahamontes
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.5.2011 , 22:10   Citovat  

Tak dneska jsem si dal dalsi kolo jarni kontroly, poprve to byla honda Motol, kde shledali vse v poradku krome sjetych zadnich gum, dneska jsem byl u pana Kuhnela, s nasledujicim vysledkem: Lehky unik oleje kvuli spatnemi tesneni pod vypostecim sroubem, lehky unik oleje z prevodovky, nacate zadni silentbloky, asi mi brzo praskne zadni dil vyfuku v jednom miste, dale uz mam nacate vsechny 4 tlumice (neni se taky co divit po 150 tkm) - je na nich uz trochu olej. S gumami pry muzu jezdit, bude lepsi kdyz si poridim novy, ale zakonne norme vyhovuji. Celkove mi doporucil s autem normalne jezdit, hlidat si olej a pri dalsi kontrole pred zimou vymenit olej jak v motoru, tak v prevodovce, pricemz se daji i nova tesneni, tlumice se uvidi, az si nekde necham udelat test. Takze muj nazor, na seriozni kontrolu do Ceske Lipy OK , autorizaky jako Motol leda tak pro nejaky pekny darecky nebo z nudy Velmi šťastný.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
optimas je teď offline  optimas
4 háčka
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 18:37   Citovat  

Vím ,že je to tady offtopic ,ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma. A o co jde? Na kolik vyjde v Hondě garanční prohlídka se zápisem do servisní knížky a se vším co k tomu patří tedy co všechno u toho dělají, protože tchýně se rozhodle ,že budou pokračovat v garančkách nadála tak jak to dělal předchozí majitel. Je to anglán r.v. 2000 a má nejeto 80tkm. Tak bych ji chtěl zdělit na kolik to výjde a jestli to má vůbec cenu tam jezdit. Díky
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.5.2011 , 20:44   Citovat  

optimas napsal:
Vím ,že je to tady offtopic ,ale nechce se mi kvůli tomu zakládat nové téma. A o co jde? Na kolik vyjde v Hondě garanční prohlídka se zápisem do servisní knížky a se vším co k tomu patří tedy co všechno u toho dělají, protože tchýně se rozhodle ,že budou pokračovat v garančkách nadála tak jak to dělal předchozí majitel. Je to anglán r.v. 2000 a má nejeto 80tkm. Tak bych ji chtěl zdělit na kolik to výjde a jestli to má vůbec cenu tam jezdit. Díky

Podle úkonů v servisní knížce + hodinová sazba. to mi hlava nebere
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 27.3.2012 , 20:02   Citovat  

Editoval jsem první příspěvek Mrk
"Vážený zákazníku,
dovolujeme si Vás pozvat
na

JARNÍ
SERVISNÍ KAMPAŇ SPOLU S VÝHODNOU NÁBÍDKOU

Konající se ve dnech:
od 1.4.2012 – 30.4.2012
v našem autoservisu

Prohlídka vašeho vozu, po náročném zimním období.

Trvání prohlídky maximálně 1 hodinu.

V kampani sleva na originální díly 15 % až 30%

Jako pozornost od našeho autoservisu obdržíte malý dárek.

Regenerace klimatizace za zvýhodněnou cenu 690,-Kč vč. DPH

Jako vždy seřízení geometrie řízení avšak na naší zcela nové laserové geometrii

Beissbarth za cenu 549,- Kč vč. DPH

Novinka – ošetření podvozku produkty od německého výrobce ELASKON

s 40tiletou tradicí od 850,- Kč vč. DPH

Mnoho šťastných kilometrů Vám přeje AUTOCENTRUM BEK spol. s r.o."

Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jarní servisní kampaň 1.4-30.4.2012
Fórum: Servis
Zobrazit příspěvky z předchozích: