Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 30 z 333
Choze.S je teď offline  Choze.S
1 háčko
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 3.3.2011 , 19:24   Citovat  

Rámeček je jenom nacvaknutej. Vycvakni ho dole a po přizvednutí povolí i ten hořejšek.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2011 , 7:32   Citovat  

Dokoncim temu nahradnych klucov a dialkoveho ovladania...

Nahradny kluc s immo. v autokluciarstve cca 50€
Nahradne dialkove sa da naprogramovat z akehokolvek ineho accordu... Aj bez cerveneho kluca...

Ale toto v autorizovanom servise honda nevedia...:-)Podla nich treba kupit cely immo s cervenym klucom...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 6.3.2011 , 11:31   Citovat  

chumo a to naprogramovanie musi byt DO z ineho Acco alebo moze byt aj ine Úsměv...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 6.3.2011 , 13:44   Citovat  

To Ti nepoviem... Ja iba viem potvrdit, ze to funguje z acco troj aj dvojtlacitkove... Tie sa mi podarilo naprogramovat... Ale predpokladam, ze podobny rocnik civicu bude mat to dialkove identicke... Ale ber to iba ako moju domnienku... Bolo by oslovit nejakeho cloveka co ma civic...Úsměv
   Návrat  
needs je teď offline  needs
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 19:02   Citovat  

Tak zase bych potřeboval radu od ostřílených vlků tady.
Letos jsem začal acco garážovat přes zimu z jistých důvodů a musím říci že dokud jsem s ním jedzil každodenní jízdy,nebyla žádná porucha,ted co to mám v garáži tak pořád něco.
Prostě se mi rozsvítila kontrolka motoru.Klasika,odpojil jsem baterku ale nic.Auto nedrží otáčky a při vyřazeném rychlostním stupni prostě většinou chcípne.V servisu jim to ukázalo na lambda sondu ale po výměně stále hlášená chyba,zkusili už kde co ale pořád stejnej problém.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Udajně by to chtělo možná novou origo lambdu a ne repliku nebo ta nejhorší možnost že odešla řídící jednotka a v tomto případě bych ho dal asi k ledu Smutný
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 19:33   Citovat  

needs napsal:
Tak zase bych potřeboval radu od ostřílených vlků tady.
Letos jsem začal acco garážovat přes zimu z jistých důvodů a musím říci že dokud jsem s ním jedzil každodenní jízdy,nebyla žádná porucha,ted co to mám v garáži tak pořád něco.
Prostě se mi rozsvítila kontrolka motoru.Klasika,odpojil jsem baterku ale nic.Auto nedrží otáčky a při vyřazeném rychlostním stupni prostě většinou chcípne.V servisu jim to ukázalo na lambda sondu ale po výměně stále hlášená chyba,zkusili už kde co ale pořád stejnej problém.Nevíte někdo čím by to mohlo být?Udajně by to chtělo možná novou origo lambdu a ne repliku nebo ta nejhorší možnost že odešla řídící jednotka a v tomto případě bych ho dal asi k ledu Smutný

Kterou měnili? A6G má lambdy dvě. Jedna je u svodů (ta musí bejt opravdu jedině origo-jiná nefunguje) a druhá za katem, tam stačí replika do 2000,-. U svodů je dražší, nová origo cca 5-6tis. Mě odešla ta u svodů, vyřešila to vrakárna za 1300,- a doteď funguje (už je to přes rok). Byl jsem pro ní v Úvalech u Prahy a týpek na mě tehdá vytáhnul celkem 4 sondy, ať si je prubnu. S první to chcípalo a klepalo se to na volnoběh, druhá byla ok. OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 11.3.2011 , 20:03   Citovat  

Střelec napsal:
Kterou měnili? A6G má lambdy dvě. Jedna je u svodů (ta musí bejt opravdu jedině origo-jiná nefunguje) a druhá za katem, tam stačí replika do 2000,-. U svodů je dražší, nová origo cca 5-6tis. Mě odešla ta u svodů, vyřešila to vrakárna za 1300,- a doteď funguje (už je to přes rok). Byl jsem pro ní v Úvalech u Prahy a týpek na mě tehdá vytáhnul celkem 4 sondy, ať si je prubnu. S první to chcípalo a klepalo se to na volnoběh, druhá byla ok. OK

Noo,řekl bych že jsi měl stejný problém.Dnes jsem byl u toho v servisu a měnil právě hned nahoře tu u svodů,replika 2000 a origo říkal právě cca 6500 včetně DPH.Zítra uvidím co mi řekne,kdyžtak udělám to samé,zkusím vrakáč pokud tam budou mít z 2.0 tak jedině dobře,budu muset zkusit ten druhej vrakáč Honda v Lipůvce u Brna,ten u Prahy mám trochu dál.
Každopádně auto mám v servisu už týden Ble
díky
   Návrat  
Jorgensen je teď offline  Jorgensen
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 19:58   Citovat  

wassil napsal:
Přesně tak. Jakmile začíná vrzat spodní čep a věřte že vrže mravně, nestříkejte tam žádné WD nebo silikon po kterém sice vrzání přestane ale nepřiměje vás to vyměnit jej. Opravdu s tímto není u Hondy sranda. Jednoho krásného dne, a věřte že pokud čep vrže tak to bude brzo, zůstanete někde (při nejlepším na parkovišti během parkování v horším případě se svodidlem zapíchnutým v rozkroku) s kolem zabořeným v blatníku protože milý spodní čep se buď utrhne nebo z lůžka vyskočí. Klidně se podívejte na fotky v Honda-Dnes kolik lidí se na vrzání čepu vykašlalo a skončili jak skončili. odkaz S tímhle kluci u Hondy opravdu není sranda. Doporučuji okamžitě vyměnit.

Vypadá to že mám stejný problém, občas mi to vrzne pískne nebo jinej pazvuk při přejezdu nebo na nerovnostech, ale zas každej mi řiká že to bude silentblok.... tak radš bych aby to ten čep nebyl Ble
   Návrat  
wassil je teď offline  wassil
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.3.2011 , 22:02   Citovat  

Jorgensen napsal:
Vypadá to že mám stejný problém, občas mi to vrzne pískne nebo jinej pazvuk při přejezdu nebo na nerovnostech, ale zas každej mi řiká že to bude silentblok.... tak radš bych aby to ten čep nebyl Ble

Není nic snažšího než auto na heveru trochu pozvednout jen tak aby kolo zůstalo jen tlakem pružiny na cestě a chytit za horní stranu pneumatiky a zkusit s ním viklat směrem ke středu auta a zase ven, přitom druhý člověk se musí dívat na spodní čep jestli nějak nechodí. Taky jde slyšet tlumený klepot.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 14:00   Citovat  

No budem na to muset mrknout, dneska dalsi prekvapeni.... pri couvani otocim plnej volantem do leva a pískání od pravý strany zdá se ze předu a když srovnávám kola za jízdy pískání ještě hlasitější.. Po týhle zimě samá lepší zpráva Smutný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.3.2011 , 20:26   Citovat  

Jorgensen napsal:
No budem na to muset mrknout, dneska dalsi prekvapeni.... pri couvani otocim plnej volantem do leva a pískání od pravý strany zdá se ze předu a když srovnávám kola za jízdy pískání ještě hlasitější.. Po týhle zimě samá lepší zpráva Smutný

První po čem bych šel by byly asi brzdy. Kolo dolů a zkontrolovat zda to desky již nemají "zapár" popřípadě velkým šroubovákem nebo kusem železa odhranit zrezlý otřep po obvodu brzdového kotouče. Pokud máš zkušenosti tak rozhodit brzdy a zkontrolovat jestli nemáš kamínek mezi deskou a kotoučem někdy ale pomůže pořádně za jízdy dupnout na brzdu a pískání přestane.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 12:29   Citovat  

wassil napsal:
První po čem bych šel by byly asi brzdy. Kolo dolů a zkontrolovat zda to desky již nemají "zapár" popřípadě velkým šroubovákem nebo kusem železa odhranit zrezlý otřep po obvodu brzdového kotouče. Pokud máš zkušenosti tak rozhodit brzdy a zkontrolovat jestli nemáš kamínek mezi deskou a kotoučem někdy ale pomůže pořádně za jízdy dupnout na brzdu a pískání přestane.

Díky za tip, taky mě napadl nějakej bordel na kotouči, chystal jsem koupit kotouče a desky před létem tak si o to řekli ted:-)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 14:47   Citovat  

nekamenujte me za hloupej dotaz, ale rozteč šroubů u A6g r.v.2000 je 4x114,3 že? Mr. Green díky moc za odpověď Honda
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 14:48   Citovat  

Jorgensen napsal:
nekamenujte me za hloupej dotaz, ale rozteč šroubů u A6g r.v.2000 je 4x114,3 že? Mr. Green díky moc za odpověď Honda

Pokud nemáš ATR (5x114,3),tak jo.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.3.2011 , 14:52   Citovat  

Hellborn napsal:
Pokud nemáš ATR (5x114,3),tak jo.

díky Honda
   Návrat  
chalejkum je teď offline  chalejkum
2 háčka
PříspěvekZaslal: 20.3.2011 , 9:48   Citovat  

...uz to tu nekdo bylo kluci ale jak muzu odpojit nebo znefunkcnit ostrikovace prednich svetlometu? /vzdyt to strika vic nez ostrikovace predniho skla Bueee ...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 12:57   Citovat  

Jorgensen napsal:
A ještě bych rád kdyby mi někdo řekl rozměr náboje na kolo, kuli centrovacím kroužkům... díky Se stydím
   Návrat  
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 13:31   Citovat  

Jorgensen napsal:
A ještě bych rád kdyby mi někdo řekl rozměr náboje na kolo, kuli centrovacím kroužkům... díky Se stydím

sundej kolo a změř si to ne.... kouř je to dobrý
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 13:38   Citovat  

Jorgensen napsal:

Pokud se nepletu (což je možný,páč jsem spíš na Civic a svého Accorda 7g se teprve učím), tak to je 64,1mm... Počkej na potvrzení zkušenějších... Se stydím
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 13:53   Citovat  

Skylinee napsal:
sundej kolo a změř si to ne.... kouř je to dobrý
Tak pro mně je pohodlnější otravovat vás kouř
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 13:58   Citovat  

Ale asi to vypadá že po obědě si tu zablbnu s heverem mezi panelákama a pravítkem to změřim... (bude uplně přesný si myslim) kouř
   Návrat  
Luky je teď offline  Luky
2 háčka
PříspěvekZaslal: 23.3.2011 , 15:07   Citovat  

Jorgensen napsal:

je to tak jak pise Hellborn 64,1
(vetsinou to i vyrobci disku uvadi)
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 25.3.2011 , 12:58   Citovat  

díky Honda
   Návrat  
Flameboy85 je teď offline  Flameboy85
PříspěvekZaslal: 26.3.2011 , 19:15   Citovat  

Nazdar pani,

poprosil by som vas o radu s pristrojovkou mojho '02 Accordu. Po prejazde diery sa s pristrojovej dosky ozyva pisklavy zvuk, ako keby som tam mal mys. Dnes som rozobral predny kryt, dokonca som vybral aj ovladanie klimatizacie a radia aby som nazrel do vnutra. Nevidim nic, co by mohlo byt uvolnene a tym padom vydavat nejaky zvuk. Mate s tym niekto skusenosti? Privadza ma to do sialenstva. :twisted:

Co je este horsie, po nasadeni predneho krytu a zapojeni vsetkych spinacov (hazard, hmlovky, tempomat, sklapanie reflektorov, atd...) mi nefunguje tempomat. Kable vyzeraju neporusene, no spinac ani nesvieti po stlaceni, ani nefunguje ak sa snazim aktivovat tempomat na volante za jazdy. Myslel som ze len praskla ziarovka, no v tom problem zjavne nie je. to mi hlava nebere

Dakujem vopred za odpoved.

P.S. nikde som tu nevidel servisny manual na 6G, ak by niekto mal zaujem o kompletny manual v ENG, tak ho uploadnem na nejaky web a zavesim tu link.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 26.3.2011 , 19:34   Citovat  

Tak s tím pískáním těžko říci,muže to být cokoliv a hlavně když to neslyšíme,těžko posoudíme.Také se jsem měl pískot jeden čas,ale to bylo jen ve větší rychlosti nad 150 jinak vubec.Tempomat pokud fungoval předtím a pak už ne,vypadá to na tvůj zásah Úsměv Nebude to nějaká pojistka která mohla skratovat?
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 26.3.2011 , 19:46   Citovat  

needs napsal:
Tak s tím pískáním těžko říci,muže to být cokoliv a hlavně když to neslyšíme,těžko posoudíme.Také se jsem měl pískot jeden čas,ale to bylo jen ve větší rychlosti nad 150 jinak vubec.Tempomat pokud fungoval předtím a pak už ne,vypadá to na tvůj zásah Úsměv Nebude to nějaká pojistka která mohla skratovat?

tak predvediem to piskanie na miniMaxi sraze, mozno to uz niekto niekedy zazil... a vyriesil. kupil som izolacny material, aby som odhlucnil interier co najviac. mozem ale izolovat dvere a podbehy ako chcem, ak mi nieco piska z pristrojovky Ble
No a to ze to bol moj zasah do tempomatu mi je jasne... Velmi šťastný Ale vytocilo ma to neskutocne, hlavne preto, ze tempomat pouzivam takmer denne. Kedze som sa s tym "hral" vonku na parkovisku, tak uz som poistky pozriet nestihol, lebo sa zotmelo. Zajtra "uvidime" viac... Tak to koukám!
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 11:14   Citovat  

Zkus se podívat jestli jsi opět dostatečně zasunul konektor do spínače tempomatu, měly by tam jít max. 4 kabely takže zkusit proměřit.
   Návrat  
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 20:09   Citovat  

wassil napsal:
Zkus se podívat jestli jsi opět dostatečně zasunul konektor do spínače tempomatu, měly by tam jít max. 4 kabely takže zkusit proměřit.

Nazdar, tak poistka je v pohode. Konektor som odpojil a znovu zapojil tak, aby bolo pocut cvaknutie. Furt to ale nejde. Meracie pristroje bohuzial nemam, takze to vidim na servis ... Bueee
   Návrat  
Waladero je teď offline  Waladero
PříspěvekZaslal: 27.3.2011 , 20:57   Citovat  

chalejkum napsal:
...uz to tu nekdo bylo kluci ale jak muzu odpojit nebo znefunkcnit ostrikovace prednich svetlometu? /vzdyt to strika vic nez ostrikovace predniho skla Bueee ...

Za levým předním blatníkem je nádobka ostřikovačů. Když poodehneš plastové nadkolí, dostaneš se k motorkům ostřikovačů. Stačí ten jeden ke světlům odpojit.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 28.3.2011 , 9:29   Citovat  

Mna to piskanie vytacalo tiez jednu chvilku, akoby si tam zila mys..:Úsměv... Mne to robili dve veci, motor kurenia... Vymenil som za iny a prestalo... A druhe trochu ine piskanie mi islo z dvierok odkladacieho priestoru... Skus ich otvorit a pojazdi s tym trosku, ak bude piskat dalej je to nieco ine... Potom uz len vsetko podotahovat poriadne...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina