Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Strana 25 z 333
krtekm je teď offline  krtekm
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 20:23   Citovat  

Cus, borci mam celkem probelm. jak zjistit kterej drat je + a kterej - pro repraky? na origo repro to neni napsany a podle manualu barvy nesedej... mozna to bude tim ze to ja facelift. zrovna jsem tam nasolil MTXka ale draty tam jsou tak od oka. pochybuju ze bych se 4x trefil. jinak i bez tlumeni to hraje paradne. 66mm motazni hlouka a bez rezani do plechu Úsměv byla to fuska.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 20:40   Citovat  

krtekm napsal:
Cus, borci mam celkem probelm. jak zjistit kterej drat je + a kterej - pro repraky? na origo repro to neni napsany a podle manualu barvy nesedej... mozna to bude tim ze to ja facelift. zrovna jsem tam nasolil MTXka ale draty tam jsou tak od oka. pochybuju ze bych se 4x trefil. jinak i bez tlumeni to hraje paradne. 66mm motazni hlouka a bez rezani do plechu Úsměv byla to fuska.
ja se setkal s podobnym problemem u legenda a me barvy dratu sedeli pouze vzadu za radiem, tak sem to vzdy propipnul a bylo
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 20:56   Citovat  

nj. ale uz se stmivalo a vyndavat radio se me uz ale vubec nechtelo. ale asi to jinak nepujde. chjo...
   Návrat  
Střelec je teď offline  Střelec
3 háčka
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 16.1.2011 , 21:41   Citovat  

Robbie napsal:
tohle se mi stal kdyz jsem vyndal baterku na noc...pak to z niceho nic prestalo blikat a byla to nejaka pojistka ketra vubec nesouvisela se svetlama, byl to myslim Bose system kterej tam ani nemam:) Mrkni jestli nemas nejakou spalenou-podle me to bude timhle..pekne pojistku po pojistce...

Tak to druhej den zase z ničeho nic začalo fungovat Úsměv
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Basmek je teď offline  Basmek
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 13:45   Citovat  

Chlapi, nevíte náhodou, jak je to s ostřikovačema předních světel? Fungují normálně automaticky, když ostřikuju přední sklo nebo tam je nějaké zvlášť tlačítko? Mě to tak napadlo, protože jsem je nikdy neviděl fungovat na mém Accordu Úsměv A ještě jedna věc, nemáte náhodou někdo někde kryt, co je kolem řazení? je většinou v dřevěné imitaci nebo černý Úsměv právě bych potřeboval sehnat ten černý, na internetu jsem to nenašel, ale zase ani nevím, jak to mám napsat ve vyhledávači. Díky Honda
   Návrat  
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 14:05   Citovat  

Basmek napsal:
Chlapi, nevíte náhodou, jak je to s ostřikovačema předních světel? Fungují normálně automaticky, když ostřikuju přední sklo nebo tam je nějaké zvlášť tlačítko? Mě to tak napadlo, protože jsem je nikdy neviděl fungovat na mém Accordu Úsměv A ještě jedna věc, nemáte náhodou někdo někde kryt, co je kolem řazení? je většinou v dřevěné imitaci nebo černý Úsměv právě bych potřeboval sehnat ten černý, na internetu jsem to nenašel, ale zase ani nevím, jak to mám napsat ve vyhledávači. Díky Honda

Když ostřikuješ okno tak to chvilku podržíš a měli by se ostříknout i světla, žádné další tlačítko na to není Mrk a ten kryt asi z vrakáče....
   Návrat  
t-i-c-t-a-c je teď offline  t-i-c-t-a-c
1 háčko
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 14:55   Citovat  

Basmek napsal:

Pokud máš zapnuté světla, tak se ti při ostřiku čelního skla spustí automaticky i ostřikovače světel, při zhasnutých světlech pouze ostřikovač skla. Pokud chceš, tak ten rámeček kolem řadičky mám černý na prodej.
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 15:17   Citovat  

t-i-c-t-a-c napsal:
Pokud máš zapnuté světla, tak se ti při ostřiku čelního skla spustí automaticky i ostřikovače světel, při zhasnutých světlech pouze ostřikovač skla. Pokud chceš, tak ten rámeček kolem řadičky mám černý na prodej.

Tak tak. Tlačítko má 5G, pod loketkou Úsměv Ná ostřikovače světel jsem taky četl různé názory. Prý dochází k zakalování optiky, když stříkáš vodu na rozpálenej světlomet. Já je mám odpojený a nijak mi nechybí.
   Návrat  
Robbie je teď offline  Robbie
3 háčka
PříspěvekZaslal: 17.1.2011 , 15:54   Citovat  

Basmek napsal:

mam stribrny ten co se daval do sportu, chces?
   Návrat  
osiris je teď offline  osiris
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:13   Citovat  

mel by nekdo zajem o moje svody + catback SR*S racing ? vim ze mi vas spousta psalo kde a jak ho koupit... svody jsou omotany termopaskou thermotec je to dobrý
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:22   Citovat  

osiris napsal:
mel by nekdo zajem o moje svody + catback SR*S racing ? vim ze mi vas spousta psalo kde a jak ho koupit... svody jsou omotany termopaskou thermotec je to dobrý
¨

ty svody za kolik?
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 0:36   Citovat  

Robbie napsal:
¨

ty svody za kolik?

radsi bych dohromady dejme tomu za 8-9tis Úsměv zvlast dejme treba 4 + 5 Úsměv

+ tu mam 18" s pneu 225/40
zahradku na strechu
a audio Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 13:37   Citovat  

osiris napsal:
radsi bych dohromady dejme tomu za 8-9tis Úsměv zvlast dejme treba 4 + 5 Úsměv

+ tu mam 18" s pneu 225/40
zahradku na strechu
a audio Úsměv

no jo jenze ty svody jsou na 2.0 nevim zda na tu 1.8 by to sedlo...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 20.1.2011 , 14:41   Citovat  

Robbie napsal:
no jo jenze ty svody jsou na 2.0 nevim zda na tu 1.8 by to sedlo...

bude to sedet, vsude prodavaj 2 typy -> 4 cylinder a 4cylinder 2,2 type-R Úsměv takze ta 1,8 a 2,0 by meli bejt stejny a dokonce jsem videl prodavat i 1,6 :-O akorat typero je jiny, ale je to jiny jedine tim ze normal accord ma uchyt na tlumic jen na jedny strane Úsměv + teda svody na H a F jsou samozrejme jiny protoze je to uplne jinej blok Úsměv
   Návrat  
Chumo je teď offline  Chumo
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 11:10   Citovat  

Osiris asi Ta sklamem, zvody z 1,8 sa na 2liter nehodia, su ine...

Mam 2,0i a kupil som buranu 1,8 na diely... Na motor par veci pasuje, ale zial velmi malo, zvody konkretne nepasuju...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 19:16   Citovat  

Chumo napsal:
Osiris asi Ta sklamem, zvody z 1,8 sa na 2liter nehodia, su ine...

Mam 2,0i a kupil som buranu 1,8 na diely... Na motor par veci pasuje, ale zial velmi malo, zvody konkretne nepasuju...

Z jakeho duvodu? Tesneni maji stejne tak proc by to nepasovalo? Kdyz pasuje tesneni tak nevidim jediny duvod proc by to nemelo jit prohodit. Podle me maji naprosto totoznou hlavu.

Proc by treba supersprint prodaval pro oboje motory svody s identickym PN: 923301 BTW tyto svody jsem si vyhlidl ja. Robie mrkni na dle me skutecny narust vykonu na brzde. Necekej zazraky: klik

OK
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 19:20   Citovat  

krtekm napsal:
Z jakeho duvodu? Tesneni maji stejne tak proc by to nepasovalo? Kdyz pasuje tesneni tak nevidim jediny duvod proc by to nemelo jit prohodit. Podle me maji naprosto totoznou hlavu.

Proc by treba supersprint prodaval pro oboje motory svody s identickym PN: 923301 BTW tyto svody jsem si vyhlidl ja. Robie mrkni na dle me skutecny narust vykonu na brzde. Necekej zazraky: klik

OK

ty jo jako 3kone? A 10NM? HaHaaa
na to asi kaslu
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 19:37   Citovat  

Tak nadruhou stranu je to s origo trubkama. Jen vetsi kat a koncak je jinej. Pokud tam bude origo stredni tlumic tak to precijen bude asi trosicku priduseny nez by mohlo byt. Osiris prodava pokud se nepletu celej set. Treba tam bude nejakej narust. Kolik ale netusim... Podle me se spolecne s upravou klapky, saci komory a kanalu + slicovani dosatnes tak na parametry 2,0 HaHaaa Engineering v Honda asi nebude uplne hloupy.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 20:23   Citovat  

jj je jsou to svody + cely vedeni ... narust vykonu fakt netusim Velmi šťastný ale kazdopadne to jde lip od spodu, kamos ma taky a6g se stejnym motorem a kdyz se projedu u nej tak se to ve spodnich otackach "dusi" u me to "jede" + samozrejme zvuk Úsměv ted jezdim se silencerem, v lete sem jezdil bez nej, zalezi na nalade Úsměv proste je ten vyfuik pruchodnejsi tak ten motor lip dejcha Velmi šťastný
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 21:41   Citovat  

Pretoze mi ich jeden dobrak vratil, ze mu tam tvarom nesadnu a uz na pohlad su ine, dosadanie na hlavu maju mozno rovnake, ale iny je tvar aj ten kryt a iny je aj pletenec...

edit...
Pozrel som si to v EPC... Tie zvody su uplne ine... 1,8cka ma ohybane z trubiek, 2,0i ma liatinove... Tesnenie podla EPC je na oboch rovnake...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 22:00   Citovat  

Chumo napsal:
Pretoze mi ich jeden dobrak vratil, ze mu tam tvarom nesadnu a uz na pohlad su ine, dosadanie na hlavu maju mozno rovnake, ale iny je tvar aj ten kryt a iny je aj pletenec...

edit...
Pozrel som si to v EPC... Tie zvody su uplne ine... 1,8cka ma ohybane z trubiek, 2,0i ma liatinove... Tesnenie podla EPC je na oboch rovnake...

ohybany trubky -> zelezo ? , litina a ja tamm mam nerez:) material je prece jedno jakej je, jde o to aby pasoval ne ? jak uz jsem spal, nemam problem je zapujcit a by to nekdo zkusil Úsměv

ten muj vyfuk nikdo nechce ? furt se vsichni ptate kde a jak jsem ho koupil Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 22:26   Citovat  

Dulezite je, jaka je priruba!!! Proto jsou zamenitelne. To ze ma jinak lambda sondy, jinou delku vlnovce atp je vedlejsi. Proste tam pasujou a tecka. Mozna se budou muset udelat nejake upravy ale ne na svodech ale na trubce za katem napriklad. I tak si ale myslim ze tam pujdou bez toho. Ten kdo to vratil byl podle me jouda... Ja jsme mel treba na 2,0 preludce 4G svody z 2,3accorda 5G a bez problemu. Byl jiny vlnovec, tak jsem musel upravit prave tu trubku za katem.
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 22:54   Citovat  

krtekm napsal:
Dulezite je, jaka je priruba!!! Proto jsou zamenitelne. To ze ma jinak lambda sondy, jinou delku vlnovce atp je vedlejsi. Proste tam pasujou a tecka. Mozna se budou muset udelat nejake upravy ale ne na svodech ale na trubce za katem napriklad. I tak si ale myslim ze tam pujdou bez toho. Ten kdo to vratil byl podle me jouda... Ja jsme mel treba na 2,0 preludce 4G svody z 2,3accorda 5G a bez problemu. Byl jiny vlnovec, tak jsem musel upravit prave tu trubku za katem.

vzhledem k tomu ze se vetsinou kupujou svody + catback tak se nic upravovat nemusi protoze to na sebe navazuje a psuje...
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 27.1.2011 , 23:03   Citovat  

OK
   Návrat  
1 háčko
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 13:50   Citovat  

Nuz niekto to chce proste len vymenit a hotovo... Nechce sa mu zvarat upravovat rury za katom pred katom ani kupovat ine vlnovce respektive umiestnovat lambdu tam kde ma byt... Potrebuje to proste vymenit... Prave preto som dane zvody od dotycneho v pohode zobral spat a vratil mu peniaze... Ja som presne taky isty typ, ja by som urcite tiez nic nerezal ani nezvaral a urcite nevymyslal, kde umiestnit lambdu, ked ju raz skuseni konstrukteri, ktori do toho vidia urcite lepsie ako ktorykolvek tuzer, umiestnili tam kde umiestnili a zvolili miesto ohybania trubiek odliatok z liatiny... Tym nechcem nijak znevazit, tvoje odborne znalosti ani nejak podcenit tvoje zrucne rezacie ani zvaracie zrucnosti... Ale je vela ludi co to robit proste nebudu ani za cenu usetrenia par eur ani za cenu zvysenia vykonu o 1,78kW...

A nekamenujte ma... Berte to ako moj nazor s ktorym nemusite suhlasit... papa
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 15:01   Citovat  

Sak v poradku... Nekdo na to nema prostory, nekomu zase chybi zkusenosti, nekdo je liny, jinej zase chce mit vse original atp. Treba prave u bejvale P4G mi svody praskly. Proc tam nedat kostrukce lepsi nez tam byly a to vse za stejnou cenu + troska prace ktera me bavi a kterou ziskam zase nejake zkusenosti navic. O nemalem zlepseni minimalne krouticiho momentu nemluvim. To nebyl ten hlavni duvod. Uhlu pohledu je spoustu...
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 30.1.2011 , 21:46   Citovat  

Chumo napsal:
Nuz niekto to chce proste len vymenit a hotovo... Nechce sa mu zvarat upravovat rury za katom pred katom ani kupovat ine vlnovce respektive umiestnovat lambdu tam kde ma byt... Potrebuje to proste vymenit... Prave preto som dane zvody od dotycneho v pohode zobral spat a vratil mu peniaze... Ja som presne taky isty typ, ja by som urcite tiez nic nerezal ani nezvaral a urcite nevymyslal, kde umiestnit lambdu, ked ju raz skuseni konstrukteri, ktori do toho vidia urcite lepsie ako ktorykolvek tuzer, umiestnili tam kde umiestnili a zvolili miesto ohybania trubiek odliatok z liatiny... Tym nechcem nijak znevazit, tvoje odborne znalosti ani nejak podcenit tvoje zrucne rezacie ani zvaracie zrucnosti... Ale je vela ludi co to robit proste nebudu ani za cenu usetrenia par eur ani za cenu zvysenia vykonu o 1,78kW...

A nekamenujte ma... Berte to ako moj nazor s ktorym nemusite suhlasit... papa

ty litionovy, zelezny atd se u origo svoudu se taky pouzivaj kvuli cene Úsměv nerez ocel je precijen drazsi Úsměv
   Návrat  
3 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 15:12   Citovat  

Můžete sem někdo hodit fotku, kde se na světlometu nastavuje výška světel? Našel jsem jenom šroub pro doprava/doleva, ale tam, kde je popisek up/down jsem žádnej šroub nenašel Smutný
   Návrat  
Skylinee je teď offline  Skylinee
2 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 18:34   Citovat  

Střelec napsal:
Můžete sem někdo hodit fotku, kde se na světlometu nastavuje výška světel? Našel jsem jenom šroub pro doprava/doleva, ale tam, kde je popisek up/down jsem žádnej šroub nenašel Smutný

Ten vpravo je nahoře( doleva, doprava) a ten v levo je jakoby dole...určitě to musíš vidět když se tam koukáš Úsměv

3931382-predni-svetla-honda-accord-1.jpg

Zobrazení obrázku v plné velikosti.
3931382-predni-svetla-honda-accord-1.jpg, 670 kB
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 8.2.2011 , 19:30   Citovat  

vyfuk porad nikdo nechce ? ... nemel by nekdo levy predni svetlo navic ? stacilo by i jen plexi Úsměv
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Vše o Accord 6G
Fórum: Pokec o autech
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 24, 25, 26 ... 331, 332, 333  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina