Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádanka - nájdi jeden rozdiel
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
Slivka je teď offline  Slivka
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:15   Citovat  

...alebo vizitka košického autorizovaného Honda servisu, ktorý menil pravý predný spodný čap.

Na aute som spravil cca 270km z Košíc do Žiliny, keď som sa na žilinskej pumpe rozhodol napísať priateľke SMS (bolo cca 2:30 ráno). Popritom som sa išiel len tak mrknúť na pravé predné koleso, prečo pri vytočení kolies v rýchlosti počujem šuchot doštičiek (mimochodom zvuk sa objavil už na diaľnici Košice - Prešov).
Keď som to uvidel, nemohol som uveriť vlastným očiam to mi hlava nebere cože cože ? naštvanej a prišlo mi až zle to snad ne
(Obrázok: hore je pravé predné koleso a dole ľavé predné)

Hadanka.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
Hadanka.jpg, 994.9 kB
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:22   Citovat  

Slivka napsal:
...alebo vizitka košického autorizovaného Honda servisu, ktorý menil pravý predný spodný čap.

Na aute som spravil cca 270km z Košíc do Žiliny, keď som sa na žilinskej pumpe rozhodol napísať priateľke SMS (bolo cca 2:30 ráno). Popritom som sa išiel len tak mrknúť na pravé predné koleso, prečo pri vytočení kolies v rýchlosti počujem šuchot doštičiek (mimochodom zvuk sa objavil už na diaľnici Košice - Prešov).
Keď som to uvidel, nemohol som uveriť vlastným očiam to mi hlava nebere cože cože ? naštvanej a prišlo mi až zle to snad ne
(Obrázok: hore je pravé predné koleso a dole ľavé predné)

kde mas matku na poloose? Tak to koukám!
   Návrat  
Henges je teď offline  Henges
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:31   Citovat  

Wow tak to jedost nepříjemné zjištění cože cože ?
   Návrat  
capino je teď offline  capino
3 háčka
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:31   Citovat  

tak to je peklo.. naštvanej
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:35  Naposledy upravil Slivka dne 25.3.2011 , 9:38, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Áno presne tak, kde je tá matka Cooo??? Chápeš!
Ja si myslím, že zostala v košickom Honda servise v dielni na stole. Oni však tvrdia, že ju tam dali a že sa musela stratiť cestou. Keď som chcel vidieť video z dielne, tak zhodou okolností systém zamrzol a museli ho reinštalovať naštvanej
Neviem čo sa dá na to iné povedať, len že je to banda mravenec mravenec mravenec mravenec mravenec
   Návrat  
Dejf je teď offline  Dejf
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:35   Citovat  

asi dobrej oddíl Tak to koukám!
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:36   Citovat  

To si snad dělaj srandu, ne? Tak to koukám!
A jak si to tedy veřešil? Nechal se odtáhnout na náklady H-servisu, aby to napravili?
   Návrat  
Hifil je teď offline  Hifil
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:45   Citovat  

No tak pokud by tí jí tam opravdu dali a ztratil jsi jí cestou, tak jí blbě utáhli a zaklepali do zámku.
Z toho se snad nemůžou vykecat, ne?!?!?
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 9:55   Citovat  

Ble to snad ani nejde ne? pokud nasazuju kolo tak me to bije do oci, ze tam neni matka
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:00   Citovat  

No nechali ma čakať v Žiline na tej pumpe do 11:30, kedy prišiel servisák aby to opravil. Zaujímavé bolo, že doniesol zlú matku 22mm, pričom na ATR ide 24mm. Našťastie v žilinskej Honde mali tú správnu. Korunu tomu nasadil, keď nemal gola orech na správnu matku a musel si ho ísť požičať do neďalekého servisu naštvanej . Nakoniec to dotiahol lešenárskou trubkou bez mománťáku a brutálnym spôsobom zaklepal. Keď som sa ho opýtal, prečo nemá momenťák a nedoťahuje to na moment 245Nm, tak na mňa kukol ako indián na baterku a opýtal sa, že odkiaľ to viem, že to sa stále doťahuje na fest (ktovie aký je to moment FEST). naštvanej
Chystám sa spísať o tom taký malý román a poslať to aj na vyššie miesta ako je Honda Slovakia.

@Hifil: bohužiaľ prejde, lebo neviem dokázať, že ju tam nedali. Mám len dôkaz, že po 270km tam nebola. Sú to mravenec mravenec mravenec mravenec
   Návrat  
-toyo- je teď offline  -toyo-
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:09   Citovat  

(ktovie aký je to moment FEST)............ Velmi šťastný no přece ten maximální
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:09   Citovat  

no to je uzas ale to je vychod tam sa to inac rata:-)
ale na druhej strane vzdy je moznost byt pri oprave a aj ked je to honda servis ked uz niekto robi nieco s predkom a je to viditelne mrknut na to ockom Tak to valím bulvy
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:17   Citovat  

cd7 napsal:
no to je uzas ale to je vychod tam sa to inac rata:-)
ale na druhej strane vzdy je moznost byt pri oprave a aj ked je to honda servis ked uz niekto robi nieco s predkom a je to viditelne mrknut na to ockom Tak to valím bulvy

Máš pravdu, ale tak netušil som, že toto sa môže stať v autorizovanom servise Bueee
Pozitívum je, že mi už nikto z tých babrákov na auto nesiahne a radšej dám 200€ za odťah do Prešova.
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 10:52   Citovat  

ja som mal tiez taku skusenost ale to boli rozvody:-)
vymena na 2,2 trvala 10hodin:-)
a ked nastartovali tak klepot buchot krv by si sa nedorezal vo mne ale nakoniec to bolo ok a odvtedy iba pri aute ten cas co zabijem pri nom za to stoji
a osieraju vsade tato ma landcruisera a doteraz bol v zaruke tak len toyota a teraz ked skoncila tak inde
a vysledok? olej uctovany original toyota 8litrov za 150eur a skutocnost viac ako 5,3l oleja sa tam nevojde co tam leju nie toyota ale castrol za 8litrov 80eur????????????? servisovat auta na slovensku je najlepsi biznis az na sluzby co za to ponukaju HaHaaa

servis si treba najst a najme ziskat si doveru Honda
   Návrat  
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 11:21   Citovat  

Klidně napiš recenzi a dáme jí sem ..... to platí i pro ostatní. Chápeš!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 11:25   Citovat  

crxmann napsal:
Klidně napiš recenzy a dáme jí sem ..... to platí i pro ostatní. Chápeš!

OK, vďaka přátele
   Návrat  
Prelude je teď offline  Prelude
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 11:35   Citovat  

Ještě bych si ohlídal ložisko.Pokud není stáhnuté s poloosou tak hrozí že se daleko rychleji zničí. je to dobrý
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 11:36   Citovat  

No to teda! takovýhle servisy nepodporovat. jak se asi může matka která je zajištěná ohlým plechem sama vytočit? asi těžko protože tam je ten plech. to jsou takový lemplové, člověka ohrozí i na životě naštvanej to mi hlava nebere
Od toho je to servis aby se ti takováhle matka nepovolila, jsou za to rozhodně zodpovědný!
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 12:23   Citovat  

Prelude napsal:
Ještě bych si ohlídal ložisko.Pokud není stáhnuté s poloosou tak hrozí že se daleko rychleji zničí. je to dobrý

Jasne, vďaka za upozornenie přátele
Presne na to isté ma upozorňoval aj môj Honda mechanik, ktorý to všetko ešte skontroluje a pre istotu vymení aj ten čap, ktorý tam montovali košický "odborníci".

@cd7: Vidíš, aj mne ponúkali výmenu rozvodov a pýtali sa, že načo sa budem trepať do Čiech, že mi to vedia vymeniť aj oni a na cene sa vraj vieme dohodnúť. Som rád, že som sa nenechal zlomiť Úsměv

@Roverman:
Ver že toto bola trpká skúsenosť a v živote tam už svojho miláčika neodnesiem. To je v podstate môj trest za to, že som nepočúval vnútorný hlas, ktorý ma varoval "to neděláš dobře Jaromíre s těma sirkama", ale zase som potreboval opraviť čap, aby som dostal auto do Čiech za mechanikom, pretože na autovlak je prinízke Smutný

Ale teraz je to už jedno. Hlavne, že som nikomu nespôsobil újmu a aj ja som v poriadku je to dobrý
   Návrat  
Bullseye je teď offline  Bullseye
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 12:59   Citovat  

Tak to nestačím koukat co se v autorizovaném Honda servisu může stát Tak to koukám! ale něco asi na tom bude, i týpek co si ode mě bral mojí první targu říkal, že vždy jezdí raději do Čech..
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 13:24   Citovat  

Bullseye napsal:
Tak to nestačím koukat co se v autorizovaném Honda servisu může stát Tak to koukám! ale něco asi na tom bude, i týpek co si ode mě bral mojí první targu říkal, že vždy jezdí raději do Čech..

No holt je Vás 2-krát toľko ako nás, takže aj tých dobrých mechanikov musí byť u Vás 2-krát viac HaHaaa
   Návrat  
M@jk je teď offline  M@jk
Moderátor
Členství: Gold
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 13:26  Naposledy upravil M@jk dne 25.3.2011 , 13:31, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Ahoj Slivka,
vopred by som rád povedal, že som Ťa rád spoznal a že si bol spokojný s mojmi službami. Aj ja ďakujem za domácu slivku. Vďaka Bohu, že si do Žiliny došiel bez úhony.

No ako som povedal, zkús sa dohodnuť s CTR01 v Košiciach, má dobrého advokáta. Ako hovoril Hifil, nie je možné, aby sa ztratila SAMA a ak áno, tak len vtedy, keby nebola dotažená.

Taže vobec by som neakceptoval ich slová, citujem Ťa: "...že si ju mohol ztratit na parkovisku alebo Ti ju niekto ukradol"
Velmi šťastný

Je to hroza.
to snad ne to snad ne to snad ne
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 13:28   Citovat  

Slivka napsal:
No holt je Vás 2-krát toľko ako nás, takže aj tých dobrých mechanikov musí byť u Vás 2-krát viac HaHaaa

A 2x tolik těch špatných... Ble Autorizovaný servis jsem 1x potřeboval kvůli novému klíči (ne že by to zámečnictví nezvládlo) a 1x jsem je nechal vyměnit mtf v Accordu (čistě kvůli zápisu do historie),ale to po nich kontroloval pan Kühnel,když měnil spojku... Velmi šťastný
   Návrat  
Leke je teď offline  Leke
3 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 14:17   Citovat  

Tak to koukám! To snad neni pravda Smutný
Kazdopadne znova dotahnout na predepsany moment.Kdyz se to dotahne na FEST HaHaaa ,tak se muze lozisko prehrat,roztahnout a cele se to rozleti.A kdy jezdime vysokou rychlosti delsi dobu?Ano,na dalnici...
Po 270ti kilometrech s takto povolenym loziskem si myslim,ze muze byt poskozene to mi hlava nebere

Vypada to,jako by si mechanik neuvedomoval,ze ma ve svych rukou lidske zivoty taky a muze je ohrozovat presne takovymto jednanim-kdyz to lozisko dotahne na fest... zmatenej
Sam jsem mechanik a tohle by se melo primerene potrestat.Servis by si mel vzit ponauceni.
Dobre jmeno si znova bude delat asi tezko Velmi šťastný
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 14:25   Citovat  

tak ale aj v honda servisoch sa to musia na nejakom aute naucit Velmi šťastný ved nabuduce budu mudrejsi a servis ani v cz nie je super na druhom aute nebola skrutka na kladke co ide cez drazku auto mali 190tisic a remene honda cize teiz iba honda servis ale to staci ked si u nich v dielni a vsade naokolo su same veci (skrutky matice podlozky)
co asi ostali po oprave HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 14:59   Citovat  

M@jk napsal:
Ahoj Slivka,
vopred by som rád povedal, že som Ťa rád spoznal a že si bol spokojný s mojmi službami. Aj ja ďakujem za domácu slivku. Vďaka Bohu, že si do Žiliny došiel bez úhony.

No ako som povedal, zkús sa dohodnuť s CTR01 v Košiciach, má dobrého advokáta. Ako hovoril Hifil, nie je možné, aby sa ztratila SAMA a ak áno, tak len vtedy, keby nebola dotažená.

Taže vobec by som neakceptoval ich slová, citujem Ťa: "...že si ju mohol ztratit na parkovisku alebo Ti ju niekto ukradol"
Velmi šťastný

Je to hroza.
to snad ne to snad ne to snad ne

Ahoj M@jk,
aj ja som rád, že sme sa spoznali HaHaaa

No podľa mňa je v prípade žaloby problém, že neviem dokázať, že tam tá matka v čase preberania auta zo servisu nebola. A keďže by som podával trestné oznámenie ja, ťarcha tohoto dokazovania by bola na mne. Ale ja takýto dôkaz nemám. Toto všetko sú len domnienky Smutný
Mne tiež príde vrcholne absurdná predstava, že mi niekto vyberá matku na parkovisku (určite viac absurdná ako to, že mi tam tú matku nedali), ale bohužiaľ nie je to úplne nemožné a ja jednoducho neviem dokázať, čo sa s tým autom dialo v čase od prevzatia v servise až po zastavenie v Žiline Smutný
Podľa mňa si túto skutočnosť v servise veľmi dobre uvedomujú a preto sa hrajú na mravenec
Jediné čo môžem spraviť je, že sa o túto skutočnosť podelím s ostatnými a všetky svoje tvrdenia doložím fotkami. Názor na tento autorizovaný Honda servis si už urobí každý sám.
Osobne som 100% presvedčený, že sprosto klamú a veľmi dobre vedia, že tam tú matku nedali, ale priznať to by znamenalo otvoriť dvere právnemu sporu a toho sa boja.
Osobne by mi prišlo férovejšie, keby sa priznali a ponúkli mi napríklad, ako vravel CTR01, rok servisovania len za cenu dielov vrátane umytia auta raz mesačne.
Ale bohužiaľ žijem na Slovensku, kde je poctivých podnikateľov strašne málo a títo medzi nich určite nepatria naštvanej
   Návrat  
PreludeZ je teď offline  PreludeZ
Administrátor
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 15:21   Citovat  

Slivka napsal:
Ahoj M@jk,
aj ja som rád, že sme sa spoznali HaHaaa

No podľa mňa je v prípade žaloby problém, že neviem dokázať, že tam tá matka v čase preberania auta zo servisu nebola. A keďže by som podával trestné oznámenie ja, ťarcha tohoto dokazovania by bola na mne. Ale ja takýto dôkaz nemám. Toto všetko sú len domnienky Smutný
Mne tiež príde vrcholne absurdná predstava, že mi niekto vyberá matku na parkovisku (určite viac absurdná ako to, že mi tam tú matku nedali), ale bohužiaľ nie je to úplne nemožné a ja jednoducho neviem dokázať, čo sa s tým autom dialo v čase od prevzatia v servise až po zastavenie v Žiline Smutný
Podľa mňa si túto skutočnosť v servise veľmi dobre uvedomujú a preto sa hrajú na mravenec
Jediné čo môžem spraviť je, že sa o túto skutočnosť podelím s ostatnými a všetky svoje tvrdenia doložím fotkami. Názor na tento autorizovaný Honda servis si už urobí každý sám.
Osobne som 100% presvedčený, že sprosto klamú a veľmi dobre vedia, že tam tú matku nedali, ale priznať to by znamenalo otvoriť dvere právnemu sporu a toho sa boja.
Osobne by mi prišlo férovejšie, keby sa priznali a ponúkli mi napríklad, ako vravel CTR01, rok servisovania len za cenu dielov vrátane umytia auta raz mesačne.
Ale bohužiaľ žijem na Slovensku, kde je poctivých podnikateľov strašne málo a títo medzi nich určite nepatria naštvanej

Nezalezi prece na tom jestli tam byla v case prebirani ze servisu. Pokud tam nebyla, jsou to lemplove ze ji tam zapomneli dat. Pokud tam byla, jsou to lemplove ze ji nezajistili a ona se ztratila cestou.
Vysledkem proste je, ze chybi. To je pojistna matice, takze pokud je namontovana spravne, NEMUZE se povolit nebo ztratit samovolne cestou. Odpovednost za spravnou montaz nese servis tak jako tak.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 15:35   Citovat  

PreludeZ napsal:
Nezalezi prece na tom jestli tam byla v case prebirani ze servisu. Pokud tam nebyla, jsou to lemplove ze ji tam zapomneli dat. Pokud tam byla, jsou to lemplove ze ji nezajistili a ona se ztratila cestou.
Vysledkem proste je, ze chybi. To je pojistna matice, takze pokud je namontovana spravne, NEMUZE se povolit nebo ztratit samovolne cestou. Odpovednost za spravnou montaz nese servis tak jako tak.

Áno a oni práve tvrdia, že ona sa nestratila samovoľnou cestou, ale že mi ju niekto ukradol, prípadne povolil na parkovisku. Pretože inak si to nevedia vysvetliť, ale že ju tam určite namontovali správne.
No a práve skutočnosť, že mi ju niekto ukradol, prípadne povolil ja neviem vylúčiť (hoci je to totálne absurdné) a ani neviem dokázať, že mi ju nenamontovali správne (hoci je to všetkým jasné).
   Návrat  
ExEricss je teď offline  ExEricss
4 háčka
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 15:40   Citovat  

Měl jsi mu tu trubku vzít a zrovna mu s ní přerazit obě ruce...
   Návrat  
cd7 je teď offline  cd7
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 15:46  Naposledy upravil cd7 dne 29.3.2011 , 7:18, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tak absolutna blbost vies co to je povolit tu matku ked je zaistena tym zaklepanim? raz som skusal lebo som to nemohol odistit a ani tuk!!!
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hádanka - nájdi jeden rozdiel
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina