Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[1]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
1.6VTI vs BMW 328 Coupe
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 4
Newer je teď offline  Newer
Zlobivec [1]
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 13:45   Citovat  

Bazzi napsal:
bmw a honda prece nejde srovnavat bmw je uplne o nicem jinym .. tam je to spis o vybave o pohodli atp. OK ale targa je takova spis ''motokara''..pak zalezi co chces jestli chces na silnici cejtit kazdou sirku a nebo se v tom houpat jak na lodi Velmi šťastnýVelmi šťastný a bezpecnost je taky hodne rozdilna .. podle me je bmw pro stary paprdy krom eMkovejch serii Úsměv OK

ted by te asi majitel e92 335i nepochvalil xD
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
zam3k je teď offline  zam3k
2 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 13:48   Citovat  

fugas1222 napsal:
mě to řikal tak ze se tam proste davaj věci z m3 ( ale je to drahe jak pes a malo kdo to prodava m3 je pravě malo,
ty otačky jestli 2nebo 4t to je jedno , proste jeto prej na usporu) Velmi šťastný
a jinak to video zda se mi to ze to nema nejak zatah? nevim je neco jineho sedet v aute za volantem a neco videt na video, s 328I je SRANDA no Úsměv určite bych nevahal a koupil ji Úsměv

Zkresluje to,natáčí se to dost z uhlu.....
Letos natočím něco na letišti Mrk
Já sem s 328i spokojenej...
Mám pohodlý a i zábavu Cool
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Neznamy205 je teď offline  Neznamy205
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 14:25   Citovat  

na rady od BMW klubu se vykašly, jsou tam padlý na hlavu(asi 85% registrovaných). Třeba ohledně jejich aut NIKOMU nic nevrže v interiéru ani po 200tkm, všichni jezdí za 7-8litrů u V6 a přitom si dávají pořád sprinty. A když se týpek ptal na koupi 330i E90, tak začaly "rady" typu "to pojede určitě jak svině, určitě koupit, vole na zadku 190kw, budeš king streetu".

občas jezdíme s kámošem v jeho 325i coupe e36 (měl asi 4 měsíce i m3 e36). Hele je to poměrně tichý na ty roky, přitom zvuk V6 je fantazie, velmi navýkové. Spotřeba je pořád 9,5 a více, řečem o spotřebě kolem 8 a když to nehoníš, tak 7 je vtip. Pokud s tím chceš jezdit 50kou po městě do práce, tak si nekupuj 328. Výdrž těch motorů je velmi slušná, samozřejmě jim každej šlape na krk a pak posílá dál. Je potřeba najít spíš dražší kousek od fandy.
Nehledě na to, že v zimě se samozřejmě z přednosti pohonu na zadek karta obrací na nevýhodu. Je vhodný velmi dobře uvážit, jestli o to stojíš.

když děláme sprinty, tak moje Acco 2,4 140kw se 328 udrží,ale nikdy mu neujedu po rovině (Accord je prostě fakt těžkej sedan a E36 je stará lehká škola). A s M3 jsem to měl předem prohraný Úsměv asi o 4 délky na 400m, ale byla sranda.
   Návrat  
DOHCVTEC je teď offline  DOHCVTEC
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 14:31   Citovat  

tsmart napsal:
na rady od BMW klubu se vykašly, jsou tam padlý na hlavu(asi 85% registrovaných). Třeba ohledně jejich aut NIKOMU nic nevrže v interiéru ani po 200tkm, všichni jezdí za 7-8litrů u V6 a přitom si dávají pořád sprinty. A když se týpek ptal na koupi 330i E90, tak začaly "rady" typu "to pojede určitě jak svině, určitě koupit, vole na zadku 190kw, budeš king streetu".

občas jezdíme s kámošem v jeho 325i coupe e36 (měl asi 4 měsíce i m3 e36). Hele je to poměrně tichý na ty roky, přitom zvuk V6 je fantazie, velmi navýkové. Spotřeba je pořád 9,5 a více, řečem o spotřebě kolem 8 a když to nehoníš, tak 7 je vtip. Pokud s tím chceš jezdit 50kou po městě do práce, tak si nekupuj 328. Výdrž těch motorů je velmi slušná, samozřejmě jim každej šlape na krk a pak posílá dál. Je potřeba najít spíš dražší kousek od fandy.
Nehledě na to, že v zimě se samozřejmě z přednosti pohonu na zadek karta obrací na nevýhodu. Je vhodný velmi dobře uvážit, jestli o to stojíš.

když děláme sprinty, tak moje Acco 2,4 140kw se 328 udrží,ale nikdy mu neujedu po rovině (Accord je prostě fakt těžkej sedan a E36 je stará lehká škola). A s M3 jsem to měl předem prohraný Úsměv asi o 4 délky na 400m, ale byla sranda.

amen bratre je to dobrý
   Návrat  
avenger2 je teď offline  avenger2
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 14:41   Citovat  

kdyžtak je to I6 a ne V6 Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:00  Naposledy upravil zam3k dne 27.2.2011 , 15:03, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

tsmart napsal:

když děláme sprinty, tak moje Acco 2,4 140kw se 328 udrží,ale nikdy mu neujedu po rovině (Accord je prostě fakt těžkej sedan a E36 je stará lehká škola).A s M3 jsem to měl předem prohraný Úsměv asi o 4 délky na 400m, ale byla sranda.

Tak za prvé:
To že ty nebo lidi kolem tebe nejezdí za 8L neznemená,že to nejde!
Jestli ti říká jméno TRhyy z bmw klubu,tak ten jezdil ze svou 328i(auto už je zbožené) za 7.5L dálky.

Já to auto mám a co sem koukal včera na účtenky(doklad o tankování si nechávám) jezdím za 12.74L/100km město,dálky za 8L(při 95km/h tempomatem).....A ve městě to auto nešetřím!....

A za druhé:
E36 je stará lehká škola=> Cooo??? Cooo???
cc 1500kg je pro tebe lehké ?
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:00   Citovat  

avenger2 napsal:
kdyžtak je to I6 a ne V6 Mrk

R6 Mrk
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:09   Citovat  

zam3k napsal:
R6 Mrk

inline 6 Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:11   Citovat  

avenger2 napsal:
inline 6 Mrk

Jen sem doplňil,že i R6 Mrk
To nemělo bejt ve zlém je to dobrý přátele
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 15:20   Citovat  

tsmart napsal:

Bud :
1) mel plnou petlahvu pod plynem
2) radil pomaleji jak cocks (sorry bracho)
3) nebo to bylo o 4 delky autobusu (kloubace)

Neber to zle, ale jezdim sprinty dost dlouho na to abych vedel, ze M3 E36(v beznem technickem stavu) sunda Accorda 2.4 opravdu nehorazne KO
   Návrat  
koki... je teď offline  koki...
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 16:56   Citovat  

zatím ale není žádnej kloudnej kousek k nalezení a to ani v DE, asi bude nejlepší eště počkat aspon 2 měsíce, kdy
vylezou ty nejlepší kousky...
   Návrat  
rattray je teď offline  rattray
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 17:13   Citovat  

Newer napsal:

a co teprve majitelé 135i performance Velmi šťastný Velmi šťastný
   Návrat  
martas3 je teď offline  martas3
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 18:13   Citovat  

tsmart:u motoru 325i máš pravdu s tou spotřebou od 9.5L-to protože to je nejhorší motor co se spotřeby týče.
motor 323i má spotřebu o cca1.5L menší a 328i o cca 1L.Má celoroční spotřeba u 323i byla 8.6L(reálná) Mrk
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 18:38   Citovat  

martas3 napsal:
tsmart:u motoru 325i máš pravdu s tou spotřebou od 9.5L-to protože to je nejhorší motor co se spotřeby týče.
motor 323i má spotřebu o cca1.5L menší a 328i o cca 1L.Má celoroční spotřeba u 323i byla 8.6L(reálná) Mrk

OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 18:55   Citovat  

zam3k napsal:
Tak za prvé:
To že ty nebo lidi kolem tebe nejezdí za 8L neznemená,že to nejde!
Jestli ti říká jméno TRhyy z bmw klubu,tak ten jezdil ze svou 328i(auto už je zbožené) za 7.5L dálky.

Já to auto mám a co sem koukal včera na účtenky(doklad o tankování si nechávám) jezdím za 12.74L/100km město,dálky za 8L(při 95km/h tempomatem).....A ve městě to auto nešetřím!....

A za druhé:
E36 je stará lehká škola=> Cooo??? Cooo???
cc 1500kg je pro tebe lehké ?

podle orientace v katalogu je pohotovostní hmotnost 1240 vs 1468kg. Což je o 260kg víc než udáváš!
Podle evropské normy se pohotovostní hmotnost udává se všemi provozními náplněmi + 75kg jako váha řidiče
(narozdíl od US normy.)
Každopádně ano, E36 je stará lehká škola.
tudy odkaz

s tou spotřebou jsem to myslel tak, že pokud to budeš honit (jako,že budeš), tak ať nevěří povídačkám se spotřebou kolem 8. Což na BMW fóru občas někdo zaperlí. Jezdil sem s E90 330XD manuál a průměr byl cca 7,2. Takže benzín, ať je jakkoliv dobrej, nepojede při stejným tempu za 8,ani za 9.
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 19:02   Citovat  

tsmart napsal:
podle orientace v katalogu je pohotovostní hmotnost 1240 vs 1468kg. Což je o 260kg víc než udáváš!
Podle evropské normy se pohotovostní hmotnost udává se všemi provozními náplněmi + 75kg jako váha řidiče
(narozdíl od US normy.)
Každopádně ano, E36 je stará lehká škola.
tudy odkaz

s tou spotřebou jsem to myslel tak, že pokud to budeš honit (jako,že budeš), tak ať nevěří povídačkám se spotřebou kolem 8. Což na BMW fóru občas někdo zaperlí. Jezdil sem s E90 330XD manuál a průměr byl cca 7,2. Takže benzín, ať je jakkoliv dobrej, nepojede při stejným tempu za 8,ani za 9.

Těch 1240kg je z říše snů.....
Jinak ke spotřebě=>
V týdnu jezdím 80% město a mám spotřebu 12 a kus.
Auto mám pro zábavu a tak ho nešetřím =>rozjezdy si vychutnávám a celkově auto využívám v celém rosahu....
Takže já beru ze své osobní zkušenosti a při cestě po okreskách rychlostí 95km/h lze s 328i dát pod 8L meetallll
Nikde sem nepsal,že se dá město a prostě kombinovaná spotřeba za 8L.....

Nemám důvod tu nějak čarovat,jen píšu své skušenosti mravenec
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 19:03   Citovat  

ReNo napsal:
Bud :
1) mel plnou petlahvu pod plynem
2) radil pomaleji jak cocks (sorry bracho)
3) nebo to bylo o 4 delky autobusu (kloubace)

Neber to zle, ale jezdim sprinty dost dlouho na to abych vedel, ze M3 E36(v beznem technickem stavu) sunda Accorda 2.4 opravdu nehorazne KO

ten technický stav byl nic moc, proto jí už po pár měsících prodával. Navíc to byla "slabá 3,0 verze", tuším rok 1994. Fakt to nebyl moc velkej rozdíl, ta M3 prakticky "netáhla" na to co jsem čekal.
A řadil pomaleji, řidič má místo ruky protézu (ne, to není vtip).
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 20:43   Citovat  

koki... napsal:
upřímně mám stupidní kamarády, co to děsně řešej, je mi to jedno, já s tim budu jezdit, jen nechci udělat krop zpět,
myslim to globálně...

Takze kvuli tvym nejlepsim kamaradum si koupi o 0,2s rychlejsi auto? OK Hihi
   Návrat  
bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 20:58   Citovat  

Cera a VTicka nasekaj vsem bramborakum, at jsou v serii, poladeny, na spalkach... od 116i po X m Je to tam. VTEC
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 21:00   Citovat  

bordel napsal:
Cera a VTicka nasekaj vsem bramborakum, at jsou v serii, poladeny, na spalkach... od 116i po X m Je to tam. VTEC
HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 21:37   Citovat  

bordel napsal:
Takze kvuli tvym nejlepsim kamaradum si koupi o 0,2s rychlejsi auto? OK Hihi

BMW je o 0,2s rychlejší?
Nějak nechápu tvuj dotaz.
Jen mam kamarády, co to děsně řešej (ne všechny samozřejmě), ale to ber za bezpředmětný, nějak bych to neřešil OK Velmi šťastný
   Návrat  
Streetkid je teď offline  Streetkid
Partner H-C
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 21:51   Citovat  

prostě a jednoduše Koki - kup si bavora ať ho zkusíš, tady se stejně už prd přínosného dozvíš HaHaaa
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 22:40   Citovat  

a hlavně bych nezatracoval 328 jako auto pro řidiče.. oproti E46 není tak odhlučněná a víc vtahuje řidiče do akce..řízení je naprosto precizní, je cítit vše, každej centrimentr silnice..se samosvorem na emkovym podvozku je to velice povedené auto a dodá řidiči úsměv na tváři..je to jiná filosofie než u honda motorů a je třeba na to tak nahlížet.. když chcete pohodu a cruisera tak spotřeba je opravdu v pohodě..u 323 což je degradovaná 328 (M52) jsem jel z německa při 120-140km/h za 6,9l..teď v zimě jezdím za 12l a to auto nešetřím..buď jedu město a nebo si užívám zvuk motoru.. nejde o desitiny na sprintu ale o to jak auto působí jako celek..výkon je tam pořád, nemusíte si ho zasloužit jako u točených vti..pro někoho výhoda pro druhého opak..to je na každym... bordel to vystihl..bohužel tady na fóru předjede honda opravdu cokoliv Úsměv 328 je super auto...pokud je ve stavu v jakém má být což v čr je dost problém sehnat..
   Návrat  
Bazzi je teď offline  Bazzi
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 22:41   Citovat  

Newer napsal:
jenom muj nazor Velmi šťastnýVelmi šťastný
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 23:07   Citovat  

avenger2 napsal:
a hlavně bych nezatracoval 328 jako auto pro řidiče.. oproti E46 není tak odhlučněná a víc vtahuje řidiče do akce..řízení je naprosto precizní, je cítit vše, každej centrimentr silnice..se samosvorem na emkovym podvozku je to velice povedené auto a dodá řidiči úsměv na tváři..je to jiná filosofie než u honda motorů a je třeba na to tak nahlížet.. když chcete pohodu a cruisera tak spotřeba je opravdu v pohodě..u 323 což je degradovaná 328 (M52) jsem jel z německa při 120-140km/h za 6,9l..teď v zimě jezdím za 12l a to auto nešetřím..buď jedu město a nebo si užívám zvuk motoru.. nejde o desitiny na sprintu ale o to jak auto působí jako celek..výkon je tam pořád, nemusíte si ho zasloužit jako u točených vti..pro někoho výhoda pro druhého opak..to je na každym... bordel to vystihl..bohužel tady na fóru předjede honda opravdu cokoliv Úsměv 328 je super auto...pokud je ve stavu v jakém má být což v čr je dost problém sehnat..

avenger2: ámen OK Něco takovýho jsem chtěl slyšet HaHaaa
   Návrat  
2 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 23:08   Citovat  

Streetkid napsal:
prostě a jednoduše Koki - kup si bavora ať ho zkusíš, tady se stejně už prd přínosného dozvíš HaHaaa

Tak nějak, každopádně jsem se tu dozvěděl daleko víc, než na BMW klubu přátele
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.2.2011 , 23:50   Citovat  

Bazzi napsal:
bmw a honda prece nejde srovnavat bmw je uplne o nicem jinym .. tam je to spis o vybave o pohodli atp. OK ale targa je takova spis ''motokara''..pak zalezi co chces jestli chces na silnici cejtit kazdou sirku a nebo se v tom houpat jak na lodi Velmi šťastnýVelmi šťastný a bezpecnost je taky hodne rozdilna .. podle me je bmw pro stary paprdy krom eMkovejch serii Úsměv OK

já ti dám pro starý páprdy ty naštvanej Velmi šťastný já mám e39 4.4 to není emko a že by to bylo pro pupkatý dědky šedivý to se říct nedá Je to tam. málo kdy potkám na silnici konkurenci šuk
   Návrat  
PepaCR5446 je teď offline  PepaCR5446
4 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 0:47   Citovat  

koki... napsal:
Tak nějak, každopádně jsem se tu dozvěděl daleko víc, než na BMW klubu přátele

bmw klub stojí za starou bačkoru o tom jsem se už taky přesvědčil Mrk Chápeš!
   Návrat  
BangBro je teď offline  BangBro
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 10:04   Citovat  

VTi je urcite rychlejsi nez Bavo, 328, motoru malo,na to jak to jede je to docela uzrane, ale zase je s tim rozhodne vic legrace, kazde ma sve pro a proti, neda se rict co je lepsi, zalezi co chces. SXo je nejvic funny,to je nekde jinde nez VTI a cupo,na ty pomery to moc nezere, ale motor je z lega, pokud nejsi zkuseny mechanic co si to podela sam, na Silviu zapomen, budes do toho kazdou chvilku tlacit penize a furt a furt. ALe zase myslim ze je to hlavne o tom jak se k tomu autu budes chovat, kdyby jsi mel na VTIcku nahon na zadek tak by to bylo s tou spolehlivosti zase nekde jinde Velmi šťastný
   Návrat  
Dave1984 je teď offline  Dave1984
3 háčka
PříspěvekZaslal: 28.2.2011 , 13:23   Citovat  

seriová 328 ujede seriovému vti, měl jsem obojí a vím, jak to jede, nebudu se tady s nikým přít, bla,bla,bla

oba auta budou mit stejnou spotřebu kolem 9litrů při stejně rychlém provozu +- 2litry

s e36 zažiješ více legrace, protože je to zadokolka, nebo se v tom rozbiješ, pokud nemáš zkušenosti a budeš ze sebe dělat machra (čti idio*a)

jízda v bmw mě velmi bavila, né nadarmo se říká, zatáčka se dá projet, pomalu, rychle, nebo v bmw

měl jsem teda e46ci, ale motor je to stejný, bmw je bytelnější auto, já měl 8airbagů a máš v tom větší pocit bezpečí, než se žehličkou vti, kdy sedíš dá se říci na zemi Honda

mám rád obě auta, nedá se říct, že jedno by bylo lepší, než to druhé, jsou to úplně jiná auta...

umím si obě auta představit jako druhé auto na víkendové ježdění, ale jako jedno auto do denního provozu je to pro mě bohužel nemyslitelné, proto teď jezdím s koncernovým TDI za 4,96863866l/100km Je to tam.
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
1.6VTI vs BMW 328 Coupe
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina