Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Novinky: Hondadnes 2 a nastavení práv
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 4
cheerion je teď offline  cheerion
eShop manager
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 20:55   Citovat  

ExEricss napsal:
je možné aby bylo na jedno jasně viditelném, všem přístupném místě toto všechno sepsáno?

na co to jde (peníze), kolik co stojí, co krom podpory HC webu eshopu a akci mohu jeste získat? Výhody? jaké a kde?

tak ty výhody jsou určitě jasné - sleva v eshopu (u cen uvedeny dvojí ceny), partneři jsou všichni vypsáni v článcích, pod hlavičkou Partneři - jedno kliknutí.

Ale nad tím jednotným sepsáním se zamyslíme (nebo spíš komu to přidělíme z DÚÚsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Daver je teď offline  Daver
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 20:55   Citovat  

Kolik co kam jde má právo vidět pouze člen sdružení a ten tu možnost má je to dobrý
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 20:59  Naposledy upravil ExEricss dne 10.4.2011 , 11:12, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 20:59   Citovat  

ExEricss napsal:
je možné aby bylo na jedno jasně viditelném, všem přístupném místě toto všechno sepsáno?

na co to jde (peníze), kolik co stojí, co krom podpory HC webu eshopu a akci mohu jeste získat? Výhody? jaké a kde?

Co kolik stojí těžko sepíšeme... Např. ceny nájmů HD se mění každý rok (nahoru...).
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:00   Citovat  

ExEricss napsal:
Jasný to sem se po pár dotazech taky dozvěděl, nejde mi o výpis z ůřetnictvé, spíš u hrubé nastínění.

A co se týče poplatků a příspěvků (2 rozdílné věci), dovolím si vytáhnout toto, z roku 2009

Dle mého by bylo lepší členství v klubu zpoplatnit. (fráze příspěvek se zde nehodí - příspívat mohou sponzoři, "samaritáni" ale i členové, nicméně příspěvek je příspěvek - tudíž je dobrovolný)
Chceš být v klubu? Zaplať. Chceš něco víc než jen členství? Fajn, zase zaplať. Nechceš platit? Neplať, ale nebudeš v klubu.
Každý by od klubu něco chtěl, co člověk, to názor. Bohužel to funguje tak,že zadarmo není nic. Ono je to hezké, když někdo pro klub něco zdarma udělá, od toho je to klub, ale když bude potřeba něco co se platit musí, tak se bude dít co? Zaplatí to nějaký samaritán?
Můj názor tedy je, že pokud chceme něco víc, musíme (ať už kdekoliv) za to zaplatit (penězi, službou, apod).

a to jsi psal ty, nebo čí je to citace?
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:01   Citovat  

Hondadnes je nastavena od 1.5.2011
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:05   Citovat  

cheerion napsal:
a to jsi psal ty, nebo čí je to citace?

Ano já.

No nic, beru, si do 1.5. od HC volno, ozvu se až budu mít zaplaceno (vyžírka)..
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:07   Citovat  

ExEricss napsal:
Ano já.

No nic, beru, si do 1.5. od HC volno, ozvu se až budu mít zaplaceno (vyžírka)..

tak ale nechápu, co tím chceš tedy říct... na jednu stranu jsi pro placení, na druhou se ti to nelíbí. Aktuální situace kdy se co zpřístupní/omezí se řeší, takže zatím není důvod k panice OK
   Návrat  
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:07   Citovat  

no mozna me to donuti zaplatit .. kdyz uz jsem tu stamgast Velmi šťastnýD
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:08   Citovat  

Rozdeleni clenstvi mi prijde dobry. Pokud nekdo platil tech 500kc, jen aby mel slevu s kelly, tak tedka jeste usetri. Ja treba platim 500kc za clenstvi, abych podporil forum, takze budu platit porad stejne.
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:09   Citovat  

Newer napsal:

No na Tebe jako jednoho z nejaktivnějších sem zvědavej Mrk
   Návrat  
Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:12   Citovat  

ExEricss napsal:

moje pochybnosti vznikly pri debate s nejmenovanou osobou(prestal taky platit), proto co ty uvadis, ze by si rad co co stalo uvital taky, ucetnictvi kolik a za co bylo investovano ma v ruce jen par jedincu, proto si myslim a nejsem sam, ze z hromady z vyberu clenskych poplatku, zustane hromadka, kterou si rozdeli nekolik vyvolenych. Silne slova to jsou,proto davam prostor na reakci a presvedcte me, ze to tak neni.Podporovat neco, o cem nemam ani paru co se deje,kolik bylo vybrano, co co stoji atd, se mi vazne nechce Cool

Mysleno nic ve zlem je to dobrý ale ukamenovani se ted asi nevyhnu zmatenej
   Návrat  
Minor je teď offline  Minor
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:16   Citovat  

Přehled o účetnictví má každý člen OS kdykoli k dispozici pomocí transparentního účtu.
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:18   Citovat  

Maximus napsal:
moje pochybnosti vznikly pri debate s nejmenovanou osobou(prestal taky platit), proto co ty uvadis, ze by si rad co co stalo uvital taky, ucetnictvi kolik a za co bylo investovano ma v ruce jen par jedincu, proto si myslim a nejsem sam, ze z hromady z vyberu clenskych poplatku, zustane hromadka, kterou si rozdeli nekolik vyvolenych. Silne slova to jsou,proto davam prostor na reakci a presvedcte me, ze to tak neni.Podporovat neco, o cem nemam ani paru co se deje,kolik bylo vybrano, co co stoji atd, se mi vazne nechce Cool

A důvod proč by se mělo všem příchozím zveřejňovat účetnictví? Členové mají přehled příjmů a výdajů za roky k dispozici, dále tu je transparentní účet, kde jsou jednotlivé transakce uvedeny.

Fakt by mě zajímalo kdo a co si má rozdělit. Zas někdo plácal pitomosti... naštvanej
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:19   Citovat  

Minor napsal:
Přehled o účetnictví má každý člen OS kdykoli k dispozici pomocí transparentního účtu.

Nejen člen.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:20  Naposledy upravil cheerion dne 9.4.2011 , 21:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Maximus napsal:

to je opravdu jak v pomocné škole!!!!!! minimálně já jsem tu několikrát psala, na co peníze jdou a navíc máme transparentní účet, kde můžete sledovat vše (členi i nečleni), to by musel být někdo fakt tupý a zabedněný a nadto ještě dost drzý, aby to nepochopil!!!! Jako jak si máme něco rozdělovat???????

ps: Nikdo z Rady a mimo ni žádnými penězi OS nedisponuje, to možná nevíte. Co kdo třeba koupí pro Honday dostane zpětně proplaceno (ale to je pár stovek za prodlužovačky nebo paragony do stánku eshopu apod). Jinak kasu mám u sebe já, aby bylo jasno, ke které je samozřejěm pokladní kniha a tu dále zpracovává účetní.
Takže připomínky na nějaké machinace beru osobně, aby bylo jasno do budoucna.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:22   Citovat  

Omlouvám se za moje duševní průjmy, zastávám názor, že žádnej názor nemám. Co sem se v mnoha odpovedích za poslední 3 roky dozvedel se pokusím shrnout do několika vět, aby do budoucna se jiz nikdo nemusel tak blbě vyptavat jako já.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:24   Citovat  

Hellborn napsal:
A důvod proč by se mělo všem příchozím zveřejňovat účetnictví? Členové mají přehled příjmů a výdajů za roky k dispozici, dále tu je transparentní účet, kde jsou jednotlivé transakce uvedeny.

Fakt by mě zajímalo kdo a co si má rozdělit. Zas někdo plácal pitomosti... naštvanej

oki, nechci tady cerit vody, necht at se kazdy jedinec rozhodne sam, zda zaplatit, ci nikoli přátele
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:25   Citovat  

Maximus napsal:
oki, nechci tady cerit vody, necht at se kazdy jedinec rozhodne sam, zda zaplatit, ci nikoli přátele

No tos mi teda odpověděl.. Ble
   Návrat  
665+1 je teď offline  665+1
Administrátor
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:25   Citovat  

Maximus napsal:

to je docela husty Úsměv to rikas, ze ja s daverem, hellbornem, soptou a crxmanem jsme zloději Ble samozřejmě je to nesmysl. lež jako věž. Jestli to ten někdo říká vážně, nechť se mu narodí chlupatý děti.

Tady kontaktni údaje a transparentní účet

Všechny platby jdou přes tento účet a všechny jsou zaneseny v účetnictví, lze je dohledat. Hospodaření H-C je OK a je kontrolováno.

Ted budou u členů i častky, takže pujde i velice jednoduše zpočítat a znovu kontrolovat. (nezapomenout na bankovni poplatky)

Všichni se snažime, aby to bylo průhledny, dohledatelný a kontrolovatelný.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:26   Citovat  

ExEricss napsal:
...Co sem se v mnoha odpovedích za poslední 3 roky dozvedel se pokusím shrnout do několika vět, aby do budoucna se jiz nikdo nemusel tak blbě vyptavat jako já.

No vidíš, to už je aspoň konstruktivníÚsměv
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:28   Citovat  

Maximus napsal:

no však jo, každý ať se rozhodne a vybere si... to přece není důvod k hádce Úsměv
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:30   Citovat  

Newer napsal:
taky prispeju, uz jsem zestarl a vidim vse jinak, driv jsem se tu hadal kvuli vsemu a vsechny shazoval, ale ted vidim jak to je, a rad pomuzu Úsměv ovsem jsem uz vic jak rok bez prace, a 500kč je pro me moc, jsem rad ze mam obcas na benzin a na bus, ale ppolepsim se H+
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:35   Citovat  

cheerion napsal:
no však jo, každý ať se rozhodne a vybere si... to přece není důvod k hádce Úsměv

ne ne, nemyslel jsem nic ve zlem, jenom takovy pichnuti do vosiho hnizda, je ted na vas nam Honda trochu otevrit karty a vyvratit to co jsem psal, pak pochybnosti, ktere jsem treba mel i ja, se mohou promenit v muj clensky prispevek pro HC je to dobrý
   Návrat  
Krtek je teď offline  Krtek
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:36   Citovat  

...nejsem tady dlouho...asi 3 měsíce,ale díky těm ,,skvělým,, poplatkům si myslím,že se zbytečně dělají problémy a zbytečně se ztratí fanoušci,kteří proto žijou ale nemusí za to platit a vymění si názory s jinýma Hondařeme...Dobře,Ti,co mají zaplaceno,tak ať mají slevy v e-shopu,na HonDay,apod. ale nechápu,proč jste zakázali vkládat věci na H-Dnes a na Bazar..?..sám osobně jsem důkazem,že po tom,co jsem se na H-C přidal,jsem hned po koupi Hondy potřeboval pár dílů ...a ejhle?...bazar,tak fajn,našel jsem,zkonzultoval jsem,koupil jsem....Jen díky tomu,že tam lidi dali věci,které ostatním pomůžou (když tam dá někdo debilní inzerát typu : Prodám kanady ..nebo Díly na PC,tak at dostanou kartu,nebo zakaz přidávání,ale nechápu,proč mám platit za to,že si s lidma,kteří Hondy mají rádi pomůžu?..)...To samé s Prodám auto...proč nemůžeme hodit tam inzerát,který se týká prodeje Hondy?...ten,kdo tam dupne jinou značku,odchod,vyhodím ho,je to H Club a hotovo,tak sem nepatří inzerce avízo,ale někteří sem dají svojí hondu na prodej a někdo jí koupí...ale nechápu,proč zrovna za to by se mělo platit.Nebudu trvdit,kdo ty peníze bere a na co jsou,to je mi jedno,jen se zamyslete nad tím,jestli to je logické....PS: já třeba ještě studuju,musím si živit auto,a plno dalších věcí a jsem rád,že finančně výjdu..byl jsem rád,když mi někdo při fotce na H-D řekl svůj názor a já mohl něco zlepšit,ale co z toho mám,když ted tam tu fotku můžu dát jen za peníze ?...tohle je Srdce Hondařů?....nemyslím si... to snad ne
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:36   Citovat  

665+1 napsal:
to je docela husty Úsměv to rikas, ze ja s daverem, hellbornem, soptou a crxmanem jsme zloději Ble samozřejmě je to nesmysl. lež jako věž. Jestli to ten někdo říká vážně, nechť se mu narodí chlupatý děti.

Jo, to je tady poměrně folklór... Když jsem si koupil VTi,tak jsem se po pár měsících taky dozvěděl,že jsem si ho koupil za klubové peníze, ačkoli jsem ve vedení klubu nebyl a přístup k účtu měl akorát Fox... Velmi šťastný Člověka,který podobné kraviny roztrubuje mi je upřímně líto.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:38   Citovat  

Maximus napsal:
ne ne, nemyslel jsem nic ve zlem, jenom takovy pichnuti do vosiho hnizda, je ted na vas nam Honda trochu otevrit karty a vyvratit to co jsem psal, pak pochybnosti, ktere jsem treba mel i ja, se mohou promenit v muj clensky prispevek pro HC je to dobrý

Nezdá se ti, že si trochu dovoluješ? Z jakýho titulu ti mám co vyvracet? Co jsi nepochopil na to, co jsem napsala o účetnictví H-C????????????? Máme transp.účet, pokladní knihu, platíme účetní, máme komisi. Co ještě???? Jednomu nejmenovanému členovi jsem na podobné hemzy napsala, že není problém se se mnou domluvit a přijet si prohlédnou co jen bude chtít - podací archy (pošta), drobné doklady, faktury, atd.
   Návrat  
eShop manager
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:39   Citovat  

Krtek napsal:
...nejsem tady dlouho...asi 3 měsíce,ale díky těm ,,skvělým,, poplatkům si myslím,že se zbytečně dělají problémy a zbytečně se ztratí fanoušci,kteří proto žijou ale nemusí za to platit a vymění si názory s jinýma Hondařeme...Dobře,Ti,co mají zaplaceno,tak ať mají slevy v e-shopu,na HonDay,apod. ale nechápu,proč jste zakázali vkládat věci na H-Dnes a na Bazar..?..sám osobně jsem důkazem,že po tom,co jsem se na H-C přidal,jsem hned po koupi Hondy potřeboval pár dílů ...a ejhle?...bazar,tak fajn,našel jsem,zkonzultoval jsem,koupil jsem....Jen díky tomu,že tam lidi dali věci,které ostatním pomůžou (když tam dá někdo debilní inzerát typu : Prodám kanady ..nebo Díly na PC,tak at dostanou kartu,nebo zakaz přidávání,ale nechápu,proč mám platit za to,že si s lidma,kteří Hondy mají rádi pomůžu?..)...To samé s Prodám auto...proč nemůžeme hodit tam inzerát,který se týká prodeje Hondy?...ten,kdo tam dupne jinou značku,odchod,vyhodím ho,je to H Club a hotovo,tak sem nepatří inzerce avízo,ale někteří sem dají svojí hondu na prodej a někdo jí koupí...ale nechápu,proč zrovna za to by se mělo platit.Nebudu trvdit,kdo ty peníze bere a na co jsou,to je mi jedno,jen se zamyslete nad tím,jestli to je logické....PS: já třeba ještě studuju,musím si živit auto,a plno dalších věcí a jsem rád,že finančně výjdu..byl jsem rád,když mi někdo při fotce na H-D řekl svůj názor a já mohl něco zlepšit,ale co z toho mám,když ted tam tu fotku můžu dát jen za peníze ?...tohle je Srdce Hondařů?....nemyslím si... to snad ne

bože tebe zruinuje stovka??? vážně?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:40   Citovat  

Krtek napsal:

To se bude ještě dolaďovat. A neříkej mi, že neušetříš 10Kč za měsíc.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 21:44   Citovat  

cheerion napsal:
Nezdá se ti, že si trochu dovoluješ? Z jakýho titulu ti mám co vyvracet? Co jsi nepochopil na to, co jsem napsala o účetnictví H-C????????????? Máme transp.účet, pokladní knihu, platíme účetní, máme komisi. Co ještě???? Jednomu nejmenovanému členovi jsem na podobné hemzy napsala, že není problém se se mnou domluvit a přijet si prohlédnou co jen bude chtít - podací archy (pošta), drobné doklady, faktury, atd.

proc se rozcilujes? nikoho jsem se nechtel dotknout.
kdyz je vse v poradku tak to me maximalne tesi, a uz mlcim zzzzzzz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Novinky: Hondadnes 2 a nastavení práv
Fórum: Novinky
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina