Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Jako poznat vystreleny airbag, civic 6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Strana 1 z 1
Petr_J je teď offline  Petr_J
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 23:29   Citovat  

Zdravim panove,

jak poznat vystreleny bag na civicu 6g? kontrolka mi zhasne samostatne jako posledni cca 5 vterin po otoceni klicku do druhe pozice ale kryt na volantu se da mirne promacknou, coz jak jsem cetl je znamenim toho ze tam bag neni. Kdyz uz, nemel by tu nedko z vas bagy na prodej?

Diky moc
   Pomohl ti příspěvěk? Návrat  

Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
Členství: Žádné
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 23:33   Citovat  

Airbagy mám, i zkontrolované,jestli jsou funkční a volant na prostředku taky mírně promáčknu, i na prostředku u spolujezdce... Stejně to šlo na 1.5 a švárovi na angličáku 1.4...

Pokud máš pochybnosti,tak si zajeď do servisu na kontrolu airbagů.

Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
hopit je teď offline  hopit
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 23:34   Citovat  

promáčnout se nedá záslepka , originál ano Velmi šťastný

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 2.12.2010 , 23:38   Citovat  

a nebo si to nech v servisu napichnout na diagnostiku vetsinou kdyz sou vystreleny bagy tak jen vyndaj zarovicku na bagy

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 8:42   Citovat  

marty89ul napsal:
a nebo si to nech v servisu napichnout na diagnostiku vetsinou kdyz sou vystreleny bagy tak jen vyndaj zarovicku na bagy

Petr_J napsal:
Zdravim panove,

jak poznat vystreleny bag na civicu 6g? kontrolka mi zhasne samostatne jako posledni cca 5 vterin po otoceni klicku do druhe pozice ale kryt na volantu se da mirne promacknou, coz jak jsem cetl je znamenim toho ze tam bag neni. Kdyz uz, nemel by tu nedko z vas bagy na prodej?

Diky moc

Mrk

lukes je teď offline  lukes
2 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 10:45   Citovat  

Ono to může být taky jen napojené na kontrolku ABS...

5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 10:48   Citovat  

lukes napsal:
Ono to může být taky jen napojené na kontrolku ABS...

A kontrolka ABS zhasíná na dvakrát?

marty89ul je teď offline  marty89ul
4 háčka
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 10:51   Citovat  

kazdopadne si to nech v odbornem servisu zjistit je to dobrý bude to nejsnazsi a asi nejlepsi varianta

PAKO je teď offline  PAKO
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 3.12.2010 , 16:04   Citovat  

na konektor přivedeš 12v napětí a tí odpálíš patronu která byk nafoukne....mno a tak poznáš jestli tam ještě je...tedy byl Je to tam.

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 20:39   Citovat  

No kdys se kupoval civic v AAA tak svitila kontrolka srs, jenze podle prodejce v AAA mel byt pod sedackou ridice vypinac, kterym se airbagy aktivuji, ze jsou jen vypnuté, tak se to vzalo, jenze pak se jelo do neorigo servisu a tam nam rekli ze auto je po bouracce a zmackli na airbag a ten se uplne propadl, tak nam rekli ze tam airbagy nejsou, ze to musi byt tvrdy, tak se to neresiolo, as sem auto koupil ja tak sem to chtel resit, koupil jsem komplet airbagy a jel do hondy, kde mi rekli ze airbagy tam jsou jen sou deaktivovane, ze je nekdo odpojoval, a ze prave jsou mekke, ze kdys je zaslpeka tak je tvrda jak sutr. Takze to ma byt meky a v AAA proste vzali bourany auto, to dali dokupy, dali novy airbagy a nevedeli jak to resetnout to mi hlava nebere

Maximus je teď offline  Maximus
3 háčka
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 22:44   Citovat  

Brnďa napsal:
No kdys se kupoval civic v AAA tak svitila kontrolka srs, jenze podle prodejce v AAA mel byt pod sedackou ridice vypinac, kterym se airbagy aktivuji, ze jsou jen vypnuté, tak se to vzalo, jenze pak se jelo do neorigo servisu a tam nam rekli ze auto je po bouracce a zmackli na airbag a ten se uplne propadl, tak nam rekli ze tam airbagy nejsou, ze to musi byt tvrdy, tak se to neresiolo, as sem auto koupil ja tak sem to chtel resit, koupil jsem komplet airbagy a jel do hondy, kde mi rekli ze airbagy tam jsou jen sou deaktivovane, ze je nekdo odpojoval, a ze prave jsou mekke, ze kdys je zaslpeka tak je tvrda jak sutr. Takze to ma byt meky a v AAA proste vzali bourany auto, to dali dokupy, dali novy airbagy a nevedeli jak to resetnout to mi hlava nebere

tak AAA kapitola sama o sobe ne ze bych mel zkusenost, nekoupil bych tam ani kolo,ale reference jsou na bodu mrazu, nicmene navic mi kdysi vypravel jeden zanamej co tam delal, ze tam je mozne i nemozne Velmi šťastný

bordel je teď offline  bordel
Partner H-C
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 23:18   Citovat  

Brnďa napsal:

V aaa neopravuji auta, tohle udelal nekdo nejakej servisak na vesnici, a kdyz to po oprave a nahozeni porad svitilo, tak to radsi prodali do aaa, protze jedine oni prebiraji veskerou odpovednout a auto ti vratit jako to muze udelat kdokoliv z ulice. Oni si to dobre zjistili ze tam jsou, ale kdyz to auto vykoupili napr. za 20tis, prodavali za 39900 tak se jim nevyplati brat odtahovku do hondy, kde za 1000kc provedou reset a bude to ok. AAA jsou dobry na vykup auto se skrytou vadou. Koupe tam je taky dobra, ale clovek si musi davat bacha a auto dukladne proverit, a nenechat se oklamat jejich prodejci. Mimo jine kdyby kazde auto bylo tak spatne, tak se takhle nerozrustaji...

Brnďa je teď offline  Brnďa
5 háček
0
PříspěvekZaslal: 4.12.2010 , 23:30   Citovat  

bordel napsal:
V aaa neopravuji auta, tohle udelal nekdo nejakej servisak na vesnici, a kdyz to po oprave a nahozeni porad svitilo, tak to radsi prodali do aaa, protze jedine oni prebiraji veskerou odpovednout a auto ti vratit jako to muze udelat kdokoliv z ulice. Oni si to dobre zjistili ze tam jsou, ale kdyz to auto vykoupili napr. za 20tis, prodavali za 39900 tak se jim nevyplati brat odtahovku do hondy, kde za 1000kc provedou reset a bude to ok. AAA jsou dobry na vykup auto se skrytou vadou. Koupe tam je taky dobra, ale clovek si musi davat bacha a auto dukladne proverit, a nenechat se oklamat jejich prodejci. Mimo jine kdyby kazde auto bylo tak spatne, tak se takhle nerozrustaji...
to je jasny ze ne kazdy bude spatny. Ale tak mas pravdu ze to nekdo mohl koupit za smesnej peniz, a prodat to do acek as zakryl vsechny ty vady, viz boreny na predek i zadek, lakovanej predek i zadek, stoceny o 370tisic km, ty airbagyatd Úsměv ale garance puvodu na to byla a puvod z cr taky, ackoliv v tp bylo psano ze zeme puvodu je nemecko

Obsah fóra Honda-club.cz   
Jako poznat vystreleny airbag, civic 6g
Fórum: Elektroinstalace
0
Pomohlo ti toto téma?   
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina