Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
HN : rebuild kity a díly na motory
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Idaho je teď offline  Idaho
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:17   Citovat  

osobové, Bullseye mne natuknul s pár věcna a vnuknul mi nápad :

Behem 14ti dnu budu objendávat rebuild sady na několik motoru tak pokud by byl zájem vzal bych toho více pro ty co si doma dělají sami GO atd a složily bychom se na poštovném.

o co jde :
Engine rebuild kit - kit obsahující většinu věcí nutných na GO motoru tzn :
1) kroužky, písty, pístní čepy ( NPR, nebo hasting )
2) kompletní kit tesnění motoru a hlavy
3) kompletní kit šál - hlavní, ojniční, axiály výber king nebo ACl duraglide ( já volím vždy ACL, jen axiály jsou ACl málokdy nechávám Kingy )
4) kit rozvodů ( veskeré kladky a rozvodové řemeny
5) vodní pumpa

nekteré kity navíc obsahují hlavové šrouby.
Co se týče kvality používám tito kity již tři roky a to jak na "obyčejné" 4válce tak i na V6, R6, a V8 motory a bez jediného problému.
Předem upozornuji, nejedná se o žádné perf. produkty ale na seriovou GO bohate dostačují.
Pokud se daný typ motoru vyrábel ve více ročníkových verzích lišící se třeba sacím traktem atd tak tam vetsinou je více typu tesnení pod sací trakt atd..

Pokud by byl zájem jsem ochoten nechat nejaké kity přihodit do svého balíku. Mužete si sami navolit co v kitu chcete mít, je třeba vedet stupen výbrusu pístu, kroužku a šál.
Cena dopravy by se vzhledem k ruzné váze kitu rozpočítávala umerne k pořizovací ( nákupní ) cene kitu případne paketu dílu.

Co se týče financí - bylo by nutno předem ( jako zálohu ) zaplatit pořizovací cenu kitu před objednáním, ja bych zaplatil dopravné, po dorazení do čech clo a DPH a posléze to rozpočítal mezi lidi.
ptejte se o jaké motory a jaké "modifikace" kitu by byl zájem odpovídat budu do topicu, cenu v USD, částečné ( neuplné kity nebo samostatné díly ) nacením až před uzáverkou, protože kompletní kity vycházeji vždy levneji a třeba se dva až tři lidi dají do kupy na jeden kompletní kit atd ( to si pohlídám ).

Znovu upozornuji, že objednávka z vaší strany musí obsahovat závazne velikost / stupen výbrusu pístu, kroužku a šál...

Jakékoliv dotazy a připomínky uvítám.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:36   Citovat  

daj se samostatne sehnat loziska do prevodovky? Úsměv resp je moznos je takto objednat nebo se jedna pouze o motorove dily.

synchrony mam v poradku ale potreboval bych 2 loziska:)))
Mr. Green
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:40   Citovat  

Newer napsal:
daj se samostatne sehnat loziska do prevodovky? Úsměv resp je moznos je takto objednat nebo se jedna pouze o motorove dily.

synchrony mam v poradku ale potreboval bych 2 loziska:)))
Mr. Green

bohužel ti od kterých beru ( a díky odberu mi vycházejí vstříc ) převodovky nedelají, jen motorové díly Smutný

možná by pro nekoho byl zajímavý nákup setu tesnení na celý motor ( nebo jen hlavu ) atd..
Výhoda těch kitu je třeba v tom že jsou tam tesnení co jinde než v H neseženete ( jako jsem ted s nekým řešil po SZ tesnení pod klapku atd.. )
   Návrat  
delsolmania je teď offline  delsolmania
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:41   Citovat  

Nakolik výjde taková sada na GO D16Z6 celkem i s poštovným ke mě?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 18:51   Citovat  

delsolmania : od tech co beru by te vysla na cca 10-11tis podle kurzu USD a cla s DPH. proto chci vzít hromadný nákup abych mse dostali níž.
   Návrat  
666potky je teď offline  666potky
3 háčka
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 19:07   Citovat  

doprava coo som bral ja (Real speed performance.com) bola preprava worldwide 150dolarov, bez ohladu na to co vcetko tam bolo, podla ich slov je to dopravny strop, takze ked maju prepravu priklad piesty 99+ 50 tesnenia + este nieco drahsie a vacsie vzdy je max 150dolarov

cez polonez parcel (poliaci) je to kontajnerom + - 2dolare za kilogram (dlzka prepravy 4-6tyzdnov Smutný )
od koho si bral tesniace sady??? GASKETS FOR LESS?????? POD HLAVU JE AKE?? multy layer gasket??
rozvody su ake?? skus to trosku rozpisat
inac konkretne na H22A2 ACL nezozenies, KING po referenciach nasho slena by som nechcel, ale zase robia sa Clevite bearnings

skus napisat prosim viac info, hlavne vyrobcov
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 19:20   Citovat  

666potky napsal:
doprava coo som bral ja (Real speed performance.com) bola preprava worldwide 150dolarov, bez ohladu na to co vcetko tam bolo, podla ich slov je to dopravny strop, takze ked maju prepravu priklad piesty 99+ 50 tesnenia + este nieco drahsie a vacsie vzdy je max 150dolarov

cez polonez parcel (poliaci) je to kontajnerom + - 2dolare za kilogram (dlzka prepravy 4-6tyzdnov Smutný )
od koho si bral tesniace sady??? GASKETS FOR LESS?????? POD HLAVU JE AKE?? multy layer gasket??
rozvody su ake?? skus to trosku rozpisat
inac konkretne na H22A2 ACL nezozenies, KING po referenciach nasho slena by som nechcel, ale zase robia sa Clevite bearnings

skus napisat prosim viac info, hlavne vyrobcov

na H22A2 hlavní od ACl problém není, ojnicní bohužel jen ashika..
výrobce sem nikdy neřešil oni to stejne posílají ve vlastních krabicích ( vetšinou ) jinak tam bývají GMB a OCAP díly. Kroužky a písty jsem psal, oil pump si ted nevybavuji, musel bych juknout.. Kingy také nemusím ale jak sem psal beru je jako axiály a spokojenost.
kity tesnení bývaji nejčasteji od domesticksgaskets. tesnení je podle motoru jaké tam má být ( na 1ZZFE celicy mi chodí s kovovým tesnením pod hlavu, na jiné motory grafit atd.. proste to co by tammelo být, žádne perf. díly.. ).

Nenechávám posílat kontejnerem, na to nemohu nidky čekat, cenu dopravy mi počítají podle váhy balíku a zatím si nikdy neřekli o nic více než bylo na balíku od posty ( USPS ), vetšinou jen zaokrouhleno na celé dolary.
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 14:26   Citovat  

Ahoj Idaho na kolik by vyšlo na motor B16A1 1) kroužky, písty, pístní čepy; 3) kompletní kit šál - hlavní, ojniční, axiály výber king nebo ACl duraglide a 5) vodní pumpa díky sadu těsnění už mám a řemenice mám odlehčené takže kladky s řemenama si pořešim mimo. díky
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 20:07   Citovat  

B16A2 kompletní kit vyjde do 12-13tis podle toho jak se vysíp celníci a jaký bude kurz dolaru ( pocítal jsem kurz 19kč/usd takže je to max cena ). Nevím čím se liší přesneji A1 a A2 ale má zkušenost je že když je více "klonu" motoru tak sada tesnení vždy obsahovalo více verzí ( u mne třeba když jsem objendal tesnení na KLDE - probe V6 - tak tesnení byla na KLDE i KLZE ( uS verze ), taktéž supry, objednal jsem GT ( turbína ) a tesnení byla jak na turbo tak atmosféru - 7MGTE/7MGE takže předpokládám že tak to bude i u B16A1/2 ).

Navíc je to cena za individuální objendávku takže práve předpokládám že hromadnější objendávkou se dostanem jeste níže..
   Návrat  
l4gun4 je teď offline  l4gun4
PříspěvekZaslal: 24.3.2011 , 8:26   Citovat  

Cau chci se zeptat kolik by stalo tesneni na motor d15b7 a kdy to budete objednavat. diky
   Návrat  
sablos je teď offline  sablos
5 háček
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 24.3.2011 , 8:37   Citovat  

l4gun4 napsal:
Cau chci se zeptat kolik by stalo tesneni na motor d15b7 a kdy to budete objednavat. diky
sada těsněni na d15b7 stojí cca 3 tisice a je tam spousta těsnění pač těch typů motoru je víc takže se dají kombinovat, honza mi to objednával pač jsme dělali GO, apropo naky těsněnička mi zbyly tak bych ti moh naky nabidnou dle toho co sháníš, promin honzo že se takhle na hulváta vměšuju do topicu.
   Návrat  
l4gun4 je teď offline  l4gun4
PříspěvekZaslal: 24.3.2011 , 10:40   Citovat  

potrebuju tesneni pod rozdelovac. Nekudy tam odtamtud my teče olej na motor musim to umejt a zjistit odkud presne....

poslední varování ... Chápeš!
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 21:41   Citovat  

l4gun4 napsal:
potrebuju tesneni pod rozdelovac. Nekudy tam odtamtud my teče olej na motor musim to umejt a zjistit odkud presne....

pod rozdelovacem je O-kroužek, vyndej , zmeř a zajdi do mototechyn a máš ho do 50,-kč Úsměv
   Návrat  
Pjétro je teď offline  Pjétro
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 9:36   Citovat  

čavec,shánim těsnění na celej motor,halava + blok, na H23A nakolik by jsi viděl cenu?? kouř
   Návrat  
Job!k je teď offline  Job!k
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 15:46   Citovat  

zatim mám určitě zájem o pístní kroužky na B16A1 ještě uvidim jestli něco nepřibude až se udělá rozborka
   Návrat  
michal.filip.dj je teď offline  michal.filip.dj
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 15:58   Citovat  

jsou nějaké www stránky?
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 16:33   Citovat  

chlapi je to trosku zdlouhavehjší, když je budu otravovat o cene každé položky tak budou jen nasraný, hce to udelat komplet balík a nechat si ho nacenit a potom ho třeba jen pozmenit nebo odmávnout, takže potřebuji dát do kupy poptávku ( ideální je když si třeba 2-3 lidi rozeberou komplet kit ).

takže budu poptávky postupne doplnovat do prvního topicu a tipuji žecca v polovine března s ebude uzavírat další obejndvka tak to skloubíme s tím .

ceny kompletních kitu tesnení s epohybují mezi 50-80USD bez dopravy..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 8.4.2011 , 18:17   Citovat  

Takže osobové, je to tady.
Do středy uzavírám objednávky, do pátku budu mít naceněné postovné a budu vedet konečné ceny ( bez DPH a cla ) ve středu další týden potřebuji mít peníze na ucte, proto budte připravení, od koho nebudu mít peníze na učtě tak i kdyby přišli pozdeji bude mít smůlu, poslu zpet, vzhledem k objemu si nemohu dovolit brát na sklad.
Přijímám objednávky na celé opravné sady ( kit tesnení, písty, sály, axiály, rozvody, vodní pumpa, olejové čerpadlo, kroužky - nebudu řešit že ten nebo ten si veme ze sady to a to a další neco jiného, to si domluvte spolu, ja bych v tom mel bordel - nebudu delit mezi lidi sady ), případně na sady těsnění, olejová čerpadla. Neřešte prosím značku, předem říkám že je to jakási (podle nich )"OEM" výroba, ja ty sady používám více jak 3 roky a vše je OK, doposud nebyla jediná reklamace, jak od lidí kteří je ode mne berou tak od lidí kterým jsem z nich skládal motory. Nepoužívám to na extra performance motory, ale zatím to splnilo účel i na "takové to domácí pofoukáníčko" některých motorů.
Dotazy a objednávky smerujte pouze do mejlu ( idaho(at)dicompracing.com ) at v tom nemám bordel a mohu si to třídit a nemám něco zde a něco tam..
V obejndávce celé sady potřebuji vědět jaký výbrus pístů a jaký výbrus šál potřebujete ( pokud u šál nevíte mohu je pak dodat bokem tady z CR ale už nebude tak dobrá cena ).
Celkovou cenu za poštovné budu vedet až celou objednávku nechám nacenit ( potom už budu pouze objednávky rušit, nenavyšovat - at se pořád dokola neptám na vyšší a vyšší postovné )- vide bych to čtvrtek večer, nejdéle pátek.
Jako zálohu budu chtít 75%z ceny pořizovací+podíl na poste ( clo a DPH zaplatím ze svého a potom to vyměříme spolu s doplatky. ).

Zatím jsem ve větším objemu nebral ( vždy max do 3sad v jedé objednávce ) takže nemám ani představu o výsledné ceně poštovného ( 3 kompletní sady na 6ti hrnky 246USD ).
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 16.4.2011 , 14:25   Citovat  

Takže poslední "varování" - v neděli odesílám poptávku a kdo se mi do té doby ozve/ozval měl by mít do středy odpoved s finální cenou. Takže pokud se chce jeste nekdo přidat tak si písněte na mail at to mám pokupe..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 22.4.2011 , 7:52   Citovat  

Uzavřeno, další za měsíc.
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 2.5.2011 , 10:37   Citovat  

chlapy, podařilo se mi ztratit kontakt na cloveka co chtel kit tesnení na B16A motory
kdo to byl pls ozvete se do mejlu at to dáme do kupy..
( idaho@dicompracing.com )

jinak budou navíc dva sety tesnení na B16A2.. takže pokud nekdo zaváhal tak se ozvete..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 31.5.2011 , 17:22   Citovat  

Zítra konečne jedu na celnici, od 10.5 to tam leží a teprve dnes to načetli do celního skladu Smutný takže od zítra s ebudou pomalu expedovat díly z tehle váárky a pokud nekdo neco potřebuje pište, bude další objednávka. Po současné zkušenosti budeme asi paltit dražší postovné at to jde jako express mail, protože touhle cestou mi balíky na ceste leží max týden ( tento ležel 21 dní.. ), pokud budete ochotní čekat tak dlouho jako ted tak samozřejme není problém to zase nechat poslat "obyč" a ušetřit..
   Návrat  
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 1.6.2011 , 20:10   Citovat  

Vyzvednuto, rozpočteno, zabaleno rozesláno Úsměv

Jen menčí problém - mel jsem tu človeka co si objendával set tesnení na B16 motor a nemohu dohledat jeho nick Smutný takže rposím at se mi ozve.

Jinak veci co jsme vzal navíc s enakonec rozprodali dříve než to doslo do ČR a jediné co mi z přebytku zustalo je ješte jedna komplet sada těsnění motoru na B16Ax takže pokud má nekdo zájem.. (SZ)
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
HN : rebuild kity a díly na motory
Fórum: Společné nákupy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina