Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Minor: Honda Civic 3G DOHC - "kolombína"
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 10
Minor je teď offline  Minor
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 13:43  Naposledy upravil Minor dne 7.5.2011 , 10:15, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Kdybych měl popsat všechny podrobnosti, proč a jak se u mě objevil C3G, proč a jak jsem se rozhodl pro nějaké úpravy a všechny další proč a jak, zabralo by mi to strašně času, takže zmíním jen hlavní body a doprovodím je nějakými fotkami.
Jako už značně postižený hondafrodit jsem prostě nenasytný a chci mít těch hond víc a víc. Ne, nepotřebuji je, ale nějaký důvod si nakonec vždycky vymyslím. I kdyby to nakonec bylo jen konstatování, že si člověk musí dělat radost.
Když se řekne C3G, automaticky mi v hlavě zazní Mulder. Ano, je to jeho oblíbený model, což jsem poměrně dlouho nechápal, ale nakonec jsem sám poznal, že tenhle model má své nepopiratelné kouzlo.
S několika jsem jezdil a je to nesmírně přátelské, příjemné, sympatické a radost přinášející auto.
A když jsem hledal nějaké auto pro svou ženu, aby se v něčem po letech, co má řidičák, naučila skutečně jezdit, začal jsem pokukovat po C3G.
Pako mi tehdy našel náramný kup, černého civica GT označení "berlinetta", motor 1,5 EW, výkon 90 koní s katem, případně 100 bez něj. Auto mělo - jako většina C3G - zrezlou podlahu, ale zas taková hrůza to nebyla. Když mi Pako domluvil lepší cenu a majitelce se posléze žádný jiný zájemce neozval, auto jsem zakoupil. Cena 3000 a musel jsem ujet 4 stanice metrem, abych si ho vyzvedl Úsměv To docela jde, ne?
Podle majitelky auto občas záhadně chcípalo, což se projevilo poměrně brzy. Po letech s hondami jsem už poměrně s jistotou šel po hlavním relé, které bylo skutečně na vině, to jsem opravil a od té doby vesele jezdil.
Berlinetka sloužila dobře, bohužel posléze skončila nárazem do betonového mostku. Řidička - kamarádova partnerka - dopadla relativně dobře, měla jen naražená žebra, ale berlineta byla na odpis.
Několik měsíců jsem pátral po jiném GT, ale marně. Nakonec jsem přivezl z Německa 1,3 karbec po důchodci, najeto asi 83000 km. Zde patří velké díky Romo.ovi, který auto dovezl, usmlouval malou slevičku, zařídil dovozovou TK, nechal vyměnit nějaké drobnosti atd. a předal mi auto, připravené pro provoz. Nejdražší ze všeho nakonec bylo přihlášení, které s ekodaní přesáhlo 15000.
Rom. pro civica vymyslel moc hezké jméno "violetta", ale protože jsme kdysi měli známou jménem Viola, která nás docela štvala, ustálil se název nakonec na "kolombíně", protože to je v zásadě auto paní Columbové, jak mou ženu přezdívá většina HC Úsměv
Paní Columbová s ní opravdu začala jezdit a já z toho měl velkou radost. Znovu se projevilo, že C3G je auto příjemné a nezáludné, pro začátečníky velmi vhodné.
Kolombína dostala nově obutá dobová kola, jiný volant, přehrávač a nějaké další drobnosti a jezdil jsem s ním občas i já a užíval si 70 karburátorových koníků. Nutno říci, že i s tímhle motorem auto vesele uhání. Kdysi - protože mi nedošlo, že nemá omezovač - jsem Mulderova civica vyhnal na dvojku asi až na 110 km Úsměv
Vzpomínky na verzi GT ale byly silné, žena měla občas trochu potíže se systičem, takže jsem se nakonec rozhodl dát do auta motor 1,5. Koupil jsem kvůli tomu bývalého Mulderovo GT, které pak měl řadu let můj švagr a po něm Ramik z Mělníka. Ten mi při koupi slíbil přehodit motor, že se prý na to děsně těší, motor vyndal, zatím co já se věnoval kabeláži a věcem okolo, ale tím to skončilo, další posun se nekonal a auto u něj několik měsíců stálo. Jezdil jsem mezitím s Mulderovým bílým GT (v krátkosti jsem o tom už někde psal), které svým odpichem na křižovatkách nadchlo řadu majitelů crxek.
Mezitím se ozval Pako, že má navíc motor ZC1 DOHC, z crx 1G, že je komplet a že mi ho věnuje. No, dá se něčemu takovému odolat? Do toho se nabídnul Hifil, že přestavu udělá, takže se kolombína načas přestěhovala na Vysočinu, kde se Hifil vrhnul do práce. Přestavba z karbecu na stříkačku je poměrně náročná, musí se měnit spousta věcí, naštěstí je bylo možno brát z toho původního GT.
A když už se dělá taková úprava, uvrtal jsem Hifila i do dalších prací, jako je předělání mechanických okýnek na elektrická, namontování alarmu, cnetrálu, dálkáče, lepší muziky, vytlumení dveří, montáž třetího brzdového světla, přijde tam komplet nový výfuk, jiné sedačky atd.
Hifila musím veřejně vychválit, je velmi šikovný, poradí si s většinou prací a nebere to jenom jako "kšeft", ale spíš jako by si stavěl auto pro sebe. Konec konců, posléze bude pro sebe jedno GT stavět na amatérské veteránské rallye, tak se mu ty zkušenosti budou třeba hodit.
Paní K. v mezidobí jezdí concertem a zvykla si už, že je to auto o něco větší, ale zase tam má posilovač, takže je možné, že kolombína nakonec bude sloužit především mně. No, přeci jen ten motor dohc asi proženu o něco víc než ona Úsměv

berlineta.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
berlineta.jpg, 65.44 kB

berlineta 2.jpg

berlineta 2.jpg, 118.35 kB

berlineta podlaha.jpg

berlineta podlaha.jpg, 63.79 kB

GT havarované.jpg

GT havarované.jpg, 40.71 kB

GT havarované 2.jpg

GT havarované 2.jpg, 44.4 kB

C3G 1-3 karb - 04.jpg

C3G 1-3 karb - 04.jpg, 65.03 kB

C3G 1-3 karb - 12.jpg

C3G 1-3 karb - 12.jpg, 59.1 kB

na značkách.jpg

na značkách.jpg, 56.63 kB

učíme se parkovat.jpg

učíme se parkovat.jpg, 592.94 kB

paní K se chystá k jízdě.jpg

paní K se chystá k jízdě.jpg, 100.54 kB

chystaná přestavba.jpg

chystaná přestavba.jpg, 490.67 kB

Mulderovo GT.jpg

Mulderovo GT.jpg, 344.26 kB

už tam sedí.jpg

už tam sedí.jpg, 113.38 kB

tapecy.jpg

tapecy.jpg, 59.8 kB

manžeta se spínači oken.jpg

manžeta se spínači oken.jpg, 74.42 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
lubo87 je teď offline  lubo87
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 15:21   Citovat  

ked tak koukaam,aj ja chci 3G.najlepsia foto je 5cervenych H+ na dvore
   Návrat  
PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 16:49   Citovat  

ať se dílo zdaří...hlavně se těším až zabrumlá.Jo na berllinetu tuším jsme se jeli juknou za 12t ,paní by ji možná i dala zadarmo,tedy určitě jen za cenu nové baterie nebo bez ní .Ale Minorkovi jelikož starému prasákovi toužíc po této staré jebce kanula slina od úst,v rukou měl třes raději nabídl 3t aby o ní nepřišel.Samozřejmě se toto dělo až po zkušební jízdě kdy jsme na každém semaforu hučeli blahem oba.
   Návrat  
Rom. je teď offline  Rom.
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 17:01   Citovat  

Přeji ať se dílo podaří přátele
Jinak jsem si také říkal jak C3g 1.5i GT jede, ale při přesednutí z CRX AS (1.6 DOHC), "jede" GT jen na 1. a 2. rychlost. Od trojky dál už je proti ZC1 "mrtvé".
Samozřejmě, že mě teď bude Mulder "kamenovat", ale je to tak Velmi šťastný
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 21:13   Citovat  

ooo další "japonská" verze C3G na našich silnicích Úsměv

A neláká vás někoho využít lehkosti C3G a nejlepšího motoru D série a udělat z toho něco jako závodní repliku? Kované střeva nejsou problém, vačky Crespo st5 se sehnat taky dají, i když cenovka je nelidová, ale mají prý velmi podobné parametry jak měly právě vačky závodní verze od Mugenu.

Mně to auto nedá spát právě kvůli těmto vlastnostem..a to jsem v něm, stydíc se, ještě nejel HaHaaa
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 21:16   Citovat  

Streetkid napsal:
ooo další "japonská" verze C3G na našich silnicích Úsměv

A neláká vás někoho využít lehkosti C3G a nejlepšího motoru D série a udělat z toho něco jako závodní repliku? Kované střeva nejsou problém, vačky Crespo st5 se sehnat taky dají, i když cenovka je nelidová, ale mají prý velmi podobné parametry jak měly právě vačky závodní verze od Mugenu.

Mně to auto nedá spát právě kvůli těmto vlastnostem..a to jsem v něm, stydíc se, ještě nejel HaHaaa

To víš že to láká a co vím tak nejednoho zdejšího člena, ale není čas a zbytečné peníze. Až bude stát stavení, tak se do něj pustím ...
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 1.5.2011 , 21:36   Citovat  

Streetkid napsal:
ooo další "japonská" verze C3G na našich silnicích Úsměv ... a to jsem v něm, stydíc se, ještě nejel HaHaaa

Tak až bude hotové, klidně ti ho půjčím na svezení.
Já to chci ale na běžné ježdění, takže nějaké to kilo navíc vytlumení kvůli muzice a tak mě netrápí.
   Návrat  
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 10:21   Citovat  

Taky jsem zvědav jak to bude celé vypadat. Stihne se to do HD? OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 10:37   Citovat  

No, to snad jo. Teď je pro změnu problém s guferem převodovky. Je tam špatné a nové se nějak blbě shání.
   Návrat  
Repi je teď offline  Repi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 11:24   Citovat  

Minor napsal:
No, to snad jo. Teď je pro změnu problém s guferem převodovky. Je tam špatné a nové se nějak blbě shání.

já kupoval gufero do převodovky v hondě a problém nebyl Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 11:32   Citovat  

Dík, zkusím.
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 12:47   Citovat  

Třeba přes partnera ALDA dokáže prý sehnat věci za slušnou cenu.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:01   Citovat  

no ja sem minulej rok videl C3G na sprintoch v piestanoch a mala motor z ATR.212koniku OK
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 13:14   Citovat  

ještě že nemám místo na uskladnění Úsměv díky tomu mě takový roupy přechází HaHaaa přátele
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 9:45   Citovat  

Postupně sem zkusím sepsat postup prací, které bylo potřeba udělat. Odlišností mezi karburátorem a stříkačkou je samozřejmě dost. Pro přestavbu jsem na začátku měl k dispozici kolombinu, motor ZC1, vrak C3G GT a spoustu drobností v krabici, co Minor přivezl.
Po vyndání motoru, palubky a dalších překážejících věcí jsem začal zjišťovat, co vše je potřeba předělat. Začal jsem přívodem paliva.
Rozdíl je jasný - na 1,3 samozřejmě chybí palivové čerpadlo. Další rozdíl je v průměru vratné palivové trubky k nádrži (na karbecu je mnohem menší) a hlavně trubky do motorového prostoru ústí u pravé strany, zatímco pro stříkačku ústí úplně vlevo. Dalším zkoumáním jsem zjistil, že průměry trubek liší až do samotné nádrže. Rozhodl jsem se tedy přehodit celou nádrž a nainstalovat palivové čerpadlo z vraku GT, odkud jsem chtěl použít i palivové trubky. Díky velmi pokročilé korozi GT to byl ale docela oříšek. Palivové trubky byly prakticky nepoužitelné a při demontáži nádrže jsem si užil pět minut strachu, když jsem na suché trávě odřezával šrouby držící nádrž plnou výparů flexou. S demontáží čerpadla jsem se pak pral také poměrně dlouho - naštěstí se mi nakonec podařilo jej odmontovat v celku i s držákem.
Nádrž jsem před montáží do kolombiny ještě natřel černou antikorozní barvou, nainstaloval jsem palivové čerpadlo a pak si hrál s trubkami. Nakonec jsem přívod vyřešil tak, že přívodní trubku jsem zakrátil o úplně prorezlou část, kterou jsem nahradil tlakovou gumovou palivovou hadící (ca 30cm od čerpadla do interieru). Na čerpadle samotném kousek dobré trubky zůstal přišroubovaný přes očko. Šroubovaný spoj z druhého konce trubky - od motoru - se po dlouhém boji podařil na vraku zachránit a na 1,3 karoserii byla dokonce na správném místě pro přívodní trubku i připravená průchodka, takže pak už to šlo samo. Jako vratnou trubku jsem použil původně přívodní z 1,3, kterou jsem zakrátil a ohnul a do motorového prostoru jí provlékl průchodkou na 1,3 původně určenou pro lanko sytiče. Až budu v dílně, pokusím se k tomu něco nafotit.. Úsměv
Když jsem si oddechl, že mám tuto část hotovou a že teď už to půjde hladce, pustil jsem se do elektriky, aniž bych tušil, že to nejhorší mě právě čeká Velmi šťastný O tom příště..
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
georgo je teď offline  georgo
4 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 9:52   Citovat  

Držím palce OK
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 10:51   Citovat  

Minor napsal:
Tak až bude hotové, klidně ti ho půjčím na svezení.
Já to chci ale na běžné ježdění, takže nějaké to kilo navíc vytlumení kvůli muzice a tak mě netrápí.

pokud to s Hifilem stihnete do HD tak se rád svezu, jinak se potkáme až kdoví kdy, vzhledem ke vzdálenosti Ble
Jinak je v plánu konzultace s Richim ze Zlína.

Držím 4 palce je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 10:55   Citovat  

Potřebuju, aby to bylo hotové ještě v květnu, protože pak už potřebuju dílnu na další projekt.. Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 13:03   Citovat  

Pusťme se tedy do elektriky...
Jak už jsem psal výše, měl jsem k dispozici motor a vrak GT. Z GT jsem tedy vyndal svazek elektriky, který byl ale místy prostřihaný, chyběly některé konektory. Elektrika od motoru EW také neseděla na ZC1 s tím, že elektriku od ZC jsem k dispozici neměl.
Minor tedy sehnal kompletní elektriku z CRX 1.gen. DOHC. Tato sice byla také mírně postřihaná, ale celkově vzato v dobrém stavu. Prohlédl jsem konektory na koncích základního svazku a ty bezvadně zacvakly do konektorů v autě. Celý svazek jsem tedy natáhnul do auta. Věděl jsem, že v konektoru pro zadní část auta budou nějaké odlišnosti, tak jsem začal hledat co a jak.. Konektor je umístěn v levém prahu. V tomto konektoru bylo ale všechno jinak, takže jsem nějakou dobu pobíhal s multimetrem kolem auta. U tohoto konektoru jim asi v Hondě došly barevné kabely, takže jich byla polovina zelených s černým pruhem, pak několik červených se žlutým a zbytek už byl různobarevný. Podle samotných barev to tedy přepinovat nešlo. Další věcí, kterou jsem netušil, bylo to, že CRX nemá vzadu stěrač. Ten tedy bylo nutné dotáhnout do elektriky zvlášť od páčky pod volantem (zde bylo nutné přidat jeden konektor) + bylo nutné dotáhnout kabely pro motorek ostřiku zadního okna. Vyhřívání zadního okna bylo na vedlejším konektoru zvlášť u obou elektrik shodně. Od konektoru také bylo potřeba k původní zadní části svazku elektriky dotáhnout kabel k palivovému čerpadlu. Zapojení kabelů zadního stěrače a ostřiku jsem okopíroval z původní karburátorové elektriky. Napinování konektoru pro zadní část auta je na obrázku.. Rozdíl je také zřejmě ve vzdálenosti tohoto konektoru od začátku prahu, protože jsem musel o kousek zkracovat lištu, v které jsou kabely v prahu ukryté.
Dalším problematickým místem bylo napojení palubní desky na pojistkovou skříň. Zde už byly konektory civica a CRX úplně jiné. Pochopitelně bylo také u CRX několik kabelů navíc díky tomu, že v CRX se klapky nasměrování větrání ovládají tlačítky - zatímco v civicu ještě klasicky páčkami přes lanka. Kabely pro ovládání klapek topení jsem tedy z hlavního svazku vyrušil a na palubku civica jsem začal instalovat elektriku z CRX. Zde bylo potřeba přesunout některé konektory na jiné místo, například spínání mlhovek a vyhřívání zadního okna. Také mě "velmi potěšilo" že svazeček kablíků s konektorem k digitálním hodinám na palubce civica o několik málo centimetrů k hodinám nedosáhl - CRX má hodiny blíže ke středu palubky.
Když jsem měl palubní desku kompletně hotovou a připravenou, pustil jsem se do montáže alarmu s centrálem a elektrických okýnek.
O zapojení alarmu se nijak konkrétně rozepisovat nebudu - jen drobnosti toho rázu, že jednotka alarmu neutáhla servomotorky centrálu, takže jsem toto musel řešit přes relátka, a také jsem musel vyřešit napojení alarmu na blinkry přes dvojici polovodičových diod. Navíc jsem namontoval servomotorek pro možnost otevření kufru přes dálkový ovladač alarmu.
Když jsem měl toto vše hotové, připojil jsem akumulátor, načež se na mě velmi vesele rozblikala barevnou hudbou přístrojovka. Přepinovával jsem tedy ještě konektory budíků - zde to již lze jednoduše podle barviček kabelů, takže jsem to ani nerozkresloval. Navíc oproti 1,3 je zde pouze kontrolka ECU..
Co se instalace el. oken týče, měl jsem na to k dispozici celou mechaniku z vraku GT. Machanika byla někým dříve provedena tak, že na původní kličkovou mechaniku byl "přibastlen" motorek z jakési Toyoty. Ve vraku kvůli tomu byl odřezán kus vnitřního plechu dveří, protože se tam motorek jinak nevešel. Zkusil jsem ale přehodit samotné motorky mezi sebou, takže už netrčely směrem vzhůru, ale směřovaly dolů, kde už bylo místa dost. Bohužel netuším, z jaké Toyoty to pocházelo, ale funguje to dobře Úsměv
Spínače jsem umístil na středovou konzoli (která také v autě původně nebyla) mezi ručku a řadičku, kde jsou hezky po ruce Úsměv
Táhla od servomotorků centrálu jsem musel naohýbat do velmi zajímavých tvarů, aby se to tam vešlo. U těchto "starých šlupek" je problém v tom, že mezi tapecem a plechem se prostor měří na milimetry a nevejde se tam nikam nic.
Součástí elektriky byla v podstatě také instalace nějakého ozvučení. Do dveří jsem nainstaloval nové komponentní 165mm reproduktory Autotek, které se tam po sejmutí "komerčního krytu" magnetů vešly. Dveře jsem následně vytlumil 4mm deskami Silent Coat. Zde bylo ale nutné tlumení nedělat stoprocentně kvůli zachování funkce odvětrání přetlaku skrz dveře. I přes to ale tlumení funguje bezvadně a kolombína se hezky rozezpívala Úsměv Výškové reproduktory jsem namontoval na hříbky na plastové krytí A sloupků. Pro napájení rádia a reproduktorů jsem natahal nové kabely, které jsem napinoval přímo do nového iso-konektoru.
Pak zbývalo (resp. částečně ještě zbývá) ještě nekolik drobností, jako například to, že CRX má klakson na druhé straně auta, že z elektriky byly odstřihané kabely od čidel z chladiče, hladiny brzdovky, blinkry z blatníků apod. Pravděpodobně ještě něco dalšího podobného najdu Úsměv

Asi by bývalo bylo jednodušší použít tu horší elektriku z C3G GT, ale to jsem zjistil až pozdě Úsměv

KonektorC3GvsCRX.jpg

KonektorC3GvsCRX.jpg, 139.74 kB
   Návrat  
Dik je teď offline  Dik
2 háčka
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 20:11   Citovat  

Pěkný počtení na večer je to dobrý
   Návrat  
lazzzik je teď offline  lazzzik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.5.2011 , 21:43   Citovat  

moc pěkná práce OK OK OK .
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 10:06   Citovat  

Docela jsem se pobavil v jiném tématu dohadováním nad tím, co má být nebo smí být vznešeně nazváno projektem, takže vězte všichni, tohle není žádný projekt, to si jen tak hraju (nebo spíš Hifil), protože mám to auto rád. A pokud to čistě náhodou poletí jako projektil, tak bezva Úsměv
Nový výfuk pro crx 2G, Hifilem dotvořeno na míru.

nový výfuk.jpg

nový výfuk.jpg, 95.51 kB
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 10:15   Citovat  

Minor napsal:
... A pokud to čistě náhodou poletí jako projektil, tak bezva Úsměv

Já doufám, že to nebude pouze o balistice, ale že to občas i zatočí Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 10:17   Citovat  

Velmi šťastný
Tak tam radši tam dáme víc volantů z mých zásob, co říkáš? Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 10:19   Citovat  

Na každé kolo a sedačku jeden? To by pak mohla být na nějakém srazu zajímavá soutěž pro týmy mezi kužely Úsměv
   Návrat  
Dopis je teď offline  Dopis
3 háčka
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 11:05   Citovat  

Minor napsal:
Docela jsem se pobavil v jiném tématu dohadováním nad tím, co má být nebo smí být vznešeně nazváno projektem, takže vězte všichni, tohle není žádný projekt, to si jen tak hraju (nebo spíš Hifil), protože mám to auto rád. A pokud to čistě náhodou poletí jako projektil, tak bezva Úsměv
Nový výfuk pro crx 2G, Hifilem dotvořeno na míru.

No nevím, ale myslím že to tohle je docela dobrá ukázka projektu je to dobrý Držím palec ať se dílo podaří H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 21:50   Citovat  

dnes som videl jednu c3g a hned som si nateba spomenul minor,darmo toto uz zacina byt rarita auticko.aspon unas na slovensku.ale co ma prekvapilo ze na pretekoch kde som bol boli az 3civici 4generacie a dve crx2
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 22:06   Citovat  

Skvělé zprávy Úsměv Dobrá duše Rom. sáhla do svých obsáhlých zásob a vytáhla poloosu, která mi chybí. Takže snad může Hifil pokračovat ve skládání.
Ještě jednou díky, Rome.
   Návrat  
akurák je teď offline  akurák
1 háčko
PříspěvekZaslal: 7.5.2011 , 23:42   Citovat  

cau tak ja taky drzim palce civic 3g se pro me stala taky drogou mam ji doma taky a nedam na ni dopustit OK
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 8.5.2011 , 9:21   Citovat  

Tak já jsem "drogově závislý" i na dalších hondách Úsměv
Ale už se moc těším a díky Rom.ovi je teď další překážka snad odstraněna.
A musíme pak někdy udělat C3G sraz.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Minor: Honda Civic 3G DOHC - "kolombína"
Fórum: Showroom
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina