Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Žere olej
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 16:33   Citovat  

Střelec napsal:
to netuším, možná fakt leze ven přes to špatný těsnění pod víkem.

...taky jsem prisel na to ze mi mizi olej pres tesneni ale az potom co jsem acco ohulil na 1. i 2. pres plny kotel Smutný...ale hodne to tam slzilo to bys musel uz predtim videt...
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 18:22   Citovat  

chalejkum napsal:
...taky jsem prisel na to ze mi mizi olej pres tesneni ale az potom co jsem acco ohulil na 1. i 2. pres plny kotel Smutný...ale hodne to tam slzilo to bys musel uz predtim videt...

no vidět to i je, tak by to snad mohlo bejt jen to. Jinak mi auto jede zase na 3 válce. Kámoš našel zaolejovanou svíčku na 4. válci, vyměnil jí za nějakou provizorní a bylo to ok. Jenže za tejden znova, tak jsem tam koupil novou (ta od něho po tejdnu taky zaolejovaná), ale teď už to zase jede jen na 3 válce. Ještě je prej horší jeden kabel. To je pěkná nadílka tohle... Hlavně že mi ostatní už před nějakým časem říkali, ať to rychle prodám. Nepoučím se naštvanej

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Mrsteve je teď offline  Mrsteve
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 19:58   Citovat  

No tak to držím palce Ať se to brzo vyřeší protože to vypadá taky na pěknej pojeb teda naštvanej
No já objevil něco podobného....někam mi to taky mizí Se stydím takže dolejt a sledovat kudy kam.... to mi hlava nebere

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 22:44   Citovat  

Střelec napsal:
no vidět to i je, tak by to snad mohlo bejt jen to. Jinak mi auto jede zase na 3 válce. Kámoš našel zaolejovanou svíčku na 4. válci, vyměnil jí za nějakou provizorní a bylo to ok. Jenže za tejden znova, tak jsem tam koupil novou (ta od něho po tejdnu taky zaolejovaná), ale teď už to zase jede jen na 3 válce. Ještě je prej horší jeden kabel. To je pěkná nadílka tohle... Hlavně že mi ostatní už před nějakým časem říkali, ať to rychle prodám. Nepoučím se naštvanej
to neni dobre zaolejovana svice, nepraskl ti krouzek ?

Antony je teď offline  Antony
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 7:32   Citovat  

No asi se se nevyhneš rozborce motoru. Neznám žádnou jednoduchou radu, podle toho co píšeš to jsou nejspíše v háji stírací kroužky, ethanol umí rozpouštět usazeniny a karbon, ale toto vypadá na prasklý kroužek. Asi to bude nevyhnutelné, alespoň uvidíš, v jakém stavu je motor a dáš ho do rychtiku.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 10:36   Citovat  

Antony napsal:
No asi se se nevyhneš rozborce motoru. Neznám žádnou jednoduchou radu, podle toho co píšeš to jsou nejspíše v háji stírací kroužky, ethanol umí rozpouštět usazeniny a karbon, ale toto vypadá na prasklý kroužek. Asi to bude nevyhnutelné, alespoň uvidíš, v jakém stavu je motor a dáš ho do rychtiku.

Ajaj... Tak to už dělat nehodlám, co jsem se ptal na cenu opravy. Do 3 tejdnů jde z domu do bazaru papa

Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 10:39   Citovat  

Střelec napsal:
Hlavně že mi ostatní už před nějakým časem říkali, ať to rychle prodám. Nepoučím se naštvanej

Někteří Ti i říkali,ať to vůbec nekupuješ. Velmi šťastný Sorry,ale musel jsem. Se stydím Hlavně sem pak nahoď, kde je,aby to náhodou nekoupil někdo z nás. Mrk

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 10:45   Citovat  

Hellborn napsal:
Někteří Ti i říkali,ať to vůbec nekupuješ. Velmi šťastný Sorry,ale musel jsem. Se stydím Hlavně sem pak nahoď, kde je,aby to náhodou nekoupil někdo z nás. Mrk

Tak motor sloužil jakž takž v klidu rok a půl. Holt 12 roků starý auto bude vždycky riziko. Doma to pak všechno sepíšu a zkusím jí nabídnout i tady. Možná by se nějakej fanda co se v tom rád vrtá našel, třeba za 30k, pokud jinak ty nejlevnější začínají na 40-55 a to taky buhví jak vypadají...

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 10:49   Citovat  

Ještě mě napadlo: Dá se to nějak provizorně ošetřit, aniž by se hned musely měnit všechny pístní kroužky za nějakejch 5-6tis. ? Ty peníze už nikdy neuvidím Smutný Jenom nápad, páč s tím budu muset ještě pár tejdnů jezdit.

WickiMan je teď offline  WickiMan
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 11:42   Citovat  

A co to je za krouzky ze stojej 5-6t? To je i s praci ne.

Antony je teď offline  Antony
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 11:48   Citovat  

Kdybych byl v tvé situaci, tak bych
1.zajel do myčky, nechal si pořádně umýt motor a díval se kama mi to teče
2. vyměnil bych svíci a kabel(y), svíce nemusí dobře pálit a jeví se jako zaolejovaná(mokrá)
3. pokud jde do válce opravdu olej, tak jsou v háji kroužky. Kdysi dávno se dělávalo to(třeba u traktorů) že se nad píst stříkl petrolej a nechalo se to nějaký čas působit. Petrolej karbon narušil a kroužky povolily. Ale ne vždy. A jestli jsou prasklé, tak ti nepomůže nic kromě výměny.

Buchtak je teď offline  Buchtak
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 11:52   Citovat  

Antony napsal:
2. vyměnil bych svíci a kabel(y), svíce nemusí dobře pálit a jeví se jako zaolejovaná(mokrá)
3. pokud jde do válce opravdu olej, tak jsou v háji kroužky. Kdysi dávno se dělávalo to(třeba u traktorů) že se nad píst stříkl petrolej a nechalo se to nějaký čas působit. Petrolej karbon narušil a kroužky povolily. Ale ne vždy. A jestli jsou prasklé, tak ti nepomůže nic kromě výměny.

To co rikas ve tretim bodu je zajimavy Mrk Mam stejnej problem - Preluda mi zere olej, jak poznam, kde se ztraci?

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 12:53   Citovat  

WickiMan napsal:
A co to je za krouzky ze stojej 5-6t? To je i s praci ne.

jj, je to i s prací. Nebo znáte někoho, kdo to udělá levnějc, popř. jen ten jeden vadnej kroužek za nějakou rozumnou cenu?

Antony napsal:

svíčky i kabely jsem během toho roku měnil snad 3x. Naposled jsem tam dal novou svíčku a do 2 dnů zaolejovaná. Nejspíš odešel fakt ten kroužek, jelikož podle mechanika mi do pístu ukápnula svíčka, který úplně chyběl kontakt.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 13:06   Citovat  

Střelec napsal:
svíčky i kabely jsem během toho roku měnil snad 3x. Naposled jsem tam dal novou svíčku a do 2 dnů zaolejovaná. Nejspíš odešel fakt ten kroužek, jelikož podle mechanika mi do pístu ukápnula svíčka, který úplně chyběl kontakt.
tak jestli ukapla tak mohla nadelat peknou paseku no..

cocks je teď offline  cocks
4 háčka
Členství: Gold
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 13:11   Citovat  

mě po úpravách B16A1 začla žrát 0.5l / 1000km a to jsem nejel úplně pomalu ale i tak to taky chci řešit..pokud se nakonec nějaká dobrá duše najde...takže přeju hodně štěstí, hlavně to dej profíkům.

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 13:14   Citovat  

cocks napsal:
mě po úpravách B16A1 začla žrát 0.5l / 1000km a to jsem nejel úplně pomalu ale i tak to taky chci řešit..pokud se nakonec nějaká dobrá duše najde...takže přeju hodně štěstí, hlavně to dej profíkům.

Tolik mi to žralo do toho incidentu a po týhle zkušenosti už bych to vůbec neřešil, teď mi to žere víc jak 10x tolik Velmi šťastný Holt to budu muset prodat jako pojízdnej tříválec Úsměv Hrozí motoru nějaký poškození, když budu jezdit na 3 válce?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 13:45   Citovat  

Střelec napsal:
Tolik mi to žralo do toho incidentu a po týhle zkušenosti už bych to vůbec neřešil, teď mi to žere víc jak 10x tolik Velmi šťastný Holt to budu muset prodat jako pojízdnej tříválec Úsměv Hrozí motoru nějaký poškození, když budu jezdit na 3 válce?
tak akorat dodelas motor jinak nic ne?Úsměv

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 15:37   Citovat  

Brnďa napsal:
tak akorat dodelas motor jinak nic ne?Úsměv

no a jak dlouho s tím můžu jezdit, než se dodělá? Zvládne takhle třeba 2 tejdny (1200 km) ?

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 15:51   Citovat  

Střelec napsal:
no a jak dlouho s tím můžu jezdit, než se dodělá? Zvládne takhle třeba 2 tejdny (1200 km) ?
to ja vunbec netusim, aby to nebylo raz na raz, chce aby napsal nekdo kdo s tim ma zkusenost Úsměv

Becky je teď offline  Becky
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 15:57   Citovat  

Střelec napsal:

ja sem najel s upalenym ventilem asi 500km a nicmoc prijemny jezdeni to nebylo, auto se klepe jako koza KO
tezko rict co to udela s motorem, ten muj sel ven a do sberu, takze mi to bylo jedno
asi nejhorsi bude ten nepravidelnej chod, jak to hazi s motorem a autem

3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 16:11   Citovat  

Becky napsal:
ja sem najel s upalenym ventilem asi 500km a nicmoc prijemny jezdeni to nebylo, auto se klepe jako koza KO
tezko rict co to udela s motorem, ten muj sel ven a do sberu, takze mi to bylo jedno
asi nejhorsi bude ten nepravidelnej chod, jak to hazi s motorem a autem

jj, na volnoběh se to klepe, ale dá se na to zvyknout i když z toho radostí neskáču. Horší je ten chybějící výkon a pomalé rozjíždění díky chybějícímu záběru 4. válce. Myslím si, že vzhledem k ceně opravy je nesmysl těsně před prodejem dělat malou GO motoru, kterou mi nikdo nezaplatí. To to auto radši prodám se slušnou slevou někomu, kdo se třeba rád hrabe v autech a GO si udělá sám.

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 15.4.2011 , 17:53   Citovat  

Střelec napsal:
jj, na volnoběh se to klepe, ale dá se na to zvyknout i když z toho radostí neskáču. Horší je ten chybějící výkon a pomalé rozjíždění díky chybějícímu záběru 4. válce. Myslím si, že vzhledem k ceně opravy je nesmysl těsně před prodejem dělat malou GO motoru, kterou mi nikdo nezaplatí. To to auto radši prodám se slušnou slevou někomu, kdo se třeba rád hrabe v autech a GO si udělá sám.
no ok, ale co kdys se udelaji nejaky ryhy ve valci tim jezdenim a nepujde to opravit?

oorrbb je teď offline  oorrbb
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 10:29   Citovat  

Brnďa napsal:
no ok, ale co kdys se udelaji nejaky ryhy ve valci tim jezdenim a nepujde to opravit?
valec koupi novej Velmi šťastný Velmi šťastný ... urcite bych koupil novej motor Velmi šťastný a nic neresil

Obsah fóra Honda-club.cz   
Žere olej
Fórum: Motor, ECU, spojka a převodovka
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina