Rozšířené hledání} Informace o členství Kontaktní informace Seznam uživatelů Kalendář Spřátelené weby Honda-club.cz Přihlásit se k emailu
[2]
Linka Uživatelské skupiny Linka Galerie avatarů Linka Kdo je online Linka
Linka Jak se stát členem klubu Linka Stáhnout stanovy sdružení Linka Výhody pro členy klubu Linka
  Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondaball 2007 - !akce přesunuta na příští sezónu!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Strana 3 z 5

Jak dlouhý by měl závod být?
max. 200km
22%
 22%  [ 11 ]
max. 300km
18%
 18%  [ 9 ]
max. 400km
28%
 28%  [ 14 ]
max. 500km
30%
 30%  [ 15 ]
Hlasovalo : 49
Celkem hlasů : 49

hóky je teď offline  hóky
1 háčko
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 18:55   Citovat  

rooney napsal:
Teda to je vážně super nápad. Jen škoda že se stále nemůžu zůčastnit Bueee

Nesmutni třeba tě někdo veme sebou do auta a zúčasníš se aspoň takhle. :mrk:
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi  Odeslat soukromou zprávu
Wayne je teď offline  Wayne
Moderátor
Členství: Žádné
PříspěvekZaslal: 13.8.2007 , 21:48   Citovat  

hóky napsal:
rooney napsal:

Jisteze,muzes byt maskot.No a pokud bys zvladal navigovat,tak se o tebe poperou,nejsi prece zadny tloustik a cim mensi vaha,tim vetsi rychlost Úsměv
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 14:48   Citovat  

No ja jsem urcite pro, ale s jednou podminkou - aby se jelo po silnicich v rozumnym stavu. Coz nevim, jestli pujde dohromady s orientakem. S targou nekde na polni ceste moc neprojedu a kdyz uz projedu, tak si to rozhodne nebudu moc uzivat Smutný A i kdybych nekde sehnal garaz a poridil do ty doby Acco 1.g, tak rubat nekde veterana Smutný
   Návrat  
Bitkar je teď offline  Bitkar
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 14:51   Citovat  

nahodou jde sehnat slusnej povrch skrz mensi obce... obcas takovy silnice vidim.. jinak taky jsem nazoru jako norsi.
   Návrat  
   Zobrazit informace o autorovi Osobní garáž Odeslat soukromou zprávu
crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 14:55   Citovat  

norsi napsal:
No ja jsem urcite pro, ale s jednou podminkou - aby se jelo po silnicich v rozumnym stavu. Coz nevim, jestli pujde dohromady s orientakem. S targou nekde na polni ceste moc neprojedu a kdyz uz projedu, tak si to rozhodne nebudu moc uzivat Smutný A i kdybych nekde sehnal garaz a poridil do ty doby Acco 1.g, tak rubat nekde veterana Smutný

neboooj. Budu to najíždět já s Fíšou, takže si budeme pečlivě vybírat.
   Návrat  
drone je teď offline  drone
4 háčka
PříspěvekZaslal: 14.8.2007 , 15:29   Citovat  

Aby se nam do toho zavodu nepripojili policajti Úsměv
   Návrat  
norsi je teď offline  norsi
1 háčko
PříspěvekZaslal: 15.8.2007 , 18:23   Citovat  

drone napsal:
Aby se nam do toho zavodu nepripojili policajti Úsměv

Kdyz se bude jezdit v mezich slusnosti, tak to snad nehrozi. Ale zas na druhou stranu bych to neprehanel s dylkou orientaku - kdyz se to prezene a lidi se budou nudit, protoze nekde budou prejizdet 90km "jen tak", tak zacnou delat blbosti a buhvi v co se to zvrtne... Uz jsem takhle jeden orientak zazil (jedinej, kde jsem kdy byl a delal navigatora) a vysledek byl, ze se pulka lidi honila mezi sebou... A to rozhodne nebyl tak rozlehlej jako "start v cechach a kontroly na severni a jizni morave nebo v zapadnich cechach".
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 17.8.2007 , 15:50   Citovat  

hóky napsal:
rooney napsal:

Takhle jsem na to nekoukal dík =). Ale určitě nic se nevyrovná bejt ve svým
   Návrat  

Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:41   Citovat  

CRXMANN napsal:
CRXMANN napsal:
Hondaaaa, teda hojdaaaa. Šlo by o orienťák, takže by čas téměř nehrál roli. A navíc se pojede přes den, takže bude riziko změření rychlosti. Všichni co obvykle pořádají srazy mají účat povinnou aby si užili. Jinak původní nápad byl že půlka trasy by bylo někde na konci republiky, ale vše je o diskuzy vás závodníků. Jinak vyjde samo článek určo s měsíčním předstihem. Budou zakázané navigace apod. Tak já nevím.Házejte sem kolik jste ochotní na konci sezony utratit za benzín a asi dle toho bych to s Fíšou najel.

Takže přátelé prosím házejte sem kolik jste cca ochotni utratit za benzín.Počítám tak nádrž a půl?! Velmi šťastný

Já bych byl ochotnej utrátit tolik kolik bych měl =D
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:45   Citovat  

rooney napsal:
CRXMANN napsal:
CRXMANN napsal:
Hondaaaa, teda hojdaaaa. Šlo by o orienťák, takže by čas téměř nehrál roli. A navíc se pojede přes den, takže bude riziko změření rychlosti. Všichni co obvykle pořádají srazy mají účat povinnou aby si užili. Jinak původní nápad byl že půlka trasy by bylo někde na konci republiky, ale vše je o diskuzy vás závodníků. Jinak vyjde samo článek určo s měsíčním předstihem. Budou zakázané navigace apod. Tak já nevím.Házejte sem kolik jste ochotní na konci sezony utratit za benzín a asi dle toho bych to s Fíšou najel.

Takže přátelé prosím házejte sem kolik jste cca ochotni utratit za benzín.Počítám tak nádrž a půl?! Velmi šťastný

Hehhe Velky VOCI Úsměv Tak to koukám!
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:47   Citovat  

drone napsal:
rooney napsal:
CRXMANN napsal:
CRXMANN napsal:

Nevím jetsli mě znáš nebo ne =). Ale bohužel nebudu moct utratit ani korunu tady je odůvodnění Smutný tudy odkaz
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:50   Citovat  

rooney napsal:
drone napsal:
rooney napsal:
CRXMANN napsal:
CRXMANN napsal:

Nevím jetsli mě znáš nebo ne =). Ale bohužel nebudu moct utratit ani korunu tady je odůvodnění Smutný tudy odkaz

Asi jen od videni nevim to jiste. Skoda no Smutný Hondiska neni OK
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:52   Citovat  

drone: Však pohoda já jen jesti jako víš kolik mě je mno =/. Bohužel pořád žadná ne Bueee
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 9:57   Citovat  

rooney napsal:
drone: Však pohoda já jen jesti jako víš kolik mě je mno =/. Bohužel pořád žadná ne Bueee

No to nevim. Nevim to ale o hodne lidech Úsměv Vek neni tak dulezitej...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 10:03   Citovat  

drone napsal:
rooney napsal:

Mno sice auto kdybych na něj měl si koupit můžu,ale řídit ne,a to by mě rvalo srdce =/
   Návrat  

4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 10:05   Citovat  

rooney napsal:
drone napsal:
rooney napsal:

Mno sice auto kdybych na něj měl si koupit můžu,ale řídit ne,a to by mě rvalo srdce =/

Hehe neboj to prijde. Jednou vyrostes Úsměv
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 11:28   Citovat  

drone napsal:
rooney napsal:
drone napsal:
rooney napsal:

Hehe neboj to prijde. Jednou vyrostes Úsměv

Dík Úsměv
   Návrat  

crxmann je teď offline  crxmann
5 háček
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 11:44   Citovat  

PŘÁTELÉ JEN CO SE VYDÁ JINÝ ČLÁNEK, ZAČNU POTIT GUMBALL ČLÁNEK NA WEB. UŽ TED PŘEDESÍLÁM, ŽE MORAVA BUDE ASI ZKLAMANÁ. BOHUŽEL NENÍ V MÝCH SILÁCH ANI FÍŠOVO VÁM VYHOVĚT. ALE V PŘÍŠTÍ SEZONĚ VÁM TO VYNAHRADÍME!
   Návrat  
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 11:45   Citovat  

nemyslel jsem to spatne...
   Návrat  
civicblack je teď offline  civicblack
3 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 12:01   Citovat  

kdy a kam mam přijet? muhehe
   Návrat  
Ajsik je teď offline  Ajsik
4 háčka
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:07   Citovat  

CRXMANN napsal:
PŘÁTELÉ JEN CO SE VYDÁ JINÝ ČLÁNEK, ZAČNU POTIT GUMBALL ČLÁNEK NA WEB. UŽ TED PŘEDESÍLÁM, ŽE MORAVA BUDE ASI ZKLAMANÁ. BOHUŽEL NENÍ V MÝCH SILÁCH ANI FÍŠOVO VÁM VYHOVĚT. ALE V PŘÍŠTÍ SEZONĚ VÁM TO VYNAHRADÍME!

víš nějakej přibliždej termín?.....( HRW je 28.září - na sv.Václava)
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 15:26   Citovat  

drone : rooney je nase nadeje do budoucna,ten se bude zajimat o stary kraksny jeste v dobe,kdy my uz budeme cuchat kyticky zespoda Mr. Green .Proto si myslim,ze by zaslouzil,aby ho nekdo vzal k sobe do auta,akorat nevim,jak je na tom s orientacnim smyslem kvuli navigovani,k tomu se jeste nevyjadril...
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 21.8.2007 , 22:23   Citovat  

Wayne napsal:
drone : rooney je nase nadeje do budoucna,ten se bude zajimat o stary kraksny jeste v dobe,kdy my uz budeme cuchat kyticky zespoda Mr. Green .Proto si myslim,ze by zaslouzil,aby ho nekdo vzal k sobe do auta,akorat nevim,jak je na tom s orientacnim smyslem kvuli navigovani,k tomu se jeste nevyjadril...

Teda moc děkujíí to je pro mě pocta moc moc dík =). Ale zas tak staří a já mladej přeci nejsme =D. Ale o starí auta se určitě zajímat budu snad ještě hodně dlouho. Jelikož vidina na to že budu řídidt nějakej prosklenej hadraplán, nacucanej nějakým plynem či co aby to jelo ekonomicky atd cože cože ? je hrůzostrašná. Jinač chlapi musím se přiznat že navigátor ze mě nebude, žádná sláva. Velmi šťastný Jinač moc díky i za to že bych si zasloužil aby mě někdo svezl,ale jsem snad z nejdálenějšího kraje vůbec =D. Takže v pohodě snad ten HONDAball bude i za pár let. Úsměv A vynahradím si to.
   Návrat  

TargaMan je teď offline  TargaMan
4 háčka
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 13:42   Citovat  

Tedy já myslím, že je to docela dobrý nápad. Já pojedu určitě. Termín bych viděl s ohledem na HR-WIV. Tedy na druhou polovinu řijna nebo konec.
Jsem ochotný investovat cca 1500Kč na benzí a nějaké další výdaje. Jinak s CRXII na nádrž 38 litrů najedu cca 630Km po Alpách tady v ČR to vidím na 700Km. Takže to může být docela velký okruh Mr. Green
   Návrat  
Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 14:57   Citovat  

rooney napsal:
Jsem snad z nejvzdálenějšího kraje vůbec =D. Takže v pohodě snad ten HONDAball bude i za pár let. Úsměv A vynahradím si to.

Rekl bych,ze dostat se nekam "na start" nebo k odvozu k nemu by slo i vlakem nebo busem,ne...Treba se nejaka dobra duse v Moravskoslezskym kraji najde,co ji nebude lito penez.Anebo se budes muset co nejdriv prestehovat Mrk
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 15:06   Citovat  

Wayne napsal:
rooney napsal:
Jsem snad z nejvzdálenějšího kraje vůbec =D. Takže v pohodě snad ten HONDAball bude i za pár let. Úsměv A vynahradím si to.

Rekl bych,ze dostat se nekam "na start" nebo k odvozu k nemu by slo i vlakem nebo busem,ne...Treba se nejaka dobra duse v Moravskoslezskym kraji najde,co ji nebude lito penez.Anebo se budes muset co nejdriv prestehovat Mrk

Jsme alergickej na MHD. A tím bych nidke nedojel. absolutně nerozuím jízdním řádům atd. Bral bych spíše to stěhování Velmi šťastný
   Návrat  

Moderátor
PříspěvekZaslal: 22.8.2007 , 15:09   Citovat  

Nebud linej,staci se podivat na rady na netu,tam to napisou hned.A jestli myslis,ze pak budes mit auto a to bude trvale provozuschopny,tak je na case shodit ruzovy brejle muhehe
   Návrat  
 Anonymní
PříspěvekZaslal: 23.8.2007 , 11:30   Citovat  

Wayne napsal:
Nebud linej,staci se podivat na rady na netu,tam to napisou hned.A jestli myslis,ze pak budes mit auto a to bude trvale provozuschopny,tak je na case shodit ruzovy brejle muhehe

Neboj vím že i když už budu mít nějaké auto. Tak si sním nebudu moc pořád jen tak jezdit kde bych bral na benzín atd .. Smutný
   Návrat  

Noketu je teď offline  Noketu
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 9:59   Citovat  

aaaa to abyhc pořídil nějakej pekáč s Hydrantem Hihi
   Návrat  
Hellborn je teď offline  Hellborn
5 háček
PříspěvekZaslal: 24.8.2007 , 10:11   Citovat  

Noketu napsal:
aaaa to abyhc pořídil nějakej pekáč s Hydrantem Hihi

Zeptej se hasičů, jestli nemají nějakou starší cisternu... muhehe
   Návrat  

Obsah fóra Honda-club.cz   
Hondaball 2007 - !akce přesunuta na příští sezónu!
Fórum: Srazy
Zobrazit příspěvky z předchozích:
 Řadit příspěvky dle: 
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další 
Zaslat odpověď

Časy uváděny v GMT + 1 hodina