Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Strana 4 z 26
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 1:04   Citovat  

Eda_46 napsal:
Zdar borci,
zajimalo by mne jestli jdou na F22Z2 seštelovat ventily... a jestli ano tak jaké mají mít hodnoty...
popř. jestli má někdo manual na A5g s F22Z2 v češtině, tak bych byl opravdu vděčný.

štelovat určitě jdou, ale hodnoty teď nevím Smutný
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Eda_46 je teď offline  Eda_46
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 8:00   Citovat  

Tak alespoň že jdou seštelovat...
Teď to chce ještě někde splašit ty hodnoty.
   Návrat  
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:36   Citovat  

Eda_46 napsal:
Tak alespoň že jdou seštelovat...
Teď to chce ještě někde splašit ty hodnoty.
https://www.honda-club.cz/forum/viewtopic.php?t=17091mrkni sem
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
LadyVonMortuary je teď offline  LadyVonMortuary
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 13:55   Citovat  

reznicek9 napsal:
Radimas: Acc5g je povedená Honda, co se týče spolehlivosti tak bez problémů, mám CE8 s F20Z1 kupovený v 96000KM před asi 6 lety, ted má 200000km a za tu dobu žádný problém nebyl, nepočítám brzdy, tlumiče, výfuk, oleje, manžety na poloosách atd ... a jen pro zajímavost nebyl ještě dávanej ani jeden čep, a to bydlim v kraji kde silnice neni nic moc Velmi šťastný

Motor když mu dáš pravidelný servis (kvalitní olej po 10000km, svíčky, rozvody atd ... ) tak bude bez problemu fungovat, jako každá Honda onda ...
jinak nechá se ochotně vytáčet a výkonu má dostatek, i v dálničních tahácích nemá problem ujet novým TDi atd ... spotřeba 7,5 - 11 l/100Km
Jízdní vlastnosti jsou super, trakce na sněhu s kvalitními zimáky je taky super na to, že nemá TCS ... Jízdní stabilita je super na léto tam mám Pneu 205/55/16 a s tím vykroužíš každou zatáčku levou zadní Velmi šťastný, ale i na origo to neutrhneš ...
U 5g reznou nejčastěji rohy lemů, ale když je pravidelně vystříkáš zevnitř olejem a vždy opravíš oděrku od kamínku tak ti vydržej uplně v pohodě ...
Potom kritický místo na udržbu je vysouvací anténa, musí se jednou za měsíc trochu stříknou nějakým olejem (wd-40) pak bude fungovat v pohodě ...
JE to prostě anglicko-japonský stroj který dokáže být pohodlnou limuzínou na výlet s rodinou, ale i zábavnou hračkou na víkend ... Honda

Ahoj, jsem tu nováček, tak se zatím rozkoukávám Velmi šťastný Líbí se mi jak o tomhle typu mluvíš, já jsem začínala řídit C5G a pak jsem si pořídila právě Acco 5G a jsem s ním nadmíru spokojená, za tu dobu, co ho mám, tak jezdí perfektní, na silnici krásně sedí, olej mi moc nepapá, jezdím tak za 9 l/ 100 km , rzíky se mi objevují hlavně na vnitřní straně dveří, jinak malinko chycený lemy jsou, ale žádná tragédie Úsměv
   Návrat  
panNedra je teď offline  panNedra
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 15:31   Citovat  

Taky se přidám trochu do diskuze. Na Accorda 5g si nemůžu stěžovat, což o 6g se dá říct v podstatě ve všem. To co jsem si v zatáčkách a při předjíždění dovolil s 5g, bych si s novějším nedovolil ani omylem. Jak to auto sedí, jak je pohodlný a krásný Hmmm Velmi šťastný. Kdybych si měl vybrat mezi Accordem 5 a 6, šel bych 100% do 5g. Šestka není hezká, nesedí, houpe se a nejede. Možná má o 13 kW nebo kolik víc, ale dvoulitr v 5g šel líp za plynem, okamžitě se vytáčel a hlavně zatáčky který sem si dovolil projet ve 130 km/h, tak s 6g nemůžu ani stovkou, protože bych vycestoval do řeky. Fakt je, že 5g má totálně mizerný světla a ani se 100w žárovkama nebylo pomalu vidět na cestu. Dostupnost karosářskejch dílů je taky mizivá, vlastně většina plechařiny se ani druhovýrobně nevyrábí a jediná možnost je originál Honda. Jinak výbavou se taky nedá porovnat s novějším modelem, protože to co měl 5g Accord ve výbavě LS, tak 6g má až v ES...podle mě je to dobrá volba ve dvoulitru. Při najetejch 190 000 km, si motor nevzal ani decku oleje od výměny do výměny. VTEC 2,0 z novější generace při najetejch 150 000 umí i dva litry za 600 km KO ale záleží jak se k tomu choval majitel před náma. Jediný co se kdy pos..lo byla řidičova stahovačka a ta je NESEHNATELNÁ Velmi šťastný jedině H-C
NIKDY BYCH 5G ACCORDA NEMĚNIL!!! Škoda té bouračky za sebe doporučuju Honda Honda Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 18:38   Citovat  

panNedra napsal:
Taky se přidám trochu do diskuze. Na Accorda 5g si nemůžu stěžovat, což o 6g se dá říct v podstatě ve všem. To co jsem si v zatáčkách a při předjíždění dovolil s 5g, bych si s novějším nedovolil ani omylem. Jak to auto sedí, jak je pohodlný a krásný Hmmm Velmi šťastný. Kdybych si měl vybrat mezi Accordem 5 a 6, šel bych 100% do 5g. Šestka není hezká, nesedí, houpe se a nejede. Možná má o 13 kW nebo kolik víc, ale dvoulitr v 5g šel líp za plynem, okamžitě se vytáčel a hlavně zatáčky který sem si dovolil projet ve 130 km/h, tak s 6g nemůžu ani stovkou, protože bych vycestoval do řeky. Fakt je, že 5g má totálně mizerný světla a ani se 100w žárovkama nebylo pomalu vidět na cestu. Dostupnost karosářskejch dílů je taky mizivá, vlastně většina plechařiny se ani druhovýrobně nevyrábí a jediná možnost je originál Honda. Jinak výbavou se taky nedá porovnat s novějším modelem, protože to co měl 5g Accord ve výbavě LS, tak 6g má až v ES...podle mě je to dobrá volba ve dvoulitru. Při najetejch 190 000 km, si motor nevzal ani decku oleje od výměny do výměny. VTEC 2,0 z novější generace při najetejch 150 000 umí i dva litry za 600 km KO ale záleží jak se k tomu choval majitel před náma. Jediný co se kdy pos..lo byla řidičova stahovačka a ta je NESEHNATELNÁ Velmi šťastný jedině H-C
NIKDY BYCH 5G ACCORDA NEMĚNIL!!! Škoda té bouračky za sebe doporučuju Honda Honda Honda

popravdě, já jediný za co bych A5G vyměnila je A7G jinak ani za zlaté prase, přesně jak říkáš, krásně sedí v zatáčkách i ve vysokých rychostech, olej mi také vůbec nežere a spotřeba je docela nízká proti tomu, co jsem čekala a to ikdyž tomu hodně šlapu na plyn. Mám z něj opravdu radost a jsem ráda, že jsem si ho vydupala ikdyž mne každý zrazoval, že mne to auto jednou sežere. Přičuchla jsem k tomu a do menšího obsahu bych už nešla ani za nic. Problém mám s lyžinama u řidiče jsou pokroucený a okýnko nedoléhá, ale to se snad v blízské době poladí,....při jeho 300 000 co má najeto, šlape jako hodinky že se leckterý auto, které má 150 000 musí stydět. Věřím, že těch 300 má poctivejch Úsměv ještě splašit homokinetickej kloub a bude to libovka Úsměv pak poladit nějaký ty rzíky a do budoucna možná nechám udělat novej celolak, ale to až bude hooooodně přebytečnejch tisícovek Úsměv tak uvidíme. Každopádně je to nejlepší autí jaký jsem si mohla přát, takovej domácí mazlíček kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 21:08   Citovat  

LadyVonMortuary napsal:
popravdě, já jediný za co bych A5G vyměnila je A7G jinak ani za zlaté prase, přesně jak říkáš, krásně sedí v zatáčkách i ve vysokých rychostech, olej mi také vůbec nežere a spotřeba je docela nízká proti tomu, co jsem čekala a to ikdyž tomu hodně šlapu na plyn. Mám z něj opravdu radost a jsem ráda, že jsem si ho vydupala ikdyž mne každý zrazoval, že mne to auto jednou sežere. Přičuchla jsem k tomu a do menšího obsahu bych už nešla ani za nic. Problém mám s lyžinama u řidiče jsou pokroucený a okýnko nedoléhá, ale to se snad v blízské době poladí,....při jeho 300 000 co má najeto, šlape jako hodinky že se leckterý auto, které má 150 000 musí stydět. Věřím, že těch 300 má poctivejch Úsměv ještě splašit homokinetickej kloub a bude to libovka Úsměv pak poladit nějaký ty rzíky a do budoucna možná nechám udělat novej celolak, ale to až bude hooooodně přebytečnejch tisícovek Úsměv tak uvidíme. Každopádně je to nejlepší autí jaký jsem si mohla přát, takovej domácí mazlíček kouř

naprosto přesně souhlasim já s tim jezdil velmi sportovně i na studenej motor jsem to roztáčel do omezovače a nevzalo to víc jak 10 litrů. Dokonce když jsem jednou jel se zapnutou klimou tak jsem dosáhl spotřeby 7,2!!! To neumí ani můj Civic...dodneška pláču že ho otec naboural. A6G je proti 5tce jak kdyby ho vyráběl VW Group...na rozjezdu si mě dá i 1,3 Felicie KO Honda
   Návrat  
SonnyX je teď offline  SonnyX
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 21:36   Citovat  

LadyVonMortuary napsal:

stahovacka okno ma celkem velkou vuli,cili se da nastavovat jednim sroubkem,ktery ma 3 polohy...zkus to poladit a myslim,ze to bude ok...

PanNedra: stahovacka je sice nesehnatelna,ale o to stupidnejsi je jeji oprava Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 22:30   Citovat  

To jsem nepochopil význam slova "stupidnější" jako že lehčí? Či víc na prd? VTEC
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 22:40   Citovat  

panNedra napsal:
To jsem nepochopil význam slova "stupidnější" jako že lehčí? Či víc na prd? VTEC

no jakoze lehci...protoze tam v 90% odeslo to pojezdove kolecko v liste a tim padem vypadlo okno a cela stahovacka se zkrivila...to kolecko maji hondy reseny ze silikonu,ale z dvou casti-vnejsi a vnitrni,ta vnejsi se vetsinou po par set tisich rozpadne...takze na soustruhu udelat nove kolecko,poklepat kladivkem ramena a stahovacka opravena... Úsměv samozrejme se pak musi nastelovat tim sroubem,ktery ma ty polohy...horsi varianta je,kdyz koupis auto,ktere bylo treba vykradene a ty uchyty na skle jsou neoriginalni a nalepeny treba na spatnych mistech,protoze tam hrajou milimetry...to je dobre pak sehnat z druheho accorda stejne sklo a podle nej to znovu nalepit,popr. koupit z nejake bouracky origo...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.3.2011 , 22:41   Citovat  

Jo svatá pravda taky jsme to tak řešili...než se vyřešilo, bylo po autě OK
   Návrat  
Johny je teď offline  Johny
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 12:01   Citovat  

panNedra napsal:
...já s tim jezdil velmi sportovně i na studenej motor jsem to roztáčel do omezovače... Honda
Neodpustím si offtopic, ale ten motor musel mít fakt velkou radost... Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 13:26   Citovat  

ten motor má sloužit a ne si stěžovat Úsměv OK
   Návrat  
Radimas je teď offline  Radimas
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 13:40   Citovat  

Mám dotaz, jak zapojím nebo odpojím alarm ? Často se mi stává, že zamknu auto jdu od něj pryč a ono začne blikat, pak přestane a po nějakém čase začne znova. Nevíte někdo kde by mohl být problém ? Rozhoukat se mě to nepovedlo ještě ani jednou, tak ani nevím jestli je alarm zapojený, ale podle slov předešlého majitele tak by měl být.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 21:46   Citovat  

panNedra napsal:
naprosto přesně souhlasim já s tim jezdil velmi sportovně i na studenej motor jsem to roztáčel do omezovače a nevzalo to víc jak 10 litrů. Dokonce když jsem jednou jel se zapnutou klimou tak jsem dosáhl spotřeby 7,2!!! To neumí ani můj Civic...dodneška pláču že ho otec naboural. A6G je proti 5tce jak kdyby ho vyráběl VW Group...na rozjezdu si mě dá i 1,3 Felicie KO Honda

No jestli si tě s dvoulitrem v A6G dala 1.3 Felda, tak bych viděl problém spíš v noze, než v autě Úsměv Nicméně s tebou musím ve spoustě dalších věcí souhlasit. Měl jsem dřív skoro 2 roky A5G 2.2 VTEC a celkově jsem z toho svezení i auta měl lepší pocit, než potom z 6G. Pružnější motor, přitom s o litr menší spotřebou než 2.0 v A6G a sedělo to taky hodně slušně OK Navíc jsem měl při jízdě lepší pocit z nižšího posedu, v A6G bych tu sedačku řidiče snížil ještě víc, ale už to nejde Smutný A5G bylo jediný auto, který jsem i po tý době prodal dráž, než za kolik jsem ho tehdy kupoval (tehdá hodně zajímavá cena, ale dělal jsem velkej servis) a novej majitel toho rozhodně nelitoval, za jeho další 2 roky ježdění dělal jen spotřebák a to až nedávno. Honda Pro A6G tak podle mě mluví akorát podstatně lepší bezpečnost a modernější vzhled - i když ten se ne každému musí líbit, starší A5G měla svoje kouzlo. H+
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 22:53  Naposledy upravil panNedra dne 31.3.2011 , 23:22, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Střelec napsal:
No jestli si tě s dvoulitrem v A6G dala 1.3 Felda, tak bych viděl problém spíš v noze, než v autě Úsměv Nicméně s tebou musím ve spoustě dalších věcí souhlasit. Měl jsem dřív skoro 2 roky A5G 2.2 VTEC a celkově jsem z toho svezení i auta měl lepší pocit, než potom z 6G. Pružnější motor, přitom s o litr menší spotřebou než 2.0 v A6G a sedělo to taky hodně slušně OK Navíc jsem měl při jízdě lepší pocit z nižšího posedu, v A6G bych tu sedačku řidiče snížil ještě víc, ale už to nejde Smutný A5G bylo jediný auto, který jsem i po tý době prodal dráž, než za kolik jsem ho tehdy kupoval (tehdá hodně zajímavá cena, ale dělal jsem velkej servis) a novej majitel toho rozhodně nelitoval, za jeho další 2 roky ježdění dělal jen spotřebák a to až nedávno. Honda Pro A6G tak podle mě mluví akorát podstatně lepší bezpečnost a modernější vzhled - i když ten se ne každému musí líbit, starší A5G měla svoje kouzlo. H+

tak to bych neviděl problém v noze....s A5g jsem vystřelil z místa hned...tato "věc" než se dostane přes 3000 tak jí to trvá celou věčnost...o bezpečnost mi opravdu nejde jsem radši když mám kolem sebe plechy a ne vzduchový pytle a ani nehodlám bourat. Hlavně si myslím, že s 5ti metrama délky než se mi dostane motor na kolena tak to celkem trvá...modernější vzhled se mi ani trochu nelíbí není to ta správná placka Honda
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 23:04  Naposledy upravil ExEricss dne 31.3.2011 , 23:24, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 31.3.2011 , 23:21   Citovat  

ExEricss napsal:
Obcházení pravidel, bacha na to... uprav si to....

Ou děkuji asi jsem si je dobře nepročet či špatně pochopil děkuji za upozornění OK
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 8:43   Citovat  

Modernější vzhled u A6G si mileráda odpustím a stejně 5g je zatím nejspolehlivější auto, které jsem zatím řidila. Honda
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 8:46   Citovat  

LadyVonMortuary napsal:
Modernější vzhled u A6G si mileráda odpustím a stejně 5g je zatím nejspolehlivější auto, které jsem zatím řidila. Honda

Amen Honda
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 1.4.2011 , 8:48   Citovat  

SonnyX napsal:
no jakoze lehci...protoze tam v 90% odeslo to pojezdove kolecko v liste a tim padem vypadlo okno a cela stahovacka se zkrivila...to kolecko maji hondy reseny ze silikonu,ale z dvou casti-vnejsi a vnitrni,ta vnejsi se vetsinou po par set tisich rozpadne...takze na soustruhu udelat nove kolecko,poklepat kladivkem ramena a stahovacka opravena... Úsměv samozrejme se pak musi nastelovat tim sroubem,ktery ma ty polohy...horsi varianta je,kdyz koupis auto,ktere bylo treba vykradene a ty uchyty na skle jsou neoriginalni a nalepeny treba na spatnych mistech,protoze tam hrajou milimetry...to je dobre pak sehnat z druheho accorda stejne sklo a podle nej to znovu nalepit,popr. koupit z nejake bouracky origo...

Kolečka jsme vyměnili, sklo už nevypadává, ale při zavření zůstane fuka,...zkusíme to ještě nějak porovnat, ta snad to bude lepší Úsměv Ale děkuji za radu OK
   Návrat  
Tomik je teď offline  Tomik
1 háčko
PříspěvekZaslal: 2.4.2011 , 18:20   Citovat  

Potřeboval bych radu.
Uvažuju o jednom Accordu sedan rok 98 motor 1.8 benzin, byl jsem ho projet, šlape pěkně, táhne celkem slušně (na ten obsah), je to sice takovej otoukánek z venku, ale údajně má mít po věším servisu (rozvody, čepy, brzdy-všechny kotouče/destičky, svíčky, ale pár věcí mě při projížďce trochu zarazilo..

Posilovač řízení, i když auto stálo na místě, nebo jelo, tak chod při točení volatem nebyl vždy tak lehký jak by podle mě měl být, šla tam prostě občas cejtit, v některých místech určitá tuhost a pak zas lehkost (tak jak by to asi mělo lehce jít)

Potom řízení mi přišlo hodně citlivé (nevím jestli to bylo vysokým zimním pneu, nebo jestli je to u 5G běžné), ale prostě jsem musel pořád trochu korigovat volantem zprava-doleva, geometrie byla prý nedávno dělaná..

Děkuji za rady a odpovědi..
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 9:21   Citovat  

Jde o tohle auto: tudy odkaz
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 14:08   Citovat  

Tomik napsal:
Potřeboval bych radu.
Uvažuju o jednom Accordu sedan rok 98 motor 1.8 benzin, byl jsem ho projet, šlape pěkně, táhne celkem slušně (na ten obsah), je to sice takovej otoukánek z venku, ale údajně má mít po věším servisu (rozvody, čepy, brzdy-všechny kotouče/destičky, svíčky, ale pár věcí mě při projížďce trochu zarazilo..

Posilovač řízení, i když auto stálo na místě, nebo jelo, tak chod při točení volatem nebyl vždy tak lehký jak by podle mě měl být, šla tam prostě občas cejtit, v některých místech určitá tuhost a pak zas lehkost (tak jak by to asi mělo lehce jít)

Potom řízení mi přišlo hodně citlivé (nevím jestli to bylo vysokým zimním pneu, nebo jestli je to u 5G běžné), ale prostě jsem musel pořád trochu korigovat volantem zprava-doleva, geometrie byla prý nedávno dělaná..

Děkuji za rady a odpovědi..

Já bych se těm 1.8 v A5G vyhnul. Bylo toho o nich v recenzích napsáno dost = díky dlouhým převodům a slabýmu motoru to nejede, přitom spotřeba se od 2.0 skoro neliší. Být tebou bych šel ideálně do 2.2 VTEC (spotřeba +- 9 litrů) nebo do dvoulitru, kterej žere to samý ale má o poznání menší tah. Navíc se budou i líp shánět na vrakárně, kdyby ti třeba odešel. Na nižší povinný ručení se vyprni, ty 2 stovky měsíčně navíc snad nikdo v případě staršího auta neřeší.

Ohledně stavu toho auta: jakmile musíš korigovat volantem a auto při puštění volantu na rovný silnici nedrží stopu, tak je něco špatně. Můžou bejt v háji tlumiče, čepy, gumy, těch věcí je tam spousty. Nebo to může bejt klidně po ráně a rovně už to nepojede nikdy. U toho serva to může chtít jen vyměnit kapalinu, nebo to taky může bejt závažnější.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 18:01   Citovat  

LadyVonMortuary napsal:
Kolečka jsme vyměnili, sklo už nevypadává, ale při zavření zůstane fuka,...zkusíme to ještě nějak porovnat, ta snad to bude lepší Úsměv Ale děkuji za radu OK

neni zac...kdyztak bych jeste zkusil sundat celou tu gumu kolem okna a znova ji nasadit,casto je nekde zkripla,zejmena u B sloupku,jak zacina ram dveri...jinak jeste si pohrat s tim stelovacim sroubem a pak poradne promazat ty vodici listy a melo by to byt ok Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 20:55   Citovat  

Střelec napsal:
Já bych se těm 1.8 v A5G vyhnul. Bylo toho o nich v recenzích napsáno dost = díky dlouhým převodům a slabýmu motoru to nejede, přitom spotřeba se od 2.0 skoro neliší. Být tebou bych šel ideálně do 2.2 VTEC (spotřeba +- 9 litrů) nebo do dvoulitru, kterej žere to samý ale má o poznání menší tah. Navíc se budou i líp shánět na vrakárně, kdyby ti třeba odešel. Na nižší povinný ručení se vyprni, ty 2 stovky měsíčně navíc snad nikdo v případě staršího auta neřeší.

Ohledně stavu toho auta: jakmile musíš korigovat volantem a auto při puštění volantu na rovný silnici nedrží stopu, tak je něco špatně. Můžou bejt v háji tlumiče, čepy, gumy, těch věcí je tam spousty. Nebo to může bejt klidně po ráně a rovně už to nepojede nikdy. U toho serva to může chtít jen vyměnit kapalinu, nebo to taky může bejt závažnější.

No mě ta 1.8 přišla taková, co bych od ní aji čekal na celkem velké auto, do 4tis. otáček nic moc, ale jelo to, od 4tis. celkem živý.. Ale ta spotřeba mě trochu zarazila, právě mě lákala ta 1.8 tím, že by byla i úsporná, ale pokud říkáš, že žere stejně jako 2.0 kolem 9l tak se mi zdá teda dost a rozhodně asi pak nemá cenu kupovat tento nejslabší motor...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 3.4.2011 , 22:28   Citovat  

Tomik napsal:
No mě ta 1.8 přišla taková, co bych od ní aji čekal na celkem velké auto, do 4tis. otáček nic moc, ale jelo to, od 4tis. celkem živý.. Ale ta spotřeba mě trochu zarazila, právě mě lákala ta 1.8 tím, že by byla i úsporná, ale pokud říkáš, že žere stejně jako 2.0 kolem 9l tak se mi zdá teda dost a rozhodně asi pak nemá cenu kupovat tento nejslabší motor...

Accord není zrovna lehký auto a Honda musí jet. S menším obsahem se bude trápit a vezme si... Úsměv

Srovnání - 1.8: tudy odkaz
2.0: tudy odkaz
2.2 VTEC: tudy odkaz

Já bych rozhodně hledal nějaký 2.2, pokud by byla vážně nouze, tak 2.0i. Honda OK Měl jsem 2 Accordy 5G, jednoho s 2.0i, dalšího s 2.2 a teď mám 2.0 v A6G a ze všech byl nejpružnější 2.2, táhl pěkně už od 3500 ot a nad 4500 začínalo peklo Úsměv Spotřeba byla přitom ze všech nejnižší a to jsem styl jízdy nějak moc nezměnil VTEC
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 13:49   Citovat  

No, já ani moc ty Accordy nehledal, jen jsem našel tenhle celkem levnej kousek a nebyl daleko, tak jsem ho jel omrknout. Měl jsem dva galanty oba 2.0 rok 92 a 99 a u nich platilo, že nejslabší Galant s 1.8 motorem sice nejel,ale ani moc nežral a teď už hledám něco úspornějšího a koukám po Civicu 5dv. 1.5 Vtec
Anebo klidně bych vzal Accorda, ale v plynu...
   Návrat  
k.twenty je teď offline  k.twenty
1 háčko
PříspěvekZaslal: 4.4.2011 , 21:29   Citovat  

Tomik napsal:
No, já ani moc ty Accordy nehledal, jen jsem našel tenhle celkem levnej kousek a nebyl daleko, tak jsem ho jel omrknout. Měl jsem dva galanty oba 2.0 rok 92 a 99 a u nich platilo, že nejslabší Galant s 1.8 motorem sice nejel,ale ani moc nežral a teď už hledám něco úspornějšího a koukám po Civicu 5dv. 1.5 Vtec
Anebo klidně bych vzal Accorda, ale v plynu...

ja s mojim 2.0 96kw jezdim mezi 8-9 a u te 1.8 je to tak samo je ot velek auto a potrebuje silnejsi motor .) snazim se ho ted dat skro odo puvodniho stavu.)
   Návrat  
Jonaasek je teď offline  Jonaasek
2 háčka
PříspěvekZaslal: 5.4.2011 , 10:11   Citovat  

tak takypřispěju troškou do mlýna, jsem majitelem 1997 F22Z2 čili SOHC VTEC, zrovna minulý pátek jsem řešil taky řidičovo okno, protože jsem tlumil dveře a taky mi to blbě chodilo a nahoře nedosedalo, tak jsem vytáhl celý systém, i s těsněním, které bylo špinavé a pod rámem okna natrhlé, takže to tam dřelo, pak jsem se pohrál s tím štelovacím šroubkem a už to je ok, jinak spotřeba je teď kolem 12 lirů Se stydím protože mám špatný termostat a nějak není čas se dostat k výměně, ale dnes bych to měl stihnout, olej nebere, hlavní věci jsou ok, zadní lemy čeká vyvaření, dál budu dělat komplet ramena a brzdy, koupil jsem ho za 10000,- tady od člena, protože s ním někdo vletěl na obrubník a posunul pravé přední kolo asi o 20 cm dozadu Velmi šťastný , což vyřešlia nová nápravnice(1500) a rameno z auta, které mám doma na díly....dál jsem dělal zadní světla budíky do karbonu, což ale není uplně ok...navečer dohodim fotky do toppicu DRACCO, tudy odkaz
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 5G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 24, 25, 26  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina