Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 32 z 333
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 13:13   Citovat  

Chlapci a chlapi, myslim ze to tu uz nekde bylo ale rad bych hodil na prvni stranku kolik nas tu je a odkud kdo je...Je nas tu uz celkem dost a uz kolikrat sem si rikal ze by bylo fajn s nekym prohodit par slov...Tak piste a budu to pravidelne aktualizovat na prvni strance...

+

Nebylo by od věci sem napsat kdo ma jake upravy, vylepšení, modifikace na aute...

přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 13:17   Citovat  

Robbie - Brno (sníženy 30/40, folie, Otto racing konc. tlumič, přední lip,xenony,maska ATR, saní z Preludy,modifikace interieru)

Krtekm - Brno
   Návrat  
Jauda je teď offline  Jauda
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 15:26   Citovat  

needs napsal:
O.K super,písnu ti na FB.Já bych ji stejně potřeboval asi až koncem června tak to tak ještě nehoří a do té doby to třeba slušně prodáš.Každopádně jestli myslíš to subaru jak si dával na FB fotky tak se ti nedivím Velmi šťastný

To Subaru myslím, ale bohužel nehrozí, že bych si to koupil.. každopádně fajn zážitek.. prodávám spíš z důvodu, aby tu auto jen nechátralo a taky kvůli prachům.. ok, tak napiš, do června času dost.. kdybys chtěl, prodám ti to, cenu klidně nabídni na tom FB..
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 16:35   Citovat  

Robbie napsal:
Chlapci a chlapi, myslim ze to tu uz nekde bylo ale rad bych hodil na prvni stranku kolik nas tu je a odkud kdo je...Je nas tu uz celkem dost a uz kolikrat sem si rikal ze by bylo fajn s nekym prohodit par slov...Tak piste a budu to pravidelne aktualizovat na prvni strance...

+

Nebylo by od věci sem napsat kdo ma jake upravy, vylepšení, modifikace na aute...

přátele

Osiris -> Praha 13 - 18" alu, folie, svody + catback SRS racing, K&N filtr, hudba Crunch
   Návrat  
martas je teď offline  martas
3 háčka
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 16:44   Citovat  

osiris napsal:
Osiris -> Praha 13 - 18" alu, folie, svody + catback SRS racing, K&N filtr, hudba Crunch

a kofolacek Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 18:48   Citovat  

Robbie napsal:

+

přátele

Praha 11 -> jedina modifikace je odhlucneni interieru Vibraflexem 25/40
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 9.4.2011 , 19:40   Citovat  

Praha 4 momentálně ale né dlouho, mé srdce patří do Strašnic kouř žádný velký modivyfikundace Mr. Green Jezdí to na 17kách 225/45, chtěl bych zatmavit skla a jen to udržovat v kondici kouř Potřeboval bych jen pomoct s rádiem (blbne nehraje praská v repru) tak kdyby někdo o někom věděl šikovnym budu rád kouř
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 10.4.2011 , 9:57   Citovat  

Svitavy
upravy v profilu Úsměv
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 10.4.2011 , 21:52   Citovat  

Jorgensen napsal:
Praha 4 momentálně ale né dlouho, mé srdce patří do Strašnic kouř žádný velký modivyfikundace Mr. Green Jezdí to na 17kách 225/45, chtěl bych zatmavit skla a jen to udržovat v kondici kouř Potřeboval bych jen pomoct s rádiem (blbne nehraje praská v repru) tak kdyby někdo o někom věděl šikovnym budu rád kouř

Neparkuješ někde v ulici Na hroudě ? Kolem jednoho podobnýho Accordu s ústeckou SPZ denně chodím Úsměv

Folie, K&N vlozka, jinak bez modifikací.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 7:26   Citovat  

Koukám, co auto, to originál. Jednomu s předface to bliká, druhýmu zase ne, to samý s auty s poface... Nakonec zjistíme, že auto, který nebliká, bylo vyrobený ve středu a těm, který bliká, zase v pondělí... Velmi šťastný
Co se týče auta, mám naprosto sériový kousek Accorda 6G, jen disky jsou s ET38. To auto nepotřebuje žádnou změnu, ať už motorovou, podvozkovou či vzhledovou. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 8:27   Citovat  

Střelec napsal:
Neparkuješ někde v ulici Na hroudě ? Kolem jednoho podobnýho Accordu s ústeckou SPZ denně chodím Úsměv

Folie, K&N vlozka, jinak bez modifikací.

Mám pražskou SPZ Mr. Green to nebudu já, mě je ted nejvíc vidět na čtyřce Honda
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 16:59   Citovat  

Flameboy85 napsal:
No... špatně jsem se podíval na diagram (zapoměl jsem ho obrátit o 90*) HaHaaa . Takže je to spodní řádek, třetí pojistka z levé strany.

...dekuji mockrat flameboy85 Úsměv...tento vikend urco odpojim Velmi šťastný...

hele kluci mam takovych par nejasnosti...kdyz prerazuju rychlosti tak me vzdycky auto cukne /no ne tak pokazde ale uz me to tak pripada/ dalsi vec kdyz se rozjizdim a dostavam to do otacek se me zda jako kdyby rucicka na tachu sla trhane Smutný...muze to bejt tou spojkou?
...a dalsi vec se tyka pneu...prezul jsem na letni 205/55/R16 misto zimaku 195/60/R15 - a docela se me zda ze to houpe i kdyz predni naprava byla komplet "obnovena" a spotreba i kdyz nelitam jako blazen je proste cca 11l...
   Návrat  
Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 19:40   Citovat  

chalejkum napsal:
...dekuji mockrat flameboy85 Úsměv...tento vikend urco odpojim Velmi šťastný...

hele kluci mam takovych par nejasnosti...kdyz prerazuju rychlosti tak me vzdycky auto cukne /no ne tak pokazde ale uz me to tak pripada/ dalsi vec kdyz se rozjizdim a dostavam to do otacek se me zda jako kdyby rucicka na tachu sla trhane Smutný...muze to bejt tou spojkou?
...a dalsi vec se tyka pneu...prezul jsem na letni 205/55/R16 misto zimaku 195/60/R15 - a docela se me zda ze to houpe i kdyz predni naprava byla komplet "obnovena" a spotreba i kdyz nelitam jako blazen je proste cca 11l...

No problem s tou pojistkou, sám jsem to o víkendu odpojil a funguje to.

Mě taky auto cuká a nevím čím to může být, no spojka mi už taky napadla. Dělá mi to hlavně při jízdě na 2. resp. 3. stupeň kdy se rozjíždím hooooodně z volna, otáčky jsou přitom kolem 2,5-3.tis.

Pneu a ta spotřeba nevim... před 3 týdny jsem to hodil na 205/50/R16, spotřeba cca. jak v zimě, kolem 9,5-10l. Zatím jsem nedělal vzdálenější mimo město, takže reálně uvidím rozdíl za 2 týdny, to udělám tak 1500km město/kombi/mimo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 21:16   Citovat  

Pánové jestli můžu vstoupit, taky mi to občas škubne při přeřazení hlavně na 2ku nebo 3ku a vůbec při akceleraci mezi dvěma až třema tisícema ot. a ještě někdo to tu kdysi řešil to nebude náhoda to mi hlava nebere Jinak s tou spotřebou, v zimě jsem jezdil na 15kách za těch 9-10 po Praze (a to řadim do 3000ot.), ted to mám na 17kách 225ky tak jsem zvědav jestli to bude znát....
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 11.4.2011 , 21:31   Citovat  

Jorgensen napsal:
Pánové jestli můžu vstoupit, taky mi to občas škubne při přeřazení hlavně na 2ku nebo 3ku a vůbec při akceleraci mezi dvěma až třema tisícema ot. a ještě někdo to tu kdysi řešil to nebude náhoda to mi hlava nebere Jinak s tou spotřebou, v zimě jsem jezdil na 15kách za těch 9-10 po Praze (a to řadim do 3000ot.), ted to mám na 17kách 225ky tak jsem zvědav jestli to bude znát....
mas dobre silentlboky na motoru?
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 14:43   Citovat  

Brnďa napsal:
mas dobre silentlboky na motoru?

...jak se to da skontrolovat? Úsměv...
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 12.4.2011 , 14:44   Citovat  

chalejkum napsal:
...jak se to da skontrolovat? Úsměv...
pohledem zda nejsou utrzene nebo pokud sou s olejem tak vytekle Úsměv
   Návrat  
Wojtiik je teď offline  Wojtiik
PříspěvekZaslal: 13.4.2011 , 19:32   Citovat  

Robbie napsal:

Wojtiik - Mikolajice (u Opavy), modifikace - (akorát no name sání, jinak serie Smutný zatím Velmi šťastný )

jinak k cukání - úplně stejný problém jako Jorgensen (řeším delším vyšlápnutím spojky...)

ke spotřebě - zima R15 195/65 Goodyear Ultragrip( 9 až 10 ) léto R16 205/55 Bridgestone Turanza ( 8 až 9,5 )
   Návrat  
mikos je teď offline  mikos
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.4.2011 , 11:57   Citovat  

Mě to cuká hlavně na dvojku, ale jen do 2500ot/min. (možná příliš malé otáčky na Hondu), pak už žádný cukání.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 16:37   Citovat  

Přesně tak chce to spojku pouštět pomalu a jede hladce:-) a je pravda že se hold necejtí v nízkých otáčkách no, řadit nad třema tisícema je radost Honda
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 10:24   Citovat  

Ako sledujem, vsetky temy od Karel Major su zmazane a karel.major ma zakazany vstup...

Prave by som od neho nieco potreboval...

Neviete co sa deje? to mi hlava nebere
   Návrat  
Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 18.4.2011 , 11:05   Citovat  

Taky by mě zajímalo co se děje s Karel.Major?
   Návrat  
fera2 je teď offline  fera2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 7:14   Citovat  

Zdravím vás, měl bych další dotaz. Jak je na tom ukazatel paliva? Klesne ručička palivoměru až úplně (dolů) k nule? KDyž jsem měl palivoměr na poslední rysce (Ale židovo oko ještě nesvítilo) tak jsem zajel natankovat a nabral jsem kolem 51 l a přitom v techničáku je objem nádrže 65 l. Mám 1.8 Vtec...kde je zakopaný pes? V palivoměru, nebo snad v techničáku? Nebo že by nesvítila kontrolka rezervy? Díky moc za info
   Návrat  
Djabel je teď offline  Djabel
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 7:20   Citovat  

Z toho jsem byl a ještě pořád jsem taky na větvi. Hladové oko se mi rozsvítí až na posledním chlupu a to tam mám ještě tak 13 litrů benzínu. Žádná červená riska s rezervou na kterou jsem zvyklý s jiných aut.
   Návrat  
piskot je teď offline  piskot
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 7:47   Citovat  

To fera a Djabel: Stačí číst manuál, píšou tam, že se kontrolka rozsvítí, až když je v nádrži méně jak 9l benzínu. A červená ryska na budíku je, což je právě hranice rozsvícení kontrolky.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 8:24   Citovat  

piskot napsal:
To fera a Djabel: Stačí číst manuál, píšou tam, že se kontrolka rozsvítí, až když je v nádrži méně jak 9l benzínu. A červená ryska na budíku je, což je právě hranice rozsvícení kontrolky.

jasně, šlo mi hlavně o to, kam až klesá ručička palivoměru...je mi jasné, že je hloupost, aby byla rezerva přes 10 litrů
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 16:32   Citovat  

Další dotaz ohledně tlaku pneu. Dle příručky se mi zdá, že je to málo...respektive podobný názor mi udal i servisák, který mi to nafoukal (vzadu) až přes 3 atmo...to mi přijde až moc. Mám pneu 195x55x15
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 17:24   Citovat  

fera2 napsal:
Další dotaz ohledně tlaku pneu. Dle příručky se mi zdá, že je to málo...respektive podobný názor mi udal i servisák, který mi to nafoukal (vzadu) až přes 3 atmo...to mi přijde až moc. Mám pneu 195x55x15

Myslis ze je to neco kolem 2.2 resp 2.1 to mi hlava nebere
   Návrat  
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.4.2011 , 17:37   Citovat  

Ja mam na stitku, ze kdyz jezdim vice nez 160 Se stydím, tak mam tlacit myslim 2.6. Je to ale uz trosku tvrdci...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.4.2011 , 10:29   Citovat  

fera2 napsal:
Zdravím vás, měl bych další dotaz. Jak je na tom ukazatel paliva? Klesne ručička palivoměru až úplně (dolů) k nule? KDyž jsem měl palivoměr na poslední rysce (Ale židovo oko ještě nesvítilo) tak jsem zajel natankovat a nabral jsem kolem 51 l a přitom v techničáku je objem nádrže 65 l. Mám 1.8 Vtec...kde je zakopaný pes? V palivoměru, nebo snad v techničáku? Nebo že by nesvítila kontrolka rezervy? Díky moc za info

Rezerva je přes 12 litrů a ručička mi padá až pod poslední čárku, do půlky nuly Úsměv S 2.0i jsem na rezervu najel ještě 130 km, takže no stres Úsměv

Tlaky v gumách Honda doporučuje 2.2 předek a 2.1 zadek a pak myslim 2.6/2.5 pro jízdu nad 160. Platí pro 15tky.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina