Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie s atestem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 3
Aqwertzz je teď offline  Aqwertzz
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:08   Citovat  

No kazdopadne me je to sumak vepredu mit tak tmave nebudu a vzadu je mi to jedno.
Ale dneska jsem se dival na folie ktere muzou byt veredu oficialne s atestem a to je nuda jak blazen, obzvlast u prelude kdyz ma okna snad pres cele auto. Takže zvolím krapet tmavsi, ale ne uplne nepruhledne, no a zadek je pak jasny. muhehe

A neznalost neomlouva? Mam si jako koupit přisdtroj na mereni prusvitnosti a po tom co mi nahodi nejaka firma folie
si je zmerit? přátele
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
daviii je teď offline  daviii
1 háčko
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:10   Citovat  

dobře, firma by neměla ty folie dopředu lepit a určitě by za to mohla být nějakým způsobem postihnutá ale nemyslím si že to tak jednoduše svede na ni jak ty říkáš...pokud ho policajti zastaví a ty fólie ty předpisy budou porušovat tak je nebude zajímat kdo je tam lepil, bude je jen zajímat že auto není způsobilý a ty fólie ho nechaj strhnout, ty si na té firmě pak náklady na odstranění, popřípadě pokutu atd budeš muset vymáhat sám, pořípadě podat nějakou stížnost k inspekci...
co vím tak to takhle je, nechci se hádat ale nespolíhal bych se na to co říkáš Mrk
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:26   Citovat  

JA se na to nespoleham, rekl jsem ze vina je na tobe ale ne plnohodnotna a muzes se odvolavat na firmu ktera to udělala. Jak jsem řikal ja vepredu budu mit svetlejsi ale ne ty povolene protoze jak jsem se ted docetl v clanku co sem daval Marab, odbor schvalování vozidel a předpisů Ministerstva dopravy vydava toto..............
Hafo reci a reci a je tam odstavecek kde porovnavaji kolik je tech zminovanych 70% propustnost.
Pišou ,, Pro srovnání uvádíme, že při ztemňování v prvovýrobě např. u vozidel tovární značky ŠKODA je využito maximální povolené hranice, toto limitní zatemnění se blíží při běžném pohledu sklu čirému. "

Tudíž mrkni se na oktavku superba atd. jak maji tónované skla a řekne me si upřímně.
Než abych to jen tak minimalne snad ani nepoznatelně zatemnoval tak to radsi ty prachy vrazim do nečeho jineho.
   Návrat  
spoon je teď offline  spoon
Moderátor
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:42   Citovat  

20% můžeš i na čelní sklo,to pak bude rachot muhehe
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 19.2.2008 , 22:54   Citovat  

spoon napsal:
20% můžeš i na čelní sklo,to pak bude rachot muhehe

Jestli čtu spravne tak ,, Dále bylo zjištěno také používání bezpečnostních čirých fólií na čelních sklech. Tato úprava, jako i jakákoliv jiná dodatečná úprava čelního skla, je nepřípustná."
Takže vyrobce muže upravovat ale už nikdo dale. Úsměv
   Návrat  
David_R je teď offline  David_R
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 0:47   Citovat  

noreking napsal:
znam jednoho kluka ... zitra za nim jedu delat na svoji Hondu foile s atestem.... dela to kousek od Zoo v Ostrave.. pokud bys chtel tel.cislo muzu poslat pres SZ jinak vyjdou na +- 3tis... komplet auto ( zaruka, Atest)

maximalni spokojenost ..... na pockani cca 3 hodky... aspon ze je kousek za Zoo Velmi šťastný

Jj, myslím, že to bude ten, který mi je loni taky dělal... Má na výběr ze 3 druhů zatmavení... Ale Hondy ho moc netěší, nebo teda alespoň Civic 6G 3D, protože prý obtížně se dělá zadní okno, Velmi šťastný ale v poho kluk a pustí se do toho... Mrk
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
David_R je teď offline  David_R
1 háčko
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 0:59   Citovat  

Jo jinak jak tu řešíte tu STK, tak jsem ji absolvoval a sice to trošku řešili, když mě nebylo vidět, ale vytáhl jsem Atestovou kartičku, kde je uvedeno i přední okna, tak mi říkal, že by měla být uvedená propustnost i na těch nálepkách na autě a že to 100% nemá takovou jaká by měla být, ale bohužel měřič na to nemají, takže Atest to má, změřit to neměli jak, takže prošlo... Mrk
   Návrat  
noreking je teď offline  noreking
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 10:34   Citovat  

asi bych to uz neresil a kazdy kdo chce si da jake chce folie on se pak bude zodpovidat STk a policii ...

a kdyz uz se bavime o tom Atestu na ruzny veci kolem auta ...kdyby policie odstavila kazde auto ktere nema Atest na folie nebo ma jine narazniky, svetla, kola nezapsane v TP atd.. tak by bylo asi v CR prislo o auto 80% mladych ridicu ...

s stou STK je to asi vsude jinde... podle nalady mechanika Mr. Green
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 10:52   Citovat  

No vzledem k Schengenu odpadl ještě jeden problém - Němci některé tunery (co jeli třeba na sraz) s tmavými skly do Německa nepouštěli... Jak to bude,když zastaví auto v Německu, nevím...

Ještě k té firmě - jízdou autem, které není způsobilé k provozu, pácháte přestupek vy, ne ta firma... Ta ani přestupek spáchat nemůže, přestupku se může dopustit jen fyzická osoba... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 13:34   Citovat  

Hellborn napsal:
No vzledem k Schengenu odpadl ještě jeden problém - Němci některé tunery (co jeli třeba na sraz) s tmavými skly do Německa nepouštěli... Jak to bude,když zastaví auto v Německu, nevím...

Teď je to snad ještě horší,dřív tě okoukli jen na čáře,ale v současnosti je na každém druhém dalničním odpočívadle pol.hlídka a prolustrujou tě.Ale přijde mi,že jdou jen po dokladech a věcech v autě,auto samotný moc neřešej Tak to valím bulvy Kdysi jsem viděl německej pořad,kde policie kontrolovala vytuněná auta..Změřili si kola,jestli nevyčuhujou moc ven,nacpali nějakou sondu do fuku(nejspíš měřili db),pak dávali slušný pokuty..Ale zase třeba jel Polák na sraz,vepředu tmu na sklech a toho nechali jet s tím,že jim musel slíbit,že bude mít okýnka v předu stažená po celou dobu jízdy Německem a to i za deště HaHaaa Prostě asi záleží všude na koho narazíš přátele
   Návrat  
kamol je teď offline  kamol
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 14:19   Citovat  

otevres okna a nevi jestli tam mas folie pořádnej výtlem
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 15:39   Citovat  

Hellborn napsal:
Ještě k té firmě - jízdou autem, které není způsobilé k provozu, pácháte přestupek vy, ne ta firma... Ta ani přestupek spáchat nemůže, přestupku se může dopustit jen fyzická osoba... Úsměv

Koupim auto, necham na nej udělat folie, atestovane folie.
Jsem uplny blb a nepoznam propustnost 70%, dostal jsem dostal kartu o atest taky.
Tak???
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 15:51   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Koupim auto, necham na nej udělat folie, atestovane folie.
Jsem uplny blb a nepoznam propustnost 70%, dostal jsem dostal kartu o atest taky.
Tak???

Tak si škodu vymáhej po firmě... Úsměv

1) Přestupku se dopustí ten, kdo v provozu na pozemních komunikacích

a) řídí vozidlo,

3. které je technicky nezpůsobilé k provozu na pozemních komunikacích 3d) tak závažným způsobem, že bezprostředně ohrožuje ostatní účastníky provozu na pozemních komunikacích.

Posouzení, jestli tmavé folie ohrožují ostatní účastníky (takže i neosvětlené chodce, které můžeš díky foliím snáz přehlédnout..), bude záležet na policajtovi nebo pak úředníkovi.

Folie s propustností nižší než 70% by na předním bočním neměly dostat atest. Pokud ho dostanou, tak je to chyba fitmy, ale přestupku se dopouštíš Ty.

Pouze můj názor, můžu se plést...
   Návrat  
ReNo je teď offline  ReNo
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 16:59   Citovat  

Hellborn napsal:

Folie s propustností nižší než 70% by na předním bočním neměly dostat atest. Pokud ho dostanou, tak je to chyba fitmy, ale přestupku se dopouštíš Ty.

Ano, prestupku se dopoustis ty, a zaroven dana firma muze prijit o atestaci. Tudiz zadnej profik nechce dat mensi propustnost a pritom vystavit certifikat Úsměv
Mam udelane pokoveni autoskel, 70% pruhlednost, v noci fesacky cerne, pres den take zajimave, co je ale dulezite, pri pokoveni vidis zevnitr jeste lepe nez pri klasickem sklu ... nacez pote s pruhlednosti folie se to neda srovnavat.

Tudiz jestli nekdo chce kvalitnejsi folie, co nestoji par korun, doporucuju mu spise pokoveni
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 17:12   Citovat  

ReNo napsal:
Ano, prestupku se dopoustis ty, a zaroven dana firma muze prijit o atestaci. Tudiz zadnej profik nechce dat mensi propustnost a pritom vystavit certifikat Úsměv
Mam udelane pokoveni autoskel, 70% pruhlednost, v noci fesacky cerne, pres den take zajimave, co je ale dulezite, pri pokoveni vidis zevnitr jeste lepe nez pri klasickem sklu ... nacez pote s pruhlednosti folie se to neda srovnavat.

Správně! Pokovení je lepší, trvalejší a v případě nutnosti jde dát dolů )pokud si pamatuju,tak snad ředidlem nebo tech. benzínem),ale je to větší práce než u folií... Úsměv
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 17:14   Citovat  

ReNo napsal:

Tudiz jestli nekdo chce kvalitnejsi folie, co nestoji par korun, doporucuju mu spise pokoveni

Tak povidej, kolik vyjde pokoveni?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 17:18   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Tak povidej, kolik vyjde pokoveni?

Na 3D Cívu asi 5tis... Nepamatuju si přesně...
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 17:52   Citovat  

Zajímal jsem se o tohle ,5-7let záruka,atest na celou Eu a na p5g by to vyšlo na cca 55OO kouř
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 18:33   Citovat  

spoon napsal:
Zajímal jsem se o tohle ,5-7let záruka,atest na celou Eu a na p5g by to vyšlo na cca 55OO kouř

Folie jsou na dve veci .. zaruka je, ale ne na "poruchy zpusobene uzivatelem", staci neco nakladat a mas rejhu, o nejakem divokem sexu ani nemluve. Tudiz pro Tebe zcela neprakticke šuk

Jinac p5g me stala nejakych 7 000,- v roce 2006 . OK

tuto mi to delali a vypada to, ze je to dnes levnejsi Úsměv

[web:eb690a96ef]http://www.tonovani-autoskel.cz/[/web:eb690a96ef]
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 18:38   Citovat  

ReNo napsal:
Folie jsou na dve veci .. zaruka je, ale ne na "poruchy zpusobene uzivatelem", staci neco nakladat a mas rejhu, o nejakem divokem sexu ani nemluve. Tudiz pro Tebe zcela neprakticke šuk

Jinac p5g me stala nejakych 7 000,- v roce 2006 . OK

Tohle je ale nějakej film,co se stříkne na okna,ne folie Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 18:48   Citovat  

spoon napsal:
Tohle je ale nějakej film,co se stříkne na okna,ne folie Hihi

Joo takkk, tak sorry, vyskocila tam na me reklama sunftek autofolie Úsměv
Jinac pokoveni ma super vlastnost, a to ... ze se odrazi jak zrcadloooo, coz prave v noci vyapda famozne, viz me fotky v moje honda Hihi
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 19:21   Citovat  

ReNo napsal:
Joo takkk, tak sorry, vyskocila tam na me reklama sunftek autofolie Úsměv
Jinac pokoveni ma super vlastnost, a to ... ze se odrazi jak zrcadloooo, coz prave v noci vyapda famozne, viz me fotky v moje honda Hihi

pri tom pokoveni tam jde tak videt do auta jo?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 21:21  Naposledy upravil ReNo dne 20.2.2008 , 21:25, celkově upraveno 1 krát. Citovat  

kamol napsal:
pri tom pokoveni tam jde tak videt do auta jo?

A co bys cekal od zatmaveni 30%? pořádnej výtlem
Kdyz si prectes vse tak zjistis, ze mam zatmaveni na vsech sklech jen 30%, neboli dle zakona. Proste nemam rad ruznobarevne skla na jednom aute, i kdyz chapu prakticnost u "prevozovych vozu" Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 21:24   Citovat  

ReNo napsal:
A co bys cekal od zatmaveni 30%? pořádnej výtlem
Kdyz si prectes vse tak zjistis, ze mam zatmaveni na vsech sklech jen 30%, neboli dle zakona. Proste nemam rad jinou barvu na sklech na aute, i kdyz chapu prakticnost u "prevozovych vozu" Úsměv

nemuze byt vice jak 30%? na predek chapu ale zadek muze byt vice ne?
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 21:27   Citovat  

kamol napsal:

jiste ze muze, ale jak jsem ti napsal, nemam to rad, kdyz jsou na zadku tmava skla a na predku ne ... proto jsem chtel 30% na vsechny skla Úsměv
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 21:28   Citovat  

ReNo napsal:
jiste ze muze, ale jak jsem ti napsal, nemam to rad, kdyz jsou na zadku tmava skla a na predku ne ... proto jsem chtel 30% na vsechny skla Úsměv

no to se mi taky nelibi kdyz je predek svetlejsi nez zadek kdyz uz tak stejne vsechno.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 21:29   Citovat  

kamol napsal:

Jasne že muze sak píše ze nema rad ruznorodost odstínu ne? Tak kdyz ma 30% vpřeudu tak si je da i dozadu, Kamol čtu čoveče. :chichi:
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 22:31   Citovat  

Aqwertzz napsal:
Jasne že muze sak píše ze nema rad ruznorodost odstínu ne? Tak kdyz ma 30% vpřeudu tak si je da i dozadu, Kamol čtu čoveče. :chichi:

vsak jo ja to chapu.ja sem jenom pak reagoval ze se mi taky nelibi predek jiny a zadek.zas nejsem tak tupy a umim cist
   Návrat  
5 háček
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 23:20   Citovat  

ReNo napsal:

Jo, pak to vypadá jak dodávka... Úsměv
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 20.2.2008 , 23:28   Citovat  

u kombajnů se to dělá,že na každý okno se dá jiná propustnost(nejmenší vepředu,nejtmavší jsou vrata),pak to vypadá dobře a řidič díky tomu nejde moc vidět Mrk
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Folie s atestem
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina