Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Lambda Accord 2004 K24A3
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 2
GEQ je teď offline  GEQ
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 12:18  Naposledy upravil GEQ dne 8.2.2010 , 9:45, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

Hezký den přeju, má někdo zkušenost s lambda sondou na motor 2.4? mám najeto 225tkm, svítí žlutá kontrolka engine, po restartu se objeví do druhého dne při zahřátém motoru. Má někdo zkušenosti s univerzály od bosch? (v autokelly cca 2tisíce) popř. jiné? cena v aut.servise něco přes 6tisíc.
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
skyline je teď offline  skyline
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 12:50   Citovat  

Sel bych do origo, nejezdis starou karou za 50k kc, tam bych neorigo chapal, u 7G ne.

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
marek.82 je teď offline  marek.82
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 17:01   Citovat  

a jak si prisel na to ze to musi byt zrovna lambda ?nejdriv by chtelo diagnostiku ne

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 18:44   Citovat  

Navic tam neni jen 1 lambda ..

Zkusenosti nejsou, zaklad je kvalitni diagnostika, to predpokladam, ze uz mas za sebou ( Cooo??? )

Leke je teď offline  Leke
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 19:41   Citovat  

GEQ napsal:
Hezký den přeju, má někdo zkušenost s lambda sondou na motor 2.4? mám najeto 225tkm, svítí žlutá kontrolka engine, po restartu se objeví do druhého dne při zahřátém motoru. Má někdo zkušenosti s univerzály od bosch? (v autokelly cca 2tisíce) popř. jiné? cena v aut.servise něco přes 5tisíc.

Jakoze se po resetu pameti zavad znovu obevi po 1 dni?
To se mi moc nezda jako chybna O2,ne? to mi hlava nebere Ta by byla IHNED po zahrati.Ale nevim,zkusenosti nemam...

GEQ je teď offline  GEQ
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 21:40   Citovat  

Trochu to upřesním, diagnostika jsem už dělal, je to chyba první lambdy, objevi se takřka hned po zahřátí jak bylo psáno, myslel jsem obecně, jak jsem psal, je to kazdopádně do jednoho dne vždy.
Vypadá tedy, že zkušenosti nikdo moc nemá, náhodou schéma zapojení by někdo šikovný nenašel? jelikož kdybych šel do neorigo tak jsou univerzal a musí se dobře zapojit.. našel jsem jen toto a ani jedno není na accord tudy odkaz
díky za názory VTEC

alicante je teď offline  alicante
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.2.2010 , 23:02   Citovat  

GEQ napsal:
Trochu to upřesním, diagnostika jsem už dělal, je to chyba první lambdy, objevi se takřka hned po zahřátí jak bylo psáno, myslel jsem obecně, jak jsem psal, je to kazdopádně do jednoho dne vždy.
Vypadá tedy, že zkušenosti nikdo moc nemá, náhodou schéma zapojení by někdo šikovný nenašel? jelikož kdybych šel do neorigo tak jsou univerzal a musí se dobře zapojit.. našel jsem jen toto a ani jedno není na accord tudy odkaz
díky za názory VTEC

Mam prehled o docela dost benzinovejch A7G, jeden uz ma taky pres 200 najeto a nikoho toto jeste netrapilo .., takze proto zkusenosti nejsou. :hehe:

Acxe je teď offline  Acxe
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 5.2.2010 , 10:34   Citovat  

Osobně bych to neřešil a šel do origo.. Tady je schéma

111.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
111.jpg, 162.55 kB

GEQ je teď offline  GEQ
0
PříspěvekZaslal: 8.2.2010 , 9:42   Citovat  

Takže dávám origo, vypadá to, že použitelná druhovýroba zatím není, kdyby někdo chtěl zkoušet v kelly bosch LS 07 ( BO 0258986507 ) tak nefunguje. Snad aspoň případně někomu pomůže.
Díky za schéma.

kody33 je teď offline  kody33
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 3:42   Citovat  

for alicante: bohuzial ja s tym co tu pisal kolega presne taku istu skusenost mam. najprv sa mi zapla kontrolka motora oranzova. isiel som s tym na diagnostiku, ziadna konkretna zavada tam nebola. zresetovali sme chybu, potom v pohode asi 500 km nic, potom zase kontrolka svieti na oranzovo! po dalsom diagnostikovani, a opat s negativnym vysledkom, ukazalo len nieco ako catalytic covertor treshold, a po dalsom zresetovani zase ziadny problem asi dva tyzdne, potom sa kontrolka opat rozsvietila a po 50 km zhasla sama... a teraz po vyse dvoch mesiacoch svieti opat, asi druhy den, vkuse, a nevypina sa.
zhanam nejake original lambdy, ale nejako sa k tomu neviem dopracovat v amerike su originalu za cenu akolo 150 dolarov aj s postovnym, ale tam su ine modely.
potrebujem radu, ja mam accord 2004, 2.0vtec, motor k20a6, a nic mi do toho nepasuje ani NKG nahrady, ani Bosch, ani Denso. vie niekto poradit co tam mam dat?????

Bully je teď offline  Bully
Moderátor
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 6:46   Citovat  

kody33 napsal:
for alicante: bohuzial ja s tym co tu pisal kolega presne taku istu skusenost mam. najprv sa mi zapla kontrolka motora oranzova. isiel som s tym na diagnostiku, ziadna konkretna zavada tam nebola. zresetovali sme chybu, potom v pohode asi 500 km nic, potom zase kontrolka svieti na oranzovo! po dalsom diagnostikovani, a opat s negativnym vysledkom, ukazalo len nieco ako catalytic covertor treshold, a po dalsom zresetovani zase ziadny problem asi dva tyzdne, potom sa kontrolka opat rozsvietila a po 50 km zhasla sama... a teraz po vyse dvoch mesiacoch svieti opat, asi druhy den, vkuse, a nevypina sa.
zhanam nejake original lambdy, ale nejako sa k tomu neviem dopracovat v amerike su originalu za cenu akolo 150 dolarov aj s postovnym, ale tam su ine modely.
potrebujem radu, ja mam accord 2004, 2.0vtec, motor k20a6, a nic mi do toho nepasuje ani NKG nahrady, ani Bosch, ani Denso. vie niekto poradit co tam mam dat?????

Cekas jinou odpoved nez ze si mas koupit originalni dil?

kracken je teď offline  kracken
0
PříspěvekZaslal: 18.3.2011 , 14:23   Citovat  

... tiez som mal problem s lambdou, riesil som to objednanim originalneho dielu z Hondy a z krabicky som vybral Denso.

kody33 je teď offline  kody33
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 2:56   Citovat  

for BULLY:presne tak, ze cakam!!!!!!!!!cakal som presne taku odpoved ako napisal KRAKEN!!!
forKRAKEN: tak to je super, co si napisal Kraken rozdiel v cene je PODSTATNY, v katalogu Denso som nasiel cenu 112 dolarov pre air fuel sensor - to je asi ta prva pred katalyzatorom, a druhej - tej z katalizatora je cena 59 dolarov. bohuzial su len pre modely s 2.4 litrovym motorom.
A mne hrdo ponukli u dealera cenu LEN 200 Euro !! aj za tu prvu, aj za tu druhu!!!!!

Dutch je teď offline  Dutch
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 19.3.2011 , 12:39   Citovat  

Když jsem si koupil Acco 2.4 tak jsem byl u známého v Hondě UL, a říkal mi, že pokud se rozsvití kontrolka motoru tak určo na diagnostiku, ale co vi ze své zkušenosti většinou to bývá lambda. Ale říkal, že origo Honda je draha a lidi se u toho kroutí, tak mají šikovného elektrikáře, který objednává jinou lambdu a přepinuje jí a davají ji na Acca i myslím civici 8g a říkla, že neměli zatím žádnou reklamaci (cenu myslím říkal asi 3.000,-, ale to si nejsem jistý)

Jinak zajímavost Honda dělala svolávačku na tourery z důvodu svazku kabeláže do 5tých dveří. Cena toho svazku je prý asi kolem 10.000,-kč a ten honda elektrikář prý ty svazky zkontroloval a nyní ten stavající dokáže sám opravit do 2000,-Kč Asi to bude machr je to dobrý

Matylda je teď offline  Matylda
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 25.7.2011 , 17:36   Citovat  

Tak mám problém. Byl jsem na diagnostice a potřebuji 1. lambdu-vyhřívanou. Nemáte někdo aktualně měněnou? Nějaký rady, ceny ,zkušenosti? Mechanikovi říkal že by dal jedině origo a tam je prý cena cca8000. Což je docela ranec.
Auto má najeto teprve 100000km. Bueee

gebar je teď offline  gebar
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 7:25   Citovat  

Trochu to zde oživím. Momentálně mi začala svítit ECU kontrolka. Diagnostika hlásí chybu P0135, což ukazuje na nefunkční vyhřívání 1. lambdy. Máte někdo nějaké nové poznatky? Jako např. funkční alternativak orig. dílu?

Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 8:36   Citovat  

tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 9:06   Citovat  

Díky Kmóďo, mám jen trochu obavy, páč se tu řešilo, že ECU si s Lambdou z druhovýroby moc nerozumí. Máte někdo tuhle DOX-1424 vyzkoušenou? Jestli ne, tak si zahraju na pokusného králíka já a vyzkouším to. Dám vědět.

Peliator je teď offline  Peliator
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 9:40   Citovat  

gebar napsal:
Díky Kmóďo, mám jen trochu obavy, páč se tu řešilo, že ECU si s Lambdou z druhovýroby moc nerozumí. Máte někdo tuhle DOX-1424 vyzkoušenou? Jestli ne, tak si zahraju na pokusného králíka já a vyzkouším to. Dám vědět.

Nevím jak funguje ta náhrada, co sem dával Kmóďa, ale tahle funguje na 100% "DENSO 2349040". Měla by to být originál, co se dává do K24 do prvovýroby. Sám jsem ji objednával z USA. Funguje jak má. Jinak cena včetně DPH cca 3000Kč

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 9:49   Citovat  

Proč všichni řešíte že tohle není originál,že je to univerzální lambda atd.? Tohle by měla být origo lambda,podle katalogu Denso,podle vzhledu vypadá jak origo a dokonce funguje jak už tu někdo psal. Pokud tohle je katalog Denso tak si tam zadejte to auto tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 10:15   Citovat  

Vyzkouším tu Denso DOX-1424 a dám sem vědět. Díky

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 10:32   Citovat  

Tady se to trochu probíralo,zkoušel ji ALIAS tudy odkaz

0
PříspěvekZaslal: 12.4.2016 , 11:08   Citovat  

Přečteno. Tak to mě potěšilo, že DOX-1424 funguje. Nechtělo se mi dávat 8k+ za Honda lambdu.

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 8:29   Citovat  

Kmóďa napsal:
Proč všichni řešíte že tohle není originál,že je to univerzální lambda atd.? Tohle by měla být origo lambda,podle katalogu Denso,podle vzhledu vypadá jak origo a dokonce funguje jak už tu někdo psal. Pokud tohle je katalog Denso tak si tam zadejte to auto tudy odkaz

Jsem úplně zapomněl, že se to už řešilo, zda funguje či ne. Jedině dobře, že je ta náhrada funkční. Přestože to není podstatné tak Denso DOX ... jsou náhrady (i když v tomto případě pouze pro K24) a ne originální lambdy.

4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 13:22   Citovat  

Je úplně jedno jak tomu říkáš,je to ten samý výrobce,správná délka kabelů,správné úchytky,správný konektor,je to stejné jak originál,říkej si tomu náhrada...

1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 14:52   Citovat  

Tak nejde ani tak o to jak tomu říkám já, ale jak to označuje výrobce. Podstatné je, že to prostě funguje.

Alias je teď offline  Alias
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 17:18   Citovat  

Já ji mám už asi půl roku a funguje naprosto bezproblémů, podle starý lambdy ja tahle na chlup stejná, jen není zabalená v sáčku Honda za 6000,- Velmi šťastný

sablos je teď offline  sablos
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 13.4.2016 , 20:12   Citovat  

gebar napsal:
Trochu to zde oživím. Momentálně mi začala svítit ECU kontrolka. Diagnostika hlásí chybu P0135, což ukazuje na nefunkční vyhřívání 1. lambdy. Máte někdo nějaké nové poznatky? Jako např. funkční alternativak orig. dílu?
řešil jsem stejný problém na CR-V s K24A1, objednal jsem dle originalní lambdy náhradu z Činy a po namontování a smazání chyby kontrolka se již nerozsvítila, takže za mě + a cena mě vyšla na 1600 i s dopravou, toť můj poznatek. takže ano jde a i bez originálu, pač náhrady jsem měl koupene a namontované ale nefungovali.

Kynio je teď offline  Kynio
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 16:19   Citovat  

Potvrzuji, že Denso DOX-1424 funguje, cena asi 2400 Kč, motor K24A3. Jedu na ní už týden a vše bez problémů.

bleck666 je teď offline  bleck666
1 háčko
0
PříspěvekZaslal: 14.6.2016 , 18:25   Citovat  

to je super, ako si ju zapojil Cooo??? ,myslim aku farbu drotu na aku farbu ...alebo keby si dal aj schcemu alebo foto Úsměv

Obsah fóra Honda-club.cz   
Lambda Accord 2004 K24A3
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku 1, 2  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina