Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Nehoda civicu v žatci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Strana 2 z 2
myst je teď offline  myst
4 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 13:54   Citovat  

Aqwertzz napsal:
90 léta no ..... NCAP bylo v plenkách ......

samozrejmne, práve kvuli tomu se mi nechce uz jit do civica znovu, ikdyz je to tak nadherne auto. Smutný[/quote]

Jasny kup si crx Úsměv ne vazne, Ja se dva dny zpátky vracela vecer z mostu domu a desne pršelo. Ja na svých 215 gumach jsem byla jak na ledu. A tehdy mi to došlo. Jednu chvili Jedes, pohoda a během sekundy muze byt po tobe Smutný a je jedno v jakým autě náhoda je blbec. Je to jako potravni řetězec. Volvo vs. Civic - volvo vyhraje... Tir vs. Volvo - tir vyhraje
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:54   Citovat  

drone napsal:
zajmalo by me kdybych jel v mem volvu V70 tom novem jak by dopadnul typek v civicu a jak ja.... myslim ze bych projel skrz nej a zabil i ty lidi vzadu...
Zajímalo by mě kdybych jel v tanku jak by dopadlo tvoje nové Volvo V70.Trochu divný srovnání.Už jsem taky viděl to tvé nové Volvo po srážce s kamiónem ve 160km/h.Bylo otevřené jak konzerva až k zadním sloupkum.
   Návrat  
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:56   Citovat  

Mne stejne hlava nebere,jak tam ta zenska jela,kdyz mela s sebou rodinu - nerikam,ze kdyz vezu tu svoji,tak jedu podle predpisu,ale stejne se pak (nebo s kymkoliv jinym vedle sebe) chovam umirneneji;kdyz jedu sam,jezdim sice bezpecne,ale rychleji.
Jestli ji do toho treba manzilek nekecal...
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:56   Citovat  

Kmóďa napsal:
drone napsal:
zajmalo by me kdybych jel v mem volvu V70 tom novem jak by dopadnul typek v civicu a jak ja.... myslim ze bych projel skrz nej a zabil i ty lidi vzadu...
Zajímalo by mě kdybych jel v tanku jak by dopadlo tvoje nové Volvo V70.Trochu divný srovnání.Už jsem taky viděl to tvé nové Volvo po srážce s kamiónem ve 160km/h.Bylo otevřené jak konzerva až k zadním sloupkum.

no jako nevim co ted resis ty normalne jezdis v tanku? aha to sem nevedel... budu si na tebe davat pozor :DDDDDD LOL LOL LOL pan tanker
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:58   Citovat  

Wayne napsal:
Mne stejne hlava nebere,jak tam ta zenska jela,kdyz mela s sebou rodinu - nerikam,ze kdyz vezu tu svoji,tak jedu podle predpisu,ale stejne se pak (nebo s kymkoliv jinym vedle sebe) chovam umirneneji;kdyz jedu sam,jezdim sice bezpecne,ale rychleji.
Jestli ji do toho treba manzilek nekecal...

jak sem tu zpravu pochytil ja, tak ta zenska byla v tom druhym aute a nehodu zavinila honda, kdyz vjela do protismeru. Takze zenska jela normalne.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 14:59   Citovat  

Kmóďa napsal:

Ale no taaak,nespickuj,je potreba srovnavat hrusky s hruskama...Prece se na okreskach nebude honit s tirakem Cool (i kdyz,na neco jsem si vzpomnel...)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:04   Citovat  

Bitkar napsal:
jak sem tu zpravu pochytil ja, tak ta zenska byla v tom druhym aute a nehodu zavinila honda, kdyz vjela do protismeru. Takze zenska jela normalne.

Kdyby ti jantari to aspon umeli napsat - ja vychazel z toho,ze nabouralo auto se 4 lidma.Sam jsem si rikal,ze bych cekal vinu na strane ridice spis jak ridicky.Pokud to rikali na Nove,tak to video jsem zrovna nezkoukl.
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:08   Citovat  

Uz jsem to videl - tady je aspon videt,co mame za novinare,naprosto nedokazou popsat situaci.Z clanku jsem to videl jako 4clenna rodina v Honde x ridic ve druhym aute.
Bohuzel,musim konstatovat,ze aspon je o dalsiho blba na silnici min.Akorat nemusel skoncit zrovna tam,kde to udelal,a ublizit tak jinym.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:10   Citovat  

Wayne napsal:
Uz jsem to videl - tady je aspon videt,co mame za novinare,naprosto nedokazou popsat situaci.Z clanku jsem to videl jako 4clenna rodina v Honde x ridic ve druhym aute.
Bohuzel,musim konstatovat,ze aspon je o dalsiho blba na silnici min.Akorat nemusel skoncit zrovna tam,kde to udelal,a ublizit tak jinym.

Prave kvuli blbeckovi umreli lidi....
   Návrat  
sopta je teď offline  sopta
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:12   Citovat  

Aqwertzz napsal:
javal napsal:
CRXMANN napsal:
Aqwertzz napsal:
happy napsal:
njn ta krizovatka je fakt hnusna a nechapu, proc kdyz se vsude delaji kruhace tam kruhac neni. i kdyz tady to podle mne neni prehlednuti z boku prijizdejiciho auta ale celni naraz na ridic/ridic ... ktery je u kazdyho auta krom narazu do boku ten nejhorsi. takze kesy pojizdna rakev a blabla si nechte .. takovyto naraz spatne snazi kazdy kchar a kdyz vezmu jak rychle se tam jezdi (100-120 zcela bezne) tak na to jaka pecka to asi byla dopadli jeste docela slusne ... kdyz nekdo prezil.

Tak pojizdna rakev to beze sporu je, boural jsem ted s ni take v rychlosti 35km/h jiste jsi videl jak dopadl civic. A pri rozebrani celeho auta jsem se mnohokrat divil co je to za fuserinu. A z jak tlusteho plechu je to udelane a jak jsou hlavni nosniky pouze pribodovane paru body a mohl bych mluvit dal a dal. Urcite jsou i horsi auta ale ...

...pojízdná rakev - zkuste srovnat jak by třeba dopadl takový favorit ze stejnýho roku...myslím, že civic proti tomu celkem bezpečný autí..

To si myslim ze vyjde na stejno, pokud bude fafen zdravy Úsměv

No tak to jsi hoodně naivní! Civic 5g vs. Favorit by dopadlo asi tak stejně jako Civic 5g vs. Civic 8g Chápeš!
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:19   Citovat  

drone napsal:

Kdyz to vezmes logicky,tak lidi umiraji jen kvuli blbeckum,akorat ne vzdy jsou videt v zrcadle Smutný .
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:24   Citovat  

Wayne napsal:
drone napsal:

Kdyz to vezmes logicky,tak lidi umiraji jen kvuli blbeckum,akorat ne vzdy jsou videt v zrcadle Smutný .

Tjn...
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:38   Citovat  

javal napsal:
CRXMANN napsal:
Aqwertzz napsal:
happy napsal:
njn ta krizovatka je fakt hnusna a nechapu, proc kdyz se vsude delaji kruhace tam kruhac neni. i kdyz tady to podle mne neni prehlednuti z boku prijizdejiciho auta ale celni naraz na ridic/ridic ... ktery je u kazdyho auta krom narazu do boku ten nejhorsi. takze kesy pojizdna rakev a blabla si nechte .. takovyto naraz spatne snazi kazdy kchar a kdyz vezmu jak rychle se tam jezdi (100-120 zcela bezne) tak na to jaka pecka to asi byla dopadli jeste docela slusne ... kdyz nekdo prezil.

Tak pojizdna rakev to beze sporu je, boural jsem ted s ni take v rychlosti 35km/h jiste jsi videl jak dopadl civic. A pri rozebrani celeho auta jsem se mnohokrat divil co je to za fuserinu. A z jak tlusteho plechu je to udelane a jak jsou hlavni nosniky pouze pribodovane paru body a mohl bych mluvit dal a dal. Urcite jsou i horsi auta ale ...

...pojízdná rakev - zkuste srovnat jak by třeba dopadl takový favorit ze stejnýho roku...myslím, že civic proti tomu celkem bezpečný autí..

Promin ale tohle je strasne hloupej argument. Ve svy dobe to takhle brat slo, ale vezmi si, co jezdi na silnici za auta dneska a res co se stane, az trefis to (nebo az nekdo trefi tebe)... Nejvetsi pruser jsou ty SUV, pseudosuv, allroudy, crossroady a podobny blbosti, co jsou vejs a vsechno srotujou pod sebe
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:42   Citovat  

Kmóďa napsal:
drone napsal:

No sance ze se celne stretnu s tankem je dost mala a i celni stret zpusobenej kamionem je hodne velka vyjimka. Zato asi v kazdy jiny situaci dopadne to volvo vyrazne lip... Holt proste v tyhle dobe honda bezpecnost moc neresila. I kdyz to temer nikdo. Kdyz se podivam jak je na tom s bezpecnosti dneska treba mala blba fabie. Ale zas je diky tomu tezka jak blazen... Holt neco za neco
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:44   Citovat  

kamarad jel po magistrale s volvem v70 a nevsiml si ze vedle nej jede kamion a narval to pod nej a vsichni z toho vylezli zivi. neni to celni stred ale i tak... volvo totalka...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:44   Citovat  

CRXMANN napsal:
javal napsal:
No myslím, že tohle jsou rychlosti při kterých se umírá běžně v jakémkoliv autě...jde jenom o to ve kterém je ta šance na přežití větší..je jasné, že větší, těžsí a pevnější auto má určitou výhodu (nejlepší je tank Mrk )..ale nevím jestli jenom samotný náraz a následné přetížení nepocuchá vnitřnosti natolik, že je jedno v jakém autě zrovna člověk sedí Smutný

Každopádně až budou všichni jezdit "spořádaně" a nebudou blbnout na normálních silnicích (nejde ani tak o rychlost jako o agresivitu řidiče), tak těchto zpráv snad ubyde..

neubyde...... tuatam to někomu uklouzne, tuatam někdo usne......... pokaždé když se vrátím domu vcelku říkám si měl jsem to ale štěstí ............a ted vážně....od doby jednoho pekelně hnusnýho zéžitku se bojím jezdit i s Méďou ......

Kdyz vidim kolik jezdi vysokejch aut tamkde bydlim, tak si taky rikam, ze to jednou skonci tak, ze kdo bude chtit byt v bezpeci bude muset nahoru. I ten projekt na srovnani narazovych zon (pri celnim narazu) u vsech aut sel nejak do ztracena. I kdyz napad to byl dobry
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:45   Citovat  

drone napsal:
kamarad jel po magistrale s volvem v70 a nevsiml si ze vedle nej jede kamion a narval to pod nej a vsichni z toho vylezli zivi. neni to celni stred ale i tak... volvo totalka...

Verim, ale tohle je uz spis otazka nahody. Jak jde o kamion nebo tramvaj tak...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:47   Citovat  

norsi napsal:
drone napsal:

Verim, ale tohle je uz spis otazka nahody. Jak jde o kamion nebo tramvaj tak...

jj mel stesti. dokonce se to stalo ten den co do me naboural postak a totalne mi znicil hondu...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:50   Citovat  

Jinak je sileny kolik nehod hond jsou za posledni dobu videl. A vetsina z nich zpusobena krajne praseci jizdou... Se pak nedivim, jak lidi vnimaji majitele mensich strasich hond. Docela jsou koukal, kdyz z jednoho vyzkumu, co sme delali pro jednu leasingovku kvuli reklame vyplynulo, ze lidi berou majitele napr. starsich civicu jako "mlady nezodpovedny idioty, co si koupej auto za za par kc a jezdej s nim pak jak blazni". Zajimavy je, ze podobny vysli i majitele starsich BMW, ale tim to tak nejak koncilo. Treba u starych Golfu maj lidi pocit, ze delaj bordel, ale nejsou nebezpecny.... Ne ze by to melo nejaky vyznam, ale obcas je zajimavy vedet, jak lidi berou cloveka podle toho v cem sedi...
   Návrat  
Roverman je teď offline  Roverman
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:58   Citovat  

Jéje, to je zase hnus, fakt se mi chce zvracet, já nevim že všichni tak chvátaj a dělají blbosti. A nejhorší je že to vidím dennodenně na silnici, dnes třeba málem jsem zase viděl bouračku chybělo tak 1m a 1sekunda. Tak to valím bulvy Neříkám že nejezdím 120km/h ale jen pokud jedu sám tu cestu znám a je rovná a není takovej provoz, jinak svých 95 a oči na stopkách a to koukám i po letadlech kdyby náhodou nějaký spadlo z nebe.
   Návrat  
javal je teď offline  javal
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:07   Citovat  

norsi napsal:
javal napsal:
CRXMANN napsal:
Aqwertzz napsal:
happy napsal:

Promin ale tohle je strasne hloupej argument. Ve svy dobe to takhle brat slo, ale vezmi si, co jezdi na silnici za auta dneska a res co se stane, az trefis to (nebo az nekdo trefi tebe)... Nejvetsi pruser jsou ty SUV, pseudosuv, allroudy, crossroady a podobny blbosti, co jsou vejs a vsechno srotujou pod sebe

Ono jaksi nemá smysl srovnávat nová a starší auta zhlediska bezpečnosti...to by ti pak vyšlo, že pokud chceš zůstat naživu, tak prostě do auta nevlezeš pokud nebude max. 1-2 starý...

...jinak s tím, že se musí nahoru je to fakt..žena se synem jezdí v Pajeru - a je fakt, že celkově je to větší, pevnějšší, těžší auto...a hlavně budí respekt u ostatních řidičů..takže tolik neblbnou a nechají ti prostor...pak je jízda klidnější a máš zhora i větší přehled..
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 16:34   Citovat  

Roverman napsal:
Jéje, to je zase hnus, fakt se mi chce zvracet, já nevim že všichni tak chvátaj a dělají blbosti. A nejhorší je že to vidím dennodenně na silnici, dnes třeba málem jsem zase viděl bouračku chybělo tak 1m a 1sekunda. Tak to valím bulvy Neříkám že nejezdím 120km/h ale jen pokud jedu sám tu cestu znám a je rovná a není takovej provoz, jinak svých 95 a oči na stopkách a to koukám i po letadlech kdyby náhodou nějaký spadlo z nebe.

Já si jezdím svých 100 - 140,ale podle toho kde, za jaké situace apod.,ale nedělá mi problém (i když remcám svatoušek ) jet za někým 70, dokud nemám jisté předjetí. A hlavně dělám to,co dost řidičů asi ne - snažím se předvídat a řídit se "tátovo" pravidlem - Vždy jet tak,aby se vedle Tebe vešel náklaďák... Úsměv
   Návrat  
Dusak je teď offline  Dusak
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 20:19   Citovat  

?????!!!!!?????
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 20:23   Citovat  

javal napsal:
norsi napsal:
javal napsal:
CRXMANN napsal:
Aqwertzz napsal:
happy napsal:

Ono jaksi nemá smysl srovnávat nová a starší auta zhlediska bezpečnosti...to by ti pak vyšlo, že pokud chceš zůstat naživu, tak prostě do auta nevlezeš pokud nebude max. 1-2 starý...

...jinak s tím, že se musí nahoru je to fakt..žena se synem jezdí v Pajeru - a je fakt, že celkově je to větší, pevnějšší, těžší auto...a hlavně budí respekt u ostatních řidičů..takže tolik neblbnou a nechají ti prostor...pak je jízda klidnější a máš zhora i větší přehled..

Rok dva to byt nemusi - i treba takova Fabie z roku 2000 je mala a celkem bezpecna (je to priklad - podobnych aut, i starsich, je spousta). Ono to chce brat vuci tomu, co ted jeźdi na silnici a co me asi tak potka. Vzhledem ke svy dobe bylo bezpecny temer vsechno, ale pri srazce s o par let novejsim a treba ani ne o moc drazsim autem, muzou byt vysledky dost rozdilny... Ale jak rikam - zalezi na tom, co clovek preferuje, ty starsi a lehci auta jsou zase vyrazne zivejsi.
   Návrat  
Marfi je teď offline  Marfi
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 20:24   Citovat  

jj
   Návrat  
Kmóďa je teď offline  Kmóďa
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 20:41   Citovat  

S tím tankem to byla legrace.Jasně že s ním nejezdím Velmi šťastný Spíš jsem tím chtěl říct že srovnávat starý C5g s novým Volvem V70 jaksi nejde.Těch několik let a velikost auta musí být znát.Ale ten čelní střet s kamiónem zas nemusí být tak vzácný.
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:40   Citovat  

Wayne napsal:
Kmóďa napsal:

Ale no taaak,nespickuj,je potreba srovnavat hrusky s hruskama...Prece se na okreskach nebude honit s tirakem Cool (i kdyz,na neco jsem si vzpomnel...)

Kdyz kousek odemne staveli centrum chodov (ten obchodak), tak se mi celkem casto stalo, ze jsem jel na 50tce 70-80 a predjizdeli me nejaky "tatry" - prazdny i s bordelem ze stavby. Pripadne kdyz me z kopce z petrovic smerem na Opatov predjel nejakej dement s Liazkou (nebo tak necim), co mela plnou korbu a naves sterku... Kolik jel nevim a ani to vedet nechci...
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 9:42   Citovat  

Kmóďa napsal:
S tím tankem to byla legrace.Jasně že s ním nejezdím Velmi šťastný Spíš jsem tím chtěl říct že srovnávat starý C5g s novým Volvem V70 jaksi nejde.Těch několik let a velikost auta musí být znát.Ale ten čelní střet s kamiónem zas nemusí být tak vzácný.

To mas pravdu, ale kolikrat zpusobil celni stret s kamionem kamion? Vetsinou to je dany tim, ze nekdo predjizdi a nestihne to... Jedinou podobnou srazku, za kterou by nemoh osobak, mel jeden znamej, kdyz na nej vyjel ze zatacky v protismeru autobus , kterej ridil asi 100 letej dedecek, co uz ani poradne nevidel... Kamos sice prezil, ale ze tri dalsich lidi v aute byli dva mrtvy Smutný A to se to jeste policajti pokouseli hodit na nej, protoze pan autobusak co uz najel 100 let bez nehod, byl od nich z vesnice...
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Nehoda civicu v žatci
Fórum: Volná diskuze
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina